אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האוזניות הישנות שלי (ששירתו אותי נאמנה כבר שנה) הפסיקו לתפקד כמו שצריך, אז תהיתי אם יש משהו טוב בתקציב הזה שאפשר לקנות, יש למישהו הצעות למטרות שהגדרתי למעלה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
X-Fi XtremeMusic מתאים בשביל להקליט את עצמי שר ושזה יצא איכותי? או עדיף אחד אחר? תקציב עד 700 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לדיסקמן MP3 מאחר והתקציב שלי נמוך (כ--300 עד 400 ש"ח, לכיוון ה-300, אבל השארתי חלון די רחב אם ההבדל קריטי). לשם הרקורד, יש לי כ-5 ג'יגה (אנד קאונטינג) של MP3, שיהיה לי קשה לברור מתוכה פחות מג'יגה-שניים + אוסף חביב של אלבומים מקוריים (בתקווה שיבוא היום והרוב יהיה מקורי אצלי), אז זאת הסיבה שבתקציב הנמוך הזה אני מחפש דיסקמן MP3. רק אם באמת כדאי לחסוך למשהו אחר, תגידו לי. אני לא מעודכן לגבי המחירים כיום. אני מחפש את הדיסקמן האמין והאיכותי, הכי זול שיענה על הדרישות הבאות: 1. לא זולל סוללות!! משמש גם כמטען (?) 2. הכי חשוב - User Friendly, אפשרות דפדוף קלה בין תיקיות ושירים (וגם ריצה אחורה וקדימה בשיר!), תמיכה ב-ID3 תהיה מעולה. ראיתי פעם דיסקמן של Sony…
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה-z5500 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אז אין לי מושג איך בדיקו כדי למקם את הרמקולים כדי שאני יראה סרטים וישמע מוזיקה זה ישמע טוב צירפתי תמונה של הצורה פחות או יותר של החדר ואיפה ממוקם כל דבר והמחשב שלי הוא נייד איזה כרטיס קול כדי לקנות כדי שיוכל לספק את הרמקולים האלה כמו שצריך והאם כדאי להשקיע בz5500 או שהz5400 יהיו טובים גם פשוט חשבתי שאם כבר אני משקיע אז לקנות משהו טוב תודה יואב [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות-SONY DYNAMIC HEADPHONES DR-S3 וחוץ מהם יש לי אוזניות די פשוטות אם מיקרופון כתוב-ALTEC LANSING ועל השלט-AHS 502 אכשיו לפחות פסיכולוגית האוזניות של סוני נישמעות יותר טוב ואני רוצה לדעת מה האבדלים?(חוץ מהמיקרופון כמובן) ואם צריך משהו מיוחד בשיביל לישמוע יותר טוב? (כרגע מחובר לשלט של רמקולים 6.1 של קראיטיב והרמקולים מחוברים לאודגי ZS2 )
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
Yamaha YST-MS50 2.1 + CREATIVE 6.1 Audigy 2 מה אתם אומרים על המוצרים איך הם?! איך הרמקולים האלו?! תודה לעוזרים, נ.ב אני חדש,
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של creative ( כרטיס סטנדרטי ) ואני מעונין לחבר אליו גם את הרמקולים החיצוניים שיש לי למחשב וגם את החיבור של הרמקולים שבאים עם המסך כך שאשמע מכל הארבעה האם ניתן ? או שצריך להחליף גם את כרטיס הקול ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני פה בהתלבטות קשה כי רוצים לקנות לי כרגע מניו יורק נגןף והכל עם אוזניות עולה איזה 1300 שקל וזה לא מעט כסף... לכן רציתי לדעת מה אתם עושים ולאן אתם לוקחים את הנגן שלכם!?? לראות מה אני אוכל לעשות איתו,ושלא יישב סתם במגרה. כי יש לי עוד דברים לעשות עם הכסף....
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800SE ויש עליו SPDIF קואקסי. כשחיברתי אליו את ה- Z-680 הם לא קיבלו שום אות... מה אני אמור לעשות? איפה מגדירים? נדמה לי זה SPDIF OUT זה אומר משו? P: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות מארצות הברית עד 300 ש"ח איזה לדעתכם ???
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עד 70$בחול(ארהב),שלא כמו האוזניות שמקבלים עם הIRIVER והIPOD, אוזניות שמנות כמו שיש לDJ ...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
תודה לכל מי שהמליץ לי לקנות את הרמקולים הנ"ל. לא חשבתי שרמקולים כאלו קטנים יכולים לתת לי עוצמה כזאת גבוהה באסים מהSUB. אז שוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה אז ככה אני לא מבין כל כך באוזניות יש לי אוזניות די טובות שעלו בערך 250 שקל אז דוד שלי טס לחול אז נתתי לו אותם שישמע שם והוא לא חוזר בזמן הקרוב ואין לי אוזניות אחרות אז מצאתי באינטרנט את האוזניות האלו lexsus hf2011 שהם עולות 100 שקל אז אני רוצה לקנות אותם אותם ולשמוע אית עד שהוא חוזר אז אני רוצה לדעת אם הם אוזניות טובות והם האיכות היא די טובה אני לא צריך למשחקים יותר לשירים והם אני כול לשמוע בהם שירים בעוצמה די חזקה ויש לי עוד שאלה האם אוזניות סטריאופוניות יש להם חיבור רגיל והם אני יכול לחבר אותו למחשב ולנגן mp3 http://www.bomba.co.il/product.asp?productid=300ומצטער ששאלתי פעמים את אותה השאלה פשוט בפעם הראשונה כשעשיתי שלח תגובה אז זה נתקע לי ולא ידעתי …
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי אח שלי קנה לי בחו"ל אוזניות סוני mdr g74sl והחוט שבא איתם במקור מאוד קצר, הן מגיעות עם מאריך אבל יש איתו בעיה כשחיברתי לכרטיס קול או לרמקולים (שמחוברים לכרטיס קול) שומעים רק בצד שמאל אם מחברים עם המאריך. (יש חוט רק בצד שמאל) יש לכם הצעות? :\
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט האם שווה לקנות את הכ.קול הזה של קריאטיב: ?CREATIVE 5.1 Audigy + firewire? או זה: ?CREATIVE Audigy 2 Value? כמו כן יש לי רמקולים של Harma 5.1 (הקטנים...)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי בעיה כזאת, אני קונה מחשב עוד שבועיים,ורוצה לחבר אןתו לטלויזיה לצפייה של סרטים,עכשיו יש לי בעיה לגבי האודיו כי אין לי יציאת AUX במערכת סטריאו,למרות שהיא באמת טובה,רק לא מבין איך אין... עכשיו מה הייתם מציעים לי לעשות: 1.לחבר כבל RCA בין הכ.קול לAUDIO בטלויזיה,הטלויזיה MONO. 2.לחבר את הכ.קול למיקרופון במערכת,וכך להשתמש בה,אמור להיות סטריאו. 3.להשתמש ברמקולים של המחשב.(אולי לקנות חדשים,אבל אני לא הכי בעד). 4.לוותר ולעזות הכל במחשב,גם צפייה ואודיו של הרמקולים. מה יהיה הכי טוב ואיכותי לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כאמור, החלטתי להשקיע עוד קצת, וכרגע נראה לי שאני אלך על הSennheiser HD212 Pro (נראה לי שרשמו פרו כי זה סתם נשמע טוב): http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05180 נמכרות בחנות מסוימת בחיפה ב370 ש''ח אז, קנייה טובה או לא? כמו-כן, יש אוזניות טובות יותר שאפשר להשיג תמורת המחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם הם באות עם מגבר חיצוני? כלומר, כשאני רוצה לשמוע בעזרת אוזניות (רגילות) אני מחבר אותם ליציאת האוזיות בריסיבר שכידוע, מגבירה את האות, עכשיו, את האוזניות האלה אני אצטרך (כשיהיה לי אותם) לחבר ישירות לכ.הקול מהסיבה הפשוטה שאין לרסיבר שלי (ולשום רסיבר שאני מכיר) יציאה לאוזניות 5.1, עד כמה שאני יודע היציאות בכ.הקול לא מוגברות בשום צורה ומשודרות AS-IS, השאלה שלי האם זה יספיק?(יציאות לא מוגברות של כ.הקול), או שלחילופין ישנו מגבר שמגיע עם כל העניין הזה? או שיש עוד אפשרות שלא חשבתי עליה... אני אשמח לקבל דעות מאנשים שיש להם נסיון עם האוזניות הנ"ל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני לא מרוצה מהאוזניות (מחפש משהו יותר איכותי) של RIO אז אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח ... בנוסף חשבתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי על : CREATIVE SBS 370 sub + 2sp או CREATIVE LX220 אין לי תקציב יותר גבוה מ250 לרמקולים ... הממ לא יזיק גם לינק לקניה ...
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אלו שתי האפשרויות: http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Etymotic-ER-6i-Noise-Isolating-In-Ear-Earphones-ER6I-1003555.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Shure-E2c-Sound-Isolating-In-Ear-Earphones-E2C-E2-1003406.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 אני הרבה יותר אעדיף לחסוך 40$..... אגב, זה לא כואב שזה נכנס ככה בתוך האוזן? ועושים ברייק-אין לאוזניות קטנות, כמו לגדולות, או שזה שונה? גבריאל.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. הלך לי הדיסקמן לפני כמה חודשים.. רציתי לקנות דיסקמן שתומך ב MP3... אבל עכשיו שיניתי את הכיוון... ואני רוצה לקנות נגן שפועל על זיכרון... שמעתי הרבה דברים מאד טובים על ה IPOD... אם אני אקנה, אז אני אקנה את ה 20GB מכיוון שהוא בא עם הנרתיק והמעמד והשלט, ולקנות את כל הדברים האלה בנפרד עם ה 15GB בסוף יותא יותר... וגם כי אני מעדיף 20... אבל בארץ המחירים נורא יקרים... וה IRIVER יוצר בערך כמו המחיר של ה IPOD... לIPOD יש המון תוספות מדליקות כמו המשדר רדיו.. לIRVIER - אני לא יודע כמעט כלום עליו מישהו מהם תומך בעברית? האם זה יקרה בעתיד? קראתי ב PC PLUS שאפל אמרו שאם ה IPOD יתפוס תאוצה בארץ הם יעשו תמיכה לעברית.... אבל בגלל המחיר בארץ אני לא חושב שהרבה יקנו באר…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש בקרוב את המכשיר iRiver H320 , וש לי כמה שאלות בקשר למכשיר : 1.בוידאו מזאת אומרת לבצע המרה , בתוכנה ישר אני מבצע תהמרה הזאת וזהו אני יכול להכניס למכשיר ?????????????????????? או שיש עוד כמה דברים לעשות - , ואני רוצה להתשמש בנגן לסרטים , עם תרגום מובנה 2. בתכונה/פאץ' שניתנת להורדה באתר לשינוי בג'יבריש בעברית זה עובד סבבה בלי שום פעולה אחרת ?........... ***ואיך מתקינים את זה (***= לא חובה לענות ) בתודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-