עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לדעת לאיזה כרטיס אני אזדקק אם ברצוני לשמוע בדולבי דיגיטל וDTS דרך הכבל האופטי שמתחבר לי מהמחשב לרסיבר? כוונתי היא למשחקים שתומכים בDTS+DOLBY כמובן... נ.ב. סרטים אני כבר רואה כך אבל הכרטיס אונבורד שלי לא תומך במשחקים בעלי יכולות סראונד... איזה כרטיס ייתן לי את מירב התמיכה?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by the1,

שלום, משהו יודע איפה בארץ ניתן לרכוש מארזים וציוד נוסף להרכבת מחשב HTPC ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  3. שלום חבר'ה, אני מחפש בשביל דוד שלי כרטיס קול שמאפשר לחבר בו זמנות גם רסיבר וגם רמקולים רגילים , הרסיבר נמצא בסלון והרמקולים בחדר, זה בשביל הנוחות שלו שלא יצטרך להחליף בין הכבלים כל הזמן. יש דבר כזה בכלל?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by nir567,

שלום! לא תאמינו כי כל חיי (איזו אירוניה) אני סובל מבעיות עם המקרופון, מה אני צריך לעשות כדי לדבר עם המקרופון ולשמוע את אותו הדבר ברמקולים (אני יודע אין בעייה לא למקרופון ולא לרמקול) תודה.. ניר..

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  5. משהו שיכול ליסבול קפיצות ריצות מכשיר טוב תקציב עד 2500

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by or_y,

שלום. אני טס מחר לניו יורק ואני רוצה לקנות שם נגן Mp3 חשבתי על ה iaudio u3 אבל לפי מה שראיתי המחיר שלו שם דומה יחסית למחיר שלו בארץ. http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Brand=7228&N=2100210023+50007228&Submit=ENE&Manufactory=7228&SubCategory=23 אז איזה נגן שווה לי לקנות? אולי בכל זאת שווה לי לקנות אותו? מתלבט באופן דחוף אור

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום חבר'ה! אז ככה, יש לי ATP3 וכרטיס קול AUDIGY2 . בזמן האחרון כמעט כל שיר שאני שומע נשמע דיי גרוע ברמקולים וזה פשוט מעצבן אותי. זה בא לידי ביטוי בבאס מגעיל כזה ובצליל שטוח... למשל יש איזה שיר שהבאס בו פשוט חזק מידי ומעצבן אותי, אני מוריד את העוצמה של הסאב דרך הרמקולים ואז הבאס נשמע ממש מגעיל וחלש ואז מתוך עצבים אני מעביר שיר כי זה פשוט הורס את כל ההנאה. אז אין לי מושג מה הבעיה, או שכבר נמעס לי מהרמקולים או שהבעיה בדריברים של הכרטיס קול או משו כזה... התקנתי איזה דריברים לכרטיס, אבל אין לי שום לוח בקרה או משהו כזה כמו שיש לכל מי שיש לו AUDIGY2 אז אולי התקנתי איזה דריברים דפוקים ?... אז מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  8. אני רוצה לקנות אוזניות משולבות מיקרופון. זה בעיקר למחשב ולמשחקים אבל גם שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה וסרטים וכו' לא ממש מוגבל מבחינת תקציב, הייתי אומר עד 600 ש"ח נשמע לי סביר אבל אני מסוגל לחרוג חשבתי על הIcemat Siberia , אבל אני לא בטוח אם זה באמת טוב או סתם מיינסטרים. ואפשר לדעת מה זאת גרסאת הUSB שעולה 20$ יותר? המלצות אחרות? תודה~

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. הגעתי למסקנה שיהיה די נחמד אם יהיה לי כרטיס טלויזיה במחשב... חח אני מחפש כרטיס טלויזיה פשוט, לא יותר מדי יקר (עד 200 ש"ח) שיעשה את העבודה כמו שצריך: לא יתקע, ישדר חלק ואיכות תמונה טובה חשבתי על זה: LeadTek WinFast TV2000 האם הכרטיס הזה בסדר ועונה על הצרכים שלי? המלצות?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by dorlevy,

רציתי לדעת אם יש בו תמיכה ב-ID3 בעברית תודה מראש, דור לוי

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  11. Started by DoBeR_MaN,

היי אני צריך מערכת טובה ששומים בה טוב בשביל לשפר את חווית המשחק כל הצעה תתקבל בברכה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזיה חדשה בגודל של 42 אינץ', עד המחיר של 8K-10K למסך, איזה מסך LCD או פלזמה ניתן למצוא שיהיה טוב לשידורי טלוויזיה (אני מבין ששידורי HD לא יהיו כאן בשנים הקרובות), ועדיין יהיה טוב גם לסרטים. אודה לכם מאוד אם תמליצו על פלזמה ועל מקבילה שלה בLCD. תודה, אלעד.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. בחודש-חודשיים הקרובים אני קונה מחשב חדש אשר המארז הצפוי אמור להיות האורורה החדש אשר יש לו יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות מקדימה... עכשיו לשאלה: כאשר הרמקולים מחוברים כרגיל, ובעת משחק רשת אני מחבר את האוזניות מקדימה, האם אני בעצם משתיק את הרמקולים או שעדיין אני אשמע גם מהאוזניות וגם מהרמקולים? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by KusHniR,

שלום פורום חומרה ותוכנה ! אבא שלי הביא לי מהדיוטי פרי אוזניות ב59$ האוזניות הן sony mda-ex51lp האם הם טובות\שוות את המחיר ? או להחליף ? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/-/-/-/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=acc_Headphones_Fontopia%2e%2fEarbud&ProductSKU=MDREX51LP http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/-/-/-/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_PADepartmentAccessories_Headphones_Fontopia%2e%2fEarbud&ProductSKU=MDREX51LP

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by yossia23,

שלום אנשים התנתקתי מYES ואני רוצה לקנות TV LCD ולחבר אותה למחשב כדי לראות ספורט וערוצים מקומיים. במחשב יש לי כרטיס של9600GT GYGABYTE עם יציאת SVIDEO אני רוצה לקנות TV בגודל 32 או 37 אינץ. מישהו יכול לעזור לי בבחירת TV עם זמן תגובה טוב וכניסות מומלצות שמותאמות לצפיה דרך המחשב? וגם איזה סוג כבל מהמחשב לTV לקנות? מה אתם אומרים על הTV הזאת: טלויזיה Samsung LA32A450 LCD ‏32 ‏אינטש (סמסונג)? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. אני צריך מערכת רמקולים של 2 רמקולים וסאב אחד, ושגם תבוא עם בקרת שמע, סתם דוגמה חיפשתי בגוגל להמחיש לכם: http://www.proaudiocanada.com/database_images/spl_2489_front.jpg עד 200 ש"ח ללא חריגות בכלל. אני צריך משהו שלא יהיה חזק מאוד כי אני בכל מקרה לא שומע על גבוה גם כשאני לבד, שיהיה מעוצב זה חשוב לי, ושיחזיק כמה שנים... תודה!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by big mam@,

דבר ראשון, אחרי כמה חודשים שביקשתי מאבא שלי שיזמין מהאינטרנט והוא לא רצה כי הוא לא סומך עליהם... אז הלכנו היום וקנינו. אז רציתי לדעת פחות או יותר איך משתמשים בתכנה אייריבר פלוס שבאה איתו. כי העברתי בינתיים שירים דרך הpick & drop. אבל זה מעביר לי אותם לbrowser ולא ישר לmusic. ודרך התכנה אני חושב שזה כן יעביר... גם רציתי לדעת איך עושים פלייליסטים. ועוד משהו-העברית יוצאת הפוך, יש תוכנה שמסדרת את זה?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. שלומות לכולם, אני מחפש מסך 52 אינ'צ שייקנה בארה"ב וישאר שם! אין לי אפילו שמץ של מושג לגבי מה עדיף, LCD או פלאזמה. ולכן אשמח להמלצות תודה רבה רום

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by maxim22,

כנראה שאני יתן למישהו לקנות לי בארה"ב ביום ראשון. מה אתם ממליצים? האייפוד יותר יקר אבל מקבל מחמאות מהמון אתרים. שמעתי שהוא שיש לו בעיית אמינות- שהוא נהרס מהר- זה נכון? המובו עולה 50 דולר פחות ויש לו בטרייה מתחלפת בקלות. יש לו מסך קטן וכפתורים קטנים. מה אתם אומרים?? עוד שאלה חשובה אפשר לקנות בידע אחריות (למקרה שלא קניתי את האייפוד בארץ?)

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. טוב אז ככה המשתמש שלי אבד אי שם לא יודע למה ולא משנה. שאלה לי אלכם חשבתי היום על להעביר את היצאות האחוריות של אותו כרטיס סאונד על הלוח לקדימה האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת? $%^ הבהרה אני לא חדש כאן אני די ישן שנה בערך

21. לאור העובדה שאפשר לראות עכשיו אותיות עבריות בסדררה H של איריבר, עלתה השאלה העמוקה והקשה של "איך לעזאזל אסדר את כל המוסיקה שלי עכשיו?" אני מבקש להתיעץ אתכם לגבי הדרך החכמה ביותר לעשות זאת. (אם יש מישהו שעדיין לא שמע ומעוניין לשנות את המכשיר שלו, אז הנה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105653.0, וכמובן שלא מדובר בעדכון של החברה, כך שמוסרית, אין לכם אחריות על המכשיר. תשתדלו לשמור את הדיון הזה רק על הנושא שלמענו נכתב) ראשי פרקים: 1. הצרכים והרצונות שלי בגבולות המכשיר. 2. מבנה התיקיות הקיים אצלי כיום. 3. א.רעיון כיצד לארגן מחדש את הרשימה. ב.הבעיות ברעיון שלי. 4. כלים (תוכנות) המומלצות לעניין. נתחיל. 1.אני רוצה שיהיה לי עברית. יש לי כ 1,800 שירים בלועזית וכ…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by bennybl,

שלום, האם יש חיה כזו... מקרן עם שתי כניסות DVI שמקבל INPUT משני כרטיסי מסך שונים ויודע להציג אותם אחד ליד השני? או שבמקרה כזה חייבים שני מקרנים? תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by eladbu,

מחפש אתר להורדת מלל לשירים בתצורת LRC לנגן שלי יש אתרים כאלה? עדיף בחינם!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. מה קורה? יופי אין לי שום מושג בזה..ובגלל זה אני בא אליכם :] תעזרו לי לבחור רמקולים טובים, הכי טובים שאני יכול להוציא בתקציב הזה. תקציב: עד 300.. 350 אם זה ממש שווה את ההבדלים. מטרות: מוסיקה, ואמרו לי שלמוזיקה עדיף לקחת 2.1 ולא 5.1 .. כי החלוקה יכולה להסתבך ולא ישמעו הכל או משו כזה.. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster Live! ויש לי עוד 2 רמקולים מהמערכת סטריאו הישנה שאני ארצה לחבר בנוסף..אני יוכל לחבר אותם והם עדיין יפעלו כ 2.1 נכון? למרות שזה 4 רמקולים + סאב. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by yoni_h,

לאחרונה אני מתעניין במציאת פיתרון למערכת סאונד עבור הטלויזיה בסלון ויש לי מס' שאלות- אשמח מאד לקבל את עזרתכם! : מצאתי סאונד בר של מייקרולב - להלן קישור לפרטי המכשיר: http://www.microlab.cn/product_detail.a ... classid=74 רציתי לקבל את חוות דעתכם לגביו, לפי הפרטים הטכניים שלו לפחות, האם הוא נשמע לכם סביר? אני רוצה לקנות רמקולים לטלויזיה שבסלון כדי שאוכל קצת ליהנות מהסאונד בצפיית סרטים, שכן הרמקולים המובנים של הטלויזיה מספקים לדעתי סאונד גרוע וחלש ללא שום עומק ובאס. (מדובר בטלויזית 40'' של סוני). לאחר חיפושים ארוכים באינטרנט, מצאתי את המערכת הנ"ל שנראית לי כזו שיכולה לספק את הצרכים שלי. היא כוללת גם סאב, ככה שזה כבר טוב וגם די אסטטית ולא גדולת מימד…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים