אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את מערכת הסטריאו שלי למחשב, ומה שמאד מפריע לי זה הרעשי הלוואי המסוימים שנוצרים כאשר אני משחק בNBA LIVE(זה המשחק היחיד שניסיתי כרגע). בכל הטבעה, בנוסף לקול הרצוי המאסיבי, יש מן עיוות כזה, כמו רעידה. האם זה אומר שהרמקולים של המערכת שלי ממש עלובים, או שאולי זה נובע מכך שכרטיס הקול שלי ממש ישן ופשוט?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עד היום תיכננתי לקנות את הx5 אך ראיתי גם את הארקוס gmini 400 אני מעוניין בסרטים ובמוזיקה באותה המידה. רציתי לדעת קצת יותר על הארקוס, היכן אפשר לקנות , ומה ההבדל בין gmini 400/402?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מתלבט בין ה asus xonar d2 לבין x fi platinum fatal1ty champion אני מתכוון לקנות בארה"ב ולהביא לארץ, המחיר של שניהם דומה. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים ומידי פעם למוזיקה. לפי מה שהבנתי ההיתרון הכי גדול של ה X fi זה החיבורים החיצונים שלו של ה rack אבל הוא לא ממש יעיל לי כי מיקום המחשב ככה שהצד האחורי קרוב אלי יותר מהקידמי. המחשב על השולחן לרוחב כשלפניו טלוויזיה lcd 32 אז למעשה אם אני רוצה להכניס דיסק אני קם ומקיף את הטלוויזיה ואחורי המחשב החלק הכי קרוב אלי, למה? כי אחרת הכבלים לא מספיקים להגיע מהמסך, רמקולים, usb למחשב (המארז שלי די גדול, stacker). אשמח לתשובות, אור
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי מערכת של שKAI שמחוברת למחשב והיא כוללת triple cd changer CD-670stereo tunerstereo pre amplifier TP-570stereo amplifier AX-570 אני מחפש מידע על המגבר (AX-570), חיפשתי בGOOGLE אבל הוא לא מופיע שם (יש רק AX-570 של YAMAHA ). אם למישהו יש מידע על המגבר, הצליח למצוא או לפחות יודע איפה, שיגיד לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום! אני שומע הרבה מוזיקה ובעיקר אקלטרונית..הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות איכותית יחסית לתקציב שהצבתי בכותרת. בשום אופן אני לא רוצה שהאוזניות יהיו IN-EAR ואני יותר שואף לכיוון אוזניות ה-DJ למיניהן בתודה רבה אלכס
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
IceBreak הבטחתי וקיימתי (קצת מאוחר אבל..). חברה הוא מדהים הוא ממש יפה לפי דעתי היפה בחבורה (קניתי את הלבן). נשמע מצויין, אוזניות איכותיות אבל אני אקנה יותר איכותיות (אם יש הצעות), הממשק שלו סבבה (קצת פחדתי בהתחלה) אמרו לי שצריך להכנס בתפריט כדי לשחק בווליום, שטויות בזמן שהשיר מתנגן הטאצ' משמש להגברה והנמכה של הווליום. בקיצור סקסי בטירוף. http://photos.walla.co.il/zenmicro4g תגובות ......................
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
היי אני בקרוב קונה טלוויזיה LCD חדשה. אז ככה - המרחק הוא בערך 3.5מטר. חשבתי בהתחלה על הפיליפס 3403 עד שאמרו לי שהיא לא משהו...בקיצור אני רוצה 42", HDR או פול, בסביבות ה5000+- ש"ח. הבעיה היא שכל טלוויזיה מדגם אחר של פיליפס היא כבר פול HD ועולה 8000 שקל. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
הכותרת מסבירה את עצמה.. אני רוצה לדעת את המחיר של האייפוד הישן והחדש (שעל שתיהם יש מאמרים באתר) בגודל הכי קטן שלהם (10-5 גיגה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסי קול הללו הX-FI עולה לי בערך 150 יותר אבל זה לא עקרוני הAudigy בא בלי הפאנל הקדמי שלו אז אנשים? מה שווה לי לקחת בינהם?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה (לצרכי הקלטה) למחשב שלי שיוכל להקליט שידורים דיגיטליים. אני מעוניין שהקידוד יעשה על גבי הכרטיס, ולא יעמיס על המעבד שלי. אני עובד על (Windows XP (32bit.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד משני הדגמים האלה ולא יודע מה להחליט. מצד אחד קראתי ביקורות ש ה HD201 מצויינות ונוחות אבל העוצמה שלהם לא גבוהה. מצד שני קראתי שה HD202 מצויינות אבל הן לא כאלה נוחות (קטנות מדי לאוזן). למשהו יש נסיון עם האוזניות? למשהו יש המלצה אחרת על אוזניות של Sennheiser באותו טווח מחירים (+-100 ש"ח)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. אני ממש לא מבין בכל תחום כרטיסי הקול, אבל אני יודע מה אני צריך, ורציתי לבדוק אם מישהו פה יכול להמליץ לי על משהו. אני צריך כרטיס קול כדי לעבד צליל של גיטרה. עדיף שמיועד לכך, אך אין לי מושג בקשר לביצועים של כרטיסים עדכניים כיום. עכשיו, ווליום, ממש לא חשוב לי, כי הוא יוצא למגבר, אבל אני צריך משהו שיגיב מהר, עם כמה שפחות דיליי, יהיה לו סאונד טוב, ועכשיו הניגוד, ושיהיה זול. אני יודע שיש המון אופציות, אבל אני מחפש משהו זול יחסית אבל שעדיין לא יאכל לי את הסאונד וירק אותו עם עיוותים. מישהו מכיר משהו מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת עוד כמה ימים לארה"ב וחשבתי שזאת אחלה הזדמנות לארגן ציוד. קיצר אין לי מושג באוזניות ואני צריך משהו טוב (CS). מי שמבין/יודע/יש לו וממליץ אשמח לקבל המלצות/ביקורות וכו'. טווח מחירים סביר, אני לא יודע מה ההפרשי מחיר בין הארץ לארה"ב אבל מדובר במשהו כמו 30$-55$ (בארה"ב) למשל מחנות כמו NewEgg- http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=70. יש לי כרגע מיקרופון שולחני, העדיפות היא לסט של אוזניות שכולל מיקרופון, אלא אם זה באמת לא כדאי. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי שאלה אז ככה אני לא מבין כל כך באוזניות יש לי אוזניות די טובות שעלו בערך 250 שקל אז דוד שלי טס לחול אז נתתי לו אותם שישמע שם והוא לא חוזר בזמן הקרוב ואין לי אוזניות אחרות אז מצאתי באינטרנט את האוזניות האלו lexsus hf2011 שהם עולות 100 שקל אז אני רוצה לקנות אותם אותם ולשמוע אית עד שהוא חוזר אז אני רוצה לדעת אם הם אוזניות טובות והם האיכות היא די טובה אני לא צריך למשחקים יותר לשירים והם אני כול לשמוע בהם שירים בעוצמה די חזקה ויש לי עוד שאלה האם אוזניות סטריאופוניות יש להם חיבור רגיל והם אני יכול לחבר אותו למחשב ולנגן mp3 http://www.bomba.co.il/product.asp?productid=300ומצטער ששאלתי פעמים את אותה השאלה פשוט בפעם הראשונה כשעשיתי שלח תגובה אז זה נתקע לי ולא ידעתי …
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
המאמר : http://www.technologies.co.il/front/ShowArticle.aspx?ItemID=1800 והנה הוא כאן: הבעיה החלה בשבב גרפיקה ש-Microsoft תכננה בעצמה יונקו יושידה, EE Times כאשר Microsoft הכריזה על החזרת ענק גבלובלית של ה-Xbox 360 שלה לפני שנה, ענקית התוכנה לא חשפה אז ועד עתה את המקור המדוייק של אותה בעיית חום בקונסולת המשחקים אשר הובילה לכשלון החרוץ. עכשיו, דווקא במקום שבו החשיפה לא הייתה סבירה, בכנס Design Automation שהתקיים באנהיים, קליפורניה, חשף בריאן לואיס, סמנכ"ל למחקר ואנאליסט ראשי ב-Gartner, כי הבעיה החלה בשבב גרפיקה. לואיס העלה את הגילוי הלא מתוכנן הזה תוך שהוא דן בשינוי נוף ה-ASIC וה-ASSP בפני הקהל שלו בכנס DAC. החזרת ה-Xbox 360 לפני שנה התרחשה משום ש"Microsoft רצתה להמנע מספ…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן. קניתי אתמול מסך LCD עם שני רמקולים מובנים. עכשיו יש לי לוח NF7-S שמחובר דרך היציאה האופטית לרסיבר. מה שאני רוצה לעשות זה שמוזיקה וסרטים ייצאו דרך היציאה האופטית לרסיבר, ואילו ביפים שונים ומשונים, כגון צלילים של ווינדווס, אי סי קיו וכו' ייצאו דרך הרמקולים של המסך(דרך היציאה האנלוגית של הלוח) אפשרי? אם כן, איך? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מבין שמשתמשים בתוכנת Media Center כלשהי, ודרך התפריטים מקבלים גישה לתמונות, סרטים מוזיקה וכו', ע"י דפדוף ובחירה בעזרת השלט האלחוטי. אך האם באמת אין לכם מקלדת ועכבר ? למשל, אם אתם רואים סרט כאשר קובץ התרגום בנפרד, ולעיתים לא מסונכרן, כיצד אתם מסנכרנים אותו ל 2 שניות קדימה, ללא מקלדת ועכבר... ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
בעזרת איזו תוכנה הכי מומלץ לעשות RIPPING לפורמט FLAC? יש לי EAC והתקנתי עליה את הקודק אבל אני לא ממש יודע איך מגדירים את התוכנה למצב האופטימלי.... אשמח אם יעזרו לי.... האם יש בקידוד של הפורמט FLAC אופציות כמו בMP3 לקבוע את קצב הדגימה (BITRATE) וכך להוציא איכות מקסימלית מהקובץ או שמא בכל מצב הקובץ יהיה באותה איכות תמיד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לדיסקמן MP3 מאחר והתקציב שלי נמוך (כ--300 עד 400 ש"ח, לכיוון ה-300, אבל השארתי חלון די רחב אם ההבדל קריטי). לשם הרקורד, יש לי כ-5 ג'יגה (אנד קאונטינג) של MP3, שיהיה לי קשה לברור מתוכה פחות מג'יגה-שניים + אוסף חביב של אלבומים מקוריים (בתקווה שיבוא היום והרוב יהיה מקורי אצלי), אז זאת הסיבה שבתקציב הנמוך הזה אני מחפש דיסקמן MP3. רק אם באמת כדאי לחסוך למשהו אחר, תגידו לי. אני לא מעודכן לגבי המחירים כיום. אני מחפש את הדיסקמן האמין והאיכותי, הכי זול שיענה על הדרישות הבאות: 1. לא זולל סוללות!! משמש גם כמטען (?) 2. הכי חשוב - User Friendly, אפשרות דפדוף קלה בין תיקיות ושירים (וגם ריצה אחורה וקדימה בשיר!), תמיכה ב-ID3 תהיה מעולה. ראיתי פעם דיסקמן של Sony…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הכוונה היא: כפתורים או לחצן גלגל - מגע?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש, שיהיה בעיקר למשחקים. אני חושב להשתמש ברמקולים לפי המפרט המומלץ: X540, G51 או אולי אפילו Z-5500 כולם של לוג'יטק. שאלתי - האם כרטיס סאונד ייעודי (במפרטים ממליצים על ה-CREATIVE X-Fi Xtreme Gamer) חשוב, או שמספיק להשאר עם on-board?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עד 70$בחול(ארהב),שלא כמו האוזניות שמקבלים עם הIRIVER והIPOD, אוזניות שמנות כמו שיש לDJ ...
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שמעתי איפשהו שמפעילים את זה זה מאט את הפריימים במשחק..זה נכון??
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-