אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי רמקולים חדשים! CREATIVE T6060! עכשיו, כרגע יש לי OB REALTEK HD בתור כרטיס אודיו (מובנה). שווה להשקיע את הכסף בCreative Audigy SE 7.1? יהיה שיפור משמעותי? השימוש העיקרי הוא משחקים (גם מוסיקה המון וקצת סרטים). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כי יש לי די קפיצות כאלה במשחקים , פריזים , וזה נגרם עקב הכרטיס קול שלי ALC888 מה אתם אומרים כדאי לקנות את הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
לאור העובדה שאפשר לראות עכשיו אותיות עבריות בסדררה H של איריבר, עלתה השאלה העמוקה והקשה של "איך לעזאזל אסדר את כל המוסיקה שלי עכשיו?" אני מבקש להתיעץ אתכם לגבי הדרך החכמה ביותר לעשות זאת. (אם יש מישהו שעדיין לא שמע ומעוניין לשנות את המכשיר שלו, אז הנה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105653.0, וכמובן שלא מדובר בעדכון של החברה, כך שמוסרית, אין לכם אחריות על המכשיר. תשתדלו לשמור את הדיון הזה רק על הנושא שלמענו נכתב) ראשי פרקים: 1. הצרכים והרצונות שלי בגבולות המכשיר. 2. מבנה התיקיות הקיים אצלי כיום. 3. א.רעיון כיצד לארגן מחדש את הרשימה. ב.הבעיות ברעיון שלי. 4. כלים (תוכנות) המומלצות לעניין. נתחיל. 1.אני רוצה שיהיה לי עברית. יש לי כ 1,800 שירים בלועזית וכ…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היום רכשתי כרטיס קול של Creative מדגם X-FI Platinum. חיברתי את הכרטיס בדיוק לפי ההוראות, הפעלתי את המחשב והתחלתי בהתקנת הדרייברים. פתאום, באמצע ההתקנה, המחשב עושה מסך כחול ומאתחל מחדש את המחשב. וככה כל פעם שחלונות עולים. עשיתי פורמט והתקנתי עותק טרי של XP ללא תוכנות/דרייברים אחרים. אותה בעיה בדיוק. פעם נוספת עשיתי פורמט, ביטלתי את הכרטיס הקול המובנה דרך הביוס, הורדתי את הדרייבר האחרון של קריאטיב והבעיה חוזרת על עצמה. אני לא יודע מה לעשות. אני אבוד עצות. מפרט: AMD Athlon XP 2500@3200 1GB RAM NFORCE 2 על לוח אם של ABIT Windows XP SP2 בבקשה תעזרו לי. אני צעד אחד מלזרוק את הכרטיס הזה לפח.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש ובעקרון אני עובר רכיב-רכיב. הגיע הזמן לרמקולים יש לי אוזניות מדוזה 5.1, אחלה אוזניות, משתמש בהם לגיימינג. ברמקולים אני משתמש יותר לכיוון של מוסיקה וסאונד יום-יום במחשב, משתמש בהם גם לגיימינג שהוא לא online fsp. אני לא מחפש רמקולים יקרים, מחפש רמקולים סטנדרטיים, אבל איכותיים. תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב לטלוויזיה הכל עובד ישלי טלווזיה HD READY 42 עכשיו רשום שהיא תומכת 1080P שזאת אומרת שזאת רזלוציה של 1920X1080 אני מנסה לשים את הטלוזיה על הרזלוציה הזאת ושורת ההתחל יוצאת מהמסך וגם אם אני מנסה ל 720P על רזלוציה זה עדיין לא רואים את המסך או שהוא מתוח מדי או שהוא רחב מדי .. ואגב זה כמעט על כל רזלוציה ככה מה עושים?? הטלווזיה שלי זאת זאתי http://www3.shopping.com/xPO-JVC-LT-42X788 תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב, אז יש לי מחשב בסלון(סמפרון 2800 ב2600מגהרץ עם רדאון 9550 ו256מגה ראם) במחשב ישנו גם כרטיס טלוויזיה של חברת LifeView דגם Prime 30 - ישן אבל עובד יפה מאוד ומציג תמונה חלקה ויפה.. הכרטיס מחובר לממיר דיגיטאלי של HOT.. רציתי לדעת האם יש תוכנה(כרגע משתמש בWINDVR) שתדע להקליט לפי שלט ותוכל לשלוט על המחשב דרך שלט.. איך בעצם להפוך את המחשב הזה לעבוד כמו YES MAX למשל.. הלוח אם הוא Gigabyte K8NS ואני מאוד מקווה שיש עליו חיבור לאינפרה אדום בשביל שלט
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
הי המחשב שלי נמצא באותו החדר שבו נמצאית הטלויזיה והוא מחובר אליה עם כבל HDMI. הכבל כמובן יוצא מהכרטיס מסך ( ATI 4870 ). הבעיה היא שכשאני רואה סרט מהמחשב בטלויזיה, הסאונד מגיע מהרמקולים של המחשב, שממוקמים ליד המחשב ולא ליד הטלויזיה. ונניח שאני קונה עוד רמקולים וממקם אותם ליד הטלויזיה, מה לעשות כדי לשמוע בהם? או כל פתרון אחר... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
*אני לא מתכוון להזמין מחו"ל אבל כל עוד החנות בארץ לא משנה לי איפה היא בארץ Icemat siberia מגיע עם מיקרופון נפרד Sennheiser PC150 מגיע עם מיקורפון צמוד ZALMAN ZM-RS6F 5.1 HEADPHONE SURROUND מגיעות בלי מיקרופון אבל תומכות ב 5.1 ערוצים ועולות פחות מה ICEMAT איזה אוזניות הכי עדיפות? אני מתכוון בעיקר לשחק איתם משחקים כמו CS אז חשוב לי שאני אוכל להישאר איתם על הראש הרבה זמן וגם חשוב לי שמיקרופון יהיה אייכותי. אם יש לכם המלצות על אוזניות אחרות באותם מכירים גם אין לי בעיה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האוזניות האלו? Etymotic Research ER-6i Noise Isolator Earphones לבין Etymotic Research ER-6 Isolator Earphones תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא 1. מה האפקט הפיזי של BURN IN לרמקול של האוזניה ? 2. שמעתי על 50 שעות, האם הכוונה ל50 שעות רצוף ? 3. באיזה ווליום ? 4. איזה שיר לשים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מרוחק מהטלוויזיה וביניהם יש סוג של מכשול שלא מאפשר לי העברה יפה של כבלים למעט חציבה. יש פה מישהו שיודע אולי איך ניתן להציג בטלוויזיה את מה שאני רואה במחשב בצורה אלחוטית? (אם אפשר גם המלצות לכאלה עם HD) אני לא מדבר על סטרימר, אלא פשוט על הצגה בטלוויזיה של מה שאני רואה במחשב. הסיבה היא שאני לא רוצה רק הזרמת מדיה אלא אני רוצה את האפשרות לשחק משחקים נגיד בטלוויזיה מרחוק, אם תאירו את עיניי ותגידו שגם הסטרימר יכול לעשות את זה ולהראות לי איך אז תביאו לי דגם והסבר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אייפוד ממשיכה במסורת הבאגים: http://computers.walla.co.il/?w=/4/809639
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
נכון להיום זה הדבר שהכי מתאים לי.....אז: 1)יש למישהו מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ?(אם אני לא טועה אחד בשם זן מאסטר אמר שהוא יודע....) 2)כמה הוא יעלה פה? 3)איך אני יכול לדעת עם הטאצ' פאד נוח לשימוש או לא? 4)מאיפה אני יכול להזמין אותו בחו"ל ואני לא אצטרך לשלם עליו מכס? תודה רבה איתן
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הורדתי קובץ ISO של איזה 50 ג"ב (טרון תלת מימד) ושאלתי היא כיצד אני יכול לנגן אותו? האם רק צריבה של הקובץ לדיסק בלוריי או שישנן אופציות אחרות כדי להינות מהסרט בתלת מימד אמיתי? אפשר לפתוח את ה-ISO לכונן נייד ולחברו ל-USB שבנגן הבלוריי? הנגן שלי הוא Samsung BD-D5500 הטלוויזיה Samsung LED D7000 תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היום בדקתי את תיבת הדואר מבין כל עלוני הפרסום אני רואה את הפתק מהדואר שהאוזניות הגיעו, והדבר שהפתיע אותי היה שהפתק היה בתיבת הדואר הוא מה 10.3 והיום ה 17 לחודש משלוח מהיר ביותר של alessandro למעשה כתוב על הקופסה שהם שלחו לי את האוזניות באותו היום שהזמנתי אות, משלוח מהיר . עכשיו לאוזניות, ממה שיצא לי לשמוע אותם הם נשמעות מעולה ;D אני לא ממש אודיאפיל ואני לא ממש יכול לעשות עליהם חוות דעת מקצועית (האוזניות שיש לי זה KSC-75 וסוני IEM לא מוצלחות), אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שהן אוזניות נהדרות אני לא מרגיש שחסר בס, פירוט טוב, רק אין במה ממש רחבה אבל זה לא מפריע. ובקשר לנוחות, אני שם אותם כבר חצי שעה על הראש והם דיי נוחות. גיל.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
נכון לעכשיו אני משתמש בכרטיס onboard שלי (על הלוח הזה), כשמחוברים אליו רמקולים Cambridge FPS2000 4.1 בעזרת שני חיבורי 3.5 סטנדרטיים (קדמיים ואחוריים). עכשיו נפל לידי ה-Aurilium שראיתי ביקורות חלוקות עליו, חלקן אומרות שהוא לא מדהים בסראונד וחלקן טוענות שהוא לא רע בכלל. שאלתי היא האם כדאי לי לפתוח את האריזה (המפתה) של ה-Aurilium ולהשתמש בו? האם אני ארוויח סאונד טוב יותר במוזיקה/ משחקים/ סרטים/ משהו? או שאולי כדאי לי להשאר עם מה שיש ולהרוויח כקצת כסף במכירתו ב-ebay או משהו כזה? האם למישהו יש נסיון אישי עם ה-Aurilium? ובלי קשר: איך עובד כל הקטע של כרטיס קול חיצוני? האם יש לי סיבה לחשוש מפגיעה בביצועי המחשב עקב שימוש בו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ימני מסוג א ושמאלי מסוג ב' לא הורס כלום?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לרמקולים איכותיים למחשב. הרמקולים ימשמשו בעיקר למשחקים ושמיעת מוזיקה. עד עכשיו הייתה לי ת'מערכת שחברתי אליה RCA מהמחשב. זה די מכביד על המקום בחדר. תודה רבה, חיימון.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היום, כשרציתי לעדכן את הפוד שלי בשירים החדשים שהועלו לאיי טונס, נתקלטי בהודעה (מצורפת למטה) שאומרת לי שאני צריך להתקין מחדש את איי טיונס על מנת להשתמש בפוד משום שנוצראה איזושהי אי-תאימות ביניהם. מחקתי את התוכנה, והתקנתי שוב, לא עזר. מחקתי שוב ואז גם פירמטתי את הפוד, והתקנתי את שניהם וזה המשיך להופיע. מחקתי שוב והפעם בדקתי ברג'יסטרי שלא נשארו שום עקבות מהתוכנה, עדיין לא עוזר. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
עשיתי סרט וצרבתי אותו לSVCD בDVD אני רואה אותו כמו שצריך באיכות מצויינת על כל המסך... כשאני מפעיל אותו ב מיקרוספוט מדיה פלייר 10 הוא מראה אותו על חצי מסך... איך אני יכול לראות אותו כמו שצריך? בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אהלן. מה נשמע ? יש לי בעיה קלה המחשב שלי מחובר לטלויזיה ולרסיבר ושמתי לב שהרסיבר עושה קולות מוזרים כמו של ביטים קצובים. מתי שהוולים ממש גבוה ולא מנוגן שום דבר שומעים את זה ממש ממש חזק אבל זה נמצא גם שהוליום חלש. עכשיו זה מפסיק מתי שאני מנתק את הכבל וידיאו. למה זה קורה ? איך אפשר לפתור את זה ? תודה רבה רבה למי שעוזר זה ממש משגע אותי תודה ארז
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-