עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Black Knight,

פלאזמה או LCD? המרחק הוא 3 מטר. השימוש יהיה בעיקרו לטלויזיה רגילה ולפעמים אני אחבר את הטלויזיה למחשב בשביל לראות סרטים בHD או XVID. השאלה היא איזה סוג וגודל מסך אני צריך. אני לא מחפש לזרוק כסף סתם ובטח שלא כמות מטורפת. התקציב הוא באיזור ה3000-3500. אם אפשר המלצות וגם למה נתתם אותם זה יהיה נהדר. תודה מראש.

2. שלום לפני כשבוע צרבתי מספר סרטים על DVD באמצעות תכנת NERO ה-DVD הגיע אך לא היה ניתן לפתוח את הקובץ במכשיר ה-DVD האמריקאי. האם ידוע למישהו על פורמט מסויים שאיתו יש לצרוב סרטים על מנת לאפשר לראות אותם על מכשיר אמריקאי?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by Frozen-Ice,

אני רוצה לקנות אוזניות מארצות הברית עד 300 ש"ח איזה לדעתכם ???

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by Green,

שלום אני בונה מחשב ממש חזק בסביבות ה10,000שח למשחקים\HTPC. עכשיו יש לי רסיבר בבית שמתחבר ל5 רמקולים גדולים של B&W ואני מתכוון לחבר את המחשב למערכת הזו. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס קול שבא על הלוח אם 5.1 עם יציאה אופטית שמתחבר ישר לרסיבר, לבין הכרטיס כל הזה של כריאטיב X-FI שעולה יותר מ1000שח ואין לו יציאה אופטית? המחשב יחליף את הדיוידי וישמש לצפיה בסרטים אבל גם למשחקים ממש כבדים (אם זה חשוב) תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  5. אהלן, אני צריך כרטיס טלוויזיה עד 250 ש"ח לא דרושה תאימות ל MCE, לא דרושה יכולת הקלטה. הדרישות נורא פשוטות 1. שיקלוט כבלים אנלוגיים (אם אפשר לקלוט כבלים דיגיטליים ללא ממיר אני מאד אשמח) 2. שלט 3. תאימות לויסטה 4. מקלט FM - בונוס! 5. אם אפשרי לרדת מ 250 ולקבל את כל הדרישות (חוץ מה FM והכבלים הדיגיטליים) אשמח לרדת כמה שיותר.

6. Started by yotam360,

אז ככה: אני רוצה אוזניות איכותיות לא חיבות להיות אלחוטיות אבל חובה מיקרופון והתקציב לאוזניות לא מעל 350 שח חבר שלי רוצה לקנות נגן MP4 ב-800 שח רצוי איכותי ורצוי 2GB לפחות *רצוי מסך 1.8 אינטש כמו שאתם מבינים התקציבים לכל מוצר בנפרד בגלל שאנחנו קונים בנפרד.... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by בוני70,

איזה LCD יותר טובה מבין השתיים ? http://westinghousedigital.com/products/lcd/32-40/vr3725/ http://westinghousedigital.com/products/lcd/32-40/vr3730/ הם ממש דומים אבל יש באחת מהן Energy Star Mode: 95 watt שאין לי מושג מה זה אומר. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  8. Started by powersoul,

היי, אני רוצה לקנות את האוזניות: Aiwa HP-SN51 http://www.audiocubes.com/product_info.php?products_id=740 או Aiwa HP-JS35 http://www.amazon.com/gp/product/B00005NGQJ/104-7201301-0946364?SubscriptionId=04HSKH6V3FDXFHVN1F82Content-type%3A%20text&n=172282 איזה אוזניות עדיפות יותר, והאם אפשר להשיג אותן בארץ? בכל מקרה אם אין בארץ אני מזמין מחו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  9. שלום. כנסו פה לאשכול למה שאני מנסה להעתיק את תמונות לפה אני לא מצליח אז כנסו לפה זה אני פתחתי ותגידו לי מה אני צריך לעשות http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10905639 תודה לעוזרים

10. אז ככה, נהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם, ואני צריך אחד חדש, ומכיוון שאני משחק בBF2 אז חשבתי לקנות את הX-Fi XtremeGamer (שתומך בEAX5) בKSP אבל מסתבר שהם מוכרים את ה-XtremeAudio כ-XtremeGamer ב465 ש"ח (וגם מוכרים אותו בשם המקורי שלו-XtremeAudio ב340 שקל, לכו תבינו) אז אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 500 ש"ח. אפשר לציין שיש לי אוזניות HD205, שבכרטיס קול הישן (על הלוח אם) לא שמעו כ"כ טוב, אבל במערכת שומעים מעולה. ככה שלא יזיק אם תהיה לו יציאה מוגברת לאוזניות. הרמקולים שלי למחשב הם- Logitech X530. בינתיים חשבתי על כמה כרטיסים: M-Audio Revolution 5.1 Creative Audigy 2 ZS Creative X-Fi XtremeAudio וזהו... אה ועוד שאלה, האם יש הבדל משמעותי בין EAX5 לבין EAX3/4? בתוד…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by MiGHTyDuCK,

אהלן. מה נשמע ? יש לי בעיה קלה המחשב שלי מחובר לטלויזיה ולרסיבר ושמתי לב שהרסיבר עושה קולות מוזרים כמו של ביטים קצובים. מתי שהוולים ממש גבוה ולא מנוגן שום דבר שומעים את זה ממש ממש חזק אבל זה נמצא גם שהוליום חלש. עכשיו זה מפסיק מתי שאני מנתק את הכבל וידיאו. למה זה קורה ? איך אפשר לפתור את זה ? תודה רבה רבה למי שעוזר זה ממש משגע אותי תודה ארז

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  12. שלום, האם כרטיס מסך ATI4850 שמוגדר כHD(רשום על הקופסא HDMI ready) מסוגל להעביר אותות קול בחיבור כבל DVI-HDMI למסך LCD סלוני?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by most,

שלום וערב טוב, מחפש טלויזיה לסלון 37" לא להיבהל מרחק הצפיה קטן מ 2.5 מטר מיועש לשידורי טלויזיה יס/הוט בלבד תקציב כמו בכותרת ניתן לחרוג מעט אם ההשקעה שווה לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by J S Bach,

מי היא חברת ההקלטות שמספקת את ההקלטות בעלות האיכות הגבוהה ביותר? ובבקשה תנמקו למה היא יותר טובה מאחרות.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by OpenCan,

שלום. אני ממש לא מבין בכל תחום כרטיסי הקול, אבל אני יודע מה אני צריך, ורציתי לבדוק אם מישהו פה יכול להמליץ לי על משהו. אני צריך כרטיס קול כדי לעבד צליל של גיטרה. עדיף שמיועד לכך, אך אין לי מושג בקשר לביצועים של כרטיסים עדכניים כיום. עכשיו, ווליום, ממש לא חשוב לי, כי הוא יוצא למגבר, אבל אני צריך משהו שיגיב מהר, עם כמה שפחות דיליי, יהיה לו סאונד טוב, ועכשיו הניגוד, ושיהיה זול. אני יודע שיש המון אופציות, אבל אני מחפש משהו זול יחסית אבל שעדיין לא יאכל לי את הסאונד וירק אותו עם עיוותים. מישהו מכיר משהו מומלץ?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by Gil28,

עם 4 ג'יגה זיכרון... כדי לחבר את הממיר של הוט... מסך t260 שלט יהיה נחמד וגם אופצייה להקליט תוכניות מן הסתם שיהיו לו חיבורים לממיר (scart,composite,s.video.)

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. ראיתי את הרמקולים האלה בזיגזג במחיר מעולה, וחשבתי לקנות. שווה? או שיש אלטרנטיבת טובות יותר בטווח מחירים של עד 550שח? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by coldplay,

אני מתלבט בין שני נגנים אלה. גרסת ה 2G יותר קוסמת לי למרות שהמחיר שלה הוא כמו של iriver H10 עם 5G. חשוב לציין שאני מתגייס עוד מעט אז אני לא יודע מי מהם יתאים לי אם בכלל (לצבא).

19. שלום חבר'ה! אז ככה, יש לי ATP3 וכרטיס קול AUDIGY2 . בזמן האחרון כמעט כל שיר שאני שומע נשמע דיי גרוע ברמקולים וזה פשוט מעצבן אותי. זה בא לידי ביטוי בבאס מגעיל כזה ובצליל שטוח... למשל יש איזה שיר שהבאס בו פשוט חזק מידי ומעצבן אותי, אני מוריד את העוצמה של הסאב דרך הרמקולים ואז הבאס נשמע ממש מגעיל וחלש ואז מתוך עצבים אני מעביר שיר כי זה פשוט הורס את כל ההנאה. אז אין לי מושג מה הבעיה, או שכבר נמעס לי מהרמקולים או שהבעיה בדריברים של הכרטיס קול או משו כזה... התקנתי איזה דריברים לכרטיס, אבל אין לי שום לוח בקרה או משהו כזה כמו שיש לכל מי שיש לו AUDIGY2 אז אולי התקנתי איזה דריברים דפוקים ?... אז מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  20. בעזרת איזו תוכנה הכי מומלץ לעשות RIPPING לפורמט FLAC? יש לי EAC והתקנתי עליה את הקודק אבל אני לא ממש יודע איך מגדירים את התוכנה למצב האופטימלי.... אשמח אם יעזרו לי.... האם יש בקידוד של הפורמט FLAC אופציות כמו בMP3 לקבוע את קצב הדגימה (BITRATE) וכך להוציא איכות מקסימלית מהקובץ או שמא בכל מצב הקובץ יהיה באותה איכות תמיד? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. שלום אז ככה לא מזמן רכשתי פלאזמה 42 ' של LG PG 200R , עד כה היא מצויינת ואפילו בחיבור בננות רגיל לממיר YES MAX רואים באיכות מצויינת . אני רוצה לצפות בסרטי HD שיש לי על המחשב (שהגיעו בדרך לא דרך :wink: ) הבעיה המחשב רחוק מאוד מהטלויזיה ולכן אני צריך פיתרון אחר. עד כה חשבתי על מחשב HTPC , אפילו לא יעודי אלה לקנות איזה מחשב פשוט ביד שנייה (בסגנון פנטייום 4 עם מעבד 2.4 נגיד) כרטיס מסך עם DVI ולשים אותו באיזור הפלאזמה , הבעיה היא שאפילו המחשב שלי שחזק יותר ועם זיכורון גבוהה ניתקע כל הזמן בזמן שסרטי HD רצים עליו לכן זאת לא כל כך אופציה אני מניח. האופציה הבאה היא DVD שקורא DVIX ויש לו חיבור HDMI (רצוי גם איזה כניסת USB) אני אישית לא ראיתי חייה כזאת אבל אולי אני טועה . האופציה …

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by peralon,

לפני חודשיים קיבלתי Koss PortaPro2 מניורק לא התייחסתי אל האוזניות כראוי וקצת שרפתי אותם ודפקתי תראש חיבור (3.5mm) בכל מקרה יש לי אחריות אבל אין לי דרך לשלוח את האוזניות יש לציין שאני סופר-מרוצה מהאוזניות,אי אפשר להיות יותר מרוצה. עכשיו, חשבתי לקנות את הפורטהפרו כאן בארץ (כן כן אולי מיותר בגלל המחיר, אבל האחריות חשובה) השאלה היא, כדאי לקנות משהו אחר במחיר הזה? (400-350 שקל) או לקנות פורטה פרו ב360 בתלאביב? (לא אוזניות סגורות DJ כי זה אוזניות למכשיר נייד - ולא אוזניות כפתור/ear canal) ו..משהו מכיר חנויות שאפשר לטעום קצת ממגון של אוזניות באיזור המרכז/ירושלים? תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. במחשב של ההורים שלי יש כרטיס O.B סטנדרטי(אינטל היי משהו) והוא עבד מצויין איזה שנתיים. פתאום אתמול הפסיק האודיו. הבעיה היא לא ברמקולים כי חיברנו אותו לסטריאו והם עובדים...למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  24. הרי מדובר בתדר מקור דגימה יותר גבהה מ CD כאשר ל 2496 96KHZ ול 192 ..יש 192KHZ ולCD יש 44KHZ 16 BIT עד כמה הנתון הזה קריטי ... 1)האם יש השפעה על רמת הפירוט של הכלים או שינוי בעיקום הענות ? 2)לא שמעתי אף אחד מהם לפחות לא בשלב זה. 3) עם יש מקור שמע שבכלל מנצל ...כאלה כרטיסים ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  25. יש לי Creative Inspire 4.1 אני שומע רק ב2 רמקולים... יש לי Creative SoundBlaster Live! 5.1 Digital - כרטיס קול תעזרו לי בקשה שיניתי ל Quadrophonic וכל מיני במאפיינים ועדיין רק ב2 אני שומע

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.