עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכל חברי הפורום היקרים (: לפני כחודש רכשתי אוזניות למוזיקה, האוזניות הם מדגם: LX-3000. והם מבית Microsoft. האוזניות עבדו נהדר, סאונד נפלא, נוחות ואיכות שלא הכרתי, אך שבוע וחצי לאחר הרכישה, נדהמתי לגלות כי האוזניות תקולות(נדמה לי) באיזור כלשהו... אז הבעיה היא: אני מחבר את האוזניות, הכל בסדר גמור, כשאני מפעיל מוזיקה, אני מגביר את העוצמה למקסימום והסאונד חלש ברמות, בקושי שומעים משהו. אני עדיין לא מבין מה קורה פה מפני שאני יכול להפעיל את המחשב, והם יעבדו רגיל, ואני יכול להפעיל אותו מחדש(בלי לגעת באוזניות, זה אומר שאין בעיה במגעים) והאוזניות שוב לא יעבדו... נ.ב: אני מחבר את האוזניות למחשב אחר(שגם הוא עובד עם ווינדוס 7) והבעיה נמצאת גם שם... זה קרה למישהו? מישהו יכו…

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  2. אז ככה, לפני שקניתי ת'כרטיס הייתי שומע דרך כרטיס OB, ודווקא הייתי מסופק. הייתה לי בעיה שלא שומעים סאונד בישומים מסוימים (לא משנה כמה דרייברים החלפתי) אז החלטתי לקנות כרטיס קול פשוט. קניתי את הסאונד בלאסטר ו...יש בעיה קטנה שמציקה לי, אומנם עכשיו שומעים סאונד בהכל, אבל הסאונד עצמו לא ממש טוב. הקולות של הזמרים בשיר נשמעים קצת חלשים ונבלעים יחסית למנגינה שבשיר וגם יש אפקט קטן של "אולם", ואני לא מצליח לסדר את זה דרך האקולייזר של הוינאמפ כמו שצריך... מה עושים? :s05:

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. אהלן, יש לי טלויזיה דגם 32AV500E ואני מחבר אליה HTPC עם צ'יפסט Nvidia 8200 בחיבור HDMI. מערכת הפעלה XP. יש תמונה ויש סאונד רק שהסאונד לא מסונכרן. למשל, בהשמעת MP3 הסאונד ישמע רק אחרי שעברו 2 שניות מהשיר. הדבר המוזר הוא שבהשמעת MP3 (ב-WMP), כשאני מחזיר את השיר להתחלה, השיר מושמע מההתחלה כמו שצריך. כאילו, כל עוד תוכנת ההשמעה פתוחה עם השיר, הסינכרון נשמר, אך הוא אובד כאשר מפעילים את ה-WMP מחדש. ניסיתי לשחק עם הגדרות הסאונד בטלויזיה, בין השאר גם עם ה- LIP SYNC, כיביתי הדלקתי... שום דבר לא עוזר :-\. צריכים לחזור אלי מהתמיכה של ניופאן, אך חשבתי אולי מישהו פה יכול לעזור לי יותר מהר .

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by koja,

יש לי LCD שאני רוצה לקנות לה רמקולים , השימוש העיקרי הוא לסרטים ותוכניות , 500 - 550 שקל .

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  5. שלום שלום, אני מחפש רמקולים למחשב נייד. חשוב לי שיהיו פחות מ-500 ש"ח. בנוסף, אני מאד אוהב שיש באס נפרד ועוצמתי. השימוש המרכזי מן הסתם הוא למוזיקה (ופחות לסרטים). יש למישהו הצעה ספציפית?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by Svensk.il,

לפני כמה שבועות החלפתי לוח אם של AsRock או משהו כזה ללוח ASUS P4P800SE. הבעיה היא שעל הלוח הזה הסאונד נשמע נורא... הרמקולים מפצפצים והסאב-וופר רועד כמו מייבש כביסה :-\ מישהו עוד נתקל בסאונד חרא בלוחות האלה? או אולי משהו אצלי בהגדרות לא בסדר? מיואש...

• 13 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by 996,

איך אפשר לחבר את יציאת הסאוונד במחשב לכניסה האופטית של הרסיבר עלמנת לשמוע כאיכות דיגטלית. האם אני חייב לרכוש כרטיס קול חדש בעל יציאה אופטית או שיש אפשרויות אחרות? תודה 8)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sagigi21,

אהלן..חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה מדגם סוני בראביה EX402 עכשיו גם המערכת שלי מחוברת למחשב..אני רוצה לשמוע סאונד דרך הטלויזיה ולא דרך המערכת כשאני רואה סרטים מהמחשב...ניסיתי מלא דרכים וזה לא עובד. דרך אגב..המחשב מחובר ב-HDMI לטלויזיה ככה שהוא אמור להעביר גם סאונד. תודה לעוזרים. נ.ב אני עושה את זה כי אני שולח את המערכת לתיקון...

9. Started by imons,

יש לי מחשב שאני כרגע הופך למחשב htpc בסלון ובנוסף קניתי טלוויזיה lcd 32 חדשה . עכשיו אני רוצה לחבר את הסאונד של המחשב לטלוויזיה ובנוסף לחבר גם לרסיבר (די ישן) עם כניסה אנלוגית לסטריאו בלבד. בשביל האיכות רציתי לשדרג את הכרטיס מסך של לסדרה של ati שמוציאות גם סאונד דרך ה - hdmi ואז לחבר ל - LCD . אבל אני רוצה להוציא גם במקביל סאונד לרסיבר וזה מבלי לשנות כל הזמן הגדרות במחשב מאיפה יוצא הסאונד. השאלה שלי האם ניתן לעשות את זה או שפשוט להוציא סאונד דרך היציאה האנלוגית במחשב גם לרסיבר וגם לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by FatherBoard,

כשאני משחק ב-UT2003 אז עם כל גל קטן של צליל יש פיצוצון כזה ברמקול. חשוב לציין שהרמקולים הם רמקולי סראונד של מערכת סטריאו, שמחוברים אל המחשב בכבל איכותי ולא עשו לי שום בעיות עם המחשב בעבר. הכרטיס קול הוא ה-AC97 הזה ואין לי איתו שום בעיה אחרת. אשמח לקבל הצעות שלא כלול בהם להנמיך את עוצמת האפקטים כי אני אוהב ווליום עצבני...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by llivny,

אני כבר מיואש...... יש לי רסיבר ONKYO TX-SR607 ומחשב עם לוח אם GIGABYTE EP43-DS3 וכרטיס מסך GEFORCE 9800GTX. ניסיתי לחבר את הכ. מסך עם כבל SPDIF פנימי ללוח אם ולקבל סאונד מהHDMI, לחבר מיציאה קואקסיאלית שמובנת בלוח אם לרסיבר, ועדיין אין לי 5.1 מהמחשב. סידרתי את ההגדרות של הכרטיס קול המובנה ושל השמע בלוח בקרה ל5.1 אבל יש לי רק סטריאו.... אני מקווה שלא צריך לרכוש כרטיס קול כי אני חוסך לרמקולים טובים. מה אפשר (אם בכלל) לעשות כי לקבל סאונד של 5.1? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by smack,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש ורמקולים altec lansing 4221 והתחילה בעייה כשאני שומע מוזיקה או סרטים משחקים וכו.. שפתאום הסאונד נעצר ועושה רעש מעצבן חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור מהרמקול למחשב, מה שרוב הסיכויים הבעייה, אבל גם כמעט כל פעם שאני נכנס לאפליקציה כלשהיא,נגיד נכנס לאינטרנט,עובר בין דפים וכו.. ,בזמן שאני שומע מוזיקה, זה עושה את הבעייה הזאת. אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה אשמח מאד תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 20:06:08 אגב בדקתי את הבעייה גם בwinamp וגם ב windows media player ובעייה היא בשניהם

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Kenny,

היי , יש לי בעיה שהסאונד באוזניות מתהפך , הכוונה מה שאני אמור לשמוע בצד ימין זה בצד שמאל ומה שאני אמור לשמוע בצד שמאל הוא בצד ימין. בעיקרון האוזניות בסדר כי כשהן מחוברות ישירות למחשב אז הכל בסדר. אבל עכשיו חיברתי את המרכת למחשב והאוזניות מחוברות ליציאת האוזניות שבמערכת... וזה מה שהפך את הצדדים. למשל ב winamp אפשר לשים לב לזה כשאני שולט ברמקול ימין ושמאל , זה פשוט הפוך אין לי ממש בעיה עם זה בשירים , הקטע שאני משחק משחקים און ליין , והכיוון של סאונד נכון זה חלק בלתי נפרד. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לשנות את זה , לעשות משהו שיחזיר את זה (ולהשאיר את זה כמו שזה.. הכוונה מחשב > מערכת > אוזניות , אני מעדיף ככה , בעיקר בגלל שאני יכול להשתמש במגבר של המערכת) המממ , לא ניתן…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש בידי טלויזיה 21 אינץ' של חברת ספקטרה, שעבדה כמו שצריך כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון שמתי לב לבעיה מעצבנת ומוזרה, הסאונד נעלם ונחלש וחוזר בצורה אקראית, ניסיתי להחליף את הכבלים שמחוברים מהממיר לטלויזיה, ניסיתי לבדוק מהוידיאו שמחובר לטלויזיה, ניסיתי גם לבדוק קליטה דרך אנטנה ועדיין אותה בעיה מה שמביא אותי לצמצום האפשרויות, והבנה שהבעיה היא מהטלויזיה עצמה - ניסיתי גם בהגדרות לשנות הגדרות ולהעביר את התצוגה לPAL B, ועדיין כלום, ומה שנשאר זה בעיה פיזית בחיבור הרמקולים של הטלויזיה או שהלך המגבר הפנימי של הטלויזיה. מישהו יכול לתת רעיונות? האם בכלל שווה לי לנסות לפתוח את הטלויזיה לבד ולבדוק אם כל החוטים תקינים (המחוברים לרמקולים)?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. שלום, יש לי כרטיס קול Creative XtremeGamer, ולוח אם Gigabyte 945P. מזה כמה זמן הסאונד אצלי לא נקי וישנם ציקצוקים סטטיים בדפדפן פיירפוקס שלי (כשאני ביוטיוב במסך מלא בHD למשל) ובמשחקים ברזולוציה גבוהה. הרמקולים שלי תקינים מאחר וחיברתי אותם למחשב אחר והפעלתי את אותם הדברים והציקצוקים נפסקו. האם הבעיה אופיינית ללוח אם או מעבד שלא מחזיק את עיבוד הסאונד, או שאולי הכרטיס דפוק ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by TC,

יש לי לוח אם . AC97 עליו וגם SPDIF ויש לי גם מערכת רמקולים של KLIPSCH עם DECODER וכניסה של SPDIF חשבתי לעצמי (שחר , תשתמש ב SPDIF) קניתי כבל אופטי , חיברתי ביניהם. לא פועל הגדרתי בDECODER שהINPUT יהיה על DIGITAL הגדרתי גם בווינדוס.. (תמונה) http://uploaded.fresh.co.il/3ee8d6713ad67c3f.jpg או שכנראה לא הגדרתי נכון בווינדוס לא יודע ... קיצר לא עובר צליל איך מסדרים ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by אביאל אריכא,

קניתי סמארט טיוי של פוג'יקום ואני רואה תמונה אבל אין סאונד.... אני לא מוצא בהגדרות משהו שקשור לסאונד.... יש מה לעשות?

18. לא למשחקים אלא לסרטים ומוזיקה. מזמן לא התעדכנתי וראיתי שיש כרטיסי מסך עם יציאת סאונד כגון ה5450 , האם הסאונד ההיקפי שלהם מספיק טוב לסרטים ? ולמוסיקה? האם עדיף כרטיס קול נפרד ואליו לחבר את הכרטיס מסך? האם יש השוואות וביקורות לגבי איכות הסאונד? יחובר לרסיבר ק"ב.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  19. יש לי שני סרטים שערוץ הסאונד בהם משום מה מתבטל בכונן ה- PIONEER שלי אבל כשמפעילים אותם במחשב הכל עובד טוב. מה הבעיה פה?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by IAF.ofek,

משתלם לקנות את הסאנדיסק סאנסה ב-785 ש"ח? זהו המחיר הזול ביותר בזאפ (החנות היא פוטופילם) והמשלוח חינם. אני בודק את המחיר של הנגן כבר חודש בצורה יומיומית בזאפ זהו המחיר הכי נמוך,יש מצב שהמחיר יירד עוד יותר?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  21. אחים שלי אני רוצה לדעת העם אפשרי לחבר סב של אוטו למגבר ביתי.....? ואני יחבר אותו למחשב.... מגבר>> yamaha rx-v450 דגם סב עדיין לא ידוע

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  22. נוצר לי מן סדק או שבר במסך של המיני דיסק שלי (mzn-707) ועכשיו יש כתמים שחורים כאלה במסך ואין לי מושג מה אני עושה!! המיני דיסק נקנה בחו''ל ככה שאין לי אחריות. איפה אפשר לתקן את זה? פעם קודמת שהייתה לי בעיה פניתי לישפאר והם רצו לשחוט אותי במחיר (הדיסק של התוכנה). עכשיו גם אין להם אתר באינטרנט משום מה. ואני לא יודע איך ליצור איתם קשר. מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה והאם התיקון יהיה יקר? המסכים האלה יקרים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by matan007,

חברים, אני כבר די הרבה זמן עם ה- SOLO7C שלי ומרוצה מאוד. נתקלתי ברמקול MICROLAB X6 ב- KSP, לא הכרתי לפני שקיימת סדרה HI-FI אחרת לחברה חוץ מה- SOLO. האם מישהוא שמה או התנסה? אני לא מצליח למצוא שום חוו"ד עליהם ברשת. מהניסיון עם ה- SOLO, החברה הזו יודעת איך לעשות רמקולים, אשמח להשתדרג אם אכן טובים משמעותית. זה אתר היצרן: http://www.microlab-global.com/product_show.asp?pro_id=207

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yoavsh,

שלום לכולם, קיבלתי פה המלצות לפרימוס 300 של אינפיניטי, אבל כשבדקתי את האתר הרשמי של החברה לא ראיתי סדרה כזו. משהו שאני לא מבין? משהו שפספסתי? עזרה....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי... אני יודע שבטח דנו בנושא הזה בעבר אך הייתי רוצה שאנשים שבאמת יש להם את האוזניות או שבאמת ניסו אותם ולא התסכלו רק באינטרנט כי את זה גם אני יכול שיגידו את כל ההבדלים בין שתי האוזניות ואיך הם בכלל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.