עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רצוי מאוד שהן יהיו סטריאופוניות (עד כמה שהבנתי אין סראונד איכותי במחיר הזה) חשוב לי שיהיה בהם מיקרופון ,מאחר ואחד השימושים בהם הוא משחקים באינטרנט.... תודה מראש לעוזרים

2. Started by TomerPerez,

היום אני הולך לקנות את הmicrolab solo 7c ויש לי כמה שאלות בנוגע אליהם. 1.איפה אני צריך להעמיד אותם ובאיזה צורה? 2.איך אני מכוון את הבאס ואת הטרבול ואיזה צורה תהיה הטובה ביותר לכך? 3.מה זה burm in ןbreak in ואיך עושים את זה? פשוט מנגנים מוזיקה? 4.אני צריך להשתמש בקבצי מוזיקה שהם flac? באיזה נגן אני צריל להשתמש? 5.האם הוספה של כרטיס קול תשפר את הביצועים הכמות ניכרת? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by timac,

איזה אוזניות הכי טובות מבין השלושה לMP3 מבחינת הכול חוץ מהמחיר.. Audio-Technica ATH-CK5 Sony MDR-EX71SL Sennheiser CX300 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by Omer DA,

האם הם מצדיקים את המחיר ?(900ש"ח ~) ואם מישהו יודע מה האורך של החוטים שלהם כי לא מצאתי על זה מידע

5. Started by D-M-X,

כמורידים סרט DVD-R מהאינטרנט אלה של ה4.5 גיגה איך צורבים אותו? רגיל כמו שצורבים סתם DATA או שיש משהו מיוחד שצריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by תינוק22,

JBL CS6 6.5 http://www.jbl.com/EN-EU/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=CS-6 אני אולי אקנה מ חבר אותם, אני מחפש משהו פשוט אבל שישמעו קצת יותר טוב מהמקולים המעפנים שיש לי באוטו . מה דעתכם ?

7. Started by dor17,

בקיצור אני מחפש מערכת של 2.1 חדשה וכרטיס קול התקציב הכולל זה עד 1000 שקל המערכת תשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by Cooler-Master,

ערב טוב לכולם. בשעה טובה התחדשתי בכרטיס הנ"ל למחשב HTPC שלי. עכשיו יש לי שאלה חיברתי הכל והכרטיס עובד ושומעים. אבל איך אני מגדיר לו להפעיל לי את כל הרמקולים (5.1). הוא מפעיל לי רק את 2 הקדמיים.

9. אהלן, קראתי איפה שהוא שבזמן הקרוב המחיר של הזן אמור לרדת, זה נכון? וגם שמתי לב שהמחיר של הזן והאייפוד וידאו שווה בחו"ל... שניהם עולים 280 דולר בארה"ב, וכאן הזן עולה 600 יותר מהאייפוד.

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  10. מה דעתכם? המחיר הוא 550 ש"ח וcreative ידועים באיכות הכ. קול הטובים שלהם וזה כ. קול שמשמש גם כמגבר חיצוני לנגנים ולפי האתר גם משפר את איכות השירים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

אהלן, יש לי בנייד יציאת VGA ובטלויזיה כניסת HDMI יש דרך לחבר בינהם בלי 4 קומבינות אחת על השניה? ואם הדרך היחידה היא רק דרך שילוב של כמה קומבינציות, עד כמה זה יפגע באיכות? עריכה: האם זאת הדרך היחידה?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by alonezer,

שלום, אני מחפש אוזניות שמתאימות לרוק ולא ידעתי מה לבחור אז באתי לכאן כדי שתעזרו לי אני מבקש שמי שמציע אוזניות גם יתן חנות מאיפה אפשר לקנות אפשר גם מח"ול אבל עדיף שישלחו לארץ תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  13. אהלן כולם, יש לי בעיה כזאת, אני קונה מחשב עוד שבועיים,ורוצה לחבר אןתו לטלויזיה לצפייה של סרטים,עכשיו יש לי בעיה לגבי האודיו כי אין לי יציאת AUX במערכת סטריאו,למרות שהיא באמת טובה,רק לא מבין איך אין... עכשיו מה הייתם מציעים לי לעשות: 1.לחבר כבל RCA בין הכ.קול לAUDIO בטלויזיה,הטלויזיה MONO. 2.לחבר את הכ.קול למיקרופון במערכת,וכך להשתמש בה,אמור להיות סטריאו. 3.להשתמש ברמקולים של המחשב.(אולי לקנות חדשים,אבל אני לא הכי בעד). 4.לוותר ולעזות הכל במחשב,גם צפייה ואודיו של הרמקולים. מה יהיה הכי טוב ואיכותי לעשות? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by Yonatan-A,

שלום. יש לי iRiver H10 עם 5 ג'יגה. אני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני כבר צריך יותר מ5 ג'יגה, ולכן אני קונה נגן של 20 ג'יגה. מה אני רוצה בנגן: סוללה ארוכה (20+), מעוצב, לא גדול מדי, איכות שמע טובה, יכולת להצגת תמונות (לא חובה וידאו). תקציב: עד 2000 ש"ח. בעיקרון חשבתי על הiAudio X5L, אבל אם למישהו כאן יש משהו עדיף, אז אני אשמח לדעת. תודה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by L_D,

.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. Started by shuy,

אני מחפש כרטיס כזה שיודע לדחוס ל-DIVX בחומרה ,מישהו מכיר כזה?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by Check_Point,

אוקיי יש לי Audigy 2 של creative , והיום באתי להתקין את הדריוורים החדשים של creative שנתן sector (אם אני לא טועה) לפני כמה זמן. אוקיי, אני מתחיל את ההתקנה והוא רושם לי: למי שתוהה: הדריוורים שמותקנים אצלי הם אלו שקיבלתי עם הכ.קול, ושומעים (הוא מחובר טוב מאוד) מישהו יודע מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  18. אני עובר עוד מעט לדירת חדר וחצי לבד, ומתכנן להוריש את האוזניות לאחותי, ולהשתמש סוף סוף בחופשיות ברמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה . מבחינת כרטיס קול, יש לי את ה-CREATIVE Audigy 2 Value, שאני מקווה שהוא יספיק מבחינת ביצועים. בנוגע לרמקולים עצמם, קראתי טיפה בסטיקי, ושם מומלצים ארבעת הרמקולים האלה: SoundStick Harman-Kardon 2.1 העיצוב שלהם נראה פצצתי, ובגלל זה אני נוטה לבחור בהם. אבל בסופו של דבר, האיכות תכריע. Creative I-TRIGUE 3600SE Altec Lansing FX4021 Logitech® Z-2300 אני מקשיב למטאל לרוב, ומגוון פה ושם דברים אחרים. אני לא מתכנן להפציץ מבחינת עוצמת הווליום, אבל שמעתי כמה מערכות שבווליום גבוהה האיכות על הפנים. זה קורה עם אלה שציינתי? איזה מארבעתם הכי יתאים למוסיקה…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=mobilecomputing&subtype=notebook&model_cd=NP-X360-AA01US

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by itsik1231995,

אני צריך אוזניות ל W705 SONY אני הרבה באוטובוסים ביום יום והאוזניות שמקבלים איתם הלכו לעולמם יש לי מתאם מהחיבור של סוני ל MINI PL אני לא מעוניין להשקיעה הרבה אבל שיהיו אוזניות טובות כי אני ישמע בהם המון הם צריכות להיות קומפקטיות תודה

21. לנגנים, לא למחשב.. אני מתכוון של איזה חברה הכי איכותיות? אה ומה אתם אומרים על אוזניות אלחוטיות?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. Started by Kitt0s,

http://www.rockbox.org/mail/archive/rockbox-archive-2006-03/0502.shtml מישהו כבר ניסה ?:] http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IaudioBoot

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  23. אז ככה, נהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם, ואני צריך אחד חדש, ומכיוון שאני משחק בBF2 אז חשבתי לקנות את הX-Fi XtremeGamer (שתומך בEAX5) בKSP אבל מסתבר שהם מוכרים את ה-XtremeAudio כ-XtremeGamer ב465 ש"ח (וגם מוכרים אותו בשם המקורי שלו-XtremeAudio ב340 שקל, לכו תבינו) אז אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 500 ש"ח. אפשר לציין שיש לי אוזניות HD205, שבכרטיס קול הישן (על הלוח אם) לא שמעו כ"כ טוב, אבל במערכת שומעים מעולה. ככה שלא יזיק אם תהיה לו יציאה מוגברת לאוזניות. הרמקולים שלי למחשב הם- Logitech X530. בינתיים חשבתי על כמה כרטיסים: M-Audio Revolution 5.1 Creative Audigy 2 ZS Creative X-Fi XtremeAudio וזהו... אה ועוד שאלה, האם יש הבדל משמעותי בין EAX5 לבין EAX3/4? בתוד…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. מחפש אוזניות למוזיקה בלבד, יחוברו גם למחשב. כמובן אוזניות שלא צריכות מגבר חיצוני על מנת "לסחוב" אותם כמו כן ללא שימוש כלשהו בסוללה ל Noise cancelling ! האוזניה צריכה להיות ON EAR ולא IN EAR וגם לא גדולות מסביב לאוזן אלא על האוזן חייבות להיות נוחות עם אטימה מירבית לרעשי רקע. יתרון אם לאוזניה יש כבל PL נשלף (למודולריות מירבית- בעתיד עם הכבל יקרע או משהו) האוזניה צריכה להיות בעלת פרופיל נמוך (שאני לא אראה כמו חייזר כשאני הולך ברחוב, זאת אומרת מושכות כמה שפחות תשומת לב) כמובן חייבות להיות אייכותיות.. אני יודע שאיכות זה סובייקטיבי בגלל זה פניתי לפורום הזה, כדי לקבל המלצות מקור שמע : פלאפון,MP3,מחשב. סוג מוזיקה עיקרית: רוק,מטאל,אלקטרוני,בלוז,ג'אז,דאבסטב,דראם אנד בייס. אני אוהב …

25. ימני מסוג א ושמאלי מסוג ב' לא הורס כלום?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים