עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה דעתכם? המחיר הוא 550 ש"ח וcreative ידועים באיכות הכ. קול הטובים שלהם וזה כ. קול שמשמש גם כמגבר חיצוני לנגנים ולפי האתר גם משפר את איכות השירים

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by Posford,

שלום, יש לי מערכת קולנוע שקניתי בדיוטי פרי לפני שנה בערך זו שעולה 299$ של LG. יש לי בעיה איתה כבר הרבה זמן רק עכשיו יחסתי לזה תשומת לב. היא מחוברת למחשב וממנה אני שומע סאונד מהמחשב. לפעמים אם אני שומע לדוגמא רדיו מהאינטרנט או כל קובץ אודיאו אחר ואני מגביר לווליום גבוה אני שומע רעש חזק "אוווווווווווווווווווווווווווווווו" ברמקולים. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. יש לי ממיר יאס המחובר באדום צהוב לבן(RCA נדמה לי)לכרטיס הטלויזיה WinTV-PVR150 והמחשב מחובר למסך 24' איכות הצפייה זוועתית!יש ארטיפקטים(לעיתים רחוקות וקטנים)והשחור לא שחור עם מן נמלים כאלה....וכשאני רואה סרטים רגילים(לא דרך הכרטיס)אז רואים נהדר.... או שיש בעיה עם הכרטיס או שהוא לא מספיק... מה ההצעות? ואם הבעיה היא שהכרטיס חלש אז על מה אתם ממליצים עד 800ש"ח?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  4. יש לי Samsung 40" ו PS3. כרגע כל האודיו שאני שומע יוצא מהרמקולים של הטלווזיה. אם להגיד את האמת זה ממש לא הפריע לי בשידורי טלווזיה, סרטים ובמשחקים. רק כששמעתי דיסקים של מוזיקה בהחלט יכלתי להבין בירידיה באיכות הסאונד. לא מזמן הייתי אצל חבר שלי שיש לו מערכת סאונד דיי ישנה עם רסיבר ורמקולים שמחוברת ל PS3 - ומה להגיד לכם, I was blown away. כל יריה וזריקת רימון ב Warhawk קיבלו גוון והרגשה אחרת לגמרי מאיך שאני משחק בבית. אני מעוניין לקנות מערכת אודיו (לפי מה שאני מבין זה רק רסיבר ורמקולים, אבל אני לא בטוח - אז אני משאיר את זה לכם) לחבר ל PS3 ולטלווזיה כדי לשדרג את חווית הצפייה והמשחק. כרגע זה הולך לחדר הלא גדול יותר מדי שלי, אבל אני מקווה לסחוב את המערכת הזו שנים קדימה גם לסלון …

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by Homey,

אני מחפש אוזניות כפתור טובות מאוד , מבחינת איכות צליל האם ה MX550וSennheiser הוא הכי טוב שיש בתחום אוזניות הכפתור? אם לא מה יש יותר טוב? עד 200 שקל (שזה המון לאוזניות כפתור, לא?) תודה !

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  6. 1. בקשר לאוזניות המליצו לי על SHURE E2C - מה כל כך איכותי בזה? ולא עדיף E3C ? ומה ההבדל בין שתיהם? 2. בקשר לאביזרים יש לי אייריבר H340 אבל בלי שלט, עם מטען לקיר שמיועד לשקע אירופאי (אולי לא אירופאי לא יודע בדיוק אבל כזה שלא מתאים לארץ..), ואבד לי החוט OTG מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר (ואם כן אז איפה?) להשיג שלט (הסוג עם המסך LCD), מטען קיר שמתאים למכשיר (אירופאי) ולשקעים שיש בארץ, וחוט OTG? אה, ועוד משהו.. האם יש איזה כיסוי לנגן שאפשר לקנות, שבאמת מגן על הנגן מנפילות וכו' כמו המקורי, אבל לא אטום ? (שיהיה שקוף למסך ולמקשים שיהיה אפשר ללחץ על המקשים) תודה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by KusHniR,

אני לא מרוצה מהאוזניות (מחפש משהו יותר איכותי) של RIO אז אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח ... בנוסף חשבתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי על : CREATIVE SBS 370 sub + 2sp או CREATIVE LX220 אין לי תקציב יותר גבוה מ250 לרמקולים ... הממ לא יזיק גם לינק לקניה ...

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  8. אני עובר עוד מעט לדירת חדר וחצי לבד, ומתכנן להוריש את האוזניות לאחותי, ולהשתמש סוף סוף בחופשיות ברמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה . מבחינת כרטיס קול, יש לי את ה-CREATIVE Audigy 2 Value, שאני מקווה שהוא יספיק מבחינת ביצועים. בנוגע לרמקולים עצמם, קראתי טיפה בסטיקי, ושם מומלצים ארבעת הרמקולים האלה: SoundStick Harman-Kardon 2.1 העיצוב שלהם נראה פצצתי, ובגלל זה אני נוטה לבחור בהם. אבל בסופו של דבר, האיכות תכריע. Creative I-TRIGUE 3600SE Altec Lansing FX4021 Logitech® Z-2300 אני מקשיב למטאל לרוב, ומגוון פה ושם דברים אחרים. אני לא מתכנן להפציץ מבחינת עוצמת הווליום, אבל שמעתי כמה מערכות שבווליום גבוהה האיכות על הפנים. זה קורה עם אלה שציינתי? איזה מארבעתם הכי יתאים למוסיקה…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  9. שיהיו גדולות ונוחות עם סאונד טוב, ומיקרופון באיכות גבוהה מאוד. חשבתי לקחת את LX3000 של Microsoft אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  10. Started by nehmia,

אני רוצה לשלוט את הצלילים אבל יש EQ רק במדיות ואני רוצה לשלוט בכלל על כל הצלילים במחשב.. למשהו יש תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by evy,

רציתי לקנות מבאג את creative zen micro הוא עולה אצלם 1200 ז"א 12*99 ש"ח , עכשיו הוא 4 ג'יגה וזה יספק אותי מאוד השאלה היא האם שווה לקנות אותו במחיר הזה,או האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד דבר קטן..למי שקנה..איך האיכות שלו?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by yotam360,

אז ככה: אני רוצה אוזניות איכותיות לא חיבות להיות אלחוטיות אבל חובה מיקרופון והתקציב לאוזניות לא מעל 350 שח חבר שלי רוצה לקנות נגן MP4 ב-800 שח רצוי איכותי ורצוי 2GB לפחות *רצוי מסך 1.8 אינטש כמו שאתם מבינים התקציבים לכל מוצר בנפרד בגלל שאנחנו קונים בנפרד.... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  13. לא מכיר את השוק לא יודע את המחירים. מחפש כרגיל יחס איכות\מכיר אופטימליים. מכשיר הפלא שלי 5310 יש לי אוזניות HD-45 נשמעות לפי טעמי לא רע אבל בעיה בשבילי בגלל שהם כל הזמן נופלות מהאוזניים (למרות שיש לי תעלות די קטנות) לדעתי בגלל כל הבגדים והמעיל שמפריע. מחפש אוזניות כפתור טובות. כניסה 3.5 ממ . שמעתי כדי לקחת את הCX300 אבל המחיר מוגזם לדעתי 180 ש"ח לאוזניות כפתור???

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. היי.. יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? אולי יש משהו שפיספסתי בדרך?... האם יש מתאמים אחרים שאפשר בעזרתם להתחבר לטל…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by zohare62,

יש לי מחשב חדש חזק 2.6 גיגה מהירות 800 באס ויש לי רמקולים של קריאטיב אינספייר 2.1 כולל סאב של מערכת סטראו ?עשיתי קומבינה וחיברתי סאב של מערכת 80 וואט RMS ליציאת חוטים של הרמקול של הסאב של הקריאטיב (כי כששמעו באסים הוא היה מקרטע) עכשיו שומעים באסים וכל החדר זז. השאלה שלי היא כרגע יש לי כרטיס קול קריאטיב value 5.1 אם אני יחליף לאודיגי 2 אני ישמע יותר צלול וברור את המוסיקה (בעיקר מוסיקה ומשחקים)? האם זה שווה את הכסף או שאני ישאר אם הכרטיס שלי? תודה לעונים.

16. אז ככה, נהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם, ואני צריך אחד חדש, ומכיוון שאני משחק בBF2 אז חשבתי לקנות את הX-Fi XtremeGamer (שתומך בEAX5) בKSP אבל מסתבר שהם מוכרים את ה-XtremeAudio כ-XtremeGamer ב465 ש"ח (וגם מוכרים אותו בשם המקורי שלו-XtremeAudio ב340 שקל, לכו תבינו) אז אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 500 ש"ח. אפשר לציין שיש לי אוזניות HD205, שבכרטיס קול הישן (על הלוח אם) לא שמעו כ"כ טוב, אבל במערכת שומעים מעולה. ככה שלא יזיק אם תהיה לו יציאה מוגברת לאוזניות. הרמקולים שלי למחשב הם- Logitech X530. בינתיים חשבתי על כמה כרטיסים: M-Audio Revolution 5.1 Creative Audigy 2 ZS Creative X-Fi XtremeAudio וזהו... אה ועוד שאלה, האם יש הבדל משמעותי בין EAX5 לבין EAX3/4? בתוד…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. הלוח הוא GIGABYTE M52S-S3P והכרטיס קול השני הוא Hercules Game Theater XP שיש לי מהמחשב הישן אליהם מחוברים הרמקולים ATP3 השימושים הם משחקים, מוזיקה וכל דבר אפשרי אחר :-) תודה מראש, אמיר

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. יש לי לוח של ABIT עם כרטיס קול HD 7.1 (מערכת HTPC) יש אפשרות לחבר אותו בכבל אופטי לרסיבר. הרסיבר הוא בעל יכולת השמעה של DD ו- DTS. (דגם DENON 2307) כאשר אני אנגן סרטי DTS ו- DD. האם אני אקבל ברסיבר חלוקה ל- 5.1 ערוצים של Dolby Digital או DTS...? או שאני צריך לקנות כרטיס קול יעודי ל- DD ו- DTS....? אם אני צריך לקנות אז איזה הכי מומלץ לקולנוע ביתי (HTPC)

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  19. מה אפשר לעשות עם התוכנה CUBEACE ? ומדוע רוב המוסיקאים משתמשים בה לערוך כל מיני דברים ולייצר.. בקיצור מה אפשר לעשות איתה בכללי. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  20. שלום! אני שומע הרבה מוזיקה ובעיקר אקלטרונית..הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות איכותית יחסית לתקציב שהצבתי בכותרת. בשום אופן אני לא רוצה שהאוזניות יהיו IN-EAR ואני יותר שואף לכיוון אוזניות ה-DJ למיניהן בתודה רבה אלכס

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לקנות לחדר שלי טלוויזיה חדשה,32 אינץ' FULL HD,גם כדי שאוכל להנות מהPS3 שלי על 1080P. טווח המחירים שלי הוא 1000-2000 שח,מוכן להשקיע טיפה יותר אם מדובר בטלויזיה איכותית.מעדיף מותג שיבוא עם אחריות מכובדת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by unknown,

לא כפתור, ומיועדות למוזיקה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by Aldryk,

שלום לכולם רציתי לקבל את חוות דעתכם על הציוד הבא שאני הולך לרכוש: רסיבר DENON AVR1604 / DENON AVR1705 או רסיבר YAMAHA RXV450 / YANAHA RXV540 (מה ההבדל ביניהם? במה האחד יותר טוב מהשני?) רמקולים: JBL SCS146 תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. אני מחפש כרטיס טלביזיה נורמלי, לא הflyvideo הגרוע הזה שנראה יותר גרוע מטלביזיה בת 50 שנה.... משהו נורמלי, עם תוכנת צפייה טובה במחשב וגם שיודע לקבל שידורי HD! תודה לכם!

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by Y-T-M,

מחפש רמקולים 5.1 לחדר בגודל 2.70x3.80 בסביבות ה650 ש''ח.. הרמקולים מיועדים לשירים משחקים וסרטים.. מה שאני מכיר זה רק את הלוג'יטק x-540 אבל שמעתי שהם לא חזקים כל כך.. חשוב לי שהכבלים יהיו די ארוכים כדי שאני יוכל לפזראת הרמקולים בחדר.. ויש לי לוח אם P35-DS3L של ג'יגהבייט האם הוא מתאים לחיבור למערכת כזאת.. אם יהיה שלט אלחוטי עוד יותר טוב..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.