עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dude29,

שלום לכולם, חייב את עזרתכם. חיברתי בפעם הראשונה את הiPod (30GB)החדש שלי למחשב עם מערכת הפעלה WinXP. האיייפוד נתקע מאז על תפריט הראשי על השעה בו חובר ואין לי שום אפשרות לבצע פעולות, פשוט לא נגיב - נתקע ואף לא מבצע כיבוי אוטומטי. בנוסף קיבלתי הודעה במחשב שהתקן הUSB לא מזוהה כהלכה. ה iPod נרכש בארה"ב. מה עלי לעשות. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  2. אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. Started by oren99,

כרגע הממיר של הכבלים מחובר לLCD עם כבל סקארט ב10 שקל. שווה\צריך להשקיע בכל קצת יותר איכותי? יש איזו המלצה על משהו סביר בתור התחלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

שאלה בכותרת.... לא מצאתי באתר שלהם יש לי מחשב אחד עם גרסא 6 ומחשב שני עם גרסא 5

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by dalitraz,

אין לי סאונד במחשב, כנראה משהו נמחק כי עד עכשיו הכל היה בסדר. במנהל ההתקנים מופיע "other device" עם סימן שאלה צהוב, ומתחת : audio device on high definition, video controler, video controller (vga compatible) שלושתם מסומנים בסימן שאלה ובסימן קריאה צהוב. אין לי מושג אם יש לי כרטיס קול חיצוני או מובנה, ואם זה קשור בכלל. הורדתי everest, ה-Motherboard Name Intel Sandusky D945PSN אין לי מושג מה לעשות, לעזרתכם אודה מאוד!!!

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by Raynor,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן mp3 שיעמוד בדרישותיי, וגם לא יחרוג מגבולות התקציב שלי. חשבתי שמצאתי ישועה כשקראתי באתר של Apple על ה- iPod mini החדש בנפח 6 ג'יגה. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא בארץ מקום שמוכר את הנגן הנ"ל במחיר סביר. ipod mini בנפח של 6 ג'יגה עולה בארה"ב 249 דולר, אך המחיר בטח יעלה בעקבות דמי משלוח ומסים. אני פתוח לתגובות והצעות, אולי אתם מכירים נגן אחר בעל נפח דומה שלא עולה הרבה, ואולי אתם מכירים חנות או אתר שמוכרים את הנגן במחיר טוב. אני צריך נגן mp3 איכותי, בעל נפח בין 4 ל 6 ג'יגה, ממשק נוח וידידותי ובמחיר הלא עולה על 1100 ש"ח. תודה מראש, -Raynor

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by HeadPhone,

שלום! אני רוצה לקנות אוזניות IN EAR למוזיקה בתקציב של 120 שקל. חשבתי על ה-CX500 מה אתם אומרים? מצאתי אותן באתר הזה:http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1914 בזאפ כתוב שהחנות הזאת מאושרת מהיבואן =) יש למשיהו כאן המלצה אולי יותר טובה? תודה!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  8. שלום! אני מחפש רמקולים איכותיים למוזיקה, ללא סאבוופר ב200 ש"ח. כמו כן אני מחפש אוזנייה איכותית בעלת כבל ארוך של 3.5 מטר ב200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. שבת שלום אנשים . ברשותי כרטיס קול הישן והטוב של קריאטיב - AUDIGY 2 . אני מתכוון לשדרג את המחשב והחלטתי שהפעם אני אשדרג גם את הכרטיס קול . הדרישות שלי מבחינת הכרטיס החדש צריכות להיות : 1. משחקים - שלא יעמיס על המעבד הראשי יותר מידי ובכך לא יפגע במהירות המשחק . 2. מוזיקה - חייב להיות שיפור מורגש באיכות המוזיקה . כפי שאני יודע סדרת ה X-FI של קריאטיב היא הכי טובה בביצועים במשחקים , אבל מצד שני אין שיפור משמעותי בניגון מוזיקה מהכרטיס הנוכחי שלי..... האם אפשרות של 2 כרטיסי קול גם יכולה להיות רלוונטית ? כלומר כרטיס אחד למשחקים והכרטיס השני למוזיקה ? התקציב שלי הוא באיזור ה 500 שח לכרטיס . כמובן אם צריך יותר בשביל משהו איכותי אין בעיה להתגמש בתקציב . תודה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by dorlevy,

רציתי לדעת אם יש בו תמיכה ב-ID3 בעברית תודה מראש, דור לוי

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. Started by vax,

קניתי כבל של HDMI-DVI. חיברתי אותו בינהם קיבלתי תמונה אבל אני לא מקבל סאונד. מישהוא יודע אולי איך אני מגדיר את הסאונד?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  12. האם משחקים וסרטים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים? שימו לב ,כשאני מדבר על סרטים אני מדבר על סרטי HD שמורדים מהרשת. אין הכוונה לסרטי HD שמגיעים במדיות של BLUE-RAY

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך אוזניות איכותיות שאני יוכל לשמוע בהן חזק מוסיקה ושגם אם אני שם אותם יותר משעתיים על האוזניים הם לא ישרפו לי אותם או יחממו אותן יותר מדי תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  14. שלום, אני חיברתי את המחשב בעזרת כבל SVIDEO לSVIDEO ואני לא מצליח להגדיר שהטלוויזיה תראה את כל הצבעים וזה מתעקש להישאר על 8 סיביות בלבד. יש למישהו רעיון? תודה (מצטער אם זה לא הפורום הנכון)

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. אני צריך מערכת רמקולים של 2 רמקולים וסאב אחד, ושגם תבוא עם בקרת שמע, סתם דוגמה חיפשתי בגוגל להמחיש לכם: http://www.proaudiocanada.com/database_images/spl_2489_front.jpg עד 200 ש"ח ללא חריגות בכלל. אני צריך משהו שלא יהיה חזק מאוד כי אני בכל מקרה לא שומע על גבוה גם כשאני לבד, שיהיה מעוצב זה חשוב לי, ושיחזיק כמה שנים... תודה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by AMD-GUY,

יש לי לוח אם ASUS P4P800SE ויש עליו SPDIF קואקסי. כשחיברתי אליו את ה- Z-680 הם לא קיבלו שום אות... מה אני אמור לעשות? איפה מגדירים? נדמה לי זה SPDIF OUT זה אומר משו? P: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  17. Started by maxim22,

כנראה שאני יתן למישהו לקנות לי בארה"ב ביום ראשון. מה אתם ממליצים? האייפוד יותר יקר אבל מקבל מחמאות מהמון אתרים. שמעתי שהוא שיש לו בעיית אמינות- שהוא נהרס מהר- זה נכון? המובו עולה 50 דולר פחות ויש לו בטרייה מתחלפת בקלות. יש לו מסך קטן וכפתורים קטנים. מה אתם אומרים?? עוד שאלה חשובה אפשר לקנות בידע אחריות (למקרה שלא קניתי את האייפוד בארץ?)

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי אבי בארה"ב ונתתי לו דגם של אוזניות אבל לצערי (הרב) הוא לא מצא אותם והמליצו לו שם לקנות maxell HP-2000 :DJsmile: והוא קנה אותם, אז מה אתם אומרים עליהם, (לי הם נראים לא משהו) maxell HP-2000 תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by snapdragon,

יש לי לוח אם של גיגה בייט - ma78gm-s2h בעל יציאה אופטית. חיברתי כבל ואין סאונד, כאשר חיברתי לDVD כן היה סאונד. למיטב זיכרוני היה לי סאונד לפני כמה ימים ועתה אין לי. כל הדרייברים מותקנים ומעודנים. מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  20. השאלה בכותרת.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by sharonarn,

שלום יש ברשותי אוזניות BeyerDynamic DT911 האוזניות משנת 98 בערך רציתי לדעת ממי שמכיר אותם כיצד הייתם משווים אותם לאוזניות המודרניות יותר שמדברים עליהם פה ולאיזה דגם חדש הן מקבילות תודה שרון

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by tom123,

האם BOSTON חברה טובה לרמקולים? לא מצאתי עליהם הרבה מיידע.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by g1zey,

שלום, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD 32 HD READY. בעיקר לצפיה בערוצים וחיבור למחשב. קיבלתי המלצות על ה Toshiba Regza CV500 ורציתי לשאול לעצתכם . תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. הייתי רוצה לדעת בבקשה עם אני רואה לרוב סרטים בפורמט DD, האם זה עקרוני אם יש לי כ.קול עם יציאה אופטית זול או שעדיף כ.קול עם יציאה אופטית כמו ה creative שעולה כבר כמה מאות שקלים???? האם יש הבדל באיכות הסאונד כאשר את הפענוח עושה הרסיבר???? מחכה לתשובה...

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות אבל אומרים שהקליטה לא הכי טובה ואם מישו עובר זה מתנתק לכמה זמן וזה האם זה - http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1468119 טוב? ועוד שאלה.... בIPOD אמרו לי שאחרי שנגמרת האחריות מתה הבטריה.. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.