עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני שוקל לקנות מערכת רמקולים בערך בתקציב של 1700 ש"ח, והאופציות שלי הן בעיקר ה-z5400. האם למישהו יש אותם והוא ממליץ? או שלא? תודה מראש על התשובות..

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by iakovl,

יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסי קול הללו הX-FI עולה לי בערך 150 יותר אבל זה לא עקרוני הAudigy בא בלי הפאנל הקדמי שלו אז אנשים? מה שווה לי לקחת בינהם?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by coolmeen,

אני רוצה לקנות כרטיס קול איכותי ב 300 שקל לא יותר כי שמעתי שיש בעיות עם כרטיסי הקול שיש ob ,אני לא מבין שום דבר באודיו אז בבקשה תסבירו זה מתוכנן למחשב החדש וזה בשביל משחקים וקולנוע, אז תודה מה שלא יהיה seround תסבירו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. Yamaha YST-MS50 2.1 + CREATIVE 6.1 Audigy 2 מה אתם אומרים על המוצרים איך הם?! איך הרמקולים האלו?! תודה לעוזרים, נ.ב אני חדש,

5. Started by viperch1x,

שלום לכולם. יש לי את הוזניות המצוינות בכותרת ויש לי לוח אם של ASUS P5WDG2WS PRO שהכרטיס קול און בורד הוא 7.1 אני הבנתי שיש איזה שהיא אופציה עם תוכנה לעשות הדמיה של 5.1 מישהו יכול לעזור לי פה כי אני לא מצליח לעשות את זה ואני לא שומע כמו שצריך במשחקי FPS (מאיפה באים לי וכו'). תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. Started by bykeking,

זה אפשרי לחבר מחשב למערכת מיני עם כניסת AUX? תודה!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by quepasa,

רצי לדעת עם אפשר בכלל למצוא כרטיס קול למשחקים צפיה בסרטים ושמיעת מוסיקה ב 500 ש"ח +- שהוא לפחות סביר מבחינת ביצועים (24 ביט 192 קצב דגימה) עדיף חיצוני (עם יש מצב במחיר הזה) והאם בכלל יש הבדל מהותי בין כרטיס קול כזה מול הכרטיס שבא עם הלוח אם (ASUS P5K)

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by wolfman,

אני מעוניין לחשב את המחשב שלי לרסיבר ולמקרן בשביל לראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב, אני לא מבין כל כך בכרטיסי קול למחשב, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול למחשב שאני אוכל לחבר את הרסיבר אליו. תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  9. Started by KoM,

אני במהלכים כרגע של שידרוג המערכת בסלון למערכת קולנועית חזקה ואיכותית ממה שהיה, יש כבר רמקולים חדשים מחשב חדש ומגבר משודרג ועוד כל מיני דברים שאפרט עליהם בהמשך אם תרצו (תמונות...) השאלה שלי כיום היא כזאת, יחד עם אבא שלי הלחמתי על הכבלים של הקידמיים והאחוריים בתים לפיוזי הגנה כדי שבמקרה והמגבר ישתגע (אנחנו שומעים בווליומים מטורפים לפעמים בסרטים) אז הרמקולים לא יקבלו פצצה וישרפו אלא רק הפיוז ילך. רציתי לדעת האם יש השפעה כלשהיא מבחינת איכות שמע כאשר אני מוסיף פיוזים כאלה על כבלי הרמקולים (כבלים של PROEL), האם צריכים פיוזים מיוחדים להעברת סאונד ? או רק שיוכלו להשרף במקרה של עוצמה גבוהה מדיי ?

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by Lethal_Acid,

תודה לכל מי שהמליץ לי לקנות את הרמקולים הנ"ל. לא חשבתי שרמקולים כאלו קטנים יכולים לתת לי עוצמה כזאת גבוהה באסים מהSUB. אז שוב תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. במחשב של ההורים שלי יש כרטיס O.B סטנדרטי(אינטל היי משהו) והוא עבד מצויין איזה שנתיים. פתאום אתמול הפסיק האודיו. הבעיה היא לא ברמקולים כי חיברנו אותו לסטריאו והם עובדים...למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  12. חבר שלי שמתעסק הרבה במוזיקה רוצה להשתדרג למשהו קצת יותר איכותי מהכרטיס האונבורד שיש לו עכשיו לא משהו גרנדיוזי אבל שיספק איכות הקלטה טובה (או לפחות נקיה עד כמה שאפשר) ויוריד קצת עומס מהמעבד בעיבוד סאונד (המחשב שלו ישן למידי) הכרטיס ישמש למוזיקה בסטריאו אבל זה פיצ'ר משני בהחלט

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  13. היום שהורדתי את הזבל ראיתי ליד הפחים ש שתי טיונרים של של sony ST-2950ST ואחד של S.G elctronics SG3006 (אין לי מושג של מי זו החברה הזאת). ומגבר של S.G Elctronics SG2006. אז ישר העלתי אותם הביתה, אמרתי לעצמי בטח איזה בוק זרק כי נשרף פיוז, הוא שזה מערכת שקיבלו מההורים והם לא יודעים להעריך את מערכות הHiFi של פעם. חיברתי את שתי הטיונרים והמגבר וכלום עובדים. אבל יש לסוני בעיה בסקלה של התדרים, יש הפרעות קשות בין התדרים 88-94 FM וחוץ מזה הכול מושלם ובמצב חדש לגמריי, חוץ מקצת ירוקת בכפתורים שניקיתי עם קצת לימון. הטיונר השני יש בעיה בפוטנציומטר של הסקלה, הפוטו' תקועה לגמריי ואי אפשר לסובב אותו., אבל הכול בסדר. המגבר מעולה, למרות שהחברה לא מוכרת. אבל כבר יש לי רסיבר של Rotel ואני מ…

14. Started by Shizel,

שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב לדבר ראשון משחקים וגם סרטים ומוזיקה אבל בעיקר משחקים אני צריך 5.1 רמקולים איכותים ומתכון לפזר אותם בחדר חשבתי על SW-5.1 3000וGenius או M960וMicroLab אוMMS260/00וPhilips או בכלל עדיף משהו של Creative תקציב 500-400 מוכן לחרוג עם שווה תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by NeptuneMB,

שלום, אני מתלבט האם שווה לקנות את הכ.קול הזה של קריאטיב: ?CREATIVE 5.1 Audigy + firewire? או זה: ?CREATIVE Audigy 2 Value? כמו כן יש לי רמקולים של Harma 5.1 (הקטנים...)

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by timac,

איזה אוזניות הכי טובות מבין השלושה לMP3 מבחינת הכול חוץ מהמחיר.. Audio-Technica ATH-CK5 Sony MDR-EX71SL Sennheiser CX300 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by Omer DA,

האם הם מצדיקים את המחיר ?(900ש"ח ~) ואם מישהו יודע מה האורך של החוטים שלהם כי לא מצאתי על זה מידע

18. Started by bullnapo,

מטרות: חיבור למחשב נייד בשביל סרטים ומשחקים בעיקר מרחק צפייה: 2.5 מטר תקציב: מאוד מוגבל אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by kinggil,

שלום, יש לי נגן MP3 512 של prosound ג'נרי במילה פשוטה (למרות שפירקתי אותו ובפנים רשום סמסונג ופיליפס.) עכשיו אני עשיתי לו עדכון גירסה ברוב טיפשותי והרסתי אותו, כרגע הוא בכלל לא נדלק גם שמחברים למחשב. בעע המכשיר הזה: http://www.wilson.co.ltd.xfou.com/ זה המאזדה MP3 לחצי עולם יש כזה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

אני ברוב טיפשותי כמו ילד קטן נכסנתי לאולסייל ראיתי רמקולים והצעתי עליהם וראיתי שהמחירון שלהם בזאפ הוא 2000+ זכיתי בהם ב 850 ש"ח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=11263800&product=1&type=1&= רציתי לדעת אם אפשר לחבר דבר כזה למחשב...אם לא מה לעשות איתם ? לבטל את ההצעה ? תודה מראש לעוזרים.

21. אני קונה עכשיו כרטיס טלויזיה שכתוב בדרישות שלו: Intel PentiumR 4 2.4GHz (Hyper-Threading) ואני קונה אחד גם לאחותי שיש לה Intel PentiumR 4 1.60GHz חבר שלי שמבין אמר לי שזה יעבוד, אבל אני לא רוצה פתאום להתקע עם כרטיס מיותר ו147 שקל שהלכו סתם. מבינים? תגידו לי רק אם אתם בטוחים ב100%! תודה =]

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by gal1,

איך הרסיבר הזה? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=92&Page=1

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  23. המחשב כותב שחסר לי משהו ב DEMUX ..אני תחת מנדריוה 2008 יש לי אוסף די מכובד של מוזיקה איכותית שאני מת לשמוע. יש תמונה שמודיעה שאני לא יכול לשמוע. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  24. במקום בו אני עובד, היה פעם אולפן, אך מסיבות תקציב פירקו אותו (לפני בערך 11 שנים), ולא ממזמן מצאתי באחד החדרים במקום כרטיס שהיה בעבר בשימוש, ורציתי לדעת האם הוא שווה בכלל חיבור למחשב... emagic Audiowerk 8 עם חיבור לפאנל RACK בשם Breakout 8... מישהו בכלל שמע על משהו כזה ? תודה, סטס.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  25. אהלן כולם, יש לי בעיה כזאת, אני קונה מחשב עוד שבועיים,ורוצה לחבר אןתו לטלויזיה לצפייה של סרטים,עכשיו יש לי בעיה לגבי האודיו כי אין לי יציאת AUX במערכת סטריאו,למרות שהיא באמת טובה,רק לא מבין איך אין... עכשיו מה הייתם מציעים לי לעשות: 1.לחבר כבל RCA בין הכ.קול לAUDIO בטלויזיה,הטלויזיה MONO. 2.לחבר את הכ.קול למיקרופון במערכת,וכך להשתמש בה,אמור להיות סטריאו. 3.להשתמש ברמקולים של המחשב.(אולי לקנות חדשים,אבל אני לא הכי בעד). 4.לוותר ולעזות הכל במחשב,גם צפייה ואודיו של הרמקולים. מה יהיה הכי טוב ואיכותי לעשות? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.