עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DAVIDD,

עוד מעט אני טס לחו"ל . קיצר ראיתי באתר של הדיוטי פרי את הרמקולים האלה http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=31325 ב200$ שזה 920 שקל בערך בארץ מחירם עומד על 1845 כלומר פי 2 מהדיוטי פרי מישהו מכיר את הרמקולים האלה איך הם?? ולמה הם כ"כ יקרים יחסים ל2+1. דרך אגב כרגע יש לי את אלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=24895 שווה להחליף את ה4.1 ב2.1????

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by mik_amar,

יש לי שאלה חשובה מאוד בקשר לנגן mpio hd400... אני מתכוון לקנות אותו אבל יש לי בעיה...ראיתי באתר של היצרן כמה תמונות שלו והחיבור של האוזנייה לא נראה לי רגיל אז השאלה שלי היא האם אפשר לחבר גם אוזניות רגילות לנגן???...יש תמונה למטה של החיבור... ועוד שאלה אם כבר אז איזה נגן עדיף ה MPIO HD400 או ה IAUDIO X5??? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by Bartleby,

בחודשים האחרונים יותר ויותר משחקים חדשים שיוצאים דורשים כרטיסי קול לא מובנים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח. כשאני מנסה להריץ משחקים כבדים כמו, באטל-פילד 2 למשל, הם מקרטעים. דרישות המערכת שלי עולות בהרבה על הדרישות המומלצות למשחקים אלה. האם הסיבה לקירטועים יכולה להיות העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה? תודה.

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  4. יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 עכשיו חיברתי ההכל לדי וי די ורמקולים עכשיו אני שם סרט די וי די אורינל ואני שומע רק ב2 רמקולים גם את הקול ואת הצליליםואני יודע במערכת קולנוע 5.1 בסרט סראונד אני אמור לשומע תדיבור בסנטר ושאר הקולות בפיצול לשאר הרמקולים ואין בשאר הרמקולים אני שומע רק יענו שהם עובדים כזה רעש חלש כזה וזהו וכשאני מחבר את המערכת למחשב אני שומע מכל 5 הרמקולים אומנם בסטריאו אבל שומעים מכולם ב3 רמקולים אני שומע תדיבור חזקוב2 הרמקולים הנוספים אני שומע תמנגינה למה ככה זה לא בדי וי די ???

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. Started by FatherBoard,

אז ככה, אתמול החלטתי סופסוף לעדכן את ה-firmware של הנגן. הורדתי את הגרסה האחרונה (1.60 האמריקאית) ועשיתי הכל לפי ההוראות. נכנסתי לתפריט של הנגן, עשיתי "עדכון firmware", אשרתי ו....כלום. כלום לא קורה. זה חוזר לתפריט הראשי בלי עדכון ובלי כלום. תחקרתי קצת את התפריט והגעתי למסקנה שאותו דבר קורה גם כשמנסים לשנות את שפת המערכת. הסימון נמצא על שפה אחרת אבל הכל נשאר באנגלית (אחרי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר). וזה לא הכל. כשאני מנסה להשתמש ב-DB וללכת לפי אלבומים, אז חלק מהאלבומים שנמצאים בנגן בכלל לא מופיעים, ובאלה שכן מופיעים יש בלאגן שלם והרבה שירים חסרים. עשיתי בדיקה יסודית (9 GB של שירים, בדקתי שיר שיר :-X ) וכל הפרטים של השירים והאלבומים מסודרים למופת.(ה-DB מעודכן ד"א). I ne…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by pom23,

אני שוקל להתקין את הפירמוור הקוריאני על הH10 האירופאי שלי, האם זה אפשרי? אם כן, מה הייתרונו/חסרונות בכך?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  7. עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר עריכה: הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? עריכה נוספת נראה לי לא יודעים פה בדיוק על מה מדובר אולי אפשר להעביר את זה לפורום לוחות אם וזיכרונות אולי שם יודעים תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by IdolAdmin,

סתם עלה לי הרעיון אם אפשר לחבר לUSBOTG למשדר בלוטת' (זה עולה פחות מ100 שקל) ואחד למחשב ולעבוד ככה...wireless... מישהו ניסה את זה? זה נראה לי אמור לעבוד..

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by the_lighting,

יש דגם שלהם 2.1 עם אפשרות לשלט? במחיר של עד 700 אני רוצה לשים אותם בסלון! או רמקולים אחרים יתאימו לסלון רק 2.1

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. תראו הבאתי את הנגן לחבר , בקיצור זה לא נפל לא כלום הוא שמע שירים בסבבה שלו ואז יום אחד אני מקבל צלצול שמע אחי קרה משהו לנגן כל השירים נמחקו ונשארו רק 2 (מתוך איזה 200) -->מדבור על Creative Zen Micro 5 ג'גה שנקנה לפני שנה וחצי בארה"ב. בקיצור הוא אמר שזה לא זיהה לו את זה במחשב אז המפגר הוריד FrimWare במקום דרייבר וניסה להתקין ואז הוא לא הצליח בקיצור עשה בלאגן ועכשיו הנגן מת מז"א מת הוא נתקע בקטע של ה Creative בהתחלה שזה אומר תשם של החברה אחרי שעה הוא עובר ל re buliding libary אחרי שעה הוא עובר לתפריט ושם הכל סבבה , אבל נשארו 2 שירים מתוך 200 וכשאתה נכנס ל Information זה אומר שיש לך 700 מגה תפוסים אבל בעצם יש רק 2 שירים שכל אחד לא עובר ת5 מגה וניסיתי לעדכן קושחה שוב …

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  11. אני מעוניין לדעת לאיזה כרטיס אני אזדקק אם ברצוני לשמוע בדולבי דיגיטל וDTS דרך הכבל האופטי שמתחבר לי מהמחשב לרסיבר? כוונתי היא למשחקים שתומכים בDTS+DOLBY כמובן... נ.ב. סרטים אני כבר רואה כך אבל הכרטיס אונבורד שלי לא תומך במשחקים בעלי יכולות סראונד... איזה כרטיס ייתן לי את מירב התמיכה?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות את הנגן הזה אבל יש בעיה: בוואלהשופס רשום שהוא מציג ליריקס אבל בנטאקשן לא רשום שהוא מציג http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2084915 http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1385009 מישהו יודע אם הוא מציג או לא?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

יש לי שאלה אז ככה אני לא מבין כל כך באוזניות יש לי אוזניות די טובות שעלו בערך 250 שקל אז דוד שלי טס לחול אז נתתי לו אותם שישמע שם והוא לא חוזר בזמן הקרוב ואין לי אוזניות אחרות אז מצאתי באינטרנט את האוזניות האלו lexsus hf2011 שהם עולות 100 שקל אז אני רוצה לקנות אותם אותם ולשמוע אית עד שהוא חוזר אז אני רוצה לדעת אם הם אוזניות טובות והם האיכות היא די טובה אני לא צריך למשחקים יותר לשירים והם אני כול לשמוע בהם שירים בעוצמה די חזקה ויש לי עוד שאלה האם אוזניות סטריאופוניות יש להם חיבור רגיל והם אני יכול לחבר אותו למחשב ולנגן mp3 http://www.bomba.co.il/product.asp?productid=300ומצטער ששאלתי פעמים את אותה השאלה פשוט בפעם הראשונה כשעשיתי שלח תגובה אז זה נתקע לי ולא ידעתי …

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  14. Started by Stanly,

אהלן.. אני מחפש אוזניות במחיר לא גבוהה עד 100 ש"ח אוזניות סבירות שיעשו את העבודה שלהם, אני רוצה לחפש אותם למכשיר הMP3 שלי, אף הוא מכשיר די זול (אבל הכי טוב מהסוג הזול, כמה שאפשר, כן..). עכשיו אני חושב שאני מעדיף אוזניות שנידחסות לתוך האוזן אבל שניתפסות, כלומר חשבתי על האוזניות האלו: koss KSC6 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductOpenFrameset אני מודע לכך שאין הבדלים גדולים בין האוזניות במחיר שכזה אבל אני לא ממש רואה סיבה לשלם יותר אלה אם כן יש לך משהו אחר לומר.. בנוסף אני ממש מעדיף את האוזניות שניתפסות על האוזן כמו ה-KSC6.. יש לכם עצות? חוו דעתכם..

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  15. אהלן הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה, וברשותי כ-800 שקלים. יש לי חדר רגיל, ואני מחפש את המערכת שתוציא את המקסימום במחיר, והכי חשוב במוזיקה, כי רוב הזמן אני שומע ומחפש איכות. מה אתם מציעים ? מערכת 2.1 או 5.1 ? סאטלייט ? תגידו לי מה אתם חושבים, בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by Trilandian,

רציתי לצאת היום להליכה ושמתי לב שהאוזניות שלי (Hama BSH-240) מתו לי (כנראה הלכה הסוללה). בגלל שאין ל-Hama מעבדה בארץ (למיטב ידיעתי), אני מחפש אוזניות אחרות. אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם טוב אני מאוד אשמח. ע"מ לחדד, אני לא מעוניין באוזניות קטנות (Earphones). המוזיקה שאני מתכוון לשמוע איתן זה בעיקר טראנס ו/או רוק כבד. תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by itzikman,

יש לי רמקולים בשימוש במחשב, 2.1 של קריאייטיב SBS350. ויש לי גם את הרמקולים הנ"ל של AIWA של המערכת, אני רוצה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב ללא המערכת עצמה, שרק הרמקולים יהיו מחוברים בנוסף לקריאייטיב, צירפתי תמונה של החוטים אל אחד הרמקולים של המערכת ואין לי מושג איך ולאן לחבר את החוט הזה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  18. אני רוצה לקנות אוזניות משולבות מיקרופון. זה בעיקר למחשב ולמשחקים אבל גם שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה וסרטים וכו' לא ממש מוגבל מבחינת תקציב, הייתי אומר עד 600 ש"ח נשמע לי סביר אבל אני מסוגל לחרוג חשבתי על הIcemat Siberia , אבל אני לא בטוח אם זה באמת טוב או סתם מיינסטרים. ואפשר לדעת מה זאת גרסאת הUSB שעולה 20$ יותר? המלצות אחרות? תודה~

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. אני לא הכי מעודכן, אבל מעניין אותי לדעת איזה מערכות מומלצות.. ראיתי שדווקא לאחרונה יש ירידת מחירים של נגנים שתומכים בחיבור נגן אמ-פי-3.... אז אם יש לכם המלצות למערכת (בלי מגברים, רק קידמית) שתומכת כמובן בחיבור PL למוזיקה ועולה עד 700 שקל (למרות שעדיף משהו באזור ה 500), אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by liav12,

שמעתי איפשהו שמפעילים את זה זה מאט את הפריימים במשחק..זה נכון??

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. אני זקוק לאוזניות כדי לדבר בפלאפון. כידוע לא בריא לדבר עם הפלאפון צמוד לראש (קרינה אלקטרומגנטית) ולי זה גורם כאבי אוזן אם אני מדבר 20 דקות ומעלה.. אז אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור עד נאמר 150 ש"ח. יש לי את הpx100 של sennheiser ואני יודע שהם עדיפות על כל אוזניות שתמליצו לי עליהם אבל יש איתם בעיה שהם מגושמות לעומת אוזניות כפתור, וגם גדולות ושבירות ואני לא רוצה שיהרסו לי. התיכנון הוא לשים את האוזניות (שמתחברות לדיבורית של המכשיר) בתא הקטן של התיק. כך אוכל לשלוף ולהחזיר אותם בקלות וללא דאגות שישברו כמו שהpx100 עלולות להישבר.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. שלומות לכולם, אני מחפש מסך 52 אינ'צ שייקנה בארה"ב וישאר שם! אין לי אפילו שמץ של מושג לגבי מה עדיף, LCD או פלאזמה. ולכן אשמח להמלצות תודה רבה רום

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by KusHniR,

יש לי 300 שקל לקנות רמקולים 2.1 ואני קונה רק מ www.ksp.co.il אני קונה היום איזה עדיף ?! Logitech X-220 2.1? או CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. בעיקרון, אתם יודעים איך זה עובד - מחיר : איכות. אני לא בדיוק מבין את ההבדל בין פלזמה לLCD או את התקדמות שתי התכנולוגיות על מסכים בגודל ה50". כרגע אני מחפש טלויזיה בסביבות הגודל הנ"ל שיראו בה הכי טוב שאפשר + תתמוך בFull HD + תיהיה הכי זולה - איזור ה8000 ש"ח גג של הגג אם זאת הטלויזיה הכי טובה בעולם שכל כך שווה את המחיר שלה שזה לא יאמן , סביבות ה5000 ש"ח זה מה שאני מחפש בעצם. בקיצור, אני פשוט רוצה תמונה טובה ותמיכה בHD מלא (1920x1080) במחיר הכי הגון שאפשר למוצר השווה ביותר למחיר (סטייל "יותר עדיף" של בלייזר). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. טוב אז ככה המשתמש שלי אבד אי שם לא יודע למה ולא משנה. שאלה לי אלכם חשבתי היום על להעביר את היצאות האחוריות של אותו כרטיס סאונד על הלוח לקדימה האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת? $%^ הבהרה אני לא חדש כאן אני די ישן שנה בערך

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.