אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע שקניתי בדיוטי פרי לפני שנה בערך זו שעולה 299$ של LG. יש לי בעיה איתה כבר הרבה זמן רק עכשיו יחסתי לזה תשומת לב. היא מחוברת למחשב וממנה אני שומע סאונד מהמחשב. לפעמים אם אני שומע לדוגמא רדיו מהאינטרנט או כל קובץ אודיאו אחר ואני מגביר לווליום גבוה אני שומע רעש חזק "אוווווווווווווווווווווווווווווווו" ברמקולים. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום. יש לי iRiver H10 עם 5 ג'יגה. אני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני כבר צריך יותר מ5 ג'יגה, ולכן אני קונה נגן של 20 ג'יגה. מה אני רוצה בנגן: סוללה ארוכה (20+), מעוצב, לא גדול מדי, איכות שמע טובה, יכולת להצגת תמונות (לא חובה וידאו). תקציב: עד 2000 ש"ח. בעיקרון חשבתי על הiAudio X5L, אבל אם למישהו כאן יש משהו עדיף, אז אני אשמח לדעת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הייתי בטוח שכבר פירסמתי הודעה בנושא, אבל שכחתי מה היו התשובות ואני לא מוצא אותה בחיפוש :-X. בכל מקרה, נעלם לי כבל ה-USB שמעביר קבצים מהנגן X5 למחשב ובחזרה. השתמשתי בכבל של חבר, שבא לו עם נגן MP3 ג'נרי וזה עבד כמו שצריך! השאלה שלי היא, אם צריך כבל מיוחד לנגן שלי :s05: אני לא רוצה לקנות כבל USB, ואז לגלות שהנגן ידפק בטווח הארוך. שאלה שנייה היא, מאיפה לעזאזל אני קונה את הכבל? נסעתי לבאג, שממנה רכשתי את הנגן והם טוענים שלא יכולים למכור או לספק לי כי הנגן בייבוא שלהם, ואין להם ספאר חלקים בצד!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני פונה לצורך עזרה לאישה מבוגרת. מדובר על אפשרות לפייה(בעיקר של סרטים) בטלביזיה דרך דיסק און קיי. הטלביזיה מסוג "TOSHIBA 42 שיש בה כניסה אחת של USB וכניסה אחת של HDMI . ה-USB תומך רק בתמונות ולא בוידאו. ניסיתי עם סטרימר וזה עובד אבל זה מסובך מדי בשבילה. יש למישהו פיתרון קל להפעלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי Samsung 40" ו PS3. כרגע כל האודיו שאני שומע יוצא מהרמקולים של הטלווזיה. אם להגיד את האמת זה ממש לא הפריע לי בשידורי טלווזיה, סרטים ובמשחקים. רק כששמעתי דיסקים של מוזיקה בהחלט יכלתי להבין בירידיה באיכות הסאונד. לא מזמן הייתי אצל חבר שלי שיש לו מערכת סאונד דיי ישנה עם רסיבר ורמקולים שמחוברת ל PS3 - ומה להגיד לכם, I was blown away. כל יריה וזריקת רימון ב Warhawk קיבלו גוון והרגשה אחרת לגמרי מאיך שאני משחק בבית. אני מעוניין לקנות מערכת אודיו (לפי מה שאני מבין זה רק רסיבר ורמקולים, אבל אני לא בטוח - אז אני משאיר את זה לכם) לחבר ל PS3 ולטלווזיה כדי לשדרג את חווית הצפייה והמשחק. כרגע זה הולך לחדר הלא גדול יותר מדי שלי, אבל אני מקווה לסחוב את המערכת הזו שנים קדימה גם לסלון …
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי רמקול סנטר שמחובר ע"י 2 חוטים ולא יציאה RCA או אנלוגי או איך שקוראים לזה בקיצור יש לי רסיבר של 2 ערוצים ורציתי לעשות שהסנטר יפעל בסראונד, בקיצור לקחתי חוט וקראתי אותו עד לחוטים בפנים וחיברתי אליו יציאה כמו שבמחשב וחיברתי לסנטר (מקווה שהבנתם) בקיצור אני מחבר ליציאה הירוקה, בסדר עובד טוב, אבל שאני מחבר ליציאה הכתומה לסראונד שומעים ממשששש חלש וגם ביציאות האחרות, כמעט לא שומעים אותו רציתי לדעת מה לא בסדר? וגם אי אפשר להגביר אותו הרי, כי זה חוט שקראתי לו תצורה וחיברתי אליו עוד חוט שקראתי עם יציאה כמו שבכרטיס קול. ובדקתי MUTE ודברים כאלה, הגדרות.. 2.1 5.1 וכל אלה יש לי את הכרטיס קול המובנה שעל הלוח ABIT NF-7 SL תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
מתלבט בין ה asus xonar d2 לבין x fi platinum fatal1ty champion אני מתכוון לקנות בארה"ב ולהביא לארץ, המחיר של שניהם דומה. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים ומידי פעם למוזיקה. לפי מה שהבנתי ההיתרון הכי גדול של ה X fi זה החיבורים החיצונים שלו של ה rack אבל הוא לא ממש יעיל לי כי מיקום המחשב ככה שהצד האחורי קרוב אלי יותר מהקידמי. המחשב על השולחן לרוחב כשלפניו טלוויזיה lcd 32 אז למעשה אם אני רוצה להכניס דיסק אני קם ומקיף את הטלוויזיה ואחורי המחשב החלק הכי קרוב אלי, למה? כי אחרת הכבלים לא מספיקים להגיע מהמסך, רמקולים, usb למחשב (המארז שלי די גדול, stacker). אשמח לתשובות, אור
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני עובר עוד מעט לדירת חדר וחצי לבד, ומתכנן להוריש את האוזניות לאחותי, ולהשתמש סוף סוף בחופשיות ברמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה . מבחינת כרטיס קול, יש לי את ה-CREATIVE Audigy 2 Value, שאני מקווה שהוא יספיק מבחינת ביצועים. בנוגע לרמקולים עצמם, קראתי טיפה בסטיקי, ושם מומלצים ארבעת הרמקולים האלה: SoundStick Harman-Kardon 2.1 העיצוב שלהם נראה פצצתי, ובגלל זה אני נוטה לבחור בהם. אבל בסופו של דבר, האיכות תכריע. Creative I-TRIGUE 3600SE Altec Lansing FX4021 Logitech® Z-2300 אני מקשיב למטאל לרוב, ומגוון פה ושם דברים אחרים. אני לא מתכנן להפציץ מבחינת עוצמת הווליום, אבל שמעתי כמה מערכות שבווליום גבוהה האיכות על הפנים. זה קורה עם אלה שציינתי? איזה מארבעתם הכי יתאים למוסיקה…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
רציתי לקנות מבאג את creative zen micro הוא עולה אצלם 1200 ז"א 12*99 ש"ח , עכשיו הוא 4 ג'יגה וזה יספק אותי מאוד השאלה היא האם שווה לקנות אותו במחיר הזה,או האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד דבר קטן..למי שקנה..איך האיכות שלו?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=mobilecomputing&subtype=notebook&model_cd=NP-X360-AA01US
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז כך מחר אני כניראה קונה את ה D2 שלי כלכך שמח שאין לכם מושג!!!! בעיקרון אני מבין שהמכשיר יכול להחזיק רמה ואיכות די גבוהים של סאונד( שמעתי אותו היום עם זוג אוזניות מפחיד ביותר, באס שלא היה מבייש סאב גדול ואיכותי והפריטה נישמעה כלכך חיה ממש הרגשתי שמנגנים לי ליד האוזן סולו פרטי בלייב). לצערי לא יודע איזה זוג אוזניות אבל גדולות אטומות ובעלות הרגשה ומראה יקר עד מאוד. אני רגיל לCX300 הישנות שלי רק שאימא לקחה לי אותן אז חשבתי למה לא לעלות ברמה? חשבתי על : CX 500 שזה בערך משו כמו 450 בטיקום בחיפה או SHURE SE 102 ב400 בבאג על SHURE שמעתי דברים מאוד מאוד טובים אבל לא יצא לי להקשיב והמחיר הנמוך יחסית לאוזניות אחרות שלהם, מעלה סימן שאלה לגבי איכות הדגם הזה... לעומת ה CX500 שפשוט בט…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הרמקולים של אלטק MX-5021 THX שהזמנתי מחול. עלו לי 199 דולר כולל משלוח. יש לי במחשב כרטיס קול OB של REALTEK HD ושמועים נהדר! אני מאמין שעם כרטיס קול איכותי ישמעו עוד יותר טוב. תקנו אותי אם אני טועה. יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס קול חדש- חשבתי על X-Fi Xtreme AudioוCreative האם זה יהיה מספיק לרמקולים שלי? או שצריך כרטיס יותר איכותי, כדוגמת Revolution 5.1וM-Audio ? השימושים שלי- מוסיקה, משחקים, סרטים, לא יותר מזה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
ימני מסוג א ושמאלי מסוג ב' לא הורס כלום?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לרמקולים איכותיים למחשב. הרמקולים ימשמשו בעיקר למשחקים ושמיעת מוזיקה. עד עכשיו הייתה לי ת'מערכת שחברתי אליה RCA מהמחשב. זה די מכביד על המקום בחדר. תודה רבה, חיימון.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן 20 ג'יגה של archos עם מסך LCD שיש בו אפשרות לצלם בוידיאו, תמונות ולהקליט בפורמט MP3. יש לי תקלה במסך, המסך עצמו עובד, וגם כאשר אני מחבר אותו למחשב אין לי בעיה להעביר נתונים בינו לבין המחשב. הבעיה היא שהרכיב בתוך המכשיר שעושה אור על מנת שיוכלו לראות מה מופיע על צג ה-LCD נשרף. אני לא מוצא שום מעבדה בארץ שפותחת ומתקנת מכשירים מסוג זה. אני קניתי אותו בחו"ל וכבר אין לי אחריות. אין לי בעיה לשלם על מנת שיתקנו את זה. אם מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה, זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס הקול OB שיש לי על לוח האם מחרפן אותי לחלוטין (משמיע "תיקים" מעצבנים כל הזמן..) ולכן אני מחפש כרטיס קול לא יקר (אבל גם לא גרוע, שלא אצטרף להחליף גם אותו) בעל יציאה דיגיטלית קואקסלית (המחשב מחובר לרסיבר) - מעבר לקיום יציאה דיגיטלית קואקסלית שאר הפרמטרים לא ממש רלבנטיים עבורי (הרסיבר מפענח את הסאונד) - הכרטיס הזול ביותר שמצאתי היה M-Audio Revolution 5.1 במחיר של 450 ש"ח לערך - האם יש המלצות לגביי משהו אחר ועדיף זול יותר ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לחדר שלי טלוויזיה חדשה,32 אינץ' FULL HD,גם כדי שאוכל להנות מהPS3 שלי על 1080P. טווח המחירים שלי הוא 1000-2000 שח,מוכן להשקיע טיפה יותר אם מדובר בטלויזיה איכותית.מעדיף מותג שיבוא עם אחריות מכובדת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מערכת רמקולים בערך בתקציב של 1700 ש"ח, והאופציות שלי הן בעיקר ה-z5400. האם למישהו יש אותם והוא ממליץ? או שלא? תודה מראש על התשובות..
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
והאם ארגיש הבדל אם אחבר את הרמקולים בחיבור אופטי ללוח או שאחבר אותם לכרטיס קול ב500 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל LCD או פלסמה בגודל 42 ואשמח לביקורת על ה ps42q91h וגם על ps42c91h של סמסונג 2 פלזמות תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה יותר כדי ליקנות ? אייפיוד או מיני דיסק?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אוזיות in ear מכיוון שפשוט אי אפשר לשמוע כמו שצריך באוטובוס- המקום בו אני שומע הכי הרבה מוזיקה. בקיצר, אני דיי מעוניין ב CX300. הבעיה היא שהמחיר בארץ קצת גדול עלי כרגע. ראיתי אותן ב EBAY בסביבות ה 30 דולר+משלוח. האם זה נראה לכם סביר? או שזה כנראה זיוף או משהו כזה? (יש שם חנויות שכאילו מראות איך להבדיל בין מקורי לזיוף... ומוכרות אותן במחיר הזה) בנוסף- איך The Plug ביחס לאוזניות ברמה של ה MX400? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום אני קונה מערכת קולנוע ביתי ואני מתלבט בין שני הרסיברים אני אישית אוהב ומעדיף יותר את ימאהה. אבל באונקיו יש יותר פורמטים של HD השאלה מה מומלץ וכדאי יותר לרכוש תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני האוזניות האלה אני לא רוצה להוציא הרבה אבל אני חייב משהו ומשהו טוב אז חשבתי על אלה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_205&products_id=884 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4483 עכשיו אני לא רוצה למשחקים יותר למוזיקה אבל השילוב בין רמקול לאוזניות יכול להיות לי שימושי במשחקים קיצר אני לא רוצה להוציא מעל 300 שקל אבל הסיבירייה הזה נראה בן זונה אם יש המלצות למשהו אחר אני ישמח תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-