אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
IceBreak הבטחתי וקיימתי (קצת מאוחר אבל..). חברה הוא מדהים הוא ממש יפה לפי דעתי היפה בחבורה (קניתי את הלבן). נשמע מצויין, אוזניות איכותיות אבל אני אקנה יותר איכותיות (אם יש הצעות), הממשק שלו סבבה (קצת פחדתי בהתחלה) אמרו לי שצריך להכנס בתפריט כדי לשחק בווליום, שטויות בזמן שהשיר מתנגן הטאצ' משמש להגברה והנמכה של הווליום. בקיצור סקסי בטירוף. http://photos.walla.co.il/zenmicro4g תגובות ......................
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל את חוות דעתכם על הציוד הבא שאני הולך לרכוש: רסיבר DENON AVR1604 / DENON AVR1705 או רסיבר YAMAHA RXV450 / YANAHA RXV540 (מה ההבדל ביניהם? במה האחד יותר טוב מהשני?) רמקולים: JBL SCS146 תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה בנוסף אני מחפש אתר שמוכר בטרייה לאייפוד דור 3 עם תווך שימוש ל 12 שעות תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסי קול הללו הX-FI עולה לי בערך 150 יותר אבל זה לא עקרוני הAudigy בא בלי הפאנל הקדמי שלו אז אנשים? מה שווה לי לקחת בינהם?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
יש לי דיסקמן של sony dne-510 עם cd text וכשאני מפעיל שיר בעברית אני לא רואה את השם וזה נורא מעצבן כי אם אני רוצה לחפש שיר 1 מתוך 300 זה קצת קשה אז יש איזה דרך שאני יוכל לראות את השמות אני יודע שאני יכול לרשום פשוט את השמות באנגלית אבל שתי דברים גם זה לוקח הרבה זמן וזה מעצבן וגם זה אחרי זה בווינאמפ לא נוח
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבאתי לחברה שלי מערכת סראונד 5.1 למחשב אבל מסתבר שיש לה כרטיס קול onboard דיי עלוב. קניתי לה כרטיס קול ולפני שאני מתקין אותו, רציתי להתייעץ עם המומחים: למרות שהוא כרטיס plug & play, האם צריך קודם לבטל את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם (למשל דרך ה-bios)? או שהוא יחליף (יעשה מה שנקרא supersede) את הכרטיס הקודם? במידה וצריך, אשמח לדעת איך עושים את זה. אם ישנם עוד דגשים שכדי לציין, אנא אל תהססו. בתודה מראש, ליאור
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כבר נמאס לי!! אני רוצה לקנות את הZ2300 אבל אין אותם בארץ לקניה כרגע,ואני מת למשהו חדש וטוב. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל בין הקריטיב שיש לי עכשיו לעמות ה אלטק??,אני רוצה רמקולים שהיה טובים בוליום גבוה כלומר באסים בלי זיופים!. אם כן אז מחר אני הולך לקנות על הבוקר. תודה
-
- 10 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש בשביל דוד שלי כרטיס קול שמאפשר לחבר בו זמנות גם רסיבר וגם רמקולים רגילים , הרסיבר נמצא בסלון והרמקולים בחדר, זה בשביל הנוחות שלו שלא יצטרך להחליף בין הכבלים כל הזמן. יש דבר כזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
ערב טוב כולם, היום נכנסתי למיסטיק לדוק עדכון לקושחה של RockBox וגיליתי שבעדכון האחרון הוסיפו Doom אומנם זה רק השלב הראשון בגירסאת הShareware ויש עוד כמה באגים,אבל זה עובד מאוד מהר,והאיכות כמו מחשב! סליחה על הצילום העלוב שלי (אני אוויל בכל מה שקשור לצילום) וזה באיכות די קטנה זה לא שיא הכיף,אבל זה צעד גדול לקוד הפתוח של רוקבוקס,עובד הרבה יותר טוב מהHL בIpodLinux . טוב אז למה לגרור אותכם לחכות הינה: http://rapidshare.de/files/12555286/IPlayDoomOnMyH300.mpg.html נ.ב סורי על המוזיקה המזוויעה,האחים שלי רואים פסטיגל ><. עריכה:שמתי לה שזה לא עובד טוב בווינאמפ,תפתחו בQT עדיף
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
1. האם החברה מייצרת מכשירי דיוידי? 2. האם מכשירי הדיוידי שהיא מייצרת נחשבים לטובים? 3. האם לחברה יש שם נוסף? כי אמרו לי שהשם שלה הוא גם marton או משהו כזה ואני רוצה לוודא
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!! ברשותי מחשב המופיע בחתימה וכרטיס קול על לוח האם: Audio, based on the HDA codec Realtek ALC861 supporting 7.1 surround sound audio with front line-in/out and S/PDIF jacks שימושים: בחיים לא ראיתי סרט במחשב, השימושים בעיקר מוזיקה ומשחקים. אני מת ל-surround. עלות: 500 ש"ח? אני מבקש יותר מדי? אפשר קצת יותר. אשמח לכל הערה\הארה\הצעה\גיחוח.. :-) תודה מראש לכולם!! אלון
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הכוונה היא: כפתורים או לחצן גלגל - מגע?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים, חזקים לשמיעת מוזיקה, סירטונים, משחקים- רמקולים. חשבתי על רמקולים רבים כמו X-230 , CREATIVE SBS370. לאחר מכן ראיתי רמקולים של חברה בשם MicroLab , ששמעתי שהיא חברה לא רעה, ועכשיו אני רואה חנות שנראית לי ממש משתלמת עם רמקולים של MicroLab במחירים ריצפה: http://wellcom.co.il/catalog/index.php?cPath=35&osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964&sort=4a&filter_id=139 תסתכלו על הדגמים בין המחירים 150-300 , ותגידו מה דעתכם- איזה הכי מומלץ מהבחינות שאמרתי, איזה הכי יתאים לי. אני חשבתי על דגמים: 6321 , M-820.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רשמתי מחיר כזה גבוה, רק כדי שלא תגידו "לא רשמת מחיר" אבל לצורך העניין כמעט ואין הגבלה מחפש אוזניות בטווח של 600-2000 עם באס סופר איכות וחזק, שתהיינה מעולות למשחקים כמו FEAR, CRYSIS, COD4 וכו'. יחוברו לכרטיס קול איכותי כמו ASUS D2X ורצוי סגורות גם כדי לתת באס טוב יותר, וגם כדי שאנשים לידי לא ישמעו מה דעתכם? מה מציעים?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני במהלכים כרגע של שידרוג המערכת בסלון למערכת קולנועית חזקה ואיכותית ממה שהיה, יש כבר רמקולים חדשים מחשב חדש ומגבר משודרג ועוד כל מיני דברים שאפרט עליהם בהמשך אם תרצו (תמונות...) השאלה שלי כיום היא כזאת, יחד עם אבא שלי הלחמתי על הכבלים של הקידמיים והאחוריים בתים לפיוזי הגנה כדי שבמקרה והמגבר ישתגע (אנחנו שומעים בווליומים מטורפים לפעמים בסרטים) אז הרמקולים לא יקבלו פצצה וישרפו אלא רק הפיוז ילך. רציתי לדעת האם יש השפעה כלשהיא מבחינת איכות שמע כאשר אני מוסיף פיוזים כאלה על כבלי הרמקולים (כבלים של PROEL), האם צריכים פיוזים מיוחדים להעברת סאונד ? או רק שיוכלו להשרף במקרה של עוצמה גבוהה מדיי ?
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש, שיהיה בעיקר למשחקים. אני חושב להשתמש ברמקולים לפי המפרט המומלץ: X540, G51 או אולי אפילו Z-5500 כולם של לוג'יטק. שאלתי - האם כרטיס סאונד ייעודי (במפרטים ממליצים על ה-CREATIVE X-Fi Xtreme Gamer) חשוב, או שמספיק להשאר עם on-board?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה-z5500 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אז אין לי מושג איך בדיקו כדי למקם את הרמקולים כדי שאני יראה סרטים וישמע מוזיקה זה ישמע טוב צירפתי תמונה של הצורה פחות או יותר של החדר ואיפה ממוקם כל דבר והמחשב שלי הוא נייד איזה כרטיס קול כדי לקנות כדי שיוכל לספק את הרמקולים האלה כמו שצריך והאם כדאי להשקיע בz5500 או שהz5400 יהיו טובים גם פשוט חשבתי שאם כבר אני משקיע אז לקנות משהו טוב תודה יואב [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי (סאונד יותר איכותי מן הסתם) יש לי רעש רקע מרגיז. משהו דומה לרעש שמקבלים כאשר מקרבים בין פלאפון למערכת... חבר שלי חושב שזה בגלל הכבל. אוקי ואם כן איך פותרים? ואם לא אז מה הסיבה? ומה הפיתרון? תודה מראש תום
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי היום את הכרטיס, חיברתי בבית, התקנתי XP מחדש ( סתם כי הגיע הזמן ... ) , דרייברים כמו שצריך - הכל טוב ויפה ! הערת ביניים : לרמקולים יש קופסה - מעין מגבר - שהרמקולים מתחברים אליה, ויש בה כניסות COAX ו OPTICAL . חיברתי בהתחלה את הכבל האופטי - הגדרתי לו OPTICAL OUTPUT בדרייברים של הכרטיס קול, ובחרתי 5.1 SPEAKERS ! אבל, שני רמקולים קדמיים עובדים, לא SUB WOOFER ולא אחוריים ... עברתי ל COAX - כנ"ל ! בדקתי ב GETTING STARTED של CREATIVE - בכרטיס יש מלבד OPTICAL IN/OUT ו COAX IN/OUT גם יציאה - DIGITAL OUT - שרק עליה כתוב שהיא יוצאת למגבר - היציאה עצמה נראית כמו יציאה רגילה של כרטיס קול רק שהיא דיגיטלית ( מן הסתם ... ) והיא אמורה להתחבר בקצה השני לכניסה או…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מחפש המלצה,למשהו הכי זול שאתם יכולים לתת לי,לאוזניות אלחוטיות עם מיקרופון (לדיבור..). אם אפשר לינק,וגם מחיר למוצר זה יעזור בהחלט... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עד 70$בחול(ארהב),שלא כמו האוזניות שמקבלים עם הIRIVER והIPOD, אוזניות שמנות כמו שיש לDJ ...
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-