אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ok אני צריך רמקולים 2.1 למחשב ייעוד:מוזיקה בעיקר וקצת משחקים :ylsuper: תקציב:אמממ 400-500 קראתי שלדגם שמחליף את ה atp3 יש בעיה חמורה של רעש סטטי יש לכם דגמים טובים להמליץ עליהם? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום זה שוב אני בקשר לאוזניות. אני חייב אוזניות טובות ואין לי אפשרות לקנות מחו"ל וגם אין לי סכום כסף גדול מדי להוציא (400 שקל בערך) אז שמעתי שה-Grado sr60 הן אוזניות בעלות איכות סאונד טובה ושהן איכותיות אבל החסרון שלהן זה שהאוזן מתעייפת מהר מאוד מלשמוע בהן ושאין לא נוחות אז רציתי לדעת אם זה משמעותי או שמתרגלים לזה וזה רק מציק בהתחלה. מצד אחד אני חייב אוזניות אז אם זה משהו לא רציני אני אקנה אותן אבל אני לא רוצה לקנות אוזניות שאני לא אשתמש בהן בגלל אי נוחות. מה אתם אומרים מהניסיון שלכם?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא 1. מה האפקט הפיזי של BURN IN לרמקול של האוזניה ? 2. שמעתי על 50 שעות, האם הכוונה ל50 שעות רצוף ? 3. באיזה ווליום ? 4. איזה שיר לשים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום רב אני כבר כמה חודשים בחיפושים למציאת מערכת 5.1 מתאימה מה שאני בעצם עומד לעשות איתה הוא כזה אני עומד לחבר אותו למחשב ולשמוע ממני מוזיקה: מוזיקה שוחורה היפ הופ מזרחי קלאסי ועוד ומשחקים: קרסיס 2 ומדחקים בסגנון וסרטים: מציורים הרבה אני מעדיף שהיה לרמקולים פס קול אכותי וצליל מדיוק סרטי אקשן סרטי טבע ועוד התקציב הוא 1200-1500 שקל אני חשבתי על לוגטיק Z5500 היא מתאימה והאם יש לך חיבור יHDNI? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, יש לי במערכת שבסלון סאבוופר ענק (!!) של JBL, נראה ממש איכותי..! אני לא ממש יודע למה, אבל הוא לא עובד. השאלה שלי היא, אם הוא הרבה יותר איכותי מהסאבוופר שמגיע עם המערכת Z5400. הדגם שלו הוא: JBL PSW 1000 זאת התמונה היחידה שמצאתי ברשת. שווה לי לתקן אותו ולשים במקום הסאב של ה-Z5400 או שלא? אדם
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוקי חבר'ס חבר שלי מעוניין לקנות כרטיס קול , עכשיו מישהו הציע לו את הכרטיס הנ"ל : http://www.zoltrix.com/products/audio/8SB87386CHGMX.htm ב- 150 ( משומש ) .... עכשיו..אם יש לכם חוות דעת על הכרטיס או אם מישו בכלל מכיר את החברה הזאתי והאם בכלל כדאי לו ללכת על ההצעה הזאת חבר שלי צריך כרטיס קול עם חיבורים ל- MIDI , אורגן , וכו'.. תנו הצעות אם עולה לכם לראש משהו יותר טוב במחיר של 150 שקל טוב עד כאן , תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, לאחר שעברתי קצת על המדריכים למתחילים אני מרגיש מוכן לפתוח את הדיון . אז ככה, אני לא מבין גדול באוזניות אבל כן מחפש אוזניות טובות עד כמה שאפשר בתקציב של עד 150 שקל. השימושים הם מוזיקה בעבודה(כרגע מכון תערובת עם רעש), הליכה ושימושים רגילים-חיבור למחשב בבית. מה אני מחפש? אטימות עד כמה שאפשר, איזון, עמידות(זה הכי חשוב מבחינתי, אם צריך לעלות בעוד כמה שקלים ולקבל מוצר עמיד יותר אז זה אפשרי). בכלל, האם בתקציב של עד 150 שקל לא עדיף לקנות בארץ? משלמים מכס על אוזניות? אודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מסך איכותי שאני יוכל לתלות אותו בחדר שיהיה מחובר למחשב ואני יוכל לצפות בו בתכני HD וסרטים בכמה שיותר איכות... לבנתיים השיקול שלי הוא LA27S71B של סמסונג http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=490452 בהתחלה רציתי מסך 32 אינ'ץ אבל אני מעדיף לרדת בגודל בשביל לעלות באיכות האם למסך הנ"ל יש את החיבורים הנדרשים בשביל לחבר אותו למחשב במקסימום איכות ? אני לא מחפש לקנות כבלים או מתאמים ב 400 ש"ח... אם המסך לא עונה בדרישות אז יש לכם אולי המלצה למסך אחר באותו טווח מחירים ? תודה רבה לכם על העזרה עידן.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, למתנת יום הולדת החלטתי וההורים הסכימו לשים כסף על מערכת אודיו לחדר... עכשיו ככה אני לא הכי מבין בזה,אני יגיד לכם מה אני רוצה וכמה מוכן לשים ותמליצו לי את מה שהכי טוב אפשר להוציא במצבי... תראו אני עד היום ראיתי סרטים בטלויזיה דרך המחשב,ומוזיקה לא יכולתי לחבר ל מיני מערכת שיחסית טובה אבל אין יציאת AUX... לכן אני רוצה להשתדרג קצת ולשמוע מוזיקה ישירות מהמחשב,באיכות נורמלית,בווליום טוב... וכמובן לראות סרטים עם סאונד טוב. עכשיו אני שואל מה אני צריך לקנות? מגבר? רסיבר? כמה רמקולים? ההורים שלי רוצים לקנות די.וי.די גם,שיהיה אצלי בחדר,אבל אם אין מספיק תקציב אני מאמין אפשר לוותר עליו,ולהמשיך להפעיל את הסרטים דרך המחשב... עכשיו תגידו לי כמה כסף צריך לכל זה? אני ציפיתי שזה…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת על האוזניות של סוני MDR-XD200 שמעתי שהם די טובות אבל מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות האלה כבר הרבה זמן,אין להם מיקרופון מובנה ולא את הקטע של הבקרת עוצמה באוזניות עצמן. כשאני משחק במשחק - לדוגמא counter strike אני יכול להגביר בבקרת המשחק volume ואני שומע פיגוז. אבל כאשר אני שומע ורואה סרט אני שומע ממש ממש חלש,והכל על הכי גבוה באפשריות של המחשב (בקרת עוצמה של המחשב) ובמדייה פלייר! מה עושים? איך אני מגביר לשמוע את הסרט כמו שצריך? וזה לא סרט ספציפי את כולם שומעים חלש,אם אני מעביר לרמקולים כמובן שומעים רגיל,ככה שזה באוזניות אין איזה תוכנה כלשהי? משהו? :'( תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לחבר שלי יש פלזמה של סמסונג,חדשה שקנה, מחוברת לרסיבר קנווד במערכת קולנוע בסלון. בצפייה בטלויזיה יש דיליי מעצבן בשמיעה. רואים, אחרי שניה שומעים וזה ממש מציק. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לאחרונה את המחשב למחשב עם הלוח של אסוס המצוין בכותרת. לפני זה השתמשתי בכרטיס קול PCI של MAUDIO דגם Audiophile 192, אשר עשה עבודה מצוינת אך לצערי הוא אינו מתאים ללוח החדש. רציתי לשאול האם הכרטיס המובנה של האסוס נחשב כרטיס ברמה ומספק סאונד טוב? שאלה נוספת היא לגבי כבלים אופטיים,האם אורך כבל של 3.5 מטר אמור לאבד מאיכות הסאונד בשל אורכו או שזה לא אורך מספיק גדול על מנת לאבד איכות. (עד היום השתמשתי בכבל קואקסיאלי) אם יש בעיות עברית אנגלית אני מתנצל מראש, אני כותב מהסמארטפון שלי. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצות לכרטיס קול דיי איכותי במחיר סביר שיתחבר למערכת קולנוע בייתי דיי קטנה של NORMANDE (אם כותבים את זה ככה...) אני ישתמש בכרטיס למוזיקה ומשחקים אם זה משנה אז אני שומע בעיקר רוק פאנק מטאל אלטרנטיב גיל.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
נכון להיום זה הדבר שהכי מתאים לי.....אז: 1)יש למישהו מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ?(אם אני לא טועה אחד בשם זן מאסטר אמר שהוא יודע....) 2)כמה הוא יעלה פה? 3)איך אני יכול לדעת עם הטאצ' פאד נוח לשימוש או לא? 4)מאיפה אני יכול להזמין אותו בחו"ל ואני לא אצטרך לשלם עליו מכס? תודה רבה איתן
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר למחשב את הרמקולים הנ"ל לחיבור האופטי של הכרטיס קול? והאם יש הבדל מורגש כשמחברים את הרמקולים הנ"ל למחשב בצורה אופטית ובצורה רגילה? אשמח אם תענו על השאלות והמון תודה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן,לפניי חודשיים קניתי כרטיס טלויזיה פשוט,ולא התחשבתי בזה שיש לי מסך רחב. הייתי בטוח שיודע לשדר לכל רזולוצייה,אבל מסתבר שטעיתי! ועכשיו אני יכול לראות במסך רחב אבל יש דילאיים מטורפים ובלתי נסבלים! אי לכך אשמח לקבל המלצה לכ.טלויזיה שיידע לעמוד בדרישות שלי,שיפיק תמונה איכותית על מסך רחב וללא דילאיים. המחשב : P4 2.8 1G DDR 400 Samsung 931bw
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום.. ברצוני לקנות מערכת שמע למחשב הנייד שלי, כרגע אני עובד עם מגבר ורמקולים סטריאו אני ממש לא מרוצה מהצליל.. הם דיי ישנים אז אני לא מתפלא.. עכשיו, אני רוצה לקנות משהו חדש אני לא יודע מה יהיה יותר כדי (מגבר + שני רמקולים סטריאו) או כרטיס קול חיצוני למחשב ואז לחבר אליו את הרמקולים.. אני רוצה את המערכת הזו ר-ק למוזיקה וחשוב לי הצליל הצלול וגם קצת באס.. אני שומע בעיקר rock / ישראלי אבל רוצה שגם hip hop / דאנס ישמעו טוב. התקציב שלי כאמור הוא 1500-2000 ש"ח לכל המערכת. תודה לעוזרים [:
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר את הממיר של יס למחשב על ידי חיבור הvideo out לvideo in על הכרטיס 6600GT? ואת הסאונד לחבר לכרטיס קול עם rca של סטריאו למיניג'ק לline in הכחול של הכרטיס קול? ויש תוכנה שמאפשר לצפות בזה ? תוכנת צפייה בטלוויזיה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי רכש לאחרונה Lcd של טושיבה דגם 37a3000e, עכשיו, כשהוא קנה את הטיוי נאמר לו שהדגם הוא 37a3000, ולאחר הקנייה אבי שם לב כי הדגם הוא מה שציינתי הנ"ל הבנתי שיש מס' דגמים A,e ועוד כל מיני, מה ההבדלים ביניהם? מה אומר האות E בהקשר של הטיוי? תודה, דפנה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש טלווויזת lcd לחדר המרחק הוא בערך 2 מטר אולי קצת יותר בכל מקרה התקציב הוא בסביבות ה3-4K ואני מתלבט ב32 ל26 ואיזה דגם כמובן אני מחפש מסך איכותי שכשאני יחבר אותו למחשב אז אני יראה טוב למרות הגודל לדוגמא יש לי למטה בסלון lg 37' וכשאני מחבר למחשב רואים מעולה לעומת haier 32 שרואים הרבה פחות טוב בוהק וזרחני מדי כזה ושאלה נוספת האם מה שעושה את ההבדל באיכות זה שlg יש יציאת dvi שאיתה אני מתחבר למחשב ול hair אין יש לה את היציאה היותר ישנה הכחולה נראה לי rbg ושאלה נוספת למה בטלוויזות החדשות אין כבר יציאת dvi ואיך אני יוכל לחבר אותה עכשיו למחשב
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים למחשב בטווח מחירים 300-400 ש"ח, 400 שקלים המחיר המקסימלי. רמקולים למחשב 2.1 (סאב ושני רמקולים) להשמעת מוזיקה באיכות גבוה, בין השאר משחקים וסרטים לא כל כך. אני מעונין ברמקולים הכי טובים מבחינת איכות צליל למוזיקה בתקציב שלי. סרקתי את האינטנרט ומצאתי שלושה דגמים שנראה לי שהם טובים. Altec Lansing VS4121, 2.1 Logitech X-230 Black 2.1 PHILIPS SPA5300 - איך ה PHILIPS? שמעתי המלצות עליו, הוא טוב? יש למישהו נסיון עם הרמקולים האלה ויכול להמליץ לי אליהם? והאם ישנם רמקולים אחרים שהם טובים והם בתקציב שלי? לרקע כללי אני שומע בעיקר מוזקיה נוסטלגית של שנות ה 70,80,90, להקות כמו Santana, Pink Floyd, ועוד. יש גאנרים של רוק נוסטלגי. אשמח להצעות נוספות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-