אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש פה אנשים שיכולים להפנות אותי לאתרים בחו"ל שאפשר להזמין מהם דיסקמן MP3 ולא לדאוג מהאבטחה ומזה שאני יחשוף את מספר כרטיס האשראי? מישהו שכבר הזמין משהו... שמבין ויודע כמה זמן התהליך הולך עד שזה מגיע אליי... ואם אפשר בתשלומים וכמה? תודה רבה רבה מראש זה פעם ראשונה ואני צריך עצות.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאול... אני רוצה לקנות מכשיר DVD לטלויזיה בסלון (לא FHD ולא LCD ). בהתחלה רציתי לקנות את המכשיר הכי זול שאני מוצא, אבל אחרי קריאה מאד קצרה בזאפ ראיתי שהמכשירים הזולים ממש ממש גרעים ולא קוראים טוב DIVX, מקרטעים ועוד כל מיני בעיות. היתי מעוניין שהמכשיר יוכל לקרוא מDOK, אבל זה פחות קריטי... בנתיים היחידי שראיתי שיש לו ביקורות סבירות זה ה LG DV398. מה אתם אומרים? אשמח למכשיר שיעשה את העבודה ויהיה יותר זול ממנו. תודה. נ.ב - חשוב שיהיה חיבור 21 פינים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שישמעו טוב ושלא יהיו גדולים מדי.. עד 200 שקל.. ושיהיו אמינים כמובן.. דניאל.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. הלך לי הדיסקמן לפני כמה חודשים.. רציתי לקנות דיסקמן שתומך ב MP3... אבל עכשיו שיניתי את הכיוון... ואני רוצה לקנות נגן שפועל על זיכרון... שמעתי הרבה דברים מאד טובים על ה IPOD... אם אני אקנה, אז אני אקנה את ה 20GB מכיוון שהוא בא עם הנרתיק והמעמד והשלט, ולקנות את כל הדברים האלה בנפרד עם ה 15GB בסוף יותא יותר... וגם כי אני מעדיף 20... אבל בארץ המחירים נורא יקרים... וה IRIVER יוצר בערך כמו המחיר של ה IPOD... לIPOD יש המון תוספות מדליקות כמו המשדר רדיו.. לIRVIER - אני לא יודע כמעט כלום עליו מישהו מהם תומך בעברית? האם זה יקרה בעתיד? קראתי ב PC PLUS שאפל אמרו שאם ה IPOD יתפוס תאוצה בארץ הם יעשו תמיכה לעברית.... אבל בגלל המחיר בארץ אני לא חושב שהרבה יקנו באר…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
משהו אולי יודע איך אני עושה עידכון לדיוידי של סמסונג שיקרא DIVX????? דגם:DVD-E136B
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע הזמן להחליף את הבומבה בסלון. שוטטתי קצת בזאפ ומצאתי כמה דגמים שמוצאים חן בעיני שעולים בסביבות התקציב שרשמתי למשל זה http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3509 אבל אין בעיה להוסיף עוד קצת ולקנות את זה אם היא באמת שווה את ההפרש הכספי. אחרי הכל זאת טלויזיה לכמה שנים. http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3675 או שיש המלצה על דגמים אחרים שמישהו פה מכיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מחפש המלצה,למשהו הכי זול שאתם יכולים לתת לי,לאוזניות אלחוטיות עם מיקרופון (לדיבור..). אם אפשר לינק,וגם מחיר למוצר זה יעזור בהחלט... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות in ear איכותיות, שלא מרגישות כמו אוזניות ב-2 שקל שצורבות את האוזניים, משהו איכותי שמרגישים טוב את הבאס ויכולת הגברת ווליום טובה. השימוש הוא לשירים בעיקר ולשמיעת סירטונים באינטרנט. אפשרות לחריגה מהתקציב במקצת. אשמח להצעות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב להתנצל שזה הת'רד השלישי המקביל שלי בזון, הבעיות פשוט זורמות ללא הפסקה ואין ממש למי לפנות... יש לי רמקולים Logitech X530 ואני עובד איתם על 5.1 ערוצים עם הכרטיס קול המובנה של הלוח (היעודי לא תומך כל כך ובשימוש רק לאוזניות). בכל פעם שאני משחק עם הרמקולים במשחקים, אך ורק במשחקים יש רעשים סטטיים חזקים מהרמקולים בצורה שדי משתקת אותם או חלק מהם ולוקח לזה זמן להרגע ובדרך כלל זה גם חוזר על עצמו. בסרטים או מוסיקה זה לא קורה, גם כשאלו פועלים על 5.1... אין לידם איזה פלאפון או משהו. ניסיתי לנתק אותם ולחבר חזרה אבל זה לא ממש עזר. למישהו יש מושג...?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני נמצא מתגורר בחו"ל .... הבאתי איתי לכאן מחשב HTPC (לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI ). כאן רכשתי מסך LCD (סמסונג סידרה 5) ומערכת קולנוע ביתית... .הכל עובד תקין. היום נסיתי לחבר בין המחשב למסך בעזרת כבל HDMI ..... המסך "רואה" שמשהו מחובר אליו בכניסה HDMI 2 (במקרה הזה) אך מודיע "NO SIGNAL" .... כנ"ל אם אני מנסה לחבר את המחשב לכניסת HDMI שישנה במערכת הקולנוע. המחשב הוא חדש ... בארץ ניסיתי אותו רק עם מוניטור שלי (חיבור VGA) ... המחשב עבד תקין. אודה על כל עזרה בפתרון הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך מערכת רמקולים של 2 רמקולים וסאב אחד, ושגם תבוא עם בקרת שמע, סתם דוגמה חיפשתי בגוגל להמחיש לכם: http://www.proaudiocanada.com/database_images/spl_2489_front.jpg עד 200 ש"ח ללא חריגות בכלל. אני צריך משהו שלא יהיה חזק מאוד כי אני בכל מקרה לא שומע על גבוה גם כשאני לבד, שיהיה מעוצב זה חשוב לי, ושיחזיק כמה שנים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מספר אלבומים בקובץ APE. אני מעונין לחלק את השירים, באיזה תוכנה עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב חבריה אני משנה את הדעה שלי לגבי האוזניות האלה אני די התלהבתי מהן בהתחלה אבל ככל שהזמן עובר אני די מבועס מהם . למה אתם שואלים? אז די מבעס לשים אותם באוזן זה פשוט לא נוח. כל פעם אני צריך לסדר אותם בתוך האוזן ואם אתה לא מכניס אותם עד הסוף אז אתה לא שומע טוב. ביכלל. האורך גם משגע אותי זה די מסורבל להסתובב איתם ככה. ניראה לי שאני אקנה את האוזניות של סנהייזר ואת אלה אני פשוט אתן לאחי . מישהו יודע איזו חנות מוכרת סנהייזר? אני אלך על ה mx550 ניראות לי אוזניות סבבה. אז אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות את הדגם הזה אני אשמח לישמוע .תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, יש בבעלותי IPOD דור רביעי (למכירה אגב) ואי אודיו G3, בנוסף לאזניות 71 של סוני שאני לא כל כך מרוצה מהם. כבר זמן מה אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות ואטומות מלבד מה שיש לי עכשיו. עד לפני כמה ימים הייתי בטוח שאני קונה את הPX200 אבל בדקתי ב "HEAD ROOM" וראיתי אוזניות של AKG שזכו לדירוג הגובה ביותר שם, כשהמחיר באותו טווח של הPX200. (לשם השוואה ה200 זכה ל3 מתוך 5 באתר) קישורים לשני הדגמים: http://www.headphone.com/guide/by-application/our-10-best-headphones/akg-k-26-p.php http://www.headphone.com/guide/by-application/ipod/sennheiser-px200.php בקיצור, מה דעתכם על שני האוזניות, מי לדעתכם עדיפה...ואם יש לכם הצעה אחרת בסגנון הזה (אוטומות,לא גדולות, ניידות) תציעו. דרך אגב הא…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי h340 שלחתי אותו לתיקון כבר יותר מחודש ועוד לא קיבלתי אותו ואני לא יודע מה לעשות אולי תעזרו לי אולי יש איזה טלפון לתלונות ציבור או משהו כזה בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מוגזם
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כרגע אני נוטה ל http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5862 השימוש למשחקים, מוסיקה וסרטים. האם יש אחרים טובים/מחברה אחרת/ביקורות באותו תקציב? עריכה: נזכרתי שברשותי רסיבר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469744.0
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני התקנתי לחבר WINDOWS מחדש יחד עם כל תוכנות בDIVX אך אני שומע בסטריאו בלבד מהכרטיס שהוא אמור להיות 5.1 התקנתי את תוכנת הAC3 FILTER שאיתה אני עובד במחשב שלי אבל הרסיבר לא מציג אות של 5.1 אני מחובר בכניסה הקוקסיאלית והכרטיס קול הינו sound max
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מרוחק מהטלוויזיה וביניהם יש סוג של מכשול שלא מאפשר לי העברה יפה של כבלים למעט חציבה. יש פה מישהו שיודע אולי איך ניתן להציג בטלוויזיה את מה שאני רואה במחשב בצורה אלחוטית? (אם אפשר גם המלצות לכאלה עם HD) אני לא מדבר על סטרימר, אלא פשוט על הצגה בטלוויזיה של מה שאני רואה במחשב. הסיבה היא שאני לא רוצה רק הזרמת מדיה אלא אני רוצה את האפשרות לשחק משחקים נגיד בטלוויזיה מרחוק, אם תאירו את עיניי ותגידו שגם הסטרימר יכול לעשות את זה ולהראות לי איך אז תביאו לי דגם והסבר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי נגן אמפי3 מבוסס הארדיסק של CREATIVE 60 GB הגן התקלקל לי וקניתי אותו בחול האם אפשר לתקן איפשהו את הנגן בארץ איזשהו מעבדה או אם יש בארץ מעבדת תיקונים של קריאטיב או משהו כזה בבקשה תעזור לי כמה שיותר דחוף
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות In-Ear לנגני MP3 לשמיעה מחוץ לבית. תקציב: 150 ש"ח +-. חריגה מקסימאלית: 150 ש"ח. מה השימושים: שמיעת מוזיקה בלבד. בקשות מיוחדות: אוזניות In Ear, ממש לא חובה מותג מפורסם, שיהיו הכי טובות לתקציב שלי. תודה, נועם
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מי שיבוא מוזמן אח"כ להאזנה אצלי בבית :jump:
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: לוח GA-7VM400M-RZ הכ.קול הוא VT1617 של VIA והמחשב עבר התקנה מחודשת של בXP הורדתי את הדרייברים מאתר של VIA, הכרטיס קול עובד(יש מוסיקה) אבל המיקרופון לא בדקתי בהגדרות ושם ראיתי משהו מוזר בPLAYBACK אני יכול להוריד את הV מהשתק של המיקרופון בRECORDING אני לא יכול להוריד אותו בשום תוכנה המיקרופון לא עובד הבעיה היא לא במיקרופון כי הוא עובד נפלא במחשבים אחרים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט את הצלילים אבל יש EQ רק במדיות ואני רוצה לשלוט בכלל על כל הצלילים במחשב.. למשהו יש תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי חיפוש באתר אבל לא מצאתי משו שיכול לעזור לי כל כך... מה שכן היה קשור לנושא שלי פשוט היה מאוד ישן ואני מניח שהמחירים לא אקטואליים אז אני צריך עזרה אין לי יותר מידי ידע כללי על נגנים ועל האפשרויות ואין משו ספציפי שאני מחפש בנגן... רק שתיהיה איכות סאונד טובה (כדי שיהיה אפשר לחבר גם לרמקולים ולשמוע כמו שצריך) ושיהיה בנפח של 512מב... אם אפשר לדחוף בתקציב הזה 1גב אז בכיף תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מערכת ק״ב לסלון 5 מטר מרובע עם טלוויזיה של 42 אינץ של lg וסטרימר Xtreamer. התקציב הוא עד 3 אלף. אני מחפש מערכת פשוטה שתעשה את העבודה ותיתן לי להנות יותר מהסרטים. יש אפשרות לרמקולים אלחוטיים ? תודה=]
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-