עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by דוביד,

שלום הייתי בליאור השבוע כדי לחפש מגבר שיגביר לי את הטלוויזיה, Dvd ,וידאו, מחשב וקלידים. וגם רמקולים איכותיים. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח .מה שאני חשבתי זה לקנות מגבר וזוג רמקולים מדפיים ובמשך הזמן להוסיף עוד רמקולים . ההצעה שהציעו לי בליאור היא רסיבר מרנטס 4600 ב1890 ש"ח ורמקולים של וורפידל 9.1 ב1000 ש"ח. רציתי לדעת מה אתם המומחים כאן חושבים על ההצעה, האם זה הטוב ביותר שאני יכול למצוא במחיר הזה והאם המחיר שקיבלתי הגיוני. אשמח נורא לתשובות מכם.

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by GhostCow,

ראיתי ביקורת של המכשיר באינטרנט וחוץ מהחיבור של היואסבי יש עוד חיבור דומה שכתוב עליו MEDIA ואני רוצה לדעת למה זה כי אני לא יודע מה זה DSR (נראה לי ככה קראו לזה) אז מישהו יכול להסביר לי?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. האם משחקים וסרטים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים? שימו לב ,כשאני מדבר על סרטים אני מדבר על סרטי HD שמורדים מהרשת. אין הכוונה לסרטי HD שמגיעים במדיות של BLUE-RAY

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם כשאני מחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי (סאונד יותר איכותי מן הסתם) יש לי רעש רקע מרגיז. משהו דומה לרעש שמקבלים כאשר מקרבים בין פלאפון למערכת... חבר שלי חושב שזה בגלל הכבל. אוקי ואם כן איך פותרים? ואם לא אז מה הסיבה? ומה הפיתרון? תודה מראש תום

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. Started by SMSM,

שלום לכולם ! קניתי היום את הכרטיס, חיברתי בבית, התקנתי XP מחדש ( סתם כי הגיע הזמן ... ) , דרייברים כמו שצריך - הכל טוב ויפה ! הערת ביניים : לרמקולים יש קופסה - מעין מגבר - שהרמקולים מתחברים אליה, ויש בה כניסות COAX ו OPTICAL . חיברתי בהתחלה את הכבל האופטי - הגדרתי לו OPTICAL OUTPUT בדרייברים של הכרטיס קול, ובחרתי 5.1 SPEAKERS ! אבל, שני רמקולים קדמיים עובדים, לא SUB WOOFER ולא אחוריים ... עברתי ל COAX - כנ"ל ! בדקתי ב GETTING STARTED של CREATIVE - בכרטיס יש מלבד OPTICAL IN/OUT ו COAX IN/OUT גם יציאה - DIGITAL OUT - שרק עליה כתוב שהיא יוצאת למגבר - היציאה עצמה נראית כמו יציאה רגילה של כרטיס קול רק שהיא דיגיטלית ( מן הסתם ... ) והיא אמורה להתחבר בקצה השני לכניסה או…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by yossia23,

שלום אנשים התנתקתי מYES ואני רוצה לקנות TV LCD ולחבר אותה למחשב כדי לראות ספורט וערוצים מקומיים. במחשב יש לי כרטיס של9600GT GYGABYTE עם יציאת SVIDEO אני רוצה לקנות TV בגודל 32 או 37 אינץ. מישהו יכול לעזור לי בבחירת TV עם זמן תגובה טוב וכניסות מומלצות שמותאמות לצפיה דרך המחשב? וגם איזה סוג כבל מהמחשב לTV לקנות? מה אתם אומרים על הTV הזאת: טלויזיה Samsung LA32A450 LCD ‏32 ‏אינטש (סמסונג)? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. חברים אני צריך המלצה נוספת ל MP3 הפעם לחבר אחר =] ושלא יהיה iAudio כי פאדחנות שלכולם יהיה אותו MP3 , בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. כמו בכותרת,תקציב עד 80$...תודה מראש ^^

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by liav12,

שמעתי איפשהו שמפעילים את זה זה מאט את הפריימים במשחק..זה נכון??

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה אני קונה מחשב חדש וגם רמקולים חדשים הממ אז ככה עד עכשיו הייתי סגור על ה CREATIVE T5400 ואני מקבל אותם ב700 שקל... אם יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו אז בבקשה תגיבו תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  11. יש לי Creative Inspire 4.1 אני שומע רק ב2 רמקולים... יש לי Creative SoundBlaster Live! 5.1 Digital - כרטיס קול תעזרו לי בקשה שיניתי ל Quadrophonic וכל מיני במאפיינים ועדיין רק ב2 אני שומע

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by big mam@,

דבר ראשון, אחרי כמה חודשים שביקשתי מאבא שלי שיזמין מהאינטרנט והוא לא רצה כי הוא לא סומך עליהם... אז הלכנו היום וקנינו. אז רציתי לדעת פחות או יותר איך משתמשים בתכנה אייריבר פלוס שבאה איתו. כי העברתי בינתיים שירים דרך הpick & drop. אבל זה מעביר לי אותם לbrowser ולא ישר לmusic. ודרך התכנה אני חושב שזה כן יעביר... גם רציתי לדעת איך עושים פלייליסטים. ועוד משהו-העברית יוצאת הפוך, יש תוכנה שמסדרת את זה?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  13. שלומות לכולם, אני מחפש מסך 52 אינ'צ שייקנה בארה"ב וישאר שם! אין לי אפילו שמץ של מושג לגבי מה עדיף, LCD או פלאזמה. ולכן אשמח להמלצות תודה רבה רום

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by AMD-GUY,

יש לי לוח אם ASUS P4P800SE ויש עליו SPDIF קואקסי. כשחיברתי אליו את ה- Z-680 הם לא קיבלו שום אות... מה אני אמור לעשות? איפה מגדירים? נדמה לי זה SPDIF OUT זה אומר משו? P: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. רסיבר של חברת שרווד מדגם 9090 במחיר 600 ש"ח מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by sharonarn,

שלום יש ברשותי אוזניות BeyerDynamic DT911 האוזניות משנת 98 בערך רציתי לדעת ממי שמכיר אותם כיצד הייתם משווים אותם לאוזניות המודרניות יותר שמדברים עליהם פה ולאיזה דגם חדש הן מקבילות תודה שרון

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by aka_katz,

תודה מראש לכל העונים. קניתי HTPC לפני כמה ימים שבין השאר יש לו כרטיס מסך 8600GT עם 2 יציאות DVI ותמיכה ב-HD. קניתי כבל DVI ל-HDMI אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לקבל רזולוציה מתאימה או שזה גדול מדי או קטן מידי וניסיתי הכל כולל להתקין את הדייבר הכי חדש וגם לשחק עם ההגדרות של NVIDIA DISPLAY ואפילו הורדתי תוכנה POWERSTRIP שאמרו לי שהיא תסדר את המצב אבל גם זה לא עבד. אני כולי מבואס פצצות ומישתגע אנא אם יש למישהו פיתרון עזרו לי. (המסך הנ"ל הוא Philips LCD 32) מריץ ויסטה אולטימט X86 על המחשב הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. היי לכולם יש לי LCD:טלויזיה Panasonic Viera THL32C10 LCD ‏32 ‏אינטש פנסוניק ורשום במפרט שיש לה כניסת אוזניות....קניתי כבל שמצד אחד מתחבר לכניסה הזאת ומצב שני 2 בננות לבן ואדום לסאונד כדי לחבר רמקולים חיצוניים הבעיה שחרשתי על הטלוויזיה ולא מצאתי את הכניסה הזאת... מישהו לעזאזל יודע איפה זה?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by Orelbc1,

אהלן חברה, אבקש את עזרתכם בהערכת מחיר של המוצרים הבאים : רסיבר Sansui G-4700 עם שני רמקולים Jensen LS-5, במצב מצוין מי שמכיר אשמח גם לחוות דעת על המוצרים. תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  20. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

אהלן, יש לי בנייד יציאת VGA ובטלויזיה כניסת HDMI יש דרך לחבר בינהם בלי 4 קומבינות אחת על השניה? ואם הדרך היחידה היא רק דרך שילוב של כמה קומבינציות, עד כמה זה יפגע באיכות? עריכה: האם זאת הדרך היחידה?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by alonezer,

שלום, אני מחפש אוזניות שמתאימות לרוק ולא ידעתי מה לבחור אז באתי לכאן כדי שתעזרו לי אני מבקש שמי שמציע אוזניות גם יתן חנות מאיפה אפשר לקנות אפשר גם מח"ול אבל עדיף שישלחו לארץ תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by Danny_Malis,

מישהו יודע אולי איפה מוכרים מינידיסקים בארץ (המכשיר עצמו) ואני מתכוון למכשירים החדשים לא לענתיקות...? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by Anthrax,

ok אני צריך רמקולים 2.1 למחשב ייעוד:מוזיקה בעיקר וקצת משחקים :ylsuper: תקציב:אמממ 400-500 קראתי שלדגם שמחליף את ה atp3 יש בעיה חמורה של רעש סטטי יש לכם דגמים טובים להמליץ עליהם? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. Started by meshel,

יש לי מחשב עליו מאוחסנים המון קבצים (אודיו, וידאו ותמונות) - וזה המחשב היחיד שלי בבית. אני רוצה להיות מסוגל לשלוט עליו באמצעות שלט (מהספה - מכיוון שכך אנו צופים בהכל), השלט צריך לשלוט לפחות על פליי, פאוז וווליום (עדיף שגם אפשר יהיה לפתוח קבצים ותוכנות, אבל אפשר גם בלי זה). מה הפתרון הכי טוב/זול? כאמור אין צורך בשליטה בטלוויזיה (אנחנו משתמשים במסך המחשב עצמו וזה מספיק) תודה!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.