אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
א. יש לי שאלה האם למשחק המפורסם קונטר 1.6 אפשר לשים אוזניות 5.1 סראונד? בגלל שאני לא חושב שבמשחק ישן שכזה היה סראונד....אבל בכל מיקרה...אם מישו יודע בוודאות. ב. האם יש הבדל בין האיסמט לסהנהייזר במשחק? ג. האם המיקרופון של זלמן הוא מיקרופון טוב? לטימספיק.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה דעתכם? המחיר הוא 550 ש"ח וcreative ידועים באיכות הכ. קול הטובים שלהם וזה כ. קול שמשמש גם כמגבר חיצוני לנגנים ולפי האתר גם משפר את איכות השירים
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
היום אני הולך לקנות את הmicrolab solo 7c ויש לי כמה שאלות בנוגע אליהם. 1.איפה אני צריך להעמיד אותם ובאיזה צורה? 2.איך אני מכוון את הבאס ואת הטרבול ואיזה צורה תהיה הטובה ביותר לכך? 3.מה זה burm in ןbreak in ואיך עושים את זה? פשוט מנגנים מוזיקה? 4.אני צריך להשתמש בקבצי מוזיקה שהם flac? באיזה נגן אני צריל להשתמש? 5.האם הוספה של כרטיס קול תשפר את הביצועים הכמות ניכרת? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן חברה, אבקש את עזרתכם בהערכת מחיר של המוצרים הבאים : רסיבר Sansui G-4700 עם שני רמקולים Jensen LS-5, במצב מצוין מי שמכיר אשמח גם לחוות דעת על המוצרים. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
התקציב שלי באיזור ה-3500. המטרות שלה יהיו בעיקר: 50% HD 50% Xbox360 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס קול בעיקר לשמיעת מוזיקה וגם למשחקים וסרטים , יש לי מערכת 2.1, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה את עזרתכם בנוגע למסך בתקציב של עד 1400 ש"ח. שימוש = מיועד להצגת תמונות ומודעות טקסט. גודל = כמה שיותר גדול שניתן להכניס בתקציב ושיתאים (שאיפה ל 24"). מחיר = עד 1400 ש"ח אבל אני כנראה אקנה מספק ראשי כמו CD-LOG ולכן יתכן בהחלט שגם 1500 ש"ח יכנס לתקציב. חברה = עדיף LG/SAMSUNG. אודה לכל מי שיכול לעזור ולתרום מידיעותיו . נ.ב. פירסמתי את האשכול בפורום מסכי מחשב, והפנו אותי לפה עקב העובדה שיותר מתאים מסך טלויזייה, אבל בכל מקרה המסך יהיה מחובר למחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465025
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב האים משהוא יודע לפרוס בפני את ההבדלים בין הדגמים Altec Lansing VS2421 לבין Altec Lansing VS4621 ומה יותר מומלץ מבניהם תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
איזה טלוזיה LED 50-55 הכי טובה באזור ה15000-20000 מה שחוש שלטלוזיה היו לפחות 3כניסות HD שיראו שחור טוב שהיה חיבור USB שהיה FULL HD שיראו טוב בשדורי HD וסביר כמה שניתן בשורי SD שלא יראו זוועה כי זה טלוזיה גם להורים והם צופים רק בשדורים רגילים ואני רק בסרטי HD
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קמתי הבוקר ומשום מה המדיה פלייר קלאסיק (וגם הרגיל) לא מצליחים להוציא אודיו. כלומר אני טוען סרט ויש וידאו אבל אין קול, וגם בסרטונים באינטרנט אין שום שמע! רק בתוכנת סאונד שלי (פובאר 2000) אני מצליח לשמוע שירים, מה שאומר שאין כאן בעיית חומרה של הכרטיס קול. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? חג שמח
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי, אתם יכולים להמליץ על מערכות 2.1 בתקציב של עד כ-300 ש"ח, שיחסית למחיר יהיו הכי טובות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
איזה LCD יותר טובה מבין השתיים ? http://westinghousedigital.com/products/lcd/32-40/vr3725/ http://westinghousedigital.com/products/lcd/32-40/vr3730/ הם ממש דומים אבל יש באחת מהן Energy Star Mode: 95 watt שאין לי מושג מה זה אומר. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ההתלבטות נובעת מסיבה אחת, מה נשמע יותר טוב שאני רוצה לחבר אותו למחשב לראות סרט, מבחינת באסים, איכות שמע וכו'. לא משנה לי הפרשי המחיר, גודל פיזי וכו'. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מחפש Headset טוב, עד 350 ש"ח. יהיה בעיקר בשימוש לפגישות עבודה, כך שצריך להיות עם צליל ברור ומיקרופון טוב. אני נדרש להיות עם עוד כמה אנשים בחדר, כך שאם יש בכלל פיצ'ר רלוונטי שיאפשר למיקרופון לסנן את הרעשים האלה, זה יכול לעזור. מדי פעם חוטא בגיימינג - בהיבט הזה אין דרישה לאיכות סאונד מהממת, אבל זה nice to have.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום ברצוני לחבר את המערכת שלי לטלוויזיה אך נתקלתי בכמה קשיים כאמור יש לי את הכרטיס GTS 250 ויציאת S-VIDEO לא קיימת בו... יש לי רק יציאת DVI ו HDMI ובטלוויזיה שלי יש רק כניסת RCA,SCART וS-VIDEO אין לי מושג איך לחבר את המחשב,עצות בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה "42 בסביבות 5000-5500 לסלון. ועל הדרך עוד שאלה מקווה שזה מתאים לפה. המפרט שבצד במידה ואני מחליף לו את המעבד למעבד כפול ליבה(2Ghz) יכול לשמש כHTPC לצפיה בסרטי F.HD או שהוא חלש מדי(במידה והוא מחובר למסך שאתם תמליצו אליו)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה של טושיבה,אני לא בטוח לגבי הדגם אבל נראה לי שלסדרה של הטלוויזיה קוראים bomba הבעיה היא שכאשר מפעילים את הטלוויזיה אחרי שהיא הייתה מכובת לזמן של יותר משעה אז אין קול לוקח כ10 דקות עד שמתחילים לשמוע קול ממה נובעת הבעיה ?,ואיך אפשר לסדר אותה ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות טלוויזיה 26 אינץ המרחק ביני לבין הטלוויזיה כ1.5 מטר קצת יותר התקציב הוא 1500-1400 וגם רמקולים לטלוויזיה מעדיף 2.0 עד כיוון ה700 חשבתי על הsolo 6c הממיר שלי :ממיר של הוט בתודה אור
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים פשוטים עד 200 ש"ח בשביל אמא שלי , לשימושים פשוטים כמו skype , youtube וכו' , את הרמקולים אני אקנה בK.S.P אז אם אפשר להמליץ לי על משהו משם אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש אוזניות כמו שציינתי בכותרת לצורכי מוזיקה התלבטתי בהתחלה לגבי sms street dj או beats יש לי חבר אחד עם כזה, וחבר אחר עם כהוא.. שניהם wired, שניהם מאד מרוצים מהרכישה שלהם. באופן אישי קצת יותר התרשמתי מהסטריט דיג'י. עכשיו, אני מתלבט אם לרכוש wireless כי אני שוקל להשתמש בזה גם לטלויזיה וגם לגיטרה חשמלית וזה יכול להיות מאד שימושי במצבים האלה. השאלה היא, מה המחיר אותו אני משלם (מבחינת כסף ומבחינת איכות הסאונד) עבור wireless על פני wired. על איזו טכנולוגיה זה עובד החיבור האלחוטי כאן (עד איזה טווח זה מגיע, האם יש דילאיי, או כל חסרון אחר) על מי מהם אתם ממליצים, או בכלל אם יש כיוון אחר להמלצה כלשהי אני אשמח לשמוע. תודה יובל
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי רסיבר קצת ישן אבל טוב , RX-V995 , מה גם שיש לו כניסות אופטיות ויש לי רק כרטיס קול מובנה , אז זה יהיה גם יתרון לא להשתמש בכרטיס קול שלי ... חשבתי לפרק את הרמקולים ולהוציא מהחור של הפורט או משהו כבלים שהולכים ישר לרמקול, ולנתק את מה שמחובר אליהם כרגע כמובן... הרעיון הזה אמור להיות טוב, או שיש אזשהו אקולייזר או סתם התאמה בין המגבר (מעבר לעכבה) שמפשיעה על הצליל?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי נגן של אפל איפוד מיני של 4 גיגה וחבר שלי קנה נגן של trekstor והביאו לי כסף ולא היה מה לעשות איתו אז קניתי גם נגן כזה של 256 מגה ואני רוצה לדעת מה דעתכם אליו http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=7015&CategoryID=124&Page=1
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-