עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מבקש את עזרתכם בבחירת טלויזיה 32'' הטובה ביותר בתקציב של עד 4000 ש"ח המטרה העיקרית חיבור למחשב לא אכפת לי גם אם איכות התמונה בשידור רגיל תהיה פחות טובה... תודה לכולכם...

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by constantine16,

tagidu Encounter em aramkolim ahi tovim shel jbl?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  3. אני זקוק לאוזניות כדי לדבר בפלאפון. כידוע לא בריא לדבר עם הפלאפון צמוד לראש (קרינה אלקטרומגנטית) ולי זה גורם כאבי אוזן אם אני מדבר 20 דקות ומעלה.. אז אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור עד נאמר 150 ש"ח. יש לי את הpx100 של sennheiser ואני יודע שהם עדיפות על כל אוזניות שתמליצו לי עליהם אבל יש איתם בעיה שהם מגושמות לעומת אוזניות כפתור, וגם גדולות ושבירות ואני לא רוצה שיהרסו לי. התיכנון הוא לשים את האוזניות (שמתחברות לדיבורית של המכשיר) בתא הקטן של התיק. כך אוכל לשלוף ולהחזיר אותם בקלות וללא דאגות שישברו כמו שהpx100 עלולות להישבר.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. חברים שלי בארה"ב הזמינו לי את הנגן כולל השלט. עוד חודש אני אהיה בארה"ב ואז אני אקח מהם את הנגן. זה עלה להם 350 דולר כולל השלט. זה מחיר טוב?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by alon83438,

הפלונטר כתוב שהם מוכרים את הקריאטיב LX500... בכל מקום אחר כולל אתר הבית של קריאטיב לא כתוב על דגם ה500.. (512 מ"ב) אלא רק על ה100 (128) ו200 (256....) מה אתם חושבים? להאמין להם?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. Started by dor17,

בקיצור אני מחפש מערכת של 2.1 חדשה וכרטיס קול התקציב הכולל זה עד 1000 שקל המערכת תשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  7. היי אח שלי קנה לי בחו"ל אוזניות סוני mdr g74sl והחוט שבא איתם במקור מאוד קצר, הן מגיעות עם מאריך אבל יש איתו בעיה כשחיברתי לכרטיס קול או לרמקולים (שמחוברים לכרטיס קול) שומעים רק בצד שמאל אם מחברים עם המאריך. (יש חוט רק בצד שמאל) יש לכם הצעות? :\

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  8. אהלן חברס, לקראת האולימפיאדה החלטנו להצטייד בטלוויזיה תומכת תלת מימד ולמצוא קונה ל- LG LCD SCARLET 42PG60FR האהובה שבמשך 4 שנים אני מחבק ואוהב יש לכם כיוון לגבי מה שוויה כיום ? היפיפייה הזו שמורה היטב פרט לקצת חריקות מכיוון הרמקולים בקצה העליון של הסקאלה (בקושי מורגש רק לחדי אבחנה אני מציין את זה) למי שרוצה להיזכר ביפיפייה האדומה ...

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  9. Started by cheat-it,

אני צריך רמקולים למשחקים עד 200~ ש"ח, לא משנה אם או בלי סאב (אני מעדיף מה שהכי טוב)

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

שאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. יש לי את הכרטיס קול Creative 24bit Live! מובנה ורציתי להחליפו למשהו יותר רציני. תקציב עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. להפתעתי גיליתי שיש סוגים שונים של כבלים לDVI, ויש גם הבדלים גדולים מאוד במחירים ואני לא בטוח מה אני צריך לקנות ראיתי שיש קבלים של 18 ושל 24 פינים, וגם מצאתי הסבר שבעצם יש 5 סוגים שונים: http://www.gozmotech.com/scripts/help.asp?cat=%EB%E1%EC%E9_DVI&topicID=2 כדי לחבר HTPC עם יציאת DVI לטלוויזיתLCD, איזה כבל אני צריך? אני צריך להעביר אצ הווידאו (האודיו יהיה מחובר למערכת בניפרד) בנוסף, כמה האיכות של הכבל באמת משנה? האם מישהו פה ראה הבדל באיכות התמונה עם כבלים שונים של DVI?

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by nadav15,

הכנתי סאב וופר ואני צריך מגבר מובנה איזה מגבר אני צריך וכמה זה יכול לעלות לי אני ישמח אם יעזרו לי בזה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by someone,

רציתי לדעת מה דעתכם על לקיחת הסיכון של קניית נגן MP3 חדש כמו הIHP100 או הPHILIPS HDD100 בחו"ל במחיר סביר של בערך 1500-1600 שקל אבל חוסר באחריות.. מה דעתכם?

15. Started by L_D,

.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  16. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה המלצה לכרטיס קול, מכיוון שאין לי מושג אם אני צריך משהו יקר או משהו הרבה יותר זול. אני משתמש במערכת רמקולים 2.1 FX6021. אילו הבדלים יהיו אם אשתמש בכרטיס קול המובנה על הלוח אם, או בכרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי (Supreme FX II - PCI-E 1x), בין אם אקנה כרטיס קול דוגמת X-Fi XtremeMusic, Xtreme Gamer Fatality או Auzentech Prelude? האם איכות השמע מהרמקולים במוזיקה ומשחקים תהיה זהה, או באיכות יותר טובה בכרטיס X-Fi לעומת הכרטיס המובנה/זה שבא עם הלוח אם שלי? אני משער שהדרייברים של כרטיסי ה X-Fi נותנים הרבה אפשרויות, האם זה ההבדל הגדול היחידי בין כרטיס מובנה וכרטיס דוגמת X-Fi? אילו אפשרויות / פיצרים קיימים בכרטיסי ה X-Fi ובדרייברים שלהם, שאין בכרטיס המובנה והאם זה…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  17. שלום, אני רואה פה בלוחות יד שניה הצעות ל 4 רמקולים ממערכות קולנוע, עם סביבות ה 50W ומעלה RMS, באיכות צליל טובה, באזורי ה 150 ש"ח. בעוד שמערכת חדשה 2.1 ב 150 ש"ח נותנת כ 13W RMS. האם יהיה כאן איזשהו הבדל בחווית השמע? (בהנחה שאיכות הרמקולים טובה). האם הסאבוופר כל כך חשוב? מדוע איני יכול לחבר פשוט את 4 הרמקולים למחשב ולהגדיר אחד מהם שיתן צלילים נמוכים? למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'... תודה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  19. מקווה שהבנתם... יש לי DVD משולב עם מגבר נחמד, הצלחתי ''לעשות'' ממנו מגבר אבל זה עובד רק כשאני מכניס דיסק לDVD ומפעיל אותו ואז לוחץ על STOP. משהו מוזר ומשונה מאוד חחחח אשמח אם תעזרו לי להפוך/להסביר לי איך לעשות את זה, את הDVD למגבר נטו, חשבתי לנתק את הכונן לגמרי, לחבר את הכבלים של הווליום ישירות לפלטה שאליה אני מחבר את הרמקולים. חשמל אני מבין, ככה שאשמח אם תסבירו לי בכל צורה. תודה!

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by ZeppeliN,

היי פורום חביב, אני כבר איזה 8-9 שנים (מגיל 8 ) מחובר למערכת סטריאו ALL IN ONE כזאת של AIWA. היא בסדר אבל כבר לא מספקת אותי. אני רוצה להתפנק על מערכת סטריאו אמיתית שאני אוכל לשמוע מוזיקה בכיף. הסוגי מוזיקה שאני שומע בעיקר הם רוק קלאסי, פולק ואינדי. המגבלה היחידה שיש לי היא שאין לי מקום לרמקולים רצפתיים ולכן אני אצטרך זוג רמקולים מדפיים יחסית קטנים. על השולחן יש לי מקום וגם יש לא מעט מדפים כך שלרסיבר יש מקום. המקור שלי הוא כ"ק מובנה שיכול להיות יוחלף בקרוב (אני מתכנן גם על אוזניות). התקציב שלי הוא בסביבות ה-1500 שקל נראה לי. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה ככה שאני לא יודע מה להגיד לכם. אני מוכן ליד שנייה, אבל אני בכל זאת רוצה שתגידו לי דגמים ספציפיים. תודה רבה מראש! זפלין =]

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  21. שלום, המחשב שלי מרוחק מהטלוויזיה וביניהם יש סוג של מכשול שלא מאפשר לי העברה יפה של כבלים למעט חציבה. יש פה מישהו שיודע אולי איך ניתן להציג בטלוויזיה את מה שאני רואה במחשב בצורה אלחוטית? (אם אפשר גם המלצות לכאלה עם HD) אני לא מדבר על סטרימר, אלא פשוט על הצגה בטלוויזיה של מה שאני רואה במחשב. הסיבה היא שאני לא רוצה רק הזרמת מדיה אלא אני רוצה את האפשרות לשחק משחקים נגיד בטלוויזיה מרחוק, אם תאירו את עיניי ותגידו שגם הסטרימר יכול לעשות את זה ולהראות לי איך אז תביאו לי דגם והסבר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. איך בודקים אם הכרטיס קול שלי נשרף או לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. המלצות לטלויזיה LCD. ללא הגבלת תקציב(כמובן אני לא מליונר אז לא להפריז). מינימום 37" בגודל. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by Jook,

אהלן , אני מחפש נגן קומפקטי מבוסס פלאש , עם 2-4 ג'יגה וזמן בטריה ארוך. כמובן שניגון וידאו הוא אקסטרה חיובי ביותר והתקציב שלי הוא 200-250$. עד עכשיו הבנתי שה- iriver clix, sandisk sansa מומלצים. הייתי שמח לחוות דעת נוספת גם על נגנים נוספים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by Fat_Fred,

קניתי מסך LCD HD REDY חדש, כשאני מנסה לחבר אותו למחשב בעזרת כבל DVI>HDMI (כרטיס מסך 7600GS), אין כל תגובה לא מצד המחשב ולא מצד המסך...על המסך מופיע NO SIGNAL בערוץ ה HDMI ובמחשב אין כל אזכור לכך שבכלל חיברתי אליו מכשיר נוסף. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.