אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו אני יודע שאני צריך דרייבר של קול אבל אני לא יודע איזה דרייבר אני צריך.... אז מישהו יכול לעזור לי ? כאילו איך אני יכול לדעת איזה דרייבר אני צריך לשים? אם אני משמיע ב WINAMP משהו זה מה שכתוב לי...
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה נגן די וי די Pioneer DV676A כיצד אוכל לעדכן לו את התוכנה אם בכלל ? חיפשתי במספר אתרים אך לא מצאתי מקווה לתשובה תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בשידורי YES מעט מאוד DVD. סרטים מערוצי הסרטים של YES רצוי שיתמוך ב HD REDY מינימום! שתהיה איכות צפייה טובה גם במשחקי כדורגל וצבעים חיים ונתונים טובים! ראיתי בזאפ את הדגם הבא: LG 42LC43 מישהו יודע איך היא? הנתונים שלה טובים המחיר סבבה והביקורת טובה! אם יש משהו יותר טוב אז תציעו. מה עם 42" HAIER LCD L42A9AA1 איך היא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד אך אין לו יציאת S Video. האם יש דרך לחבר אותו לטלביזיה על מנת לראות סרטים שנמצאים על ה HD שלו ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לפני שנה ככה קניתי אוזניות למחשב ב- 80 ש"ח כאלה שמכסת את האוזן. חצי שנה עברה ופתאום הפסקתי לשמוע בצד ימין. אמרתי טוב, נהרסו האוזניות בטח חרא של אוזניות, אז החלטתי לקחת משהו קצת יותר רציני- אוזניות של logitech ב200 ש"ח ועכשיו אחרי 4 חודים בערך הבעיה חוזרת! יש איזו שהיא בעיה עם מה שאני עושה? המשותף לשתי האוזניות זה ששתיהן מכסות את האוזן, וכשהבעיה התחילה שמעו רעשים סטטיים כששינו ווליום, או הזיזו קצת את החוט. מה יכולה להיות הבעיה, וכשאני קונה עוד אוזניות ממה כדאי לי להמנע כדי שזה יקרה שוב? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי , רציתי לדעת אם ניתן לחבר את שידור הטלויזיה למחשב עצמו ? היינו יש לי בממיר פייברבוקס של הוט יציאה HDMI למסך , אז חשבתי לחבר אותה לכניסה של HDMI של הכרטיס מסך ? זה אפשרי ? דבר שני האם ניתן לראות על מסך אחר משהו שאני רואה במסך אחד מה שמוזן ישירות מהממיר פייבר ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב בפורום עצמו למטה רשמתי את אותה הודעה אבל לא ממש ענו לי אליה(או שענו ולא הבנתי אם זה שווה או לא ) אז אני חוזר על ההודעה והשאלה שלי האם שווה לקנות את המערכת שהיא עם 4000w (כי היא עומדת בתקציב שלי) או לחכות ולנסות לעלות את התקציב שלי למערכת עם 5000w או האם בכלל יש לכם משהו אחר להציא לי למה אני מחפש מערכת עם 5.1 במחיר 300 שקל משהו כזה ההודעה שרשומה למטה למי ששכח על מה אני מדבר טוב דילמה שלי היא בין 2 מערכות ששתיהם הם מאותה חברה רק שאחת היא 5000w והשניה היא 4000w וההבדל בניהם הוא 225 שקל ולהגיד לכם דורי אין לי 225 שקל לבזבז ככה סתם אז עכשיו אני בא ושאול אותכם מה יותר משתלם הראשונה או השניה !!!!! והאם יש ממש הבדל בין 5000w לבין 4000w והאם ההדבל שווה את ה 225 שקל ה…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כרגע יש לי כרטיס מסך (מובנה) שלא כולל יציאות דיגיטיליות אלא רק VGA. חיברתי את המחשב לטלוויזיה (toshiba 32w66) בעזרת כבל VGA ו2 בננות שמתחברות לטוויזיה מצד אחד והמצד השני לכרטיס קול. הגדרתי במחשב רזולוציה של 1280x1024 שזו הרזולוציה הכי גבוהה שנתמכת ע"י הטלווזייה (כאשר מחברים VGA). במידה ואני אשדרג לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI- א. האם יראו סרטי 720p/ סרטי xvid יותר טוב? ב. האם תהיה תמיכה בהעברת סאונד דרך הHDMI (או שזה תלוי בכרטיס קול על הלוח)? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמה לדעתכם עולות freepulse בארץ ביד שניה (בלי המשדר) בשביל חיבור ישיר לפלאפון? (בבקשה בלי תשובות מתחכמות כמו מי ימכור לך...)
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי קיבלתי חיבור usb למיני דיסק. בפעם הראשונה שחיברתי הכל עבד טוב אבל עכשיו שאני מחבר הוא מזהה אתו אבל לא מוציא שום סיגנל עזרה בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום התלבטתי אם לפתוח כאן או בפורום "תוכנה" אז אני מתנצלת מראש אם זה לא במקום הנכון... יש לי את הממיר הדיגיטלי של ה-5 ערוצים (DVB-T) של APEX אפשר להקליט ממנו על גבי דיסק או קי .. ניסיתי לפתוח את ההקלטות במחשב בעזרת WMP וVLC שבדרך כלל פותחות כל קובץ והתקנתי את חבילת הקודקים המעודכנת ולא כל כך עזר לפני כמה ימים התקנתי את הנגן GOM player ולהפתעתי חלה התקדמות -הצלחתי לראות רק תמונה - ללא קול הסרטונים הם בפורמט TS בחוברת של הממיר כתוב שמפענח הוידאו הוא - MPEG-2/H.264 והאודיו- AAC/PCM מישהו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי קול במחשב ואני צריך דרייבר realtekAC 97 audio למישהו יש איזה עיצה מאיפה אני משיג ואיך אני מתקין???
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/650x650/MDRNC6.jpg שווה לקנות? 40$
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מעוניים לקנות מסך LCD חדש . הסיבה העיקרית היא שאני רוצה לקנות גם PS3 ולשם כך אני צריך מסך LCD. התקציב שלי הוא משהו כמו 4000-5000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, אני לא מוצא מוצר זה (Digital to Audio Converter with DTS, LPCM AC3 support and up to 5.1 channels decoding ) במחיר עד 70 דולר. מיועד לחיבור בין טלויזיה חדשה עם יציאה דיגיטלית בלבד לרסיבר אנלוגי בן 16 שנה. לא צריך משהו יקר עם יכולת השמיעה הנחותה שלי. היחיד שמצאתי: http://www.spacehifi.com.au/av-distribution/audio-and-video-converters/digital-to-analog-audio-decoder באוסטרליה ולא שולח לארץ. היכן להשיג? תודה על העזרה וגמר חתימה טובה!
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מערכות הרמקולים הבאות למכשיר הDVD שממקומם בחדרי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137857 או http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4911149 איזה מערכת רמקולים מומלצת ואמינה יותר?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית משולבת של סוני מדגם DAV-DZ330. רציתי לדעת איך המערכת? האם שווה לקנות אותה? אני רוצה לקנות אותה כי המערכת קולנוע המשולבת של LG שווקה חיים אחרי 5-6 שנים. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מסך LCD 32 או 42 (או משהוא באמצה תלוי במחיר) רצויי FHD אבל לא חייב כי לא בטוח שיהיה שימוש בזה הטלוויזיה תחובר לממיר YES מהחנויות בחדרה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום יש לי על הטלוויזיה יציאת PC AUDIO. מה היא ולמה היא משמשת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט את הסאונד שנשמע במחשב (כלומר: מה שמועבר לרמקולים/אוזניות). חיפוש בגוגל הניב תוכנות הקלטה "רגילות" שמקליטת מהמיקרופון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים,אשמח לעזרה עם העיניין. לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4045 אז ככה..שמתי עין על הLCD הזאת,והתקציב שלי הוא עד 3800 ואני רוצה בגודל של 32 אינצ' וכמובן FULL HD,אני לא צריך יותר מ-32 אינצ' בגלל שזה לחדר. מה אתם אומרים על הLCD הזאת?יש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר של עד 3800 ש"ח? הטלויזיה הזאת תשמש אותי לצפייה בסרטי HD ושידורים רגילים,אני רוצה שהצפייה בשידורים רגילים תהיה באיכות טובה מאוד וחדה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אם מישהו יודע איך לעשות את זה יש לי SB LIVE 5.1 to אני יודע שיש דרך אבל אני לא יודע אותה בבקשה עזרו :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי שלום לכל הפורום! (: ובכן המצב הוא כזה - קניתי לא מזמן אוזניות Sennheiser 360PC, וגם רמקולים Microlab 6c (בהשראת -LosNir-) אני מעוניין לקנות כרטיס קול עם תקציב של 200-250 ש"ח (אפשר לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ). שמתי עין על מספר כרטיסי קול ואשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה: - Asus Xonar series. http://www.asus.com/Multimedia/Audio_Cards/Gaming - Creative X-Fi series. יש הרבה מהם, ואני לא סגור איזה מהם בדיוק. ??? - Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro Usb Sound Card http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0044DEDCA.htm *השימוש העיקרי באוזניות הוא לגיימינג כך ש- Surround sound הוא חשוב בעבורי. אשמח לייעוץ מכם, וכל עזרה…
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מכשיר dvd שקורא divx ושמתי לב שעל חלק מהמכשירים כתוב שהם קוראים divx ועל חלק כתוב שהם קוראים גם divx וגם xvid אז השאלה שלי היא מה ההבדל בניהם אם בכלל יש הבדל או שהם סתם לפעמים מוסיפים את ה-xvid ולפעמים לא... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
רוצה לרכשות מערכת רמקולים של קראטיב או לוגיטק כרגע יש לי 4.1 של קראטיב ואני מאוד מרוצה אבל רוצה להשתדרג במשהו מקצועי יותר יש לי כרטיס קולה סאונד בלסטר 5.1 קראטיב אז אני מוגבל לסט של 5.1 אז תציאו בבקשה סאטים טובים במחירים סבירים של עד 700 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-