עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי השבוע IAUDIO 6 והאריזה קצת נראת שעבר עליה הרבה. לפתע אני מבין שקיבלתי אוזניות שרשום עליהם IRIVER ומצד שני SENNHEISER. יש כאן אנשים שקנו IAUDIO 6 4 GB? קיבלתם אוזניות של IRIVER? נראה לי מוזר ....

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by Bartleby,

בחודשים האחרונים יותר ויותר משחקים חדשים שיוצאים דורשים כרטיסי קול לא מובנים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח. כשאני מנסה להריץ משחקים כבדים כמו, באטל-פילד 2 למשל, הם מקרטעים. דרישות המערכת שלי עולות בהרבה על הדרישות המומלצות למשחקים אלה. האם הסיבה לקירטועים יכולה להיות העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה? תודה.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  3. IceBreak הבטחתי וקיימתי (קצת מאוחר אבל..). חברה הוא מדהים הוא ממש יפה לפי דעתי היפה בחבורה (קניתי את הלבן). נשמע מצויין, אוזניות איכותיות אבל אני אקנה יותר איכותיות (אם יש הצעות), הממשק שלו סבבה (קצת פחדתי בהתחלה) אמרו לי שצריך להכנס בתפריט כדי לשחק בווליום, שטויות בזמן שהשיר מתנגן הטאצ' משמש להגברה והנמכה של הווליום. בקיצור סקסי בטירוף. http://photos.walla.co.il/zenmicro4g תגובות ......................

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by idangonen,

שלום, יש לי נגן 20 ג'יגה של archos עם מסך LCD שיש בו אפשרות לצלם בוידיאו, תמונות ולהקליט בפורמט MP3. יש לי תקלה במסך, המסך עצמו עובד, וגם כאשר אני מחבר אותו למחשב אין לי בעיה להעביר נתונים בינו לבין המחשב. הבעיה היא שהרכיב בתוך המכשיר שעושה אור על מנת שיוכלו לראות מה מופיע על צג ה-LCD נשרף. אני לא מוצא שום מעבדה בארץ שפותחת ומתקנת מכשירים מסוג זה. אני קניתי אותו בחו"ל וכבר אין לי אחריות. אין לי בעיה לשלם על מנת שיתקנו את זה. אם מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה, זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש, עידן

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. אז ככה התחדשתי לי בטלויזית תלת מימד ועכשיו רוצה להוסיף מערכת קולנוע ביתית או יותר נכון רמקולים לעשות חוויה רצינית אבל לא מבין ממש ברמקולים אשמח לעזרה תקציב גג 1500 שקל אבל עם עדיפות ל1000 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by ArielN,

כשאני מחבר את האוזניות לרסיבר, צד שמאל זה צד ימין וצד ימין זה צד שמאל, מה עושים? ???

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  7. ברשותי כרגע שני רמקולים 90% אבק, חצי מתפוררים, שאחד כבר מתפקד רק כשמתחשק לו, או לפי ההתרעות בצפון.. עוד לא עליתי על הסיבה האמיתית.. השימושים שלי במחשב הם 50% גלישה+מוזיקה, 30% סרטים/סדרות, 20% משחקים, ו10% שאר ירקות. התקציב שלי הוא בסימן של 'להוציא כמה שפחות ולקבל כמר שיותר' משמע אני מחפש משהו משתלם לתקציב - 450 גג גג חנוק. עלו לי בראש שני מוצרים - 1. X-530 מבית לוג'יטק, מערכת 5.1 בין הזולות והמשתלמות שיש. 2. CREATURE 2.1 מבין JBL, עיצוב ופיצרים יחד עם איכות. מה עדיף מבין השניים? או שבכלל ישנם רמקולים ששמים את שניהם בכיס?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. אני רוצה לקנות את אחד משני הדגמים האלה ולא יודע מה להחליט. מצד אחד קראתי ביקורות ש ה HD201 מצויינות ונוחות אבל העוצמה שלהם לא גבוהה. מצד שני קראתי שה HD202 מצויינות אבל הן לא כאלה נוחות (קטנות מדי לאוזן). למשהו יש נסיון עם האוזניות? למשהו יש המלצה אחרת על אוזניות של Sennheiser באותו טווח מחירים (+-100 ש"ח)? תודה!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by FlipM0de,

אחרי שעה חיפש בגוגל הבנתי שאני לא יצא מזה.. אני מחפש נגן קומפקטי שיהיה נוח לרוץ איתו וזה הקריטריון הכי חשוב. * נפח של לפחות 512MB Flash * לשימוש להפעלת קבצי mp3, אין לי צורך בפורמטים אחרים. * חיי סוללה שיהיו בסביבות ה 10-16 * עד 800 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. המאמר : http://www.technologies.co.il/front/ShowArticle.aspx?ItemID=1800 והנה הוא כאן: הבעיה החלה בשבב גרפיקה ש-Microsoft תכננה בעצמה יונקו יושידה, EE Times כאשר Microsoft הכריזה על החזרת ענק גבלובלית של ה-Xbox 360 שלה לפני שנה, ענקית התוכנה לא חשפה אז ועד עתה את המקור המדוייק של אותה בעיית חום בקונסולת המשחקים אשר הובילה לכשלון החרוץ. עכשיו, דווקא במקום שבו החשיפה לא הייתה סבירה, בכנס Design Automation שהתקיים באנהיים, קליפורניה, חשף בריאן לואיס, סמנכ"ל למחקר ואנאליסט ראשי ב-Gartner, כי הבעיה החלה בשבב גרפיקה. לואיס העלה את הגילוי הלא מתוכנן הזה תוך שהוא דן בשינוי נוף ה-ASIC וה-ASSP בפני הקהל שלו בכנס DAC. החזרת ה-Xbox 360 לפני שנה התרחשה משום ש"Microsoft רצתה להמנע מספ…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. שלום! אני מחפש רמקולים איכותיים למוזיקה, ללא סאבוופר ב200 ש"ח. כמו כן אני מחפש אוזנייה איכותית בעלת כבל ארוך של 3.5 מטר ב200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. אהלן. קניתי אתמול מסך LCD עם שני רמקולים מובנים. עכשיו יש לי לוח NF7-S שמחובר דרך היציאה האופטית לרסיבר. מה שאני רוצה לעשות זה שמוזיקה וסרטים ייצאו דרך היציאה האופטית לרסיבר, ואילו ביפים שונים ומשונים, כגון צלילים של ווינדווס, אי סי קיו וכו' ייצאו דרך הרמקולים של המסך(דרך היציאה האנלוגית של הלוח) אפשרי? אם כן, איך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  13. שישמעו טוב ושלא יהיו גדולים מדי.. עד 200 שקל.. ושיהיו אמינים כמובן.. דניאל.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  14. איזה מערכת מוציאה יותר איכות? אני יודע שאומרים שה Z2300 רק עוצמתית ולא איכותית אז מה זאת אומרת לא איכותית? לשם השוואה פחות מה ATP3? או שהם יותר איכותיים...?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by avinatbezeq,

אני מרכיב מחשב חדש, שיהיה בעיקר למשחקים. אני חושב להשתמש ברמקולים לפי המפרט המומלץ: X540, G51 או אולי אפילו Z-5500 כולם של לוג'יטק. שאלתי - האם כרטיס סאונד ייעודי (במפרטים ממליצים על ה-CREATIVE X-Fi Xtreme Gamer) חשוב, או שמספיק להשאר עם on-board?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  16. מישהו יודע להמליץ על זוג רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח כדי שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה בצורה סבירה? (טוב בסדר, סבירה מינוס) ממה שקראתי בפורום ובסטיקי, ראיתי שאילו המתחרים העיקריים. מה מהם עדיף למוסיקה? Creative inspire2500 או Creative Trigue 2200 ?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by yossia23,

שלום אנשים התנתקתי מYES ואני רוצה לקנות TV LCD ולחבר אותה למחשב כדי לראות ספורט וערוצים מקומיים. במחשב יש לי כרטיס של9600GT GYGABYTE עם יציאת SVIDEO אני רוצה לקנות TV בגודל 32 או 37 אינץ. מישהו יכול לעזור לי בבחירת TV עם זמן תגובה טוב וכניסות מומלצות שמותאמות לצפיה דרך המחשב? וגם איזה סוג כבל מהמחשב לTV לקנות? מה אתם אומרים על הTV הזאת: טלויזיה Samsung LA32A450 LCD ‏32 ‏אינטש (סמסונג)? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  18. יש לי כרגע winTV pvr-150 MCE ואני לא מרוצה מהאיכות תמונה(הכל כך ירודה שלו) יש לכם המלצה על כרטיס טלויזיה(חיצוני או פנימי עדיף חיצוני) שייתן איכות תמונה יותר טובה?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  19. אני צריך מערכת רמקולים של 2 רמקולים וסאב אחד, ושגם תבוא עם בקרת שמע, סתם דוגמה חיפשתי בגוגל להמחיש לכם: http://www.proaudiocanada.com/database_images/spl_2489_front.jpg עד 200 ש"ח ללא חריגות בכלל. אני צריך משהו שלא יהיה חזק מאוד כי אני בכל מקרה לא שומע על גבוה גם כשאני לבד, שיהיה מעוצב זה חשוב לי, ושיחזיק כמה שנים... תודה!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. התקציב עד 1500 אני צריך אותם למשחקים ולשמיעת מוזיקה ושיהיו עמידים בעוצמה גבועה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by maxim22,

כנראה שאני יתן למישהו לקנות לי בארה"ב ביום ראשון. מה אתם ממליצים? האייפוד יותר יקר אבל מקבל מחמאות מהמון אתרים. שמעתי שהוא שיש לו בעיית אמינות- שהוא נהרס מהר- זה נכון? המובו עולה 50 דולר פחות ויש לו בטרייה מתחלפת בקלות. יש לו מסך קטן וכפתורים קטנים. מה אתם אומרים?? עוד שאלה חשובה אפשר לקנות בידע אחריות (למקרה שלא קניתי את האייפוד בארץ?)

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. היי , התקנתי מחדש את הווינדוס. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של לוח MSI k8n neo 4 nforce4 הכרטיס קול מחובר לרסיבר שלי , עם כבל SPDIF כבל יחיד שעד היום העביר סטיראו בצורה טובה. בכל מקרה , הרסיבר לא מזהה את החיבור.. וברגע שהוצאתי את הקצה של הכבל מהמחשב וחיברתי לדי וי די שלי. הרסיבר זיהה את החיבור ושמעתי מצויין מהדי וי די. ככה שהבעיה היא לא בכבל ולא ברסיבר. הבעיה היא בהגדרות כנראה. רצוי לציין שכשאני מחבר בכבלים אנלוגים רגילים , יש סאונד. רק היציאה הזאת לא עבדה. (לפני ההתקנה החוזרת של הווינודס היציאה עבדה) אני עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia chip , איך אני מגדיר את הכרטיס קול שיוציא דרך ה Spdif? חרשתי על כל ה NV mixer ולא מצאתי שם כלום ! מה עוד אפשר לעשות? הבעיה היא כמובן בהג…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  23. הטווח מחירים שלי הוא עד 2500 ככה.. אני רוצה 26 אינצ.. שתיהיה יפה.. והכי טובה שאתם מכירים.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by tom123,

האם BOSTON חברה טובה לרמקולים? לא מצאתי עליהם הרבה מיידע.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  25. היי לכולם יש לי LCD:טלויזיה Panasonic Viera THL32C10 LCD ‏32 ‏אינטש פנסוניק ורשום במפרט שיש לה כניסת אוזניות....קניתי כבל שמצד אחד מתחבר לכניסה הזאת ומצב שני 2 בננות לבן ואדום לסאונד כדי לחבר רמקולים חיצוניים הבעיה שחרשתי על הטלוויזיה ולא מצאתי את הכניסה הזאת... מישהו לעזאזל יודע איפה זה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים