עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Shortboarder,

מחפש המלצה,למשהו הכי זול שאתם יכולים לתת לי,לאוזניות אלחוטיות עם מיקרופון (לדיבור..). אם אפשר לינק,וגם מחיר למוצר זה יעזור בהחלט... תודה מראש.

2. Started by shahar77,

אני מקווה שז נכנס לקטגוריה של "קולנוע ביתי". אני מחפש לקנות DVD חדש ב-200-250 גג! אני רוצה חדש ככה שלא רציתי לפרסם את זה בTRADEZONE אם זה לא מתאים לפורום או עובר על איזה חוק אז תימחקו את זה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by muli82,

לא מזמן החליפו לי לוח אם כי הישן נדפק אבל בחדש ששמו לי הכרטיס קול המובנה יש לו רק חיבור אחד לרמקולים ובישן היה לי 3 לרמקולים ועכשיו יש לי סט רמקולים לא מחבורים למה אין מקום לחבר אותם אז אני צריך לקנות כרטיס קול משו נורמלי ולא יקר עד 150 שקל גג איזה יש? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43ES3G משו מאזור ראשון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by maxim22,

בעקבות תכנוניי לקנות נגן בקרוב (כנראה האייפוד ולא האייריבר בסוף) אני רוצה לדעת אם יהיה גירסת itunes לווינדוס 98

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by cheat-it,

אני צריך רמקולים למשחקים עד 200~ ש"ח, לא משנה אם או בלי סאב (אני מעדיף מה שהכי טוב)

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by kinggil,

שלום, יש לי נגן MP3 512 של prosound ג'נרי במילה פשוטה (למרות שפירקתי אותו ובפנים רשום סמסונג ופיליפס.) עכשיו אני עשיתי לו עדכון גירסה ברוב טיפשותי והרסתי אותו, כרגע הוא בכלל לא נדלק גם שמחברים למחשב. בעע המכשיר הזה: http://www.wilson.co.ltd.xfou.com/ זה המאזדה MP3 לחצי עולם יש כזה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. אהלן בוקר טוב אשמח לקבל המלצה לאוזניות כפתור או חצי קצת שנתפסות על האוזן בתקציב של עד 200 שקל לאייפוד . תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. מה שקראתי הבנתי שמה ששולט זה ככה 1.IPOD CLASSIC 2.Microsoft Zune 3. Creative Zen Vision:M 4. Cowon Q5W 5. Cowon a3 6. ARCHOS 5 7. ARCHOS 605 אם יש לכם המצלמה אחרת תגידו בבקשה , ותגידו מה הכי כדאי מכולם תודה רבה !

9. אני רוצה להעביר לטלוויזיה בסלון וידיאו, אבל אני לא רוצה להשקיע במחשב או בסטרימר יקר (גם משום שבינתיים יש לנו סתם CRT ואני עוד לא יודע איזו טלוויזיה נקנה, בינתיים אני מחפש פיתרון פשוט וזול) התכנים הם לא בHD, ואפשר להעביר אותם גם באלחוטי. מה הדרך הכי זולה? יש איזה מכשיר? יש לי PS2, אולי אפשר להשתמש בזה? (הקטע הוא שאני לא רוצה להעביר ולנגן, אני רוצה לשדר בלייב)

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by mp91,

אני מחפש אוזניות מקסימום 100 120.... אני יודע שזה קצת מאוד אבל ראיתי את האוזניות האלה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8770&catid=930 שימושים זה למשחקי רשת לאינרנט(סקיים.. ונטרילו) ושירים... מה אתם אומרים??

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. Started by exXxTreAm,

אז ככה.........בקרוב אני קונה רמקולים וחשבתי על רעיון לחבר רמקולים של אוטו......אבל אני לא בטוח כי אוליי עדיף את הatp3 התקציב שלי עד 450 ש''ח פלוס מינוס........אגב רציתי לקנות רמקולים של רכב כאלה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^366,normal_sales ולחבר אותך לסטריאו שלי במקום הרמקולים הנוכחיים שלהם......אז מה עדיף אותם או את הatp3? אני פוחד שהatp3 יהיו חלשים כי המטרה שלי זה להרעיד את החדר........ולפי מה שאני יודע רמקולים של פיוניר לרכב הם בהחלט עוצמתיים......... אז תעזרו לי אתם בבחירה........ותודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by com,

משהו התנסה בנגנים של החברה הזו, ויכול לספר לי את התרשמותו? http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=271 תודה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. פרטו

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב שמטרתם העיקרית היא מוזיקה. קראתי ביקורות על המיקרולאב 330 ועל הX13 וגם כל ה4121. קראתי שבחים לגבי הבאס האיכותי של המיקרולאבים הרלוונטיים ועל האלטק הדעות חלוקות. בכל מקרה, הבאס הוא לא זה שחשוב לי ממש אלא הרמקולים הם הרלוונטיים לגבי. המערכת מיועדת לשמיעת מוזיקה אבל היא לא המערכת הראשית שיש לי כך שאין לי צורך בעוצמה מטורפת (X13 לדוגמא) יש המלצות על מערכת כלשהי בתקציב הנ"ל? דגם אחר גם יתקבל בברכה. כמו כן, אני אשמח לא לחרוג מהתקציב

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by Homey,

אני מחפש אוזניות כפתור טובות מאוד , מבחינת איכות צליל האם ה MX550וSennheiser הוא הכי טוב שיש בתחום אוזניות הכפתור? אם לא מה יש יותר טוב? עד 200 שקל (שזה המון לאוזניות כפתור, לא?) תודה !

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by easyuri,

אני מתכוון לקנות את ה IAUDIO X5 חשוב לי להיות בטוח שניתן באמת לגרור תיקיות לנגן ושלא צריך להעביר אותם דרך תוכנה או משהו. האם זה אומר שאני יכול פשוט להעביר את התיקיה "מוסיקה" ישר מהמחשב לנגן ושהתצוגה בנגן תהיה כמו במחשב?

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by ^GunX^,

היי לכולם וחג שמח, חבר שלי רוצה לקנות נגן Mp3 מארה"ב (לנסוע ולקנות שם) , הוא חשב על הCreative TX Fm 256 , הוא טוב? שווה את הכסף? האם האוזניות שבאות עם הנגן הזה טובות מספיק או שצריך להחליף? בכל מקרה אם יש לכם הצעה יותר טובה לנגן mp3 עד 110$ אז תעלו אותה פה. תודה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. יש לי כרטיס קול משולב על הלוח אם ... עכשיו יש דרך כלשהי לחבר בין הרסיבר למחשב...ככה שישמעו בדולבי?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  19. Started by zniibidl,

http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=110&code=023 הציעו לי יד שנייה אבל חדש לגמרי עדיין באחריות בקופסא עם הכל ב-200 כדאי?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מתנה מיקרופון למישהי שאין לה כרטיס קול. הפתרון היחיד שמצאתי (בלי לקחת משכנתא), הוא לקנות מיקרופון USB שמדלג על הצורך בכרטיס קול ומגביר בעצמו את הקול. ישנם מספר אופציות בקטגוריית המחיר, והייתי רוצה שתעזרו לי להחליט מי מהם איכותי יותר. blue snowball http://www.audiovideo.co.il/product_info.php?p_id=423 Behringer C-1U http://musicall.co.il/items/97867 samson co1u http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=7921 הבעיה בשני המקרופונים האחרונים היא שלא בא איתם סטנד, שזה עוד הוצאה. אני גם מתכנן לקנות פופ פילטר (יוצא לי 40 שקל באיביי). הבנתי שמומלץ בשביל קונדנסרים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by evy,

רציתי לקנות מבאג את creative zen micro הוא עולה אצלם 1200 ז"א 12*99 ש"ח , עכשיו הוא 4 ג'יגה וזה יספק אותי מאוד השאלה היא האם שווה לקנות אותו במחיר הזה,או האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד דבר קטן..למי שקנה..איך האיכות שלו?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  22. רציתי לברר סוגיה שנשמעת לי מוזרה אבל אולי יש בה משהו. מישהו אמר לי שיש הבדל מבחינת איכות הסאונד אם מגבירים את הווליום דרך הרמקולים עצמם או אם מגבירים דרך המחשב עצמו. האם זה נכון? ואם כן למי משניהם יש עדיפות?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. יש לי לוח EP43-DS3L עם כרטיס קול של ריאלטק מובנה עליו (ALC888) לכרטיס מחובר המגבר שלי דרך חיבור קואקסיאלי והאוזניות שלי מתחברות דרך השקע הקדמי במארז עד לא מזמן (לפני הפירמוט האחרון שלי) המגבר היה מקבל אות בכל מקרה והאוזניות רק כאשר מחוברות. מאז הפירמוט אני צריך להיכנס כל פעם לדרייבר ולציין לו דרך מה אני רוצה לשמוע. יש למישהו מושג איך להחזיר את זה לקדמותו? תודה!

24. אני מחפש איפה אפשר לקנות אוזניות של סוני בארץ דגם MDR-EX71SL. ביקשתי ממישהו שהיה בחו"ל לקנות לי אותן, אך הבנאדם לא מצא. אשמח אם מישהו ימליץ לי על חנות שיש את האוזניות הללו. חשוב שתהיה באיזור המרכז. שאלה אחרונה- האם יש אוזניות כפתור שיכולות להתחרות באוזניות האלה? כי היו לי MX400 ולא הייתי מרוצה בכלל בגלל חוסר הבאס וחוסר האיכות. תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  25. היי.. יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? אולי יש משהו שפיספסתי בדרך?... האם יש מתאמים אחרים שאפשר בעזרתם להתחבר לטל…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים