עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה , קבלתי מצלמת וידאו של סוני דגם CCD-TRV208E PAL מאבא שלי עם איזה 30 קלטות קטנות , נדמה לי 8MM . אני רוצה לחבר את המצלמה למחשב כדי לדגום את מה שמוקלט בקלטות ולצרוב בדיסקים . למצלמה יש שני יציאות , האחת יציאת S VIDEO והשניה יציאת PL של AV . עכשיו לשאלה , איזה כרטיס אני צריך לקנות למחשב כדי לחבר את המצלמה , ובכלל מה הכי מומלץ כדי לעשות את זה בצורה הכי איכותית ! תודה .

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by davepinhas,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול asus Xonar Essence STX. השימוש העיקרי שלי יהיה לשמוע מוזיקה בסטריאו, אני לא רואה סרטים והסאונד במשחקים לא מעניין אותי. אני מעוניין בחוות הדעת שלכם.. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. מחפש אוזניות עד 70$בחול(ארהב),שלא כמו האוזניות שמקבלים עם הIRIVER והIPOD, אוזניות שמנות כמו שיש לDJ ...

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  4. צריך המלצה לכרטיס קול ב400-500 שקל למחשב נייד (חיבור USB) והוא חייב להיות שני חיבור הRCA השניים שהקול מין הסתם חח

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by audio,

אני צריך נגן MP3 שיהיו לו את הדברים הבאים: *5GB לפחות (או 4 העיקר שיהיה נפח דיי גדול) *לא בומבה [פחות חשוב] *מציג עברית (חשוב מאוד) *מציג מילות שיר שהשיר מתנגן (ליריקס) [חשוב מאוד] תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by Omer DA,

האם הם מצדיקים את המחיר ?(900ש"ח ~) ואם מישהו יודע מה האורך של החוטים שלהם כי לא מצאתי על זה מידע

7. אז ככה, הפריטים: כרטיס קול SB Live! 5.1 שאני מוציא מהיציאת אודיו שלו כבל למערכת, הוא מכונפג לשני רמקולים. כבל Minijack -> 2 RCA פשוט ב-20 ש"ח, של מותג "SmartC@M" אם זה משנה... מערכת סטריאו Sony LBT-A17, מערכת דיי ישנה, הכבל מחובר לכניסת פונו כמו שצריך (אדום לאדום ולבן ללבן) כשאני מחבר את המחשב למערכת, הכל נשמע חלש כזה ואם המון רעשי רקע, יותר גרוע מרמקולים ג'נריים... זה לא קורה שהמערכת מחוברת לCD שלה, וזה לא קורה כשהכרטיס קול מחובר לאוזניות... למישהוא יש רעיון למה זה קורה, ואיך מטפלים בזה? ולמי שלא מכיר, זה ממכר: http://www.albinoblacksheep.com/flash/french.php תודה על עזרה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by bennybl,

שלום, האם יש חיה כזו... מקרן עם שתי כניסות DVI שמקבל INPUT משני כרטיסי מסך שונים ויודע להציג אותם אחד ליד השני? או שבמקרה כזה חייבים שני מקרנים? תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by tom123,

האם BOSTON חברה טובה לרמקולים? לא מצאתי עליהם הרבה מיידע.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by shai_123,

אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב לטלוויזיה הכל עובד ישלי טלווזיה HD READY 42 עכשיו רשום שהיא תומכת 1080P שזאת אומרת שזאת רזלוציה של 1920X1080 אני מנסה לשים את הטלוזיה על הרזלוציה הזאת ושורת ההתחל יוצאת מהמסך וגם אם אני מנסה ל 720P על רזלוציה זה עדיין לא רואים את המסך או שהוא מתוח מדי או שהוא רחב מדי .. ואגב זה כמעט על כל רזלוציה ככה מה עושים?? הטלווזיה שלי זאת זאתי http://www3.shopping.com/xPO-JVC-LT-42X788 תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. אני לא מבין כלום בנושא אז מה דעתכם על זה? http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=10491&Count=0406012527 הוא שווה?הוא עמיד ומה הוא שווה בתור כונן קשיח נייד?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות אבל אומרים שהקליטה לא הכי טובה ואם מישו עובר זה מתנתק לכמה זמן וזה האם זה - http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1468119 טוב? ועוד שאלה.... בIPOD אמרו לי שאחרי שנגמרת האחריות מתה הבטריה.. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. היי.. לפני 4 ימים קניתי את הZEN והוא בגדול מכשיר מדהים. אבל.. יש לי בעיה הכי מרגיייייזה בעולם!!! לעיתים דיי קרובות הוא נתקע והוא לא מגיב לכלום חוץ מל- TouchPad שגם בזה הוא לא בוחר, הוא רק יורד ועולה... גם הכפתור Reset לא עוזר, כי גם כשמגיעים למסך הReset הוא עדיין לא מגיב לכפתורים ואין אפשרות לעשות כלום!!! בכל אופן, אני חושב שהבעיה קשורה לניתוק מהUSB, אבל אני לא בטוח ב100%. אני לא מנתק אותו מהמחשב באמצע העברת קבצים או משהו כזה. כן.. עידכנתי את התוכנה שלו מהאתר של Creative... ואני לא מוצא על זה שום דבר באינטרנט.. אני אובד עצות... אני משתגע כבר.. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש משהו שבאג יכולים לעשות אם אני אבוא אליהם? מקווה שמישהו יוכל לעזור. תודה תודה תודה!

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by bbnbbn,

יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס קול ONBOARD, אבל יש לו בעיה קטנה שהחור של המיקרופון לא עובד ולא משמיע כלום עכשיו יש לו עוד כרטיס ישן PCI שחיברנו אותו הוא עובד אבל שומעים לא באותה איכות כמו בכרטיס המובנה ושם כן המיקרופון עובד. עכשיו , השאלה שלי אם אפשר לחבר את הכרטיס pci למחשב ביחד עם הכרטיס און בורד וכך שיצא שנוכל לשמוע דרך היציאה של הסאונד באון בורד ולדבר דרך היציאה של המיקרופון בכרטיס PCI . אם כן, אפשר בבקשה הסבר/מדריך איך לעשות את זה, מה לשנות בלוח הבקרה כך שזה יעבוד.... תודה!

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by easyuri,

אני מתכוון לקנות את ה IAUDIO X5 חשוב לי להיות בטוח שניתן באמת לגרור תיקיות לנגן ושלא צריך להעביר אותם דרך תוכנה או משהו. האם זה אומר שאני יכול פשוט להעביר את התיקיה "מוסיקה" ישר מהמחשב לנגן ושהתצוגה בנגן תהיה כמו במחשב?

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  16. חשבתי שאולי הגיע הזמן להחליף את הHD212PRO שלי... יש לי בחשבון paypal 80-100$ לא זוכר בדיוק, עכשיו רציתי לדעת האם יש אתר שאפשר לקנות ממנו אוזניות במחיר הזה כולל משלוח לארץ? כי לפי מה שאני יודע אין שום אתר בארץ שאפשר לשלם לו בPAYPAL... אני מעדיף אוזניות פתוחות ואני בעיקר שומע רוק ומטאל. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by IsraHell29,

יש לי אייפוד 20 ג'יגה צבעוני. לא העניין. יש לי רשימה באייטונס אצלי במחשב, ואני רוצה להוסיף שירים ממחשב אחר. ברשימה אצלי במחשב כל שינוי שאני עושה גם משתנה באייפוד ברגע שאני מחבר אותו למחשב. השאלה שלי כזאת: איך אני מוסיף שירים לאייפוד דרך מחשב אחר (שכמובן אין בו את כל הרשימת שירים שלי) בלי שימחקו לי כל השירים שהוספתי אצלי?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by lior322,

איזה יותר טובות?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by hal,

הי, האם אני יכול לחבר מגבר אוזניות לכניסת s-video output של רסיבר av כדי לשמוע דרך המגבר אוזניות רדיו? תודה.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  20. מחפש LCD 32 , למטרות צפייה בסדרות וסרטים דרך ממיר או די.וי.די. מרחק צפייה של כ2-2.5 מטר , הממיר שלי של חברת HOT. ותקציב של 3.2K אני רק רוצה להדגיש שאני לא מחפש את הLCD ההכי איכותית שיש , אלא אני מחפש את הLCD ההכי איכותית שיש בתקציב שלי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות נגן DVD בסביבות ה300 ש"ח משהו שיכל לקרוא צרוב וכתוביות בעברית ושהיה איכותי עם חברה טובה. אתם יכולים להמליץ לי על משהו בבקשה?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by MacGyver,

נכון להיום זה הדבר שהכי מתאים לי.....אז: 1)יש למישהו מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ?(אם אני לא טועה אחד בשם זן מאסטר אמר שהוא יודע....) 2)כמה הוא יעלה פה? 3)איך אני יכול לדעת עם הטאצ' פאד נוח לשימוש או לא? 4)מאיפה אני יכול להזמין אותו בחו"ל ואני לא אצטרך לשלם עליו מכס? תודה רבה איתן

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  23. שלום אנשים, אשמח לקבל עזרה אם למישהו יש מושג האם ניתן לחבר את הכרטיס קול הזה לחיבורים הקדמיים של המארז - מיקרופון ואוזניות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by qpalzm,

שלום לכולם. יש לי שירים בפורמטים נידחים (Mpc,Au וכו') שאף נגן mp3 לא יכול להשמיע. האם קיימת תוכנה שתוכל לסרוק את ספריית השירים שלי ולהמיר את הקבצים לפורמט מקובל יותר, כמו mp3 או wma? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by Aviko,

מה עדיף לקנות: זה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1240&scat=199&tcat או זה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2048&scat=199&tcat תודה חברים, רק תגובות קשורות על כל אחד מהרמקולים תעשו טובה אני רוצה לדעת איך היכולות שלהם שהם מתחברות עם סאב חזק ואיכותי, עד כמה הם מתאימים, איכותים? מתאימים לכרטיס קול ob... שוב תודה Aviko

• 6 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים