אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מתוך עמוד המכירה: למי שלא מכיר, Koss היא אחת החברות המובילות בעולם לייצור של אוזניות איכותיות. נגני MP3 לא תמצאו באתר שלהם, ולא תמצאו אזכור לכאלה בשום מקום אחר ברשת. במקרה הטוב מדובר בשיווק של מוצר סיני עלום שם עם מדבקה מורשית של Koss (כמו שקורה בארץ עם מוצרי אודיו "של" Akai ו-Luxman). במקרה הגרוע מדובר בעבודה בעיניים. לנטאקשן הפתרונים... Prog.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה רמקולים יותר עדיפים לחדר..לא גדול במיוחד...למטרת מוזיקה בעיקר...שמיעה ויצירה..וכמובן מהצד סרטים ומשחקים ואל תסתלכו שלוג'יטק זה 5.1 וג'יי בי אל 2.1.. תגידו לי מה יותר טוב ? איכות צליל...חברה... אני די לחוץ כי אני צריך להחליט עכשיו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי ולהשתמש בתכנת מדיה סנטר לשימושי סרטים ושמיעת מוזיקה. שאלתי אם אפשר להשתמש / לשלוט במחשב (לשם שמיעת מוזיקה ) ללא צורך בהדלקת הטלוויזיה. האם מארזים כמו ANTEC FUSION עם תצוגה נותנים אינפורמציה על ה FOLDER או סוג המוזיקה הנבחר האם ניתן לשלוט בעזרת השלט של המדיה סנטר עם מארז ללא תצוגה (למשל מעבר לשמיעת מוזיקה וביצוע PLAY לרשימת האזנה ) צרפתי שני קישורים אחד ל FUSION (מגיע עם ספק וללא שלט) ואחד ל FUSION REMOTE (מגיע עם שלט רחוק ועינית וללא ספק כח) השאלה נוספת - אם למשל קונים את המארז FUSION (ללא השלט ), האם מקבלים את התכנה להצגת השליטה ב LCD? (לא ברור מתוך המפרט שבאתר היצרן) http://www.antec.com/Detail.bok?no=475 http://www.antec.com/D…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 של 256MB אפשר לגלוש ל512MB ול1GB אבל תלוי במחיר אני מקציב מקסימום 500 שקל. איזה חברות טובות בתחום הזה אם אפשר איזה חמש שמות ככה טובות בתחום ומה עוד חשוב שיהיה בנגן? ואיך אני בודק את האיכות של הנגן על פי מה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הכרטיס שנמצא ON BOARD מוציא סאונד די גרוע (בלי קשר לאיכות הקובץ) ואני רוצה איכות כי המערכת סטריאו 'כבדה'
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה , הרמתי כבר ידיים אחרי ניסיונות רבים. נתחיל מזה שיש לי לוח אם מדגם (MSI P6NGM-FIH (MS-7366 שכולל את כרטיס הקול הזה: לוח הבקרה שלו נראה כך: קניתי לפני כמה ימים את מערכת הרמקולים CREATIVE SBS A500 שכוללת 6 רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר + סאבוופר. כמו שאפשר לראות בתמונה, הגדרתי לכרטיס שיזרים סאונד ל6 ערוצים. כמו כן, הגדרתי במאפייני צלילים והתקני שמע בלוח הבקרה בווינדוס, בהגדרות הרמקולים - מערך רמקולים 5.1. עד כאן הכל בסדר. או שלא. כשאני נכנס ללוח הבקרה של כרטיס הקול ומנסה להדגים סאונד של סראונד אני מקבל סאונד רק מהסאב ומ2 הרמקולים הקדמיים. בשביל לשלול אופציה של רמקולים פגומים, החלפתי בין הרמקולים האחוריים לקדמיים, וגיליתי שגם …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים איכותיים לחדר קצת רקע למהלך, אני בשלבים של קניית מחשב חדש, לא יודע אם אני יקנה כרטיס קול מיוחד או שאני יסתפק בכרטיס קול המובנה בכל מקרה החדר שלי הוא 4 על 3 , אני מעוניין ב 4 רמקולים סראונד וגם לא יזיק איזה סאב ככה למטה הרמקולים בעיקר למוסיקה, וקצת גם משחקים בקשר לתקציב עד 1200 שח תודה לכל מי שמגיב
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
למי שיש ניסיון או שמכיר את הרמקולים האלה, האם כדאי לחברם לטלויזיה כדי שיהוו תחליף לרמקולים המובנים? הבנתי שהם מיועדים בעיקר למוזיקה ולא לסרטים, האם זה נכון? האם בתקציב של עד 700 ש"ח הם יכולים להוות פיתרון טוב למטרת סרטים וכו'? הבנתי גם שלא יהיה להם באס מי יודע מה כי אין להם סאב אקטיבי. מדובר גם בטלויזיה שנמצאת בסלון ולא בחדר שינה קטן. עדיף ללכת על רמקולים כאלה או אולי על ה- MICROLAB X16 שמגיעים עם סאב ובעלי הספק של 72WAT.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ברשותי כרטיס קול מובנה על הלוח realtek ac97 5.1 ורמקולםי פשוטים 2.1 ועוד 2 הרמקולים של המערכת שאני מחבר למחשב, ככה שיוצא סאונד דיי טוב אבל אני רוצה יותר טוב.... אין לי תקציב בשמיים (משהו כמו 300) מה עדיף לקנות בשביל סאונד יותר טוב? האם עדיף להחליף כרטיס קול ולהישאר עם הרמקולםי האלו? או שאולי עדיף להחליף את הרמקולים הגנריים ברמקולים חדשים 2.1 ולהשאיר את הרמקולים של המערכת או שבכלל עדיף לנתק את הרמקולים של המערכת ולקנתו רמקולים 5.1??? אשמח לדוגמאות ומחירים....
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אהלן אהלן, יש לי חדר קטן, ואני רוצה בו מסך ענק יחסית, כדי להתקרחן על האקסבוקס ועל סרטים בפול אייץ די. עכשיו, אני ראיתי טלויזיה של Infinity שזה חברת מדבקה אבל לטלויזיה יש מפרט טכני מפגר http://www.am-avi.co.il/?storeid=4705&view=products&id=504193 אני יכול לקנות אותה ב2100 שקלים. נתוני מסךגודל מסך: 42 אינץ'יחס תמונה: 4:3 / 16:9זמן תגובה: 4 msיחס ניגודיות: 100000 :1רזולוצית מסך: 1920X1080בהירות: 500 cd/m²גודל נקודה: 0.2715 מ"מזוית צפיה: 178 מעלותמספר צבעים: 1.07 מיליארדשיטות שידור: מולטי סיסטםמצבי טמפרטורת צבע: כלול בום, ורק נוסיף שני רמקולים שכל אחד מהם הוא 20W ולא 10 כמו הסטנדרט עכשיו, כל הטלויזיות השונות בטווח מחירים עד ה2500 בעלות נתונים שלא משתווים לזאת, ואני י…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות JVC-HA-G101 והכבל שלהם ניקרא לי ואני צריך אחד חדש אפשר קישור למקום שמוכרים או לאיזה חנות
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
י שלי לוח אסוס P5GDC DELUX ובו הכרטי קול המובנה 7.1 החדש שלהם (כרטיס טוב מאוד). משום מה אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון. ניסיתי דרך בקרת העוצמה של מערכת ההפעלה,במאייפינים, יש את רפשרויות "השמעה" אך לא מופעי של "מיקרופון". (מיקרופון מופיע רק בהקלטה. ב"השמעה" יש לי רק 4 משום מה- בקרת עומצה,WAVE,סינטיסייזר,נגן תקליטורים). גם דרך הדרייברים לא הצלחתי. יש לציין שבתוכנות כמו סקייפ המיקרופון כן עובד... אני רק רוצה להגיע למצב של דיבור דרך המיקרופון ושמיעה דרך הרמקולים. מה עושים? איך "מוסיפים" את המיקרופון לרשימה של ה"השמעה"? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים האלה, כשהם פועלים ואין סאונדכאילו נחים... יש רעשי רקע בזזזזז כאלה שלא עוצרים הרעש רצוף... זה נורמלי?,,, איך פותרים,,, הכרטיס קול הוא OB על לוח K8 של ג'יגהבייט תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן יש לי רסיבר yamaha RX-V492 אני השתמשתי בו בשביל סטריאו עד עכשיו אבל לפני כמה ימים אח שלי הביא לי את הסנטר של הרמקולים שיש לי אבל מתי שאני מחבר את הסנטר הרמקולים שהיו לי נהפכיים לרמקוליים אחוריים..... אז זה או סטריאו או שיש לי סראונד בלי רמקולים קדמיים.. איך אני עושה עם הרסיבר הזה שיהיה לי שניים קדמיים וסנטר? לא מצאתי חוברת הדרכה שלו.. הכל עולה כסף
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כותרת אחת למעלה^^^^^^^.... Aviko
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני לא המבין הכי גדול בתחום האודיו הזה.. ואני צריך את עזרת הפורום בקניית מתנה אני מחפש לקנות אוזניות טובות ומגבר אוזניות מתאים (הבנתי שזה עוזר) במחיר של בין 600-650 שח מה האפשרויות במחיר הזה? ועל מה הייתם הולכים? נ.ב. אם צריך להשקיע עוד סכום קטן (עד עוד 50 שח) כדי לקבל שדרוג משמעותי אין בעיה להתייחס לזה תודה, נועם
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
SOUND BLASTER X-FI PLATINUM FATAL1TY CHAMPION 7.1 PCI אני אשמח לשמוע המלצות בנוגע לכרטיס קול הזה, זה במקום הכרטיס קול המובנה שיש לי בלוח אם של המחשב החדש שלי. למי שאינו יודע, הלוח אם של המחשב הישן שלי עשה את שלו וכנראה התפגר , ולכן העברתי את ההארד דיסקים החדשים (500GB IDE כל אחד) מהמחשב הישן לחדש, והסתדרתי לבסוף עם ההתקנה של הווינדוס. בסופו של דבר התקנתי אותו על ההארד דיסק השני וזה עבד. ההארד דיסק הראשון כבר זוהה אח"כ ומאז אני שמח. עכשיו אני צריך המלצה על כרטיס קול וכרטיס מסך. נתחיל עם כרטיס קול.
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, השבוע קיבלתי כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה. עד היום היה לי S VIDEO לטלוויזיה (שמראה רק תמונה בלי סאונד). רציתי HDMI כדי לקבל סאונד, אך הכרטיס שלי יש לו רק יציאת S VIDEO VGA וDVI, ללא יציאת HDMI מקורית. כדי לחבר כבל HDMI קיבלתי מתאם מDVI לHDMI, עכשיו, כשחיברתי את כבל הHDMI לא קיבלתי סאונד בטלוויזיה, ואת זה הבנתי כבר ברגע שראיתי שיש לי את המתאם הזה. עכשיו, מעצבן אותי, שקוראים לכרטיס HD (אם זה קשור), והוא עולה כל כך הרבה, ומצפה ממנו כל כך הרבה, אבל אין לו יציאת HDMI, כאשר ב9500GT למשל הישן והזול יש יציאת HDMI מקורית. מישהו יכול להסביר לי את התופעה? והאם יש משהו לעשות בנידון? (איזושהי קומבינה או משהו?). כרגע יש לי סוג של קומבינה בין הS VIDEO והטלוויזיה שחיברתי כל מיני כבליי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי עדיף משניהם? יתרונות\חסרונות... ליבי יותר נוטה לכיוון ה ESI אבל אם הוא חצי מקצועי למה ה audigy יותר יקר בצורה משמעותית? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות לריצה ואימון בחדר כושר..בתקציב של עד 200ש"ח העיקר שלא יפלו מהאוזן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בסביבות של 500... והבאס חשוב לי... עדיפוץ לאוזניות כפתור...
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אולי איזשהו דרך לשדר את זה לרדיו או שיש בו line out? אודה למי שיעזור לי תודה
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המערכת היא לחדר שלי, ולא לסלון. והבעיה העיקרית היא שהחדר יחסית קטן, כך שבכל מקרה קשה לי לראות מערכת 5.1 נכנסת אליו כמו שצריך, אך אולי יש מערכות קטנות יחסית שעדיין מספקות את הסחורה בצורה הולמת. אם לא אולי גם 2.1 איכותי. בכללי הסיפור הוא פשוט, יש לי אחלה טלוויזיה בחדר שמחוברת למחשב, אני רואה הרבה מאוד תכני HD, ואולי בקרוב גם יהיה לי ממיר YES MAX HD לטלוויזיה. אני נהנה מאוד מאיכות הוידאו, אך דיי מתאכזב מאיכות השמע, אמנם הסאונד של הטלוויזיה יחסית טוב, אבל אין חוכמות הוא לא מתקרב בכלל לשמע של מערכת. לכן מה שאני מחפש זה או 5.1 קטנה יחסית או אולי 2.1 אין תקציב ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש להשתולל יותר מדי, מניח שבסדר גודל של 1000-1500 אני לא מחפש את המערכת הכי טובה שיש, א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב ושלום אנשים אני בהתלבטות של בקניה בין שני מסכי lcd , עם אחד ממכם ראה , או שיש לו ניסיון או סתם לזרוק דעה , אני יודה לו . המסכים בגודל 32 אינץ' , והשימושים יהיו , מסך מחשב , ps3 , סרטי hd , פה ושם טלוויזיה . אלה הדגמים LG LCD 32LG53FR Samsung LCD LA32A550
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-