עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ETB,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פיוזים לרסיבר מסוג rotel RX400 באזור תל אביב?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  2. אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון, גודל 30" ומעלה עם תצוגה סבבה. אני לא יודע בדיוק כמה להקציב, אבל ראיתי שהממוצע הוא 3000 אלף שקל. בטווח המחירים הזה, יש טלוויזית LCD מומלצת שאיכות התמונה בה טובה מאוד+?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by RoyShefy,

עם כל יום שעובר, והתקדמות חדשה עם המערכת שלי, צצה עוד בעיה. אתמול תליתי את הרמקולים האחוריים שלי על הקירות (Z-560). הרמקול האחורי-שמאלי היה קצר מדי, אז הייתי צריך לחבר מאריך בינו לבין הסאב, הבאתי חוטי נחושת מוגנים עם גומי, חשפתי את הקצוות - וחיברתי! החלטה נוראית, הרמקול הפסיק לעבוד אחרי 3 שעות. בדקתי ומצאתי שלא הרמקול נשרף, אלא כניסת ה- Rear Left. אני לא יודע בוודאות שהכניסה נשרפה, אני רק יודע שכל הרמקולים עובדים כולל ה- Rear Left אם אני מחליף בין הכניסות במערכת, ורק כניסת ה-RL לא. אני על הברכיים, מתחנן לעזרה, המערכת הזו היא החיים שלי. נ.ב - :'( תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  4. מערכת 2.1 שנקנתה מהדיוטי פרי לפני ארבע שנים \: שתי רמקולים וסאב של סוני. היום השמאלי מת, כמה שעות אח"כ הימני שבק חיים. הסאב עובד, אבל מוציא רעש של אבי ביטר אוכל צלחת חומוס. חשבתי על מערכת דומה (אני לא איזה אודיופיל) של קריאטיב: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=461 מצאתי חנות ממנה אני יכול לקנות את המערכת הזאת ב 290 שקלים. יש משהו יותר טוב , בטווח המחירים של פלוס מינוס 350 שקלים? בבקשה, השתדלו לענות לי בזריזות, כי אני עכשיו עם האוזניות, וזה מביא לי עצבים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by Tall-Guy,

שלום, לא מזמן רכשתי את ה Ultrasone HFI-500 בארצות הברית. אני עדיין לא בטוח אם אני כל כך מרוצה מהם - עם הדיסק דמו הם נשמעים מצוין. אבל שאני מחבר אותם ישירות למחשב או ל Ipod האיכות סאונד לא נשמעת מדהימה. אולי זה בגלל שהכרטיס סאונד שלי כבר על הפנים (Sound Blaster Live! Value) ואולי צריך לקדד את השירים שלי מחדש (כנראה שמים לב לאיכות סאונד ירודה יותר מאחר והאוזניות יותר איכותיות?). בכל אופן, יש לי בעיה. לפעמיים אני רוצה להקשיב למוזיקה דרך האוזניות, ולפעמיים דרך המחשב. מאחר וזה בעצם שני Outputs שמתמשים באותו כניסה יש לי בעיה. כל פעם שאני רוצה להחליף אני צריך להתחיל להזיז את המחשב. האם ישנה קופסת ניתוב שניתן בעזרתה להחליף בלחיצת כפתור (או משהו דומה) בין האוזניות לרמקולים? יש לי …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by McMerc,

הבאתי פה לדוגמה נתונים של אוזניות: Acoustic system: Closed Diaphragm: Mylar dome Frequency response: 20 - 25 000 Hz Impedance: 32 Ohm Magnet type: Neodymium Maximum power input: 500 mW Sensitivity: 106 dB Speaker diameter: 32 Voice coil: CCAW אני הייתי רוצה הסברים לגבי כל אחד מן הנתונים (כלומר מה ההשפעה של אותו נתון, ואיזה ערך ניחשב טוב). תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by NLbass,

מסקרן אותי איזה סאבים יש לחברי האתר לי יש של sonab 12" 200RMS

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by SoD,

בקרוב אני אקנה מערכת רמקולים..ורציתי לדעת אם אפשר לקנות מערכת 2.1 רמקולים...ושיהיה אפשרי לחבר עוד שני רמקולים לסאב...האם זה אפשרי או שיש מספר כניסות מוגבל בסאב?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  9. Started by [NOS],

מצאתי סאב 800 עם מגבר 1100 ב600$ עסקה שווה? יש משהו יותר חזק?

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  10. 1.יש לי אפשרות לקנות את הסאב הזה ב-900 שקל. עכשיו אני רוצה להשתמש בו כמשלים למערכת מיני פשוטה למטרת שמיעת מוזיקה, ולא לסרטים. אין לי רסיבר, כך שאת הסאב אני רוצה לחבר ליציאת סאב מהכרטיס קול של המחשב. מה אתם אומרים ? איך זה יישמע ? נראה לי שזה הסאב המדובר: http://www.crazyedi.co.il/products/69716 ואם תמצאו קישור אליו באתר עולמי ותביאו לי אני ישמח 2. והכרטיס קול (Gigabyte 945P-S3 - Realtek) יוציא סאונד לסאב מקבצי MP3 רגילים של סטריאו, לא חייב קובץ מקור של ערוץ סאב נפרד, כמו AC3 לדוגמה ? תודה, לירן

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. אורח נימרוד
    Started by אורח נימרוד,

ועוד שאלה בהנחה שניתן, להזין אותו בכניסת RCA בודד או זוגי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Chura,

שלום יש לי את הX530, אחלה רמקולים... אבל הסאב הוא באזור המחשב, האם יש סיכוי שהוא יגרום נזק לHDD ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nadav15,

הכנתי סאב וופר ואני צריך מגבר מובנה איזה מגבר אני צריך וכמה זה יכול לעלות לי אני ישמח אם יעזרו לי בזה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by super_spam,

שלום, ברשותי סאב של המערכת Alpha Technology AL400 עכשיו אני מחבר אותו למחשב כמובן שחיברתי לו רמקולים למגבר מאחורה אבל לא של המערכת הזאת אלא רמקולים גדולים יותר, והבעיה היא שאני לא שומע את הרמקולים אלא רק את הסאב, ברצוני לשאול מספר שאלות על המערכת הנ"ל, 1. ממה הבעיה יכולה להיווצר ? 2. יש סיכוי בגלל שהרמקולים שחיברתי הם לא סטליטים ? 3. או שרק הרמקולים ספציפי של המערכת הזאת מתאימים לה וכל השאר לא ? אשמח לתשובות עינייניות, רב תודות.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  15. אני לא זוכר איפה זה אולי משהו יכול לכוון אותי איפה זה נמצא בבקשה... חיפשתי ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Bose,

הכותרת אמרה את שלה, אני רוצה המלצה לסאב וופר אקטיבי עד 700 שח.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by shakedd,

קניתי מערכת קולנוע ביתי בלי סאבוופר ראיתי האינטרנט את הגב שלו וראיתי כול מיני חיבורים אני לא רוצה ביקורות על הסאב פשוט אני לא יודע מה זה בחיבורים האלה (4 אדומים 4 שחורים) הוא משמש כמגבר? http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&biw=1163&bih=628&tbm=isch&tbnid=IcgpvW8FcTEXQM:&imgrefurl=http://www.buzzillions.com/reviews/cerwin-vega-ve-28s-series-150-watt-8-powered-subwoofer-reviews&docid=pqNtU10Mr4w4cM&imgurl=http://www.bz1-img.com/images_customers/01/34/126321_11838_full.jpg&w=1024&h=682&ei=Xj-VUPqWBofusgb084DADg&zoom=1&iact=rc&dur=1&sig=107715072085522104220&page=1&tbnh=177&tbnw=276&…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Satlan,

יש לי מערכת FX6021, ובגלל שהמקירופון היה מחובר, היה באס נורא נוא חזק לאיזה 10 שניות ויכול להיות מצב שהסאב פשוט נהרס \ נשרף או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  19. היי כולם! היום ששמעתי שירים דרך ה-ITUNES וגם אחרי זה דרך ה-Media Player שמתי לב שלא שומעים בכלל את הסאב וופר. ניסיתי למצוא את הסיבה ולא כזה הצלחתי, מה שכן גיליתי זה שבתוכנה שאחראית על הקול (Realtek HD Audio Manager) כשסימנתי את ה-BOX של "Enable Bass Managment" אז התחילו לשמוע את הסאב, אבל עדיין חלש הרבה יותר ממה שהייתי רגיל לשמוע אותו במחשב הישן. למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by achiya1,

הסאב אצלי כאילו מזייף ואני שומע צלילים שלא אמורים להיות בשירים שאני מכיר ויודע איך הם נשמעים ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה? זה פאק ברמקולים או בהגדרות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by wedew,

היי! קיבלתי מתנה מחבר מערכת רמקולים 5.1 של מערכת קולנוע ביתית של חברת lenco עכשיו,המערכת פועלת מצויין פרט לדבר אחד! הסאב וופר (הנה תמונה שלו): פשוט נשמע חלש...,נכנסתי לתוכנה של הכרטיס קול שלי ושאני יכול לעשות שם טסט לכל אחד מהרמקולים הסאב וואפר פשוט ממש חלש עד שכמעט לא שומעים אותו.. ובמוסיקה בכלל לא שומעים אותו!.. (שאר הרמקולים פועלים מצויין!) אשמח מאוד עם מישהו יגיד לי מה לעשות בכדי לשפר את המצב! תודה לכם! איתי. ^____^

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by gsheepmaster,

רציתי לברר איתכם משהו הציעו לי מגבר בן שנה לאוטו מדגם JBL CS-60.4 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CS-604&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap〈=he וסאב JBL בתיבה נראה לי 12-8 אינצ' גם בן שנה בסביבות 1000 ש"ח זה שווה את זה למחיר משומש? והאם הוא לא יהרס כי הוא ישב בארון איזה חצי שנה? אני הולך לחבר את זה לקומפוננט מקדימה של JBL 6.5 או של חברה טובה אחרת עד 700 שקל ואם יש לכם המלצות לקומפוננט אני אשמח שתגידו לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kreeki,

מחפש סאב וופר איכותי וחזק למחשב. שני הרמקולים שבאים איתו לא מעניינים אותי - יש לי שני רמקולים איכותיים גם ככה. הצעות?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by AdamS,

שלום, יש לי במערכת שבסלון סאבוופר ענק (!!) של JBL, נראה ממש איכותי..! אני לא ממש יודע למה, אבל הוא לא עובד. השאלה שלי היא, אם הוא הרבה יותר איכותי מהסאבוופר שמגיע עם המערכת Z5400. הדגם שלו הוא: JBL PSW 1000 זאת התמונה היחידה שמצאתי ברשת. שווה לי לתקן אותו ולשים במקום הסאב של ה-Z5400 או שלא? אדם

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by arik89,

בקופסה של הסאב יש מפזר חום מברזל שמקרר איזה טרנזיטור שם,ובעוצמה לא כ"כ גבוהה המפזר חום נוגע בקופסה עצמה והוא מזמזם כאילו אין מחר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.