עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, קניתי מחשב חדש ורציתי לתת/לתרום את המחשב הישן שלי לכן פירמטתי את המחשב והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. מאז שהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש - אי אפשר לשמוע שירים דרך המחשב והמדיה פלייר נותן הודעה ש"אין התקן שמע". מישהו יודע איך לפתור ת'בעיה? זה קשור אולי לדרייבר שחסר במחשב בעקבות הפירמוט? יש לי כרטיס קול ישן של AZTECH דגם N-270 עם ציפסט של TRIDENT 4DWAVE NX PCI. ואין לי את הדרייבר שלו. אשמח אם תעזרו... תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. Creative Inspier 7900 וכרטיס הקול Creative Audijy 2 Value..כדאי? למישהו יש אותם ויכול להגיד לי איך הם?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  3. הי, אני קונה מחשב חדש שהלוח שלו זה Albatron K8SLI Nforce4 SLI האם הכרטיס קול המובנה שלו מספק צורך בסיסי למשחקים? יש לי מגבר קטן עם 4 רמקולים של Auditek. משהו פשוט. האם לשדרג לכרטיס נורמאלי או שזה יספק סרואנד נחמד? תודה

4. השימושים שלי הרבה מחשב לראות טוב נקי בלי מתיחות שתתמוך נייטיב רייט וקצת טלוויזיה ואני מתכוון לדגם הזה של LG 32LG60UR איך הוא ובאיזה מחיר שווה להשיג אותו רצוי 3 שנים אחריות של ח.י vip ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. הביקורת: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=11993 סרטון ההדגמה (והשוואות גדולים מול H320 H120): http://www.misticriver.net/index.php?page=H10 The iRiver H10 is a great player. Easy to use, great sound quality, easy to navigate, 5gb of storage, on the fly playlisting, photo viewing, slideshow, color screen, great styling. Both power users and everyday consumers will enjoy using it's many features. It stacks up very well against the competition and if viewed side by side should come out on top. Pros * On The Fly Playlisting * Photo Viewing/Slideshow * Color Screen * Easy Navigation * Great Sound Quality * Appealing Design Cons * Alphabetical …

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  6. היצרן הסיני שגם מוכר בישראל רכש ב- $23.7 מיליון את שארפ ארה"ב ענק סיני רוצה להרחיב את הנוכחות ברחבי העולם. Hisense ירכוש את כל ההון ונכסים של המפעל של שארפ טלוויזיה במקסיקו כמו גם זכויות לשימוש בשם 'שארפ' המותג, ואת כל משאבי הערוץ שלה בשני אזורי הצפון ודרום אמריקה. שארפ הוקם בשנת 1912, והוא ידוע בתור האבא של הטלוויזיה LCD. הרכישה מאפשרת Hisense להגדיל את הנוכחות והיכולת שלה גם בצפון ודרום אמריקה. Hisense מאז הקמתו בשנת 1969, Hisense גדל והפך לקונצרן עולמי מגלגל מיליארדים דולרים עם כוח עבודה של מעל 75,000 ברחבי העולם. החברה היא חברה מובילה בעולם במכשירי חשמל ביתי והייתה היצרנית הרביעית בגודלה בעולם הטלוויזיה בשנת 2014. מוצרי Hisense נמכרות בלמעלה מ 130 מדינות עם הכנסות מ…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. Started by toko35,

Divoom XForce 3 או Altec Lansing VS4621 התקציב שלי הוא 400 שקל אפשרויות אחרות יתקבלו בברכה. השימוש שלי הוא בעיקר לסרטים. תודה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  8. Started by puvsc,

יש למישהו נסיון ? לפי הבנתי זה הדור הבא שלאחר lg 60lb659y... אשמח אם יש למישהו הערות \ ביקורות ... (כי לא מצאתי ברחבי האינטרנט) תודה

9. Started by RMX,

מה נשמע? אני עובד בתור עוזר באירועים פרטיים לאחותי בתור הסאונד מן, עכשיו יש לנו בידורית, עם שני מיקרופנים. שניהם אלחוטיים ועובדים על בקר מרכזי. מיקרופון אחד נמצא על הגוף ואחד שהוא נייד. עכשיו קורה באירועים שיש צרימות במיקרופונים פתאום תוך כדי דיבור. אני משער שזה בגלל הקירוב של הבידורית למיקרופון. אבל אני לא בטוח בזה. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  10. Started by sagigi21,

השמועות רצות ויש הרבה ויכוחים בנושא ביני ובין החברים לעבודה בנוגע להאם יש הבדל אמיתי שניתן לראות בין כבל של HDMI שעולה 80-100 שקלים לבין כבל שעולה 200-250 שקלים..?האם זה באמת עקרוני?יש שיפור משמעותי?בנוסף יש לי שאלה קטנה...אם אני לוקח כבל של 5 מטר..?האם זה מוריד מהאיכות של התמונה?או שעדיף 3 מטר?תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. Started by tot5,

מרחק הצפייה שלי בחדר בערך 2.8 מטר. האם כדאי שאקנה 32" או 37"? לא ממש יודעת אם אני רוצה LED או LCD. אני מניחה שזה יהיה תלוי במחיר ובדגם. התקציב שלי הוא עד 3,000 ש"ח. בעקרון הייתי רוצה שיציאת ה-HDMI והכפתורים יהיו בצידי המכשיר. רצוי שהמכשיר יקרא סרטים מהסוגים הנפוצים ושאם אנסה להפעיל סרט+כתובית (לא מובנה בתוך הסרט), אז הטלוויזיה תקרא אותה. יש לי את אחד הדגמים של LG 32 בחדר אחר וחוץ מהבעיה עם ה-DTS, הכל מצוין שם. דווקא כשבדקתי דגמים של סמסונג הם לא ידעו לקרוא כתוביות, אבל אולי זו רק בעיית תוכנה (?). ראיתי שרשורים מאוד נפוצים על D5000 של סמסונג. האם הטלוויזיה עונה על הדרישות שכתבתי לעיל? אשמח לקבל המלצות נוספות.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  12. שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  13. לעומת זאת כאשר אני מחבר אותם ליציאה האחורית הכל תקין ושומעים בשני הצדדים. מה אפשר לעשות? הדרייבר הוא AC'97 SoundMAX

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. אני יתחיל מזה שאני לא לגמרי בטוח בזה,תראו לפני חודשיים עברתי דירה, רק עכשיו סוגרים פינות אחרונות משיפוצים ומרכיבים רהיתים. עד היום ליד מסך מחשב תמיד היו 2 רמקולים 3WAY גדולים בסביבות 60-80W ומחוברים למערכת סטראו איכותית (לא מגבר), לא ממש הייתה לי בעיה אם זה, סאבים ענקים וכו' אבל כבר החלפתי את כל הציוד ומערכת המולטימדיה בבית כמה פעמים, יש לי מסך DELL 2412U וחשבתי לצרף לו SOLO 3, ה 7 ממש יקר ,דגמים אחרים הם 2WAY בלבד, ודי קשה להתרגל שבאס ומיד הם על אותו אלמנט, אין גםהבדל במחיר בין SOLO 3 ל SOLO 2 נגיד, הגודל ממש לא מזיז לי, כי כמו שציינתי אני כל החיים שלי חי אם רמקולים של מערכת סטראו, הם לא ימוקמו על רצפה זה בטוח, כי רצפתיים אמיתיים יותר גבוהים, השאלה אם זה בעיה שהם ימוקמו …

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

בקיצור קניתי אחד כזה של 1GB ב400 שח(USB2, מקליט, רדיו, ספר טלפונים וכו). רציתי לדעת איך אני יכול ליצור תיקיות במחשב, לשים בתוכן מוזיקה ושהוא יקרא אותם, מכיוון שעשיתי את זה והוא לא קורא בכלל את התיקיות. הבנתי שצריך לתת לו גישה כלשהי. איך אני עושה את זה? טוב, גיליתי שהוא לא יכול לרדת ליותר מרמה אחת. יש עדכון פירמוור לזה?(יש אפשרות לעדכונים שם דרך המחשב).

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. אז ככה יש לי רסיבר מדגם yamaha htr-5740אני רוצה לחבר את כל ה6.1 ערוצים שלו למחשב ברסיבר (אין) חיבור HDMI הלוח אם שלי תומך ב8 ערוצים דגם מדוייק asus p8z77-m proצילמתי 4 תמונות שיעזרו לכם אני מקווה.. תמונה מלפנים של הרסיבר תמונה מאחור של הרסיבר תמונה של החיבורים מאחורה של המחשב כבלים שברשותי ויכולים אולי לעזור...כרגע מה שיש לי זה כל הכבלים שבתמונה (יש לי גם כבלים של אדום,לבן,צהוב, ויציאה בסוף אחת של אוזניות 3.5)אם צריך לקנות כבלים אין בעיה כרגע בגלל יום הזכרון/עצמאות אני יצטרך להסתדר עם מה שיש...ויש לי עוד 9 רמקולים שאני לא יחבר את כולם רק מה שאני יכול כמובן... אם צריך לציין דגמים שלהם רק תבקשו...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. אח שלי נוסע היום לסין רציתי יעוץ לאוזניות ל X5L .כרגע אני עם האוזניות סטוק- שלא רעות אבל אם כבר אח שלי נוסע לסין למה לא לנצל את זה. בעיקרון היתי עד לפני כמה חודשים עם PORTAPRO ומאוד היתי מרוצה מהן אבל ממש השמדתי אותן...היתי קונה אותן שוב אבל הגעתי למסקנה שזה מעצבן להסחב עם משהו כזה אני רוצה המלצות לאוזניות כפתור עד 40$ (עדיף כמה שפחות) בסין (קחו בחשבון) רק שלא יהיו כמו e2c כי יש לחבר שלי ואני לא אוהב אותן... שווה להוציא 40$ על אוזניות כפתור כשיש לי עכשיו את האוזניות סטוק של הX5L? אה...ועדיף שלא יהיה על האוזניות שלט ווליום כי זה סתם מציק ועוד משהו..אם זה משנה..אני שומע את רוב סוגי המוזיקה...מטראנס ועד מוזיקה קלאסית...כולל רוק מטאל ישראלי פופ וכו' תודה..

18. יש לי תקציב של עד 550 ש"ח אז בתקציב יש כמובן את ה-ATP3 של אלטק לנסינג אבל בסביבות ה-550 יש עוד 3 דגמים של אלטק לנסינג שרציתי לדעת איך הם והאם הם שווים את המחיר הדגמים הם 2100 - 520 ש"ח 4121 - 520 ש"ח 3021 - 580 ש"ח מה מהם הכי מומלץ? [או אולי בכלל ATP3?]

19. השאלה בכותרת, בעקרון יש ברשותי X-fi platinum pro - עם הלוח שמכיל עוד חיבורים + שלט. - עלה בזמנו 1000 ש"ח. וקניתי מחשב חדש ועל הלוח אם ישנו כרטיס שהוא סה"כ לא רע, מי מהם עדיף? השימושים הם, סרטים, מוזיקה, משחקים, הרמקולים הם דיי פשוטים של קראיטיב - לדעתי לא יהיה הבדל נשמע לאוזן. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  20. כחלק מעיצוב הסלון החדש, וכניסת הHTPC למקום, אני זקוק לפיתרון יצירתי בתחום האודיו. אני מעוניין בצמד רמקולים, עדיפות ללא סאב, מחוסר מקום (ואין מה לדבר על 5.1 ). סטלייטים יכולים להיות פיתרון, אך אני מעדיף רמקולים עם דרייברים בגודל נורמלי בכדי לכפר על חוסר הבס. הרמקולים צריכים להיות קטנים יחסית. כיוון שהם ינוחו על מדפון קטנטן מתחת למסך. בכדי לחסוך מקום נוסף - עדיפות שיהיו בעלי הגברה פנימית אקטיבית בכדי לחסוך את המגבר. כמה שזה קשה - הנטייה היא לכיוון הSQ ולא SPL. דגש על סרטים, ומעט משחקים. שלט אלחוטי- יתרון. ממשק חיבור? מה שיש, יש לי לא מעט כרטיסים (ואני צריך לקבל החלטה את מי לחבר למחשב, כנראה ניסוי וטעייה) הזמנה מחו"ל? ממש אין בעיה. תקציב? 1000 ש"ח. תודה רבה עריכה…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  21. מתנצל, ההודעה הקודמת נישלחה בטעות לפני הזמן ולא בכוונה. מבקש למחוק אותה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. קניתי לפני שבוע רסיבר של KENWOOD דגם krf-v5080D-S http://www.electron.bg/popup_image.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 http://www.electron.bg/popup_image1.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 הנה התמונות שלו וקניתי גם רמקולים של PURE ACOUSTICS דגם EX-650F קיצר חיברתי הכל הכל עובד סבבה רק רציתי לדעת באיזה דרך אתם ממליצים לחבר את הרסיבר למחשב יש בדרך הראשונה שזה כמו עכשיו חיבור סטריאו רגיל שעובד לרסיבר ואני שם אותו במצב של פרו לוגיק 2 וככה שומעים בכל הרמקולים וגם הסאב(סאב של PEERLESS לקחתי לאבא שלי מהסלון) ויש את הדרך השניה שזה לחבר בחיבור אנגלוגי את כל הרמקולים לרסיבר לכניסה של ה6 ערוצים אנגלוגים ניסיתי לחבר את זה באנלוגי אלב אני ל…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. Started by Henz16,

ה Marantz 1515 L היא מערכת סטיריאו. אני יכול לקבל אותה כמעט בחינם, רציתי לשאול, איך היא נחשבת? איכותית? מישהו שמע עליה בכלל? ומה פחות או יותר הערך שלה? תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by flir,

האם יש למישהו עצות מתוך ניסיון, לגבי צביעה של קיר עליו ברצוני להקרין. בהנחה שאיני מעוניין לתלות מסך.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.