עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. צריך רמקולים טובים במקום אלו שהיו לי של לוגיטק אני מחפש רמקולים טובים אם אפשר של לוגיטק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מה אתם אומרים על הרמקולים הללו?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. אין לי בדיוק תקציב.. אבל משהו צנוע (עד 700 שקל). כרגע יש לי רמקולים 5.1 אבל הם לא משהו. (US BLASTER דגם UA000130). בכל זאת אפשר להחזיק איתם, הבעיה היא שיש לי כרטיס קול ON-BOARD). ברסיבר של הרמקולים יש 6+2 אפשרויות לחיבור INPUT - שהם 2 AUX ו6 חיבורי 5.1, ועוד 6 חיבורי OUTPUT לרמקולים. בנתיים אני מחבר דרך הAUX למחשב והאיכות על הפנים. בכל מקרה, באיזה כרטיס כדאי לי להשקיע? ובאיזה רמקולים אם בכלל?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2007 בשעה 21:06:21 מישהו? זה דיי דחוף =\

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by mZ-,

שלום..אבא שלי נמצא כרגע בהונג קונג לזמן מוגבל ככה שאם תוכלו אני צריך את זה דיי מהר..תודה אני מחפש אוזניות..משהו בסגנון shure e2c/3c או הultimate ears..אם יש המלצות אחרות, בכיף. זה צריך להיות בטווח ה100-200 דולר..עדיף מאוד לטווח ה100.. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by GRiM,

שלום לכולם, אני מחפש נגן MP3 כלשהו שיתאים לצרכים שלי: * השימוש העיקרי שלו הוא שמיעת מוסיקה באוטובוס. * חשוב מאוד שהסוללה לא תגמר לי באמצע היום. * אני לא ממש בטוח כמה שירים אני אכניס בו, אבל ככל הנראה כ-5GB. * רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפורמטים חדשים, כמו OGG (למרות שאני לא ממש משתמש בהם). * וידאו לא ממש חשוב לי. * איכות סאונד טובה, חזקה ועם באסים טובים - הבנתם אותי.. * תפעול נוח ולא מסובך מדי. התקציב הוא כ-1000 עד 1300 ש"ח, תמליצו גם על אוזניות תואמות שיתנו שיפור משמעותי.

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  5. איזה מערכת מוציאה יותר איכות? אני יודע שאומרים שה Z2300 רק עוצמתית ולא איכותית אז מה זאת אומרת לא איכותית? לשם השוואה פחות מה ATP3? או שהם יותר איכותיים...?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. אני מחפש רקמולים אבל ממש פשוטים בשביל אחי. שלא יעלו הרבה כסף אבל גם יעבדו נורמלי. אז מצאתי הצעה ב 40 ש"ח בזיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=2169 השאלה היא האם שווה להוציע על אלה בכלל? או שזה סתם בזבוז של כסף. ואלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=266 ב 85 ש"ח יותר טובים? ואני שוב חוזר אני מחפש רמקולים פשוטים במחיר זול. להמשיך לחפש? אני מחפש כאלה פשוטים כי הוא לא זקוק ליותר מזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך אוזניות איכותיות שאני יוכל לשמוע בהן חזק מוסיקה ושגם אם אני שם אותם יותר משעתיים על האוזניים הם לא ישרפו לי אותם או יחממו אותן יותר מדי תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by idoyi,

אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לשאול ההאם נגן זה תומך בכתוביות אם אני שם בתיקייה סרט והכתובית שלו האם הוא מציג אותו ביחד עם הכתובית??? אם לא אני יודע שיש נגן כזה ואם אתם יכולים להגיד לי איזה כן תומך בפונקצייה הזאת תודה!!!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by orel13orel,

קניתי מסך SANSUI FULL HD 32 דגם :LCT32SDFT ובננוסף יש לי המסך Mag CK2255W 22" יש לי מעכרת הפעלה ווינדוס 7 ,כ.מ geforce 8600gt 1024mb pcie בנוסף יש בו יציאות: DVI ,VGA ,S-VIDEO . אני רוצה לחברת את הMAG דרף חיבור הVGA ואת הSANSUI דרך כבל DVI TO HDMI שיש לי גם. המחשב לא "קורא" את הTV דרך חיבור הHDMI ולא נותן לי לשנות את ההגדרות ב"הגדרות תצוגה" של המסך מספר2 אך הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה וכאשר אני לוחץ "החל " הוא מחזיר את ההגדרות למצב הקודם!!!!! אני יודע שהבעיה במחשב כי אני הצלחתי לחבר בין הלפטופ לTV עם HDMI TO HDMI כבל( ושם גם שמעו). מה לעשות??? תודה מראש ,אוראל.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  10. הכל פחות או יותר בכותרת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6594&perur=2&t=9&c=199 איך הדגם הזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by roei_b,

שלום, קניתי רמקולים חדשים! CREATIVE T6060! עכשיו, כרגע יש לי OB REALTEK HD בתור כרטיס אודיו (מובנה). שווה להשקיע את הכסף בCreative Audigy SE 7.1? יהיה שיפור משמעותי? השימוש העיקרי הוא משחקים (גם מוסיקה המון וקצת סרטים). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by Spirit Crusher,

מחפש נגן לחבר 600 ש"ח תקציב רדיו לא ממש משנה..אם יהיה זה יכול להיות נחמד אבל חשוב שהנגן יהיה איכותי והסאונד יהיה טוב ועדיף של חברה אמינה ולא נגן שנדפק כל שני וחמישי תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  13. להפתעתי גיליתי שיש סוגים שונים של כבלים לDVI, ויש גם הבדלים גדולים מאוד במחירים ואני לא בטוח מה אני צריך לקנות ראיתי שיש קבלים של 18 ושל 24 פינים, וגם מצאתי הסבר שבעצם יש 5 סוגים שונים: http://www.gozmotech.com/scripts/help.asp?cat=%EB%E1%EC%E9_DVI&topicID=2 כדי לחבר HTPC עם יציאת DVI לטלוויזיתLCD, איזה כבל אני צריך? אני צריך להעביר אצ הווידאו (האודיו יהיה מחובר למערכת בניפרד) בנוסף, כמה האיכות של הכבל באמת משנה? האם מישהו פה ראה הבדל באיכות התמונה עם כבלים שונים של DVI?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

אפשר לרכוש את הפרומדיה רק בחו"ל? למה לא מביאים לארץ?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by chelsky26,

שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Ancient1,

ואיזה כרטיס עובד - עם דרייברים טובים - בויסטה 64 ? קראתי ש PVR-150 עובד רק ב 2GB זכרון , ולא עם 4GB ??? בנוסף אני מעונין ביכולת לשנות ערוצים בממיר עם השלט המסופק . קראתי על משהם של לידטק ? , שנקראים כרטיסים היברידיים : אנאלוגי ודיגיטלי האם יש טעם להשקיע בכרטיס כזה ? הכרטיסים שראיתי גם יושבים על PCIE תודה מראש

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by koboc9,

רציתי לדעת האם ישנה דרך לשפר את איכות הסרטים שאני מוריד מהאינרנט? יש לי מספר קטעי ווידאו שצולמו מזמן במצלמה ביתית והאיכות לא טובה, האם ניתן לשפר את האיכות? תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  18. אז ככה יש לי כפי שציינתי אינספייר 4.1 של קריאטיב עכשיו קניתי אותם כי אני עתוד (בעזרת השם) לקנות מחשב חדש בקרוב על הלוח שאני יקנה יהיה כרטיס 5.1, עכשיו השאלה שלי היא אם כרגע אני יכול לחבר רק 2.1 למרות שהרמקולים הם 4.1 לחבר רק שני סטליטים וסאב. זה אפשרי??, במידה וכן זה יעשה איזשהו נזק לרמקולים או לסאב או בכלל??? תודה רבה לכל מי שעזר ומי שלא.... יום טוב!!!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שלום! הורדתי דריברים חדשים של סאונד למחשב ואחרי שהתקנתי אותם נתקלתי באיקון חדש בסרגל הכלים שהוביל אותי לתוכנה NVMIXER (של NVIDIA). ואז שהתקנתי אותו שמתי לב שיש איזה זימזום מוזר כשאני שם שירים... אז נכנסתי לתוכנה ובין כול האפשרויות ראיתי אקולייזר...ועכשיו אין לי מושג איזה הגדרות לשים וריתי בצד כול מיני התאמות ועשיתי ללא שינוי..עכשיו הזימזום נעלם אבל איכות השמיעה נחותה מלפני ההתקנה....הייתי רוצה שמישהו שמבין יגיד לי איזה הגדרות לשים בבקשה... גם מצאתי בין כול ההגדרות משהוא בקשר לסביבה ואין לי מושג מזה זה עושה...חוץ משכשאני משנה שם משהוא זה יוצר הד או שמהוא כזה... אני מצרף תמונות שמראות מה אפשר לשנות ובבקשה שימשהו יעזור לי. יש לי רמקולים APT3 של ALTEC LANSING. תודה מראש לעוזר…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. שלום לכולם, היום מערכת הסטריאו שלי הלכה לעולמה אחרי 5 שנים היא פשוט מסרבת להידלק. הרמקולים שלה עדיין תקינים ויוצאים מהם שני חוטים אדום ושחור. אני צריך לחבר את הרמקולים לסוג של רסיבר כדי שאוכל לשמוע מוזיקה במחשב. לא משהו יקר ואיכותי יותר מידי עד סכום של 200 שקל. נראה לי מיותר לקנות מערכת חדשה או להשקיע ברמקולים חדשים. מישהו מכיר פתרון זול לבעיה הזאת? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  21. מי שיבוא מוזמן אח"כ להאזנה אצלי בבית :jump:

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by see4,

מחפש כרטיס קול USB עם LINE-IN , לשימוש הקלטות תקציב עד 200 ש"ח , היחיד שמצאתי הוא זה http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DIGITALMUSICLX&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם יש יותר זול\מומלץ ....תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by Talon,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס קול Auzentech XPLOSION 7.1 DTS כרגע יש לי רסיבר של 5.1, איך אני מחבר את הכרטיס קול לרסיבר?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by nehmia,

חיברתי את המערכת 5.1 שיניתי ב מאפייני צלילים והתקני שמע למערכת כזאת ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה עדיין לא עובד.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי רמקולים 5.1 ערוצים ורסיבר, עכשיו רציתי המלצה לכרטיס קול טוב שיוצא לי צליל באיכות טובה וב- 5.1 ערוצים למחשב. התקציב שלי הוא סביב ה- 350 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים