עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by (iriver H10),

איזה אוזניות סנהייזר נחשבות הכי טובות? אני רוצה לקנות של סנהייזר אבל שיהיו עם חוט רגיל לא אחד קצר אחד ארוך והשטויות האלה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by vbasic,

רציתי לקנות נגן mp3 שנראה לי דיי נחמד , ויש לו המון תכונות וקיבלות ענקית של זיכרון 40G למרות שהוא לא ציבעוני הוא דיי טוב בשבילי. רציתי לדעת מהם שלבי הפיכת הממשק לעברית באופן כללי בנגנים. ואיך אפשר לדעת אם ניתן לעשות עיברות גם בנגן המדובר. הנגן נקרא : X's Drive VP3320 http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 אתר היצרן: http://www.vosonic.com/index.php?php_mode=spec&php_itemid=34 לא לפחד לפרט...

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  3. ;D אז ככה אני לא אחד של אודיו, אני לרוב יושב עם אוזניות במחשב, לכן אני קונה את הרמקולים הכי הכי פשוטים CREATIVE SBS 240 המחיר שלהם 70 ש"ח בנועה. כרטיס קול הלכתי על 5.1 CREATIVE LIVE 5.1 210 ¤ 1 גם מנועה. הרמקולים יתאימו לכרטיס קול? ואחת הבחירות היא שהרמקולים צורכים ממש מעט וואט, כנ"ל כרטיס קול.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by eitanb3,

סופ"ש נכנסים לארץ... אחרי סוכות בחנויות. יהיה נחמד אם תעלו לשירשור הזה כתבות סיקורים ובמיוחד השוואות בין הכרטיסים עצמם שבסדרה הנ"ל וכל מה שקשור שנתקלתם בו ברשת ויעזור לשקול קנייה.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by amitz3,

שלום, רכשתי לפני כמה ימים את הIaudio U2 ברשת באג והתאכזבתי לגלות שהוא אינו בא עם מטען שמתחבר לרשת החשמל. ברצוני לדעת האם מישהו רכש מטען לנגן הזה (כמו שאני הבנתי לא ניתן למצוא את המטען של החברה בארץ) אפילו מטען ג'נרי. אני אשמח לקבל מידע על עוד מיגוון אביזרים שניקנו לנגן ו/או לסידרה, איפה ניתן להשיג? וכמה עלה? (כגון רצועה לזרוע, מטען וכו'...) תודה רבה, עמית

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by asdasdasd,

רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.

7. Started by homart,

היי יש לי את האוזניות האלו ובא איתן רק כיסוי לא קשיח, והאוזניות האלו מאוד עדינות ואני דיי פוחד, יש אולי איזה סוג של כיסוי קשיח לדבר הזה (לא חייב משהו מקורי...) תודה!!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

אבא שלי בארה"ב ואני צריך למהר ולהגיד לו איזה נגן לקנות לי... מה הנגן MP3 שהכי כדאי לי לקנות בטווח של 150$? אה כן, ועוד המלצה לנגן בטווח ה300$-400$

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  9. לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא ברכיבים הפנימיים של הסט, אז אם אפשר הסבר כמה שיותר מפורט מכל היודע דבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. הכל בכותרת...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dorish,

אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני צריך רמקולים ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני הבנתי שיש לי כרטיס מובנה 8.0 או 7.1 מה ההבדל זה לא אותו דבר 7 רמקולים וסאב? אז אני רוצה את כול הרמקולים אולי אפיילו אם סנטר אחורי חשוב לי שהיא תיהיה אכותית ואולי אפיילו אם מגבר קטן שבא בנוי במערכת אם יש דבר כזה בכלל 2000 שקל +,- תודה והמרחק בן החיבור למחשב למערכת הוא 20 מטר אז לא תיהיה בעיה ? אני יוד שאופטי אני לא יכול וקוקסל אבל לא תיהיה לי בעיה אם RCA

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by k_700,

אמממ רצוי מנועה, עכשיו רמקולים שיהיו סבירים וזולים. וכרטיס קול שיהיה גם זול אבל שיכלול סאב וופר ו3 או 4 רמקולים.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by meninred,

אח שלי ביקש שאני יעזור לו למצוא נגן חדש... הוא כרגע בצבא...הוא אמר לי שהוא לא רוצה נגן כמו כול המגעילים האלה שנראים כמו אצבע אלה משהו יותר מרובע עם מסך שיש בו משהו באמת! נפח של ג'יגה לא ממש צריך יותר צריך שיהיה רדיו מובנה טייפ יתקבל בברכה אך לא חובה גם לא צריך תמיכה בעברית! נוח לתפעול וכמובן קטן... תקציב- פחות או יותר 500-600 ניראה לי שאפשר גם ג'נריים! דרך אגב אני קניתי עכשיו את הנגן-clubin butterfly 1GB אחלה נגן ללא בעיות עד עכשיו! שנה טובה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by Avivo,

יש לי כרגע את הac97 על הלוח אם החדש ויושב לי במגירה ה creative sound blaster live! 5.1 digital מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  15. אני שוקל לקנות את המוצר הבא: Conceptronic'>www.omc.co.il]Conceptronic CVIDEOS AirBridge - סט משדר ומקלט אלחוטי לוידאו ואודיו ביתי - $71.68 - www.omc.co.il האם זה שווה??

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by nir767676,

אהלן, יש לי נגן MP3 של אירייבר H10 ובכל כתבה שאני רואה עליו רשום שהאיכות של האוזניות שלו לא משהו וזה מוריד מאיכות הצליל עכשיו, בגלל שאני לא כזה מבין גדול באוזניות, רציתי לדעת אם משיהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות יותר מאלה שבאות עם הH10 שכמובן נמכרות בארץ. בקשר לכסף, אין בעיה כל עוד זה לא משהו מוגזם(יותר מ800 שקל) תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אם יש לי רמקולים במסך ואני קונה עוד שני רמקולים עם סאב האב אני יכול להפוך את זה למערכת 4.1? נגיד הרמקולים של המסך יהיו רמקולי סנטר והרמקולים שאני קונה יהיו רמקולי צד? אני מניח שאפשר לעשות את זה עם רסיבר אך האם יש עוד דרך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. Started by alextomin,

אני רוצה לשים כרטיס קול טוב כדי לשמוע מוזיקה, משחקים. אני לא יודע הרבה בנושא ולכן אני רוצה לדעת אם אני יחוש הבדל רציני שנותן תמורה לכסף (אם אני שומע ברמקולים טובים או אוזניות)

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by american,

יש לי שני כרטיסי קול במחשב: 1. Realtec ALC650 (מובנה על ה-ABIT NF7 שברשותי), שמופעל ע"י ה-NvMixer וה-EQ המוכר עם כל האפקטים וכו'. 2. Creative SB Live! הנתונים הרשמיים (שניהם תומכים עד EAX 2.0 ורוחב פס הזיכרון הוא 16Bit): מה כדאי להפעיל על-מנת לקבל איכות שמע טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. יש לי DVD של NORMANDI, שאתמול נשבר לחלוטין השלט שלו. על ה-DVD עצמו יש רק מקש PLAY ו-STOP כך שזה לא ממש מועיל לי! איך אני יכול לארגן שלט חלופי? אחריות כבר אין, וקשה להשיג מוצרי DVD של החברה בארץ.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by DarkSight,

יש לי טלויזית פלאזמה בגודל 42 אינצ' שתומכת בשני סוגי החיבורים מה מבניהם יהיה יותר איכותי מבחינת איכות תמונה? אני לא ממש מכיר את הHDTV ואין לי מושג מה בדיוק האיכויות שלו אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by ranyr,

התלבטתי בין הX5 לבין הX5L ובסוף הגעתי למסכנה שאני מעדיף את הX5 כי ההבדל בגודל משמעותי בשבילי עכשיו אני חושב על הכיסוי שלו... הוא אותו כיסוי לשני הנגנים כך שאם משתמשים בו לא מרגישים את ההבדל... אני צודק? או שאולי...

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  23. אני בדרך לרכישת מערכת קולנוע ביתית חדשה ואני מחפש מגבר ברגע זה....המגבר הזה זמין במחיר סביר והייתי רוצה לדעת אם משהו יודע עליו משהו ויכול לתת לי המלצות או אזהרות ולהמליץ לי על משהו אחר....התקציב בעקרון הוא עד 4 אלף שקל...

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by diableo,

בהתחלה חשבתי ללכת על t3000 במקום atp3..בגלל הסיבה שיש שם חיבור לאוזניות... אולי כשאני חושב על זה בעצם מתי יצא לי בכלל גם להשתמש ברמקולים וגם באוזניות?~... בעקרון יש מפצל..אבל אולם, הוא מקטין את איכות השמיעה ומשבש את איכות הרמקולים\אוזניות. עכשיו כאשר ניתנה לי האפשרות לקנייה בדיוטי פרי ביום ה-12.10 אח שלי טס (-ככה שזה דחוף מאוד) יוצא לי להתלבט לגבי האם כדי ללכת על fx 5021 או על fx 6021....( -שניהם עולים 200 דולר) או אולי בגלל המחיר המופקע יחסית של השניים ובגלל העיצוב היפה יותר של לחשוב אולי על JBL Creature Active 2.1 -(מאה ועשר דולר). http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 עכשיו לפי מה שהבנתי גודל החדר ומיקום הרמקולים ואופן השימוש לוקח חלק בשיפוט -איז…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by pom23,

חברים יצאו אתמול עידכונים חדשים לנגנים: iriver H10 5/6 GB US iriver H10 5/6 GB PURE INTL iriver H10 5/6 GB INTL iriver T10/20/30 US and INTL http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?idx=736 העדכונים...

• 8 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.