עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by GZA3,

שלום לכם אני מעוניין לקנות מערכת (רמקולים) למחשב עד היום השתמשתי במערכת מיני מסריחה ומאז שיש לי מערכת נורמלית (20 אלף שקל) באוטו אני פשוט לא שומע בבית כלום וזה כך כבר איזה חצי שנה. אני אוהס סאב גבוהה מאוד ומדויק והשאר שישאר איכותי מאוד בעוצה גבוהה. אני אשמח לשמוע המלצות מה יש להציע. כל מה ששמעתי עד היום בחנויות חשמל זה מיני סאוופרולא סאבופר וכשמגביהים האיכות מתחילה להשמיע צקה צקה (קיצור זבל) יש אני אשמח לקבל הרבה המלצות תודה מראש נ.ב אל תדאגו בקשר לכרטיס קול יש לי 7.1 קריאטיב 24BIT וגם אותו אני מתכנן להחליף בקרוב לאודיג'י 2

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by Bartleby,

בחודשים האחרונים יותר ויותר משחקים חדשים שיוצאים דורשים כרטיסי קול לא מובנים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח. כשאני מנסה להריץ משחקים כבדים כמו, באטל-פילד 2 למשל, הם מקרטעים. דרישות המערכת שלי עולות בהרבה על הדרישות המומלצות למשחקים אלה. האם הסיבה לקירטועים יכולה להיות העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה? תודה.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  3. אז ככה התחדשתי לי בטלויזית תלת מימד ועכשיו רוצה להוסיף מערכת קולנוע ביתית או יותר נכון רמקולים לעשות חוויה רצינית אבל לא מבין ממש ברמקולים אשמח לעזרה תקציב גג 1500 שקל אבל עם עדיפות ל1000 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by ArielN,

כשאני מחבר את האוזניות לרסיבר, צד שמאל זה צד ימין וצד ימין זה צד שמאל, מה עושים? ???

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by FlipM0de,

שלום לכולם - אני נתקל בבעיה מוזרה בחיבור טלוויזיה (פיליפס 7603 42'') למחשב עם כרטיס מסך 9800GTX, אני מפעיל את שניהם ברזולוציה 1080*1920@60MHZ עם כבל 5 מטר dvi to hdmi - בהתחלה כל 3 ש' בערך איבדתי אות וידאו בטלוויזה (רואים תמונה לסירוגין), אחרי שהתקנתי דרייבר חדש האות נהיה תקין והיה אפשר אפילו להריץ סרטים בפורמט 1080P אבל כל פעם שהפעלתי משחק, לדוגמא GTA או PES הבעיה חזרה וגם יציאה מהמשחק לא גרמה להפסקת התמונה להעלם. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס מספיק חזק להריץ משחקים ב 1080P?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by giladabc,

אני יודע שכבר דנו פה כמה פעמים הנושא, אבל בכל זאת יש כמה פינות לא סגורות... ברשותי אי ריבר H320 . הגירסה שלו בפנים היא 1.30 E . 1. למה לא מופיעה לי האופציה ל-וידיאו במסך האפשרויות (מוסיקה, רדיו, הקלטה וכו...) 2. האם כשאני מעדכן קושחה באופן אוטומטי נעלמת הקושחה הקודמת? כי בגרסה 1.28 או 1.29 היה מופיעה האופציה לוידיאו. 3. מישהו יכול לתת לי הסבר על DB? תודה תודה תודה לכל מי שיענה! עוד שבוע אני טס לשנה אז זה קצת לחוץ לי. תודה בכל מקרה!

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  7. עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר עריכה: הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? עריכה נוספת נראה לי לא יודעים פה בדיוק על מה מדובר אולי אפשר להעביר את זה לפורום לוחות אם וזיכרונות אולי שם יודעים תודה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  8. קיבלנו את הדגם 40D550 ועל המדבקה האחורית אין איזכור לVERISION אלא יש מדבקה קטנה בצד שרשום שם VERISION: HN03 איזה פאנל זה בדיוק? (מיוצר בתאילנד המכשיר)

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. שלום אני מחפש רמקולים למחשב בטווח מחירים 300-400 ש"ח, 400 שקלים המחיר המקסימלי. רמקולים למחשב 2.1 (סאב ושני רמקולים) להשמעת מוזיקה באיכות גבוה, בין השאר משחקים וסרטים לא כל כך. אני מעונין ברמקולים הכי טובים מבחינת איכות צליל למוזיקה בתקציב שלי. סרקתי את האינטנרט ומצאתי שלושה דגמים שנראה לי שהם טובים. Altec Lansing VS4121, 2.1 Logitech‎ X-230 Black 2.1 PHILIPS SPA5300 - איך ה PHILIPS? שמעתי המלצות עליו, הוא טוב? יש למישהו נסיון עם הרמקולים האלה ויכול להמליץ לי אליהם? והאם ישנם רמקולים אחרים שהם טובים והם בתקציב שלי? לרקע כללי אני שומע בעיקר מוזקיה נוסטלגית של שנות ה 70,80,90, להקות כמו Santana, Pink Floyd, ועוד. יש גאנרים של רוק נוסטלגי. אשמח להצעות נוספות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by chap123,

קודם כל לכל העוזרים הטווח הוא לא רציני בכלל והוא נע עד ה -350 ש"ח... ולא שקל יותר השאלה לאיזה רמקולים בטווח הזה יש הספק טוב ואמינות ??? תודה מראש לעוזרים הרמקולים מיועדים בעיקר למוזיקה כי זה בערך הדבר היחיד שאני עושה על המחשב.... ואני לא נוגע בו הרבה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום אני מחפש טלוויזיה "42 בסביבות 5000-5500 לסלון. ועל הדרך עוד שאלה מקווה שזה מתאים לפה. המפרט שבצד במידה ואני מחליף לו את המעבד למעבד כפול ליבה(2Ghz) יכול לשמש כHTPC לצפיה בסרטי F.HD או שהוא חלש מדי(במידה והוא מחובר למסך שאתם תמליצו אליו)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by p-o-i,

שלום לכולם יש לי מגבר של JVC דגם 6052 בעל הספק 500W עכשיו לפי הפירוט הוא מפצל את זה כנראה ל5 ערוצים שונים שווה...עכשיו שאלתי חבר שלי בנוגע לעובדה שכל רמקול קידמי שלי צורך 250W אז חיברתי לרסיבר הזה רק את הקידמיים ואת הסראונד הכללי לרסיבר נוסף בקיצר הוא אמר לי שהעובדה שרק שניהם מחוברים והרסיבר מכוון ל ערוץ פרונט סטראו בלבד לא אומר שהוא מפצל אל הרמקולים את כל ההספק המלא שלא אלה של כל יציאה ז"א 100W לכל רמקול והוא אמר לי שצריך לשנות משהו בריסבר פיזית בישביל לדאוג לפיצול כזה...האם זה נכון?..ואם כן מישהו יודע איך או איפה יש לי הסברים לזה???

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by Sa,

היום הגיע לידי האיריבר H 10 20 גיגה שלי. כה הוא אמריקאי לא להגיד לי כמה זה לא טוב =] בכול מקרה, איני נוגע בו משום שאיני יודע מה עלי לעשות. [אני רוצה לציין שבחוברת לא מצויין כלום] מה עלי לעשות? להטעין את המכשיר ישר? לגמור את הסוללה ואז להטעין? לגמור אותה עד כ30 אחוז ואז להטעין? מה עלי לעשות בשביל להגיע למקסימום של חיי הסוללה.

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  14. אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. הבעייה שהמגבר שלי די מעפן והכניסה היחידה ל5.1 זה rca אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבורים ל5.1 באמצעות rca http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=131636 זה המגבר אין אופטי או כניסה דיגטלית

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  15. אני צריך נגן בעל איכות שמע טובה שיכול לשמש כ DoK ויהיה בעל נפח של Giga לפחות. כמו כן שהמחיר יהיה עד 1000 שח או בסיביבה הקרובה (אפשר גם פחות ) . הדגש פה על נגן איכותי וגם על פונקצית ה DoK - כלומר הפעלה ללא דריבר

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by kinggil,

שלום ראיתי בבגאג אוזניות דו צדדיות, אני רוצה הסבר על זה בבקשה. תודה

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by matan147,

איזה טלוזיה LED 50-55 הכי טובה באזור ה15000-20000 מה שחוש שלטלוזיה היו לפחות 3כניסות HD שיראו שחור טוב שהיה חיבור USB שהיה FULL HD שיראו טוב בשדורי HD וסביר כמה שניתן בשורי SD שלא יראו זוועה כי זה טלוזיה גם להורים והם צופים רק בשדורים רגילים ואני רק בסרטי HD

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by omer1789,

אומרים שאוזניות זה כמו רמקולים נכון? רק שפשוט אתה שומע לבד... זתומרת שאני יכול לקנות אוזניות ב800 שקל שיהיו שוות לרמקולים כמו FX6021 באיכות סאונד? ולמרות שיש לי כרטיס קול מעפן במחשב?(AC97) אני מתכוון שאם אני מחבר רמקולים של אלטק FX6021 או אוזניות מעולות של סנסזייר (ככה כותבים?) או סוני ב800 שקל אז במה האיכות תיהיה יותר טובה? תודה ומקווה שהבנתם..

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. משהו שיכול ליסבול קפיצות ריצות מכשיר טוב תקציב עד 2500

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by bigdady,

יש לי לוח של abit nf7-s שכמובן כולל כרטיס כול של 5.1 וקניתי מערכת של eacan http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_845&products_id=4269 אבל כשאני מחבר אני שומע רק את הרמקולים בפרונט כלומר היציאה הירוקה של הכרטיס קול עובדת שאר היציאות לא פועלות ( צהובה ושחורה) השאלה היא אם צריך לאפשר משהו במחשב כדי שזה יעבוד או שזה עובד מידית כשמחברים? נ.ב כל רמקולים עובדים כי בדקתי אותם אחד אחד

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by AMIT_MEG,

שלום יש לי בעיה ברסיבר של denon avr 1508 הבעיה היא כאשר אני מכניס כניסה אחת ברסיבר הכל טוב ויפה כאילו 2 בננות אדום ולבן נגיד של המחשב עכשיו שאני מחבר את הטלוויזיה אז בערוץ של המחשב יש לי רעשש חזקקקק מאוד ולא יודע מה הבעיה הכבלים או בעיה ברסיבר לא יודע מה לעשןץ תודה לעוזרים עכישו הוא מחובר רק ל aux שזה המחשב אפילו שאני מחבר יציאת וידאו זה עושה את אותה בעיה כל עוד אני מחבר עוד כניסה או יצא לרסיבר יש את הבעיה בבקשה עזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by avshalom81,

ברצוני לרכוש זוג רמקולים למחשב ואשמח אם מישהו ימליץ לי במי מהם לבחור . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3027 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3360 כמו כן האם בעת רכישת כרטיס קול איכות הסאונד במוסיקה תשתנה ? או שהכרטיס על לוח האם מספיק ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך אוזניות איכותיות שאני יוכל לשמוע בהן חזק מוסיקה ושגם אם אני שם אותם יותר משעתיים על האוזניים הם לא ישרפו לי אותם או יחממו אותן יותר מדי תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by audio,

אני צריך נגן MP3 שיהיו לו את הדברים הבאים: *5GB לפחות (או 4 העיקר שיהיה נפח דיי גדול) *לא בומבה [פחות חשוב] *מציג עברית (חשוב מאוד) *מציג מילות שיר שהשיר מתנגן (ליריקס) [חשוב מאוד] תודה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by nanus,

יש לי שתיי יציאות דיגיטליות מהכרטיס קול במה עדיף לבחור ב coax או בסיב אופטי ?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.