אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
-
היי פורום חביב, אני כבר איזה 8-9 שנים (מגיל 8 ) מחובר למערכת סטריאו ALL IN ONE כזאת של AIWA. היא בסדר אבל כבר לא מספקת אותי. אני רוצה להתפנק על מערכת סטריאו אמיתית שאני אוכל לשמוע מוזיקה בכיף. הסוגי מוזיקה שאני שומע בעיקר הם רוק קלאסי, פולק ואינדי. המגבלה היחידה שיש לי היא שאין לי מקום לרמקולים רצפתיים ולכן אני אצטרך זוג רמקולים מדפיים יחסית קטנים. על השולחן יש לי מקום וגם יש לא מעט מדפים כך שלרסיבר יש מקום. המקור שלי הוא כ"ק מובנה שיכול להיות יוחלף בקרוב (אני מתכנן גם על אוזניות). התקציב שלי הוא בסביבות ה-1500 שקל נראה לי. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה ככה שאני לא יודע מה להגיד לכם. אני מוכן ליד שנייה, אבל אני בכל זאת רוצה שתגידו לי דגמים ספציפיים. תודה רבה מראש! זפלין =]
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מגבר NAD C300, ישן אבל מצוין. התקלקל ותיקון יעלה הרבה כסף. אני מתלבט בין לתקן אותו, כי הוא מצוין, או לקנות יד שנייה. אני לא בקיא במגברים היום בשוק, ולכן אני שואל, כמה עולה מגבר מקביל(באותה איכות סאונד ועמידות) חדש? כמה עולה יד שנייה? אתם יכולים לתת לי דגמים שאתם מציעים שמשתווים אל הNAD שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע צרבתי מספר סרטים על DVD באמצעות תכנת NERO ה-DVD הגיע אך לא היה ניתן לפתוח את הקובץ במכשיר ה-DVD האמריקאי. האם ידוע למישהו על פורמט מסויים שאיתו יש לצרוב סרטים על מנת לאפשר לראות אותם על מכשיר אמריקאי?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כבר שבוע שיש לי רמקולים x530 לוגיטש חלק מהרמקולים לא עובדים בבקשה שמישהו יעזור חיפשתי כבר שבוע באתר שלכם... אני שבוע עם הבעיה הזאת תודה..
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ב 16.7 יש לאח שלי יום הולדת 25 ובתור אחד הוא רץ המון מדי יום והוא כל פעם מבקש ממני את הנגן שלי אז חשבתי לקנות לו נגן MP3 איכותי מומלץ שיהיהי כמה שיותר ריכותי ונוח לריצה שלא יציק בזמן הריצה. אם אפשר המלצות + חנויות שאפשר לקנות עם לינק אשמח מאוד תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.hi-fi.co.il/sg_product~32LG10~7~148.htm lg 32LG10 http://www.hi-fi.co.il/sg_product~32A450P~7~152.htm samsung LA32A450 אני יותר מסתכל לכיוון של LG מכיוון שיש שם יחס ניגודיות הרבה יותר גבוהה מסמוסנג אבל בכל מקרה אשמע להמלצה שלכם ! דבר נוסך שמתי לב שאין חיבור VGA ב LG וזה ממש חשוב לי וגם חשוב לי יציאה כמו SCART או יציאה שרואים בה טוב כי יש לי הוט VOD ואין שם HDMI לצערי וברצוני לראות טוב ולא דרך Composite אם יש לכם המלצות נוספות בטווח המחיר עד 3 אלף ש"ח אני אשמח מאוד ! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אייפוד ממשיכה במסורת הבאגים: http://computers.walla.co.il/?w=/4/809639
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הי, מיקמתי את הרמקולים שלי (הלווינים) בערך 70 ס"מ מעל לראש, במרחק אופקי של 20 ס"מ (ממש מעל הראש, קצת יותר קדימה...), ואיך שאני לא מכוונן את הטראבל והבאס אני לא מצליח להיע למצב שבו גם את צלילי הביניים שומעים טוב. כשאני מאזן את הטראבל והבאס (מגביר אותם קצת יחסית) ועומד, ככה שהרמקולים נמצאים בגובה של הראש שלי הסאונד הרבה יותר מלא, וגם את צלילי הביניים שומעים טוב. זה יכול להיות בעייה עם הרמקולים שלי או שזה מצב נורמאלי שנובע מפיצול הרמקולים בכול לוין בATP3? (הרי הצליל העיקרי יוצא מלמטה והצלילים הגבוהים יוצאים מלמעלה בלווין..) תודה.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הראשון של LG: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/i...on_id=22938749 השני של PHILIPS: http://www.getit.co.il/Prod/50373/436 להתייחס למפרט טכני בלבד.. הLG יקרה טיפה יותר.. אך אני מעדיף התייחסות טכנית בלבד.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
נכון להיום זה הדבר שהכי מתאים לי.....אז: 1)יש למישהו מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ?(אם אני לא טועה אחד בשם זן מאסטר אמר שהוא יודע....) 2)כמה הוא יעלה פה? 3)איך אני יכול לדעת עם הטאצ' פאד נוח לשימוש או לא? 4)מאיפה אני יכול להזמין אותו בחו"ל ואני לא אצטרך לשלם עליו מכס? תודה רבה איתן
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של אסוס P8P67-M Pro ולצערי הרב לאחר הקנייה של המחשב שלי לפני כחצי שנה הצטערתי שבחרתי בלוח הזה, הייתי צריך לקחת לוח ATX ולא Micro ATX (אחרי ששמתי עליו SCYTHE MUGEN 2 ו-GTX560 TI שתופס 2 סלוטים כמעט ולא נשאר לי מקום) וגם בגלל שהסאונד ממש איכזב אותי, סאונד נמוך מאוד לעומת מה שהיה לי במחשב הקודם (גם מובנה על הלוח). אבל נעזוב את זה, כולנו עשינו בעבר טעויות ומטעויות לומדים, לשמחתי זה לא טעות כזאת קריטית כי אחרי הכל זה לא כזה לוח גרוע פשוט לצרכים שלי הוא לא התאים לי כפי שציפיתי. התגברתי על הצפיפות עם הלוח הקטן (למזלי בחרתי מארז CM690 שעזר לי הרבה בעניין), מה שנשאר לי להתגבר עליו זאת הבעיה של הסאונד שממש התאכזבתי ממנו. החלטתי שאני רוצה להביא לי כרטיס קול עם סאונד …
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הרמקולים של אלטק MX-5021 THX שהזמנתי מחול. עלו לי 199 דולר כולל משלוח. יש לי במחשב כרטיס קול OB של REALTEK HD ושמועים נהדר! אני מאמין שעם כרטיס קול איכותי ישמעו עוד יותר טוב. תקנו אותי אם אני טועה. יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס קול חדש- חשבתי על X-Fi Xtreme AudioוCreative האם זה יהיה מספיק לרמקולים שלי? או שצריך כרטיס יותר איכותי, כדוגמת Revolution 5.1וM-Audio ? השימושים שלי- מוסיקה, משחקים, סרטים, לא יותר מזה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
עשיתי סרט וצרבתי אותו לSVCD בDVD אני רואה אותו כמו שצריך באיכות מצויינת על כל המסך... כשאני מפעיל אותו ב מיקרוספוט מדיה פלייר 10 הוא מראה אותו על חצי מסך... איך אני יכול לראות אותו כמו שצריך? בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
כשאני מחבר את האוזניות לרסיבר, צד שמאל זה צד ימין וצד ימין זה צד שמאל, מה עושים? ???
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם כרטיס קול על לוח האם. כנראה של אינטל. לא יודע מהו הלוח אם שלי, ולא מוצא את הדיסק עם הדרייברים של הלוח אם. אז כיצד אני יכול להפעיל את הכרטיס קול? כרגע יש לי רק את הביפר של המחשב, ואני מתגעגע לצליל ששומעים כשאתה נכנס לווינדוס. מה אני יכול לעשות כדי שאשמע צלילים ערבים לאוזן מהמחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל את חוות דעתכם על הציוד הבא שאני הולך לרכוש: רסיבר DENON AVR1604 / DENON AVR1705 או רסיבר YAMAHA RXV450 / YANAHA RXV540 (מה ההבדל ביניהם? במה האחד יותר טוב מהשני?) רמקולים: JBL SCS146 תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טוב אז אחותי קנתה מיני אייפוד ואין לה מושג איך לתפעל אותו...גם לי אין מושג ולי בכלל יש iRiver מה שקורה שפותחים אותו אז מופיע תיקיה עם סימן קריאה ודרך הiTunes גם היא וגם אני לא הצלחנו להבין איך מעלים שירים למכשיר אז אולי מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי טלוויזייה LCD של Panasonic, דגם - 42u30. יתרונות? חסרונות? האם רואים טוב משחקי כדורגל וספורט בכלל? המחיר - 2900 (כולל משלוח והתקנה). תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
סתם עלה לי הרעיון אם אפשר לחבר לUSBOTG למשדר בלוטת' (זה עולה פחות מ100 שקל) ואחד למחשב ולעבוד ככה...wireless... מישהו ניסה את זה? זה נראה לי אמור לעבוד..
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הרדיו דיסק הנוכחי שלי באוטו התפגר, והחליט להפסיק לנגן דיסקים. מכיוון שהוא היה די מעפן וחסר בולם זעזועים החלטתי להשקיע ולקנות אחד חדש, נורמלי. הבעיה היא, שאני לא מבין בכלל במבחר ובאיכות שיש (למרות שגם אני יודע לצעוק pioneer ) הדרישות שלי מהרדיו דיסק הם: -עוצמת כוח סבירה (קדמיים, אחוריים) -בולם זעזועים טוב -רצוי מאוד: קורא mp3 -כניסת aux -נשלף -עדיף שיראה טוב, אבל בשביל המחיר מצידי שיראה כמו כבשה -יתרון: שלט -מחיר: עד 600 שקל, עדיף אפילו פחות -הכי חשוב: אפשר להשיג אותו בארץ, בלי הזמנה מהאינטרנט. מה האיכות הכי טובה שאני יכול להשיג עבור 600 שקל, ומה עבור פחות, נגיד 450-500. תודה רבה, יובל
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בטלווזיית LED או lcd גודל: 42 אינצ מרחק צפייה: 3.2 מטר תקציב : 4K + (במקרה הצורך ) רוב הצפיות יהיו ב SD מעוניין שיהיה כניסת USB לצפיית סרטים ב HD ואולי בעתיד הרחוק לעבור לממיר HD חשבתי על פאנסוניק TH-L42E30 ? אשמח לעוד המלצות (לא פלזמה) תודה ויום טוב לכולם !!!!</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-