אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אהלן ;D ראיתי שזה פורום נחמד אז החלטתי בשעה טובה להירשם.. ויש לי שאלה למבינים פה.. לא מזמן רכשתי אוזניות קריאטיב EP680 מהחנות הזאת. "תמליל 2100" שהיא גם זולה בזאפ. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8158 עכשיו אני רוצה לדעת אם רכשתי מוצר מקורי, ופה צריך את עזרתכם, זו תמונת האריזה: באוזנייה עצמה הוצאתי את הריפוד מגומי וראיתי שרשת הברזל שקועה, אבל לא יותר מידי.. ממש טיפה.. והכבלים באורכים שווים - וזה בדיוק מה שמדאיג אותי. יש יותר מידי דעות חלוקות בעניין, יש כאלו שאומרים שהכבל הוא אסימטרי (לא שווים באורכם) ויש אומרים שהכבלים כן שווים באורך. ואצלי הם שווים, ואני לא יודע אם זה טוב או לא טוב, אז שמישהו יגיד לי חד וחלק - הכבלים באוזניות האלה צריכים להיות …
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כרגע הן עוברות הרצה [כבר איזה 20 שעות] מחר בערב אני אביא עליהן ביקורת קצרה משלי [=
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שומע שירים בווינאפ אז ישעמו רק מהאחוריים?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את המסך הזה S2231WE http://www.karat.co.il/catalog.php?id=950 ואני מתכוון מחבר אותו לממיר (YES) ולראות בו גם טלוויזיה (בנוסף למחשב כמובן) דבר ראשון: אין לי אפילו שמץ של מושג בתחום של כרטיסי טלוויזיה (או אפילו האם המסך הנ"ל צריך אחד כזה?) אז קצת הסברים או לינקים פשוטים (עדיף בעברית) יעזרו לי לבין את התחום יותר טוב. דבר שני: איזה מוצרים יש בשוק שכדאי לקנות ויהיו איכותיים ובעלי תמורה טובה למחיר. (ושיתאימו למסך כמובן) דבר שלישי: איך כרטיס טלויזיה עובד? איך מעבירים מצפיה בערוצים בממיר למחשב עצמו?(אני מקווה שהשאלה ברורה) תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מסך אסוס PW201 שתומך גם בקומפוננט וגם בקומפוזיט ב2008 אני מתכנן לקנות WII ואני רוצה לקנות לו כבל קומפוננט השאלה היא לקומפוננט יש 5 חיבורים ואני רוצה תאודיו לחבר למערכת סטריאו סטנדרטית זה אפשרי או שצריך מתאמים? 3 זה לווידיאו ו2 זה לאודיו? דרך אגב זה המוצר שאני רוצה לקנות - http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=969
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כבר נמאס לי!! אני רוצה לקנות את הZ2300 אבל אין אותם בארץ לקניה כרגע,ואני מת למשהו חדש וטוב. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל בין הקריטיב שיש לי עכשיו לעמות ה אלטק??,אני רוצה רמקולים שהיה טובים בוליום גבוה כלומר באסים בלי זיופים!. אם כן אז מחר אני הולך לקנות על הבוקר. תודה
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום ראיתי בבגאג אוזניות דו צדדיות, אני רוצה הסבר על זה בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה קריאה בפורומים שונים החלטתי לחבר את המחשב החדש שיהיה בקרוב בHDMI-DVI,עכשיו הבעיה שמהמחשב לטלויזיה יש לי לפחות 7-8 מטר ככה שאני צריך כבל של 10 מטר, קניתי את הכבל הזה, 10 מטר של HQ http://exp.shopy.co.il/products/91731 עכשיו לא יודע למה אבל כנראה בגלל האורך שלו הוא לא מעביר לי את האות כמו שצריך,רואים יפה והכל ,הבעיה היא בסרט שיש תנועות מהירות יש כמו פסים קטנים קטנים שחוצים את המסך,נגיד עם אני מוזיז את העכבר מהר יש גם את זה,בקיצור הכבל לא מסתדר עם קטעים מהירים,כנראה שהאות עוברת בו לאט מדי, ניסיתי כבל 3 מטר של אותה חברה והכל עבד רגיל, מה אני יכול לעשות? מישהו יכול להמליץ לי על חנות מסוימת באיזור השרון שמחזיקה כבל 10 מטר כמו שצריך עם אפשרות להחזיר במידה ולא עו…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן. קניתי אתמול מסך LCD עם שני רמקולים מובנים. עכשיו יש לי לוח NF7-S שמחובר דרך היציאה האופטית לרסיבר. מה שאני רוצה לעשות זה שמוזיקה וסרטים ייצאו דרך היציאה האופטית לרסיבר, ואילו ביפים שונים ומשונים, כגון צלילים של ווינדווס, אי סי קיו וכו' ייצאו דרך הרמקולים של המסך(דרך היציאה האנלוגית של הלוח) אפשרי? אם כן, איך? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
משהו שיכול ליסבול קפיצות ריצות מכשיר טוב תקציב עד 2500
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חברת Canon הודיעה כי תרכוש את חלקה של חברת Toshiba במיזם המשותף שלהם, חברת .SED LTD הרכישה באה בעקבות תביעה שהוגשה נגד Canon מטעם חברת Nano-Proprietary, בטענה שהרישיון שהוענק ל-Canon בשנת 1999 לשימוש בטכנולוגיה של Nano-Proprietary, לא חל גם על Toshiba. בכך הופכת Canon לבעלת השליטה הבלעדית במיזם לפיתוח וייצור מסכיי SED, דבר היכול להוות מקור הכנסה גדול - אך גם סיכון לא קטן לחברה עצמה, שצופה בשנים הקרובות ירידה בדרישה ובריווחיות המוצרים שלה. מקור: Aviran's Place
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מבין שמשתמשים בתוכנת Media Center כלשהי, ודרך התפריטים מקבלים גישה לתמונות, סרטים מוזיקה וכו', ע"י דפדוף ובחירה בעזרת השלט האלחוטי. אך האם באמת אין לכם מקלדת ועכבר ? למשל, אם אתם רואים סרט כאשר קובץ התרגום בנפרד, ולעיתים לא מסונכרן, כיצד אתם מסנכרנים אותו ל 2 שניות קדימה, ללא מקלדת ועכבר... ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן מחפש את הנגן ה"מושלם" בשבילי... חשבתי כל הזמן ללכת על הh320 אבל הבנתי שאין לי צורך ב 20 ג'יגה.... אז עכשיו מהו ההבדלת בין H10 לבין H320, מבחינת איכות שמע וכדומה? תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המגבר צריך להתאים גם לרמקול סנטר אם אפשר שהאוזניות יהיו סראונד עטומות לרעשים וגדולות[שיכסו את כל האוזן] חנות בארץ עם משלוח
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזיה חדשה בגודל של 42 אינץ', עד המחיר של 8K-10K למסך, איזה מסך LCD או פלזמה ניתן למצוא שיהיה טוב לשידורי טלוויזיה (אני מבין ששידורי HD לא יהיו כאן בשנים הקרובות), ועדיין יהיה טוב גם לסרטים. אודה לכם מאוד אם תמליצו על פלזמה ועל מקבילה שלה בLCD. תודה, אלעד.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
כותרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 עם חיבור לאוזניות הכי איכותיים שיש במכיר של עד 300 ש"ח אתם מכירים אחד כזה??
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי (סאונד יותר איכותי מן הסתם) יש לי רעש רקע מרגיז. משהו דומה לרעש שמקבלים כאשר מקרבים בין פלאפון למערכת... חבר שלי חושב שזה בגלל הכבל. אוקי ואם כן איך פותרים? ואם לא אז מה הסיבה? ומה הפיתרון? תודה מראש תום
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני חיברתי את המחשב בעזרת כבל SVIDEO לSVIDEO ואני לא מצליח להגדיר שהטלוויזיה תראה את כל הצבעים וזה מתעקש להישאר על 8 סיביות בלבד. יש למישהו רעיון? תודה (מצטער אם זה לא הפורום הנכון)
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא מזמן החליפו לי לוח אם כי הישן נדפק אבל בחדש ששמו לי הכרטיס קול המובנה יש לו רק חיבור אחד לרמקולים ובישן היה לי 3 לרמקולים ועכשיו יש לי סט רמקולים לא מחבורים למה אין מקום לחבר אותם אז אני צריך לקנות כרטיס קול משו נורמלי ולא יקר עד 150 שקל גג איזה יש? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43ES3G משו מאזור ראשון תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בעקבות תכנוניי לקנות נגן בקרוב (כנראה האייפוד ולא האייריבר בסוף) אני רוצה לדעת אם יהיה גירסת itunes לווינדוס 98
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה בקשר לקניית כרטיס טלוויזיה חדש: מה עדיף לקנות, כרטיס טלוויזיה חיצוני או פנימי? מבחינת איכות ודברים כאלה... לא מביחנות של נוחות. ואם אפשר לקבל המלצה על דגם. חשוב מאוד שיהיה מתאים לVISTA! תודה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל מסוג P35DP . אני משתמש בכרטיס הקול של SIGMA TEL שעל הלוח אם ותומך ב 7.1 ערוצים ( הורדתי עדכון דרייבר מהאתר של אינטל ופתאום זה הפך ל IDT ) . כמו כן מותקנת אצלי ערכת K-LITE האחרונה . חיברתי את היציאה האופטית מכרטיס הקול לרסיבר הקולנוע הביתי שלי ( דנון 1804 ) וקינפגתי את הרסיבר לקלוט את האות מהמחשב דרך הכניסה האופטית של הערוץ המדובר ברסיבר . הבעיה שלי היא שכאשר אני משדר אות של AC3 ? או DTS אני שומע רק את הרמקולים הקדמיים ( גם לא את הסאב ) ( יש לי דיסק DVD שעושה את הבדיקות ) . גם סרטי DIVX שמנוגנים על ה MEDIA PLAYER CLASSIC ויש להם פס קול DD עוברים אותו הדבר . על גבי ה AC3 FILTER נראה שיש 5.1 ערוצים ובבדיקה של כל ערוץ אכן מקבלים אות רק מהערוץ ה…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, לאחר שנשברו לי אוזניות הזלמן ה5.1 שלי אני צריך חדשות, ממה שראיתי בחנויות ישנן שתי אופציות אחת זו האוזניות שהיו לי של זלמן והשניות של ג'יניוס. מישהוא השתמש בג'יניוס ויש לו ביקורת עליהן או לחילופין מכיר אופציה אחרת ויותר איכותית משתיים? כרגע אין תקציב, משקיע כמה שצריך. תודה רבה!!!!!.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-