עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amit_p,

האם קיים כזה דבר ואיפה אני יכול למצוא את זה?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. Started by FatherBoard,

אז ככה, אתמול החלטתי סופסוף לעדכן את ה-firmware של הנגן. הורדתי את הגרסה האחרונה (1.60 האמריקאית) ועשיתי הכל לפי ההוראות. נכנסתי לתפריט של הנגן, עשיתי "עדכון firmware", אשרתי ו....כלום. כלום לא קורה. זה חוזר לתפריט הראשי בלי עדכון ובלי כלום. תחקרתי קצת את התפריט והגעתי למסקנה שאותו דבר קורה גם כשמנסים לשנות את שפת המערכת. הסימון נמצא על שפה אחרת אבל הכל נשאר באנגלית (אחרי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר). וזה לא הכל. כשאני מנסה להשתמש ב-DB וללכת לפי אלבומים, אז חלק מהאלבומים שנמצאים בנגן בכלל לא מופיעים, ובאלה שכן מופיעים יש בלאגן שלם והרבה שירים חסרים. עשיתי בדיקה יסודית (9 GB של שירים, בדקתי שיר שיר :-X ) וכל הפרטים של השירים והאלבומים מסודרים למופת.(ה-DB מעודכן ד"א). I ne…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by Sargon,

יש לי מחשב ישן עם כרטיס קול על לוח האם. כנראה של אינטל. לא יודע מהו הלוח אם שלי, ולא מוצא את הדיסק עם הדרייברים של הלוח אם. אז כיצד אני יכול להפעיל את הכרטיס קול? כרגע יש לי רק את הביפר של המחשב, ואני מתגעגע לצליל ששומעים כשאתה נכנס לווינדוס. מה אני יכול לעשות כדי שאשמע צלילים ערבים לאוזן מהמחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by The Winter King,

ניטרלתי את הכרטיס o/b לaudigy 2 zs ואני שומע "רעש לבן". אשמח לעזרה!

5. Started by pixilated,

הציעו לנו את זה בהצעת מחיר בין שאר המפרט של המחשב. הכרטיס קול הזה מספיק טוב או שכדאי להשקיע?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

שאלה בכותרת.... לא מצאתי באתר שלהם יש לי מחשב אחד עם גרסא 6 ומחשב שני עם גרסא 5

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. אהלן ;D ראיתי שזה פורום נחמד אז החלטתי בשעה טובה להירשם.. ויש לי שאלה למבינים פה.. לא מזמן רכשתי אוזניות קריאטיב EP680 מהחנות הזאת. "תמליל 2100" שהיא גם זולה בזאפ. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8158 עכשיו אני רוצה לדעת אם רכשתי מוצר מקורי, ופה צריך את עזרתכם, זו תמונת האריזה: באוזנייה עצמה הוצאתי את הריפוד מגומי וראיתי שרשת הברזל שקועה, אבל לא יותר מידי.. ממש טיפה.. והכבלים באורכים שווים - וזה בדיוק מה שמדאיג אותי. יש יותר מידי דעות חלוקות בעניין, יש כאלו שאומרים שהכבל הוא אסימטרי (לא שווים באורכם) ויש אומרים שהכבלים כן שווים באורך. ואצלי הם שווים, ואני לא יודע אם זה טוב או לא טוב, אז שמישהו יגיד לי חד וחלק - הכבלים באוזניות האלה צריכים להיות …

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by Raynor,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן mp3 שיעמוד בדרישותיי, וגם לא יחרוג מגבולות התקציב שלי. חשבתי שמצאתי ישועה כשקראתי באתר של Apple על ה- iPod mini החדש בנפח 6 ג'יגה. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא בארץ מקום שמוכר את הנגן הנ"ל במחיר סביר. ipod mini בנפח של 6 ג'יגה עולה בארה"ב 249 דולר, אך המחיר בטח יעלה בעקבות דמי משלוח ומסים. אני פתוח לתגובות והצעות, אולי אתם מכירים נגן אחר בעל נפח דומה שלא עולה הרבה, ואולי אתם מכירים חנות או אתר שמוכרים את הנגן במחיר טוב. אני צריך נגן mp3 איכותי, בעל נפח בין 4 ל 6 ג'יגה, ממשק נוח וידידותי ובמחיר הלא עולה על 1100 ש"ח. תודה מראש, -Raynor

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  9. Started by BINI,

על הנגן יאוכסנו כ500-600 שירים, ואני צריך שיהיו לו פונקציות DJ בסיסיות. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by lior322,

יש לי מכשיר של איריבר 340 יש לי אותו פחות משנה חודש אחרי שקניתי אותו פתאום הוא לא עובד לי נתתי אוו לבאג ביקשתי שיחליפו לי אמרתי להם שזה לא יכול להיות שמכשיר נהרס אחרי חודש ושיחליפו לי הם לא החליפו עכשיו אני בא להדליקאותו עוד פעם למישהו יש ניסיון עם זה בבאג עם אני יעמוד על זה יש מצב שיחליפו לי?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות את הנגן הזה אבל יש בעיה: בוואלהשופס רשום שהוא מציג ליריקס אבל בנטאקשן לא רשום שהוא מציג http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2084915 http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1385009 מישהו יודע אם הוא מציג או לא?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. אהלן הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה, וברשותי כ-800 שקלים. יש לי חדר רגיל, ואני מחפש את המערכת שתוציא את המקסימום במחיר, והכי חשוב במוזיקה, כי רוב הזמן אני שומע ומחפש איכות. מה אתם מציעים ? מערכת 2.1 או 5.1 ? סאטלייט ? תגידו לי מה אתם חושבים, בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  13. שלום, לאחר הרבה קריאה בפורומים שונים החלטתי לחבר את המחשב החדש שיהיה בקרוב בHDMI-DVI,עכשיו הבעיה שמהמחשב לטלויזיה יש לי לפחות 7-8 מטר ככה שאני צריך כבל של 10 מטר, קניתי את הכבל הזה, 10 מטר של HQ http://exp.shopy.co.il/products/91731 עכשיו לא יודע למה אבל כנראה בגלל האורך שלו הוא לא מעביר לי את האות כמו שצריך,רואים יפה והכל ,הבעיה היא בסרט שיש תנועות מהירות יש כמו פסים קטנים קטנים שחוצים את המסך,נגיד עם אני מוזיז את העכבר מהר יש גם את זה,בקיצור הכבל לא מסתדר עם קטעים מהירים,כנראה שהאות עוברת בו לאט מדי, ניסיתי כבל 3 מטר של אותה חברה והכל עבד רגיל, מה אני יכול לעשות? מישהו יכול להמליץ לי על חנות מסוימת באיזור השרון שמחזיקה כבל 10 מטר כמו שצריך עם אפשרות להחזיר במידה ולא עו…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. אהלן. קניתי אתמול מסך LCD עם שני רמקולים מובנים. עכשיו יש לי לוח NF7-S שמחובר דרך היציאה האופטית לרסיבר. מה שאני רוצה לעשות זה שמוזיקה וסרטים ייצאו דרך היציאה האופטית לרסיבר, ואילו ביפים שונים ומשונים, כגון צלילים של ווינדווס, אי סי קיו וכו' ייצאו דרך הרמקולים של המסך(דרך היציאה האנלוגית של הלוח) אפשרי? אם כן, איך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  15. השימוש יהיה להכול, סרטים משחקים ומוזיקה עדיפות ל2.1, אין הרבה מקום בחדר... בנתיים ההתלבטות שלי זה: Logitech Z-2300 Harman/Kardon SoundSticks II והחריגה במחיר זה במקרה ובאמת הרמקולים האלה שווים את זה - Altec Lansing FX6021 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  16. Started by Royz,

אני ממש לא מבין באוזניות, אילו אוזניות טובות יש שנותנות 5.1 וכוללות גם מיקרופון? מי הן החברות המובילות? אני מניח שאני מוכן להוציא ככה 300-350 או אולי עד 400 אם יש משהו מיוחד.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by INFERNO,

ההאם המצב של כיוון השידור יכול להתפך כלומר אם אני מחבר את השני PL מונו לשני יציאות אוזניות במגברים שונים ואז את האחד PL סטריאו לאוזניות , האם אני אשמע סטריאו באוזניות ?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  18. היי אני כבר הרבה זמן מחפש את הנגן ה"מושלם" בשבילי... חשבתי כל הזמן ללכת על הh320 אבל הבנתי שאין לי צורך ב 20 ג'יגה.... אז עכשיו מהו ההבדלת בין H10 לבין H320, מבחינת איכות שמע וכדומה? תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  19. הגעתי למסקנה שיהיה די נחמד אם יהיה לי כרטיס טלויזיה במחשב... חח אני מחפש כרטיס טלויזיה פשוט, לא יותר מדי יקר (עד 200 ש"ח) שיעשה את העבודה כמו שצריך: לא יתקע, ישדר חלק ואיכות תמונה טובה חשבתי על זה: LeadTek WinFast TV2000 האם הכרטיס הזה בסדר ועונה על הצרכים שלי? המלצות?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by vax,

קניתי כבל של HDMI-DVI. חיברתי אותו בינהם קיבלתי תמונה אבל אני לא מקבל סאונד. מישהוא יודע אולי איך אני מגדיר את הסאונד?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  21. כאשר אני מנתק ה H10{דרך המחשב} שלי הוא לא כותב לי שאפשר לנתק אותו מה USB. מה עושים? הוא פשוט נתקע... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. Started by ido-nava,

כאשר אני ממיר קליפים וסרטים דרך ה itunes לא רק שזה לוקח שעות על גבי שעות זה גם עושה אותם בלי סאונד רק וידיאו .. מישהו מכם נתקל בבעיה זו או שזה רק אצלי ? והאם יש תוכנה יותר מומלצת בכדי להמיר את הסרטים והקליפים לקובץ של איפוד ? תודה מראש, עידו.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום ראיתי ב"מכרז ממון" למי שמכיר את הDVD מקליט של Sansui מדגם SDR9000 והמכרים שם הם קצת פחות מ400 שקל. עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם על המוצר האם כדי לקנות אותו והוא שוואה 400 שקל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by amit_p,

אפשר חוות דעת על הנגן, ואיך הוא לעומת האייפוד 15 ג'יגה? וגם מה בדיוק ההבדל בינו לבין ה ihp120 חוץ מכמות הזכרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by dror_gh,

שלום אני צריך עזרה ברכישת מערכת רמקולים 5.1 . אני לא ממש מתמצא בתחום והייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים. ממ בעיקרון התקציב הוא עד 600 ש"ח אבל אם יש דברים איכותיים בקצת יותר אז תרגישו חופשי להראות לי אותם תודה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.