אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה, חיברתי את הרמקולים הכל טוב ויפה (שומעים פצצה יש לומר... ) אך נתקלתי בבעיה עם המיקרופון שלי! הרמקולים נשלטים ע"י שלט שמחובר לסאב ולשלט עצמו יש שני כניסות - אוזניות ו- aux in, מהאוזניות אני שומע אך מהמיקרופון שחיברתי לתוך הכניסה של ה-aux in המחשב לא מזהה את המיקרופון ואני לא מסוגל לדבר ברשת אני ניסתי כמה וכמה בהגדרות הצלילים ושום דבר... יש למישהו מושג מה הבעיה?!?!
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
תודה מראש לכל העונים. קניתי HTPC לפני כמה ימים שבין השאר יש לו כרטיס מסך 8600GT עם 2 יציאות DVI ותמיכה ב-HD. קניתי כבל DVI ל-HDMI אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לקבל רזולוציה מתאימה או שזה גדול מדי או קטן מידי וניסיתי הכל כולל להתקין את הדייבר הכי חדש וגם לשחק עם ההגדרות של NVIDIA DISPLAY ואפילו הורדתי תוכנה POWERSTRIP שאמרו לי שהיא תסדר את המצב אבל גם זה לא עבד. אני כולי מבואס פצצות ומישתגע אנא אם יש למישהו פיתרון עזרו לי. (המסך הנ"ל הוא Philips LCD 32) מריץ ויסטה אולטימט X86 על המחשב הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
אני רוצה להעביר לטלוויזיה בסלון וידיאו, אבל אני לא רוצה להשקיע במחשב או בסטרימר יקר (גם משום שבינתיים יש לנו סתם CRT ואני עוד לא יודע איזו טלוויזיה נקנה, בינתיים אני מחפש פיתרון פשוט וזול) התכנים הם לא בHD, ואפשר להעביר אותם גם באלחוטי. מה הדרך הכי זולה? יש איזה מכשיר? יש לי PS2, אולי אפשר להשתמש בזה? (הקטע הוא שאני לא רוצה להעביר ולנגן, אני רוצה לשדר בלייב)
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המכשיר עצמו מראה נורה אדומה,השלט עובד אבל אין תגובה,לוחץ על הדלקה ושום דבר לא קורה... ניתקתי מהחשמל וחיברתי ועדיין לא עוזר,המכשיר בן כחודש נרכש דרך 'באג'. מישהו נתקל בזה? מה דעתכם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שכולל מפרט: gigabyte GA-G33M-S2L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2692 C2D 4500 2.2 @ 3.0 8800 GT 515 + OC (שמגיעה מפס יצור כך) 3GB RAM 800HZ @ 915HZ HD WD 500GB DVDR ועוד ועוד.. אני משתמש במסך פלזמה 42" שהכל עבד בו קשורה ובסדר... עד לרגע שהחלו מין סוג של קפיצות ותקיעות של המסך. חשבתי שפירמוט והתקנה מחדש תסדר את הבעיה ובאמת היה הכל בסדר עד לרגע שניתקתי את המחשב מהמסך במעבדה עד לרגע שלמסך הפלזמה.. בנוסף הבחנתי שהבעיה רק כאשר אני משתמש במסך הזה ספציפי.. עדכנתי את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 180.48 וגם אז זה לא עזר אני משתמש בויסטה עם חיבור DVI מהכרטיס שמשתנה לכבל VGA שמתחבר למסך.. אני על רזולוציה 1024 768 זה קורה …
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
לפני כ3 שנים רכשתי את האוזניות הנ"ל והייתי הכי מרוצה מהן בעולם. הסאונד היה טוב והנוחות מדהימה. לאחר כשנה נהרס לי הכבל והחלפתי אותן בזנהייזר CX300. דיי התבאסתי מהן. למזלי, שלשום הן אבדו לי ועכשיו אני מחפש תחליף. אני לא בטוח שאני רוצה in-ear, בגלל שאחריי 3 שנים הבנתי שמיציתי את זה וזה גם הפסיק להיות לי נוח בשלב מסויים. פעם היו לי sony mdr-v150, וממש אהבתי אותן. עכשיו אני גם רוצה אוזניות שיכסו את כל האוזן ויתנו סאונד טוב אבל שלא יהיו גדולות מידי, כמו הSONY. התקציב הוא עד 500 שקלים אבל לא חייב למלא אותו ואם ימצא משהו שיחס המחיר/תועלת שלו גבוהה יותר בסכום כמוך יותר אשמח לדעת. תודות!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מגבר NAD C300, ישן אבל מצוין. התקלקל ותיקון יעלה הרבה כסף. אני מתלבט בין לתקן אותו, כי הוא מצוין, או לקנות יד שנייה. אני לא בקיא במגברים היום בשוק, ולכן אני שואל, כמה עולה מגבר מקביל(באותה איכות סאונד ועמידות) חדש? כמה עולה יד שנייה? אתם יכולים לתת לי דגמים שאתם מציעים שמשתווים אל הNAD שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=110&code=023 הציעו לי יד שנייה אבל חדש לגמרי עדיין באחריות בקופסא עם הכל ב-200 כדאי?
-
אני רוצה להקליט מוזיקה במחשב אבל אני ממש לא יודע בזה כלום אני צריך תוכנה ואם אפשר גם מדריך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הרמקולים שלי מחוברים ב 5.1 outpot אבל הבעיה היא שאני משחק לדוגמא במוסט וונטד/פיר הסאב לא מגיב... עכשיו בווינאמפ 5 לדוגמא הוא מגיב. בהגדרות של הכרטיס קול AC97 הכל מוגדר כשורה על 6 channel ושאני עורך בדיקת רמקולים הכל מגיב כמו שצריך... עכשיו לפי הבנתי יכול להיות שהמשחק עצמו משתמש ב 2.0 בלבד? משהו בהגדרות? תודה על העזרה אם מישהו יודע מה לעשות. עריכה: אוקיי אני עכשיו לא ממש בטוח שהסאב לא מעורב... פשוט מעורב מאד חלש... כניראה בגלל שאני הגבהתי מאד את הווליומים דרך הסאב (של הפרונט האחוריים והכל) ודרך ה volume control של הווינדוס הנמכתי הכל ממש ממש נמוך... (ככה שיש רגישות מאד נמוכה, שאני מעלה טיפה הכל ממש קופץ) אבל בעיית הסאב היא רק במשחקים, הסרטים ווינאמפ הכל בסדר... זה מה שמפר…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
מחפש המלצה לכרטיס קול ל HTPC הכרטיס יהיה בשימוש למוזיקה וסרטים .. איכות הקול חשובה לי..למרות שאני אנסה קודם את הכרטיס המובנה ב MB כמובן. אבל מניסיון הוא לא יהיה משהו האם יש כרטיס שמוציא STEREO ? או שאשמע STEREO דרך אותה יציאה אופטית רגילה..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת אוזניות חדשות להתנייד איתן באוטובוס בעיקר בצורת קשת על הראש. אני יודע שבטווח מחירים הזה לא יהיה משהו לאודיופילים וגם לא משהו שמתקרב לזה אבל מהסיבה שאני לא רוצה משהו שיתפרק אחרי חודשיים אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי לאילו דגמים להתקרב ולאילו דגמים להתרחק. היא מחפשת אוזניות סגורות כי רוב הנסיעות יהיו באוטובוס עם הרבה רעש מסביב לא רצוי. כרגע יש לה אוזניות עם ספוג וזה לא נוח וסגור ממש למרות שזה של AKG 403.. היא מחפשת משהו סגור יותר שיהיה נוח להתנייד איתו. אנחנו נהיה באילת בסופ"ש הבא ככה שניתן גם לקנות באילת אם כדאי לקנות שם. בזאפ ראיתי בטווח מחירים הזה חברות מוכרות כמו פנסוניק וסנהייזר רק שאני לא יודע אם הדגמים RPDJ100 ו HD201 בהתאמה לדוגמה טובים ביחס עלות-…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מחפש אוזניות למוזיקה בלבד, יחוברו גם למחשב. כמובן אוזניות שלא צריכות מגבר חיצוני על מנת "לסחוב" אותם כמו כן ללא שימוש כלשהו בסוללה ל Noise cancelling ! האוזניה צריכה להיות ON EAR ולא IN EAR וגם לא גדולות מסביב לאוזן אלא על האוזן חייבות להיות נוחות עם אטימה מירבית לרעשי רקע. יתרון אם לאוזניה יש כבל PL נשלף (למודולריות מירבית- בעתיד עם הכבל יקרע או משהו) האוזניה צריכה להיות בעלת פרופיל נמוך (שאני לא אראה כמו חייזר כשאני הולך ברחוב, זאת אומרת מושכות כמה שפחות תשומת לב) כמובן חייבות להיות אייכותיות.. אני יודע שאיכות זה סובייקטיבי בגלל זה פניתי לפורום הזה, כדי לקבל המלצות מקור שמע : פלאפון,MP3,מחשב. סוג מוזיקה עיקרית: רוק,מטאל,אלקטרוני,בלוז,ג'אז,דאבסטב,דראם אנד בייס. אני אוהב …
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של אסוס P8P67-M Pro ולצערי הרב לאחר הקנייה של המחשב שלי לפני כחצי שנה הצטערתי שבחרתי בלוח הזה, הייתי צריך לקחת לוח ATX ולא Micro ATX (אחרי ששמתי עליו SCYTHE MUGEN 2 ו-GTX560 TI שתופס 2 סלוטים כמעט ולא נשאר לי מקום) וגם בגלל שהסאונד ממש איכזב אותי, סאונד נמוך מאוד לעומת מה שהיה לי במחשב הקודם (גם מובנה על הלוח). אבל נעזוב את זה, כולנו עשינו בעבר טעויות ומטעויות לומדים, לשמחתי זה לא טעות כזאת קריטית כי אחרי הכל זה לא כזה לוח גרוע פשוט לצרכים שלי הוא לא התאים לי כפי שציפיתי. התגברתי על הצפיפות עם הלוח הקטן (למזלי בחרתי מארז CM690 שעזר לי הרבה בעניין), מה שנשאר לי להתגבר עליו זאת הבעיה של הסאונד שממש התאכזבתי ממנו. החלטתי שאני רוצה להביא לי כרטיס קול עם סאונד …
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נכון לעכשיו אני משתמש בכרטיס onboard שלי (על הלוח הזה), כשמחוברים אליו רמקולים Cambridge FPS2000 4.1 בעזרת שני חיבורי 3.5 סטנדרטיים (קדמיים ואחוריים). עכשיו נפל לידי ה-Aurilium שראיתי ביקורות חלוקות עליו, חלקן אומרות שהוא לא מדהים בסראונד וחלקן טוענות שהוא לא רע בכלל. שאלתי היא האם כדאי לי לפתוח את האריזה (המפתה) של ה-Aurilium ולהשתמש בו? האם אני ארוויח סאונד טוב יותר במוזיקה/ משחקים/ סרטים/ משהו? או שאולי כדאי לי להשאר עם מה שיש ולהרוויח כקצת כסף במכירתו ב-ebay או משהו כזה? האם למישהו יש נסיון אישי עם ה-Aurilium? ובלי קשר: איך עובד כל הקטע של כרטיס קול חיצוני? האם יש לי סיבה לחשוש מפגיעה בביצועי המחשב עקב שימוש בו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי SOUND BLASTER LIVE 5.1 ( לפי המוכר ) אבל ב DXDIAG ו DEVICE MANGER מופיע לי רק SB LIVE בלי 5.1 רציתי לדעת מחברה שיש להם בוודאות SB LIVE 5.1 מה רשום להם בדרייברים וב DXDIAG . 10X
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
היי רציתי להביא את ה M81 מחול.. ואני צריך לדעת את כל הפרוצדורה עם המכס אם משהוא יוכל להאיר את עיניי אבל בכללי אני צריך לדעת אם אפשר למצוא את הדגם הספייציפי הזה בארצות הברית והאם יש בעיה עם שיטת שידור שרוכשים את המקבילה LN-T4665F או שכדאי להביא אותה ממקום אחר.. (לא ארה"ב). ועוד דבר.. אם אפשר להביא קישור לאתר של השוואת מחירים כמו זאפ שלנו.. או אתר זול בארה"ב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עשיתי סרט וצרבתי אותו לSVCD בDVD אני רואה אותו כמו שצריך באיכות מצויינת על כל המסך... כשאני מפעיל אותו ב מיקרוספוט מדיה פלייר 10 הוא מראה אותו על חצי מסך... איך אני יכול לראות אותו כמו שצריך? בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מדבר על רמקולים גדולים של קולנוע ביתי כשאני שם מוזיקה או כל דבר אחר דומעים רעש מן הרמקולים אם אני מוריד את הפלסטיק שמלפנים אז נכון יש למטה שני רמקולים גדולים כאלה ומעליהם יש מן רמקול קטן כזה אז זה עושה רעש מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
היי עדיפות לאוזניות IN EAR אך אם אין אוזניות כאלו מחברה נורמלית אסתפק בEAR CLIPS וחוות דעתכם על האוזניות הנ"ל http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=14234 http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=5956&Cat_Id=66 http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=13599
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אמ.. מחר כעיקרון אני מתחיל לעבוד בתל אביב בדיזינגוף.. ולוקח לי דיי הרבה זמן להגיע לשם אז אני חושב להביא איתי תנגן ואז לשים אותו בתיק. איך כדאי לאסוף את הכבל של האוזניות ככה שהוא לא יהרס?
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-