עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by matvey99,

שלום אני צריך את הדעה שלכם כמה שיותר מהר , היום אני מזמין אוזניות משולבות מיקרופון למטרת משחקים מה אתם חושבים יותר טוב ICEMAT SIBERIA או STEELSOUND 5H V2 תודה לעוזרים. דרך אגב אני נשאר בסוף עם הכרטיס קול ONBOARD שלי ואני יחליף אותו כבר עוד כמה חודשים....

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  2. אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שלי ומעשה לבנות מערכת שלמה הכוללת: * טלוויזיה בגודל 42" * רמקולים * רסיבר * סטרימר כל זה בתקציב בסיסי של 6500 ש"ח אם אפשרות לחריגה עד ל-7500. מבחינת הרמקולים העניין הוא קצת בעייתי כי אני לא רוצה להעביר חוטים בכל הבית (ואין לי הכנה לסראונד) אז נראה לי שאני אסתפק ב-2.1 איכותי (בין הספה לטלוויזיה קיים מעבר לכן אי אפשר להעביר חוטים בקלות). אני לא מבין בכלל במערכות קולנוע ביתיות, יש בכלל צורך ברסיבר אם אין 5.1? כמו כן אשמח להסבר קצר ותמציתי בנושא סטרימרים, אפשר לגשת מהם לכל קובץ במחשב? האם הם יכולים לקלוט את הראוטר האלחוטי שנמצא בקומה אחרת? האם צריך שהמחשב שממנו מריצים את הקבצים יהיה דלוק כל זמן הסרט? כל עזרה ועצה בנושא תתקבל בברכה

3. Started by rantza,

היי אנשים יקרים, שבוע שעבר הייתה סופת ברקים בירושלים ולפתע ה- Philips 32 PFL 7962 הפסיקה לעבוד. לקחתי אותה למעבדה, שם טענו שכרטיס הפיקוד נישרף מחיבור ה-HD שמחובר אצלי מהמחשב, לאחר החלפת הכרטיס התיקון עלה 1200 ש"ח. מששאלתי איך אפשר למנוע את הדבר שוב בעתיד?, טענו במעבדה שיש אפשרות לקנות מפצל HD שכביכול אמור למנוע, ובמקרה הכי גרוע המפצל שעולה כ-250 ש"ח ישרף. רציתי לדעת אם יש מישהו שניתקל בדבר ועד כמה מפצל HD יכול להוות חוצץ במקרה של פגיעת ברק. :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by dolevt,

שלום לכולם, לא ממזמן רכשתי את iriver T10 בגירסה של הג'יגה ויש לי כמה שאלות: א. מישהו יודע איך אפשר להפוך אותו לעברית? (או למצוא תוכנה שהופכת את כול הסדר של האותיות בשם) ב. שמעתי שאפשר לשים בו רשימת השמעה אך כשניסיתי לא הצלחתי.. מישהו מכיר את התופעה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  5. Started by Satlan,

חברים הייתי רוצה לדעת אם ישנה אפשרות שהאייפוד יתחיל את השיר הבא כמספר שניות לפני שהקודם מסתיים יענו כמו מן רדיו כזה... יש דבר כזה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  6. Started by m0sh,

טוב חברים אני צריך עזרה יש לי נגן iHP-120 שנהרס לי(הדיסק קשיח לא בסדר) התיקון שלו בערך בין 500 ל700 שקל וראיתי שהX5 עולה 1500 השאלה אם יש לי בכלל מה לתקן כי היום חדש לא כל כך יותר יקר אז אם כדאי לי לקנות חדש אם עדיין ה X5L הכי טוב כי ראיתי שיש גם H10 של 20 ג'יגה שראיתי אותו ב1250 בנעה מחשבים אגב:לא חשוב לי לראות סרטים אלא מוזיקה נטו תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. שלום! קניתי לא ממזמן מחשב HTPC, כרגע הוא מחובר לטלויזיית 720P, בעתיד הקרוב - 1080P. הבעיה שלי היא כזו - בסרטי 720P, הכל עובד מצויין, חלק. סרטי 1080P, הכל גם עובד חלק, אבל אחרי כמה רגעים של צפייה מתפתח דיליי בין האודיו לוידאו. הקודקים שמותקנים לי על המחשב הם הערכה של CCCP - מערכת ההפעלה היא ויסטה. החומרה הרלוונטית - מעבד BE2400 ולוח אם GA-MA78GM-S2H (ו2 גיגה זיכרון). אשמח לכל עצה תודה!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. ביקורת: מחפשים אוזניות מוגברות עם עיצוב יוצא דופן? ה-Mo-Fi של חברת Blue עשויות להיות בדיוק מה שאתם זקוקים לו עליתם של נגני המוסיקה הניידים הייתה בעיקר לטובה. אנו יכולים לאכסן אלפי שירים ולדפדף בין אלבומים בלחיצת אצבע פשוטה. אבל לחובבי מוסיקה רציניים זה לא מספיק, האיכות חשובה יותר מהכמות. בעיה זו נובעת כאשר מחברים זוג אוזניות ברמה גבוהה למכשיר נייד, העוצמה והאיכות יורדים משמעותית. הפתרון? לשלב מגבר נייד יחד עם הנגן והאוזניות. אם אתם כמוני אתם בטח חושבים שזה מסורבל מדיי ולשמחתנו אנחנו לא היחידים, חברת Blue חשבה עלינו בדיוק ולכן תכננה אוזניות אשר עונות בדיוק לבעיה זו. חברת Blue Microphones אשר נוסדה ב-1995 בקליפורניה, ידועה בייצור מגוון רחב של מיקרופונים איכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by יוגב1,

שלום , יותר ויותר פעמים אני שומע לשבח את חברת קרייטיב בכל הקשור לסאונד אני עומד לרכוש רמקולים ורציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם SBS330 ל SBS370 הנתונים אומרים שה330 בעל מפרט חזק יותר ועולה פחות :s05: אם מישהו יודע משהו בעניין או יש לו אחד מהם, אנא עזרו לי http://p.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB135660=135677&DB26647=26964 בתודה מראש יוגב.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  10. Started by o-s-h-r-i,

אני רוצה לקנות מערכת קולנוע כאילו איזה 4-5 רמקולים וסאב וופר ב-1,000 שקל שיתחבר למחשב(בשביל מוזיקה וסרטים) רק רמוקלים ללא די וי די! אין לי מושג בזה אז תגידו לי משהו הכי טוב שאפשר.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  11. היות שללפטופ שלי יש יציאות אודיו מקדימה וחיבור רמקולים מפריע לעבודה השוטפת (מה הם חשבו לעצמם?), אני רוצה לקנות רמקולים עם חיבור USB, כדי שאוכל לחבר אותם מצד המחשב. רמקולים 2.1 עדיף מחברה ידועה דוגמת Logitech. אני לא צריך ניידות רמקולים, כלומר אין צורך שיוזנו בחשמל דרך ה-USB. לא הצלחתי למצוא ברשת רמקולים כאלה (חוץ מ-z-cinema וה-audiohub היקרים מדי של logitech). אם אין 2.1 כאלה, יש 2.0 שנותנים גם באס סביר? או בכלל איכות שמע טובה? התקציב, כאמור בכותרת - 200 עד 300 ש"ח, כשהנטייה היא לכיוון ה-200 ומטה אם אפשר.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  12. חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח את המדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר עליו. מה ניתן לעשות?? עריכה:מצטער התבלבלתי,בטעות שמתי בפורום "איחסון" במקום"אודיו וקולנוע ביתי".

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  13. Started by borissurets,

יש לי שאלה לגבי אפשרות שאני לא יודע אם היא קיימת בכלל.. יש לי כמה קבצי טקסט שאני רוצה להגן עליהם מצייה בידי גורם אחר.. אז י אפשרות כזאת שאני עושה שגורמת לכך שאני אוכל לצפות בקובץ הזה רק לאחר הקשת סיסמט מסויימת? ועוד שאלה לא קשורה לנושא.. האם השימוש בתוכנה H3MOD מבטלת את האחריות שניתנה לי כשקניתי את הנגן? בתודה מראש, borissurets

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  14. אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  15. Started by BioTech,

אהלן חברים, אני עוזר לידידה שלי לקנות מחשב לשימוש משרדי כך שהיא לא צריכה כרטיס מסך והוא מובנה בלוח אם. המפרט שהציעו לי לקנות בתת פורום מפרטים כולל את הלוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C אנחנו לא רוצים לקנות לה מסך כי יש לה מסך 26 אינץ' LCD שהיא רואה בו טלויזיה כיום. חשבתי לחבר את הטלויזיה למארז ואז היא תוכל להשתמש במסך גם לטלויזיה וגם למחשב. קראתי מדריך על החיבור ורשום שם שצריך לחבר את זה לכרטיס מסך. השאלה שלי האם אפשר לחבר את הטלויזיה למארז בלי כרטיס מסך נפרד, כלומר בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה כמו זה?

16. Started by NIVs,

KRK 5" - מוגברים + כבל MONSTER מארה"ב + כרטיס קול REV 5.1 והכול יצא 2000 ש"ח. אני חייב להגיד ששומעים מדהים באמת.. הרמקולים אבל מתחממים מאוד, אני משאר בגלל שהמגבר נמצא בתוכם

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  17. Started by yigal_26,

על פניו אותם רצקולים רק שב-380 עוצמה גבוהה יותר של 6 וואט לעומת 5 וואט ב-370. 370 באים עם לשט חוטי ו-380 לא. האם בכך מסתכמים ההבדלים והשאלה מה עדיף היא רק שאלה של טעם או שיש עוד משהו נסתר מהעין? תודה.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  18. Started by adirnasri,

שלום לך חברים יש לי רמקולים של חברת creative 5.1 עכשיו שקניתי אותם לפני איזב חצי שנה העוצמה שלהם היתה חזקה יותר היום אני מרגיש שירדה להם העוצמה זה נראה לי משהו בהגדרות אז השאלה שלי איפה יש הגדרות שאפשר לסדר זאת בסרגל כלים נכנסתי לרמקול שמה והרמתי הכל עד למעלה זה הגביר טיפה אשמח לקבל עזרה תודה רבה

19. שלום מחיפוש נראה ששני הדגמים החזקים שהולכים היום וההמלצות בתקציב שלי (800) מופנות אליהם הם: SHURE SRH750 DJ Audio-Technica ATH-M50 אני לא יודע מה יותר כדאי לי.. המוזיקה העיקרית שאני שומע זה האוס.. אלקטרו.. הרבה באסים.. על מה אתם יותר ממליצים ואם בכלל עדיף אחד משני אלה או משהו אחר לגמרי?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  20. Started by yossi126,

לאחרונה קניתי מערכת 2.1 Harman-Kardon SoundSticks II יש לי כרטיס קול live! 16-bit ואני מרגיש שעל המחיר ששילמתי על הרמקולים(1100 שקל) הייתי יכול לקבל תמורה טובה יותר עכשיו השאלה שלי היא האם כרטיס קול כמו אודיג'י 2 יוכל לשפר את איכות הקול? אני מוגבל בתקציב וx-f לא בא בחשבון

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  21. Started by zuzu89,

היי יש את הH320 ויש את הGmini . עכשיו הGIMI 100% יכול להריץ וידאו . השאלה אם הH320 יכול או יוכל להריץ וידאו כמו שצריך ? הGMINI עולה עוד 30 דולר בערך . אם הIRIVER יוכל להריץ אז אפשר בבקשה קישור למקום הכי זול שאפשר לקנות אותו בUSA . תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. שלום יש לי את המערכת רמקולים 5.1 X-530 של LOGITECH. כרטיס קול Creative Audigy 4 SE שבוע שעבר קניתי מסך DELL 2007 WFP ואיתו קיבלתי רמקולים למסך אלו הרמקולים : http://pcpartsinc.com/prods/DEAS500.jpg רציתי לדעת אם יש מצב להפוך בעזרתם את המערכת ל7.1 ניסיתי להגדיר את זה ולחבר את החיבור של הרמקולי מסך לחיבור הכחול/לבן וכלום לא הלך אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  23. שלום יש לי עכשיו רמקולים של harmankardon SOUND STICK 2 ... הרמקולים עלו באזור אלף ש"ח ואני פשוט מתבייש מהמשפחה שביקשתי שיקנו לי כאלה זבל של רמקולים אני בקושי שומע באוזן ימין ואני לא שומע חזק לפעמים לאיזה שעה (מקסימום כי כבר מתחילים להרגיש כאב) וזה פשוט הורס לי תאוזניים אם מישהו יכול להסביר לי מה גורם לזה לעשות לי כאב באוזניים ולעשות בעיות בשמיעה אני יודה לו אני מחפש עכשיו רמקולים לא שהיו מתוחכמים יותר מדי אבל שאני יהנה מהם והכי חשוב שלא יהרסו לי תאוזניים! היה לי לפני זה רמקולים בכי פשוטים של קרייטיב היה פשוט תהנוג פי שתיים זמן פי שתי עוצמה ולא כאב לי בכלל האוזניים אפילו שהצליל היה פחות נקי, אבל הבאס היה הרבה יותר טוב חשבתי בנתיים על הרמקולים האלה: http://zap.co.il/model.a…

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  24. Started by דנדן,

שלום לכולם ההורים שלי טסים בקרוב לחו"ל ואחרי שהDVD שהיה לנו נהרס, אבא שלי חשב לקנות חדש או בלו-ריי אבל בפועל לדעתי אין טעם לא לזה ולא לזה, אז הצעתי לו סטרימר איזה סטרימר מומלץ היום? הרכישה תתבצע בBUG DUTY FREE תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. בעידכון 1.28 האירופי הרשמי של איריבר הם הורידו את העוצמה השאלה שלי היא כזאת: האם ה.1.28 האירופי של אוהד בן חמו זה בעוצמה חזקה או שצריך להוריד את הקוראני?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.