אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו מכיר את החיה הבאה: נגן MP3 נייד שתומך בקריאת דיסקים של DVD (שעליהם צרובים MP3-ים), ללא מסך. אני יודע שקיימים כל מיני כאלה שכוללים מסך, אבל הם כבדים והסוללה לא מספיקה. אני פשוט רוצה מכשיר שיחליף את הדיסקמן הישן שלי, ולא איזה overkill. דודו :s05:
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 + כרטיס קול לא מובנה של CREATIVE PRODIGY VALUE 2. במארז שלי בחלק העליון יש כניסה למיקרופון ואוזניות בתוך המארז החוטים של החיבורים האלה מחוברים לכרטיס קול המובנה בלוח אם. בכרטיס קול הלא מובנה יש חיבורים אבל שונים ולא מתאימים לחיבורים אלה. לכן, כשאני רוצה לחבר אוזניות אני צריך כל פעם ללכת מאחורי המחשב ולהתכופף וכל זה במקום לחבר אותם מקדימה. שמתי לב שאני יכול בהגדרות של הוינדוס כל פעם לקבוע מה יהיה הכרטיס שהוא ברירת המחדל, אך עדיין זה לא נוח, אני רוצה ששני הכרטיסים יוציאו קול בו זמנית. אם אני נכנס להגדרות הדרייבר ולוחץ על בדיקה אני כן שומע צלילים אחרים כאשר בו זמנית הכרטיס השני משמיע מוזיקה מ-WINAMP. ככה שמבחינה טכנית הם כן יכולים לעבוד בו…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1. מדובר בסרטים , שהורדו מהאינטרנט בפורמט flv . האם , כדי לראות סרטים אלו באמצעות DVD קורא Divx בטלוויזיה צריך קודם לבצע המרה לקבצי avi ולצרוב אותם על תקליטוני DVD-R ? האם ניתן להשתמש גם בתקליטוני CD-R ? 2.אילו תכונות טכניות נדרשות מהמכשיר ? 3.האם רצוי מכשיר מקליט ? 4.איזה מותג מומלץ ( התקציב לא מהווה בעיה ) 5. לאילו היבטים טכניים נוספים מומלץ להתיחס ?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הרמקולים של X-530 והכבלים שאמורים להתחבר לכרטיס קול לא מספיק ארוכים. אני מעונין להכין את 3 כבלים האלה שאומרים להיות 17 מטר כול כבל יש המלצה לחנות ? שיצא לי זול למטר? והאם ישנה לי כבל עם סיכוך או בלי סיכוך?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני לא מרוצה מהאוזניות (מחפש משהו יותר איכותי) של RIO אז אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח ... בנוסף חשבתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי על : CREATIVE SBS 370 sub + 2sp או CREATIVE LX220 אין לי תקציב יותר גבוה מ250 לרמקולים ... הממ לא יזיק גם לינק לקניה ...
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מערכת 5.1 (logitech 530x) ואני נהנה ממנה. שימוש ניכר בה הוא שמיעת מוזיקה דרך ה-Windows Media Player בחמשת הרמקולים. הבעייה היא שהווליום נמוך מאוד ברמקולים האחוריים. האם יש דרך לפתור את זה? אני אשמח מאוד. אני יודע שמוזיקה זה 2.1 ו-5.1 לא נועד למוזיקה, אבל אני נהנה לשמוע בחמשתם ואשמח אם ישמעו ברמקולים האחוריים באותה עוצמה כמו בקידמיים. תודה מראש לכולם! אלון
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האוזניות הישנות שלי (ששירתו אותי נאמנה כבר שנה) הפסיקו לתפקד כמו שצריך, אז תהיתי אם יש משהו טוב בתקציב הזה שאפשר לקנות, יש למישהו הצעות למטרות שהגדרתי למעלה?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אוקיי יש לי Audigy 2 של creative , והיום באתי להתקין את הדריוורים החדשים של creative שנתן sector (אם אני לא טועה) לפני כמה זמן. אוקיי, אני מתחיל את ההתקנה והוא רושם לי: למי שתוהה: הדריוורים שמותקנים אצלי הם אלו שקיבלתי עם הכ.קול, ושומעים (הוא מחובר טוב מאוד) מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD HD REDY חדש, כשאני מנסה לחבר אותו למחשב בעזרת כבל DVI>HDMI (כרטיס מסך 7600GS), אין כל תגובה לא מצד המחשב ולא מצד המסך...על המסך מופיע NO SIGNAL בערוץ ה HDMI ובמחשב אין כל אזכור לכך שבכלל חיברתי אליו מכשיר נוסף. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רציתי לקנות מבאג את creative zen micro הוא עולה אצלם 1200 ז"א 12*99 ש"ח , עכשיו הוא 4 ג'יגה וזה יספק אותי מאוד השאלה היא האם שווה לקנות אותו במחיר הזה,או האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד דבר קטן..למי שקנה..איך האיכות שלו?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת סטריאו שלי למחשב ושמתי את הרמקולים שלה מאחורי המחשב כדי ליצור אווירת סראונד-וונאבי ואני שם לב שכאשר אני מפעיל את ה-Winamp ושומע שירים בווליום קצת גבוה מתחילים לצאת מהרמקולים טיקים כאלה, כמו רעש של יתוש שנשרף מהמלכודות חשמל האלה. יכול להיות שזה בגלל האבק שהצתבר ברמקולים או שבאמת הם בדרך למקום שכולו טוב?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הגיעו לידי אוזניות חולות מאוד.... אני בתור אודיופיל לא יכול לראות אותן סובלות ככה... ---- אז ככה... לאוזניות נתלש הפלאג... האוזניות באות עם חוט אחד בלבד... כלומר הן סטראו אבל עם חוט אחד... החוט של האוזנייה הימנית עובר דרך הקשת ומתחבר לחוט של האוזניה השמאלית... אני רואה כרגע שלוש חוטים שיוצאים מ החוט המכזי... BLUE RED GOLD --- הקרבתי את האוזניות שלי שבאו עם ה C100 שהן גם בעלי חוט אחד לשתי האוזניות. אבל לחוט הזה יש 4 חוטים קטנים בפנים. BLUE RED GREEN GOLD --- אז עכשב לאן אני מחבר את החוטים ואיך.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי רמקולים למחשב ATP3 (2.1). אני רוצה להוסיף להם עוד רמקולים, מה כדאי מבין אלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=51000000AA337&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=51MF4075AA003&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=970114-0914&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=970223-0914&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ואם יש לך רמקולים אחרים מומלצים אני פתוח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/NEW-Genuine-Sennheiser-CX300-In-Ear-earphone-Black_W0QQitemZ110142513157QQihZ001QQcategoryZ111693QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/NEW-Sony-2Sets-MDR-EX71-HeadPhones-EX71-Earphone_W0QQitemZ160132638759QQihZ006QQcategoryZ111693QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Creative-EP-630-InEar-Isolation-Earphones-Headphone-NEW_W0QQitemZ220126155959QQihZ012QQcategoryZ88761QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/New-SONY-MDR-EX082-Noise-Isolation-In-ear-Headphone-BLK_W0QQitemZ220125877184QQihZ012QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem כולן בארץ סביב ה 200 מה עדיף מהארץ/חול עד 250 שח
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT עם כרטיס קול HD 7.1 (מערכת HTPC) יש אפשרות לחבר אותו בכבל אופטי לרסיבר. הרסיבר הוא בעל יכולת השמעה של DD ו- DTS. (דגם DENON 2307) כאשר אני אנגן סרטי DTS ו- DD. האם אני אקבל ברסיבר חלוקה ל- 5.1 ערוצים של Dolby Digital או DTS...? או שאני צריך לקנות כרטיס קול יעודי ל- DD ו- DTS....? אם אני צריך לקנות אז איזה הכי מומלץ לקולנוע ביתי (HTPC)
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 3000 צפייה ממרחק של 3 מטר - כנראה 37"? בעיקר שידורי טלויזיה דרך ממיר HD (הוט אם זה משנה) ומדי פעם סרטים חשוב רמקולים כי אין מערכת. על מה כדאי לשים לב? יש דגמים מומלצים? אם אפשר לקנות באזור חדרה ולא דרך האינטרנט כי אבא שלי מפחד מזה אז עדיף.. תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם התוכנה CUBEACE ? ומדוע רוב המוסיקאים משתמשים בה לערוך כל מיני דברים ולייצר.. בקיצור מה אפשר לעשות איתה בכללי. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 עכשיו חיברתי ההכל לדי וי די ורמקולים עכשיו אני שם סרט די וי די אורינל ואני שומע רק ב2 רמקולים גם את הקול ואת הצליליםואני יודע במערכת קולנוע 5.1 בסרט סראונד אני אמור לשומע תדיבור בסנטר ושאר הקולות בפיצול לשאר הרמקולים ואין בשאר הרמקולים אני שומע רק יענו שהם עובדים כזה רעש חלש כזה וזהו וכשאני מחבר את המערכת למחשב אני שומע מכל 5 הרמקולים אומנם בסטריאו אבל שומעים מכולם ב3 רמקולים אני שומע תדיבור חזקוב2 הרמקולים הנוספים אני שומע תמנגינה למה ככה זה לא בדי וי די ???
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אז ככה, כרגע אני עם ac97, שומעים ברמקולים, אבל אני מרגיש שהם יכולים לתת עוד, לפחות ככה נראה לי. בAudigy2 יש את האפשרות הזאת שנקראת cmss3D ובכלל נראה לי כ.קול יותר חזק מlive! השאלה אם זה שווה את הכסף. (אני מדבר על גרסאת הValue) או ששווה בכלל לחסוך לX-Fi XtremeMusic שיש לו את הCrystalizer24bit.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חיפשתי באתר דיונים בנושא, אבל כולם היו "עתיקים" ולא סיפקו תשובות רציניות... אני מחפש פיתרון אלחוטי לחיבור המחשב לטלויזיה, לצורך צפיה בסרטים. ראיתי בכמה אתרים מכשירים מהסוג של iCtv. לדוגמא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2457373. מה שרציתי לשאול הוא האם האיכות של הסרט נשמרת בשימוש במכשירים מהסוג הזה (גם סאונד וגם תמונה). עד עכשיו המחשב היה מחובר בעזרת כבלים למערכת (וידאו ואודיו), אבל אני עובר דירה, ושם המרחק בין המחשב לטלויזיה יהיה גדול מידי ולא יאפשר חיבור עם כבלים. אז מה אתם אומרים ?! המכשירים האלו שווים משהו ?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן 20 ג'יגה של archos עם מסך LCD שיש בו אפשרות לצלם בוידיאו, תמונות ולהקליט בפורמט MP3. יש לי תקלה במסך, המסך עצמו עובד, וגם כאשר אני מחבר אותו למחשב אין לי בעיה להעביר נתונים בינו לבין המחשב. הבעיה היא שהרכיב בתוך המכשיר שעושה אור על מנת שיוכלו לראות מה מופיע על צג ה-LCD נשרף. אני לא מוצא שום מעבדה בארץ שפותחת ומתקנת מכשירים מסוג זה. אני קניתי אותו בחו"ל וכבר אין לי אחריות. אין לי בעיה לשלם על מנת שיתקנו את זה. אם מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה, זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז ככה התחדשתי לי בטלויזית תלת מימד ועכשיו רוצה להוסיף מערכת קולנוע ביתית או יותר נכון רמקולים לעשות חוויה רצינית אבל לא מבין ממש ברמקולים אשמח לעזרה תקציב גג 1500 שקל אבל עם עדיפות ל1000 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני איזה חודש ככה.. באתי לעדכן את האייפוד כהרגלי ופתאום באמצא העידכון נתקע האייטיונס והאייפוד נכנס למצב שהוא לא מסכים להתנתק וככה ברוב טיפשוטי ניתקתי אותו כמה פעמים ובסוף אין לי מושג אפילו איך הצלחתי לעדכן את רוב השירים על המכשיר.. מאז לא היו לי איזה עידכונים של מוזיקה והיום באתי לעדכן שוב שירים חדשים, כבר על ההתחלה האייפוד הראה איזה הודעה שהוא לא מסכים לעדכן ניתקתי אותו הפעם בדרך הבטוחה חיברתי ואז הוא התחיל לעדכן ונפסק באמצע.. שוב פעם ניתקתי וככה זה חזר על עצמו עד שבסוף הוא לא הסכים בכלל להתנתק והוא כבר הרבה זמן מצפצץ ועושה רעשים מוזרים מההארד-דיסק והוא מראה על המסך את ההודעה לא לנתק... אם זה משנה משהו האייפוד הזה כבר בן 3.... והוא 3G... אז זהו אין יותר מה לעש…
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
נפגשתי לא מזמן עם הפורמט המוזר APE ואני מעוניין להפכו ל קבצי MP3 עם איזו תוכנה מומלץ לעשות זאת? ובכל מה זה הפורמט הזה למה הוא תוכנן האם הוא פחות טוב או יותר טוב מהMP3? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-