אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שני מערכות של רמקולים... אצל המחשב של חבר שלי הרמקולים ישמשו הרמקולים בעיקר למוזיקה ובמחשב שלי הרמקולים ישמשו לסרטים ומשחקים... כל רמקול צריך לעלות עד 400 שקל... בחנות ליד הבית יש 3 סוגים של רמקולים שנראים נורמליים... כולם 2.1 ATP3 400 ש"ח G380 390 ש"ח X230 390 ש"ח אפשר גם משהו אחר לא מהרשימה הזאת שאני אקנה באינטרנט... תודה...
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש בקרוב את המכשיר iRiver H320 , וש לי כמה שאלות בקשר למכשיר : 1.בוידאו מזאת אומרת לבצע המרה , בתוכנה ישר אני מבצע תהמרה הזאת וזהו אני יכול להכניס למכשיר ?????????????????????? או שיש עוד כמה דברים לעשות - , ואני רוצה להתשמש בנגן לסרטים , עם תרגום מובנה 2. בתכונה/פאץ' שניתנת להורדה באתר לשינוי בג'יבריש בעברית זה עובד סבבה בלי שום פעולה אחרת ?........... ***ואיך מתקינים את זה (***= לא חובה לענות ) בתודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
Umax 128MB Mp3 Player/USB 1.1 Flash + Voice Recorder רציתי לדעת מהנסיון שלכם אם זה נגן טוב, ואם אפשר לחבר לו כרטיסים נוספים של 128 או יותר (אין לי מושג איך זה הולך)
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
במקום העבודה שלי הציעו 32A3500 LCD 32 של טושיבה ב3690 ש"ח + 3 שנים אחריות. השימושים 70% סרטים מהמחשב ל TV (כרטיס 1950PRO) והשאר שידורי כבלים אנלוגי. הברירה שלי או לקנות במחיר הזה או לא בכלל האם כדאי ???
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם חש לי כרטיס כול של creative של sound blaster live value עכשיו יש לי 4 רמקולים בחדר של מערכת שמחוברים למערכת שלי אל הכרטיס כול איך אני עושה שיהיה לי סרואנד
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי אוזניות סראונד של זלמן וכרטיס קול sound blaster live value קודם כל אני רוצה לוודא שחברתי נכון: באוזניות יש לי 3 חיבורים: אפור® , לבן(F), ושחור© את השחור חיברתי ל-digital out את האפור חברתי ל- rear out את הלבן חברתי ל- line out הלכתי ל- surround mixer שבדרייברים של קריאטיב ועשיתי שם בדיקה וזה פעל בסדר נראה לי.. עכשיו כמה דברים: קודם כל את הרמקולים האחוריים אני שומע ממש חלש... שחקתי במשחקים כמו ut2004 ובקושי שומעים משהו מאחורה... משום מה אני לא רואה שום אפשרות להגביר את זה עוד משהו זה שהחיבור של הרמקול סנטר/סאב וופר לא מורגש בכלל... אין שום הבדל אם הוא מחובר או לא וגם בדרייברים של קריאטיב לא ראיתי אפשרות להגביר או להנמיך את הרמקול סנטר או את הבס... אם אני לא טועה הכרט…
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אוקי כולם נהרסו לי הואזניות הישנות וגם יש מחשב חדש אז חשבתי לעצמי למה לא לקנות אוזניות חדשות? אז אני מתלבט בין 2 סוגים אז הנה הסוג הראשון Plantronics Audio 90 פרטים http://www.headphonics.co.il/commerce/items.asp?c=voice%20card הכי למטה או את SENNHEISER PC 130 2 Y התקציב 230 שקל מה יותר טוב למשחקי רשת בלאן פרטים? אני משחק קוטאר בעיקר תודה תעונים
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס הקול OB שיש לי על לוח האם מחרפן אותי לחלוטין (משמיע "תיקים" מעצבנים כל הזמן..) ולכן אני מחפש כרטיס קול לא יקר (אבל גם לא גרוע, שלא אצטרף להחליף גם אותו) בעל יציאה דיגיטלית קואקסלית (המחשב מחובר לרסיבר) - מעבר לקיום יציאה דיגיטלית קואקסלית שאר הפרמטרים לא ממש רלבנטיים עבורי (הרסיבר מפענח את הסאונד) - הכרטיס הזול ביותר שמצאתי היה M-Audio Revolution 5.1 במחיר של 450 ש"ח לערך - האם יש המלצות לגביי משהו אחר ועדיף זול יותר ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התקציב נע בסביבות ה 200 ש"ח אני מעדיף אוזניות IN EAR ללא אטמים(אלא אם כן יש אופציה לשמוע בלי האטמים) שיהיו איכותיות (אני שומע בעיקר רוק ומטאל)שהיו נוחות לשימוש בעלות צליל נקי ועמידות שלא יתפרקו אחרי חצי שנה. ובקיצור זהו תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הדרישה : מסך 32 לצפייה בעיקר בסרטי DVD\DIVX . האפשרויות שהבנתי שמומלצות זה ה Toshiba C3000.1 2. Samsung R81 השאלה : מה מהם נחשב טוב יותר ? הלכנו ליראות את ה A3000 (לא היה C3000) והתרשמנו ממנו לטובה... את הסמסונג עוד לא ראינו. ראיתי באינטרנט שיש המון המון תתי דגמים כאלה (C3000P מה זה?) ... מבקש פירוט לגבי העיניין והאם יש ממה להזהר ... או שיצא איזה דגם חדש שאני לא יודע עליו ??? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
סתם עלה לי הרעיון אם אפשר לחבר לUSBOTG למשדר בלוטת' (זה עולה פחות מ100 שקל) ואחד למחשב ולעבוד ככה...wireless... מישהו ניסה את זה? זה נראה לי אמור לעבוד..
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן של sony dne-510 עם cd text וכשאני מפעיל שיר בעברית אני לא רואה את השם וזה נורא מעצבן כי אם אני רוצה לחפש שיר 1 מתוך 300 זה קצת קשה אז יש איזה דרך שאני יוכל לראות את השמות אני יודע שאני יכול לרשום פשוט את השמות באנגלית אבל שתי דברים גם זה לוקח הרבה זמן וזה מעצבן וגם זה אחרי זה בווינאמפ לא נוח
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאיכשהו מה שאני שומע באוזניות מגיע גם למיקרופון שלי, כך שמי שאני מדבר איתו דרך המיקרופון שומע בעצם את מה שאני שומע. יש דרך לבטל את זה? אני משתמש ב- SB Audigy 2 ו- Senn HD 485 אם זה משנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת פתרון לתליית האוזניות שלי (קשת גדולות) ליד המחשב.. מי שיש לו סטנד או משהו מקורי שקנה או הכין למטרה זו - שימליץ ו/או יצרף תמונה בבקשה... תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני רוצה לקנות את האוזניות 3H של STEELSOUND , עכשיו יש לי כרטיס קול רגיל על המחשב (מובנה) ואני מחפש כרטיס קול שיתן לי כמה שיותר איכות מהאוזניות האלו. ראיתי שה XFI ממש טוב למשחקים שזו המטרה שלי אבל הכרטיס הזה מאוד יקר ואני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להוציא 600 שקל על כרטיס קול. אז בבקשה תמליצו לי על כרטיס "יחסית" טוב שיתן לי כמה שיותר איכות סאונד. תקציב : 200 שקל . תודה יש לי כרגע משהוREALTEK AC97 ולא יודע אם זה קשור אבל יש לי AGP
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הם עולים 225 דולר והאיכות שמיעה נשמעה לי די טובה. הם משתלמים למחיר או שיש יותר טובים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי כאלה ואני לא יודע בכלל מזה. עים מישהו שיודע.......
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות זוג רמקולים למחשב (אין לי מקום לסאב על הרצפה). השימוש העיקרי: האזנה למוזיקה. תקציב: עד 300 ש"ח. על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים סלונים: 1.MCE עם WINTV PVR 150 המפורסם 2.VMC עם AVerMedia SUPER 007 לאחרונה רכשתי שתי LCD 32 עם מסך רחב מין הסתם (לומרות שמין זה לא סתם) :wink: והבעיה היא שאני רואה TV דרך הM\VCE אני רואה בפורמט של 4:3 ולא על כל המסך אני יכול לחבר רגיל למסך בלי המחשב אבל אז לא עשיתי כלום... איך אני יכול לשנות את הפורמט?? אני בטוח שיש פתרון או דרך מסוימת.. בבקשה עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למערכת. אין לי מושג מאיפה להתחיל, איך לבחור וכמה כסף צריך להכין. יש לי כרגע 400 ש"ח זה מספיק? האם יש בפחות או האם צריך בכלל להכין יותר מ- 400 ש"ח עבור אוזניות איכותיות. אני אשמח לתגובות. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 19:03:14 איך הדגם הזה?Sennheiser HD205 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21629 יש גם את הדגם הזה: Koss Portapro http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5540
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום פורום חומרה ותוכנה ! אבא שלי הביא לי מהדיוטי פרי אוזניות ב59$ האוזניות הן sony mda-ex51lp האם הם טובות\שוות את המחיר ? או להחליף ? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/-/-/-/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=acc_Headphones_Fontopia%2e%2fEarbud&ProductSKU=MDREX51LP http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/-/-/-/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_PADepartmentAccessories_Headphones_Fontopia%2e%2fEarbud&ProductSKU=MDREX51LP
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שמעתי איפשהו שמפעילים את זה זה מאט את הפריימים במשחק..זה נכון??
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קונה מחשב חדש וגם רמקולים חדשים הממ אז ככה עד עכשיו הייתי סגור על ה CREATIVE T5400 ואני מקבל אותם ב700 שקל... אם יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו אז בבקשה תגיבו תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היום אני הולך לקנות את הmicrolab solo 7c ויש לי כמה שאלות בנוגע אליהם. 1.איפה אני צריך להעמיד אותם ובאיזה צורה? 2.איך אני מכוון את הבאס ואת הטרבול ואיזה צורה תהיה הטובה ביותר לכך? 3.מה זה burm in ןbreak in ואיך עושים את זה? פשוט מנגנים מוזיקה? 4.אני צריך להשתמש בקבצי מוזיקה שהם flac? באיזה נגן אני צריל להשתמש? 5.האם הוספה של כרטיס קול תשפר את הביצועים הכמות ניכרת? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה ללכידת HD ממקלט של HOT. יש דבר כזה, או שאני רודף אחר רוחות רפאים ?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-