אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם הוא GA-EP45C-DS3 ויש עליו את כרטיס הקול ALC889A שהוא אחד מסיבות שקניתי אותו בגלל שלפי אתר יש לו תמיכה ב DOLBY LIVE שאם הבנתי נכון הוא ממיר אות אנולגי לאות דיגטילי כרגע יש חיבור בין יציאתי הקול אופטיתי לבין רסביר אם יכולת לדובאלי דיטגילי לפי הוראות כאשר אני מחבר את דרך היציאה אופטית אמורה להופיע לי אפשרוית חדשות למטה בחלק של קלט אדיו ופלט של הגדרות של DOLBY LIVE ראיתי איפה שכתוב שתכונה הזאת נתמכת רק בויסטה בחוברת הוראת יש הרואות גם לויסטה וגם לחלונות XP שהלכתי לפי הם וכוונתי את הגדרות לפלט- פלט ממקור דיגטיל ואת הדגימה ל48 ועדיין אני לא רואה אפשרות אם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הי, קניתי ביום ראשון K414P מבאג, ואחרי איזה חצי שעה של שימוש שמתי לב שהפלסטיק שמחבר את הקשת לאוזניה בצד ימין תמיד מקופל יותר והקשת נוטב לצד אחד (צמודה לראש בצד אחד ובשני רחוקה ממנו בס"מ) אז האטימה לא "עובדת", שמתי לב שהאוזניות בלטו קצת מהאריזה בבאג וכנראה שהבעיה היא אריזה לא נכונה שגרמה לשינוי קל במבנה הקשת. מחר אני הולך לבאג לבדוק לגבי תיקון/ החלפה במסגרת האחריות, בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם זה קרה כאן לעוד מישהו.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אחרי שעה חיפש בגוגל הבנתי שאני לא יצא מזה.. אני מחפש נגן קומפקטי שיהיה נוח לרוץ איתו וזה הקריטריון הכי חשוב. * נפח של לפחות 512MB Flash * לשימוש להפעלת קבצי mp3, אין לי צורך בפורמטים אחרים. * חיי סוללה שיהיו בסביבות ה 10-16 * עד 800 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן מחפש טלוויזיה בגודל 25-29 אינץ. תקציב בין 1500-1900, אבל עדיף פחות מ-1800. השימוש הוא בעיקר לכבלים ווידאו, ממש קצת לדי וי די. עדיף 25 איכותית מאשר 29 זבל, איכות תמונה מאוד חשובה. תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בעיקר מוזיקה במחשב, שלא בווליום גבוהה. אני לא אודיופיל אבל אני מוכן להשקיע מעט יותר מה"מקובל" עבור סאונד איכותי. יש לי כ.קול מובנה (Asus M2A-VA HDMI) סביר. מחפש רמקולים שיוציאו ממנו את המירב. **רצוי שיהיו שחורים, אבל לא חובה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הוזניות המצוינות בכותרת ויש לי לוח אם של ASUS P5WDG2WS PRO שהכרטיס קול און בורד הוא 7.1 אני הבנתי שיש איזה שהיא אופציה עם תוכנה לעשות הדמיה של 5.1 מישהו יכול לעזור לי פה כי אני לא מצליח לעשות את זה ואני לא שומע כמו שצריך במשחקי FPS (מאיפה באים לי וכו'). תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי כאלה ואני לא יודע בכלל מזה. עים מישהו שיודע.......
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר. הבנתי שחיבור ה DVI מעביר רק את הוידאו ולא את הסאונד היציאה שיש לי מהמחשב היא DVI האם יש דרך לחבר את המחשב לטלויזיה כך שגם הסאונד יעבור? ועדיין לשמוע גם דרך היציאה הרגילה של הרמקולים של המחשב... באותה הזדמנות, יש לכם המלצות לטלויזיות '32 שלא עולות את ה 3500?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי לכולם. ברצוני לקנות לקנות רמקולים נוחים וניידים לIPOD MINI. אני מדבר על הסוג שמיועד לIPOD בסגנון תחנת עגינה. אשמח לקבל המלצות. קונה בארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן, האם אוכל למצוא סט של חמישה רמקולים לקולנוע ביתי לחדר קטן שהטלוויזיה באמצע החדר. החדר 4 על 2. האם אוכל למצוא משהו סביב המחיר? חשבתי על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=1598
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ההאם המצב של כיוון השידור יכול להתפך כלומר אם אני מחבר את השני PL מונו לשני יציאות אוזניות במגברים שונים ואז את האחד PL סטריאו לאוזניות , האם אני אשמע סטריאו באוזניות ?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=38388&orderby= אני רוצה להודות לה.. אולי אני לא יפרסם את שמו ..אני יודע dmx בכל אופן תודה על התייחסות מה אתם אומרים על הנגן.. חוץ מדבר שלילי הכסף.. הרב שאני צריך לשלם בעדו והוא לא קורא עברית למרות שרוב השרים שאני שומע באנגלית זה ביאס אותי
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי H300 מארצות הברית ובעידכון האחרון שלהם הוא אומרים Device purchased in North America is NOT compatible with this firmware שזה אומר לכול חסר שלא ניתן למי שקנה בצפון ארוצות הברית (מצטער אם זה לא מדיוק ) ביקוצר מישהו יכול להגיד למה ???? ומה עושה מישהו שקיבל אחד כזה מאצות הברית ????? http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchString=&searchProductIdx=42&searchCategoryIdx=&page=1&idx=624 ועוד שאלה מישהו ניסה את העידכון הזה ?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אלו שתי האפשרויות: http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Etymotic-ER-6i-Noise-Isolating-In-Ear-Earphones-ER6I-1003555.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Shure-E2c-Sound-Isolating-In-Ear-Earphones-E2C-E2-1003406.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 אני הרבה יותר אעדיף לחסוך 40$..... אגב, זה לא כואב שזה נכנס ככה בתוך האוזן? ועושים ברייק-אין לאוזניות קטנות, כמו לגדולות, או שזה שונה? גבריאל.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי כרגע יש לי רמקולים מעפנים (Cambridge SoundWorks 2.1) והם עושים בעיות (כל מיני רעשים משונים כמו שמטוס עובר מעל הבית, גם כשהמחשב סגור) ואני רוצה לקנות רמקולים חדשים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-400 ש"ח. אני חשבתי על Altec lansing ATP 3 2.1. מה אתם אומרים? נ.ב יש לי כרטיס קול OnBoard (לוח Epox 8rda+)
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו יודע להמליץ על זוג רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח כדי שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה בצורה סבירה? (טוב בסדר, סבירה מינוס) ממה שקראתי בפורום ובסטיקי, ראיתי שאילו המתחרים העיקריים. מה מהם עדיף למוסיקה? Creative inspire2500 או Creative Trigue 2200 ?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב להתנצל שזה הת'רד השלישי המקביל שלי בזון, הבעיות פשוט זורמות ללא הפסקה ואין ממש למי לפנות... יש לי רמקולים Logitech X530 ואני עובד איתם על 5.1 ערוצים עם הכרטיס קול המובנה של הלוח (היעודי לא תומך כל כך ובשימוש רק לאוזניות). בכל פעם שאני משחק עם הרמקולים במשחקים, אך ורק במשחקים יש רעשים סטטיים חזקים מהרמקולים בצורה שדי משתקת אותם או חלק מהם ולוקח לזה זמן להרגע ובדרך כלל זה גם חוזר על עצמו. בסרטים או מוסיקה זה לא קורה, גם כשאלו פועלים על 5.1... אין לידם איזה פלאפון או משהו. ניסיתי לנתק אותם ולחבר חזרה אבל זה לא ממש עזר. למישהו יש מושג...?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רצוי מאוד שהן יהיו סטריאופוניות (עד כמה שהבנתי אין סראונד איכותי במחיר הזה) חשוב לי שיהיה בהם מיקרופון ,מאחר ואחד השימושים בהם הוא משחקים באינטרנט.... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הייתי היום בשקם אלקטריק וביקשנו ממנו שיראה לנו דיוידי הוא שאל אם קורא דיווקס ואמרנו כן. אז הוא הראה לנו דיוידי של apex ב500 ש"ח בערך. (היה גם של phlips אבל עלה 990) אז שווה לקנות? (אם לא תמליצו על משהו אחר במחיר דומה)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני ברוב טיפשותי כמו ילד קטן נכסנתי לאולסייל ראיתי רמקולים והצעתי עליהם וראיתי שהמחירון שלהם בזאפ הוא 2000+ זכיתי בהם ב 850 ש"ח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=11263800&product=1&type=1&= רציתי לדעת אם אפשר לחבר דבר כזה למחשב...אם לא מה לעשות איתם ? לבטל את ההצעה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בשעה טובה התחדשתי בכרטיס הנ"ל למחשב HTPC שלי. עכשיו יש לי שאלה חיברתי הכל והכרטיס עובד ושומעים. אבל איך אני מגדיר לו להפעיל לי את כל הרמקולים (5.1). הוא מפעיל לי רק את 2 הקדמיים.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אהלן, קראתי איפה שהוא שבזמן הקרוב המחיר של הזן אמור לרדת, זה נכון? וגם שמתי לב שהמחיר של הזן והאייפוד וידאו שווה בחו"ל... שניהם עולים 280 דולר בארה"ב, וכאן הזן עולה 600 יותר מהאייפוד.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה דעתכם? המחיר הוא 550 ש"ח וcreative ידועים באיכות הכ. קול הטובים שלהם וזה כ. קול שמשמש גם כמגבר חיצוני לנגנים ולפי האתר גם משפר את איכות השירים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב אשמח לקבל המלצה לאוזניות כפתור או חצי קצת שנתפסות על האוזן בתקציב של עד 200 שקל לאייפוד . תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות מקסימום 100 120.... אני יודע שזה קצת מאוד אבל ראיתי את האוזניות האלה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8770&catid=930 שימושים זה למשחקי רשת לאינרנט(סקיים.. ונטרילו) ושירים... מה אתם אומרים??
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-