אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
במקום בו אני עובד, היה פעם אולפן, אך מסיבות תקציב פירקו אותו (לפני בערך 11 שנים), ולא ממזמן מצאתי באחד החדרים במקום כרטיס שהיה בעבר בשימוש, ורציתי לדעת האם הוא שווה בכלל חיבור למחשב... emagic Audiowerk 8 עם חיבור לפאנל RACK בשם Breakout 8... מישהו בכלל שמע על משהו כזה ? תודה, סטס.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם קיים לH10 אביזר שמתחבר אליו ומשדר לרדיו על תדר מסוים מוזיקה כמו של האייפוד? לחבר שלי יש מכשיר כזה שמגיע עם עריסה(מעין דיבורית) לIPOD האם יש עריסה לאוטו גם לH10? עריכה: מצאתי שיש את שני האביזרים הנ"ל אבל בחו"ל האם הם נמכרים בארץ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את האוזניות: Aiwa HP-SN51 http://www.audiocubes.com/product_info.php?products_id=740 או Aiwa HP-JS35 http://www.amazon.com/gp/product/B00005NGQJ/104-7201301-0946364?SubscriptionId=04HSKH6V3FDXFHVN1F82Content-type%3A%20text&n=172282 איזה אוזניות עדיפות יותר, והאם אפשר להשיג אותן בארץ? בכל מקרה אם אין בארץ אני מזמין מחו"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, למתנת יום הולדת החלטתי וההורים הסכימו לשים כסף על מערכת אודיו לחדר... עכשיו ככה אני לא הכי מבין בזה,אני יגיד לכם מה אני רוצה וכמה מוכן לשים ותמליצו לי את מה שהכי טוב אפשר להוציא במצבי... תראו אני עד היום ראיתי סרטים בטלויזיה דרך המחשב,ומוזיקה לא יכולתי לחבר ל מיני מערכת שיחסית טובה אבל אין יציאת AUX... לכן אני רוצה להשתדרג קצת ולשמוע מוזיקה ישירות מהמחשב,באיכות נורמלית,בווליום טוב... וכמובן לראות סרטים עם סאונד טוב. עכשיו אני שואל מה אני צריך לקנות? מגבר? רסיבר? כמה רמקולים? ההורים שלי רוצים לקנות די.וי.די גם,שיהיה אצלי בחדר,אבל אם אין מספיק תקציב אני מאמין אפשר לוותר עליו,ולהמשיך להפעיל את הסרטים דרך המחשב... עכשיו תגידו לי כמה כסף צריך לכל זה? אני ציפיתי שזה…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי, מיקמתי את הרמקולים שלי (הלווינים) בערך 70 ס"מ מעל לראש, במרחק אופקי של 20 ס"מ (ממש מעל הראש, קצת יותר קדימה...), ואיך שאני לא מכוונן את הטראבל והבאס אני לא מצליח להיע למצב שבו גם את צלילי הביניים שומעים טוב. כשאני מאזן את הטראבל והבאס (מגביר אותם קצת יחסית) ועומד, ככה שהרמקולים נמצאים בגובה של הראש שלי הסאונד הרבה יותר מלא, וגם את צלילי הביניים שומעים טוב. זה יכול להיות בעייה עם הרמקולים שלי או שזה מצב נורמאלי שנובע מפיצול הרמקולים בכול לוין בATP3? (הרי הצליל העיקרי יוצא מלמטה והצלילים הגבוהים יוצאים מלמעלה בלווין..) תודה.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת עוד כמה ימים לארה"ב וחשבתי שזאת אחלה הזדמנות לארגן ציוד. קיצר אין לי מושג באוזניות ואני צריך משהו טוב (CS). מי שמבין/יודע/יש לו וממליץ אשמח לקבל המלצות/ביקורות וכו'. טווח מחירים סביר, אני לא יודע מה ההפרשי מחיר בין הארץ לארה"ב אבל מדובר במשהו כמו 30$-55$ (בארה"ב) למשל מחנות כמו NewEgg- http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=70. יש לי כרגע מיקרופון שולחני, העדיפות היא לסט של אוזניות שכולל מיקרופון, אלא אם זה באמת לא כדאי. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי.. לפני 4 ימים קניתי את הZEN והוא בגדול מכשיר מדהים. אבל.. יש לי בעיה הכי מרגיייייזה בעולם!!! לעיתים דיי קרובות הוא נתקע והוא לא מגיב לכלום חוץ מל- TouchPad שגם בזה הוא לא בוחר, הוא רק יורד ועולה... גם הכפתור Reset לא עוזר, כי גם כשמגיעים למסך הReset הוא עדיין לא מגיב לכפתורים ואין אפשרות לעשות כלום!!! בכל אופן, אני חושב שהבעיה קשורה לניתוק מהUSB, אבל אני לא בטוח ב100%. אני לא מנתק אותו מהמחשב באמצע העברת קבצים או משהו כזה. כן.. עידכנתי את התוכנה שלו מהאתר של Creative... ואני לא מוצא על זה שום דבר באינטרנט.. אני אובד עצות... אני משתגע כבר.. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש משהו שבאג יכולים לעשות אם אני אבוא אליהם? מקווה שמישהו יוכל לעזור. תודה תודה תודה!
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום.. ברצוני לקנות מערכת שמע למחשב הנייד שלי, כרגע אני עובד עם מגבר ורמקולים סטריאו אני ממש לא מרוצה מהצליל.. הם דיי ישנים אז אני לא מתפלא.. עכשיו, אני רוצה לקנות משהו חדש אני לא יודע מה יהיה יותר כדי (מגבר + שני רמקולים סטריאו) או כרטיס קול חיצוני למחשב ואז לחבר אליו את הרמקולים.. אני רוצה את המערכת הזו ר-ק למוזיקה וחשוב לי הצליל הצלול וגם קצת באס.. אני שומע בעיקר rock / ישראלי אבל רוצה שגם hip hop / דאנס ישמעו טוב. התקציב שלי כאמור הוא 1500-2000 ש"ח לכל המערכת. תודה לעוזרים [:
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
5.1 למחשב עד 500 שקל (אפשר לחרוג אבל לא יותר מידי)
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מיקרופון למדידת רעש של Dayton Audio מדגם iMM-6. הוא מגיע עם קובץ כיול, אבל מומלץ להשתמש ב"רפרנס" חיצוני כדי לעשות את הכוונון האחרון, כי חלק מהסלולרים מכילים מגבר מובנה וזה משפיע על תוצאות המדידות. מישהו יודע איפה אפשר למצוא מד דציבלים באזור חיפה שאוכל להשוות איתו כדי לעשות את הכוונון הזה? צריך סה"כ 2-3 קריאות, אבל המד עצמו צריך להיות מכויל.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אחרי שדרוג מערכת הסאונד בסביבת המחשב שלי, קרי רכישת סט מיקרולאב X16, וכרטיס קול אסוס זונאר DX, הגיע הזמן להוסיף אוזניה טובה. הסיינהייזר HD580 של אבא הוחזרו (מה גם שזאת ממש לא אוזניה למחשב ללא הגברה), מחפש משהו טוב, שעונה על הדרישות הבאות: - באס. אני שומע בעיקר אלקטרוני, אם זה האוס, הארדקור, הארדסטייל, טראנס וכדומה. חשוב לי לקבל את הנפח והמכה מהבומים הנדיבים בסגנונות הללו. כמו-כן משחק משחקים. - נוחות: לעיתים יושב המון שעות מול המחשב, עם האוזניות עלי. חשוב לי אוזניה נוחה ולא כבדה מידי, שלא תכביד. ה580 היו כבדות יחסית. - איכות סאונד כמובן, איני אודיופיל אבל חשוב לי איכות טובה לשימושים שציינתי. - האוזניה תחובר ישירות לכרטיס קול, אין הגברה או ציוד נוסף. התקציב עומד על כ-500 שק…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כבר תקופה מסויימת שיש לי בעיות סאונד בניגון מוזיקה. כל כמה שניות במהלך ההשמעה אני שומע מעין "תקיעות/קפיצות" (נשמע כמו תקתוקים) וזה ממש מחרפן אותי. שמתי לב שזה קורה יותר לאחר שמהמחשב כבר עובד כמה שעות טובות. המפרט בצד. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/Black-Sennheiser-CX300II-In-Ear-Earbuds-CX-300-/260825700213?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3cba6c5775 כדאי לקנות? יש חשש לזיוף? פשוט זה מחיר ממש טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס קול ל HTPC הכרטיס יהיה בשימוש למוזיקה וסרטים .. איכות הקול חשובה לי..למרות שאני אנסה קודם את הכרטיס המובנה ב MB כמובן. אבל מניסיון הוא לא יהיה משהו האם יש כרטיס שמוציא STEREO ? או שאשמע STEREO דרך אותה יציאה אופטית רגילה..
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי LCD:טלויזיה Panasonic Viera THL32C10 LCD 32 אינטש פנסוניק ורשום במפרט שיש לה כניסת אוזניות....קניתי כבל שמצד אחד מתחבר לכניסה הזאת ומצב שני 2 בננות לבן ואדום לסאונד כדי לחבר רמקולים חיצוניים הבעיה שחרשתי על הטלוויזיה ולא מצאתי את הכניסה הזאת... מישהו לעזאזל יודע איפה זה?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ראיתי ביקורת של המכשיר באינטרנט וחוץ מהחיבור של היואסבי יש עוד חיבור דומה שכתוב עליו MEDIA ואני רוצה לדעת למה זה כי אני לא יודע מה זה DSR (נראה לי ככה קראו לזה) אז מישהו יכול להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט אם לקנות אותו יד שניה [900 ש"ח ] ... מה אתם אומרים על הרמקולים? שווים? הנה לינק מזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=Creative+inspire+5.1+5700&x=37&y=5 אל תדברו איתי אם שווה לי מבחינה כספית, כי אני יודע שכן... אני רוצה לדעת על האיכות , עוצמה וכאלה תודה לכולם , אביאל.
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מחפש המלצה,למשהו הכי זול שאתם יכולים לתת לי,לאוזניות אלחוטיות עם מיקרופון (לדיבור..). אם אפשר לינק,וגם מחיר למוצר זה יעזור בהחלט... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://www.shiki.co.il/default.asp?came=3072&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D1289114 הדי וי די הזה שווה משהוא? חסר בו משהוא? האים הוא טוב לדי וי די סלוני? חוו דעתכם בבקשה. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
בעקבות תכנוניי לקנות נגן בקרוב (כנראה האייפוד ולא האייריבר בסוף) אני רוצה לדעת אם יהיה גירסת itunes לווינדוס 98
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואני מתלבט בין שלושה סוגים: נגן מבוסס דיסקים (צרובי MP3), נגן מבוסס זיכרון (או דיסק קשיח קטן), או מיני דיסק. אם למישהו יש רעיון או תשובה, אני אשמח לקבל גם דגם ספציפי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
חיברתי את מערכת הסטריאו שלי למחשב, ומה שמאד מפריע לי זה הרעשי הלוואי המסוימים שנוצרים כאשר אני משחק בNBA LIVE(זה המשחק היחיד שניסיתי כרגע). בכל הטבעה, בנוסף לקול הרצוי המאסיבי, יש מן עיוות כזה, כמו רעידה. האם זה אומר שהרמקולים של המערכת שלי ממש עלובים, או שאולי זה נובע מכך שכרטיס הקול שלי ממש ישן ופשוט?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-