עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום! בד"כ אני לא מתעסק הרבה עם סאונד ולא בקיא בנושא אז רציתי לשאול אותכם איזה מערכת תיהיה איכותית וטובה בשבילי התקציב הוא 100 דולר וישנה עדיפות לNEWEGG תודה מראש ATR

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by Marianim,

בוקר טוב חברים מה אתם אומרים על הטלויזיה מדגם 46ES6200 של סמסונג ?תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב אני ואחי רוצים לקנות דגם לחדר שינה שהמרחק מהימטה לטלוזיה מטר וחצי התקציב עד 8 אלף שח גג עדיפות ל6 אבל עם זה שווה אפשר לחרוג השמשוים היו אך ורק HD 1.בלורי 2.אקס בוקס חשוב שהטלוזיה תהיה הכי דקה ומעוצבת שאפשר וכמבון גם טובה באיכות שלה אלו הדגמים אנחנו מטלבטים מגודל 40 עד 50 הינה הם: 1.סוני EX500 2.סמסונג C650 3.שארפ LE700 4.LG LE5500 5.LG LD650 6.46PFL8605 זה הטלוזיה שהכי הרשימה אותי היא תלת מימיד 7.סמסנוג C550 8.LG PK550 אלו הטלוזיות שאני מיתלבט בנהים מי הכי טובה לתקציב שלי מחכה לתשובה תודה מתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. למישהו יש ניסיון עם ה-DVD של LG דגם RC-288? המחיר נראה מאוד מפתה 200$ בדיוטי פרי אבל אני בספק כמה איכותי ניתן לעשות מוצר במחיר הזה. בתודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. יש לי DVD XORO 415 והחיבור האופטי שלו לא פועל (אין אור אדום בחור של החיבור האופטי ) ואני לא יודע מה לעשות האם אני יכול איך שהו להפעיל את החיבור או שזה משהו לא תקין במכשיר??????? אני מאוד מקווה שתעזרו לי כי זה מאוד חשוב.........

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני יודע שהאודיג'י 2 הוא הכי איכותי אבל אני פשוט לא צריך אותו... אין כרטיסים טובים ופשוטים? ואל תגידו לי סאונד סטורם כי אין לי NFORCE ואני לא מתכוון לקנות. תנו לי המלצה לכרטיסים טובים שיש להם רק חיבורים סטנדרטיים כי אני לא רוצה לשלם על יציאות שאני לא אשתמש בהם.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מחפש מערכת שאני אוכל לשמוע בה בצורה הכי איכותית עד 1000 ש"ח אני צריך רק שני רמקולים , יש לי קולנוע ביתי בחדר, שבו אני רואה סרטים... מעל המחשב יש לי מערכת סטריאו ישנה שמחוברת למחשב ואיתה אני שומע מוזיקה... אני רוצה להחליף אותה בסכום של עד 1000 שח ואני פריק של שמיעה באיכות... אז השאלה היא : רמקולים למחשב או מערכת סטריאו? מה ייתן יותר איכות? אני מזכיר שזה רק לשמיעת מוזיקה, לא לסרטים או משהו אחר... מבחינת מקום, יש לי מקום לשניהם... אשמח להמלצות על דגמים... תודה מראש!

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ross,

הי אני מעונין ברמקולים סטריאו למחשב, בתקציב של 50 $ מאמאזון. אילו רמקולים יהיו הטובים ביותר למוזיקה? חשבתי על CREATIVE T20 מחודשים או T12 חדשים. creative GigaWorks T20 Series II 2.0 Speaker http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B0030LGY38/sr=1-12/qid=1294167769/ref=olp_tab_refurbished?ie=UTF8&coliid=&me=&qid=1294167769&sr=1-12&seller=&colid=&condition=refurbished Creative Labs Inspire T12 2.0 http://www.amazon.com/Creative-Labs-Inspire-Multimedia-Technology/dp/B0028N6YH0 Creative Labs Inspire T10 2.0 http://www.amazon.com/gp/product/B00113PUJQ/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_3?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום יש לי את הרמקולים האלה השלט שלהם מציק לי הוא קל ולא יציב וכל הזמן הוא הפוך בגלל החוט וזה לא נוח אז פתחתי את השלט ושמתי שם מין משקולת קטנה ובשביל שהיא לא תרעיש סמתי גם נייר ואני רוצה לדעת האם המשקולת ונייר יכולים להרוס משהו בתוך השלט והאם זה בטוח להשאיר אותו שם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  10. אם כן, איך מחברים אותם?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by idanohh,

אני מתלבט בין שני סוגי מערכות סורראונד 5.1 Creative 5.1 Pc Works SBS LX520 E או Logitec Z640 מי מכיר את המערכות האלו ויודע מה מהן יותר טוב ? או שזה לא כל כך משנה כי המחיר שלהם דומה עד 500 שקל

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by Hazir,

קניתי אוזניות cloud 2 לפני שבועיים ונתקע לי התקע של האוזניות בתוך כבל מאריך 3.5 (החלק הזה למי שלא הבין) ממש רק החלק החיצוני, אי אפשר לראות את כל החוטים שבפנים, זאת אומרת שהכול עדין מחובר פיקס... חשבתי אולי יהיה אפשר לשבור את החלק הזה מאוזניות שקניתי ב-1$ ב-ebay ולחבר עם דבק מגע, אבל לא נראה לי שיעבוד ונשמע דיי מטומטם. אני יודע שאפשר לקנות TRRS PLUG מ-ebay, הבעיה היא שזה יכול לקחת חודש עד שזה יגיע + זה חתיכת סיפור להחליף + אין לי מלחם. יש איזשהו מעבדה \ חנות באיזור המרכז שמתעסקת עם זה? כי לא הצלחתי למצוא.

13. Started by yossi126,

כבר מזה זמן שה RE-0 שלי צולעות לקראת מותן. מששמעתי על המחליפות חיכיתי בקוצר רוח לאיזשהו שינוי בגישה אצל hifiman. לא הייתי מוכן לעוד חתול בשק עם אפס בקרת איכות. פרסמתי את ה RE-0 בהד-פיי ולא עברו שעתיים וכבר סגרתי עסקה על 20$ פחות ממחיר שוק (תאמינו לי אין על הד-פיי ). ה RE400 הן ההתפכחות, הפקת הלקחים מהעבר ושיפור על בסיס מה שעבד כל כך טוב ב RE-0 וזה הדבר הקריטי ביותר. והכל כבר שם - המוזיקליות, הנייטרליות, הצליל הנעים שלא מעייף בניגוד לכל כך הרבה IEM. ואיפה שה RE-0 לא הדהימו, ברגיסטר התחתון, ה RE400 מתקנות את הנושא. עדיין לא מפלצת באס, אבל התוספת הקטנה הזו בארטיקולציה ובנפח עושים את ההבדל ואת הקניה לאחת המשתלמות ביותר היום בעולם האוזניות. האבזור די מביך. 3 זוגות של טי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by l_messi,

<blockquote> תקציב לקנייה: מה התקציב המקסימלי לקניית הרמקול?5500 חריגה: עוד כמה שקלים אתה מוכנים להוסיף לקנייה?500 סוג המוצר: רמקול מוגבר/רמקול למחשב וכ'ו:רמקולים למחשב ורסיבר שם המוצר/דגם המוצר: מה הוא המוצר שאתם רוצים לקנות? מה אני רוצה לדעת עליו? : ניתן להשאיר ריק במידה ואתם מכירים אתה המוצר איך האיכות ושיתאים לכל השמיושים כמו סרטים משחקים ומוזיקה אזור רכישה מועדף(תקף לארץ בלבד): לאיזה אזור אתם יכולים להגיע בכדי לשמוע את הרמקול?במרכז האם ניתן לקנות מח"ול?(eBay/Amazon) :לא האם ישנה עדיפות לחברה מסוימת? : למשל אם אני מעדיף Denon, אז ארשום "עדיפות לחברת Denon"לא פיצ'רים,נתונים חשובים: כמות הרמקולים/כולל שלט אלחוטי וכ'ו. המליצו לי על המערכת הזאת רסיבר:http…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. יש לי כרגע בסביבות ה1200 ש"ח לקניית נגן mp3. אני רוצה לקנות נגן של בסביבות ה5G, ניגון סרטים וכו' אני לא צריך. וגם יש לי את האפשרות לקנות מאתר בחו"ל (כי אני רואה שבארץ המחירים מאוד גבוהים יחסית לחו"ל). למען האמת חשבתי על הiriver של ה6G, אבל אני מכיר אתרים ששולחים את הנגן הזה לארץ. אז אם אפשר גם כתובת של אתר אמין שנותן משלוחים לארץ, זה יהיה מעולה.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by J.a.C.k,

אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בסביבות ה3000 שח יש לי אפשרויות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=20342 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12041 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18624 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5525

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  17. Started by GRiM,

שלום לכולם, יש לי כרגע הזדמנות לקנות iPod דור שלישי משומש (אני לא יודע כמה הנפח, אבל נגיד המינימום - 10GB) במחיר של 300 ש"ח. אני בסה"כ רוצה נגן ממוצע במטרה לשמוע מוסיקה בבוקר ואחה"צ באוטובוס, וההצעה הזאת נשמעת לא רעה. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by Ramax,

1. יש למכשיר הזה תמיכה בעברית ? אני לא מדבר על התפריטים אלא על שירים שאני מעביר לנגן , הוא מראה אותם בעברית או בג'יבריש ? 2. יש אפשרות לעשות Shuffle (כמו בוינאמפ) במכשיר ? שאני אפעיל את האפשרות הזו וזה יבחר לי שיר רדנומלי מכל התיקיות ? 3. למי שיש את המכשיר , אתם מרוצים ממנו ? ממליצים לקנות אותו ?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  19. אני מחפש כרטיס קול USB או FW עד 400 ש"ח (הייעוד העיקרי הוא האזנה למוזיקה) האם יש משהו ששוה את הכסף בתחום המחירים הנ"ל או להשאר עם הOB?

20. ה HD שהוט ויס מציעים זה לכול הערוצים? והאם הוא ברמה כמו באירופה?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  21. לפני 4-5 שנים קניתי את הרסיבר הנ"ל בדיוטי פרי ב200 דולר (שנחשב מחיר מציאה יחסית לאז...) והשתמשתי תמיד רק בכניסות האנלוגיות שלו -עד שקניתי אקס בוקס שיציאת הסראונד שלו היא דיגטלית הקטע הוא שהיא לא עובדת... ניסתי שתי דיוידי אחרים וגם בדיקת הטסט הפנימי לא משמיעה קול (רק בדיגטלי- אנלוגי עובד מצויין) השאלה האם היא מקולקלת או שמעולם לא עבדה? לשם השוואה הJVC שמוכרים היום בדיוטי פרי בא עם פחות יצאות דיגטליות ובאופן כללי עושה רושם של מכשיר פחות מתקדם אני חושב שהם פשוט מכרו רסיברים דפוקים בזול בידיעה שהסיכוי שאנשים ישתמשו ביציאה הדיגטלית קטן (לתקופה)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רמקולים של microlab 2.1 עם מגבר ויש לי כבל אודיו 2 2 השאלה שלי איך אני עוהש שישמעו ברמקולים את מה שיש בטלויזיה? תודה לעוזרים..!!

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  23. שלום, צריך עזרה בחיבור סאונדבר של ימאה מסוג Yamaha YAS 101 לטלוויזיה. בטלוויזיה אין לי חיבור אופטי (שהוא החיבור שיש בסאונדבר לטלוויזיה). צרפתי צילום מסך של החיבורים בטלוויזיה ושל החיבורים בסאונדבר. אשמח לקבל עצות כיצד ניתן לחבר ביניהם. תודה רבה.

24. Started by Dagul5,

שלום חברים, אני עובד בארגון דיי גדול והבוס "הפיל" עלי למצוא לו טלוויזיה לחדר הישיבות. אצטרך להביא לו כמה אפשריות לבחירה, בכל מקרה אשמח לשמוע מה לדעתכם הכי מתאים. מטרת הטלוויזיה בגדול היא להעלות אנשים מהקצה השני של העולם בסקייפ ואין לי ממש מושג אם בשביל זה שווה ללכת על מה שנקרא SmartTV או שאפשר לחסוך, לקנות טלוויזיה רגילה ולחבר אליה לפטופ. מבחינת תקציב: אין הגבלה (אבל שווה לא להתפרע) ומבחינת גודל חשבתי להציע לו שתי אופציות בגודל 42 אינצ' ואופציה גדולה יותר סביב ה - 50 אינצ' אשמח לקבל המלצות! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lioreh,

בבדיקה של הCREATIVE SPEAKERS שומעים מכל הרמקולים אבל כשאני שומע במדיה פלייר עובדים רק 2 רמקולים.. אשמח לתשובה..

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.