אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מכשיר, המחיר לא קריטי, שידע להתחבר ב WIFI לכוננים שלי ולהקרין משם AVI MKV MP4 ובנוסף, אוכל להלקיט באיכות HD ולשלוח בפורמט מוכר, היש כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני צריך פתרון הקרנת סרטי MKV לLCD 32 שיש לה 2 כניסות HDMI אחת מחוברת לממיר HD של YES והכניסה השניה פנויה. הבנתי שאני זקוק לסטרימר הבעיה שאין לי באיזור חיבור רשת לכן אני זקוק לסטרימר עם דיסק קשיח (אפשר גם כאופציה מאחר ויש לי דיסקים פנויים) או לסטרימר בלי כלום אבל עם חיבור USB ואני אזרים סרטים מ DOK או מדיסק נייד על איזה סטרימר לא יקר אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש סטרימר לניגון סרטי FHD של 1080P ורק כאלו. דישות חובה: 1) תמיכה מלאה בכתוביות בעברית. 2)חיבור כבל רשת כך שינגן סרטים מהמחשב בחדר הסמוך. 3)הסרטים שינוגנו הם כאמור FHD כך שצריכה להיות תמיכה בכל הפורמטים המתאימים (MKV וכו"). 4)חיבור HDMI חובה. כמו כן חיבור COAX או SPDIF למערכת. 5)שיהיה סטרימר מוכר במובן שיש לו קהילת מפתחים ויוצאים עידכוני תוכנה. דרישות לא חובה: 1)אם אפשר שיהיה תפריט בעברית. 2)שיהיה ניתן בחיבור הרשת גם לגלוש לאתרים כמו YOUTUBE ודומים. 3)חיבור USB. יש משהוא שעונה על הדרישות בתווך המחיר?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מסך טלוויזיה 55 אינץ בסלון והגיע הזמן שאוכל לנגן עליו סרטי HD. אז אני מניח שאצטרך סטרימר בשביל זה (או HTPC, לפטופט וכו') בכל מקרה לפי דעתי סטרימר הכי פשוט זול וייעודי למטרה. חשוב לי שיידע להפעיל את כל סוגי הקבצים, (כולל MKV כמובן) שלא יעשה בעיות, שירוץ חלק. שתהיה לו יציאת HDMI.. שיוכל להדביק כתוביות בעברית בעצמו כמובן.. ואם הוא יכול להזרים מדיה ישירות מהמחשב שלי זה בכלל יהיה נפלא.. תודה מראש! עמית.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי אני לא מכיר את עולם הסטרימרים ולכן רציתי לבקש עזרה. אני מעוניין לקנות להורים שלי סטרימר, עד 600-700 שקל. לא חובה HDMI (כי אין להם בטלויזיה) אבל עדיף כדי שאם מתישהו יעברו אז שיוכל לנגן... (ככה שזה אומר שאפשר גם דגמים קצת יותר ישנים) צריך להיות עם WIFI ועכשיו השאלה - האם סטרימרים יודעים גם בעצמם להוריד סרטים? למשל משהו כמו UTORRENT רץ על זה? או להזרים מהרשת ממקומות חינמים? בנוסף- האם הם בד"כ יכולים להתמודד עם קבצי SRT/SUB בעברית? למשל ראיתי את זה (http://ksp.co.il/?uin=14510) אבל אם אני מבין נכון הם צריכים להוריד את הסרטים בעצמם.. יש דרך לעקוף את זה? שמעתי שXBMC יודע להוריד קבצים גם בTORRENT, זה נכון? יש סטרימרים שמריצים XBMC? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זה שיש את עזה ברשימת המדינות במכשיר אבל לא את ישראל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5596&CatCode= עולה 200 ש"ח פחות מהאקסטרימר - מתחרה ראוי ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי סטרימר לפני כמה שבועות של xtreamer הדגם עם הצלעות קירור. אחי נדלק מהעניין של הסטרמרים והוא גם רוצה. הוא מצא ביד 2 מכשיר של פוקפורן A200 מה לדעתכם עדיף? אני מרוצה מה- xtreamer אבל הפוקפורן גם מוכרים וטובים. מה שהכי חשוב הוא שתהיה תמיכה בעברית והרצת סרטי FHD. עם הפוקפורן עדיף מה מחיר מומלץ ליד 2 שלו?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם הסטרימרים של החברה רוקו מומלצים לקנייה? התכנון הוא לעשות מנוי לנטפליקס ולצפות באמצעות זה בטלוויזיה. אני יוכל להזרים מהמחשב שלי סרטים לסטרימר?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז אחרי שהילד שלי השחיט כליל את -DVD המשפחתי חבתי סוסוף לעבור ל-DVD קורא DIVX. רק שאז עלתה בי המחשבה שאם אני כבר משקיע מספר זוזים אולי להשקיע כבר בסטימר...אממה : אני לא מבין בנושא בכלל ואני לא מכיר מותגים התחום חסר המותגים הזה ואני לא יודע מה צריך. מה שכן אני יודע שאני רוצה לצפות בכל מה שבמחשב שלי על הטלויזיה - תמונות, סרטים. כמו כן הייתי מעוניין לשמוע סטריאו מהמחשב למערכת שלי, שאולי סוףסוף תקבל שימוש. תודה לכולכם. נועם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתילדעת מה הסידור האידאלי עבור רמקולים microlab a6321
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לבעלי H3XX (יש בפורום לא מעט, לא?), רציתי לשמוע ממי שיכול טיפים לגבי סידור הקבצים האולטימטיבי לדעתכם, איך אתם משתמשים בקבצים בעברית, אם יש לכם כלים מומלצים לשימוש של RENAME/TAG וכו (עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מרוכז בנושא) אני אישית משתמש עם הטאג בעברית הפוכה שאני הופך עם HEBPOD FLIPFLOP הזה ואת שמות הקבצים אני עושה ריניים ידני להיבריש (כלומר IVRIT). כלי ה- MP3 לשינוי שמות וטאגים אני משתמש ב- Mp3 Tag Studio שמאוד נוח לדעתי ויש לו גם אפשרויות לשינוי שם מהיר מהתפריט של הלחצן הימני של ווינדוס ועוד הרבה דברים טובים. דוגמא לסידור בשירים עבריים: H340:\Music\Hebrew\Eviatar Banay\Eviatar Banay-1997\02-Yesh Li Sikuy.mp3 ודגמא ללועזי: H340:\Music\Albums\Rock\J-K\Keane\Hopes an…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה החדשה שהוכנה לא מזמן, והיא עדיין לא ענתה לי על כל מיני דברים. למשל אני עדיין לא יודע בדיוק איך לסדר את הרמקולים כמו שצריך. לפחות הרחקתי אותם מהקיר. השאלה אם זה יעזור הרמקולים לא ממש ברמה גבוהה אבל אני מרוצה מהם. אם אני אראה סרטון / תמונות של החדר תוכלו לעזור לי איך למקם את הרמקולים בצורה נכונה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מאגר די גדול של שירים ואני מחפש דרך לשפר ולסדר את המאגר הזה. בגדול אני צריך להכניס תבנית אחידה של "שם השיר, שם הזמר, אלבום וסגנון". בנוסף אני גם רוצה שלכל שיר תהיה את תמונת האלבום שלו. חוצמזה, הבנתי שכיום יש אפשרות להכניס מילים לשיר (Lyrics) לתוך ה-ID3. אם כן - איך עושים את זה בצורה אוטומטית/גורפת? בתכלס, אני רוצה לדעת האם יש תוכנות/כלים שמבצעים את השינויים הבאים בID3 בצורה אוטומטית: 1. שינוי שם השיר, זמר, אלבום, סגנון. 2. תמונת האלבום 3. מילות השיר תודה גדולה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קניתי מערכת חדש, 5.1, ורציתי לשאול אותכם איך לסדר אותה בחדר. המערכת מורכבת מ5 רמקולים ריצפתיים גדולים, ושני רמקולים אחוריים יותר קטנים, סנטר וסאאב וופר די גדול. הרמקולים די גדולים, אתם יודעים למה אני מתכוון, מהסוגים הגדולים החדר שלי הוא מרובע, 4 מטר על 4 מטר..... צורת הישביבה שלי היא בעצם לא ישיבה, אני לא רואה סרט בכיסא, אני רואה אותו כשאני במיטה....מוול הטלויזיה שהיא תלויה על הקיר עם זרוע... יש לי גם סיפריה פינתית בחדר שהיא ממוקמת מתחת לטלוזיה... אז איך לסדר את הרמקולים? רציתי לשים את הסנטר מעל הטלויזיה, אבל הטלויזיה יותר מידי גבוהה וכבר מגיע לתקרה והסנטר לא יכנס שם... תודה ניב
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום, כידוע לרובכם אני מתכנן חדר שינה שתשולב בו מערכת קולנוע ביתית וטלויזיה וכו'... ויש לי מספר שאלות: 1) איזה סידור רמקולים עדיף לחמישה רמקוליים (אחוריים, קדמיים רצפתיים וסנטר.) 2) זה יעבד הרבה מערכו עם הרמקולים האחוריים יהיו בצידי השומע? (מדפיים) 3) מה המידות שלפיהן אני צריך לתכנן מקום בנישות לרמקולים? (ממוצע+ אקסטרה) 4) " " " " " " " " לטלויזיית LCD 32 אינץ? (ממוצע+אקסטרה) 5) האם רמקולים שקועים בקיר כמו אלה בלינק יכולים לשמש כאחוריים? ואם כן אז הם יהיו באיכות טובה מספיק למערכת נחמדה? 6) מה עדיף רמקולים אחוריים מדפיים או שקועי קיר והאם ההפרש גדול? 7) מי מבין הלינקים עדיף כאחורי? (קחו בחשבון את הבדלי המחירים הגבוהיים- יחס עלות תועלת!) לינק- http://zap.co.il…
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לילה טוב אנשים נכבדים, יש לי את Wharfedale 9.1 + rotel rx-850 כרגע יש מתחת לרמקולים פיסת "צמר" עבה מאיקאה (!) שמונעת רעשים גסים של רעידות. אבל עכשיו אפשר להרגיש ברגלי השולחן שיש רעידות ושחלק מהסאונד עובר כויברציות בשולחן. צירפתי תמונות על למנת לקבל עצות שיגעו טיפה אולי בנושא אקוסטיקה כמו הגבהה/הנמכה של מיקום הרמקולים. מה שעולה כרגע לראש זה או ספייקים שהרמקולים שיעמדו על השולחן איתם או סטנדים לרמקולים (ואם סטנדים, אז באיזה גובה?) אם יש רעיונות אחרים אשמח לשמוע. תודה רבה, עומר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרכבתי פעם מגבר לאוזניות ממעגל הגברה של רמקולים של YAMAHA ובניתי לו באותה תקופה קייס. עכשיו החלטתי שאני רוצה לבנות לו קייס חדש וכך עשיתי. המגבר לפני: והקייס החדש:
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקחת איתי לטיול תרמילאות ארוך (כחצי שנה) אוזניות. כרגע יש ברשותי BEATS STUDIO, בעלות קשת מעט סדוקה. אילו אוזניות הייתם ממליצים לי לרכוש לטיול? חשבתי על ה-MIXR אבל אני פתוח לרעיונות, והתקציב שלי מטפס בערך עד 800 שקלים (עם עדיפות ל-500 ומטה). בנוסף, יש אפשרות לרכוש אוזניות MIXR מ-KSP ב-450 ש"ח (נאמר לי שהן אחרי החלפת רכיב או משהו בסגנון) - הייתם ממליצים? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בחיבור סאונדבר של ימאה מסוג Yamaha YAS 101 לטלוויזיה. בטלוויזיה אין לי חיבור אופטי (שהוא החיבור שיש בסאונדבר לטלוויזיה). צרפתי צילום מסך של החיבורים בטלוויזיה ושל החיבורים בסאונדבר. אשמח לקבל עצות כיצד ניתן לחבר ביניהם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להצליח לדלג בין הרמקולים לשני זוגות אוזניות דרך המחשב (כרטיס מסך מובנה). כיום אני צריך לזחול למחשב מאחורה בכדי לעשות זאת. האם יש דרך נוחה לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבקש תגובות לחיבור בים מחשב שנמצא בחדר אחר לטלויזיה בסלון מרחק בחיבור לפחות 10 מטר מה עדיף חיבור אלחוטי או חיבור קווי מתבקשים לענות אך ורק אנשים בעלי חיבור קיים העומד בקריטריונים לספק פרטים מדיוקים לגבי סוג החיבור והייצרן וכמובן שיקוליי עלות ואיכות תודה לכל המשתתפים דביר
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז בהמשך לארבעת המפגשים האחרונים (קישור אליהם תוכלו למצוא בדיון הקישורים הדביק בדף הראשי של פורום אודיו), אני רוצה גם הפעם להרים את הכפפה ולארגן מפגש אוזניות נוסף. מה שאני יודע עכשיו הוא שהתקופה היא לעוד חודש-חודש וחצי בערך. מה שאומר סוף ספטמבר-תחילת אוקטובר. עדין חגים, עוד לא מתחילים הלימודים באוניברסיטה (לפחות לא בשבילי ). מבחינת מקום עוד לא סגור. יש את האפשרות של המקום שבו נפגשנו פעם קודמת (ראו בדיון על המפגש הרביעי), אך אם עוד חודש עדיין יהיה חום איום ונורא כמו עכשיו זה לא כדאי בגלל שהמזגן באחד משני החדרים עדיין לא עובד. לכן, אם למישהו יש מקום (גדול כמובן - במקום ההוא אין בעיה להכניס גם 15 אנשים - בתנאי שלא יהיה חם ואז אחד החדרים לא יהיה נוח במיוחד), אשמח…
-
- 30 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
נפלו לי הסיליקונים של נוקיה ואני מחפש חדשים... איפה אפשר להשיג זוג וכמה זה עולה? תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני זוכר שלפני איזה חודש שמעתי כאן בפורום שמישהו אמר שכאשר הרמקולים מסודרים באופן סימטרי, זה פוגע בסראונד של הרמקולים, ועכשיו בדיוק זה סיים להוריד לי את כל השירים של מטאליקה ובדיוק שסיימתי לסדר את המוסיקה והפעלתי אותה נזכרתי במה שנאמר כאן. יש לי מערכת 5.1 של לוג'יטק וכשמדובר בשירים של מטאליקה אני לא מתפשר על האיכות, והסראונד גם חשוב לי במשחקי FPS. אז החלטתי לשאול כאן. זה נכון שסימטריות פוגעת באיכות\סראונד של הרמקולים? ואם כן, אז איך אני אמור לסדר את הרמקולים על מנת שזה טוב? ולגבי מה שאמרתי לעיל, אני מודיע לכם כי אין לי מושג לגבי אודיו וקולנוע ביתי. יכול להיות שאמרתי דברים שלפי דעתכם הם שטויות. אבל אני לא מכיר את התחום. אז תהיו עדינים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-