עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by daphne_n,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לדיוידי הנייד הזה, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שום ביקורת על המכשיר, אולי חבר'ה שבפורום מכירים את המכשיר ויש כל שהיא ביקורת האם שווה לי להשקיע 600 ש"ח על המכשיר? אני חייבת תשובה עוד היום כי היום אולי אני אלך לרכוש את המכשיר. תודה, דפנה..

2. אני מחפש אוזניות לנגן MP3 אני צריך שהם יהיו כאלו שנכנסים לתוך האוזן אבל עם קשת כי רגילות פשוט כל הזמן יוצאות לי מהאוזן. אני צריך אותם לשמיע בזמן אימונים שזה ריצה אגרוף ועוד. היחידות שמצאתי שנראה לי הכי מתאימות לי זה עם קשת לעורף הנה קישור: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1168,normal_sales מה אתם אומרים ואיך מחיר יש מצב להביא אותם יותר זול? או שאולי אתם ממליצים על משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. יש לי 2 רמקולים של חברת PURE שהיציאות שלהן הן על ידי חיבור חוט חשמל ולא באיזה יציאה מיוחדת... אני רוצה לחבר אותם למחשב באיזה שהיא דרך יש עיצות? האם יש אפשרות אולי לקנות איזה סאב וופר שיתחבר למחשב ויוכל לחבר את הרמקולים האלה או שאני צריך רסיבר, או משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by urich,

פינקתי את עצמי בפלזמה 32 Haier P32R1 - יש לי כרטיס מסך 6600 עכשיו אני עובד עם מסך 17 אינץ crt של סמסונג (כמובן לא רחב) והפלזמה שהיא רחבה. לכן אני עובד על דיואל ויו כל מסך על רזולוציה שונה הראשי הוא הcrt. אני רוצה לנעול את הסמן רק למסך הראשי כי השני ישמש רק לוידאו ולא לשום דבר אחר. אני רוצה שיהיה אפשר לעבוד על הראשי בזמן שהפלזמה עובדת אבל שהסמן בורח לטלוויזיה זה מרגיז גם למי שרואה סרט וגם למי שעובד על המחשב ( הסמן נוטה להעלם לטלוויזיה). בNview אין אופציה כזאת (או שאני לא מצאתי האם קיימת שיטה אחרת או תוכנה בשביל העניין הזה או שיש מצב תצוגה יותר מתאים. clone לא טוב לי כי המסכים הם ביחס רוחב גובה שונה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. היי יש לי היום כרטיס קול הרקולס GTX שמותקן ועובד במחשב (WINXP) יש לי גם כרטיס קול על הבורד, שאינו מותקן \ מזוהה ע"י WINDOWS האם אפשר להתקין את שניהם במקביל? איך זה בדיוק עובד ? אפשר לקבוע לכל אפליקציה באיזה כרטיס קול להשתמש? תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by noam31,

מחפש המלצה לכרטיס קול ל HTPC הכרטיס יהיה בשימוש למוזיקה וסרטים .. איכות הקול חשובה לי..למרות שאני אנסה קודם את הכרטיס המובנה ב MB כמובן. אבל מניסיון הוא לא יהיה משהו האם יש כרטיס שמוציא STEREO ? או שאשמע STEREO דרך אותה יציאה אופטית רגילה..

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. Started by qpalzm,

שלום לכולם. יש לי שירים בפורמטים נידחים (Mpc,Au וכו') שאף נגן mp3 לא יכול להשמיע. האם קיימת תוכנה שתוכל לסרוק את ספריית השירים שלי ולהמיר את הקבצים לפורמט מקובל יותר, כמו mp3 או wma? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by GZA3,

שלום לכם אני מעוניין לקנות מערכת (רמקולים) למחשב עד היום השתמשתי במערכת מיני מסריחה ומאז שיש לי מערכת נורמלית (20 אלף שקל) באוטו אני פשוט לא שומע בבית כלום וזה כך כבר איזה חצי שנה. אני אוהס סאב גבוהה מאוד ומדויק והשאר שישאר איכותי מאוד בעוצה גבוהה. אני אשמח לשמוע המלצות מה יש להציע. כל מה ששמעתי עד היום בחנויות חשמל זה מיני סאוופרולא סאבופר וכשמגביהים האיכות מתחילה להשמיע צקה צקה (קיצור זבל) יש אני אשמח לקבל הרבה המלצות תודה מראש נ.ב אל תדאגו בקשר לכרטיס קול יש לי 7.1 קריאטיב 24BIT וגם אותו אני מתכנן להחליף בקרוב לאודיג'י 2

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  9. http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080909151207_Leadtek_Readies_Image_and_Video_Processing_Card_Based_on_Toshiba_s_SpursEngine.html

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by Aviko,

מה עדיף לקנות: זה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1240&scat=199&tcat או זה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2048&scat=199&tcat תודה חברים, רק תגובות קשורות על כל אחד מהרמקולים תעשו טובה אני רוצה לדעת איך היכולות שלהם שהם מתחברות עם סאב חזק ואיכותי, עד כמה הם מתאימים, איכותים? מתאימים לכרטיס קול ob... שוב תודה Aviko

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by avner_100,

היי רציתי להביא את ה M81 מחול.. ואני צריך לדעת את כל הפרוצדורה עם המכס אם משהוא יוכל להאיר את עיניי אבל בכללי אני צריך לדעת אם אפשר למצוא את הדגם הספייציפי הזה בארצות הברית והאם יש בעיה עם שיטת שידור שרוכשים את המקבילה LN-T4665F או שכדאי להביא אותה ממקום אחר.. (לא ארה"ב). ועוד דבר.. אם אפשר להביא קישור לאתר של השוואת מחירים כמו זאפ שלנו.. או אתר זול בארה"ב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by de money,

אני מדבר על רמקולים גדולים של קולנוע ביתי כשאני שם מוזיקה או כל דבר אחר דומעים רעש מן הרמקולים אם אני מוריד את הפלסטיק שמלפנים אז נכון יש למטה שני רמקולים גדולים כאלה ומעליהם יש מן רמקול קטן כזה אז זה עושה רעש מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה בנוסף אני מחפש אתר שמוכר בטרייה לאייפוד דור 3 עם תווך שימוש ל 12 שעות תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by m0sh,

טוב אז אחותי קנתה מיני אייפוד ואין לה מושג איך לתפעל אותו...גם לי אין מושג ולי בכלל יש iRiver מה שקורה שפותחים אותו אז מופיע תיקיה עם סימן קריאה ודרך הiTunes גם היא וגם אני לא הצלחנו להבין איך מעלים שירים למכשיר אז אולי מישהו יכול לעזור? תודה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  16. קיבלנו את הדגם 40D550 ועל המדבקה האחורית אין איזכור לVERISION אלא יש מדבקה קטנה בצד שרשום שם VERISION: HN03 איזה פאנל זה בדיוק? (מיוצר בתאילנד המכשיר)

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by iakovl,

יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסי קול הללו הX-FI עולה לי בערך 150 יותר אבל זה לא עקרוני הAudigy בא בלי הפאנל הקדמי שלו אז אנשים? מה שווה לי לקחת בינהם?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by the_lighting,

יש דגם שלהם 2.1 עם אפשרות לשלט? במחיר של עד 700 אני רוצה לשים אותם בסלון! או רמקולים אחרים יתאימו לסלון רק 2.1

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by zniibidl,

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000AQIFZ/qid=1103461231/sr=8-7/ref=pd_csp_7/103-5784076-8140648?v=glance&s=electronics&n=507846 ריו קרמה 20 ג'יגה החדש דרך מסטופ יעלה לי 314 דולר אם אני לא טועה שזה 1300 שקל בערך..... איך הנגן?מומלץ? ומה מבחינת מימוש אחריות? ואיך השירות הולך במסטופ? והמחיר בלינק שהבאתי זה מחיר נטו?יענו בלי טריקים?אני משלם בדיוק 246 דולר?(זה המחיר שבלינק אם אני לא טועה) תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by charge,

אחת 37 אינץ.. ואחת 32 תקציב ל37: 2000-3000 שח.. יש עכשיו הרבה מבצעים עד סוף השנה אני רוצה לנצל אותם.. עברתי בחניות ואלו מחירים טובים. שימושים יהיו לחבר לסוני 3 ולכן צריך HD READY עם עדיפות לFULL HD.. חיבור USB שינגן סרטים בMKV ויתמוך בכתוביות בעברית.. בעתיד יש אפשרות שיחובר למחשב אם זה משנה משהו. *ב37 חשבתי על D550 של סמסונג.. מה אתם אומרים?תקציב ל32: עד 2200 שח.. אין מקום להכניס יותר מ32 אינץ לכן זה מיותר להציע משהו אחר..שימושים עיקריים הם צפייה בתכני SD (גם מהממיר וגם מבחוץ) עדיפות לUSB שמנגן סרטים עם כתוביות בעברית.. HD READY.. לא צריך FULL תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by marvje,

אני מדבר הרבה במיקרופון בוונטרילו (תוכנה לדיבור באינטרנט) ואתמול נדפק לי החיבור של המיקרופון (האדום) ניסיתי לחבר את זה לחיבור הכחול (שאם אני לא טועה זה Line in) ולהגדיר את זה ב Win, אבל לא היה שום תגובה אני צריך תוכנה או משהו שאני אוכל לעבוד עם המיק דרך החיבור הכחול (Line In) זה מאוד דחוף לי, תודה רבה לעוזרים 3>

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. כפי שקראתם בכותרת- כשאני מחבר את המחשב (כ"מ X1950PRO) הכל מופיע בשחור לבן. (השידורים הרגילים פועלים רגיל- עם צבעים) הTV היא טלוויזיה ישנה של סמסונג. מה אני צריך לעשות? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  23. אהלן הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה, וברשותי כ-800 שקלים. יש לי חדר רגיל, ואני מחפש את המערכת שתוציא את המקסימום במחיר, והכי חשוב במוזיקה, כי רוב הזמן אני שומע ומחפש איכות. מה אתם מציעים ? מערכת 2.1 או 5.1 ? סאטלייט ? תגידו לי מה אתם חושבים, בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by nir567,

שלום! לא תאמינו כי כל חיי (איזו אירוניה) אני סובל מבעיות עם המקרופון, מה אני צריך לעשות כדי לדבר עם המקרופון ולשמוע את אותו הדבר ברמקולים (אני יודע אין בעייה לא למקרופון ולא לרמקול) תודה.. ניר..

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by 1nstall,

היי בדיוק החלפנו לשברולט קווליר והרכב בא עם מערכת של קלטות (המרובעים המסריחים) אז בדקנו ואם נחליף את המערכת אנחנו ניצטרך לקרוע את הפאנל, אז חשבנו אולי לקנות צ'נג'ר ולחבר אותו למערכת ואז יהיה לנו גם מערכת דיסקים. אז אבא שלי נוסע לארה"ב אז הוא יקנה שם, אני צריך המלצה לצ'נג'ר לדיסקים שיהיה לו יציות למגבר ושיקרא mp3 התקציב עד 200 דולר תודה רבה לעוזרים Install

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים