אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום. רציתי לשאול למה אי אפשר להנות מהקלטה טובה כמו שיש אצל M-audio במחיר נורמלי? מה ההבדל בהקלטה? היום כל כרטיס מודרני מצוייד בממיר ההוא עם ה 24BIT 96KHZ אני מתכוון לאודג'י2\הרקולס דיגיפייר,אז מה עשוה את האיכות הקלטה ב ב -M-AUDIO טובה יותר? אני למשל צריך כרטיס חזק לסאונד ולהקלטה ואין ביידי את המזומנים מקסימום גג הכי לחוץ 500-550 ש"ח ,מה תמליצו לי ? הכרטיס יתחבר ל ימאאה RXV-520 אני מניח ביציאה הדיגיטלאית ורסביר עצמו יעשה כבר את עבודות פיענוח. אבל מצד שני אני אסבול מליטנסי גבוהה בעבודה כמו CUBASE? אני ממש לא יודע מה לעשות : בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רמקולים מסוג X620 של לוג'יטק. בקרוב אני קונה מחשב ותהיתי האם כדאי להשקיע בכרטיס קול במיוחד בשביל הרמקולים, או שעדיף להסתמך על הכרטיס קול המובנה של לוח האם? אם כדאי לקנות כרטיס קול - ללכת על הX-FI הרגיל? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים למחשב בטווח מחירים 300-400 ש"ח, 400 שקלים המחיר המקסימלי. רמקולים למחשב 2.1 (סאב ושני רמקולים) להשמעת מוזיקה באיכות גבוה, בין השאר משחקים וסרטים לא כל כך. אני מעונין ברמקולים הכי טובים מבחינת איכות צליל למוזיקה בתקציב שלי. סרקתי את האינטנרט ומצאתי שלושה דגמים שנראה לי שהם טובים. Altec Lansing VS4121, 2.1 Logitech X-230 Black 2.1 PHILIPS SPA5300 - איך ה PHILIPS? שמעתי המלצות עליו, הוא טוב? יש למישהו נסיון עם הרמקולים האלה ויכול להמליץ לי אליהם? והאם ישנם רמקולים אחרים שהם טובים והם בתקציב שלי? לרקע כללי אני שומע בעיקר מוזקיה נוסטלגית של שנות ה 70,80,90, להקות כמו Santana, Pink Floyd, ועוד. יש גאנרים של רוק נוסטלגי. אשמח להצעות נוספות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מנסה לעשות clone לקודי לסטרימר שיאומי חדש שבא עם אנדרואיד 11. משתמש באפליקציה Send Files to Tv לא מצליח להיכנס לספרייה הנכונה בסטרימר שיאומי. שנמצאת בData הבנתי שאנדרואיד 11 לא מאפשר גישה לספריית Data. ולכל תת הספריות שם. יש דרך לעקוף את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך המלצה ל LCD או פלסמה בגודל 42 ואשמח לביקורת על ה ps42q91h וגם על ps42c91h של סמסונג 2 פלזמות תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
רמקול קידמי שמאלי לא עובד. חלק בטח חושבים תיגש לאחריות, האחריות בארץ ניגמרה בחול אני ניגשתי אליה היום(אימייל) מחכה לתשובה. אני לא טכנאי אלקטרוניקה מוסמך אבל לפי דעתי הבעיה היא בחיבור. הרמקול עצמו בסדר גמור. זה כבר פעם שניה שזה קורה לי לכן ברצוני לשאול מה יכול להיות הגורם לזה? בפעם הראושנה לוג'יטק שלחו לי רמקולים חדשים מגרמניה ואני שלחתי להם את השלט (גזור) זה מה שהם ביקשו. בפעם הזאת אני לא יודע אם הם ירצו לשלוח לי שוב כי אחרי הכל זה כבר פעם שניה בדיוק אותה בעיה לכן הם יכולים להגיד לי שמשהוא לא בסדר אצלי, ואני יכול להבין אותם. לכן במקרה כזה האם יש תחליף כל שהוא לבסיס (סאבוופר) כך שאני יוכל לחבר את 5 הרמקולים שלי ולשמוע מוזיקה איתם? כמו כן יש לי גם את 5 הרמקולים מהסט הק…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש פלאגים שישבו טוב באוזן ואיכות סאוד גבוהה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אוזיות in ear מכיוון שפשוט אי אפשר לשמוע כמו שצריך באוטובוס- המקום בו אני שומע הכי הרבה מוזיקה. בקיצר, אני דיי מעוניין ב CX300. הבעיה היא שהמחיר בארץ קצת גדול עלי כרגע. ראיתי אותן ב EBAY בסביבות ה 30 דולר+משלוח. האם זה נראה לכם סביר? או שזה כנראה זיוף או משהו כזה? (יש שם חנויות שכאילו מראות איך להבדיל בין מקורי לזיוף... ומוכרות אותן במחיר הזה) בנוסף- איך The Plug ביחס לאוזניות ברמה של ה MX400? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני רואה באינטרנט כל מיני חנויות שמוכורות את האייריבר E10 במחירים ממש זולים יחסית לנגן מחברה מוכרת שמנגן וידאו ועם סוללה כל כך טובה (30 שעות). כל המכשיר הזה ועוד בגרסא אירופאית (iriver+) במחיר של 860 שקל מה אתם אומרים כל המכשיר? איזה אוזניות מגיעות איתו?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
השימושים אך ורק HOT (ממיר HD) וסרטים בפורמט MKV. מרחק צפייה 1.5 מטר עד 3.5 מטר. (תלוי איפה יושבים בחדר יתרון לדגם שתומך בחיבור רשת וסטרימינג בחיבור USB. תקציב עד 5000.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני בעל איי ריבר מדגם H-10 (לא שזה משנה), ואני ממש חייב המלצה לזוג רמקולים איכותיים בשבילו (לצבא).... במחיר נגיד של עד 400 ש"ח... הבעיה שכל הזוגות שראיתי היו 2.1 שאני לא רוצה.... אז אם אפשר בבקשה המלצות עם קישורים
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני נגנים אלה. גרסת ה 2G יותר קוסמת לי למרות שהמחיר שלה הוא כמו של iriver H10 עם 5G. חשוב לציין שאני מתגייס עוד מעט אז אני לא יודע מי מהם יתאים לי אם בכלל (לצבא).
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות אוזניות טובות (לא אוזניות צאוור) In ear ואני מחפש חנות בחו"ל אני מחפש בנוסף אוזניות במחיר של עד 250 שקל, יש מצב להשיג את הshure e2C במחיר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי VAIO עם 8400GT שמחובר עם HDMI ל LCD כשאני מריץ סרטים לא רק באיכות HD אז יש לי פיצולים זעירים במרכז התמונה זה נראה כמו סטייה קטנה מאוזנת בין חלקי התמונה. זה מתייצב מאוד מהר אך ממש מפריע. הבעיה היא לאורך כל הסרט. יש לי מעבד חזק 7250. ניסיתי לעדכן דריברים קודאקים הורדתי BSPLAYER אחרון וכלום לא עוזר אם מישהוא מכיר את הבעיה והפתרון אני אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אז ככה, יש לי ATP3 וכרטיס קול AUDIGY2 . בזמן האחרון כמעט כל שיר שאני שומע נשמע דיי גרוע ברמקולים וזה פשוט מעצבן אותי. זה בא לידי ביטוי בבאס מגעיל כזה ובצליל שטוח... למשל יש איזה שיר שהבאס בו פשוט חזק מידי ומעצבן אותי, אני מוריד את העוצמה של הסאב דרך הרמקולים ואז הבאס נשמע ממש מגעיל וחלש ואז מתוך עצבים אני מעביר שיר כי זה פשוט הורס את כל ההנאה. אז אין לי מושג מה הבעיה, או שכבר נמעס לי מהרמקולים או שהבעיה בדריברים של הכרטיס קול או משו כזה... התקנתי איזה דריברים לכרטיס, אבל אין לי שום לוח בקרה או משהו כזה כמו שיש לכל מי שיש לו AUDIGY2 אז אולי התקנתי איזה דריברים דפוקים ?... אז מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ראיתי ביקורת של המכשיר באינטרנט וחוץ מהחיבור של היואסבי יש עוד חיבור דומה שכתוב עליו MEDIA ואני רוצה לדעת למה זה כי אני לא יודע מה זה DSR (נראה לי ככה קראו לזה) אז מישהו יכול להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים מכשיר שמחברים אותו ל - iriver והוא משדר לכל מקלט רדיו? אני יודע כי הדבר קיים ב- ipod וב- nomad zen. תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס. איכות צליל מטורפת. פשוט הבדל יום ולילה בהשוואה לכרטיס קול מובנה. וזה עוד כלום בהשוואה למגבר אוזניות. אני משתמש באוזניות די עממיות HD555, אבל הן נשמעות כל כך יותר טוב עם הכרטיס שזה מדהים. אני שומע אפקטים בסרטים/משחקים/מוזיקה שלא שמעתי לפני. בכל מקרה, זו לא ביקורת אלא התייעצות. כיצד עדיף לעבוד עם הכרטיס 100% עוצמה דרך הדרייבר וכיוון עוצמת הקול על הרמקולים או 50% עוצמה דרך הדרייבר? האם עבודה על 100% עלולה לפגוע בכרטיס? הוא מקבל הגברה, אחרי הכל. זה לא איזה שבב עלוב של realtek.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני מעוניין לחשב את המחשב שלי לרסיבר ולמקרן בשביל לראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב, אני לא מבין כל כך בכרטיסי קול למחשב, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול למחשב שאני אוכל לחבר את הרסיבר אליו. תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי היום את הiRiver H10 6GB שלי, גיליתי כמובן שאני יכול להעביר קבצים שלא נתמכים ע"י הנגן אם אני משנה להם את הסיומת לאחת הסיומות הנתמכות, ככה שהייתי מרוצה. ואז, במהלך ההסברים והפעולות לעדכון הfirmware שלו, שמתי לב שכשהם אומרים ללחוץ על הO בזמן שמדליקים, כדי לעבור למצב בו אפשר לעדכן, הנגן מזוהה בצורה שונה. המשכתי בעדכון, ואחריו החלטתי לנסות להדליק אותו במצב הזה שוב. נכנסתי לMy Computer והופ, אין נגן. המשכתי להסתכל, והנה אייקון חדש: כונן נייד H. נכנסתי אליו, היו שם כל הקבצים על ההארד דיסק של הנגן, ניתנים לשינוי העתקה ומחיקה אם ככה, מצאתי דרך לעקוף את היתרון היחיד של הגרסה האירופאית בלי להתקין firmware אירופאי?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באוזניות razor megalodon הוא פשוט נתקע לי על 7.1 ולא מגיב הוא לא מזהה אותו בווינדוס מה שכבר קראתי על הדבר הזה שקורה זה כאמור נימצא על מצב אפדייט ניסיתי להוריד את העידכון של האוזניות מאתר של רייזור אבל משום מה הלינק שם דפוק אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי עם זה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי נייד שחיברתי אותו למסך בסלון והפכתי אותו למחשב HTPC אני מחפש תוכנה נוחה שתעלה עם מערכת ההפעלה ותציג בצורה נוחה סרטים ותמונות וכו'.. אין לי צורך בערוצים או הקלטות וכו'. ואם יש תוכנה בעיברית זה יהיה מצויין! דבר שני, במחשב יש כרטיס מסך רדאון X300 רציתי לדעת לאיזה כרטיס אפשר להשוות אותו כי אני ממש לא מכיר את הדגם, במיוחד הישנים יותר של רדאון.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בקניית אוזניות מארה"ב....האזניות מיעדות בעיקר למשחקים (CS:S) ולמוזיקה... התקציב 100$ (אין אפשרות לעבור את התקציב...) חשבתי על שני הדגמים הבאים... SENNHEISER HD515 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3962026 SENNHEISER HD280 Pro http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=2860407 חשוב לי מאוד האיטום של האוזניות...משום שבLAN-PARTIES יש הרבה רעש... גם חשוב לי שהאזניות יכסו את האוזן כולה ולא רק חלק מהאוזן..(כמו בsony שיש לי עכשיו...) ובכללי מה יהיה יותר טוב למשחקים ומוזיקה.. (ניתן להציע עוד דגמים הנמכרים באתר www.jr.com ונמצאים במלאי) הכרטיס קול שלי זה הAC97 הנמצא על הp4p800 שלי..ככה שצריך משהו שנותן עוצמה גם בלי הגברה חיצונית.... תודה מראש in…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אפשר לקנו בכל מיני מחירים אבל מהו המחיר למערכת סטריאו הממוצעת? אם המחיר הממוצע למחשב הוא כ4000 ש''ח, אז לסטריאו הוא?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-