אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי לא מזמן אייפוד טאצ', ואיתו קניתי את האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7973&perur=2&t=43&c=564 אהבתי את העיצוב שלהן וחשבתי לעצמי שחברה רצינית כמו פיוניר, קנייה בטוחה, אז טעיתי. יש להן פירוט טוב בצליל, אבל חסרים לי מאוד הבאסים. ובנוסף לזה הן לא יושבות לי טוב באוזן עם אף אחד מהמתאמים שהגיעו איתן. בדקתי CX300 וCX500 של חברים, הבאס שם הרבה יותר טוב, אבל לא שומעים בהן הרבה צלילים שכן שומעים בפיוניר. חשבתי כבר אולי להזמין מאיביי Etymotic er6i אבל הן קצת יקרות לי, וגם אני לא יודע עליהן כלום לגבי איכות הצליל, חוץ מזה שיש להן בידוד מעולה אז אני מעדיף לעשות את זה רק אם אין ברירה. יש אלטרנטיבות טובות ששווה לשקול בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לצורך סרטים, על מה הייתם ממליצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קניתי ATP3 ויש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים שמחוברים למחשב בערוצים האחוריים, זאת אומרת שיש לי 4.1 או שאני טועה? כיצד להגדיר את הרמקולים במחשב ב-NVMIXER ? אין אופציה ל 4.1 ,רק או ל-4 או ל-5.1.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות אותם במבצע של 1+1... לסרטים והרבה מוזיקה. http://officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=00005Ypv1l19W4dP3VoShriRaYr:12bbi68k5?Ne=31244&Ntt=%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d&Ntk=all&Ntx=mode+matchpartialmax&N=2+31247 תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי , ברצוני לרכוש LED 50 אינץ' לחדר עד 3000 שקל אני לא ממש בקיא בנושא אשמח להמלצות והאם עליי לרכוש מוצר שהוא מותג כגון: LG , SAMSUNG , SHARP וכו.. או שמותג כמו HISENSE זה סבבה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה מראש... אני מניח ש VS2421 מהווה אופציה אשמח להמלצות ולהצעות לגבי רמקולים נוספים כמובן..
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לא הייתי באתר ולאחר לבטים רבים החלטתי להתייעץ בכם האנשים המקצועים. אני מעוניין ברכישת מסך טלוויזיה חדש בסכום של עד 1500 ש"ח בגודל 32", ניתן לחרוג. אם יש אופציה מאוד טוב בתוספת תשלום קטן אבקש לציין גם את הדגמים ה"יקרים" . לא משנה לי אם תהיה טלויזיה LED או רגילה פלזמה או LCD HD READY או FULL HD . חשוב לי שבמחיר הנ"ל תעזרו לי לבחור ולהוציא את המיטב שאוכל לקבל בתמורה לכסף שאני מוכן לשים על השולחן...
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי דל E6400 בעל כרטיס 4500 של אינטל, קיימים לו 2 חיבורים VGA ו DP, אני מחפש להוציא ממנו סיגנל לטלויזיה ישנה בעלת חיבורי קומפוזיט בלבד, מה תיהיה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי איפוד נאנו דור ראשון ואני לא כל כך מרוצה מהאוזניות, רציתי לדעת האם ההבדל בין האוזניות הנ"ל לבין האוזניות המקוריות של ה Ipod שווה את ההשקעה של ה 50 דולר. מוכן לשקול הצעות נוספות בטווח של 50-70 דולר (נקנה בחו"ל) תודה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יצא או הולכים לעשות מערכת סטריו שכמו שיש דיסק וקלטת יש פתח למיני דיסקים מה זה רעיון סבבה ברור שיש את החיבורים אבל זה יכול להיות יותר נוח בעתיד זה יהיה במקום הקלטות לא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האתר THINK SECRET (שכרגע נמצא בתביעה משפטית ע"י APPLE בגלל כל הדברים החסויים שהוא מפרסם), מפרסם פרטים חדשים על המשל ה IPOD: ה IPOD MINI החדש, יכיל דיסק חדש (כנראה 5GB אבל יתכן שיגיע במספר גדלים), יהיה אותו גודל, אבל יתכן שיגיע בצבעים נוספים.. הוא יצא לשוק בתחילת Q2 2005.. ה IPOD 5G, הדור הבא של נגן הדגל, יהיה בצבע שונה מהלבן הרגיל (צבא יותר מתכתי כמו ה MAC MINI), ויצא גם בדגמים של 80GB, ודגם של 40GB קטן יותר מהדגמים של דור רביעי... הנגן יצא אחרי Q3 2005... http://www.thinksecret.com/news/0501briefly2.html אין פה יותר מדי פרטים מרעישים, אבל לאתר הזה יש יכולת ניבוי די טובה לגבי מה ש APPLE מתכננים... כנראה שהם ימשיכו להוציא נגן יחסית מוגבל מבחינת אפשרויות, והתוספות יעלו יותר…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי עכשיו במחשב שלי כרטיס קול חדש X FI ואני משתמש במערכת 7.1 גם של CREATIVE אבל שמתי לב שרק שני הרמקולים הקדמיים שלי עובדים... המערכת מוגדרת 7.1 ואם אני עושה בדיקה של הרמקולים אז אני כן שומע שהם עובדים אבל ברגע שאני מפעיל מוזיקה אני שומע רק ברמקולים הקדמיים מה אפשר לעשות ? באמת שחיפשתי כל דבר פשוט לא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש בשביל דוד שלי כרטיס קול שמאפשר לחבר בו זמנות גם רסיבר וגם רמקולים רגילים , הרסיבר נמצא בסלון והרמקולים בחדר, זה בשביל הנוחות שלו שלא יצטרך להחליף בין הכבלים כל הזמן. יש דבר כזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אז ככה,אני סטודנט ונשבר לי מהמערכת שמחוברת לי לנייד,altec lansing vs4121 עכשיו,חשבתי להשקיע משהו כמו 600-700 ש"ח במגבר יד שנייה ועוד כ 1000-2000 ש"ח ברמקולים רצפתיים,חשוב לי איכות הסאונד לא עוצמה,אין לי כל כוונה לשבור את הקירות של החדר,אל תציעו לי סאטליטים לא בא בחשבון... חשבתי על הרמקולים הנ"ל:http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ONV10F הם קצת יקרים לי....לא יודע אם הם בכלל שווים את הכסף או שהם לילדים קטנים שרק רוצים להפגיז בבאס.ויש את אלהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23667 כמובן יש את ה wharfedale diamond 8.4 ,אז מה אתם אומרים מה ייתן לי סאונד הכי מאוזן והכי טוב?שוב,אני סטודנט ואני לא יכול להרשות רמקולים בסדר גודל של 6000 ש"ח אלא גג 2000
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז קודם כל החומרה שיש ברשותי, AMD של 1800, 768MB DDR400 ו כרטיס מסך gf4 עם VGA וחיבור מיוחד שלהם שנראה כמו סוג של SVIDEO רק עם יותר חיבורים. השאלות: 1. באיזה דרך הכי כדי לחבר כדי לקבל איכות הכי טובה? בטלויזיה יש קומפוננט, יש SVIDEO ויש RGB. כבר יצה לי לחבר עם קומפוסיט דרך מתאם ,איזה מחשב שהרכבתי למישהוא לא מזמן (משהוא ישן), ראיתי כמה סרטי DVD בדרך הזאת והאמת די בסדר, רק שהתצוגה לא הכי ישרה וכו'. 2. העם יש איזה תוכנה שתאפשר לי לשחק הגאומטריה של המסך ? כמו שיש בCRT למחשבים הכוונה (רק שם זה מובנה) 3. אני כננרה ירצה להתקין עליו XP, ואני רואה צורך גדול ב תוכנה למדיה סנטר ,כי ככה זה סיוט לעבוד עם זה, איך נראה MC של XP על טלויזיות CRT? 4. איזה רזולוציה מומלץ להגדיר ?…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. יש לי טלוויזיה LG מדגם M228WA ורציתי לחבר אותה עם כבל קומפוננט לממיר HOT HD. 1. האם הכל יכול להגיע לאיכות של HD? 2. אם אני משווה אותו ל HDMI עד כמה הבדל יש ביינהם? 3. האם אני יוכל לראות את כל הערוצים באיכות טובה יותר ולא רק את הערוצי ה HD? נכון לעכשיו אני מחובר עם כבל בננה הצהוב הרגיל. תודה מראש לכל מי שיתן תשובה !
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב!, הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה!(קצת סרטים ומשחקים), אני גם רוצה כרטיס קול טוב לרמקולים. אני רוצה להשקיע עד 2000 ש"ח בשניהם. יש כמה רמקולים שאני מתלבט ביניהם: 1. ALTEC LANSING MX5021 2. ALTEC LANSING FX6021 3.LOGITECH Z2300 אני מוכן להשקיע ברמקולים עד 1500 ש"ח. איזה רמקולים כדאי משלושת אלה? יש רמקולים יותר טובים במחיר הזה ? ובכרטיס קול בסביבות 500 ש"ח, אז אני צריך המלצה לכרטיס קול טוב עד 500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אתמול הלכתי לחנות אולפן של אבי יפה בירושלים לשמוע ולקנות אוזניות . בסופו של דבר יצאתי עם חיוך ענק על הפנים וUltrasone PROline 750. אוזניות באמת נפלאות שמעתי שם את ה650 ואת הבייר dt880 ו dt990 ולא היה לי יותר מדי התלבטות. לאחר מכן הלכתי לחנות של p-see שאני אוהב לקנות בה והזמנתי אתה הCreative SoundBlaster Fatal1ty platinum. http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=16559&listby= הכרטיס יגיע כנראה מחר והאוזניות נשמעות חלום עכשיו. ההתנגדות של האוזניות 40 אוהם אז השאלה שלי היא האם נחוץ מגבר אוזניות בשביל שדרוג משמעותי של הסאונד.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
רצוי גם משהו איכותי כמובן (אבל לא שיא האיכות כמובן). הייתי מעדיף גם שיהיה כמה שיותר קומפקטי.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנשים יקרים, יש לי כרטיס InnoAX Audio Extreme 5.1 ומסיבה ממש לא ברורה אני לא מצליח להפעיל את הרמקולים האחוריים... חיברתי למקום הנכון, הגדרתי כמו שצריך (נראה לי ב-Windows) ובכל זאת... דממה. רעיונות? (מעבר ללהכניס לחשמל / להדליק את הרמקולים, כי את זה כבר הצלחתי לבצע בהצלחה...)
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הבנתי שאי אפשר לראות את השמות בעברית של השירים בתפריט הרגיל....אלא רק דרך ה - DB SCAN (או שפשוט לא הבנתי נכון...) יש משהו שאפשר לעשות כדי שאני כן יראה בעברית בתפריט הרגיל??....לפי דעתי הוא הרבה יותר נוח מה-DB.....ומתי צריך לצאת העידכון הבא?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אם להיות יותר ספציפי,יש גרסאות25,26 לכרטיס הנדון ולפי מה שנאמר לי,הראשון תומך בויסטה והשני לא-האם נכון הדבר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום בו עלי לשאול את השאלות שמפורטות בסוף דברי אילו. לפני 10 ימים קניתי נגן דיוידי פיוניר DV320S . בבדיקה שעשיתי הסתבר שהמכשיר תקול לפחות בקריאת תקליטורי DVD הן בסרטים מסחריים (תקליטורי סרטים רגילים מספריית וידאו בנפח 8.5 גיגה) והן בתקליטורים DVD צרובים (4.7 גיגה סרטי DIVX ). הסרטים מנוגנים טוב בהתחלה אבל המכשיר ניתקע בזמן הצגת הסרטים (לאחר פרק זמן שבין 10 דקות ל- 60 דקות). המדיה של הסרטים תקינה לחלוטין (הסרטים קנויים חדשים לגמרי והצרובים הם על מדיה איכותית וצרובים במהירות איטית למדי). אין שום תקלה בהרצת אותם סרטים מכוננים על המחשב. הנגן של פיוניר ניבדק חלקית גם בהרצת סרטי DIVX על מדיה של 700MB והרצת סרטי DIVX על DOK USB עד עכשיו, בכל הנסיונות הללו הפ…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-