עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by The Winter King,

ניטרלתי את הכרטיס o/b לaudigy 2 zs ואני שומע "רעש לבן". אשמח לעזרה!

2. ברשותי כרגע שני רמקולים 90% אבק, חצי מתפוררים, שאחד כבר מתפקד רק כשמתחשק לו, או לפי ההתרעות בצפון.. עוד לא עליתי על הסיבה האמיתית.. השימושים שלי במחשב הם 50% גלישה+מוזיקה, 30% סרטים/סדרות, 20% משחקים, ו10% שאר ירקות. התקציב שלי הוא בסימן של 'להוציא כמה שפחות ולקבל כמר שיותר' משמע אני מחפש משהו משתלם לתקציב - 450 גג גג חנוק. עלו לי בראש שני מוצרים - 1. X-530 מבית לוג'יטק, מערכת 5.1 בין הזולות והמשתלמות שיש. 2. CREATURE 2.1 מבין JBL, עיצוב ופיצרים יחד עם איכות. מה עדיף מבין השניים? או שבכלל ישנם רמקולים ששמים את שניהם בכיס?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  3. יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה בנוסף אני מחפש אתר שמוכר בטרייה לאייפוד דור 3 עם תווך שימוש ל 12 שעות תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  4. אפשר בבקשה המלצה לטלוויזיה לפחות 25 אינץ', שטוחה עם איכות תמונה טובה במחיר של 3500 שקל - 4000 שקל - שיהיה אפשר לחבר עליה רמקולים של מחשב. ואיזה שהוא DVD כזה פשוט רק להריץ סרטים, עדיף שיקרא את כל הפורמטים עד 400-500 שקל תודה רבה מצטער אם הנושא לא מתאים לפורום

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by Raynor,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן mp3 שיעמוד בדרישותיי, וגם לא יחרוג מגבולות התקציב שלי. חשבתי שמצאתי ישועה כשקראתי באתר של Apple על ה- iPod mini החדש בנפח 6 ג'יגה. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא בארץ מקום שמוכר את הנגן הנ"ל במחיר סביר. ipod mini בנפח של 6 ג'יגה עולה בארה"ב 249 דולר, אך המחיר בטח יעלה בעקבות דמי משלוח ומסים. אני פתוח לתגובות והצעות, אולי אתם מכירים נגן אחר בעל נפח דומה שלא עולה הרבה, ואולי אתם מכירים חנות או אתר שמוכרים את הנגן במחיר טוב. אני צריך נגן mp3 איכותי, בעל נפח בין 4 ל 6 ג'יגה, ממשק נוח וידידותי ובמחיר הלא עולה על 1100 ש"ח. תודה מראש, -Raynor

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. Started by Danny6,

והאם ארגיש הבדל אם אחבר את הרמקולים בחיבור אופטי ללוח או שאחבר אותם לכרטיס קול ב500 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  7. כבר נמאס לי!! אני רוצה לקנות את הZ2300 אבל אין אותם בארץ לקניה כרגע,ואני מת למשהו חדש וטוב. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל בין הקריטיב שיש לי עכשיו לעמות ה אלטק??,אני רוצה רמקולים שהיה טובים בוליום גבוה כלומר באסים בלי זיופים!. אם כן אז מחר אני הולך לקנות על הבוקר. תודה

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by Trilandian,

רציתי לצאת היום להליכה ושמתי לב שהאוזניות שלי (Hama BSH-240) מתו לי (כנראה הלכה הסוללה). בגלל שאין ל-Hama מעבדה בארץ (למיטב ידיעתי), אני מחפש אוזניות אחרות. אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם טוב אני מאוד אשמח. ע"מ לחדד, אני לא מעוניין באוזניות קטנות (Earphones). המוזיקה שאני מתכוון לשמוע איתן זה בעיקר טראנס ו/או רוק כבד. תודה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  9. היי אני כבר הרבה זמן מחפש את הנגן ה"מושלם" בשבילי... חשבתי כל הזמן ללכת על הh320 אבל הבנתי שאין לי צורך ב 20 ג'יגה.... אז עכשיו מהו ההבדלת בין H10 לבין H320, מבחינת איכות שמע וכדומה? תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by Along,

שלום לכולם!! ברשותי מחשב המופיע בחתימה וכרטיס קול על לוח האם: Audio, based on the HDA codec Realtek ALC861 supporting 7.1 surround sound audio with front line-in/out and S/PDIF jacks שימושים: בחיים לא ראיתי סרט במחשב, השימושים בעיקר מוזיקה ומשחקים. אני מת ל-surround. עלות: 500 ש"ח? אני מבקש יותר מדי? אפשר קצת יותר. אשמח לכל הערה\הארה\הצעה\גיחוח.. :-) תודה מראש לכולם!! אלון

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  11. באיזה תקציב מינימום של רמקולים אני יכול לנצל מקס' את הכרטיס קול שלי Creative SB X-Fi XtremeMusic/Platinum Sound Card שמעתי שהרמקולים של Creative מעולים

12. Started by x-boy_24,

שלום קניתי לא ממזמן את הנגן sandisk sansa m230 אז הכול עבד טוב אז קניתי לאחותי את ה m240 וכשאני מחבר אותו למחשב או כותב לי שאו לא יכול לזהות אותו אז הנגן עצמו מראה שאו מחובר והמחשב כותב בהודעה שאו לא יכול לזהות אז מה אני צריך לעושת תודהנ לעוזרים

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by davepinhas,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול asus Xonar Essence STX. השימוש העיקרי שלי יהיה לשמוע מוזיקה בסטריאו, אני לא רואה סרטים והסאונד במשחקים לא מעניין אותי. אני מעוניין בחוות הדעת שלכם.. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. איזה מערכת מוציאה יותר איכות? אני יודע שאומרים שה Z2300 רק עוצמתית ולא איכותית אז מה זאת אומרת לא איכותית? לשם השוואה פחות מה ATP3? או שהם יותר איכותיים...?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by audio,

אני צריך נגן MP3 שיהיו לו את הדברים הבאים: *5GB לפחות (או 4 העיקר שיהיה נפח דיי גדול) *לא בומבה [פחות חשוב] *מציג עברית (חשוב מאוד) *מציג מילות שיר שהשיר מתנגן (ליריקס) [חשוב מאוד] תודה

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by constantine16,

tagidu Encounter em aramkolim ahi tovim shel jbl?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by com,

אהלן. ברשותי כבר כמה שנים טובות מערכת 2.1 של קליפש. (או קליפס) כבר בערך שלוש שנים הם שוכבים אצלי במחסן. הם סובלים משני קילקולים: השנאי 110 ל220 שלהם נשרף לי, מה שלא בעיה לקנות חדש. (סביבות 200 שקלים) הקילקול השני הוא שיציאה אחת של רמקולים (הסטליאט הימני) נשרף. יש רק יציאה אחת של רמקול שעובדת. אפשר לחבר את שני הרמקולים לאותו יציאה, אבל זו התפשרות רצינית על איכות. שמעתי שהבעיה הזו מאוד נפוצה עם המערכת הזו, שזה קילקול ידוע. הייתי רוצה לדעת מהי בדיוק הבעיה (איזה חלק שם נשרף\התקלקל) ומי יכול לתקן את הבעיה. אני מניח שאם אני ידע מהי הבעיה אז יהיה יותר קל לאדם שמתעסק עם האלקטרוניקה לתקן את זה. מה שכן, ההתמצאות שלי באתרי אודיו ומחשבים בעולם, והיכולת שלי לקרוא עמודים על גבי עמודים …

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  18. יש לי מערכת Z5500 וכשאני מנגן סרטים עם dolby digital דרך המחשב, הווליום נורא נמוך ואני ממש צריך לגביר המון בשביל לשמוע משהו. זה לא ככה דרך הממיר של יאס שאני רואה נשיונל גאורפיק לדוגמא (שם הסאונד הוא דיגטלי). בסאונד אנלוגי הווליום גם נשמע כמו שצריך. אני עם ווינדוס ויסטה ומשתמש בKMPLAYER שיחקתי עם ההגדרות של ה ac3 (העליתי את הווליום המרכזי, שיחקתי עם הגדרות מוכנות מראש וכו') אבל זה לא עוזר אולי אני מפספס משהו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי אבי בארה"ב ונתתי לו דגם של אוזניות אבל לצערי (הרב) הוא לא מצא אותם והמליצו לו שם לקנות maxell HP-2000 :DJsmile: והוא קנה אותם, אז מה אתם אומרים עליהם, (לי הם נראים לא משהו) maxell HP-2000 תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. כי יש לי די קפיצות כאלה במשחקים , פריזים , וזה נגרם עקב הכרטיס קול שלי ALC888 מה אתם אומרים כדאי לקנות את הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. אז ככה, הפריטים: כרטיס קול SB Live! 5.1 שאני מוציא מהיציאת אודיו שלו כבל למערכת, הוא מכונפג לשני רמקולים. כבל Minijack -> 2 RCA פשוט ב-20 ש"ח, של מותג "SmartC@M" אם זה משנה... מערכת סטריאו Sony LBT-A17, מערכת דיי ישנה, הכבל מחובר לכניסת פונו כמו שצריך (אדום לאדום ולבן ללבן) כשאני מחבר את המחשב למערכת, הכל נשמע חלש כזה ואם המון רעשי רקע, יותר גרוע מרמקולים ג'נריים... זה לא קורה שהמערכת מחוברת לCD שלה, וזה לא קורה כשהכרטיס קול מחובר לאוזניות... למישהוא יש רעיון למה זה קורה, ואיך מטפלים בזה? ולמי שלא מכיר, זה ממכר: http://www.albinoblacksheep.com/flash/french.php תודה על עזרה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. היי אח שלי קנה לי בחו"ל אוזניות סוני mdr g74sl והחוט שבא איתם במקור מאוד קצר, הן מגיעות עם מאריך אבל יש איתו בעיה כשחיברתי לכרטיס קול או לרמקולים (שמחוברים לכרטיס קול) שומעים רק בצד שמאל אם מחברים עם המאריך. (יש חוט רק בצד שמאל) יש לכם הצעות? :\

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by 1,

אני מעוניין להאריך את הכבלים המקוריים של הרמקולים האחוריים, איזה חוט אני צריך לקנות ועם איזה מתאמים? האם זה משהו מיוחד או שפשוט לקנות מתאם שיתאים פשוט לחיבור?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  24. הטווח מחירים שלי הוא עד 2500 ככה.. אני רוצה 26 אינצ.. שתיהיה יפה.. והכי טובה שאתם מכירים.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by dor7,

*אני לא מתכוון להזמין מחו"ל אבל כל עוד החנות בארץ לא משנה לי איפה היא בארץ Icemat siberia מגיע עם מיקרופון נפרד Sennheiser PC150 מגיע עם מיקורפון צמוד ZALMAN ZM-RS6F 5.1 HEADPHONE SURROUND מגיעות בלי מיקרופון אבל תומכות ב 5.1 ערוצים ועולות פחות מה ICEMAT איזה אוזניות הכי עדיפות? אני מתכוון בעיקר לשחק איתם משחקים כמו CS אז חשוב לי שאני אוכל להישאר איתם על הראש הרבה זמן וגם חשוב לי שמיקרופון יהיה אייכותי. אם יש לכם המלצות על אוזניות אחרות באותם מכירים גם אין לי בעיה.

דיונים חדשים בפורומים