אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אתמול קניתי מכשיר Mp3 ועכשיו אני לא יודע איזה תוכנה צריך בשביל להמיר את השירים אליו ואיך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי חברים רציתי לשאול האם אפשרי לעשות דבר כזה? המסך הוא LCD סמסונג 2053 BW. עוד שאלה בקשר לסאונד, האם ניתן לשפר את הסאונד ע"י חיבור הממיר למערכת סטריאו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי עשרות ת'ראדים... כולם מדברים על כל סוגי ה IRIVER במומחיות רבה... אבל איך זה יכול להיות שאף אחד לא יודע איזה אוזניות מגיעות עם המכשירים? גם לא ארקדיה?! אני זקוק לתשובה דחוף לפני רכישה. אני מעוניין לרכוש מכשיר IRIVER: ממשפחת IFP 900 או IFP 700. אני מעוניין לדעת איזה אוזניות מקבלים עם כל אחד מהמכשירים האלה. בארקדיה הם לא יודעים! לא יאמן. הם אומרים שמקבלים אותן האוזניות בכול המכשירים. אבל איזה? MX300? MX400? איזה?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני מקליט פודקאסט שבועי דרך סקייפ והרבה מאוד פעמים בזמן ההקלטה אפשר לשמוע מהצד שלי (מדובר בהקלטה של שיחת ועידה) צפצוף דיגיטלי כזה, וזה משהו מאוד מעצבן, חשבתי שזה בעיה אולי בסט שאני משתמש אז קניתי סט אוזניות+מיקרופון חדש, וזה עדיין קורה. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של המחשב שלי (לוח אם Asus M4A78-HTPC, כרטיס הקול אם אני לא טועה- ATI SB700) מישהו מכיר את הבעיה ו\או יכול להציע פתרון או לכוון אותי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה למצוא קבלים להחלפה בקרוס אובר (2WAY), האם מישהו מכיר חנויות בארץ (ספציפית בדרום הארץ) היכן ניתן למצוא את הקבלים הבאים: 2.2uF 100V 2.7uF 250V הדירוג לא חייב להיות בדיוק זהה מבחינת הפאראד, מה שכן הם בי-פולריים וזה כן משהו שהייתי רוצה שיהיה בקבל החדש. מצאתי כמה קבלים ב איביי אבל אני לא בטוח שהם איכותיים...: http://www.ebay.com/itm/10-x-2-2uF-2-2u-2-2mfd-50V-85-degrees-NP-Audio-Capacitor-axial-USA-Free-Shipping-/280810584303?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41619d78ef וזה: http://www.ebay.com/itm/Mundorf-MCap250-2-7uF-MKP-Audio-Kondensator-MCap-capacitor-2-7-F-250V-853068-/310466748111?pt=Lautsprecher_Selbstbau&hash=item4849429ecf תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה על טלוויזיה 32-37" שלא עולה יותר ב-3000. תודה. =][br]פורסם בתאריך: 3.03.2011 בשעה 17:18:08 הקפצה....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
bose qc35ii replacement earpads איפה ניתן לרכוש עם משלוח ישיר (בלי החברות שעושות שילוח ביניים מארה״ב וכ׳ו)?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אולימפוס הכריזה על סדרת הM:ROBE החדשה שלה. האחד, הM:ROBE 100, יכלול 5GB וינגן מוזיקה. יעלה 250$ יותר מקום מהמיני אייפוד, אבל מכוער בטרוף! השני, הM:ROBE 500, יכלול 20 GB ינגן מוזיקה, יצלם תמונות עד 1.22 מגה פיקסל, יציג את התמונות וישמור אותם בזכרון והכל ישלט דרך מסך נגיעה של 3.7 אינץ'! יעלה 500$. לדעתי דיל זווה, אבל יש נגנים שיודעים להציג וידאו באותו מחיר. http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_digital_musicplayer.asp
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום. המליצו על הסט בפוסט קודם כאן בפורום. רציתי לשמוע עוד דעות עליהם, ואיך הם לעומת ה- Z2300 של לוג'יטק. השימושים שלי: בעיקר משחקים, אחרי זה מוזיקה. אין לי מקום למשהו חוץ מ- 2.1 בחדר. תקציב: 1000 עד 2000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... נמאס לי מהאוזנייות של האייפון, תקציב של 300 שקל לא אכפת לי הגודל מידי פעם אני רוצה גם להשתמש בהן במחשב.. האוזנייות הקודמות שלי היו Bose qc2 רוצה לקנות אותן כבר במוצש שיהיה לי לצבא (7שעות נסיעה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי איך אני מחבר את הרמקולים של מערכת סטריאו למחשב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב nerovision Express 3 , אני מנסה "ללכוד" - capture עם התוכנה הזאת אך היא לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזיה שלי , כרטיס הטלוויזיה שלי הוא תקין לחלוטין , עם WINDVR הכל עובד חלק. (הסיבה שאני רוצה להשתמש דווקא nerovision Express 3 היא לא סתם בשביל ללכוד וידאו אלא לצרוב אותו בזמן אמת ל DVD .) אין לי מושג מדוע התוכנה לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזייה . עניין חשוב הוא שהאופצייה של video device properties לא אקטיבית הבעייה הזאת מופיעה בתמונה כאשר האיזור הבעייתי מוקף בעיגול ,אם מישהו יודע מה הבעייה ? למה זה קורה או איך להופך את video device properties לאקטיבי ..... ,אנא שייתן עזרה , לדעתי אם החלק של video device properties יהיה אקטיבי אני כבר יסדר את ההגדרות כמ…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
החלטתי לקנות אוזניות לטלפון (אייפון) שבו אני שומע את כל המוזיקה כשאני לא בבית.חשוב שיהיו נוחות (נסיעות ארוכות בצבא), עם באסים עמוקים וחזקים אבל גם גבוהים טובים.חשוב מתקפלות, אבל אם ממש צריך אפשר לוותר.חשוב אוזניות און איר, אני לא מסתדר עם אין איר.חשבתי על האודיו טכניקה SJ33, אבל עלו לי ספקות היום אז אני מתייעץ.תקציב עד 200 שקל, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
-
אהלן! מתוכננת קנייה בחו"ל של ה Sennheiser HD555 ורציתי לשמוע את דעתכם אם יש אוזניות אחרות באותו טווח המחירים שגם כן מומלצות, טווח המחירים המדובר הוא בסביבות ה 70$-100$ דולר והקנייה נעשית בארה"ב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש כבר כמה חודשים נגן mp3 שההתמקצעות שלו היא בהקלטת דיבורים (voice recording). אני לומד במכללה ואני רוצה להקליט הרצאות. אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למוזיקה, בעיקר לצלילים הגבוהים אני שומע המון פופ אלטון ג'ון וכאלה אני לא אוהב את הבאס והעומק אלא את הצלילים הגבוהים והמי ריינג' אני חושב לקנות בסביבות ה 600 שקל בערך, אני ממש מתפתה ללכת לכיוון ההארמן קארדן sound sticks 2 אבלהם קצת יקרים לי בכל מקרה רציתי לדעת אילו עוד אופציות כדאי לי לשקול? הרמקולים יהיו מחוברים למחשב נייד בחדר קטן ודי סטנדרטי תודה, טל :]
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
תסתכלו על הנתונים שיש ממתחת ותגידו לי אם הם נתונים טובים לDVD מפרט טכני מעבד סאונד דיגיטלי המאפשר שמיעה בפורמטים: DTS,DOLBY-DIGITAL,DOLBY-PROLOGIC,P M,CINEMA מפענחים: AC3,MPEG 2 & 3 פורמט 3 MPEG מיועד לצפיה בתמונות JPEGU ו- JPG מחברים: VGAהמיועד למסכי פלסמה, מסכי LCD ומסכי TFT YUV המיועד לטלויזיות מקרן אחורי S-VIDEO ,VIDEO (OPTICAL (DIGITAL OUT (COAXIAL (DIGITAL OUT 2 מחברים AUDIO אנלוגים מחבר 21 פינים SCART/EURO קומפוננט קריאת כל פורמטים תקליטורים: DVD,CD,CD-R,CD-RE,OKO,VCD,SVCD,MP3 KARAOKE CD+G,HDCA & KODAK תומך ב-8 פסי קול וב-32 שפות כתובות תומך בכל 9 אזורי השידור MULTI ZONE CHANNEL DECORDER 5.1 פורמט צפיה 4:3 16:9 אפשרות נעילה כפולה מוצא שמע 2V RMS טווח שמי…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי חברים, אני חדש פה ככה שאני לא יודע לאן בדיוק להכניס את השאלה אז החלטתי לרשום אותה בשני תתי פורומים (עימכם הסליחה). אני צריך לדעת מנסיונם של אחרים איזה לוח עובד הכי מהר ב I/O ב REAL TIME. אני פשוט רוצה להתחיל להלחין מוסיקה במחשב ומאוד חשוב לי המחשב יוכל לעבוד מהר עם התקנים חיצוניים ובכלל תגובה מהירה. אציין שברשותי P4 2.4 800MHZ (478) ושני זיכרונות 512 400 שאני מתכוון לשים ב DUAL. יש המלצות מהחכמים ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצלחתי להפעיל את הסטרימר - WD TV play הבעיה היא שכשאני מריץ סרט הכתוביות של עובדות לי. (ניסיתי את כל סוגי הכתוביות, הן באותו שם כמו של הסרט.) כתוב לי - כתוביות - כבוי בהגדרות בזמן צפיית הסרט אמור להיות לי אופציה של כתוביות (ככה כתוב במדריך) אבל אין לי את האופציה הזאת. ניסיתי בשפה האנגלית גם, אני צריך לדעת איך אני מוסיף או מגיע לאופציה הזאת של הוספת כתוביות. תודה, אור עמית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טלויזיה מדהימה אין מילים ואני מכיר כמה אנשים שהצליחו להגדיר NR זה כנראה בעיה של הווינדוס או הדריברים של הכרטיס מסך יש דרך נוספת להוסיף את הרזולוציה 1366X768 בלי להשתמש בפאוור סטריפ שלא עובד בויסטה ? ניתקלתם במישהו שהגיע לNR עם ויסטה במסך הזה ? NVIDIA 8600GT VISTA
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי רמקולים 5.1. כשאני מחבר אותם ל CD Player (מקור סטריאופוני) שומעים בכל ששת הרמקולים , אבל כשאני מחבר אותם לממיר הדיגיטלי (של הכבלים) יש לי בעיה עם הסנטר. הוא נכבה ל 3 דקות ואז עובד במשך 3 דקות , כל הזמן . אין לי מושג למה זה ... יכול להיות בגלל שהכבלים לא תומכים 6 ערוצים (אני לא מאמין , כי כשאני מחבר ל CD , זה עובד) תעזרו לי !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי 600 שקל ואני רוצה לקנות רמוקלים למחשבים 5.1 איכות סאונד הכי טוב שאפשר ובאסים סטריאו וכל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-