אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על האייפוד וידאו 30 ג'יגה, כי יש בו מה שאני צריך, איכות שמע טובה, נפח גדול, ווידאו. אבל אני מפחד מהניסיון של חברים שלי עם האייפוד מיני, שהוא מכשיר גרוע בכל קנה מידה. איזה נגן הכי טוב לי במחיר של עד 300 דולר?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בפלאפון שלי בתור הנגן עם אוזניות CX300, אני מאמין שבעת החלפת מקור הוצאת השמע אני ישמע הרבה יותר איכותי. 4GB\8GB, אני מחפש איכות שמע... מחיר - שיהיה ריאליסטי, אני לא מחפש את הטופ אבל לא מחפש את הזבל. אני חושב שיש לי איזה 600ש"ח לנגן, בסביבות המחירים האלו מעדיף חריגה כלפי מטה . ככה שאני יכול לפנות ליד2 במידה ולא מתאפשר משהו איכותי במחירים האלו. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יום שישי הזה ההורים שלי טסים להונג-קונג(כנס עסקים לשיווק - לא משנה) ואני הבנתי שהמחירים בהונג קונג דומים למחירים בארה'ב ואף נמוכים יותר ושהשוק שם לא מוצף בזיופים כמו בתאילנד(תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש נגן מוזיקה נייד ב100 עד 150 דולר. עד עכשיו חשבתי על הMNZF 610 של SONY. אבל אני לא 100% בטוח, מפני ששמעתי על הHIGH MD החדש.... בקיצור - הדרישות שלי מהנגן: - עמיד!!! הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בזמן רכיבה על אופניים!(ניסיתי לשמוע עם דיסקמן עם בולם זעזועים נורמים-טוב וזה היה פשוט נוראי!) אסור שיקפוץ!! - בעל עיצוב יפה! לא חייב איזה מלך יופי כמו הIpod אבל לא משהו ממש מכוער! - בעל ממשק נוח! הממשק שאני רגיל אליו הכי זה מחשב עם אוזניות וWINAMP - בעל יכולת איכסון …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שרואים סרטים מסויימים אז יש פסים שחורים והסרט לא מנצל את כל המסך (הבנתי שזה היה למניעת עיוות בפרצופים ) עכשיו אין איזה נגן שיכול למרכז לך את הסרט ככה שתיראה על כל המסך? בלי לחתוך את התרגום כמובן =]
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש נגן מוסיקה לטיול במזרח ואשמח להיעזר בכם! הדרישות: אמינות (שלא יתקלקל פתאום...) נפח - 16GB איכות שמע טובה נוחות לשימוש (כולל העלאת/הורדת שירים מול מחשב) ממה שבדקתי בינתיים, ראיתי שה-iPod יקר בהרבה מהסטנדרט. האם הוא באמת שווה את זה? - האם נוח להעלות אליו מוסיקה, או שחייבים לעבור דרך ה-iTunes או משהו כזה? בנוסף, יש לי אפשרות שמישהו יקנה לי בארהב ויביא. (אבל אז בטח אין תמיכה בעברית..?) אשמח להמלצות ספציפיות. הנה כמה לינקים שנראו לי בינתיים. מה דעתכם? iAudio Cowon - 16GB - 599 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=3613 C2 - 16GB - 639 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=5464 Iriver: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?mo…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להעביר לנגן הזה שירים לא בצורה של הקלטה? ז"א שאני לא אצטרך לשמוע את כל השיר כדי להעביר אותו
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לאחר לא מעט זמן שבו הZen micro שלט מצידה של קריאטיב, עכשיו היא החליטה להוציא עוד נגן בתחום המיקרו, כדי לנסות להביס את מתחריה בשנית . לידיעה שפורסמה בTGP - http://www.tgp-il.net/newslinks/EEEypVllkFRgfohZsN.php למקור- http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=1217
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לפני שבועיים הזמנתי דרך נט.... Disk On Key ב260 ש"ח (290 כולל משלוח) בגלל שהייתי צריך (לא למשהו רציני) בגלל שראיתי את המוצר הזה שהוא גם דיסק נייד גם נגן MP3 וגם רדיו וטייפ מנהלים החלטתי לנסות והזמנתי. הנגן הגיע אתמול ופשוט הופתעתי לחלוטין מהאיכות של השמע ובכלל מהמכשיר כולו : קישור קישור נתוניו: Disk On Key 256MB עובד עם סוללת AAA (לא משהו אבל בסדר) מסך LCD עם תאורה כחולה (לא רע בכלל) איכות סאונד (סינון רעשים) 90Dbl (מצויין) תומך ב MP3 ו WMA 32Kbps - 384Kbps 12 שעות ניגון לסוללת AAA אחת יכול להכיל עד 38 שעות מוזיקה (MP3 128Kbps). EQ 7 מצבים. טייפ מנהלים + רדיו FM אפשרות ליצור ספריות מוזיקה. אחריות לשנה ע"י היבואן. * והכי מדהים Firmware Upgradable **…
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אבקש המלצה לנגן שיעלה עד 1200 ש"ח. הנגן צריך לספק איכות שמע גבוהה ככל האפשר, ולהיות מחברה איכותית ומוכרת (Iriver, Apple וכדומה). אשמח להצעות. בתודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2242967 די חרשתי על האינטנט אבל לא מצאתי את החברה שמיצרת ועוד מקומות לקנות את זה מישהו יכול לעזור ולהביא יותר פרטים על זה תודה
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן טוב עד 500 600 שקל מחפש משהו ברמת הסאונד שלו תהיה גבוהה ואיכותית בעיקר MP3 WAVE
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
משהו שמע על נגן HD של מעלה מ10 G שיש לו רמוקל מובנה חזק ואיכותי ??
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיים דבר כזה? אני מחפש נגן שאפשר לשחות איתו...יש חיות כאלה בשוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נגן של גיגה או שני גיגה לחברה שלי באיזור ה 500 ש"ח. ראיתי חיקויי נאנו למיניהם או כל הדברים האלה. מה החסרונות האמיתיים ביחס ל סנסה לדוגמא? יש משהו מומלץ מביןניהם? תודה מראש רום
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
אהלן! שנתיים יש לי נגן mp3 של קרייאיב.דגם: Tx FM 256 מגה. האמת, עד לא מזמן הייתי מרוצה ממנו מאוד. אבל בחודשים האחרונים הנגן שלי פשוט אוכל סוללות בצורה לא נורמלית הוא ירד מ8 שעות בערך לסביבות השעה! זה בלתי נסבל. אין לי כסף כרגע לנגן חדש. אין שום דבר לעשןת בנידון? תודה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אוקיי, זה הנגן הראשון שאני קונה... אני לא מחפש פוזות. אני מחפש נגן בעל קיבולת נפח גדולה, יכולת לשמש כדיסק נייד לכל דבר, איכות שמיעה מצוינת, זמן בטריה ארוך, ממשק נוח ויעיל, פיצ'רים כמו הקלטה ורדיו, תמיכה בעברית, פשטות, מוסיקה נטו. עיצוב נעים ומינימליסטי זה יתרון חשוב בעיני. צג צבעוני ואפשרות להציג סרטונים הם בעיקר גימיק בעיניי - ואפילו חיסרון, שכן היכולות הזו באה לידי ביטוי במחיר ובגודל הנגן. בהתחלה התלבטתי בין אלו: iRiver h320/340 VS iRiver h10 20g VS iPod g4 20/40 g VS iAudio m3l VS iAudio x5l קראתי כאן חלק נכבד ממה שניתן, ואלו המסקנות והשאלות שלי: iPod לא מעניין. הלאה. iRiver נפלאים... חסד נעוריהם - הh120 - יזכר לעד, מכיוון שהוא עדיין טוב מרובם המוחלט של הנגנים, אבל מאז…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי רמקולים sbs 560 של creative 5.1 והבעיה היא שאם אני שם שירים לישמוע ב bsplayer (תוכנה של סרטים) אז אני שומע בכול הרמקולים... אבל אם אני מפעיל שיר דרך הווינאפ אנ ישומע רק ב 2 רמקולים... והבאסה שאי אפשר לישמוע בbsplayer יותר משיר אחד הכוונה אני יכול לשים שיר אחד כול פעם אין שם רשימה של שירים שזה עובר אחד אחרי השני כמו בווניאפ ... תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם בנגנים מסוג זה ניתן להחליף כרטיס זיכרון כל הזמן? כלומר ליצור מכרטיס זיכרון "דיסק"? תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחפש נגן לחבר 600 ש"ח תקציב רדיו לא ממש משנה..אם יהיה זה יכול להיות נחמד אבל חשוב שהנגן יהיה איכותי והסאונד יהיה טוב ועדיף של חברה אמינה ולא נגן שנדפק כל שני וחמישי תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
Kingston Black 2GB USB 2.0 Portable Media Player w/ Free 256Mb Mini SD Model KPEX100/2GB+256 - Retail 140$ פרטים:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855189005 יש מספר בעיות איתו אפשר לראות וידיאו אבל הוא צריך MPX format, requires transcoder software to play WMV, ASF,MPEG 1 & 2 and AVI formats לא ברור לי מה זה בדיוק. וגם בנגן הזה אבל של 2GB יש אפשרות להרחבת הזכרון אבל לא כתוב איזה כרטיס הרחבה צריך? אין לו גם הקלטה מהרדיו, הוא לא תומך בmp4 לפי מה שקראתי. מישהו יודע
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה הזו נראית טיפשית, אבל לפחות הנגן שיש לי (iRiver H10) לא עונה על הצורך. יש לאמי אוסף של מאות קלטות טייפ. האם יש נגן שיאפשר גישה נוחה לקלטות (אחרי שמעבירים אותן דרך מחשב, למשל) ולחומר חדש שהיא מקליטה דרך מיקרופון? זה אומר: ארגון טוב של מאות רשומות, למשל לפי שם מחבר, שם כותרת ושם מסילה. תמיכה טובה בעברית. אפשרות להקליט ממיקרופון (פנימי ורצוי גם חיצוני) ולתת שם לחומר שהוקלט (אני מניח שצריך להתחבר למחשב לשם כך). ממשק מאוד פשוט, רצוי עם הוראות על המסך (לחצי כך וכך כדי להשמיע, כך וכך כדי להקליט)
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
קיים איזה נגן mp3 שיכול גם לקלוט רדיו לוויני? (נגיד את התחנות של XM) פשוט שמעתי שמועות שiRiver עומדים להוציא נגן כזה, ורציתי לדעת אם כבר קיים אחד. כי אם כבר לקנות נגן מוסיקה, אז למה לא אחד שבאמת קולט רדיו איכותי?...
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הנפח של הנגן רצוי שיהיה מינימום 4 ג'יגה, והמטרה העיקרית היא שאיכות הסאונד תהיה גבוהה ככל הניתן. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לכם הצעות לנגני MP3 אמינים, הנפח לא חשוב כ"כ (העיקר שיהיה מעל 4 גיגה) לא חובה איפוד תקציב: בערך 200$ צרכים: ניגון מוזיקה סוללה שלא נגמרת אחרי 30 שניות וזה מה שהכי חשוב, וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. עריכה: הכל נקנה בחו"ל אני טס לפלורידה בעוד חודש.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-