עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Alexkmr,

יש לי מספר אלבומים בקובץ APE. אני מעונין לחלק את השירים, באיזה תוכנה עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by AstaL,

שלום הורים שלי רכשו את המערכת הזאת,עכשיו הDVD קורא AVI מצויין(יותר חלק מהXORO הישן שהיה לי) שזה הפתיע אותי לטובה,אבל נדמה לי הנגן לא קורא כתוביות בעברית...האם למישהו כאן יש אותו?האם הוא קורא כתוביות בעברית ואני עושה פשוט משהו לא נכון?האם יש איזה עידכון FIRMWARE שיכול לאפשר לו לעשות זאת? תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  3. יש לי את הכרטיס קול Creative 24bit Live! מובנה ורציתי להחליפו למשהו יותר רציני. תקציב עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. Started by exXxTreAm,

אז ככה.........בקרוב אני קונה רמקולים וחשבתי על רעיון לחבר רמקולים של אוטו......אבל אני לא בטוח כי אוליי עדיף את הatp3 התקציב שלי עד 450 ש''ח פלוס מינוס........אגב רציתי לקנות רמקולים של רכב כאלה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^366,normal_sales ולחבר אותך לסטריאו שלי במקום הרמקולים הנוכחיים שלהם......אז מה עדיף אותם או את הatp3? אני פוחד שהatp3 יהיו חלשים כי המטרה שלי זה להרעיד את החדר........ולפי מה שאני יודע רמקולים של פיוניר לרכב הם בהחלט עוצמתיים......... אז תעזרו לי אתם בבחירה........ותודה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by OFF-RoaD,

קודם כל-גרסא אירופאית. קניתי את הנגן (6 גיגה) חדש, עידכנתי קושחה (בוצע אוטומטית), העברתי לעברית, הפכתי שירים והכנסתי אותם לנגן-עד כאן הכל טוב ויפה. רואים את הכל לפי אמנים ואלבומים, ממש כמו שצריך-הייתי מאושר. אני מתחיל לנגן שיר, כולי שמח וטוב לב, פתאום עובר שיר והתמונה על המסך-לא משתנה. שם השיר נשאר כשם השיר הקודםן. ככה הנגן תקוע על אותו שיר. כשיצאתי חזרה לתפריט הנגן בילגן לי את כל הרשימות, האלבומים לא מופיעים יותר תחת האומן, וכל הרשימות שעמלתי עליהן כל כך קשה נעלמו. חשוב לציין שהשירים עצמם עדיין נמצאים על בנגן. התבאסתי קשותף ואני מחפש דרך לפתור את הבעיה. זו בכלל בעיה רק אצלי או בדגם בכללי? תודה מראש לעונים! עודד.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by Andy,

עוד שבועיים אני טס לחול ושם עומד לרשותי תקציב של 330 דולר (גג, ללא חריגה בדולר אחד.) אני מתלבט בין iPod G4 Zen touch iRiver H320 מתי שהכי חשוב לי זה שהבטרייה לא תגמר מהר רציתי ללכת על הריבר, אבל שמתי לב שיש לו פונקציות של ווידאו = לא 16 שעות של זמן בטריה ז"א אם אני אראה שעה ווידאו מתוך ה16 שעות ישארו לי בערך 8 שעות למוזיקה ולא 15 מתי שבפוד זה לא יקרה לי. ושם אני אשמע אך ורק מוזיקה. ובזן בכלל יש 24 שעות ככה שאני בטוח מהבחינה הזאת. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? אני ביינתים רואה יתרונות בכל אחד מהמוצרים ואני לא מצליח להחליט תודה מראש :]

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  7. יש לי כרטיס קול משולב על הלוח אם ... עכשיו יש דרך כלשהי לחבר בין הרסיבר למחשב...ככה שישמעו בדולבי?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. בדקתי לאחרונה ועם כל ההתפתחות של הרזולוציות הגבוהות כל ה-BLUERAY וה-HDDVD, אז השאלה שלי היא האם יהיה סאונד חדש ? כביכול לא DTS DD , סאונד שיעבוד בצורה אחרת ובשבילו נצטרך מגבר שונה או אף שיפור כרטיס קול? לדוגמא הצצתי פה: http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_5710611.html "Processing Todays High-Resolution MediaIncluding Blu-ray Disc and HD DVDwith Effortless Efficiency " "Advanced Features DTS-HD Master Audio and Dolby TrueHD Decoding" עכשיו מגברים ישנים לא קולטים את ה DTS-HD, אז האם ה- DTS-HD בעתיד יהווה הסאונד המרכזי בכל שחרור HD, לא משנה אם זה שחרור באינטרנט או דיסק אורגינל בחנות, האם מגבר בסיסי שלא תומך את ה- DTS-HD יצליח להסתדר? תודה ואשמח לשמוע עוד …

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by MDK,

היי חבר שלי רוצה לקנות לקראת הגיוס שלו נגן MP3 בתקציב 500 שקל פלוס מינוס. מה אתם מציעים במחיר הזה? אפשר להסתפק בנגן פשוט או שזה יהיה טיפשי? יש לי חבר אחר שיש לו ג'נרי כבר שנה שלמה והוא מסתדר סבבה איתו.. אגב מה ההבדל בין רדיו מובנה לרדיו משולב באוזניות? מה זה אומר בעצם רדיו מובנה במכשיר? :

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מתנה מיקרופון למישהי שאין לה כרטיס קול. הפתרון היחיד שמצאתי (בלי לקחת משכנתא), הוא לקנות מיקרופון USB שמדלג על הצורך בכרטיס קול ומגביר בעצמו את הקול. ישנם מספר אופציות בקטגוריית המחיר, והייתי רוצה שתעזרו לי להחליט מי מהם איכותי יותר. blue snowball http://www.audiovideo.co.il/product_info.php?p_id=423 Behringer C-1U http://musicall.co.il/items/97867 samson co1u http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=7921 הבעיה בשני המקרופונים האחרונים היא שלא בא איתם סטנד, שזה עוד הוצאה. אני גם מתכנן לקנות פופ פילטר (יוצא לי 40 שקל באיביי). הבנתי שמומלץ בשביל קונדנסרים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  11. שיהיו גדולות ונוחות עם סאונד טוב, ומיקרופון באיכות גבוהה מאוד. חשבתי לקחת את LX3000 של Microsoft אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. Started by neogod,

האם מישהו היה בחודש האחרון בדיוטי פריי וזוכר אילו רסיברים היו שם ב200$ ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by TomB,

יש לי לוח gigabyte-8irxp (ישן יחסית) ועליו כרטיס קול מובנה ct5880 של קריאטיב. למחשב מאחור יש שלוש יציאות - line out, line in, mic. עקרונית כשמגדירים בדרייבר 5.1 אז : lineout = front L/R linein = Rear L/R mic = SUB + Center. יש לי מערכת רמקולים זולה מאד עם כניסות מקבילות להנ"ל אבל, כמובן שלחבר את זה לא כזה קל - אם אני מגדיר 4.1 העסק עובד סבבה. אם אני מגדיר 5.1 כל הסאונד שהולך לסנטר נעלם (בדקתי - הסנטר בטוח עובד, וכשאני מחבר את הכבלים שאמורים להגיע אל הסנטר/סאב לרמקולים אחרים שומעים משם קול) ניסיתי כל הגדרה אפשרית וכל סידור כבלים אפשרי - לא עובד. מישהו נתקל בבעיה כזו או בעיה דומה? כבר שאלתי כאן אבל אף אחד לא נתקל בבעיה כזו

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by itsik1231995,

אני צריך אוזניות ל W705 SONY אני הרבה באוטובוסים ביום יום והאוזניות שמקבלים איתם הלכו לעולמם יש לי מתאם מהחיבור של סוני ל MINI PL אני לא מעוניין להשקיעה הרבה אבל שיהיו אוזניות טובות כי אני ישמע בהם המון הם צריכות להיות קומפקטיות תודה

15. לא מכיר את השוק לא יודע את המחירים. מחפש כרגיל יחס איכות\מכיר אופטימליים. מכשיר הפלא שלי 5310 יש לי אוזניות HD-45 נשמעות לפי טעמי לא רע אבל בעיה בשבילי בגלל שהם כל הזמן נופלות מהאוזניים (למרות שיש לי תעלות די קטנות) לדעתי בגלל כל הבגדים והמעיל שמפריע. מחפש אוזניות כפתור טובות. כניסה 3.5 ממ . שמעתי כדי לקחת את הCX300 אבל המחיר מוגזם לדעתי 180 ש"ח לאוזניות כפתור???

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by asichen,

היי אני צריך עזרה בקניית כרטיס קול... יש לי עכשיו כרטיס משולב בלוח אם אבל הוא עושה רעשים ובעיות ואני רוצה כרטיס קול חדש שיהיו בו את הכניסות והיציאות הרגילות אבל שלא יעשה לי בעיות ורעשים... מישהו יכול להציע לי משהו כזה? בתודה..

17. Started by Dawn,

שנים היא פעלה כמו שצריך...מערכת סאבוופר עם רמקולים..200 RMS לפני זמן קצת שמעתי בה מוסיקה ולפתע היה קול מוזר כזה כמו של נפילת הבאס.. וניהיה קצת ריח של משהו קצת שרוף מבפנים.. השאלה שלי היא אם יש סיכוי שהיא עוד בסדר או שאפשר לתקן אותה או שהגיעה זמנה :\ תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  18. Started by DREDON,

Umax 128MB Mp3 Player/USB 1.1 Flash + Voice Recorder רציתי לדעת מהנסיון שלכם אם זה נגן טוב, ואם אפשר לחבר לו כרטיסים נוספים של 128 או יותר (אין לי מושג איך זה הולך)

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. צוהריים טובים תראו יש לי מערכת אבל אין בא יציאות לחיבור למחשב או לטלויזה?! יש לי רק לחיבור רמקולים!! האם אפר להוסיף יציאות כאלה? ועם כן איך?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  20. 1.יש לי אפשרות לקנות את הסאב הזה ב-900 שקל. עכשיו אני רוצה להשתמש בו כמשלים למערכת מיני פשוטה למטרת שמיעת מוזיקה, ולא לסרטים. אין לי רסיבר, כך שאת הסאב אני רוצה לחבר ליציאת סאב מהכרטיס קול של המחשב. מה אתם אומרים ? איך זה יישמע ? נראה לי שזה הסאב המדובר: http://www.crazyedi.co.il/products/69716 ואם תמצאו קישור אליו באתר עולמי ותביאו לי אני ישמח 2. והכרטיס קול (Gigabyte 945P-S3 - Realtek) יוציא סאונד לסאב מקבצי MP3 רגילים של סטריאו, לא חייב קובץ מקור של ערוץ סאב נפרד, כמו AC3 לדוגמה ? תודה, לירן

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  21. יש לי לוח של ABIT עם כרטיס קול HD 7.1 (מערכת HTPC) יש אפשרות לחבר אותו בכבל אופטי לרסיבר. הרסיבר הוא בעל יכולת השמעה של DD ו- DTS. (דגם DENON 2307) כאשר אני אנגן סרטי DTS ו- DD. האם אני אקבל ברסיבר חלוקה ל- 5.1 ערוצים של Dolby Digital או DTS...? או שאני צריך לקנות כרטיס קול יעודי ל- DD ו- DTS....? אם אני צריך לקנות אז איזה הכי מומלץ לקולנוע ביתי (HTPC)

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. מחפש אוזניות למוזיקה בלבד, יחוברו גם למחשב. כמובן אוזניות שלא צריכות מגבר חיצוני על מנת "לסחוב" אותם כמו כן ללא שימוש כלשהו בסוללה ל Noise cancelling ! האוזניה צריכה להיות ON EAR ולא IN EAR וגם לא גדולות מסביב לאוזן אלא על האוזן חייבות להיות נוחות עם אטימה מירבית לרעשי רקע. יתרון אם לאוזניה יש כבל PL נשלף (למודולריות מירבית- בעתיד עם הכבל יקרע או משהו) האוזניה צריכה להיות בעלת פרופיל נמוך (שאני לא אראה כמו חייזר כשאני הולך ברחוב, זאת אומרת מושכות כמה שפחות תשומת לב) כמובן חייבות להיות אייכותיות.. אני יודע שאיכות זה סובייקטיבי בגלל זה פניתי לפורום הזה, כדי לקבל המלצות מקור שמע : פלאפון,MP3,מחשב. סוג מוזיקה עיקרית: רוק,מטאל,אלקטרוני,בלוז,ג'אז,דאבסטב,דראם אנד בייס. אני אוהב …

23. Started by motorishta,

ערב טוב ושבת שלום. ברצוני להכין לבד כבל אופטי, האם יש אפשרות כזאת? אם כן איכן ניתן להשיג סיבים אופטיים וסופיות? מישהו נתקל במדריך במידה וניתן לבצע זאת לבד? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by dddddd,

בקשר לסנייזר CX300 משהו מסריח מאוד איך בארת הן עולות 200 שקל ובאתר שלהם היא עולה 100$ וה-PX100 בארץ עולה 280 ובאתר בחול האתר המקורי שלהם עוהל 60$ משהו מוזר מאוד פה איך אפשר להסביר את זה?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  25. שלום, ברשותי כרטיס Audigy 4. עד עכשיו השתמשתי ב XP והכל היה טוב ויפה. לפני כשבוע עברתי ל VISTA. התקנתי את הדרייבר שמצוי באתר של קריאייטיב. כאשר ניסיתי להיכנס לאפשרויות מסויימות שמתי לב שזה בלתי אפשרי- למשל להגדרות ה EAX. בנוסף אין לי שליטה על העוצמה של ה LINE IN וכו'. ניסיתי לעדכן את הדרייבר לדרייבר הבטא- אך המצב נשאר זהה. אז יש לי כמה שאלות: א. האם אפשר לתקן את הקטע הזה? ב. אני זוכר שהיה איזה קטע של זה שיתרון הביצועים של ה AUDIGY מתבטל ב VISTA- אשמח להסבר קצר על העניין (וכל הבלאגן שיש עם ה AUDIGY+VISTA). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים