אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 רמקולים קטנים וסאב ככה חודש עבד לפני חודש הסאב פועל ושאני מחבר את הרמקולים לסאב הרמקולים לא פועלים וניסתי לחבר רק את הרמקולים לבד והם פועלים מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מערכת של 5 רמקולים של bose double cube אני כרגע משתמש במגבר aiwa ישן וצולע למדי. אני מעוניין לשדרג לרסיבר חדש בעלות של כ 5000 שח סלון של כ 35 מ המטרה היא סרטים בסראונד וקצת מוזיקה. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קראתי שהן אמורות לצאת בתחילת ספטמבר והן הולכות לעלות 49 דולר ויהיה להן את הDRIVERS של הSR60
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
לילה טוב זה הכרטיס קול שברשותי http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=45&b=0&f=1 פעם התקנתי עליו את התוכנה EAX והמשחקים פעלו עם EAX אך כיום אני שוקל להתקין את הEAX HD האם הכרטיס יתמוך בזה?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מאתיים שקל, ורציתי להוציא אותם על כרטיס קול, בגלל שפעם אחת כשהתעסקתי עם הכרטיס מסך כדי לנקות אותו, פגעתי בלוח אם, ומאז יש לי בעיה עם הקול (אני בטוח שזו בעיה עם הלוח אם). אז כנראה שאין לי ברירה אלא לקנות כרטיס קול. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול, הכי טוב שאני יכול להשיג ב200 שקל בארץ. שמתי לב לCreative Audigy SE וVALUE, שעולים 165 ו175, מי מבינהם עדיף? (לא משנה, הבנתי שVALUE עדיף) ואם יש כרטיס יותר טוב מהם בסכום הזה, אנא הציעו. אני לא מבין גדול בתחום... נ.ב שכחתי להגיד שהכרטיס מיועד בעיקר למשחקים, ולשמיעת מוזיקה, לא משהו רציני.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לפני שבוע קיבלתי את המכשיר הקטן והחמוד הזה המכשיר עובד מצויין איכות הגבוהה והסוללה שלו חזקה גם כן השאלה שלי האם אפשר בעזרת תוכנה או דרייבר מיוחד להעביר למכשיר קבצים אחרים חוץ מ- MP3 ו WMA ? או במילים אחרות להפוך אותו להארד דיסק נייד תודה לכל מי שיעזור ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי היום את הכרטיס, חיברתי בבית, התקנתי XP מחדש ( סתם כי הגיע הזמן ... ) , דרייברים כמו שצריך - הכל טוב ויפה ! הערת ביניים : לרמקולים יש קופסה - מעין מגבר - שהרמקולים מתחברים אליה, ויש בה כניסות COAX ו OPTICAL . חיברתי בהתחלה את הכבל האופטי - הגדרתי לו OPTICAL OUTPUT בדרייברים של הכרטיס קול, ובחרתי 5.1 SPEAKERS ! אבל, שני רמקולים קדמיים עובדים, לא SUB WOOFER ולא אחוריים ... עברתי ל COAX - כנ"ל ! בדקתי ב GETTING STARTED של CREATIVE - בכרטיס יש מלבד OPTICAL IN/OUT ו COAX IN/OUT גם יציאה - DIGITAL OUT - שרק עליה כתוב שהיא יוצאת למגבר - היציאה עצמה נראית כמו יציאה רגילה של כרטיס קול רק שהיא דיגיטלית ( מן הסתם ... ) והיא אמורה להתחבר בקצה השני לכניסה או…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מקווה שז נכנס לקטגוריה של "קולנוע ביתי". אני מחפש לקנות DVD חדש ב-200-250 גג! אני רוצה חדש ככה שלא רציתי לפרסם את זה בTRADEZONE אם זה לא מתאים לפורום או עובר על איזה חוק אז תימחקו את זה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם רמקולים של CREATIVE יעבדו באיכות טובה יותר עם כרטיס קול של CREATIVE? אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 של CREATIVE ויש לי כרטיס קול של REALTEC 7.1 שהוא ON-BOARD. האם שווה לי לקנות כרטיס קול של CREATIVE 5.1 ? אני ירגיש הבדל ? אם כן איזה סוג של כרטיס קול ? (יש כמה..) תודה לעונים ! אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום הורים שלי רכשו את המערכת הזאת,עכשיו הDVD קורא AVI מצויין(יותר חלק מהXORO הישן שהיה לי) שזה הפתיע אותי לטובה,אבל נדמה לי הנגן לא קורא כתוביות בעברית...האם למישהו כאן יש אותו?האם הוא קורא כתוביות בעברית ואני עושה פשוט משהו לא נכון?האם יש איזה עידכון FIRMWARE שיכול לאפשר לו לעשות זאת? תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים לעבודה - דבר שאומר שאני לא יכול להביא מערכת 2.1 - סאבוופר לא יתקבל בעין יפה שם. כרגע יש לי שם רמקולים פשוטים של קריאטיב - sbs240, וראיתי עכשיו שיש להם דגם שאמור להיות טוב יותר, ה Itrigue 2200. יש הבדל משמעותי בניהם? שווה את הכסף? יש מערכות אחרות של 2 רמקולים בסדר גודל הזה (300-400 ש"ח) שגם שוות? תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המחשב כותב שחסר לי משהו ב DEMUX ..אני תחת מנדריוה 2008 יש לי אוסף די מכובד של מוזיקה איכותית שאני מת לשמוע. יש תמונה שמודיעה שאני לא יכול לשמוע. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול Creative 24bit Live! מובנה ורציתי להחליפו למשהו יותר רציני. תקציב עד 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
נגיד אני קונה את אחד הנגנים החראות האלו של ה 1GB והוא באנגלית... יש מצב אני מתקין עליו עברית? ואני מתכוון לאלו הזולים..
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ראיתי בארץ את הOMX 50V החדשות ב160 שקל מישהו יודע עליהם משהו מבחינת האיכות ביחס לאוזיות כמו הMX550? אני שונא אוזניות כפתור כי הם אף פעם לא יושבות טוב מאבדות הרבה מהאיכות בגלל זה ומצד שני אוזיות קשת אחורית לא נוחות באוטובוס ואוזניות קשת רגילות לא נוחות לספורט... סוף סוף סנהסיר מוציאים אזניות עם תמיכה נורמאלית לאוזן, השאלה היא מה האיכות שלהם. כדאי לבדוק את הסדרות החדשות שלהם פה: http://www.style-your-sound.com/
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש וראיתי שהמערכת של לוגיטק במחיר שחורג 2000 לוקחת פה. אני צריך מערכת שתתחבר לי למחשב (שישלו יציאת קואקס),לסוני ולאקסבוקס. הבנתי שאני צריך כניסה אוטפטית של הרסיבר. רוב המערכות הקולנוע שחיפשתי במחירים הללו לא כוללות את חיבורים הנל אין להם קואקס וגם אופטי. האם יש מערכת חוץ מלוגיטק עד 2000 שח שיש להן חיבורים כאלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
למיטב הבנתי, הערוץ של הסאב-וופר במערכות אלו הוא ערוץ נפרד, ולא כלול בערוץ הסטריאו (כמו ברמקולים בתצורת 2.1). האם נובע מכך שבמוזיקה ישמעו רק את שני הרמקלים הקדמיים ללא הסאב וופר?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול איכותי שיראה לי באמת את ההבדל בין אונבורד למשהו איכותי ,הכרטיס מיועד למשחקים ולמוזיקה שווה בשווה (משהו חוץ מ-audigy zs) התקציב עד 450-400 שח. שוב אני מצטער על הצפת ההודעות פשוט הרווחתי את הכסף בעבודה קשה ואני לא רוצה לבזבז אותו סתםע ל משהו שאני לא יואהב ובינתיים כואבות לי האוזניים מרמקולים זולים וכרטיס קול אונבורד פשוט. טוב אז 400-450 שח למשחקים ולמוזיקה בעיקר דאנס ראפ פופ ורוק קל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח, חבר שלי רוצה לקנות נגן Mp3 מארה"ב (לנסוע ולקנות שם) , הוא חשב על הCreative TX Fm 256 , הוא טוב? שווה את הכסף? האם האוזניות שבאות עם הנגן הזה טובות מספיק או שצריך להחליף? בכל מקרה אם יש לכם הצעה יותר טובה לנגן mp3 עד 110$ אז תעלו אותה פה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עוד שבועיים אני טס לחול ושם עומד לרשותי תקציב של 330 דולר (גג, ללא חריגה בדולר אחד.) אני מתלבט בין iPod G4 Zen touch iRiver H320 מתי שהכי חשוב לי זה שהבטרייה לא תגמר מהר רציתי ללכת על הריבר, אבל שמתי לב שיש לו פונקציות של ווידאו = לא 16 שעות של זמן בטריה ז"א אם אני אראה שעה ווידאו מתוך ה16 שעות ישארו לי בערך 8 שעות למוזיקה ולא 15 מתי שבפוד זה לא יקרה לי. ושם אני אשמע אך ורק מוזיקה. ובזן בכלל יש 24 שעות ככה שאני בטוח מהבחינה הזאת. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? אני ביינתים רואה יתרונות בכל אחד מהמוצרים ואני לא מצליח להחליט תודה מראש :]
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לאחרונה השכנים מתלוננים אז החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב שלי הוא עד 400 שקל האוזניות שאני שוקל הן הבאות sennheiser HD 212 Pro Koss PortaPro Sennheiser eh350 מהי האיכותית מביניהן? ואם יש לכם המלצה על אוזניות אחרות אשמח לשקול בתודה, yossi126
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בא לי להכניס איזה סאונד טוב לרכב. בסביבות ה-3000 שקל [+/-] לא מתמצא כ"כ בעניין מה שכן באוטו אין יותר מדיי מבחינת סאונד ואקוסטיקה חוץ מנגן CD מקורי מהמפעל ורמקוליים מקוריים מהמפעל מדובר על טויטה אוונסיס 2003 ככה שהאוטו גדול יחסית אשמח להמלצות.תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכשיר DVD ווידאו של סמסונג V440 ניסיתי לראות בו דיסק צרוב והוא מראה לי מסך שחור, או שהוא מראה חלק מהסרט ואז נתקע. חבר אמר לי שאפשר לעדכן אותו, האם זה נכון? ואם כן כיצד עושים את זה??? תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, למתנת יום הולדת החלטתי וההורים הסכימו לשים כסף על מערכת אודיו לחדר... עכשיו ככה אני לא הכי מבין בזה,אני יגיד לכם מה אני רוצה וכמה מוכן לשים ותמליצו לי את מה שהכי טוב אפשר להוציא במצבי... תראו אני עד היום ראיתי סרטים בטלויזיה דרך המחשב,ומוזיקה לא יכולתי לחבר ל מיני מערכת שיחסית טובה אבל אין יציאת AUX... לכן אני רוצה להשתדרג קצת ולשמוע מוזיקה ישירות מהמחשב,באיכות נורמלית,בווליום טוב... וכמובן לראות סרטים עם סאונד טוב. עכשיו אני שואל מה אני צריך לקנות? מגבר? רסיבר? כמה רמקולים? ההורים שלי רוצים לקנות די.וי.די גם,שיהיה אצלי בחדר,אבל אם אין מספיק תקציב אני מאמין אפשר לוותר עליו,ולהמשיך להפעיל את הסרטים דרך המחשב... עכשיו תגידו לי כמה כסף צריך לכל זה? אני ציפיתי שזה…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-