עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. במחשב של ההורים שלי יש כרטיס O.B סטנדרטי(אינטל היי משהו) והוא עבד מצויין איזה שנתיים. פתאום אתמול הפסיק האודיו. הבעיה היא לא ברמקולים כי חיברנו אותו לסטריאו והם עובדים...למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by eli20,

איפה הכי משתלם והכי זול בארץ לקנות נגן mp3 של 20 ג'יגה? (הכוונה לחנות) תודה לעוזרים, אלי

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  3. מישהו יודע להמליץ על זוג רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח כדי שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה בצורה סבירה? (טוב בסדר, סבירה מינוס) ממה שקראתי בפורום ובסטיקי, ראיתי שאילו המתחרים העיקריים. מה מהם עדיף למוסיקה? Creative inspire2500 או Creative Trigue 2200 ?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by תינוק22,

JBL CS6 6.5 http://www.jbl.com/EN-EU/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=CS-6 אני אולי אקנה מ חבר אותם, אני מחפש משהו פשוט אבל שישמעו קצת יותר טוב מהמקולים המעפנים שיש לי באוטו . מה דעתכם ?

5. Started by BiG Kahuna,

אני שואל בשביל חבר שלא יכול לכתוב כרגע: יש לי טלוויזית מסך רחב אבל רגילה (CRT) שמקבלת חיבור קומפוננט. השאלה שלי האם אפשר בעזרת המתאם הזה למרות שהוא מיועד ל HDTV לקבל תצוגת מסך רחב מהמחשב. מישהו יכול להגיד לי גם אם 480i\p זה בהכרח רזולוצית HD? כי נדמה שזאת רזולוציה של שירודים רגילים. הטלוויזיה שלי תומכת שידור פרוגרסיבי. http://www.ati.com/support/manualpdf/CmpVidAd.pdf זה המתאם שאני מדבר עליו. אם היה ניתן להשיג את המתאם הזה בארץ כבר מזמן הייתי מנסה את זה לבד אבל בלתי אפשר ולא בראש שלי לבזבז 40$ על לנסות את זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  6. כי יש לי די קפיצות כאלה במשחקים , פריזים , וזה נגרם עקב הכרטיס קול שלי ALC888 מה אתם אומרים כדאי לקנות את הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  7. Started by eladbu,

מחפש אתר להורדת מלל לשירים בתצורת LRC לנגן שלי יש אתרים כאלה? עדיף בחינם!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  8. יש לי את האוזניות הללו כשנה, ואני ממש ממש ממליץ למי שמחפש אוזניות איכותיות במחיר "סביר". הבעיה שלי היא שאיבדתי את כל הגומיות סיליקון של האוזניות ואין לי דרך לשמוע דרכן עכשיו .... מישהו יודע איך אני משיג את היבואן או על חנות שמוכרת את הגומיות הללו ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

אהלן, יש לי בנייד יציאת VGA ובטלויזיה כניסת HDMI יש דרך לחבר בינהם בלי 4 קומבינות אחת על השניה? ואם הדרך היחידה היא רק דרך שילוב של כמה קומבינציות, עד כמה זה יפגע באיכות? עריכה: האם זאת הדרך היחידה?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by OFF-RoaD,

קודם כל-גרסא אירופאית. קניתי את הנגן (6 גיגה) חדש, עידכנתי קושחה (בוצע אוטומטית), העברתי לעברית, הפכתי שירים והכנסתי אותם לנגן-עד כאן הכל טוב ויפה. רואים את הכל לפי אמנים ואלבומים, ממש כמו שצריך-הייתי מאושר. אני מתחיל לנגן שיר, כולי שמח וטוב לב, פתאום עובר שיר והתמונה על המסך-לא משתנה. שם השיר נשאר כשם השיר הקודםן. ככה הנגן תקוע על אותו שיר. כשיצאתי חזרה לתפריט הנגן בילגן לי את כל הרשימות, האלבומים לא מופיעים יותר תחת האומן, וכל הרשימות שעמלתי עליהן כל כך קשה נעלמו. חשוב לציין שהשירים עצמם עדיין נמצאים על בנגן. התבאסתי קשותף ואני מחפש דרך לפתור את הבעיה. זו בכלל בעיה רק אצלי או בדגם בכללי? תודה מראש לעונים! עודד.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  11. אהלן כולם, יש לי בעיה כזאת, אני קונה מחשב עוד שבועיים,ורוצה לחבר אןתו לטלויזיה לצפייה של סרטים,עכשיו יש לי בעיה לגבי האודיו כי אין לי יציאת AUX במערכת סטריאו,למרות שהיא באמת טובה,רק לא מבין איך אין... עכשיו מה הייתם מציעים לי לעשות: 1.לחבר כבל RCA בין הכ.קול לAUDIO בטלויזיה,הטלויזיה MONO. 2.לחבר את הכ.קול למיקרופון במערכת,וכך להשתמש בה,אמור להיות סטריאו. 3.להשתמש ברמקולים של המחשב.(אולי לקנות חדשים,אבל אני לא הכי בעד). 4.לוותר ולעזות הכל במחשב,גם צפייה ואודיו של הרמקולים. מה יהיה הכי טוב ואיכותי לעשות? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by Danman,

היי, אני זקוק להמלצה למסך טלוויזיה חדש ב2300-2500 ש"ח לכל היותר. המסך הוא לחדר שינה ומרחק הצפיה הוא כ2 מטר לכל היותר. השימושים העיקרים בו לפי סדר חשיבות יורד: - צפיה בשידורי טלווזיה של HOT (מאמין שאזמין ממיר HD.) - חיבור המחשב לטלוויזיה לסרטים וסדרות בHD. - חיבור עתידי של XBOX360. תודה רבה וחג שמח, דני.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך המצלמה לרמקולים 5.1 למחשב, עד 1000שח, כמובן אם יש משהו שווה יותר אפשר לחרוג מעט. המטרה היא מוסיקה בלבד ואם אפשר, גם כרטיס קול בעד 500 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. מה שלומכם? החלטתי להתחדש במסך LCD לחדר, ומאחר והמחירים צנחו יחסית, אשמח לפנק את עצמי במסך גדול. דרישות: חיבור COMPONENT (RGB) אחד לפחות. חיבורי HDMI אחד לפחות. חיבור COMPOSITE אחד לפחות. רזולוציית FHD. לפחות גודל 32/37" אחריות נורמלית. והכי חשוב, אם לא חייבים את כל התקציב, אז לא להשתמש בו

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. פרטו

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה לקנות DVD מקליט ואין לי שמץ של מושג בתחום הזה, אשמח לקבל עזרה. מה צריך לבדוק ואילו תכונות צריך לחפש ב-DVD מקליט ? האם יש חברות או דגמים מסוימים שמומלצים ברמות המחיר השונות ? תודה רבה למי שיוכל לשפוך קצת אור על הנושא...

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. קנית רמקולים ומגבר ורצית לדעת אם מתאמים לעוצמה דגם של הרמקולים הם YAMAHA NSP-270 ושל המגבר הוא YAMAHA HTR-5930 ואם אני יכול לחבר אוות לממיר hd של yes

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by SloOmPer,

מה דעתכם על הרמקולים? 50W: 6W כול רמקול 20W הבאס נראים טוב לא? מה דעתכם? במחיר של 200 שקל? NEUTAC 8S513120 5.1 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVs8513120 או שעדיף את CreativeSBS370? ב175 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by CobraBoy,

ערב טוב לכולם , יש לי בעיה מעצבנת , אני מחבר את המחשב הנייד שלי בעזרת כבל HDMI לטלוזית ה LCD התמונה עוברת אבל הקול לא מה יכולה להיות הבעיה המחשב הוא של ג'יגהבייט Gigabyte W576V-84R2 והטלוזיה מבית פיליפס דגם 42PFL5604H/12 , אני עדכנתי את התוכנה של הטלוזיה לחדשה ביותר וגם במחשב עדכנתי את כרטיס המסך לעידכון האחרון שיצא לא ממזמן 186.03 וגם את כרטיס הקול שהוא של REALTEK ALC268 והגרסה שלו כעת אחרי העידכון היא 6.0.1.5864 ובכול זואת הקול אינו עובר , באפשרוית ה SOUND אני הגדרתי לו שיעבוד HIGH DIFINITION AUDIO DEVICE כשה אני מדליק מוזיקה למשל אני קו ממול קופץ כשה המוזיקה מתנגנת אבל הקמקולים בטלוזיה לא משמעים ציוץ מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  20. שלום לפני כשבוע צרבתי מספר סרטים על DVD באמצעות תכנת NERO ה-DVD הגיע אך לא היה ניתן לפתוח את הקובץ במכשיר ה-DVD האמריקאי. האם ידוע למישהו על פורמט מסויים שאיתו יש לצרוב סרטים על מנת לאפשר לראות אותם על מכשיר אמריקאי?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by metal_25,

אני רוצה להמיר קובץ של MKV.... ? איך אני עושה זאת..?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מתנה מיקרופון למישהי שאין לה כרטיס קול. הפתרון היחיד שמצאתי (בלי לקחת משכנתא), הוא לקנות מיקרופון USB שמדלג על הצורך בכרטיס קול ומגביר בעצמו את הקול. ישנם מספר אופציות בקטגוריית המחיר, והייתי רוצה שתעזרו לי להחליט מי מהם איכותי יותר. blue snowball http://www.audiovideo.co.il/product_info.php?p_id=423 Behringer C-1U http://musicall.co.il/items/97867 samson co1u http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=7921 הבעיה בשני המקרופונים האחרונים היא שלא בא איתם סטנד, שזה עוד הוצאה. אני גם מתכנן לקנות פופ פילטר (יוצא לי 40 שקל באיביי). הבנתי שמומלץ בשביל קונדנסרים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  23. http://www.hi-fi.co.il/sg_product~32LG10~7~148.htm lg 32LG10 http://www.hi-fi.co.il/sg_product~32A450P~7~152.htm samsung LA32A450 אני יותר מסתכל לכיוון של LG מכיוון שיש שם יחס ניגודיות הרבה יותר גבוהה מסמוסנג אבל בכל מקרה אשמע להמלצה שלכם ! דבר נוסך שמתי לב שאין חיבור VGA ב LG וזה ממש חשוב לי וגם חשוב לי יציאה כמו SCART או יציאה שרואים בה טוב כי יש לי הוט VOD ואין שם HDMI לצערי וברצוני לראות טוב ולא דרך Composite אם יש לכם המלצות נוספות בטווח המחיר עד 3 אלף ש"ח אני אשמח מאוד ! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  24. שלום, החלפתי לאחרונה את המחשב למחשב עם הלוח של אסוס המצוין בכותרת. לפני זה השתמשתי בכרטיס קול PCI של MAUDIO דגם Audiophile 192, אשר עשה עבודה מצוינת אך לצערי הוא אינו מתאים ללוח החדש. רציתי לשאול האם הכרטיס המובנה של האסוס נחשב כרטיס ברמה ומספק סאונד טוב? שאלה נוספת היא לגבי כבלים אופטיים,האם אורך כבל של 3.5 מטר אמור לאבד מאיכות הסאונד בשל אורכו או שזה לא אורך מספיק גדול על מנת לאבד איכות. (עד היום השתמשתי בכבל קואקסיאלי) אם יש בעיות עברית אנגלית אני מתנצל מראש, אני כותב מהסמארטפון שלי. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  25. שם הקובץ: l*st.s01e18.hr.hdtv.xvid.nbs.avi הווידאו מגיע בקירטועים ובאיחור, אבל האודיו עובד בסדר גמור (AC3) מחקתי את כל הקודקים, והתקנתי מחדש אתK-lite full codec pack (מקודם היה לי SLD) אך עדיין שום דבר לא השתנה. ואני יודע שהבעיה לא בקובץ כי יש לי עוד 2 כאלו שלהם אותה הבעיה. ()battle***r.galac****.1x01.hr.hdtv.ac3.2.0.xvid-bia.avi אז מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים