עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idangonen,

שלום, יש לי נגן 20 ג'יגה של archos עם מסך LCD שיש בו אפשרות לצלם בוידיאו, תמונות ולהקליט בפורמט MP3. יש לי תקלה במסך, המסך עצמו עובד, וגם כאשר אני מחבר אותו למחשב אין לי בעיה להעביר נתונים בינו לבין המחשב. הבעיה היא שהרכיב בתוך המכשיר שעושה אור על מנת שיוכלו לראות מה מופיע על צג ה-LCD נשרף. אני לא מוצא שום מעבדה בארץ שפותחת ומתקנת מכשירים מסוג זה. אני קניתי אותו בחו"ל וכבר אין לי אחריות. אין לי בעיה לשלם על מנת שיתקנו את זה. אם מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה, זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש, עידן

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by URSH,

עולה כ-80 דולר ,והמבצע בדיוטי פרי השני בחצי מחיר משמע 60 דולר לאחד. לינק לפורום הדן במכשיר http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/index.php?showforum=65 [br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 18:41:45 האם מישהו רוצה לקנות יחד ולהתחלק בשווה בקניה??

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. שלום חבר'ה, אני מחפש בשביל דוד שלי כרטיס קול שמאפשר לחבר בו זמנות גם רסיבר וגם רמקולים רגילים , הרסיבר נמצא בסלון והרמקולים בחדר, זה בשביל הנוחות שלו שלא יצטרך להחליף בין הכבלים כל הזמן. יש דבר כזה בכלל?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. אני רוצה לקנות אוזניות משולבות מיקרופון. זה בעיקר למחשב ולמשחקים אבל גם שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה וסרטים וכו' לא ממש מוגבל מבחינת תקציב, הייתי אומר עד 600 ש"ח נשמע לי סביר אבל אני מסוגל לחרוג חשבתי על הIcemat Siberia , אבל אני לא בטוח אם זה באמת טוב או סתם מיינסטרים. ואפשר לדעת מה זאת גרסאת הUSB שעולה 20$ יותר? המלצות אחרות? תודה~

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. רשמתי מחיר כזה גבוה, רק כדי שלא תגידו "לא רשמת מחיר" אבל לצורך העניין כמעט ואין הגבלה מחפש אוזניות בטווח של 600-2000 עם באס סופר איכות וחזק, שתהיינה מעולות למשחקים כמו FEAR, CRYSIS, COD4 וכו'. יחוברו לכרטיס קול איכותי כמו ASUS D2X ורצוי סגורות גם כדי לתת באס טוב יותר, וגם כדי שאנשים לידי לא ישמעו מה דעתכם? מה מציעים?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. הלוח הוא GIGABYTE M52S-S3P והכרטיס קול השני הוא Hercules Game Theater XP שיש לי מהמחשב הישן אליהם מחוברים הרמקולים ATP3 השימושים הם משחקים, מוזיקה וכל דבר אפשרי אחר :-) תודה מראש, אמיר

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by dalitraz,

אין לי סאונד במחשב, כנראה משהו נמחק כי עד עכשיו הכל היה בסדר. במנהל ההתקנים מופיע "other device" עם סימן שאלה צהוב, ומתחת : audio device on high definition, video controler, video controller (vga compatible) שלושתם מסומנים בסימן שאלה ובסימן קריאה צהוב. אין לי מושג אם יש לי כרטיס קול חיצוני או מובנה, ואם זה קשור בכלל. הורדתי everest, ה-Motherboard Name Intel Sandusky D945PSN אין לי מושג מה לעשות, לעזרתכם אודה מאוד!!!

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  8. המלצות לטלויזיה LCD. ללא הגבלת תקציב(כמובן אני לא מליונר אז לא להפריז). מינימום 37" בגודל. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  9. אהלן,לפניי חודשיים קניתי כרטיס טלויזיה פשוט,ולא התחשבתי בזה שיש לי מסך רחב. הייתי בטוח שיודע לשדר לכל רזולוצייה,אבל מסתבר שטעיתי! ועכשיו אני יכול לראות במסך רחב אבל יש דילאיים מטורפים ובלתי נסבלים! אי לכך אשמח לקבל המלצה לכ.טלויזיה שיידע לעמוד בדרישות שלי,שיפיק תמונה איכותית על מסך רחב וללא דילאיים. המחשב : P4 2.8 1G DDR 400 Samsung 931bw

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  10. שלום! אני מחפש רמקולים איכותיים למוזיקה, ללא סאבוופר ב200 ש"ח. כמו כן אני מחפש אוזנייה איכותית בעלת כבל ארוך של 3.5 מטר ב200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by snapdragon,

יש לי לוח אם של גיגה בייט - ma78gm-s2h בעל יציאה אופטית. חיברתי כבל ואין סאונד, כאשר חיברתי לDVD כן היה סאונד. למיטב זיכרוני היה לי סאונד לפני כמה ימים ועתה אין לי. כל הדרייברים מותקנים ומעודנים. מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by Gil28,

עם 4 ג'יגה זיכרון... כדי לחבר את הממיר של הוט... מסך t260 שלט יהיה נחמד וגם אופצייה להקליט תוכניות מן הסתם שיהיו לו חיבורים לממיר (scart,composite,s.video.)

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by Anthrax,

ok אני צריך רמקולים 2.1 למחשב ייעוד:מוזיקה בעיקר וקצת משחקים :ylsuper: תקציב:אמממ 400-500 קראתי שלדגם שמחליף את ה atp3 יש בעיה חמורה של רעש סטטי יש לכם דגמים טובים להמליץ עליהם? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. אהלן, אני צריך כרטיס טלוויזיה עד 250 ש"ח לא דרושה תאימות ל MCE, לא דרושה יכולת הקלטה. הדרישות נורא פשוטות 1. שיקלוט כבלים אנלוגיים (אם אפשר לקלוט כבלים דיגיטליים ללא ממיר אני מאד אשמח) 2. שלט 3. תאימות לויסטה 4. מקלט FM - בונוס! 5. אם אפשרי לרדת מ 250 ולקבל את כל הדרישות (חוץ מה FM והכבלים הדיגיטליים) אשמח לרדת כמה שיותר.

15. אני רוצה לקנות את אחד משני הדגמים האלה ולא יודע מה להחליט. מצד אחד קראתי ביקורות ש ה HD201 מצויינות ונוחות אבל העוצמה שלהם לא גבוהה. מצד שני קראתי שה HD202 מצויינות אבל הן לא כאלה נוחות (קטנות מדי לאוזן). למשהו יש נסיון עם האוזניות? למשהו יש המלצה אחרת על אוזניות של Sennheiser באותו טווח מחירים (+-100 ש"ח)? תודה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. איזה יצירות/אלבומים של BEETHOVEN אתם ממליצים לי לשמוע?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by most,

שלום וערב טוב, מחפש טלויזיה לסלון 37" לא להיבהל מרחק הצפיה קטן מ 2.5 מטר מיועש לשידורי טלויזיה יס/הוט בלבד תקציב כמו בכותרת ניתן לחרוג מעט אם ההשקעה שווה לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by yossia23,

שלום אנשים התנתקתי מYES ואני רוצה לקנות TV LCD ולחבר אותה למחשב כדי לראות ספורט וערוצים מקומיים. במחשב יש לי כרטיס של9600GT GYGABYTE עם יציאת SVIDEO אני רוצה לקנות TV בגודל 32 או 37 אינץ. מישהו יכול לעזור לי בבחירת TV עם זמן תגובה טוב וכניסות מומלצות שמותאמות לצפיה דרך המחשב? וגם איזה סוג כבל מהמחשב לTV לקנות? מה אתם אומרים על הTV הזאת: טלויזיה Samsung LA32A450 LCD ‏32 ‏אינטש (סמסונג)? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  19. האם משחקים וסרטים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים? שימו לב ,כשאני מדבר על סרטים אני מדבר על סרטי HD שמורדים מהרשת. אין הכוונה לסרטי HD שמגיעים במדיות של BLUE-RAY

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

אני מתכנן לקנות את ה x-530 בימים הקרובים, והבנתי שלמרות שיש לי בלוח 8 ערוצים אני לא אוכל לשמוע מוזיקה בכל 5 הרמקולים אלא רק בשתי רמקולים וכדי לשמוע את כל החמש חובה לקנות כרטיס קול. זה נכון?

21. Started by adirss,

רוצה לרכשות מערכת רמקולים של קראטיב או לוגיטק כרגע יש לי 4.1 של קראטיב ואני מאוד מרוצה אבל רוצה להשתדרג במשהו מקצועי יותר יש לי כרטיס קולה סאונד בלסטר 5.1 קראטיב אז אני מוגבל לסט של 5.1 אז תציאו בבקשה סאטים טובים במחירים סבירים של עד 700 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. Started by ZeppeliN,

היי פורום חביב, אני כבר איזה 8-9 שנים (מגיל 8 ) מחובר למערכת סטריאו ALL IN ONE כזאת של AIWA. היא בסדר אבל כבר לא מספקת אותי. אני רוצה להתפנק על מערכת סטריאו אמיתית שאני אוכל לשמוע מוזיקה בכיף. הסוגי מוזיקה שאני שומע בעיקר הם רוק קלאסי, פולק ואינדי. המגבלה היחידה שיש לי היא שאין לי מקום לרמקולים רצפתיים ולכן אני אצטרך זוג רמקולים מדפיים יחסית קטנים. על השולחן יש לי מקום וגם יש לא מעט מדפים כך שלרסיבר יש מקום. המקור שלי הוא כ"ק מובנה שיכול להיות יוחלף בקרוב (אני מתכנן גם על אוזניות). התקציב שלי הוא בסביבות ה-1500 שקל נראה לי. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה ככה שאני לא יודע מה להגיד לכם. אני מוכן ליד שנייה, אבל אני בכל זאת רוצה שתגידו לי דגמים ספציפיים. תודה רבה מראש! זפלין =]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by maxshuk,

שלום לכולם, הבאתי לחברה שלי מערכת סראונד 5.1 למחשב אבל מסתבר שיש לה כרטיס קול onboard דיי עלוב. קניתי לה כרטיס קול ולפני שאני מתקין אותו, רציתי להתייעץ עם המומחים: למרות שהוא כרטיס plug & play, האם צריך קודם לבטל את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם (למשל דרך ה-bios)? או שהוא יחליף (יעשה מה שנקרא supersede) את הכרטיס הקודם? במידה וצריך, אשמח לדעת איך עושים את זה. אם ישנם עוד דגשים שכדי לציין, אנא אל תהססו. בתודה מראש, ליאור

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by avner_100,

היי רציתי להביא את ה M81 מחול.. ואני צריך לדעת את כל הפרוצדורה עם המכס אם משהוא יוכל להאיר את עיניי אבל בכללי אני צריך לדעת אם אפשר למצוא את הדגם הספייציפי הזה בארצות הברית והאם יש בעיה עם שיטת שידור שרוכשים את המקבילה LN-T4665F או שכדאי להביא אותה ממקום אחר.. (לא ארה"ב). ועוד דבר.. אם אפשר להביא קישור לאתר של השוואת מחירים כמו זאפ שלנו.. או אתר זול בארה"ב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  25. יש לי מערכת של itt 5.1 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=br5020s&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=HE החיבור של המערכת מצד אחד הוא http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20728 הזכר וצד שני 6 חיבורים לdvd איך אני יכול לחבר אותו למחשב והאם ישמוע 5.1 במחשב ???

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.