אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היום הגיע לידי האיריבר H 10 20 גיגה שלי. כה הוא אמריקאי לא להגיד לי כמה זה לא טוב =] בכול מקרה, איני נוגע בו משום שאיני יודע מה עלי לעשות. [אני רוצה לציין שבחוברת לא מצויין כלום] מה עלי לעשות? להטעין את המכשיר ישר? לגמור את הסוללה ואז להטעין? לגמור אותה עד כ30 אחוז ואז להטעין? מה עלי לעשות בשביל להגיע למקסימום של חיי הסוללה.
-
- 11 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן mp3 (בעל נפח גבוה, לפחות 512M) שיש לו יכולת הקלטה טובה. המכשיר מיועד להקלטות באולם הרצאות. רצוי מכשיר זול... המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3 אמרו שיש בעי עם הכפתור הדלקה שהוא גם הווליום....משהו כזה... האם זה לא מפריע לעוצמת הווליום או שכן?
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בחודשים האחרונים יותר ויותר משחקים חדשים שיוצאים דורשים כרטיסי קול לא מובנים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח. כשאני מנסה להריץ משחקים כבדים כמו, באטל-פילד 2 למשל, הם מקרטעים. דרישות המערכת שלי עולות בהרבה על הדרישות המומלצות למשחקים אלה. האם הסיבה לקירטועים יכולה להיות העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב את עזרתכם. חיברתי בפעם הראשונה את הiPod (30GB)החדש שלי למחשב עם מערכת הפעלה WinXP. האיייפוד נתקע מאז על תפריט הראשי על השעה בו חובר ואין לי שום אפשרות לבצע פעולות, פשוט לא נגיב - נתקע ואף לא מבצע כיבוי אוטומטי. בנוסף קיבלתי הודעה במחשב שהתקן הUSB לא מזוהה כהלכה. ה iPod נרכש בארה"ב. מה עלי לעשות. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רסיבר של חברת שרווד מדגם 9090 במחיר 600 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חבר שלי קנה HD-555 מחול, האם הוא צריך מגבר חיצוני ? ואם כן, מאיפה משיגים בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום ראיתי בבגאג אוזניות דו צדדיות, אני רוצה הסבר על זה בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן mp3 שיעמוד בדרישותיי, וגם לא יחרוג מגבולות התקציב שלי. חשבתי שמצאתי ישועה כשקראתי באתר של Apple על ה- iPod mini החדש בנפח 6 ג'יגה. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא בארץ מקום שמוכר את הנגן הנ"ל במחיר סביר. ipod mini בנפח של 6 ג'יגה עולה בארה"ב 249 דולר, אך המחיר בטח יעלה בעקבות דמי משלוח ומסים. אני פתוח לתגובות והצעות, אולי אתם מכירים נגן אחר בעל נפח דומה שלא עולה הרבה, ואולי אתם מכירים חנות או אתר שמוכרים את הנגן במחיר טוב. אני צריך נגן mp3 איכותי, בעל נפח בין 4 ל 6 ג'יגה, ממשק נוח וידידותי ובמחיר הלא עולה על 1100 ש"ח. תודה מראש, -Raynor
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי היום את הכרטיס, חיברתי בבית, התקנתי XP מחדש ( סתם כי הגיע הזמן ... ) , דרייברים כמו שצריך - הכל טוב ויפה ! הערת ביניים : לרמקולים יש קופסה - מעין מגבר - שהרמקולים מתחברים אליה, ויש בה כניסות COAX ו OPTICAL . חיברתי בהתחלה את הכבל האופטי - הגדרתי לו OPTICAL OUTPUT בדרייברים של הכרטיס קול, ובחרתי 5.1 SPEAKERS ! אבל, שני רמקולים קדמיים עובדים, לא SUB WOOFER ולא אחוריים ... עברתי ל COAX - כנ"ל ! בדקתי ב GETTING STARTED של CREATIVE - בכרטיס יש מלבד OPTICAL IN/OUT ו COAX IN/OUT גם יציאה - DIGITAL OUT - שרק עליה כתוב שהיא יוצאת למגבר - היציאה עצמה נראית כמו יציאה רגילה של כרטיס קול רק שהיא דיגיטלית ( מן הסתם ... ) והיא אמורה להתחבר בקצה השני לכניסה או…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אפשר חוות דעת על הנגן, ואיך הוא לעומת האייפוד 15 ג'יגה? וגם מה בדיוק ההבדל בינו לבין ה ihp120 חוץ מכמות הזכרון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
משהו שיכול ליסבול קפיצות ריצות מכשיר טוב תקציב עד 2500
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי אייפוד 20 ג'יגה צבעוני. לא העניין. יש לי רשימה באייטונס אצלי במחשב, ואני רוצה להוסיף שירים ממחשב אחר. ברשימה אצלי במחשב כל שינוי שאני עושה גם משתנה באייפוד ברגע שאני מחבר אותו למחשב. השאלה שלי כזאת: איך אני מוסיף שירים לאייפוד דרך מחשב אחר (שכמובן אין בו את כל הרשימת שירים שלי) בלי שימחקו לי כל השירים שהוספתי אצלי?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי SOUND BLASTER LIVE 5.1 ( לפי המוכר ) אבל ב DXDIAG ו DEVICE MANGER מופיע לי רק SB LIVE בלי 5.1 רציתי לדעת מחברה שיש להם בוודאות SB LIVE 5.1 מה רשום להם בדרייברים וב DXDIAG . 10X
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 עכשיו חיברתי ההכל לדי וי די ורמקולים עכשיו אני שם סרט די וי די אורינל ואני שומע רק ב2 רמקולים גם את הקול ואת הצליליםואני יודע במערכת קולנוע 5.1 בסרט סראונד אני אמור לשומע תדיבור בסנטר ושאר הקולות בפיצול לשאר הרמקולים ואין בשאר הרמקולים אני שומע רק יענו שהם עובדים כזה רעש חלש כזה וזהו וכשאני מחבר את המערכת למחשב אני שומע מכל 5 הרמקולים אומנם בסטריאו אבל שומעים מכולם ב3 רמקולים אני שומע תדיבור חזקוב2 הרמקולים הנוספים אני שומע תמנגינה למה ככה זה לא בדי וי די ???
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה בנוסף אני מחפש אתר שמוכר בטרייה לאייפוד דור 3 עם תווך שימוש ל 12 שעות תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
קמתי הבוקר ומשום מה המדיה פלייר קלאסיק (וגם הרגיל) לא מצליחים להוציא אודיו. כלומר אני טוען סרט ויש וידאו אבל אין קול, וגם בסרטונים באינטרנט אין שום שמע! רק בתוכנת סאונד שלי (פובאר 2000) אני מצליח לשמוע שירים, מה שאומר שאין כאן בעיית חומרה של הכרטיס קול. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? חג שמח
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב לטלוויזיה הכל עובד ישלי טלווזיה HD READY 42 עכשיו רשום שהיא תומכת 1080P שזאת אומרת שזאת רזלוציה של 1920X1080 אני מנסה לשים את הטלוזיה על הרזלוציה הזאת ושורת ההתחל יוצאת מהמסך וגם אם אני מנסה ל 720P על רזלוציה זה עדיין לא רואים את המסך או שהוא מתוח מדי או שהוא רחב מדי .. ואגב זה כמעט על כל רזלוציה ככה מה עושים?? הטלווזיה שלי זאת זאתי http://www3.shopping.com/xPO-JVC-LT-42X788 תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי טלוויזייה LCD של Panasonic, דגם - 42u30. יתרונות? חסרונות? האם רואים טוב משחקי כדורגל וספורט בכלל? המחיר - 2900 (כולל משלוח והתקנה). תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מוזר להיות פה באמצע שבוע.. בכל מקרה, אני מחפש לקנות אוזניות קשת חדשות בסביבות מחיר של 400-500 שח (אפשר טיפה יותר או פחות) הבעיה שאני לא ממש מבין גדול באוזניות כאלה, ואני רוצה ללכת בכיוון של best value for money כלומר הכי טוב שאפשר במחיר הכי טוב הבנתי שיש סוגים - חצי פתוח, פתוח, סגור.. הייתי שמח אם אפשר היה לקבל הסבר קצר גם מה זה אומר תודה, נועם
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שיהיה די נחמד אם יהיה לי כרטיס טלויזיה במחשב... חח אני מחפש כרטיס טלויזיה פשוט, לא יותר מדי יקר (עד 200 ש"ח) שיעשה את העבודה כמו שצריך: לא יתקע, ישדר חלק ואיכות תמונה טובה חשבתי על זה: LeadTek WinFast TV2000 האם הכרטיס הזה בסדר ועונה על הצרכים שלי? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול onboard על לוח של gigabyte s3 הכרטיס הוא realtek hd audio ויש לו יציאה אופטית ודרך כבל אופטי אני מחבר אותו לרסיבר. רציתי לדעת אם אני יקנה כרטיס קול גם אם יציאה אופטית האם יהיה הבדל באיכות לטובה במידה והכרטיס יהיה יותר איכותי? או שבגלל שזו אותה יציאה האיכות תהיה אותו הדבר? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן , אני נוסע למזרח ואני רוצה להתפנק על רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר בסכום הזה.. חריגה של כמה שקלים תיהיה בסדר אבל לא הייתי מעוניין להשקיע יותר מזה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-