עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ychig,

הבעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. Started by ofir16,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7954039&type=1&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 מה אתם אומרים על איכות , חברה והכל

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  4. רכשתי את הSW320 ,וקיבלתי אותם ללא הספק שלהם(שהוא 12V). מאיפה ניתן להשיג/לקנות אחד כזה? יש לציין שבמודם שקיבלתי מהכבלים יש לו ספק כזה וחיברתי והם עובדים איתו טוב מאוד אבל אני צריך גם את המודם......

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לקנות DVD מקליט ואין לי שמץ של מושג בתחום הזה, אשמח לקבל עזרה. מה צריך לבדוק ואילו תכונות צריך לחפש ב-DVD מקליט ? האם יש חברות או דגמים מסוימים שמומלצים ברמות המחיר השונות ? תודה רבה למי שיוכל לשפוך קצת אור על הנושא...

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  6. מקווה שהבנתם... יש לי DVD משולב עם מגבר נחמד, הצלחתי ''לעשות'' ממנו מגבר אבל זה עובד רק כשאני מכניס דיסק לDVD ומפעיל אותו ואז לוחץ על STOP. משהו מוזר ומשונה מאוד חחחח אשמח אם תעזרו לי להפוך/להסביר לי איך לעשות את זה, את הDVD למגבר נטו, חשבתי לנתק את הכונן לגמרי, לחבר את הכבלים של הווליום ישירות לפלטה שאליה אני מחבר את הרמקולים. חשמל אני מבין, ככה שאשמח אם תסבירו לי בכל צורה. תודה!

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  7. שלום רב אני כבר כמה חודשים בחיפושים למציאת מערכת 5.1 מתאימה מה שאני בעצם עומד לעשות איתה הוא כזה אני עומד לחבר אותו למחשב ולשמוע ממני מוזיקה: מוזיקה שוחורה היפ הופ מזרחי קלאסי ועוד ומשחקים: קרסיס 2 ומדחקים בסגנון וסרטים: מציורים הרבה אני מעדיף שהיה לרמקולים פס קול אכותי וצליל מדיוק סרטי אקשן סרטי טבע ועוד התקציב הוא 1200-1500 שקל אני חשבתי על לוגטיק Z5500 היא מתאימה והאם יש לך חיבור יHDNI? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by Kitt0s,

אני מחפש מוצרים של zCover בישראל, מישהו ראה איפשהו? (במיוחד ל iAUDIO X5L )

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by fragman,

קבצי המוזיקה שלנו נהרסו מפגיעת ברק בחורף. האם ניתן לגבות את חזרה את המוזיקה ממכשיר האייפוד ? תודה, אורי

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  10. אחרי שדרוג מערכת הסאונד בסביבת המחשב שלי, קרי רכישת סט מיקרולאב X16, וכרטיס קול אסוס זונאר DX, הגיע הזמן להוסיף אוזניה טובה. הסיינהייזר HD580 של אבא הוחזרו (מה גם שזאת ממש לא אוזניה למחשב ללא הגברה), מחפש משהו טוב, שעונה על הדרישות הבאות: - באס. אני שומע בעיקר אלקטרוני, אם זה האוס, הארדקור, הארדסטייל, טראנס וכדומה. חשוב לי לקבל את הנפח והמכה מהבומים הנדיבים בסגנונות הללו. כמו-כן משחק משחקים. - נוחות: לעיתים יושב המון שעות מול המחשב, עם האוזניות עלי. חשוב לי אוזניה נוחה ולא כבדה מידי, שלא תכביד. ה580 היו כבדות יחסית. - איכות סאונד כמובן, איני אודיופיל אבל חשוב לי איכות טובה לשימושים שציינתי. - האוזניה תחובר ישירות לכרטיס קול, אין הגברה או ציוד נוסף. התקציב עומד על כ-500 שק…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by R.R,

אני רוצה להקליט מוזיקה במחשב אבל אני ממש לא יודע בזה כלום אני צריך תוכנה ואם אפשר גם מדריך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by matan333,

שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by froben,

המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by tamir245,

היי חבר'ה. צריך את עזרתכם במציאת ערכת ראש,מיועדת לנייד שלי.לכן חשוב שתהיה ניידת,מה שיוסיף לקנייה זה שהיא תבוא גם באיזשהיא קופסה מתקפלת שכזו כמו הלינק הבא. ממה שקצת הסתכלתי - http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/headphones/devices/223&cl=roeu,en הדגם הזה מאוד משך את עיניי.רק לא הצלחתי להבין אם הוא אלחוטי או לא. בנועה יש עליו מבצע חיסול והוא מגיע בOEM ללא אחריות ב200 שקל.לעומת 239 בסקאי פיסי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6852 - הOEM,השאלה האם חוץ מאחריות שאין ואני מניח שזה יבוא בשקית במקום בקופסה, האם הוא מגיע עם כל האביזרים שאמורים לקבל. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8304#detailed - המוצר הרגיל,המחיר קצת גבוה מאוד. http://…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by idan30,

שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש גיגבייט 6600 עם כבל vivo רציתי לדעת אם יכול להתחבר לdvd או לטלויזיה ,yes,וכד' וגם אם הוא תומך במערכת סראונד 5.1 או שזה כבר קשור לכרטיס קול שבא מובנה על הלוח. נ.ב יש לי גם יציאה spdf

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by asaorgad,

מה אתם אומרים על האיכות ווידאו של הPMP120 של IRIVER? טובה?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  17. שלום אנשים. אני מחפש רסיבר חביב בסדר גודל של עד 3000 שקלים שיעבוד בצורה אופטימלית עם AUDIGY2ZS. הרסיבר צריך לתמוך ב THX ובכל האופציות של ה AUDIGY . מבחינת היציאות 5.1 ומעלה. כמו כן אשמח לדעת מהיכן אפשר להזמין אותו בארץ. בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. יש לי 200 ש"ח שאין לי מה לעשות בהם. החלטתי לקנות בהם אוזניות. בבקשה תמליצו לי על אוזניות בתקציב הזה, אבל שמחיר המשלוח יכלל בתוך ה-200 ש"ח. בבקשה, שמחיר האוזניות+המשלוח לא יעברו את ה-200 ש"ח. יש לי כרטיס ישראכרט צעיר ויש לי בו רק 200 ש"ח, אז אפילו ב-אגורה אחת אי אפשר לעבור את תקציב ה-200 ש"ח. אני אשתמש באוזניות רק לשמוע מוזיקה וכו', לא צריך מקצועיות, אבל שיהיו באיכות טובה ביחס למחיר.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by GZA3,

שלום לכם אני מעוניין לקנות מערכת (רמקולים) למחשב עד היום השתמשתי במערכת מיני מסריחה ומאז שיש לי מערכת נורמלית (20 אלף שקל) באוטו אני פשוט לא שומע בבית כלום וזה כך כבר איזה חצי שנה. אני אוהס סאב גבוהה מאוד ומדויק והשאר שישאר איכותי מאוד בעוצה גבוהה. אני אשמח לשמוע המלצות מה יש להציע. כל מה ששמעתי עד היום בחנויות חשמל זה מיני סאוופרולא סאבופר וכשמגביהים האיכות מתחילה להשמיע צקה צקה (קיצור זבל) יש אני אשמח לקבל הרבה המלצות תודה מראש נ.ב אל תדאגו בקשר לכרטיס קול יש לי 7.1 קריאטיב 24BIT וגם אותו אני מתכנן להחליף בקרוב לאודיג'י 2

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by yot,

היום, כשרציתי לעדכן את הפוד שלי בשירים החדשים שהועלו לאיי טונס, נתקלטי בהודעה (מצורפת למטה) שאומרת לי שאני צריך להתקין מחדש את איי טיונס על מנת להשתמש בפוד משום שנוצראה איזושהי אי-תאימות ביניהם. מחקתי את התוכנה, והתקנתי שוב, לא עזר. מחקתי שוב ואז גם פירמטתי את הפוד, והתקנתי את שניהם וזה המשיך להופיע. מחקתי שוב והפעם בדקתי ברג'יסטרי שלא נשארו שום עקבות מהתוכנה, עדיין לא עוזר. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by avner_100,

היי רציתי להביא את ה M81 מחול.. ואני צריך לדעת את כל הפרוצדורה עם המכס אם משהוא יוכל להאיר את עיניי אבל בכללי אני צריך לדעת אם אפשר למצוא את הדגם הספייציפי הזה בארצות הברית והאם יש בעיה עם שיטת שידור שרוכשים את המקבילה LN-T4665F או שכדאי להביא אותה ממקום אחר.. (לא ארה"ב). ועוד דבר.. אם אפשר להביא קישור לאתר של השוואת מחירים כמו זאפ שלנו.. או אתר זול בארה"ב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by FlipM0de,

שלום לכולם - אני נתקל בבעיה מוזרה בחיבור טלוויזיה (פיליפס 7603 42'') למחשב עם כרטיס מסך 9800GTX, אני מפעיל את שניהם ברזולוציה 1080*1920@60MHZ עם כבל 5 מטר dvi to hdmi - בהתחלה כל 3 ש' בערך איבדתי אות וידאו בטלוויזה (רואים תמונה לסירוגין), אחרי שהתקנתי דרייבר חדש האות נהיה תקין והיה אפשר אפילו להריץ סרטים בפורמט 1080P אבל כל פעם שהפעלתי משחק, לדוגמא GTA או PES הבעיה חזרה וגם יציאה מהמשחק לא גרמה להפסקת התמונה להעלם. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס מספיק חזק להריץ משחקים ב 1080P?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. היי עדיפות לאוזניות IN EAR אך אם אין אוזניות כאלו מחברה נורמלית אסתפק בEAR CLIPS וחוות דעתכם על האוזניות הנ"ל http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=14234 http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=5956&Cat_Id=66 http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=13599

24. אמ.. מחר כעיקרון אני מתחיל לעבוד בתל אביב בדיזינגוף.. ולוקח לי דיי הרבה זמן להגיע לשם אז אני חושב להביא איתי תנגן ואז לשים אותו בתיק. איך כדאי לאסוף את הכבל של האוזניות ככה שהוא לא יהרס?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  25. אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים