עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי.. יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? אולי יש משהו שפיספסתי בדרך?... האם יש מתאמים אחרים שאפשר בעזרתם להתחבר לטל…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by zohare62,

יש לי מחשב חדש חזק 2.6 גיגה מהירות 800 באס ויש לי רמקולים של קריאטיב אינספייר 2.1 כולל סאב של מערכת סטראו ?עשיתי קומבינה וחיברתי סאב של מערכת 80 וואט RMS ליציאת חוטים של הרמקול של הסאב של הקריאטיב (כי כששמעו באסים הוא היה מקרטע) עכשיו שומעים באסים וכל החדר זז. השאלה שלי היא כרגע יש לי כרטיס קול קריאטיב value 5.1 אם אני יחליף לאודיגי 2 אני ישמע יותר צלול וברור את המוסיקה (בעיקר מוסיקה ומשחקים)? האם זה שווה את הכסף או שאני ישאר אם הכרטיס שלי? תודה לעונים.

3. Started by daniel0089,

היי, אני צריך שתעזרו לי לכוון את האקולייזר בווינדוס מדיה פלייר... הינה צילום מסך של מה שיש עכשיו, אני רוצה שתגידו לי מה לעשות בידיוק כדי שיהיה יותר באס וממש טיפה יותר טריבל. מה הם אלו ששולטים על הבאס בעצם ומה הם אלו ששולטים על הטריבל. (אני יודע שהנמוכים לבאס והגבוהים לטריבל אבל יש כמה נמוכים ברמות שונות) תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. יש לי אוזניות סראונד של זלמן וכרטיס קול sound blaster live value קודם כל אני רוצה לוודא שחברתי נכון: באוזניות יש לי 3 חיבורים: אפור® , לבן(F), ושחור© את השחור חיברתי ל-digital out את האפור חברתי ל- rear out את הלבן חברתי ל- line out הלכתי ל- surround mixer שבדרייברים של קריאטיב ועשיתי שם בדיקה וזה פעל בסדר נראה לי.. עכשיו כמה דברים: קודם כל את הרמקולים האחוריים אני שומע ממש חלש... שחקתי במשחקים כמו ut2004 ובקושי שומעים משהו מאחורה... משום מה אני לא רואה שום אפשרות להגביר את זה עוד משהו זה שהחיבור של הרמקול סנטר/סאב וופר לא מורגש בכלל... אין שום הבדל אם הוא מחובר או לא וגם בדרייברים של קריאטיב לא ראיתי אפשרות להגביר או להנמיך את הרמקול סנטר או את הבס... אם אני לא טועה הכרט…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  5. Started by hell,

אז כך מחר אני כניראה קונה את ה D2 שלי כלכך שמח שאין לכם מושג!!!! בעיקרון אני מבין שהמכשיר יכול להחזיק רמה ואיכות די גבוהים של סאונד( שמעתי אותו היום עם זוג אוזניות מפחיד ביותר, באס שלא היה מבייש סאב גדול ואיכותי והפריטה נישמעה כלכך חיה ממש הרגשתי שמנגנים לי ליד האוזן סולו פרטי בלייב). לצערי לא יודע איזה זוג אוזניות אבל גדולות אטומות ובעלות הרגשה ומראה יקר עד מאוד. אני רגיל לCX300 הישנות שלי רק שאימא לקחה לי אותן אז חשבתי למה לא לעלות ברמה? חשבתי על : CX 500 שזה בערך משו כמו 450 בטיקום בחיפה או SHURE SE 102 ב400 בבאג על SHURE שמעתי דברים מאוד מאוד טובים אבל לא יצא לי להקשיב והמחיר הנמוך יחסית לאוזניות אחרות שלהם, מעלה סימן שאלה לגבי איכות הדגם הזה... לעומת ה CX500 שפשוט בט…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  6. ברצוני שתהיה לי מערכת קולנוע בייתית כרגע יש לי: טלויזיה dvd recorder ברצוני לבצע את ההשקעה הקטנה ביותר שניתן, לא יותר מ1300 ש"ח (אם ניתן פחות-חשוב). תודה מראש ptyahoo. נ.ב האם זה אפשרי להשתמש ברמקולים של 5.1 למחשב (כמו של קריאיטיב או לוג'יטק) למערכת קולנוע בייתי?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. מה אפשר לעשות עם התוכנה CUBEACE ? ומדוע רוב המוסיקאים משתמשים בה לערוך כל מיני דברים ולייצר.. בקיצור מה אפשר לעשות איתה בכללי. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. קניתי SOUND BLASTER LIVE 5.1 ( לפי המוכר ) אבל ב DXDIAG ו DEVICE MANGER מופיע לי רק SB LIVE בלי 5.1 רציתי לדעת מחברה שיש להם בוודאות SB LIVE 5.1 מה רשום להם בדרייברים וב DXDIAG . 10X

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  9. שלום. רציתי לשאול למה אי אפשר להנות מהקלטה טובה כמו שיש אצל M-audio במחיר נורמלי? מה ההבדל בהקלטה? היום כל כרטיס מודרני מצוייד בממיר ההוא עם ה 24BIT 96KHZ אני מתכוון לאודג'י2\הרקולס דיגיפייר,אז מה עשוה את האיכות הקלטה ב ב -M-AUDIO טובה יותר? אני למשל צריך כרטיס חזק לסאונד ולהקלטה ואין ביידי את המזומנים מקסימום גג הכי לחוץ 500-550 ש"ח ,מה תמליצו לי ? הכרטיס יתחבר ל ימאאה RXV-520 אני מניח ביציאה הדיגיטלאית ורסביר עצמו יעשה כבר את עבודות פיענוח. אבל מצד שני אני אסבול מליטנסי גבוהה בעבודה כמו CUBASE? אני ממש לא יודע מה לעשות : בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by adirss,

רוצה לרכשות מערכת רמקולים של קראטיב או לוגיטק כרגע יש לי 4.1 של קראטיב ואני מאוד מרוצה אבל רוצה להשתדרג במשהו מקצועי יותר יש לי כרטיס קולה סאונד בלסטר 5.1 קראטיב אז אני מוגבל לסט של 5.1 אז תציאו בבקשה סאטים טובים במחירים סבירים של עד 700 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. Started by shay_gangina,

לא מזמן אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב. לפי מה שהבנתי זה הסט הכי טוב למחשב, אומנם מחיר גבוה, אבל אני מוכן להשקיע בשביל איכות. ראיתי, לא מזמן, חוות דעת ממישהו בזאפ ואומר אחרי 15 דק' שאתה שומע על חזק המערכת מתכבה, זה נכון? האם באמת שווה לי להביא אותו היא שווה את הכסף הזה?

12. Started by most,

שלום וערב טוב, מחפש טלויזיה לסלון 37" לא להיבהל מרחק הצפיה קטן מ 2.5 מטר מיועש לשידורי טלויזיה יס/הוט בלבד תקציב כמו בכותרת ניתן לחרוג מעט אם ההשקעה שווה לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  13. לפני שאני נוגע באוזניות יש לי שאלה. האם כדאי לי לקנות אוזניות בתקציב הנ"ל בלי שיש לי מגבר אוזניות ו/או כרטיס קול טוב? יש לי עכשיו grado sr60 וחבל לי לקנות אוזניות יקרות יותר ולא להרגיש שיפור משמעותי באיכות. כעת בנוגע לאוזניות, אני שומע בעיקר בעיקר רוק ומטאל, וגם לא מעט בלוז גם. לא ממש משנה לי אם האוזניות פתוחות או סגורות, מה שבאמת חשוב לי זה נוחות ואיכות.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by coldplay,

אני מתלבט בין שני נגנים אלה. גרסת ה 2G יותר קוסמת לי למרות שהמחיר שלה הוא כמו של iriver H10 עם 5G. חשוב לציין שאני מתגייס עוד מעט אז אני לא יודע מי מהם יתאים לי אם בכלל (לצבא).

15. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 2 רמקולים קטנים וסאב ככה חודש עבד לפני חודש הסאב פועל ושאני מחבר את הרמקולים לסאב הרמקולים לא פועלים וניסתי לחבר רק את הרמקולים לבד והם פועלים מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by Emin,

אני הולך לקנות מערכת קולנוע ביתית(5.1, רסיבר ו-DVD DIVX, הדי וי די פחות חשוב אבל לא מצאתי משהו בלי) לסלון ורציתי לברר איזה כדאי לי מבחינת עלות, איכות ויופי. אני הולך לקנות את הטלוויזיה LCD LG 42 ואני רוצה להתאים לה מערכת קולנוע. חיפשתי ומצאתי דגמים מסוימיים, אני רוצה לדעת מה הכי משתלם מביניהם. בטווח המחירים של 1600-1900 http://www.getit.co.il/Group/43629/12 http://www.cinemaworld.co.il/products/93229 http://www.getit.co.il/Direct/40955/12 מה הכי משתלם מטווח המחירים הזה ואם יש משהו יותר טוב ואיכותי בטווח המחירים הנ"ל שלא רשמתי. ועוד שאלה האם מחירים כאלה יתכנו לדגמים כאלו ואם יש מערכת קולנוע בטווח המחירים של עד 2000 שקל שיותר איכותית. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by omr,

קניתי לא מזמן את האוזניות Reference 220וJBL, ועשיתי להם burn והתחלתי לשמוע בהם... הבעיה היחידה בהם זה שהווליום ממש נמוך... יש אפשרות להגביר את הווליום של האוזניות איכשהו? כי הווליום באמת נמוך... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  18. שלום חבר'ה! אז ככה, יש לי ATP3 וכרטיס קול AUDIGY2 . בזמן האחרון כמעט כל שיר שאני שומע נשמע דיי גרוע ברמקולים וזה פשוט מעצבן אותי. זה בא לידי ביטוי בבאס מגעיל כזה ובצליל שטוח... למשל יש איזה שיר שהבאס בו פשוט חזק מידי ומעצבן אותי, אני מוריד את העוצמה של הסאב דרך הרמקולים ואז הבאס נשמע ממש מגעיל וחלש ואז מתוך עצבים אני מעביר שיר כי זה פשוט הורס את כל ההנאה. אז אין לי מושג מה הבעיה, או שכבר נמעס לי מהרמקולים או שהבעיה בדריברים של הכרטיס קול או משו כזה... התקנתי איזה דריברים לכרטיס, אבל אין לי שום לוח בקרה או משהו כזה כמו שיש לכל מי שיש לו AUDIGY2 אז אולי התקנתי איזה דריברים דפוקים ?... אז מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  19. כשאני מחבר את האוזניות בחלק העליון של המארז ואת העכבר בחיבור הUSB הצמוד ישנו צפצוף מעצבן בטירוף באוזניות - מדוע זה קורה והאם ישנה דרך לפתואר בעיה מעצבנת זו?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  20. שלום לכולם! (מקווה שהשאלה בפורום הנכון ) אני מחפש נגן MP3 עם נתונים מסוימים, זה כבר לא משנה. מה שאני באמת תוהה זה אם כדאי ובטוח לקנות מהאינטרנט? כדאי לי לסמוך על המזל שהמוצר יהיה תקין, ושלא אצטרך לרוץ למרכז הארץ(בד"כ)(אני גר בצפון),ואוכל לקנות בבטחה ובראש שקט?? ואם תהיה לי תקלה, מה הסיכויים שיטפלו לי בה ולא ינסו לנפנף אותי בכל מיני טענות.. או--- שהכי טוב- כמו שעשיתי עד היום, פשוט לקנות מחנויות מוחשיות -מה שיעלה לי יותר, אך תהיה לי כתובת נגישה שאוכל לפנות אליה במקרה הצורך???? יש לכם נסיון מוצלח עם חנויות אינטרנט?? עם אילו במיוחד?? ולמי לא כדאי להתקרב בכלל?? חוץץץץץ מזה, למישהו יצא להעיף מבט בנגני MP3 CLUBIN למיניהם בE-BUY.CO.IL?? ו... שאלה/בעיה שהעלתי בעבר הרחוק ועוד לא נ…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by dan9,

יש לי 2 מחשבים סלונים: 1.MCE עם WINTV PVR 150 המפורסם 2.VMC עם AVerMedia SUPER 007 לאחרונה רכשתי שתי LCD 32 עם מסך רחב מין הסתם (לומרות שמין זה לא סתם) :wink: והבעיה היא שאני רואה TV דרך הM\VCE אני רואה בפורמט של 4:3 ולא על כל המסך אני יכול לחבר רגיל למסך בלי המחשב אבל אז לא עשיתי כלום... איך אני יכול לשנות את הפורמט?? אני בטוח שיש פתרון או דרך מסוימת.. בבקשה עזרו לי

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by eli20,

איפה הכי משתלם והכי זול בארץ לקנות נגן mp3 של 20 ג'יגה? (הכוונה לחנות) תודה לעוזרים, אלי

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  23. Started by SMSM,

שלום לכולם ! קניתי היום את הכרטיס, חיברתי בבית, התקנתי XP מחדש ( סתם כי הגיע הזמן ... ) , דרייברים כמו שצריך - הכל טוב ויפה ! הערת ביניים : לרמקולים יש קופסה - מעין מגבר - שהרמקולים מתחברים אליה, ויש בה כניסות COAX ו OPTICAL . חיברתי בהתחלה את הכבל האופטי - הגדרתי לו OPTICAL OUTPUT בדרייברים של הכרטיס קול, ובחרתי 5.1 SPEAKERS ! אבל, שני רמקולים קדמיים עובדים, לא SUB WOOFER ולא אחוריים ... עברתי ל COAX - כנ"ל ! בדקתי ב GETTING STARTED של CREATIVE - בכרטיס יש מלבד OPTICAL IN/OUT ו COAX IN/OUT גם יציאה - DIGITAL OUT - שרק עליה כתוב שהיא יוצאת למגבר - היציאה עצמה נראית כמו יציאה רגילה של כרטיס קול רק שהיא דיגיטלית ( מן הסתם ... ) והיא אמורה להתחבר בקצה השני לכניסה או…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by Shizel,

שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב לדבר ראשון משחקים וגם סרטים ומוזיקה אבל בעיקר משחקים אני צריך 5.1 רמקולים איכותים ומתכון לפזר אותם בחדר חשבתי על SW-5.1 3000וGenius או M960וMicroLab אוMMS260/00וPhilips או בכלל עדיף משהו של Creative תקציב 500-400 מוכן לחרוג עם שווה תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by RayZ,

דבר ראשון אני חייב להתנצל שזה הת'רד השלישי המקביל שלי בזון, הבעיות פשוט זורמות ללא הפסקה ואין ממש למי לפנות... יש לי רמקולים Logitech X530 ואני עובד איתם על 5.1 ערוצים עם הכרטיס קול המובנה של הלוח (היעודי לא תומך כל כך ובשימוש רק לאוזניות). בכל פעם שאני משחק עם הרמקולים במשחקים, אך ורק במשחקים יש רעשים סטטיים חזקים מהרמקולים בצורה שדי משתקת אותם או חלק מהם ולוקח לזה זמן להרגע ובדרך כלל זה גם חוזר על עצמו. בסרטים או מוסיקה זה לא קורה, גם כשאלו פועלים על 5.1... אין לידם איזה פלאפון או משהו. ניסיתי לנתק אותם ולחבר חזרה אבל זה לא ממש עזר. למישהו יש מושג...?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים