אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מה אני צריך לעשות כדי לראות וידאו ב-iriver h320 ?? הבנתי שאני צריך לקודד תסרט....אז אם איזה תוכנה אני עושה את זה??
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש איפה אפשר לקנות אוזניות של סוני בארץ דגם MDR-EX71SL. ביקשתי ממישהו שהיה בחו"ל לקנות לי אותן, אך הבנאדם לא מצא. אשמח אם מישהו ימליץ לי על חנות שיש את האוזניות הללו. חשוב שתהיה באיזור המרכז. שאלה אחרונה- האם יש אוזניות כפתור שיכולות להתחרות באוזניות האלה? כי היו לי MX400 ולא הייתי מרוצה בכלל בגלל חוסר הבאס וחוסר האיכות. תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת טיפה פרטים על זה.. מה האפשרויות.. מה הדבר הזה עושה בתכלס... מה המחירים וכדו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס והתקנתי אותו במחשב חיברתי לו אורגן והכרטיס מתפקד רק ככרטיס MIDI ואינו משמיע את האורגן וכשמשמיעים MP3 נשמעת מוסיקה באכות נמוכה . פניתי לחברה והם טענו שיש לי בעיה עם WINDOWS XP התשובה שלהם לא נראת לי ולכן אני צריך את עזרתכם האורגן תקין עובד יפה על מחשב אחר מחשב E8400 P5Q G.SKIL 4 MB 1000MHZ WINXP רמקולים אלטק לנסינג 5021 שעובדים יפה עם הכרטיס קול שבלוח האם תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בשביל בן דוד שלי שנוסע לארהב. הוא רוצה לקנות שם נגן. התכונות הנדרשות הם: מסך צבעוני,אפשרות להצגת תמונות ועדיף גם סרטונים,הרבה מקום איזה 30 גיגה מינימום,רדיו ואפשרות להקלטה. שיהיה נוח לשימוש ואיכות טובה.גם זמן סוללה. הוא לא רוצה נגן סרטים. חשבתי על ה-x5 נדמה לי? אבל אני לא ממש מכיר אותו תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, האם כרטיס מסך ATI4850 שמוגדר כHD(רשום על הקופסא HDMI ready) מסוגל להעביר אותות קול בחיבור כבל DVI-HDMI למסך LCD סלוני?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט אם לקנות אותו יד שניה [900 ש"ח ] ... מה אתם אומרים על הרמקולים? שווים? הנה לינק מזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=Creative+inspire+5.1+5700&x=37&y=5 אל תדברו איתי אם שווה לי מבחינה כספית, כי אני יודע שכן... אני רוצה לדעת על האיכות , עוצמה וכאלה תודה לכולם , אביאל.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחפש רמקולים 5.1 לחדר בגודל 2.70x3.80 בסביבות ה650 ש''ח.. הרמקולים מיועדים לשירים משחקים וסרטים.. מה שאני מכיר זה רק את הלוג'יטק x-540 אבל שמעתי שהם לא חזקים כל כך.. חשוב לי שהכבלים יהיו די ארוכים כדי שאני יוכל לפזראת הרמקולים בחדר.. ויש לי לוח אם P35-DS3L של ג'יגהבייט האם הוא מתאים לחיבור למערכת כזאת.. אם יהיה שלט אלחוטי עוד יותר טוב..
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הרדיו דיסק הנוכחי שלי באוטו התפגר, והחליט להפסיק לנגן דיסקים. מכיוון שהוא היה די מעפן וחסר בולם זעזועים החלטתי להשקיע ולקנות אחד חדש, נורמלי. הבעיה היא, שאני לא מבין בכלל במבחר ובאיכות שיש (למרות שגם אני יודע לצעוק pioneer ) הדרישות שלי מהרדיו דיסק הם: -עוצמת כוח סבירה (קדמיים, אחוריים) -בולם זעזועים טוב -רצוי מאוד: קורא mp3 -כניסת aux -נשלף -עדיף שיראה טוב, אבל בשביל המחיר מצידי שיראה כמו כבשה -יתרון: שלט -מחיר: עד 600 שקל, עדיף אפילו פחות -הכי חשוב: אפשר להשיג אותו בארץ, בלי הזמנה מהאינטרנט. מה האיכות הכי טובה שאני יכול להשיג עבור 600 שקל, ומה עבור פחות, נגיד 450-500. תודה רבה, יובל
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מי היא חברת ההקלטות שמספקת את ההקלטות בעלות האיכות הגבוהה ביותר? ובבקשה תנמקו למה היא יותר טובה מאחרות.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן של sony dne-510 עם cd text וכשאני מפעיל שיר בעברית אני לא רואה את השם וזה נורא מעצבן כי אם אני רוצה לחפש שיר 1 מתוך 300 זה קצת קשה אז יש איזה דרך שאני יוכל לראות את השמות אני יודע שאני יכול לרשום פשוט את השמות באנגלית אבל שתי דברים גם זה לוקח הרבה זמן וזה מעצבן וגם זה אחרי זה בווינאמפ לא נוח
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ראיתי את הרמקולים האלה בזיגזג במחיר מעולה, וחשבתי לקנות. שווה? או שיש אלטרנטיבת טובות יותר בטווח מחירים של עד 550שח? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל LCD או פלסמה בגודל 42 ואשמח לביקורת על ה ps42q91h וגם על ps42c91h של סמסונג 2 פלזמות תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נפגשתי לא מזמן עם הפורמט המוזר APE ואני מעוניין להפכו ל קבצי MP3 עם איזו תוכנה מומלץ לעשות זאת? ובכל מה זה הפורמט הזה למה הוא תוכנן האם הוא פחות טוב או יותר טוב מהMP3? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כבר נמאס לי!! אני רוצה לקנות את הZ2300 אבל אין אותם בארץ לקניה כרגע,ואני מת למשהו חדש וטוב. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל בין הקריטיב שיש לי עכשיו לעמות ה אלטק??,אני רוצה רמקולים שהיה טובים בוליום גבוה כלומר באסים בלי זיופים!. אם כן אז מחר אני הולך לקנות על הבוקר. תודה
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי שאלה אז ככה אני לא מבין כל כך באוזניות יש לי אוזניות די טובות שעלו בערך 250 שקל אז דוד שלי טס לחול אז נתתי לו אותם שישמע שם והוא לא חוזר בזמן הקרוב ואין לי אוזניות אחרות אז מצאתי באינטרנט את האוזניות האלו lexsus hf2011 שהם עולות 100 שקל אז אני רוצה לקנות אותם אותם ולשמוע אית עד שהוא חוזר אז אני רוצה לדעת אם הם אוזניות טובות והם האיכות היא די טובה אני לא צריך למשחקים יותר לשירים והם אני כול לשמוע בהם שירים בעוצמה די חזקה ויש לי עוד שאלה האם אוזניות סטריאופוניות יש להם חיבור רגיל והם אני יכול לחבר אותו למחשב ולנגן mp3 http://www.bomba.co.il/product.asp?productid=300ומצטער ששאלתי פעמים את אותה השאלה פשוט בפעם הראשונה כשעשיתי שלח תגובה אז זה נתקע לי ולא ידעתי …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני צריך נגן בעל איכות שמע טובה שיכול לשמש כ DoK ויהיה בעל נפח של Giga לפחות. כמו כן שהמחיר יהיה עד 1000 שח או בסיביבה הקרובה (אפשר גם פחות ) . הדגש פה על נגן איכותי וגם על פונקצית ה DoK - כלומר הפעלה ללא דריבר
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום ראיתי בבגאג אוזניות דו צדדיות, אני רוצה הסבר על זה בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני קונה מערכת קולנוע ביתי ואני מתלבט בין שני הרסיברים אני אישית אוהב ומעדיף יותר את ימאהה. אבל באונקיו יש יותר פורמטים של HD השאלה מה מומלץ וכדאי יותר לרכוש תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=38388&orderby= אני רוצה להודות לה.. אולי אני לא יפרסם את שמו ..אני יודע dmx בכל אופן תודה על התייחסות מה אתם אומרים על הנגן.. חוץ מדבר שלילי הכסף.. הרב שאני צריך לשלם בעדו והוא לא קורא עברית למרות שרוב השרים שאני שומע באנגלית זה ביאס אותי
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שיהיה די נחמד אם יהיה לי כרטיס טלויזיה במחשב... חח אני מחפש כרטיס טלויזיה פשוט, לא יותר מדי יקר (עד 200 ש"ח) שיעשה את העבודה כמו שצריך: לא יתקע, ישדר חלק ואיכות תמונה טובה חשבתי על זה: LeadTek WinFast TV2000 האם הכרטיס הזה בסדר ועונה על הצרכים שלי? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך המלצה לדיסקמן MP3 מאחר והתקציב שלי נמוך (כ--300 עד 400 ש"ח, לכיוון ה-300, אבל השארתי חלון די רחב אם ההבדל קריטי). לשם הרקורד, יש לי כ-5 ג'יגה (אנד קאונטינג) של MP3, שיהיה לי קשה לברור מתוכה פחות מג'יגה-שניים + אוסף חביב של אלבומים מקוריים (בתקווה שיבוא היום והרוב יהיה מקורי אצלי), אז זאת הסיבה שבתקציב הנמוך הזה אני מחפש דיסקמן MP3. רק אם באמת כדאי לחסוך למשהו אחר, תגידו לי. אני לא מעודכן לגבי המחירים כיום. אני מחפש את הדיסקמן האמין והאיכותי, הכי זול שיענה על הדרישות הבאות: 1. לא זולל סוללות!! משמש גם כמטען (?) 2. הכי חשוב - User Friendly, אפשרות דפדוף קלה בין תיקיות ושירים (וגם ריצה אחורה וקדימה בשיר!), תמיכה ב-ID3 תהיה מעולה. ראיתי פעם דיסקמן של Sony…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אז ככה לא מזמן רכשתי פלאזמה 42 ' של LG PG 200R , עד כה היא מצויינת ואפילו בחיבור בננות רגיל לממיר YES MAX רואים באיכות מצויינת . אני רוצה לצפות בסרטי HD שיש לי על המחשב (שהגיעו בדרך לא דרך :wink: ) הבעיה המחשב רחוק מאוד מהטלויזיה ולכן אני צריך פיתרון אחר. עד כה חשבתי על מחשב HTPC , אפילו לא יעודי אלה לקנות איזה מחשב פשוט ביד שנייה (בסגנון פנטייום 4 עם מעבד 2.4 נגיד) כרטיס מסך עם DVI ולשים אותו באיזור הפלאזמה , הבעיה היא שאפילו המחשב שלי שחזק יותר ועם זיכורון גבוהה ניתקע כל הזמן בזמן שסרטי HD רצים עליו לכן זאת לא כל כך אופציה אני מניח. האופציה הבאה היא DVD שקורא DVIX ויש לו חיבור HDMI (רצוי גם איזה כניסת USB) אני אישית לא ראיתי חייה כזאת אבל אולי אני טועה . האופציה …
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אין לי בדיוק תקציב.. אבל משהו צנוע (עד 700 שקל). כרגע יש לי רמקולים 5.1 אבל הם לא משהו. (US BLASTER דגם UA000130). בכל זאת אפשר להחזיק איתם, הבעיה היא שיש לי כרטיס קול ON-BOARD). ברסיבר של הרמקולים יש 6+2 אפשרויות לחיבור INPUT - שהם 2 AUX ו6 חיבורי 5.1, ועוד 6 חיבורי OUTPUT לרמקולים. בנתיים אני מחבר דרך הAUX למחשב והאיכות על הפנים. בכל מקרה, באיזה כרטיס כדאי לי להשקיע? ובאיזה רמקולים אם בכלל?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2007 בשעה 21:06:21 מישהו? זה דיי דחוף =\
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-