עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yuraxp,

שלום, רציתי בדעתכם לגבי האוזניות הללו. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2674465

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי רמקולים 5.1 ערוצים ורסיבר, עכשיו רציתי המלצה לכרטיס קול טוב שיוצא לי צליל באיכות טובה וב- 5.1 ערוצים למחשב. התקציב שלי הוא סביב ה- 350 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. הכנסתי דיסק שצרבתי עליו 2 פרקים של גיבורים..הוא לא קרא לי אותם (unssuport format) וזה קבצים עם סיומת AVI עם תרגום מובנה..איך זה הגיוני?! אגב, מישהו יכול להמליץ לי על דיוידי נייד? איזה כדאי?? אני רוצה עד 900 ש"ח לא יותר מזה.. (או במקום זה,להמליץ לי על מסך "21 LCD כי עדיף לי מסך) תודהה!! ~נתי[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 18:20:45 המסך LCD שהתכונתי..הוא לחדר, בתור TV ... (או "24 לא כזה עקרוני אבל אני צריך המלצות/ביקורות..) (=

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. Started by asichen,

היי אני צריך עזרה בקניית כרטיס קול... יש לי עכשיו כרטיס משולב בלוח אם אבל הוא עושה רעשים ובעיות ואני רוצה כרטיס קול חדש שיהיו בו את הכניסות והיציאות הרגילות אבל שלא יעשה לי בעיות ורעשים... מישהו יכול להציע לי משהו כזה? בתודה..

5. Started by daniel0089,

היי, אני צריך שתעזרו לי לכוון את האקולייזר בווינדוס מדיה פלייר... הינה צילום מסך של מה שיש עכשיו, אני רוצה שתגידו לי מה לעשות בידיוק כדי שיהיה יותר באס וממש טיפה יותר טריבל. מה הם אלו ששולטים על הבאס בעצם ומה הם אלו ששולטים על הטריבל. (אני יודע שהנמוכים לבאס והגבוהים לטריבל אבל יש כמה נמוכים ברמות שונות) תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by hell,

אז כך מחר אני כניראה קונה את ה D2 שלי כלכך שמח שאין לכם מושג!!!! בעיקרון אני מבין שהמכשיר יכול להחזיק רמה ואיכות די גבוהים של סאונד( שמעתי אותו היום עם זוג אוזניות מפחיד ביותר, באס שלא היה מבייש סאב גדול ואיכותי והפריטה נישמעה כלכך חיה ממש הרגשתי שמנגנים לי ליד האוזן סולו פרטי בלייב). לצערי לא יודע איזה זוג אוזניות אבל גדולות אטומות ובעלות הרגשה ומראה יקר עד מאוד. אני רגיל לCX300 הישנות שלי רק שאימא לקחה לי אותן אז חשבתי למה לא לעלות ברמה? חשבתי על : CX 500 שזה בערך משו כמו 450 בטיקום בחיפה או SHURE SE 102 ב400 בבאג על SHURE שמעתי דברים מאוד מאוד טובים אבל לא יצא לי להקשיב והמחיר הנמוך יחסית לאוזניות אחרות שלהם, מעלה סימן שאלה לגבי איכות הדגם הזה... לעומת ה CX500 שפשוט בט…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

אני צריך נגן בתקציב של 2500 שקל לסרטים ומוזיקה (עם דגש קל לסרטים) אין דרישות מיוחדות חוץ מהמשתמעות כלומר סרטים=נפח.

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  8. סוף סוף קיבלתי את הרמקולים של אלטק MX-5021 THX שהזמנתי מחול. עלו לי 199 דולר כולל משלוח. יש לי במחשב כרטיס קול OB של REALTEK HD ושמועים נהדר! אני מאמין שעם כרטיס קול איכותי ישמעו עוד יותר טוב. תקנו אותי אם אני טועה. יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס קול חדש- חשבתי על X-Fi Xtreme AudioוCreative האם זה יהיה מספיק לרמקולים שלי? או שצריך כרטיס יותר איכותי, כדוגמת Revolution 5.1וM-Audio ? השימושים שלי- מוסיקה, משחקים, סרטים, לא יותר מזה. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. Started by jambo7,

שלום רכשתי את הכרטיס והתקנתי אותו במחשב חיברתי לו אורגן והכרטיס מתפקד רק ככרטיס MIDI ואינו משמיע את האורגן וכשמשמיעים MP3 נשמעת מוסיקה באכות נמוכה . פניתי לחברה והם טענו שיש לי בעיה עם WINDOWS XP התשובה שלהם לא נראת לי ולכן אני צריך את עזרתכם האורגן תקין עובד יפה על מחשב אחר מחשב E8400 P5Q G.SKIL 4 MB 1000MHZ WINXP רמקולים אלטק לנסינג 5021 שעובדים יפה עם הכרטיס קול שבלוח האם תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. בשביל בן דוד שלי שנוסע לארהב. הוא רוצה לקנות שם נגן. התכונות הנדרשות הם: מסך צבעוני,אפשרות להצגת תמונות ועדיף גם סרטונים,הרבה מקום איזה 30 גיגה מינימום,רדיו ואפשרות להקלטה. שיהיה נוח לשימוש ואיכות טובה.גם זמן סוללה. הוא לא רוצה נגן סרטים. חשבתי על ה-x5 נדמה לי? אבל אני לא ממש מכיר אותו תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by IdanTs,

איזה רמקול עדיף? זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=694477 או זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=598020 הראשון עולה ב-4 שקל יותר מהשני. תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by dr.tech,

סנהייזר mm70i

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  13. http://europe.hercules.com/supportf.php?PHPSESSID=55261af71eebc2dd24afec134128dafe ממשק חדש ונוח. תהנו.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. שלום לכולם דבר ראשון ! עשיתי חיפוש ולא מצאתי אף ת'רד ממצא בנושא כרגע יש לי LIVE! VALUE מהראשונים ראשונים הוא סבבה והכל אבל יש לו רעשים פשוט איומים בהקלטה ממש זוועה אאה ההקלטה היא של גיטרה חשמלית ובאס אני צריך משהו יחסית בזול ופנל קדמי זה שטויות אין לי בעיה למשוך חוט (אין צורך לייקר את העניין בגלל פנל קדמי) אז אשמח לתגובות בתודה גיא

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by eyalll,

היי אני בקרוב קונה טלוויזיה LCD חדשה. אז ככה - המרחק הוא בערך 3.5מטר. חשבתי בהתחלה על הפיליפס 3403 עד שאמרו לי שהיא לא משהו...בקיצור אני רוצה 42", HDR או פול, בסביבות ה5000+- ש"ח. הבעיה היא שכל טלוויזיה מדגם אחר של פיליפס היא כבר פול HD ועולה 8000 שקל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by adir12,

שלום לאחר שהאוזניות שלי, Sony EX51 נהרסו, והאוזנייה השמאלית פועלת חלש מאוד (יש דרך לתקן את זה?) וגם בגלל שער הדולר הנמוך, אני רוצה להתחדש באוזניות. דרישות: מוזיקה בעיקר, ניידות (ספורט, יומיום), סאונד חמים, פרטים. אני שומע בעיקר פרוגרסיב רוק ומטאל (Queen, Pink Floyd, Yes, Dream Theater, Between The Buired and me ועוד) חשבתי על: JBL Reference 220 Sennheiser PX100 Koss KSC35 UE Super.Fi 3 Studio מה אתם אומרים, ואיפה אפשר לשמוע את האוזניות הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  17. ברשותי כרגע שני רמקולים 90% אבק, חצי מתפוררים, שאחד כבר מתפקד רק כשמתחשק לו, או לפי ההתרעות בצפון.. עוד לא עליתי על הסיבה האמיתית.. השימושים שלי במחשב הם 50% גלישה+מוזיקה, 30% סרטים/סדרות, 20% משחקים, ו10% שאר ירקות. התקציב שלי הוא בסימן של 'להוציא כמה שפחות ולקבל כמר שיותר' משמע אני מחפש משהו משתלם לתקציב - 450 גג גג חנוק. עלו לי בראש שני מוצרים - 1. X-530 מבית לוג'יטק, מערכת 5.1 בין הזולות והמשתלמות שיש. 2. CREATURE 2.1 מבין JBL, עיצוב ופיצרים יחד עם איכות. מה עדיף מבין השניים? או שבכלל ישנם רמקולים ששמים את שניהם בכיס?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. הלוח אם הוא GA-EP45C-DS3 ויש עליו את כרטיס הקול ALC889A שהוא אחד מסיבות שקניתי אותו בגלל שלפי אתר יש לו תמיכה ב DOLBY LIVE שאם הבנתי נכון הוא ממיר אות אנולגי לאות דיגטילי כרגע יש חיבור בין יציאתי הקול אופטיתי לבין רסביר אם יכולת לדובאלי דיטגילי לפי הוראות כאשר אני מחבר את דרך היציאה אופטית אמורה להופיע לי אפשרוית חדשות למטה בחלק של קלט אדיו ופלט של הגדרות של DOLBY LIVE ראיתי איפה שכתוב שתכונה הזאת נתמכת רק בויסטה בחוברת הוראת יש הרואות גם לויסטה וגם לחלונות XP שהלכתי לפי הם וכוונתי את הגדרות לפלט- פלט ממקור דיגטיל ואת הדגימה ל48 ועדיין אני לא רואה אפשרות אם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. כנאמר בכותרת: אני בתחביבי זמר ששר בפאבים ומקליט בבית חומר מקורי אני משתמש במיקרופון חצי קונדנצר וב-M1 של ROAD, ומערכת של 5.1 (אני שוקל לקנות 7.1 חדשים, אז מחפש כרטיס קול בהתאם) כשאני מנסה להקליט עם הOB שלי של REALTEK התוצאות זוועתיות, בקושי שומעים משהו ואיכות הסאונד מחפירה.. בנוסף העוצמה שאני מפיק בשביל האוזניות במשחקים וסרטים היא סבירה במקסימום איזה כרטיס קול ממולץ לי לקנות? שיעשה עבודה טובה עם ההקלטות, שיהיה חיבור נוח לאוזניות ולמיקרופון ושיוכל לתפוס 7.1 רמקולים? תודה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. אני רוצה לקנות את אחד משני הדגמים האלה ולא יודע מה להחליט. מצד אחד קראתי ביקורות ש ה HD201 מצויינות ונוחות אבל העוצמה שלהם לא גבוהה. מצד שני קראתי שה HD202 מצויינות אבל הן לא כאלה נוחות (קטנות מדי לאוזן). למשהו יש נסיון עם האוזניות? למשהו יש המלצה אחרת על אוזניות של Sennheiser באותו טווח מחירים (+-100 ש"ח)? תודה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 לצורכי שמיעה של סרטים ומשחקים ואני לא ממש מבין ברמקולים לכן פתחתי סקר ....אודה לכם על העזרה!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by azsxazsx,

שלום אני צריך המלצה ל LCD או פלסמה בגודל 42 ואשמח לביקורת על ה ps42q91h וגם על ps42c91h של סמסונג 2 פלזמות תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by shuy,

האם הם באות עם מגבר חיצוני? כלומר, כשאני רוצה לשמוע בעזרת אוזניות (רגילות) אני מחבר אותם ליציאת האוזיות בריסיבר שכידוע, מגבירה את האות, עכשיו, את האוזניות האלה אני אצטרך (כשיהיה לי אותם) לחבר ישירות לכ.הקול מהסיבה הפשוטה שאין לרסיבר שלי (ולשום רסיבר שאני מכיר) יציאה לאוזניות 5.1, עד כמה שאני יודע היציאות בכ.הקול לא מוגברות בשום צורה ומשודרות AS-IS, השאלה שלי האם זה יספיק?(יציאות לא מוגברות של כ.הקול), או שלחילופין ישנו מגבר שמגיע עם כל העניין הזה? או שיש עוד אפשרות שלא חשבתי עליה... אני אשמח לקבל דעות מאנשים שיש להם נסיון עם האוזניות הנ"ל. תודה!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. היי, הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אוזיות in ear מכיוון שפשוט אי אפשר לשמוע כמו שצריך באוטובוס- המקום בו אני שומע הכי הרבה מוזיקה. בקיצר, אני דיי מעוניין ב CX300. הבעיה היא שהמחיר בארץ קצת גדול עלי כרגע. ראיתי אותן ב EBAY בסביבות ה 30 דולר+משלוח. האם זה נראה לכם סביר? או שזה כנראה זיוף או משהו כזה? (יש שם חנויות שכאילו מראות איך להבדיל בין מקורי לזיוף... ומוכרות אותן במחיר הזה) בנוסף- איך The Plug ביחס לאוזניות ברמה של ה MX400? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  25. Started by kalda01,

השימושים אך ורק HOT (ממיר HD) וסרטים בפורמט MKV. מרחק צפייה 1.5 מטר עד 3.5 מטר. (תלוי איפה יושבים בחדר יתרון לדגם שתומך בחיבור רשת וסטרימינג בחיבור USB. תקציב עד 5000.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.