עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי ברצוני לקנות טלוויזיה 26 אינץ המרחק ביני לבין הטלוויזיה כ1.5 מטר קצת יותר התקציב הוא 1500-1400 וגם רמקולים לטלוויזיה מעדיף 2.0 עד כיוון ה700 חשבתי על הsolo 6c הממיר שלי :ממיר של הוט בתודה אור

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  2. הדרישה : מסך 32 לצפייה בעיקר בסרטי DVD\DIVX . האפשרויות שהבנתי שמומלצות זה ה Toshiba C3000.1 2. Samsung R81 השאלה : מה מהם נחשב טוב יותר ? הלכנו ליראות את ה A3000 (לא היה C3000) והתרשמנו ממנו לטובה... את הסמסונג עוד לא ראינו. ראיתי באינטרנט שיש המון המון תתי דגמים כאלה (C3000P מה זה?) ... מבקש פירוט לגבי העיניין והאם יש ממה להזהר ... או שיצא איזה דגם חדש שאני לא יודע עליו ??? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  3. שומע שירים בווינאפ אז ישעמו רק מהאחוריים?

4. Started by Raynor,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן mp3 שיעמוד בדרישותיי, וגם לא יחרוג מגבולות התקציב שלי. חשבתי שמצאתי ישועה כשקראתי באתר של Apple על ה- iPod mini החדש בנפח 6 ג'יגה. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא בארץ מקום שמוכר את הנגן הנ"ל במחיר סביר. ipod mini בנפח של 6 ג'יגה עולה בארה"ב 249 דולר, אך המחיר בטח יעלה בעקבות דמי משלוח ומסים. אני פתוח לתגובות והצעות, אולי אתם מכירים נגן אחר בעל נפח דומה שלא עולה הרבה, ואולי אתם מכירים חנות או אתר שמוכרים את הנגן במחיר טוב. אני צריך נגן mp3 איכותי, בעל נפח בין 4 ל 6 ג'יגה, ממשק נוח וידידותי ובמחיר הלא עולה על 1100 ש"ח. תודה מראש, -Raynor

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. Started by Danny6,

והאם ארגיש הבדל אם אחבר את הרמקולים בחיבור אופטי ללוח או שאחבר אותם לכרטיס קול ב500 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by maxshuk,

שלום לכולם, הבאתי לחברה שלי מערכת סראונד 5.1 למחשב אבל מסתבר שיש לה כרטיס קול onboard דיי עלוב. קניתי לה כרטיס קול ולפני שאני מתקין אותו, רציתי להתייעץ עם המומחים: למרות שהוא כרטיס plug & play, האם צריך קודם לבטל את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם (למשל דרך ה-bios)? או שהוא יחליף (יעשה מה שנקרא supersede) את הכרטיס הקודם? במידה וצריך, אשמח לדעת איך עושים את זה. אם ישנם עוד דגשים שכדי לציין, אנא אל תהססו. בתודה מראש, ליאור

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  7. למי שמבין! המוצר LG LCD 37LC41 עפ"י הגדרות יצרן המסך תומך 1080P הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366 על 768 כמה שאלות מה מאפשר מצב XVGA? בחיבור RGB. מדוע כשמריצים HDTV בחיבור מחשב (1920על1080) התמונה גדולה יותר מגבולות המסך? מה ההגדרה הנכונה למדידת רזולוציה? פיקסלים לאינץ'? 1366על768 ו1920על1080 שומרים על אותו יחס, למה התמונה נדחסת ע"י הטלויזיה בחיבור מחשב? תודה!

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by omer1789,

אומרים שאוזניות זה כמו רמקולים נכון? רק שפשוט אתה שומע לבד... זתומרת שאני יכול לקנות אוזניות ב800 שקל שיהיו שוות לרמקולים כמו FX6021 באיכות סאונד? ולמרות שיש לי כרטיס קול מעפן במחשב?(AC97) אני מתכוון שאם אני מחבר רמקולים של אלטק FX6021 או אוזניות מעולות של סנסזייר (ככה כותבים?) או סוני ב800 שקל אז במה האיכות תיהיה יותר טובה? תודה ומקווה שהבנתם..

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  9. משהו שיכול ליסבול קפיצות ריצות מכשיר טוב תקציב עד 2500

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by georgeg,

אני מבין שמשתמשים בתוכנת Media Center כלשהי, ודרך התפריטים מקבלים גישה לתמונות, סרטים מוזיקה וכו', ע"י דפדוף ובחירה בעזרת השלט האלחוטי. אך האם באמת אין לכם מקלדת ועכבר ? למשל, אם אתם רואים סרט כאשר קובץ התרגום בנפרד, ולעיתים לא מסונכרן, כיצד אתם מסנכרנים אותו ל 2 שניות קדימה, ללא מקלדת ועכבר... ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by Royz,

אני ממש לא מבין באוזניות, אילו אוזניות טובות יש שנותנות 5.1 וכוללות גם מיקרופון? מי הן החברות המובילות? אני מניח שאני מוכן להוציא ככה 300-350 או אולי עד 400 אם יש משהו מיוחד.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by Along,

שלום לכולם!! ברשותי מחשב המופיע בחתימה וכרטיס קול על לוח האם: Audio, based on the HDA codec Realtek ALC861 supporting 7.1 surround sound audio with front line-in/out and S/PDIF jacks שימושים: בחיים לא ראיתי סרט במחשב, השימושים בעיקר מוזיקה ומשחקים. אני מת ל-surround. עלות: 500 ש"ח? אני מבקש יותר מדי? אפשר קצת יותר. אשמח לכל הערה\הארה\הצעה\גיחוח.. :-) תודה מראש לכולם!! אלון

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by davepinhas,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול asus Xonar Essence STX. השימוש העיקרי שלי יהיה לשמוע מוזיקה בסטריאו, אני לא רואה סרטים והסאונד במשחקים לא מעניין אותי. אני מעוניין בחוות הדעת שלכם.. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  14. הרי מדובר בתדר מקור דגימה יותר גבהה מ CD כאשר ל 2496 96KHZ ול 192 ..יש 192KHZ ולCD יש 44KHZ 16 BIT עד כמה הנתון הזה קריטי ... 1)האם יש השפעה על רמת הפירוט של הכלים או שינוי בעיקום הענות ? 2)לא שמעתי אף אחד מהם לפחות לא בשלב זה. 3) עם יש מקור שמע שבכלל מנצל ...כאלה כרטיסים ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. Started by KusHniR,

שלום פורום חומרה ותוכנה ! אבא שלי הביא לי מהדיוטי פרי אוזניות ב59$ האוזניות הן sony mda-ex51lp האם הם טובות\שוות את המחיר ? או להחליף ? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/-/-/-/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=acc_Headphones_Fontopia%2e%2fEarbud&ProductSKU=MDREX51LP http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/-/-/-/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_PADepartmentAccessories_Headphones_Fontopia%2e%2fEarbud&ProductSKU=MDREX51LP

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by constantine16,

tagidu Encounter em aramkolim ahi tovim shel jbl?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by pufipumba,

היי, מחפשת אוזניות אלחוטיות (כדי שלא יהיה מה ללעוס), עדיף עד 300 ש"ח, לשימוש שנע בין גיימינג לשיחות VOIP (כלומר, לא יזיק גם מיקרופון מובנה). אשמח להצעות...

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. שלומות לכולם, אני מחפש מסך 52 אינ'צ שייקנה בארה"ב וישאר שם! אין לי אפילו שמץ של מושג לגבי מה עדיף, LCD או פלאזמה. ולכן אשמח להמלצות תודה רבה רום

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. אז ככה, הפריטים: כרטיס קול SB Live! 5.1 שאני מוציא מהיציאת אודיו שלו כבל למערכת, הוא מכונפג לשני רמקולים. כבל Minijack -> 2 RCA פשוט ב-20 ש"ח, של מותג "SmartC@M" אם זה משנה... מערכת סטריאו Sony LBT-A17, מערכת דיי ישנה, הכבל מחובר לכניסת פונו כמו שצריך (אדום לאדום ולבן ללבן) כשאני מחבר את המחשב למערכת, הכל נשמע חלש כזה ואם המון רעשי רקע, יותר גרוע מרמקולים ג'נריים... זה לא קורה שהמערכת מחוברת לCD שלה, וזה לא קורה כשהכרטיס קול מחובר לאוזניות... למישהוא יש רעיון למה זה קורה, ואיך מטפלים בזה? ולמי שלא מכיר, זה ממכר: http://www.albinoblacksheep.com/flash/french.php תודה על עזרה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by 1,

אני מעוניין להאריך את הכבלים המקוריים של הרמקולים האחוריים, איזה חוט אני צריך לקנות ועם איזה מתאמים? האם זה משהו מיוחד או שפשוט לקנות מתאם שיתאים פשוט לחיבור?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  21. Started by Ic3 CuB3,

טוב..... בהתחלה הוא עשה לי רושם רע בכך ששמעתי שהוא לא יכול לשמש ככונן נייד וחייב העברת שירים דרך תוכנה. גם הבנתי שהוא יכול להטען רק מהמחשב. שמעתי גם שהוא עדין מאד וגם הכפתורים בו עדינים מידי וזה מפריע. אני לא בטוח אם מה ששמעתי נכון ואני מבקש שכל המבין יתקן אותי. אז.... א. יש לו מטען לחשמל ? ב. הוא בא עם נרתיק ? ג. יש לו אפשרות הקלטה מהרדיו ? (מהביקורות בזאפ הרדיו לא טוב) ד. מה איכות טייפ המנהלים ? ה. מה זמן הסוללה ? ו. כמה זמן הטעינה לחשמל או ליואסבי ? ז. הוא משמש ככונן נייד ? ח. חייבים תוכנה להעברת השירים לנגן ? ט. הממשק נוח ? י. איכות השמע טובה ? י"א. הסוללה נשלפת ? אם כן איפה ניתן לקנות סוללות חלופיות ? י"ב. האם המכשיר עדין מידי כמו ששמעתי וכך גם הכפתורים ? י"ג. האם יש…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by HumanFly,

שלום רב, ברצוני לרכוש כרטיס שדרכו אוכל לחבר כבל HDMI, מהטלויזיה או מה ASUS TABLET שלי, למחשב ולהקליט סרט ב FULL HD או ב 720P בלייב מהטאבלט. אשמח לקבל המלצות על כריטיסם מוזלים או פתרונות לא יקרים למען מימוש הדבר הזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  23. אני לא מבין כלום בנושא אז מה דעתכם על זה? http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=10491&Count=0406012527 הוא שווה?הוא עמיד ומה הוא שווה בתור כונן קשיח נייד?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות אבל אומרים שהקליטה לא הכי טובה ואם מישו עובר זה מתנתק לכמה זמן וזה האם זה - http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1468119 טוב? ועוד שאלה.... בIPOD אמרו לי שאחרי שנגמרת האחריות מתה הבטריה.. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  25. היי, אתם יכולים להמליץ על מערכות 2.1 בתקציב של עד כ-300 ש"ח, שיחסית למחיר יהיו הכי טובות? תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים