אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה קניתי את הרמקולים של קריאטיב דגם 2.1 2500 הכולל 2 סטליטים וסאב וחיברתי אותם. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. בהגדרות של סאונד בתור מה לסמן אותם? בתור 2 רמקולים נפרדים? כי שם כל השאר זה 5.1 ,7.1 וכל מיני דברים שלא קשורים. (ולא היה שום דיסק התקנה) 2. הסטליט השמאלי נשמע יותר חלש מהימני. ממה זה נובע? בדקתי את כל החיבורים הכל תקין. (אולי צריך להתקין דרייבר חדש לכרטיס קול?) תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי ברשותי רמקולים מסוג ALTEC LANSING ADA880 והכרטיס קול שעל הלוח (ASUS P4P800) לא מספיק טוב כדי להפיק סראונד (5.1) מהרמקולים הללו, אז אני יהיה אצל זיגזאג בשבוע הבאה, (אני קונה רק מהם, גם ליד הבית וגם שירות טוב!) אז חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=50https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=454 Creative Sound Blaster Live 5.1 - RETAIL אז האם אתם חושבים שהכרטיס מספיק טוב בשביל הרמקולים שלי, ? ואיך אני מתקין את הכרטיס (לא הרכבה) מה אני צריך להגדיר בביוס וכדומה.? אז מה אתם אומרים על הכרטיס???
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן. היה לי כרטיס ישן ומעולה של סאונד בלסטר שכבר מת. מה שאהבתי בו היתה האפשרות של באס וטרבל באפשרויות "צלילים" בווינדוס. אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה - לא יקר. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מחפש אוזניות למוזיקה בלבד, יחוברו גם למחשב. כמובן אוזניות שלא צריכות מגבר חיצוני על מנת "לסחוב" אותם כמו כן ללא שימוש כלשהו בסוללה ל Noise cancelling ! האוזניה צריכה להיות ON EAR ולא IN EAR וגם לא גדולות מסביב לאוזן אלא על האוזן חייבות להיות נוחות עם אטימה מירבית לרעשי רקע. יתרון אם לאוזניה יש כבל PL נשלף (למודולריות מירבית- בעתיד עם הכבל יקרע או משהו) האוזניה צריכה להיות בעלת פרופיל נמוך (שאני לא אראה כמו חייזר כשאני הולך ברחוב, זאת אומרת מושכות כמה שפחות תשומת לב) כמובן חייבות להיות אייכותיות.. אני יודע שאיכות זה סובייקטיבי בגלל זה פניתי לפורום הזה, כדי לקבל המלצות מקור שמע : פלאפון,MP3,מחשב. סוג מוזיקה עיקרית: רוק,מטאל,אלקטרוני,בלוז,ג'אז,דאבסטב,דראם אנד בייס. אני אוהב …
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ברצוני שתהיה לי מערכת קולנוע בייתית כרגע יש לי: טלויזיה dvd recorder ברצוני לבצע את ההשקעה הקטנה ביותר שניתן, לא יותר מ1300 ש"ח (אם ניתן פחות-חשוב). תודה מראש ptyahoo. נ.ב האם זה אפשרי להשתמש ברמקולים של 5.1 למחשב (כמו של קריאיטיב או לוג'יטק) למערכת קולנוע בייתי?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי זקוק לחוות דעת על הרמקולים z-640 איך הם ומה התפוקה שלהם מצאתי אותם בזיגזג ב- 680 זה מחיר טוב? והעים ניתן לחבר אותם ל חיבור אונבורד רגיל של הלוח אם עד שאני ייקנה כרטיס קול והעם ניתן לחבר אותם ל-spidf תומה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות קשת שתומכות ב-5.1 סראונד, חוטיות, בעלות מיקרופון, מתלבשות על כל האוזן (אטומות אם אפשר להגיד). המחיר בשבילי הוא בערך עד 300 שקלים. משהו באזור ההוא, כמובן שלא חייב את הכי יקר. אם יש מוצר ב-250 שקל שמציג איכות טובה ומוצר אחר ב-300 שטיפה יותר טוב, אני כמובן אעדיף את הזה של ה-250. משהו ששווה כל שקל, ולא סתם יקר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב אז מאז קניתי את ה EMU 0404 והוא עושה לי בעיות במשחקים אני משתמש ב Live 5.1 DE בשביל להוציא את הסאונד ל EMU בחיבור קואקסילי כדי שאני יוכל לשחק כמו בן-אדם. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מוציא את האות בקצב דימה של 48 KHZ (RESAMPLE) ואני עובד עם Session של 44.1 KHZ ב EMU, ואז הסאונד יוצא על הפנים. אני תמיד יכול להחליף Session ל 48 KHZ ואז לשחק ולהחליף חזרה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה. אבל העניין הוא שיש לי תוכנה שיכולה להגדיר את קצב הדגימה ביציאה של הכרטיס: עכשיו העניין הוא שזה לא משנה את זה בפועל, וזה מה שמוזר. עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים של קריאטיב יש רק מספר כרטיסים מסוימיום שיכולים לעשות RESAMPLE חזרה ל 44.1. האם זה נכון או האם אני יכול בכל זאת להוציא 44.1 מהכרטיס ? ת…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר שהכרטיס יוציא סאונד מהיציאה האנלוגית ומהיציאה הדיגיטלית(אופטית) בו זמנית ביחד, כך שאוכל לחבר 2 אמצעים? (למשל רמקולים לאנלוגי, וחיבור מיני דיסק לאופטי לשם הקלטה) מה שקורה נכון לעתה זה שאפשר בדרייבר של הכרטיס להגדיר האם הסאונד יצא ביצאה אנלוגית או דיגיטלית(בבחירה של אחד מהם- לא יוצא סאונד באמצעי השני, כך שלמשל בהקלטה דיגיטלית עם המיני דיסק לא אוכל לשמוע את הסאונד ברמקולים המחוברים אנלוגית ולהפך) האם זאת מגבלה ידועה בכרטיס מובנה זה?(Realtek High Definition audio) או שיש סיכוי לסדר את העניין? בכל אופן במידה ולא אפשרי, האם כרטיסי קריאייטיב X-fi יכולים לאפשר יציאה אנלוגית/דיגיטלית בו"ז?(שמתי עין על X-fi Platinum- עם הפאנל החיצוני המרשים למרות שסה"כ אני מרוצ…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שאלה בכותרת.... לא מצאתי באתר שלהם יש לי מחשב אחד עם גרסא 6 ומחשב שני עם גרסא 5
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אם אתם עוברים ליד עמוד חשמל, אז אפשר לשמוע מין קולות של חירחושים מעצבנים, וזה בדיוק הקול שאני שומע באוזניות שלי בזמן שאני מקשיב למוזיקה. לא נראה לי שזה בגלל האיכות של האוזניות, כי אני משתמש בהם כבר שלושה שבועות ולא הייתה לי בהם את הבעיה הזאת. כשאני שם את הרמקולים שומעים בהם בסדר בלי הרעשים האלה, אבל באוזניות יש רעשים. מה אני יכול לעשות? עריכה: גיליתי שהדיסק שאני מקשיב לו (במוזיקה שבו) פגום ובגלל זה אני שומע את הרחשים הקטנים האלה. לקחתי משכנה שלי את אותו הדיסק שהיה לי ולא שומעים איתו רעשים. אני כנראה אצרוב את הדיסק שלה (חבל לי לבזבז על חדש). אם אפשר בבקשה תנעלו את ההודעה כי הבעיה נפתרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב, עד היום השתמשתי במגבר ישן של סניו ו2 רמקולים של מערכת סטריאו של איווה שהייתה לי פעם... כמו שאתם יכולים להבין זה לא משהו איכותי מידיי... אבל הווליום מספק והאיכות דווקא לא רעה ממש. החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המערכת למשהו קצת יותר איכותי שיכלול כניראה גם סאב נורמאלי. הרוב הגדול שבשימושים שלי הם מוזיקה.. וכימעט כל סוג של מוזיקה. אחרי המוזיקה באים הסרטים והטלויזיה שכן גם את הטלויזיה אני שומע דרך המחשב כיום. כרטיס הקול שברשותי הוא audigy 2 value. שמתי לב שהמחירים של מערכות הרמקולים בארץ ממש לא שפויים לגבי המחירים בחו"ל, אבל בכל זאת, מה אוכל לקבל בארצנו בתקציבי הדל?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם הם באות עם מגבר חיצוני? כלומר, כשאני רוצה לשמוע בעזרת אוזניות (רגילות) אני מחבר אותם ליציאת האוזיות בריסיבר שכידוע, מגבירה את האות, עכשיו, את האוזניות האלה אני אצטרך (כשיהיה לי אותם) לחבר ישירות לכ.הקול מהסיבה הפשוטה שאין לרסיבר שלי (ולשום רסיבר שאני מכיר) יציאה לאוזניות 5.1, עד כמה שאני יודע היציאות בכ.הקול לא מוגברות בשום צורה ומשודרות AS-IS, השאלה שלי האם זה יספיק?(יציאות לא מוגברות של כ.הקול), או שלחילופין ישנו מגבר שמגיע עם כל העניין הזה? או שיש עוד אפשרות שלא חשבתי עליה... אני אשמח לקבל דעות מאנשים שיש להם נסיון עם האוזניות הנ"ל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי דל E6400 בעל כרטיס 4500 של אינטל, קיימים לו 2 חיבורים VGA ו DP, אני מחפש להוציא ממנו סיגנל לטלויזיה ישנה בעלת חיבורי קומפוזיט בלבד, מה תיהיה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להכניס מערכת קונוע ביתית לסלון שלי (יש לי שם טלויזיה FHD 42") אני לא מבין כלום בעסק הזה, לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא 2000-3000 ש"ח - לא יותר מזה, כי אני יודע שבתחום הזה השמים הם הגבול. הנה הדרישות שלי מהמערכת : - מחיר 2000-3000 - קומפקטית, יפה, לא גסה, הרמקולים שלא יעמדו על עמודים (האחוריים בוודאי שלא, על הקדמיים - צריך לחושב- לא כל כך משנה) -שתתמוך בכל פורמטי האודיו למינהם. - אם צריך אז גם המלצה לנגן DVD שיהיה לה אך שיתחבר לטלויזיה בחיבור HDMI עם חיבור USB ויתמוך בכל פורמטי הוידיאו. -אני גר בנתניה אז אם יש משהו מהאזור - זה עדיף מאוד.. זהו.. אני מקווה שאני ימצא משהו שיספק אותי ולכם תודה רבה על העזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני קונה מערכת קולנוע ביתי ואני מתלבט בין שני הרסיברים אני אישית אוהב ומעדיף יותר את ימאהה. אבל באונקיו יש יותר פורמטים של HD השאלה מה מומלץ וכדאי יותר לרכוש תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני עכשיו מחפש רמקולים איכותיים 2.1 לאחר שהיה לי 5.1 וגיליתי שהסראונד לא כל כך עושה לי את זה. שמעתי את הרמקולים HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II והם נשמעו ממש אחלה אבל אני די מקובע על חברת altec lansing יש דגם ספציפ שחשבתי לקנות אותו (רק על פי מראה ומחיר) FX4021 של אותה חברה עוד דגם הוא Creative I-Trigue 3400 גם הוא נבחר עפי מראה ומחיר. כעיקרון המערכת צריכה להספיק לחדר גדול + עבודה רבה עם כלי חיצוניים שאני מחבר למחשב כמו גיטרה קלידים לשם הקלטות. אם יש לכם משהו שאתם ממליצים עליו אני אשמח לשמוע.. ד'א אשמח לשמוע דעות שלכם על כל אחד מהדגמים שהבאתי ברשימה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
השימוש יהיה להכול, סרטים משחקים ומוזיקה עדיפות ל2.1, אין הרבה מקום בחדר... בנתיים ההתלבטות שלי זה: Logitech Z-2300 Harman/Kardon SoundSticks II והחריגה במחיר זה במקרה ובאמת הרמקולים האלה שווים את זה - Altec Lansing FX6021 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
בעזרת איזו תוכנה הכי מומלץ לעשות RIPPING לפורמט FLAC? יש לי EAC והתקנתי עליה את הקודק אבל אני לא ממש יודע איך מגדירים את התוכנה למצב האופטימלי.... אשמח אם יעזרו לי.... האם יש בקידוד של הפורמט FLAC אופציות כמו בMP3 לקבוע את קצב הדגימה (BITRATE) וכך להוציא איכות מקסימלית מהקובץ או שמא בכל מצב הקובץ יהיה באותה איכות תמיד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי רמקולים בשימוש במחשב, 2.1 של קריאייטיב SBS350. ויש לי גם את הרמקולים הנ"ל של AIWA של המערכת, אני רוצה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב ללא המערכת עצמה, שרק הרמקולים יהיו מחוברים בנוסף לקריאייטיב, צירפתי תמונה של החוטים אל אחד הרמקולים של המערכת ואין לי מושג איך ולאן לחבר את החוט הזה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום אני קורא פה על אנשים שיש להם כרטיס קול ותגידו יש באמת הבדל בשמיעה מכרטיס קול לאחד שמובנה? כי אני מתכנן לקנות והשימושים זה בעיקר למשחקים אז באמת יש הבדל? וראיתי שהכי מומלץ כאן זהX-FI איזה דגם כדאי לי (אני לא רוצה משהו יקר מאוד) ואם אפשר מיקום הכי קרוב לתל אביב אם יש לקניה תודה רבה -עריכה- וראיתי שיש לו בעיה עם לוחות אם זה יעבוד על שלי (P4P800) ציפסט INTEL 865PE
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך microlab FC365? http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/710.htm או שיש את MICROLAB M-960 ויש אפשרות לX530 אבל הבנתי שהכבלים קצרים ואין שלט
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי H300 מארצות הברית ובעידכון האחרון שלהם הוא אומרים Device purchased in North America is NOT compatible with this firmware שזה אומר לכול חסר שלא ניתן למי שקנה בצפון ארוצות הברית (מצטער אם זה לא מדיוק ) ביקוצר מישהו יכול להגיד למה ???? ומה עושה מישהו שקיבל אחד כזה מאצות הברית ????? http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchString=&searchProductIdx=42&searchCategoryIdx=&page=1&idx=624 ועוד שאלה מישהו ניסה את העידכון הזה ?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האוזניות ישמשו למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676013 מה דעתכם? יש משהו עדיף במסגרת התקציב?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-