עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב אז ככה המשתמש שלי אבד אי שם לא יודע למה ולא משנה. שאלה לי אלכם חשבתי היום על להעביר את היצאות האחוריות של אותו כרטיס סאונד על הלוח לקדימה האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת? $%^ הבהרה אני לא חדש כאן אני די ישן שנה בערך

2. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים לעבודה - דבר שאומר שאני לא יכול להביא מערכת 2.1 - סאבוופר לא יתקבל בעין יפה שם. כרגע יש לי שם רמקולים פשוטים של קריאטיב - sbs240, וראיתי עכשיו שיש להם דגם שאמור להיות טוב יותר, ה Itrigue 2200. יש הבדל משמעותי בניהם? שווה את הכסף? יש מערכות אחרות של 2 רמקולים בסדר גודל הזה (300-400 ש"ח) שגם שוות? תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by big mam@,

הייתי היום בשקם אלקטריק וביקשנו ממנו שיראה לנו דיוידי הוא שאל אם קורא דיווקס ואמרנו כן. אז הוא הראה לנו דיוידי של apex ב500 ש"ח בערך. (היה גם של phlips אבל עלה 990) אז שווה לקנות? (אם לא תמליצו על משהו אחר במחיר דומה)

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  4. איזה יצירות/אלבומים של BEETHOVEN אתם ממליצים לי לשמוע?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by chelsky26,

שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by shai_123,

אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב לטלוויזיה הכל עובד ישלי טלווזיה HD READY 42 עכשיו רשום שהיא תומכת 1080P שזאת אומרת שזאת רזלוציה של 1920X1080 אני מנסה לשים את הטלוזיה על הרזלוציה הזאת ושורת ההתחל יוצאת מהמסך וגם אם אני מנסה ל 720P על רזלוציה זה עדיין לא רואים את המסך או שהוא מתוח מדי או שהוא רחב מדי .. ואגב זה כמעט על כל רזלוציה ככה מה עושים?? הטלווזיה שלי זאת זאתי http://www3.shopping.com/xPO-JVC-LT-42X788 תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. הייתי רוצה לדעת בבקשה עם אני רואה לרוב סרטים בפורמט DD, האם זה עקרוני אם יש לי כ.קול עם יציאה אופטית זול או שעדיף כ.קול עם יציאה אופטית כמו ה creative שעולה כבר כמה מאות שקלים???? האם יש הבדל באיכות הסאונד כאשר את הפענוח עושה הרסיבר???? מחכה לתשובה...

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה המלצה לכרטיס קול, מכיוון שאין לי מושג אם אני צריך משהו יקר או משהו הרבה יותר זול. אני משתמש במערכת רמקולים 2.1 FX6021. אילו הבדלים יהיו אם אשתמש בכרטיס קול המובנה על הלוח אם, או בכרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי (Supreme FX II - PCI-E 1x), בין אם אקנה כרטיס קול דוגמת X-Fi XtremeMusic, Xtreme Gamer Fatality או Auzentech Prelude? האם איכות השמע מהרמקולים במוזיקה ומשחקים תהיה זהה, או באיכות יותר טובה בכרטיס X-Fi לעומת הכרטיס המובנה/זה שבא עם הלוח אם שלי? אני משער שהדרייברים של כרטיסי ה X-Fi נותנים הרבה אפשרויות, האם זה ההבדל הגדול היחידי בין כרטיס מובנה וכרטיס דוגמת X-Fi? אילו אפשרויות / פיצרים קיימים בכרטיסי ה X-Fi ובדרייברים שלהם, שאין בכרטיס המובנה והאם זה…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by arik345,

אני פונה לצורך עזרה לאישה מבוגרת. מדובר על אפשרות לפייה(בעיקר של סרטים) בטלביזיה דרך דיסק און קיי. הטלביזיה מסוג "TOSHIBA 42 שיש בה כניסה אחת של USB וכניסה אחת של HDMI . ה-USB תומך רק בתמונות ולא בוידאו. ניסיתי עם סטרימר וזה עובד אבל זה מסובך מדי בשבילה. יש למישהו פיתרון קל להפעלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by (iriver H10),

אם אני צורב דיסק מקורי אז בדיסק שצרבתי עליו השירים יהיו באותה איכות כמו הדיסק המקורי?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  11. מקווה שהבנתם... יש לי DVD משולב עם מגבר נחמד, הצלחתי ''לעשות'' ממנו מגבר אבל זה עובד רק כשאני מכניס דיסק לDVD ומפעיל אותו ואז לוחץ על STOP. משהו מוזר ומשונה מאוד חחחח אשמח אם תעזרו לי להפוך/להסביר לי איך לעשות את זה, את הDVD למגבר נטו, חשבתי לנתק את הכונן לגמרי, לחבר את הכבלים של הווליום ישירות לפלטה שאליה אני מחבר את הרמקולים. חשמל אני מבין, ככה שאשמח אם תסבירו לי בכל צורה. תודה!

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by shuy,

אני מחפש כרטיס כזה שיודע לדחוס ל-DIVX בחומרה ,מישהו מכיר כזה?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by metal_25,

אני רוצה להמיר קובץ של MKV.... ? איך אני עושה זאת..?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  14. האוזניות הישנות שלי (ששירתו אותי נאמנה כבר שנה) הפסיקו לתפקד כמו שצריך, אז תהיתי אם יש משהו טוב בתקציב הזה שאפשר לקנות, יש למישהו הצעות למטרות שהגדרתי למעלה?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  15. איך בודקים אם הכרטיס קול שלי נשרף או לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. בדקתי לאחרונה ועם כל ההתפתחות של הרזולוציות הגבוהות כל ה-BLUERAY וה-HDDVD, אז השאלה שלי היא האם יהיה סאונד חדש ? כביכול לא DTS DD , סאונד שיעבוד בצורה אחרת ובשבילו נצטרך מגבר שונה או אף שיפור כרטיס קול? לדוגמא הצצתי פה: http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_5710611.html "Processing Todays High-Resolution MediaIncluding Blu-ray Disc and HD DVDwith Effortless Efficiency " "Advanced Features DTS-HD Master Audio and Dolby TrueHD Decoding" עכשיו מגברים ישנים לא קולטים את ה DTS-HD, אז האם ה- DTS-HD בעתיד יהווה הסאונד המרכזי בכל שחרור HD, לא משנה אם זה שחרור באינטרנט או דיסק אורגינל בחנות, האם מגבר בסיסי שלא תומך את ה- DTS-HD יצליח להסתדר? תודה ואשמח לשמוע עוד …

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by Kitt0s,

אני מחפש מוצרים של zCover בישראל, מישהו ראה איפשהו? (במיוחד ל iAUDIO X5L )

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by Green,

שלום אני בונה מחשב ממש חזק בסביבות ה10,000שח למשחקים\HTPC. עכשיו יש לי רסיבר בבית שמתחבר ל5 רמקולים גדולים של B&W ואני מתכוון לחבר את המחשב למערכת הזו. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס קול שבא על הלוח אם 5.1 עם יציאה אופטית שמתחבר ישר לרסיבר, לבין הכרטיס כל הזה של כריאטיב X-FI שעולה יותר מ1000שח ואין לו יציאה אופטית? המחשב יחליף את הדיוידי וישמש לצפיה בסרטים אבל גם למשחקים ממש כבדים (אם זה חשוב) תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by בוני70,

איזה LCD יותר טובה מבין השתיים ? http://westinghousedigital.com/products/lcd/32-40/vr3725/ http://westinghousedigital.com/products/lcd/32-40/vr3730/ הם ממש דומים אבל יש באחת מהן Energy Star Mode: 95 watt שאין לי מושג מה זה אומר. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. אהלן כולם המשפחה שלי מתכוונת להחליף את הTV בסלון שלנו למשהם יותר מודרני השימוש העיקרי יהיה לDVD וקצת כבלים מבדיקה בזאפ והדיון הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314082.0 נראה שה PS42Q91H Samsung הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב זה אבל חשבתי גם על LCD 42LC4 LG ו-LCD 42A3500 Toshiba רציתי את דעותכם בנושא וגם לשאול 1. האם לקנות מהאתר הזול ביותר מזאפ או ממקום אחר? 2. אני בספק אם ההורים שלי אשכרה ילכו לראות טלוויזיות בחנות, ואני רק בסופש"ים בבית, עד כמה תהליך זה משמעותי לקניה? וכמה יכול להיות הבדל? תודה מראש Dolby

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by CaRTeR,

טוב אז אחי רוצה לקנות רמקולים 5.1 למחשב למשחקים סרטים ושירים. יש לו 700 שקל, יש לו סאונד בלאסטר לייב 5.1, יש לו אוזניים ( סתם ) הוא מעוניין ללכת על אחד מהסטים הבאים: http://www.starcom.co.il/shop/product.asp?product=418 http://www.starcom.co.il/shop/product.asp?product=82 לדעתי הלוגיטק עדיפים, אם יש לכם הערות או הצעות לגבי סט אחר אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  22. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 עכשיו חיברתי ההכל לדי וי די ורמקולים עכשיו אני שם סרט די וי די אורינל ואני שומע רק ב2 רמקולים גם את הקול ואת הצליליםואני יודע במערכת קולנוע 5.1 בסרט סראונד אני אמור לשומע תדיבור בסנטר ושאר הקולות בפיצול לשאר הרמקולים ואין בשאר הרמקולים אני שומע רק יענו שהם עובדים כזה רעש חלש כזה וזהו וכשאני מחבר את המערכת למחשב אני שומע מכל 5 הרמקולים אומנם בסטריאו אבל שומעים מכולם ב3 רמקולים אני שומע תדיבור חזקוב2 הרמקולים הנוספים אני שומע תמנגינה למה ככה זה לא בדי וי די ???

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  24. Started by idangonen,

שלום, יש לי נגן 20 ג'יגה של archos עם מסך LCD שיש בו אפשרות לצלם בוידיאו, תמונות ולהקליט בפורמט MP3. יש לי תקלה במסך, המסך עצמו עובד, וגם כאשר אני מחבר אותו למחשב אין לי בעיה להעביר נתונים בינו לבין המחשב. הבעיה היא שהרכיב בתוך המכשיר שעושה אור על מנת שיוכלו לראות מה מופיע על צג ה-LCD נשרף. אני לא מוצא שום מעבדה בארץ שפותחת ומתקנת מכשירים מסוג זה. אני קניתי אותו בחו"ל וכבר אין לי אחריות. אין לי בעיה לשלם על מנת שיתקנו את זה. אם מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה, זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש, עידן

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by בוצאטי,

לפני כחצי שנה קניתי את הנגן GMINI220 של ARCHOS דרך אתר האינטרנט www.compuplus.com. לפני כמה שבועות הופיעה בעיה במכשיר. במקום להחזיק מעמד בין 6 ל-8 שעות הנגן מחזיק כחצי שעה ואז נכבה. הסמן של הבטרייה ריק. אני מחבר אותו להטענה וההטענה לוקחת כעשר שניות עד שהנגן מרה שהוא סיים להטעין [לפני התקלה היה לוקח הרבה יותר זמן להטעין אותו]. כשאני מדליק אותו מחדש הסמן של הבטרייה מלא אבל אחרי רבע שעה הוא מראה שנותרה רק מחצית מהבטרייה ואחרי עוד רבע שעה הסמן מתרוקן והמכשיר נכבה. ו... חוזר חלילה. האם מישהו מכיר את הבאג הזה ואם ניתן לתקן אותו? האם לעוד מישהו זה קרה עם הנגן הזה ויודע איך אפשר לפתור את הבעיה? אולי למישהו יש מושג איזו מעבדה בארץ נותנת שירות למכשירי האמ.פי.שלוש של ארקוס? [אני מא…

• 5 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.