עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Stick2it,

יש לי לוח DS4 של ג'יגה בייט וכרטיס מסך 8600GT. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר כדי לראות סרטים בTV ולשמוע ברמקולים שמחוברים אליו. על הלוח יש לי יציאה אופטית וקוקסיאלית ובכ. מסך יש S-VIDEO. מה הדרך הטובה ביותר לחברת את המחשב לרסיבר (שנמצא במרחק 2.5 מטר ולא ניתן לקרב אותו יותר) ואיזה כבלים אני צריך? תודה...

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by eladbu,

אז שימן לב לכתבה ב YNET על האי פוד וידאו!ולכל אלה שהתלהבו ממנו! רק תראו עד כמה המכשיר גרועעעעעעעעעעעע http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3162114,00.html והגיע הזמן שתעברו ל IAUDIO X5L http://tgp-il.net/Reviews/iAudioX5.php שימו לב לציונים

3. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WIN-PVR150&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה טוב בקשר ל-300 ש"ח? יש יותר טובים וזולים ? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by TectoR,

היי, עד היום שמעתי את המוזיקה שלי באוזניות של שהגיעו עם המכשיר שסוף סוף התקלקלו, אז אין ברירה אלא לשדרג. אני שומע הרבה מוזיקה, בעיקר רוק (לא כבד. אם זה משנה), ומחפש אוזניות In Ear (בלי קשת קטנה כזאת) שיבודדו לי רעשים מבחוץ שאוכל לשקוע במוזיקה, יהיו נוחות וכמובן איכותיות. מיועד בעיקר לשמיעה בנסיעות, הליכות וכו' בסמארטפון, פחות לחיבור למחשב. יש אפשרות לרכישה בארה"ב... אשמח גם להמלצות בתקציב שהוא עד 70 דולר לצורך העניין וגם עד 100 דולר. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by urik,

איזה חיבור הכי מומלץ?? 6 rca או composite או כבל אופטי?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  6. Started by yosi79,

יש לי מחשב נייד של acer וטלויזיה LCD 42 של טושיבה. כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA אני רואה את התמונה בפורמט 4:3 ז"א כאילו יש לי 2 פסים שחורים בצידי המסך ואני לא יכול לראות את התצוגה של המחשב על כל המסך.ניסיתי לבדוק את כל ההגדרות שקשורות לתצוגה במחשב אבל לא מצאתי לזה פיתרון. הבעיה היא שכשהטלויזיה נמצאת במצב PC אפשרויות שבד"כ פתוחות לשימוש חסומות ולכן אין לי אפשרות למתוח את התמונה לצדדים. מישהו יודע אם יש פיתרון לדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. אבא שלי הביא לי רסיבר(וגם רמקולים לא רעים בכלל של JBL) , הרסיבר של JVC , דגם R-K2OL , רציתי לדעת איך הוא?(מאוד ישן)

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by mj23,

היי יש לי כרגע כרטיס טלויזיה מעפן תמיכה של רזולוציה 640-480 ויש לי מסך של סמסונג 24 HDMI אז רציתי לקנות כרטיס טלויזיה שיתמוך ברזולוציה הגבוהה(יש לי ממיר יס מחובר למחשב) פשוט אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה יש לי תקציב של 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות והצעות תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by Kitt0s,

ככה, החלטתי לפנק את עצמי בIpod Touch 32GB :] ואני מחפש דיל משתלם.. חשבתי על אייביי מכיוון שכבר קניתי שם כמה מוצרים ובאמת ישנם מוצרים זולים יחסית.. עכשיו השאלה הנשאלת היא האם זה משתלם.. כמה מס אני צריך לשלם? ומה לגבי אחריות בארץ? מישהו כבר רכש אייפוד מאייבי?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by INFERNO,

יש לי תקציב של 800 ש"ח ואני רוצה דיסקמן MP3 מבוסס דיסקים שיהיו לו כמובן את כל הפיצ'רים של ID3 TAG ואנטי שוק ועוד כל מיני

11. Started by idf4343,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה שאני לא מוצא לה פתרון בבעלותי מחשב Toshiba Satellite a305-6858 ואותו אני מחבר לטלויזיה Toshiba CRT בחיבור S-VIDEO ל RCA את הכבל חיברתי כשהמחשב נייד כבוי במסך הטלויזיה אני מקבל מסך כחול (no signal) כל שינוי שאני מבצע במחשב fn+f5 לא עוזר כל השינויים מתרחשים במסך הנייד ומסך הטלויזיה נשאר דומם ללא תגובה המערכת שאני מריץ היא Vista Home Premium עם chipset Intel X3100 האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון? כמובן כל פתרון יצירתי יתקבל בברכה ! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by tomerA,

יש לאוזניות של Sennheiser אחריות? יש לי את הדגם CX400 ואוזנייה ימין מתחילה לזייף וצריך לשחק עם הכבל כדי לשמוע ממנה צליל טוב. יש לי את האוזניות 3 חודשים וזה נראה לי מוזר שכבר הם התקלקלו.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by zilkanir,

יש לי בחדר טלויזיה עם 3 כניסות scart21p מחוברים אליה הממיר hot, ושני הdvd שלושתם כל אחד בכבל סקארט לסקארט. האיכות וידאו הייתה ממש ממש טובה לאורך החצי שנה הראשונה ועכשיו פתאום אני רואה שהאיכות ממש ירדה, ניסיתצי לחשוב מה יכול להיות שפגם באיכות והתעסקתי קצת בכבלים, בהתחלה לא ייחסתי חשיבות כלכך לכבלים וקניתי פשוט כבלים רגילים(ומסתבר גרועים) של סקארט לסקארט באיזה 25שח לכבל. לקחתי כבל אחר סקארט מהסלון, שהוא ממש טוב כסוף עבה כזה, נראה מרשים (ההם שחורים כאלה) וחיברתי לדיוידי, והאיכות פשוט מדהימה. אז אני צריך לקנות עכשיו 3 כבלים סקארט לסקארט מיקצועיים, ורציתי להתייעץ איתכם איזה סוג, חברות, מחירים ומאיזה חנויות באזור נתניה, או חנויות באינטרנט אפשר, שיהיו כבלים ממש איכותיים ומקצועי…

14. אוקי אז יש לי קולנוע ביתי הכל מחובר לרסיבר הממיר הדיגיטלי עם כבל אופטי יס מקס רמקולים טלוויזיה אבל כשה חיברתי את הדיוידcomponent) הוא פשוט לא מוצא אותו אלא רק בקבלים רגילים מה עושים מה לא עשיתי נכון ממיר של מארנטז ודיויד של אפקס

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by Dano,

יש לי בעיה כשאני מפעיל מוסיקה מהמחשב בזמן השיר יש פצפוצים כאלה שנשמעים בעיקר בקטעים של הבסים יש לי WMP אז חשבתי שזה התוכנה אז הפעלתי תשירים עם תוכנה אחרת BS PLAYER וגם שם פחות אמנם אבל גם יש חשבתי שאולי אלה הרמקולים אבל החלפתי רמקולים וגם שם זה מופיע וחשבתי שזה אולי הקובץ של השיר אבל זה בכל השירים ככה וכשאני מפעיל את הקבצים בMP3 שלי אני לא שומע אותם אז מכאן אני חושב שזה הבעיה במחשב למישהו יש פתרון? תודה

16. Started by tot5,

מפשת אוזניות כמתנה למתגייס לרגל נסיעות רבות שיהיו לו. הוא מעדיף אוזניות כמו האוזניות של ד"ר דרה מבחינת המראה (אני לא יודעת את המינוח המקצועי), כלומר עוטפות את האוזן. התקציב נמוך, אני יודעת, 100-150 ש"ח. אני יודעת שאוזניות של Sennheiser טובות. אשמח לקבל המלצות לדגמים.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by idan1836,

אני מעוניין לקנות IPOD עם 40GB אבל שמעתי שיש לו בעיות.. מהי הצעתכם? דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lo_toda,

יש לי כרטיס hauppauge מאפשר לי לשמע רדיו וגם טלוזיה... למשהו יש תוכנה טובה לשמוע רדיו (לא דרך האינטרנט)

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום אני ניסיתי להפעיל את ויסטה 64 BIT + קודים של סרטים שבינהם היו XVID הקודים לא עובדים טוב עם ויסטה 64 BIT פשוט יש ו הודעות שגיעה שאני מנסה לקנפג את הקודים דבר שלא קורה ב- 32 BIT האם מישהו ניסה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, יש לי לפטופ של DELL עם יציאת VGA בלבד ומסך LCD של LG עם כניסת VGA וHDMI. הבעיה היא לא החיבור של המחשב למסך, כי זה אני עושה עם VGA בפשטות רק שאין לי סאונד מן הסתם.. שאלתי היא, האם יש איזשהו אביזר שאני יכול לחבר ללפטופ ולהוציא ממנו אולי כבל HDMI שיעביר לי גם תמונה וגם סאונד? או אם יש לכם הצעות אחרות הכל יתקבל בברכה. מה שבסוף אני רוצה שיהיה לי זה שילוב של תמונה+סאונד על הטלוויזיה באיכות הכי גבוהה שיכולה להיות. תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by yotamavi,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי Z4i וחיברתי אותם לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי (GB 965P-S3) רציתי לשאול אם כרטיס קול בנפרד מהלוח אם יוכל לשפר לי את איכות השמיעה של מוזיקה / סרטים ברמקולים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות את נגן הזה בגירסת ה 512mb ורציתי לשאול מה הסיפור עם שמקבלים עם זה אוזניות mx500 זה הגיוני? והאם מקבלים מטען עם זה? ומאיפה כדאי לקנות וכמה זה יעלה? תודה

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by shl122,

שלום לכולם הייתי מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית, הבעיה היא שאין לי מושג בתחום, קראתי את המאמר שבאתר אבל זה רק סיבך אותי עוד יותר, אני ממש חובבן בתחום ואין לי מושג על הגברה ומפענחים ורסיברים למיניהם... יש ברשותי כבר טלויזיה 25 אינץ של סוני ונגן דיוידי של DAEWOO שקניתי ממזמן, האם יש צורך לשדרג אותו על מנת לשפר ביצועים או שאני יכול להשאר איתו ?? התקציב שלי עומד על 1500 עד 2000 ש"ח ולפי מה שהבנתי יש לי צורך ברמקולים וברסיבר על מנת להשלים את הסט למערכת קולנוע ביתית, האם אני טועה ?? יש לי חדר קטן כך שהמערכת לא מיועדת לשמיעה חזקה וגבוהה( אני לא מתכוון לעשות מסיבות בחדר :-) ), אלא במקום עוצמה אני יותר בקטע של איכות, יותר חשוב לי שהשמיעה תיהיה איכותית יותר עם צלילים נקיים וחד…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by David_Beckham,

אוקיי חברה אני צריך את העזרה שלכם :-) בקרוב אני קונה אקס בוקס ורוצה להוציא ממנו את המיטב ולקנות LCD 37 אינץ' , אני לא ממש בקיא בכל החברות וכל יחס הניגודיות , ברשותי המסך של Dell 2209W של המחשב , חשוב לי מאוד כמו במסך הזה שמכל הזוויות שאתה צופה במסך יראו את אותם הצבעים. לכן אני פונה אליכם . המליצו לי על החברה Hisense מה אתם אומרים ?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Ran Ventura,

ברשותי רמקולים של Creative מדגם: Creative I -Trigue 3220 כבר הרבה שנים והייתי מעוניין לשדרג אותם. ראיתי את הדגם הנ"ל M - 200 2.1 MICROLAB. הייתי מעוניין לדעת האם מדובר בשדרוג לעומת הרמקולים שיש לי כעת. במידה ולא, אשמח להצעות אחרות בתקציב של עד 300 ש"ח בדגש על שלט לשליטה בווליום (בגלל שהרמקולים נמצאים על מדפים). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.