אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
יש ליהתלבטות ביןכמה דגמים של רמקולים למחשב, המטרה היא משחקים סרטים ומוסיקה creative sbs 370, altec lansing xa2021, creative inspire 2500, genius 5.1SW האם לקנות אחד מהדגמים האלו בתקציב של עד 300? האם עדיף לקבל מערכת 5.1 של גניוס (פחות איכותי) באותה רמת מחיר? (אני לא אודיופיל תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שעלום לכם אנשים חביבים, הנני מגיע מגיימר :ם אז, קניתי לי Creative 5200 5.1 הרכבתי ועובדים רק הסאב ו-2 רמקולים, ה-Rear. יש לי את הכרטיס קול המעפן הנ"ל, הוא תומך ב-5.1? או מה הבעיה פה >: תודה מראש, אביב.
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מחפש חנות באזור המרכז שמוכרת אוניות איכותיות כמו הMDR-EX51LP (מספיק איכותיות בשבילי) מישהו מכיר חנות??
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כרטיס מסך, כרטיס קול ודיסק קשיח. כרטיס מסך עדיפות ל nvidia pci-e כרטיס ממוצע + רק שיתאים לחיבור ק"ב. כרטיס קול מינימום 5.1 וכמובן שיתאים לחיבור לרסיבר. דיסק קשיח כמה שיותר שקט כמובן ועם זאת, שיהיו לו ביצועים טובים. על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
עכשיו ככה...יש לי את הכרטיס (קראיטיב 5.1 ואליו) והמערכת (ITT משהו...מערכת לקולנוע ביתי) מלפני שנה... ועכשיו שמתי לב שאני לא שומע ב5.1 לאחר שהורדתי בדיקה...שנקראת AC3 Dolby digital 5.1ch Sound Test..(הזה עם הקולות של אקדחים)..מאימיול.... שהוא מגיע לבקידה של הסנטר הוא משמיע מהרמקולים הקדמיים...ומהרמקולים האחוריים הוא לא משמיע בכלל....משמע...מה שבאמת עובד זה 2 הקדמיים והסאב...(משמע 2.1)... אבל שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך הCreative Surround Mixer הוא משמיע כל רמקול.... אגב...דרך הלוח בקרה-->צלילים והתקני שמע-->עוצמה(לשונית)-->הגדרות רמקול(סעיף)-->הוא מוגדר כרמקולי צליל הקיפי 5.1...ככה שתדעו... מה לעשות??....אולי חסר לי איזה לפאג??...או איזה מקודדים??...(יש לי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תארתי לעצמי שלא חחח אבל אם כן יהיה נחמד לדעת או שאולי אתם מממממממש נחמדים ואתם רוצים ליצור לי עידכון כזה חח?
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לפורום. המחשב שלי עכשיו מחובר למגבר עם כבל אופטי, עכשיו הכרטיס קול שלי הוא על הלוח C media משו סתם זבל. עכשיו לפי מה שאני יודע שמחברים בכבל אופטי אז המגבר הוא זה שעושה את כל הסאונד ולא הכרטיס קול. עכשיו השאלה שלי אם אני יחליף כרטיס קול למשו איכותי ועדין יחבר בכבל אופטי אז יהיה שיפור בסאונד או לא? תודה מראש CM
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני יומים סט חדש של חמישה רמקולים במבצע של 150 ש"ח! (כי הקודמים התקלקלו לגמרי ובאתי לקנות חדשים וראיתי את המבצע) אבל יש לי בעיה אני שומע רק בשניים ויש לי שלוש אפשרויות של כבלים לחבר וכל פעם זה משמיע מרמקולים אחרים בבקשה מישהו יכול לעזורלי איך לחבר את כולם?? איך לשמוע בכולם?? ממש תודה לעוזרים..
-
שלום, לאמא שלי יש את הנגנים מבוססי USB-DISK ON KEY שמוכרים בכל אתרי ה"מכרזים" סטייל נטאקשן\אולסייל וכו'.. הנגן באנגלית. הנגנים שמוצעים כעת למכירה תומכים בעברית, ומכיוון שהמעבר לעברית יקל על אמי וראיתי אפשרות בנגן לעדכון FIRMWARE חשבתי אולי אפשר להתקין עליו את העדכון...וכך הנגן יתמוך בעברית. האם מישהו ניסה זאת? או יודע מאיפה ניתן להשיג את העדכון ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הגראדו 125 ביחד עם כרטיס הקול juli@ אני מחפש מתאם אודיו מכרטיס הקול 2 RCA נקבות - אל 1/4" זכר של האוזניות השאלה שלי כזאת, האם המחבר נפוץ, כי אני לא מצליח למצוא אותו, ואולי כדאי להלחים אחד בעצמי? בכל מקרה כרגע עשיתי מן קומבינה, חיברתי את הJULI@ מהRCA אל כרטיס האונבורד שלי אל תוך הLINE-IN - ואת האות אני מוציא דרך הLINE-OUT של האונבורד, האם אני מאבד איכות (ניכרת) בצורה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן עם רדיו בטווח מחיר של עד 400 ש"ח מה הנקודות החשובות בנגנים ? והאם יש איזשהו מוצר עדיף. שרון
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי חברים , וווא כמה זמן לא כתבתי פה.. הפסקתי להתעניין, אולי אני עוד אחזור, מי יודע=) חשבתי על לקנות את הנגן הנ"ל, חשוב לי: נפח איכסון גדול - 40 ג"ב. הצגת סרטים, אמנם אחרי המרה אבל שיהיה הצגת תמונות וניגון שירים מן הסתם האם הוא הכי כדאי בשוק כרגע למחיר שאני משלם עליו - 2000 שח?
-
- 85 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם K8NF-9 של gigabyte שבו מובנה כ.קול של רילטק. לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, כולל את הדרייבר של הכ.קול בתוכם, ניסיתי לנגן משהו, אך הכרטיס קול לא עובד. הורדתי מהאתר של gigabye דרייברים עבורו, אך עדיין הוא לא עובד. בדקתי ב device manager וראיתי שם שהאייקון של ה raltek ac 97 הוא טוב, אך תחת sound יש כמה אייקונים של מיקרוסופט תקולים, כגון: kernel acoustic..., kernel audio splitter, winm wdm audio compability. יתכן והם הגורם לבעיה או שיתכן שפשוט יש בעיה בלוח?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לפי הידיעה הבאה - http://iheb.zapto.org למי שמתעצל לקרוא, בעוד מספר שבועות יצא עדכון חדש לאייפוד שיאפשר לראות עברית (לא הפוכה) מבלי הצורך להפוך את האותיות בטאגים. העדכון יופץ ע"י ידע מחשבים, בחינם, דבר מאוד משמעותי לאלו המפחדים מאיבוד האחריות על האייפוד. קרדיט לפוקט ולIheb
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית שלי בתוך ממ"ד, ואני יודע שאני לא שומע הכי טוב שאני יכול לשמוע, כי אני שומע דיי גרוע(בעיקר על ווליום גבוה). יש לי מערכת PANASONIC SC-AK520 שיש לה סאב והווליום שלה דיי רציני, בייחוד שיש לי את ה CREATIVE AUDIGY 2 NX. אז חשבתי לעצמי אולי(כלומר בטוח)אפשר לשפר את האקוסטיקה בחדר שלי, ע"י שטיחים על הקירות, או עצים על הקירות, או כל דבר אחר אשר משפר את האקוסטיקה בחדר (ובייחוד שזהו ממ"ד). אז מה אתם אומרים בנושא? יש עצות? תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני ירגיש הבדל בין הX-FREE ל S3-30 Logitech ,או שהאיכות בינהם לא משמעותית? נוח לי עם הX-FREE אבל בכל זאת רציתי לדעת כי יש לי אפשרות להחליף ללוגיטק,ההבדל הוא עד כדי כך משמעותי ששוה לי להוסיף עוד 70 ש"ח? ועוד שאלה קטנה,למה על האריזה עצמה של הX-FREE אין שום איזכור שקריאטיב מייצרת אותם והם אפילו לא מופיעים באתר שלה,ועדיין לא מצאתי עליהם REVIEW אחד ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שלושת הדגמים אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים האלה ואני לא יודע בדיוק מה יותר כדאי אז בבקשה עזרה ואם מישהו יכול לתת לי המלצה על רמקול 5.1 טובים זה יהיה ממש נחמד תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה נשמע? רציתי לדעת מה נחשב למחיר הגיוני +- לקניית ipod mini דור ראשון (4gb)? הציעו לי את המכשיר, כבל למחשב, מתאם ac, שני iskins כאשר אחד במצב כמעט חדש והשני טיפה קרוע. עכשיו הסיבות שבגללן אני מתלבט הן שעל גבי המכשיר יש מספר שריטות (דבר מובן בהתחשב בכך שהמכשיר אינו חדש אך בכל זאת), הסיבה השניה שיותר מטרידה אותי היא שהמכשיר היה מחובר לאורך זמן לחשמל שלפי מה שזכור לי מהדורות הקודמים של ה ipod זה דבר שפגע בחיי הסוללה. הייתי מעונין לשמוע מה את דעתכם והאם הקניה משתלמת, תודה.
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי אייפוד 20 ג'יגה צבעוני. לא העניין. יש לי רשימה באייטונס אצלי במחשב, ואני רוצה להוסיף שירים ממחשב אחר. ברשימה אצלי במחשב כל שינוי שאני עושה גם משתנה באייפוד ברגע שאני מחבר אותו למחשב. השאלה שלי כזאת: איך אני מוסיף שירים לאייפוד דרך מחשב אחר (שכמובן אין בו את כל הרשימת שירים שלי) בלי שימחקו לי כל השירים שהוספתי אצלי?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
איך לכוון האקולייזר הכי טוב לשמיעת מוזיקה... אני מסתבך בזה ואני צריך עצה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האלה בכותרת בעיקרון אני מעשיג אותם ב 460 שקל (חדשים) אם יש רמקולים 5.1 עדיפים?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי רמקולים - Creative SBS 2.1 . עכשיו.. האיכות שלהם ממש טובה. אבל מה.. כדי לנצל את כל האיכות שיש להם,אני צריך להצמיד את הרמקולים לאוזניים כדי לשמוע דברים ולשמוע בהם כביכול את ה "צלילים הניסתרים" שמגניבים. למה שומעים את איכות ההשמעה האמיתית רק כשאני מצמיד את הרמקולים לאוזניים?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תיראו תרמקולים האלה: http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=37749&sog=C-Speakers עוצמה לערוץ 8 וואט RMS?? WTF? הרמקולים שאני בניתי, הם מוצאיאים הספק של 150-200 הספק וואט .[כן שומעים את זה עד סוף השכונה אבל זה לא מספיק]. ופה יש 8? מה זה עם אני שם פול ווליום באוזניות של ה MICRO שלי שומעים יותר חזק מה זה RMS ואיך מודדים את זה?
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי creative t7900 ואיזה איכות מדהימה ממש מרוצה בכלל תותח עם הכרטיס קול http://images.europe.creative.com/iss/images/artwork/a5_rgb/inspire_t7900_b.jpg
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-