אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי את הכרטיס והתקנתי אותו במחשב חיברתי לו אורגן והכרטיס מתפקד רק ככרטיס MIDI ואינו משמיע את האורגן וכשמשמיעים MP3 נשמעת מוסיקה באכות נמוכה . פניתי לחברה והם טענו שיש לי בעיה עם WINDOWS XP התשובה שלהם לא נראת לי ולכן אני צריך את עזרתכם האורגן תקין עובד יפה על מחשב אחר מחשב E8400 P5Q G.SKIL 4 MB 1000MHZ WINXP רמקולים אלטק לנסינג 5021 שעובדים יפה עם הכרטיס קול שבלוח האם תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לא מכיר את השוק לא יודע את המחירים. מחפש כרגיל יחס איכות\מכיר אופטימליים. מכשיר הפלא שלי 5310 יש לי אוזניות HD-45 נשמעות לפי טעמי לא רע אבל בעיה בשבילי בגלל שהם כל הזמן נופלות מהאוזניים (למרות שיש לי תעלות די קטנות) לדעתי בגלל כל הבגדים והמעיל שמפריע. מחפש אוזניות כפתור טובות. כניסה 3.5 ממ . שמעתי כדי לקחת את הCX300 אבל המחיר מוגזם לדעתי 180 ש"ח לאוזניות כפתור???
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה בתקציב של 300-350 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש את ה nad דגם C320BEE שוא עולה 2500 הנה קישור http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=192&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=16 ויש את ה onkyo דגם tx-8522 שעולה 2800 הנה קישור http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=201&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=17 אני רוצה בבקשה לדעת איזה מהם יותר טוב ויותר איכותי בשמיעה אגב יש לי רמקולים זוג רצפתי E60 JBL
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה , קבלתי מצלמת וידאו של סוני דגם CCD-TRV208E PAL מאבא שלי עם איזה 30 קלטות קטנות , נדמה לי 8MM . אני רוצה לחבר את המצלמה למחשב כדי לדגום את מה שמוקלט בקלטות ולצרוב בדיסקים . למצלמה יש שני יציאות , האחת יציאת S VIDEO והשניה יציאת PL של AV . עכשיו לשאלה , איזה כרטיס אני צריך לקנות למחשב כדי לחבר את המצלמה , ובכלל מה הכי מומלץ כדי לעשות את זה בצורה הכי איכותית ! תודה .
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס קול Auzentech XPLOSION 7.1 DTS כרגע יש לי רסיבר של 5.1, איך אני מחבר את הכרטיס קול לרסיבר?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הרי מדובר בתדר מקור דגימה יותר גבהה מ CD כאשר ל 2496 96KHZ ול 192 ..יש 192KHZ ולCD יש 44KHZ 16 BIT עד כמה הנתון הזה קריטי ... 1)האם יש השפעה על רמת הפירוט של הכלים או שינוי בעיקום הענות ? 2)לא שמעתי אף אחד מהם לפחות לא בשלב זה. 3) עם יש מקור שמע שבכלל מנצל ...כאלה כרטיסים ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הגיע הזמן לנגן MP3 חדש ואיכותי הפעם(מחברה מובילה , ולא מחברה זולה ולא ידועה כלל בשוק, שאחר כך עושה בעיות),לאחר שהקודם נדפקו בו האוזניות ואין מצב להחליף אותן כי החיבור קטן מדי ולא מאפשר תמיכה באוזניות רגילות ויום-יומיות,וחוץ מזה הנגן קוטע שיר כמעט כל שנייה בזמן הליכה. אבל לא נכנס לזה, בקיצור, שמתי עין על הנגן הבא: SanDisk Sansa Clip קראתי המון ביקורות חיוביות עליו, והוא נראה מצוין וכמובן הכי חשוב - בעל תג מחיר עוד יותר מצוין P: ברצוני לקנות את גרסת ה2GB, האם אתם ממליצים לי על נגן זה? אם אתם בעלי נגן זה שתפו כאן חוויות לגביו... כמו כן, אני בכל הזדמנות שאני יוצא מהבית אני עם MP3, אז נגן זה יתאים לי מבחינת תאימות להליכה וריצה,ומבחינת הקליפס(שזה קריטי כי …
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות עם מיקרופון בתקציב של עד 300 שקל. המטרה של האוזניות זה בעיקר לדיבור בסקייפ, במסנג'ר. אני צריך שיהיה מיקרופון איכותי ושישמעו אותי חזק ואיכותי וגם שישמעו באוזניות חזק. לפעמים אולי אני ישמע גם מוזיקה בהן אבל בדרך כלל אני שומע ברמקולים את כל שאר הדברים ובאוזניות אני רק מדבר ושומע את הסקייפ. אני צריך את האוזניות מחנות KSP בחיפה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
השימושים אך ורק HOT (ממיר HD) וסרטים בפורמט MKV. מרחק צפייה 1.5 מטר עד 3.5 מטר. (תלוי איפה יושבים בחדר יתרון לדגם שתומך בחיבור רשת וסטרימינג בחיבור USB. תקציב עד 5000.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות טלווזיה חדשה בה הדבר היחידי שחשוב לי זה איכות התמוה לא מעניין אותי כל השטויות של חיישני אור קריאת פורמטים וכניסות הדבר היחידי שחשוב לי זה כניסת HDMI בשביל המחשב ובזה אני אהיה מסופק כל עוד האיכות תיהיה טובה הגדול שאני מחפש 40-42 והמחיר כמה שיותר נמוך יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באוזניות razor megalodon הוא פשוט נתקע לי על 7.1 ולא מגיב הוא לא מזהה אותו בווינדוס מה שכבר קראתי על הדבר הזה שקורה זה כאמור נימצא על מצב אפדייט ניסיתי להוריד את העידכון של האוזניות מאתר של רייזור אבל משום מה הלינק שם דפוק אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי עם זה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אנחנו עמדים לרכוש את הטלויזיה הזו : P50UT30 panasonic http://cinemapro.co.il/items/97890 וישנן כמה שאלות ...שמעבר לנתונים הטכניים...למי שמוכן לעזור ....או מכיר את הטלויזיה 1. האם זה חכם בימינו לרכוש TV שהושקה לפני כשנה? 2. השאלה המרכזית היא לגבי איכות הצפיה בשידורי SD....האם לדעתכם זו טלויזיה טובה עבור זה זו תהיה צורת השימוש המרכזית כניראה... 3. איך התאימות שלה לאינטרנט - כלומר כמה נח לחבר אותה למחשב וכמה אפשרי לגלוש דרכה באינטרנט ? 4 האם אוכל להשתמש בה גם כסטרימר ? או שאני צריך לרכוש בניפרד ? 5. מקלדת ועכבר אלחוטי...מיתחברים אל הטלויזיה ? או אל המחשב....שהוא זה שמתחבר לטלויזיה ? תודה רבה = מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לחדר שלי טלוויזיה חדשה,32 אינץ' FULL HD,גם כדי שאוכל להנות מהPS3 שלי על 1080P. טווח המחירים שלי הוא 1000-2000 שח,מוכן להשקיע טיפה יותר אם מדובר בטלויזיה איכותית.מעדיף מותג שיבוא עם אחריות מכובדת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לרמקולים טובים למחשב במחיר של 200 ₪ פלוס מינוס. עדיפות מ-ksp. יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין למכור זוג רמקולים בני 15 שנה לערך של Wharfedale שהיו חלק ממערכת של חמישה. אשמח להערכת מחיר בכמה אפשר למכור?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. אני טס מחר לניו יורק ואני רוצה לקנות שם נגן Mp3 חשבתי על ה iaudio u3 אבל לפי מה שראיתי המחיר שלו שם דומה יחסית למחיר שלו בארץ. http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Brand=7228&N=2100210023+50007228&Submit=ENE&Manufactory=7228&SubCategory=23 אז איזה נגן שווה לי לקנות? אולי בכל זאת שווה לי לקנות אותו? מתלבט באופן דחוף אור
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה אוזניות איכותיות לא חיבות להיות אלחוטיות אבל חובה מיקרופון והתקציב לאוזניות לא מעל 350 שח חבר שלי רוצה לקנות נגן MP4 ב-800 שח רצוי איכותי ורצוי 2GB לפחות *רצוי מסך 1.8 אינטש כמו שאתם מבינים התקציבים לכל מוצר בנפרד בגלל שאנחנו קונים בנפרד.... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קראתי שהן אמורות לצאת בתחילת ספטמבר והן הולכות לעלות 49 דולר ויהיה להן את הDRIVERS של הSR60
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שנים היא פעלה כמו שצריך...מערכת סאבוופר עם רמקולים..200 RMS לפני זמן קצת שמעתי בה מוסיקה ולפתע היה קול מוזר כזה כמו של נפילת הבאס.. וניהיה קצת ריח של משהו קצת שרוף מבפנים.. השאלה שלי היא אם יש סיכוי שהיא עוד בסדר או שאפשר לתקן אותה או שהגיעה זמנה :\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי.. יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? אולי יש משהו שפיספסתי בדרך?... האם יש מתאמים אחרים שאפשר בעזרתם להתחבר לטל…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס קול של הלוח אם Gigabyte GA-G1975X. קוראים לו Creative 24bit Live! ורמקולים יש לי Logitech X-210 הוא טוב? אם אני אשדרג אותו לכרטיס קול שעולה בערך 500 ש"ח אני אראה הבדל בשמע, ישמעו בהרבה יותר טוב? שמעתי מחבר שייצאו כרטיסי קול 32bit, יש כרטיסי קול כאלה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מערכת רמקולים בערך בתקציב של 1700 ש"ח, והאופציות שלי הן בעיקר ה-z5400. האם למישהו יש אותם והוא ממליץ? או שלא? תודה מראש על התשובות..
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-