עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ccc,

יש לי כמה שאלות בנושא 1. מה האפקט הפיזי של BURN IN לרמקול של האוזניה ? 2. שמעתי על 50 שעות, האם הכוונה ל50 שעות רצוף ? 3. באיזה ווליום ? 4. איזה שיר לשים ? תודה !

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by doker,

אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח יש אפשרות להגדיר גם שהחיבור האופטי וגם החיבור האנלוגי יעבדו יחד? מה שמושמע יהיה גם באופטי וגם באנלוגי. אני צריך את זה כי יש לי גם אוזניות שמחוברות למחשב לכרטיס קול ויש לי רמקולים מחוברים לאופטי. יש אפשרות להגדיר את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  3. שלום קניתי LCD חדשה בעלת 3 חיבורי HDMI. בנוסף יש לי ממיר דיגטלי HD, ורסיבר עם 3 יציאות HDMI (תמונה מצורפת). בנוסף יש לי מחשב עם יציאת HDMI. רציתי לדעת כיצד למעשה אני מבצע את החיבורים הנכונים כך שאני אוכל לראות ולשמוע את כולם ב HD (יש לי מספיק כבלי HDMI). אני שואל מפני שאני רואה שעל הרסיבר מצוין שם אחר ליד כל יציאת HDMI תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

4. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני צריך עיצה ושתעזרו לי בהקמת אולפן ביתי אז ככה חשבתי לקנות את הציוד הזה ואני צריך שתגידו לאם אם זה בסדר ואיך איכות הההקלטות יצאו כרטיס קול: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=531 מקרופון: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=490 מיקסר: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=484 תוכנת הקלטה: (לבסוף נבחר) האם זה בסדר כל מה שבחרתי.? תודה לעוזרים.!!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by Fat_Fred,

קניתי מסך LCD HD REDY חדש, כשאני מנסה לחבר אותו למחשב בעזרת כבל DVI>HDMI (כרטיס מסך 7600GS), אין כל תגובה לא מצד המחשב ולא מצד המסך...על המסך מופיע NO SIGNAL בערוץ ה HDMI ובמחשב אין כל אזכור לכך שבכלל חיברתי אליו מכשיר נוסף. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  6. לחבר שלי יש פלזמה של סמסונג,חדשה שקנה, מחוברת לרסיבר קנווד במערכת קולנוע בסלון. בצפייה בטלויזיה יש דיליי מעצבן בשמיעה. רואים, אחרי שניה שומעים וזה ממש מציק. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by Green,

שלום אני בונה מחשב ממש חזק בסביבות ה10,000שח למשחקים\HTPC. עכשיו יש לי רסיבר בבית שמתחבר ל5 רמקולים גדולים של B&W ואני מתכוון לחבר את המחשב למערכת הזו. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס קול שבא על הלוח אם 5.1 עם יציאה אופטית שמתחבר ישר לרסיבר, לבין הכרטיס כל הזה של כריאטיב X-FI שעולה יותר מ1000שח ואין לו יציאה אופטית? המחשב יחליף את הדיוידי וישמש לצפיה בסרטים אבל גם למשחקים ממש כבדים (אם זה חשוב) תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by daphne_n,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לדיוידי הנייד הזה, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שום ביקורת על המכשיר, אולי חבר'ה שבפורום מכירים את המכשיר ויש כל שהיא ביקורת האם שווה לי להשקיע 600 ש"ח על המכשיר? אני חייבת תשובה עוד היום כי היום אולי אני אלך לרכוש את המכשיר. תודה, דפנה..

9. Started by Guns AND Moses,

מה אני צריך לעשות כדי לראות וידאו ב-iriver h320 ?? הבנתי שאני צריך לקודד תסרט....אז אם איזה תוכנה אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by ולרי88,

מה אתם אומרים .. על מה ללכת .. אני בעיקרון מתלבט בין שני אלו .. יש לי תקציב של 1800 שקל .. ואני הולך על אחד משני אלה .. מה אתם מציעים לי לקחת ?

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by mc_elad,

1. אני שומע בעיקר רוק 2. חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות ובעלות סאונד כמה שיותר איכותי 3. יש לי העדפה לאוזניות עורף(בסיגנון של G42 של SONY) אבל גם המלצות לאוזניות בסיגנון אחר( דוגמה - אוזניות כפתור כמו ה CX300 Sennheiser) יתקבלו בברכה התקציב כ - 400 שח תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by noam31,

מחפש המלצה לכרטיס קול ל HTPC הכרטיס יהיה בשימוש למוזיקה וסרטים .. איכות הקול חשובה לי..למרות שאני אנסה קודם את הכרטיס המובנה ב MB כמובן. אבל מניסיון הוא לא יהיה משהו האם יש כרטיס שמוציא STEREO ? או שאשמע STEREO דרך אותה יציאה אופטית רגילה..

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. Started by TaMiRn2,

אני מחפש טלוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (יש לי V-OUT) וכמו כן תתחבר לאקס בוקס פלסטיישן או מה שיבוא בעתיד... רצוי שתהיה איכותית בין 23-26 אינצ' בתקציב 3000 למרות שניתן לחרוג.... נ.ב חשוב להדגיש שהחיבור למחשב הוא בהחלט לא לעבודה שותפת אלא רק לצפייה בסרטים וכדומה...

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. שלום לכולם חש לי כרטיס כול של creative של sound blaster live value עכשיו יש לי 4 רמקולים בחדר של מערכת שמחוברים למערכת שלי אל הכרטיס כול איך אני עושה שיהיה לי סרואנד

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  15. אם אפשר זה הכי דחוף שיש למה לי נשרפו הקודמים ואני חייב על שלט אל חוטי. עם אפשר פירמה סבירה ואיכות טובה!! תודה רבה לעוזרים

16. נכון לעכשיו אני משתמש בכרטיס onboard שלי (על הלוח הזה), כשמחוברים אליו רמקולים Cambridge FPS2000 4.1 בעזרת שני חיבורי 3.5 סטנדרטיים (קדמיים ואחוריים). עכשיו נפל לידי ה-Aurilium שראיתי ביקורות חלוקות עליו, חלקן אומרות שהוא לא מדהים בסראונד וחלקן טוענות שהוא לא רע בכלל. שאלתי היא האם כדאי לי לפתוח את האריזה (המפתה) של ה-Aurilium ולהשתמש בו? האם אני ארוויח סאונד טוב יותר במוזיקה/ משחקים/ סרטים/ משהו? או שאולי כדאי לי להשאר עם מה שיש ולהרוויח כקצת כסף במכירתו ב-ebay או משהו כזה? האם למישהו יש נסיון אישי עם ה-Aurilium? ובלי קשר: איך עובד כל הקטע של כרטיס קול חיצוני? האם יש לי סיבה לחשוש מפגיעה בביצועי המחשב עקב שימוש בו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. קניתי SOUND BLASTER LIVE 5.1 ( לפי המוכר ) אבל ב DXDIAG ו DEVICE MANGER מופיע לי רק SB LIVE בלי 5.1 רציתי לדעת מחברה שיש להם בוודאות SB LIVE 5.1 מה רשום להם בדרייברים וב DXDIAG . 10X

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by de money,

אני מדבר על רמקולים גדולים של קולנוע ביתי כשאני שם מוזיקה או כל דבר אחר דומעים רעש מן הרמקולים אם אני מוריד את הפלסטיק שמלפנים אז נכון יש למטה שני רמקולים גדולים כאלה ומעליהם יש מן רמקול קטן כזה אז זה עושה רעש מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. Started by FatherBoard,

אז ככה, אתמול החלטתי סופסוף לעדכן את ה-firmware של הנגן. הורדתי את הגרסה האחרונה (1.60 האמריקאית) ועשיתי הכל לפי ההוראות. נכנסתי לתפריט של הנגן, עשיתי "עדכון firmware", אשרתי ו....כלום. כלום לא קורה. זה חוזר לתפריט הראשי בלי עדכון ובלי כלום. תחקרתי קצת את התפריט והגעתי למסקנה שאותו דבר קורה גם כשמנסים לשנות את שפת המערכת. הסימון נמצא על שפה אחרת אבל הכל נשאר באנגלית (אחרי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר). וזה לא הכל. כשאני מנסה להשתמש ב-DB וללכת לפי אלבומים, אז חלק מהאלבומים שנמצאים בנגן בכלל לא מופיעים, ובאלה שכן מופיעים יש בלאגן שלם והרבה שירים חסרים. עשיתי בדיקה יסודית (9 GB של שירים, בדקתי שיר שיר :-X ) וכל הפרטים של השירים והאלבומים מסודרים למופת.(ה-DB מעודכן ד"א). I ne…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by pom23,

אני שוקל להתקין את הפירמוור הקוריאני על הH10 האירופאי שלי, האם זה אפשרי? אם כן, מה הייתרונו/חסרונות בכך?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  21. בוקר טוב לכם יש לי כמה סרטים בדיסקים שצרבתי (VCD ) ואני רוצה לעלות אותם למחשב (כמה סרטים) ואחר כך להפוך אותם לDVD ולצרוב אותם כסרט DVD .אם תוכנה מתאימה שיש , יש תוכנה כזאת ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. היי ברצוני לקנות טלוויזיה 26 אינץ המרחק ביני לבין הטלוויזיה כ1.5 מטר קצת יותר התקציב הוא 1500-1400 וגם רמקולים לטלוויזיה מעדיף 2.0 עד כיוון ה700 חשבתי על הsolo 6c הממיר שלי :ממיר של הוט בתודה אור

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  23. שלום. אני רוצה בבקשה המלצה לאוזניות לנגן iRiver h320 שלי.. המוזיקה שאני בעיקר שומע היא rock/punk קצת מטאל.. אני מבקש שתמליצו לי על אוזניות בתקציב 90-110$ מחנות ממשית בnew york: מנהטן או queens יש שם חנויות מאוד גדולות כמו B&H אז אני חושב שלא תהיה בעייה למצוא. המליצו לי על הEtymotic ואז חבר שלי אמר לי שלדעתו יותר יתאים לי Shure e2c אבל לא היה לו כח להסביר לי למה =[ אז בבקשה תמליצו וגם יהיה נחמד עם תוסיפו הסבר קצר על האוזניות תודה רבה [:

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by the_lighting,

יש דגם שלהם 2.1 עם אפשרות לשלט? במחיר של עד 700 אני רוצה לשים אותם בסלון! או רמקולים אחרים יתאימו לסלון רק 2.1

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by tomer861,

שלום אנשים אני מחפש טלווויזת lcd לחדר המרחק הוא בערך 2 מטר אולי קצת יותר בכל מקרה התקציב הוא בסביבות ה3-4K ואני מתלבט ב32 ל26 ואיזה דגם כמובן אני מחפש מסך איכותי שכשאני יחבר אותו למחשב אז אני יראה טוב למרות הגודל לדוגמא יש לי למטה בסלון lg 37' וכשאני מחבר למחשב רואים מעולה לעומת haier 32 שרואים הרבה פחות טוב בוהק וזרחני מדי כזה ושאלה נוספת האם מה שעושה את ההבדל באיכות זה שlg יש יציאת dvi שאיתה אני מתחבר למחשב ול hair אין יש לה את היציאה היותר ישנה הכחולה נראה לי rbg ושאלה נוספת למה בטלוויזות החדשות אין כבר יציאת dvi ואיך אני יוכל לחבר אותה עכשיו למחשב

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים