עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שבוע שעבר הוצעה למכרז בעיתון כלכלה של ידיעות אחרונות מערכת 5.1 של sweex http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 המחיר הכי זול שהציעו זה 490 מישהו מכיר את במערכת הזאת ? זה שווה את הכסף?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי בעייה של צריבת vob בגודל של מעל 2 Gb ה נרו לא מוכן האם מישהוא יכל להפנות אותי לפתרון תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  3. היי מה נשמע היה לי פעם plug-in של וינאמפ שהנורותשל המקלדת מהבהבים לפי המוזיקה ... אז רציתי לשאול יש לי מיהו את הפלוג אין הזה? אם יש דבר כזה למדייה פלייר 10 אז יותר טוב.... נ.ב. אני יודע שזה לא ממש קשור לפה כי פה זה יותר חומרה ולא תוכנה חחח אבל עדיין אני לא מוצא מישהו אחר שיעזור לי... :s05:

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. Started by stingeR-,

טוב, אז יש לי מחשב בסלון(סמפרון 2800 ב2600מגהרץ עם רדאון 9550 ו256מגה ראם) במחשב ישנו גם כרטיס טלוויזיה של חברת LifeView דגם Prime 30 - ישן אבל עובד יפה מאוד ומציג תמונה חלקה ויפה.. הכרטיס מחובר לממיר דיגיטאלי של HOT.. רציתי לדעת האם יש תוכנה(כרגע משתמש בWINDVR) שתדע להקליט לפי שלט ותוכל לשלוט על המחשב דרך שלט.. איך בעצם להפוך את המחשב הזה לעבוד כמו YES MAX למשל.. הלוח אם הוא Gigabyte K8NS ואני מאוד מקווה שיש עליו חיבור לאינפרה אדום בשביל שלט

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. יש לי את הכרטיס קול Creative 24bit Live! מובנה ורציתי להחליפו למשהו יותר רציני. תקציב עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. Started by R.R,

אני רוצה להקליט מוזיקה במחשב אבל אני ממש לא יודע בזה כלום אני צריך תוכנה ואם אפשר גם מדריך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by big mam@,

דבר ראשון, אחרי כמה חודשים שביקשתי מאבא שלי שיזמין מהאינטרנט והוא לא רצה כי הוא לא סומך עליהם... אז הלכנו היום וקנינו. אז רציתי לדעת פחות או יותר איך משתמשים בתכנה אייריבר פלוס שבאה איתו. כי העברתי בינתיים שירים דרך הpick & drop. אבל זה מעביר לי אותם לbrowser ולא ישר לmusic. ודרך התכנה אני חושב שזה כן יעביר... גם רציתי לדעת איך עושים פלייליסטים. ועוד משהו-העברית יוצאת הפוך, יש תוכנה שמסדרת את זה?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by sxs,

אז ככה, יש לי רמקולים של מערכת של JVC (בת 10) ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול במחשב... הבעיה היא שכניסת ה AUX במערכת מפוצלת ל LEFT ו RIGHT ובכרטיס קול הרי יש רק יציאה אחת לרמקולים קידמיים(כרטיס 7.1 אונבורד) איך אני מתגבר על הבעיה? איזה ציוד אני צריך? המלצות יתקבלו בברכה, תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by MasterDK,

אני רואה בהרבה מפרטים של לוחות אם דברים כמו 5.1 audio channel 6 audio channel הבנתי שזה קשור לכרטיס קול. מה זה בדיוק איך מפרשים/מבינים את זה?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by KoK,

שלום זה שוב אני בקשר לאוזניות. אני חייב אוזניות טובות ואין לי אפשרות לקנות מחו"ל וגם אין לי סכום כסף גדול מדי להוציא (400 שקל בערך) אז שמעתי שה-Grado sr60 הן אוזניות בעלות איכות סאונד טובה ושהן איכותיות אבל החסרון שלהן זה שהאוזן מתעייפת מהר מאוד מלשמוע בהן ושאין לא נוחות אז רציתי לדעת אם זה משמעותי או שמתרגלים לזה וזה רק מציק בהתחלה. מצד אחד אני חייב אוזניות אז אם זה משהו לא רציני אני אקנה אותן אבל אני לא רוצה לקנות אוזניות שאני לא אשתמש בהן בגלל אי נוחות. מה אתם אומרים מהניסיון שלכם?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by INFERNO,

ההאם המצב של כיוון השידור יכול להתפך כלומר אם אני מחבר את השני PL מונו לשני יציאות אוזניות במגברים שונים ואז את האחד PL סטריאו לאוזניות , האם אני אשמע סטריאו באוזניות ?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  12. המגבר צריך להתאים גם לרמקול סנטר אם אפשר שהאוזניות יהיו סראונד עטומות לרעשים וגדולות[שיכסו את כל האוזן] חנות בארץ עם משלוח

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. חברים אני צריך המלצה נוספת ל MP3 הפעם לחבר אחר =] ושלא יהיה iAudio כי פאדחנות שלכולם יהיה אותו MP3 , בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  14. קניתי היום קרטיס ZV:M חדש דנדש, לפני חצי שעה שצפיתי בתמונות המכשיר הפסיק להגיב פשוט !, כאילו יש קליק כזה שאני לוחץ על המקשים אבל שום דבר לא משתנה חוץ מזה שנדלק האור . מה אפשר לעשות? למכשיר יש בטריה מלאה ואין לי כוח לחכות שהיא תיגמר . בנוסף לכך, אני חושב שבחנות הביאו לי נגן לא חדש מכוון שכבר הייתה לו חצי בטריה והאריזה לא הייתה סגורה לגמרי אז מה עושים ? יש איזה צירוף של מקשים אשר מאתחל את המכשיר ?? ואיך יכול להיות שנגן חדש נהרס בפחות מ 12 שעות ???

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by ROEY--1,

שלום רציתי לדעת אם יש לכם מושג על הרמקולים הללו שעברו במוחי לקנותם: רמקולים קדמיים מעולים תוצרת B&W דגם DM-602 רמקולים אחוריים תוצרת B&W דגם DM-303 רמקול סנטר תוצרת B&W דגם LCR-3 רסיבר ONKYO TX-SR501 - כסוף

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by oneworld21,

האם יש כזה דבר כבל שממיר מ svideo ל component ? חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי כזה דבר אם יש תוכלו לעזור לי מאיפה קונים? בגדול הבעיה שלי היא שיש לי: * כרטיס מסך GeForce עם tvout + יציאת svideo * טלוויזיה עם כניסת RCA וכניסות component הכרטיס היה מחובר עם tvout לטלוויזיה ובזמן הפסקת חשמל נדפקו לי שתי היציאות (גם הצד של הטלוויזיה וגם הצד של הכרטיס מסך לא עובדות ועכשיו אין מצב שאני יכול לחבר ב RCA רגיל את הטלוויזיה למחשב) יש לי כניסות component בטלוויזיה ויציאת svideo בכרטיס מסך חיברתי את יציאת svideo שבמחשב עם כבל ממיר ל RCA בצד השני לטלוויזה לאחת מכניסות ה component של הטלוויזיה ורואים תמונה אבל בשחור לבן - אז חשבתי שאם אני יקנה כבל כמו שכתבתי למעלה זה יעזור כי זה יעביר …

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  17. יש לי בעיה, חיברתי את הרמקולים הכל טוב ויפה (שומעים פצצה יש לומר... ) אך נתקלתי בבעיה עם המיקרופון שלי! הרמקולים נשלטים ע"י שלט שמחובר לסאב ולשלט עצמו יש שני כניסות - אוזניות ו- aux in, מהאוזניות אני שומע אך מהמיקרופון שחיברתי לתוך הכניסה של ה-aux in המחשב לא מזהה את המיקרופון ואני לא מסוגל לדבר ברשת אני ניסתי כמה וכמה בהגדרות הצלילים ושום דבר... יש למישהו מושג מה הבעיה?!?!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by WIZARD221,

יש לי דיוידי של אפקס ויש קבצים שהוא רק משמיע ולא מציג מה הבעיה? ואיך לתקנה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  19. עפ"י האתר של Creative קיימים שלושה הבדלים בין המערכות: א. מערך 5.1 מגיע עם סאב חלש יותר. (150W ל-5.1, 210W ל-7.1) ב. פחות שני רמקולים, מן הסתם. ג. מערך 5.1 תומך בתדרים בין 25Hz to 20kHz, מערך 7.1 תומך בין 25Hz ~ 40kHz. מערך 5.1 נמכר ב-1,700 ש"ח, מערך 7.1 נמכר ב-3,100 ש"ח. אני רוצה לדעת אם תוספת שני רמקולים ותדר צליל רחב יותר תשפר משמעותית את החוויה במשחקים וסרטים? יש סרטי DVD שתומכים ב7.1 אמיתי?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by aka_katz,

תודה מראש לכל העונים. קניתי HTPC לפני כמה ימים שבין השאר יש לו כרטיס מסך 8600GT עם 2 יציאות DVI ותמיכה ב-HD. קניתי כבל DVI ל-HDMI אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לקבל רזולוציה מתאימה או שזה גדול מדי או קטן מידי וניסיתי הכל כולל להתקין את הדייבר הכי חדש וגם לשחק עם ההגדרות של NVIDIA DISPLAY ואפילו הורדתי תוכנה POWERSTRIP שאמרו לי שהיא תסדר את המצב אבל גם זה לא עבד. אני כולי מבואס פצצות ומישתגע אנא אם יש למישהו פיתרון עזרו לי. (המסך הנ"ל הוא Philips LCD 32) מריץ ויסטה אולטימט X86 על המחשב הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  21. Started by pixilated,

הציעו לנו את זה בהצעת מחיר בין שאר המפרט של המחשב. הכרטיס קול הזה מספיק טוב או שכדאי להשקיע?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by dror_gh,

שלום אני צריך עזרה ברכישת מערכת רמקולים 5.1 . אני לא ממש מתמצא בתחום והייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים. ממ בעיקרון התקציב הוא עד 600 ש"ח אבל אם יש דברים איכותיים בקצת יותר אז תרגישו חופשי להראות לי אותם תודה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by דודי הסטלן,

שלום, אתמול אחרי שעשיתי ריסט למחשב קיבלתי פתאום הודעה שהכרטיס קול לא מזוהה וזוהתה חומרה חדשה וצריך להתקין אותה. נתתי לווינדוס לחפש את הדרייבר בעצמו במחשב - לא הולך, הכנסתי את הדיסק של הכרטיס שהוא יחסית ישן כבר 5-6 שנים אצלי - גם לא מזהה אותו. הבעייה שבגלל שהכרטיס כ"כ ישן אני לא מוצא לו דרייברים, מדובר ב CREATIVE VIBRA 128, ואף פעם לא הייתה לי בעייה כזאת, למישהו יש פיתרון ??? תודה מראש.

24. Started by nanus,

יש לי שתיי יציאות דיגיטליות מהכרטיס קול במה עדיף לבחור ב coax או בסיב אופטי ?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  25. להקלטת כלים חיים + מקלדת שליטה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.