עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. 1. בקשר לאוזניות המליצו לי על SHURE E2C - מה כל כך איכותי בזה? ולא עדיף E3C ? ומה ההבדל בין שתיהם? 2. בקשר לאביזרים יש לי אייריבר H340 אבל בלי שלט, עם מטען לקיר שמיועד לשקע אירופאי (אולי לא אירופאי לא יודע בדיוק אבל כזה שלא מתאים לארץ..), ואבד לי החוט OTG מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר (ואם כן אז איפה?) להשיג שלט (הסוג עם המסך LCD), מטען קיר שמתאים למכשיר (אירופאי) ולשקעים שיש בארץ, וחוט OTG? אה, ועוד משהו.. האם יש איזה כיסוי לנגן שאפשר לקנות, שבאמת מגן על הנגן מנפילות וכו' כמו המקורי, אבל לא אטום ? (שיהיה שקוף למסך ולמקשים שיהיה אפשר ללחץ על המקשים) תודה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  2. ערב טוב כולם, היום נכנסתי למיסטיק לדוק עדכון לקושחה של RockBox וגיליתי שבעדכון האחרון הוסיפו Doom אומנם זה רק השלב הראשון בגירסאת הShareware ויש עוד כמה באגים,אבל זה עובד מאוד מהר,והאיכות כמו מחשב! סליחה על הצילום העלוב שלי (אני אוויל בכל מה שקשור לצילום) וזה באיכות די קטנה זה לא שיא הכיף,אבל זה צעד גדול לקוד הפתוח של רוקבוקס,עובד הרבה יותר טוב מהHL בIpodLinux . טוב אז למה לגרור אותכם לחכות הינה: http://rapidshare.de/files/12555286/IPlayDoomOnMyH300.mpg.html נ.ב סורי על המוזיקה המזוויעה,האחים שלי רואים פסטיגל ><. עריכה:שמתי לה שזה לא עובד טוב בווינאמפ,תפתחו בQT עדיף

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by mik_amar,

יש לי שאלה חשובה מאוד בקשר לנגן mpio hd400... אני מתכוון לקנות אותו אבל יש לי בעיה...ראיתי באתר של היצרן כמה תמונות שלו והחיבור של האוזנייה לא נראה לי רגיל אז השאלה שלי היא האם אפשר לחבר גם אוזניות רגילות לנגן???...יש תמונה למטה של החיבור... ועוד שאלה אם כבר אז איזה נגן עדיף ה MPIO HD400 או ה IAUDIO X5??? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  4. טוב יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 רציתי לדעת אם הם יהיו טובים לכרטיס תודה לעוזרים. :

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by asaorgad,

מה אתם אומרים על האיכות ווידאו של הPMP120 של IRIVER? טובה?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  6. תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

אני ברוב טיפשותי כמו ילד קטן נכסנתי לאולסייל ראיתי רמקולים והצעתי עליהם וראיתי שהמחירון שלהם בזאפ הוא 2000+ זכיתי בהם ב 850 ש"ח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=11263800&product=1&type=1&= רציתי לדעת אם אפשר לחבר דבר כזה למחשב...אם לא מה לעשות איתם ? לבטל את ההצעה ? תודה מראש לעוזרים.

8. אני לא הכי מעודכן, אבל מעניין אותי לדעת איזה מערכות מומלצות.. ראיתי שדווקא לאחרונה יש ירידת מחירים של נגנים שתומכים בחיבור נגן אמ-פי-3.... אז אם יש לכם המלצות למערכת (בלי מגברים, רק קידמית) שתומכת כמובן בחיבור PL למוזיקה ועולה עד 700 שקל (למרות שעדיף משהו באזור ה 500), אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. ברשותי כרגע שני רמקולים 90% אבק, חצי מתפוררים, שאחד כבר מתפקד רק כשמתחשק לו, או לפי ההתרעות בצפון.. עוד לא עליתי על הסיבה האמיתית.. השימושים שלי במחשב הם 50% גלישה+מוזיקה, 30% סרטים/סדרות, 20% משחקים, ו10% שאר ירקות. התקציב שלי הוא בסימן של 'להוציא כמה שפחות ולקבל כמר שיותר' משמע אני מחפש משהו משתלם לתקציב - 450 גג גג חנוק. עלו לי בראש שני מוצרים - 1. X-530 מבית לוג'יטק, מערכת 5.1 בין הזולות והמשתלמות שיש. 2. CREATURE 2.1 מבין JBL, עיצוב ופיצרים יחד עם איכות. מה עדיף מבין השניים? או שבכלל ישנם רמקולים ששמים את שניהם בכיס?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by naba,

אני מתכנן לקנות בשבועיים הקרובים את האוזניות שכן הMP3 שלי יחזור מתיקון (באשמתי) ויש לי עכשיו אוזניות שמכאיבות לי באוזן (ג'נריות). יש אוזניות טובות עד 100 ש"ח (אפשר גם בפחות)? מה עם AKG ? ראיתי בבאג את שני אלה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5367&perur=2&t=12&c=308 הם טובים ? יש להם שנתיים אחריות

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. בחודש-חודשיים הקרובים אני קונה מחשב חדש אשר המארז הצפוי אמור להיות האורורה החדש אשר יש לו יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות מקדימה... עכשיו לשאלה: כאשר הרמקולים מחוברים כרגיל, ובעת משחק רשת אני מחבר את האוזניות מקדימה, האם אני בעצם משתיק את הרמקולים או שעדיין אני אשמע גם מהאוזניות וגם מהרמקולים? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by intel suck,

תגידו מה ההבדל ביניהם חוץ מצורת הכבלים והגודל האם יש גם הבדל באיכות השמע?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by Aizik1992,

היי, קניתי מגבר קטן ונחמד מאליאקספרס חיברתי את הרמקולים והכל עובד, אבל לא משנה מה תמיד יש זמזום מעצבן כזה אלה עם כן אני נוגע בו פיזית כאילו הגוף שלי משתיק את הזרם או משהו השאלה שלי היא מה לדעתכם הבעיה . ? הכבלים . ?הרמקולים ? או אני צריך להכניס אותם ללחיבור בננה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  14. Started by danamas,

מרחק צפייה: 3 מטר גודל באינצ'ים: מאמין ש19-21 אשמח ליותר אם אפשרי טווח מחירים: 1000ש"ח +500ש"ח חריגה - רק אם ממש בלתי אפשרי אחרת או אם אפשר להגדיל אם הגודל. מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: לטלוויזיה מחובר ממיר MAX TOTAL עם VOD וSTREAMER ויש תכנון לחבר גם את המחשב ואפשר לבנות גם על מערכת קולנוע. חיבור USB מומלץ מאוד. אני לא ממש יודע את ההבדל בין LCD לLED מבחינת הצפיה אבל בונה על הניסיון שלכם. שמעתי שהגודל של המסך קובע אז להחלטתכם בלבד.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  15. כנראה שהכרטיס שלי של קראטיב התפגר לו, אחרי 4 או 5 שנים בערך, האמת שהייתי מרוצה, השאלה אם יש לו מתחרים שכדי לשקול לקחת כרטיס אחר? מה שאני צריך זה שיהיה יציאה לאוזניות איכותית ויציאה לרסיבר לקולנוע ביתי שיעביר לו את הסאונד בצורה איכותית, משתמש בעיקר למוזיקה ומדי פעם אני משחק משחקים במחשב, אבל שומע בד"כ עם האוזניות... הכרטיס שהיה לי זה קראטיב פיטאליטי אקספי שיש לו PCI וגם פאנל קדמי לאוזניות... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  16. אהלן בוקר טוב אשמח לקבל המלצה לאוזניות כפתור או חצי קצת שנתפסות על האוזן בתקציב של עד 200 שקל לאייפוד . תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by itsik1231995,

אני צריך אוזניות ל W705 SONY אני הרבה באוטובוסים ביום יום והאוזניות שמקבלים איתם הלכו לעולמם יש לי מתאם מהחיבור של סוני ל MINI PL אני לא מעוניין להשקיעה הרבה אבל שיהיו אוזניות טובות כי אני ישמע בהם המון הם צריכות להיות קומפקטיות תודה

18. יש לי משהו שעניין אותי כבר המון זמן. מה המשמעות של " תמיכה ב 5.1" , "תמיכה ב 7.1" ? שהכרטיס יכול להוציא סאונד ב "פורמט" של 5.1 או שאפשר לחבר אליו את כל 6 הרמקולים? למשל אצלי יש את ה JBL Creature II הרמקולים מחוברים לסאב והסאב מחובר ליציאה הירוקה בכרטיס הקול.( כרטיס onbord) האם אני יכול לחבר את הסאב וכל רמקול בניפרד לכרטיס הקול? ועוד משהו קטן , כרטיס קול יחודי (לא on bord) , יביא לשיפור רציני ברמת הסאונד לעומת כרטיס on board? או שאני לא ירגיש את ההבדל עם הרמקולים שלי? תודה!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by bullnapo,

מטרות: חיבור למחשב נייד בשביל סרטים ומשחקים בעיקר מרחק צפייה: 2.5 מטר תקציב: מאוד מוגבל אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב.(לא HDׂׂׂׂ) אני מחפש כרטיס אמין, אייכותי ושיהיה זול. תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by wow,

נכנסתי לפה http://www.iriver.com/support/download.asp בחרתי ב-Product ב-h140 וב-Category ב-Firmware & Drivers וקיבלתי כמה עידכונים: 1 iHP-120/140 Firmware V1.40(US) 2 iHP-140 Firmware Factory V1.40(US) 3 iHP-120/140 Firmware V1.40(JP) 4 iHP-120/140 Firmware V1.40(EU) בחרתי בהתחלה בראשון ושמתי לב שהגירסה שלי השתנתה ל-1.4 אבל אני עדיין לא רואה עברית. ניסיתי אח"כ את האחרים אבל זה לא עזר לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה,אולי אני צריך לעשות משהו עלמנת לראות עברית?

22. Started by noam-r,

האם מישהו מכיר אתר עם תמיכה עברית לנגן mp3 disk on key של חברת prosound / smart ? האם ניתן לעדכן לו את ה firmware ומאיפה מורידים עידכון כזה ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים לעבודה - דבר שאומר שאני לא יכול להביא מערכת 2.1 - סאבוופר לא יתקבל בעין יפה שם. כרגע יש לי שם רמקולים פשוטים של קריאטיב - sbs240, וראיתי עכשיו שיש להם דגם שאמור להיות טוב יותר, ה Itrigue 2200. יש הבדל משמעותי בניהם? שווה את הכסף? יש מערכות אחרות של 2 רמקולים בסדר גודל הזה (300-400 ש"ח) שגם שוות? תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by aquarius,

האם אפשר לחבר אותם לספק?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by BlackDiablo,

היום אני מזמין נגן MP3 יש לי 3 אפשרויות: Apple iPod mini Rio Carbon Creative Zen Micro רציתי לדעת מה ממש משנה בנגנים האלה חוץ מ1GB יותר שיש לCarbon ולZen Micro תודה. עריכה: עכשיו ראיתי שיש את הiPod 4th gen 20GB ב20$ יותר האם זה שווה את זה ?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.