אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם ישנה דרך לשפר את איכות הסרטים שאני מוריד מהאינרנט? יש לי מספר קטעי ווידאו שצולמו מזמן במצלמה ביתית והאיכות לא טובה, האם ניתן לשפר את האיכות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי ממיר יאס המחובר באדום צהוב לבן(RCA נדמה לי)לכרטיס הטלויזיה WinTV-PVR150 והמחשב מחובר למסך 24' איכות הצפייה זוועתית!יש ארטיפקטים(לעיתים רחוקות וקטנים)והשחור לא שחור עם מן נמלים כאלה....וכשאני רואה סרטים רגילים(לא דרך הכרטיס)אז רואים נהדר.... או שיש בעיה עם הכרטיס או שהוא לא מספיק... מה ההצעות? ואם הבעיה היא שהכרטיס חלש אז על מה אתם ממליצים עד 800ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני פונה לצורך עזרה לאישה מבוגרת. מדובר על אפשרות לפייה(בעיקר של סרטים) בטלביזיה דרך דיסק און קיי. הטלביזיה מסוג "TOSHIBA 42 שיש בה כניסה אחת של USB וכניסה אחת של HDMI . ה-USB תומך רק בתמונות ולא בוידאו. ניסיתי עם סטרימר וזה עובד אבל זה מסובך מדי בשבילה. יש למישהו פיתרון קל להפעלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם יהיה הבדל ביצועים אם אני יעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול?? ואם כן אפשר לינק להדרייברים הכי מעודכנים של\ sound blaster live! 5.1 עכשיו יש כמה גירסאות לכרטיס הזה ובדקקתי על הכרטיס עצמו ..רשום עליו soundblaster live! 5.1 digital תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני לא מרוצה מהאוזניות (מחפש משהו יותר איכותי) של RIO אז אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח ... בנוסף חשבתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי על : CREATIVE SBS 370 sub + 2sp או CREATIVE LX220 אין לי תקציב יותר גבוה מ250 לרמקולים ... הממ לא יזיק גם לינק לקניה ...
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עוד שבועיים אני טס לחול ושם עומד לרשותי תקציב של 330 דולר (גג, ללא חריגה בדולר אחד.) אני מתלבט בין iPod G4 Zen touch iRiver H320 מתי שהכי חשוב לי זה שהבטרייה לא תגמר מהר רציתי ללכת על הריבר, אבל שמתי לב שיש לו פונקציות של ווידאו = לא 16 שעות של זמן בטריה ז"א אם אני אראה שעה ווידאו מתוך ה16 שעות ישארו לי בערך 8 שעות למוזיקה ולא 15 מתי שבפוד זה לא יקרה לי. ושם אני אשמע אך ורק מוזיקה. ובזן בכלל יש 24 שעות ככה שאני בטוח מהבחינה הזאת. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? אני ביינתים רואה יתרונות בכל אחד מהמוצרים ואני לא מצליח להחליט תודה מראש :]
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי חבר שלי רוצה לקנות לקראת הגיוס שלו נגן MP3 בתקציב 500 שקל פלוס מינוס. מה אתם מציעים במחיר הזה? אפשר להסתפק בנגן פשוט או שזה יהיה טיפשי? יש לי חבר אחר שיש לו ג'נרי כבר שנה שלמה והוא מסתדר סבבה איתו.. אגב מה ההבדל בין רדיו מובנה לרדיו משולב באוזניות? מה זה אומר בעצם רדיו מובנה במכשיר? :
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בעיקרון הטווח הוא 3000-4000 הטלויזיה היא לסבתא שלי והמטרה היא נוחות ולא רק איכות צפיה כי היא לא רואה HD וזה רק מחובר לכבלים, אפילו לא לDVD.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה משיגים\כמה עולה כרטיס כזה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שיהיו גדולות ונוחות עם סאונד טוב, ומיקרופון באיכות גבוהה מאוד. חשבתי לקחת את LX3000 של Microsoft אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות מארצות הברית עד 300 ש"ח איזה לדעתכם ???
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי GRADO SR80 כמו שידוע אלה הן אוזניות פתוחות,זאת אומרת ניתן לשמוע די חזק מבחוץ מה שבעצם בן אדם הלובש את האוזניות שומע אז רציתי לשאול אם יש איזה משהו שיכול להפחית את הרעש החיצוני בלי לפגוע באיכות של הצליל עצמו?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול USB עם LINE-IN , לשימוש הקלטות תקציב עד 200 ש"ח , היחיד שמצאתי הוא זה http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DIGITALMUSICLX&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם יש יותר זול\מומלץ ....תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לא מכיר את השוק לא יודע את המחירים. מחפש כרגיל יחס איכות\מכיר אופטימליים. מכשיר הפלא שלי 5310 יש לי אוזניות HD-45 נשמעות לפי טעמי לא רע אבל בעיה בשבילי בגלל שהם כל הזמן נופלות מהאוזניים (למרות שיש לי תעלות די קטנות) לדעתי בגלל כל הבגדים והמעיל שמפריע. מחפש אוזניות כפתור טובות. כניסה 3.5 ממ . שמעתי כדי לקחת את הCX300 אבל המחיר מוגזם לדעתי 180 ש"ח לאוזניות כפתור???
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן כולם המשפחה שלי מתכוונת להחליף את הTV בסלון שלנו למשהם יותר מודרני השימוש העיקרי יהיה לDVD וקצת כבלים מבדיקה בזאפ והדיון הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314082.0 נראה שה PS42Q91H Samsung הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב זה אבל חשבתי גם על LCD 42LC4 LG ו-LCD 42A3500 Toshiba רציתי את דעותכם בנושא וגם לשאול 1. האם לקנות מהאתר הזול ביותר מזאפ או ממקום אחר? 2. אני בספק אם ההורים שלי אשכרה ילכו לראות טלוויזיות בחנות, ואני רק בסופש"ים בבית, עד כמה תהליך זה משמעותי לקניה? וכמה יכול להיות הבדל? תודה מראש Dolby
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, קניתי DVD של פיונייר 400A. הבנתי שכדי לראות כתוביות כמו שצריך, צריך לעדכן Firmware. איפה אני מוצא את העדכון הזה? ואיך אח"כ אני מעדכן איתו את ה DVD? תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רמקולים חדשים של altec lansing הדגם vs4221 מה אתם אומרים עליהם אני חושב לקנות אותם?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחליף את הX-FI FATALITY שיש לי כרגע ב X-FI ELITE PRO או שלמישהוא יש הצעה יותר חזקה? יש למישהוא הצעה יותר חזקה מהELITE? למשחקים בלבד...
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
צוהריים טובים תראו יש לי מערכת אבל אין בא יציאות לחיבור למחשב או לטלויזה?! יש לי רק לחיבור רמקולים!! האם אפר להוסיף יציאות כאלה? ועם כן איך?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1.יש לי אפשרות לקנות את הסאב הזה ב-900 שקל. עכשיו אני רוצה להשתמש בו כמשלים למערכת מיני פשוטה למטרת שמיעת מוזיקה, ולא לסרטים. אין לי רסיבר, כך שאת הסאב אני רוצה לחבר ליציאת סאב מהכרטיס קול של המחשב. מה אתם אומרים ? איך זה יישמע ? נראה לי שזה הסאב המדובר: http://www.crazyedi.co.il/products/69716 ואם תמצאו קישור אליו באתר עולמי ותביאו לי אני ישמח 2. והכרטיס קול (Gigabyte 945P-S3 - Realtek) יוציא סאונד לסאב מקבצי MP3 רגילים של סטריאו, לא חייב קובץ מקור של ערוץ סאב נפרד, כמו AC3 לדוגמה ? תודה, לירן
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ברצוני שתהיה לי מערכת קולנוע בייתית כרגע יש לי: טלויזיה dvd recorder ברצוני לבצע את ההשקעה הקטנה ביותר שניתן, לא יותר מ1300 ש"ח (אם ניתן פחות-חשוב). תודה מראש ptyahoo. נ.ב האם זה אפשרי להשתמש ברמקולים של 5.1 למחשב (כמו של קריאיטיב או לוג'יטק) למערכת קולנוע בייתי?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם התוכנה CUBEACE ? ומדוע רוב המוסיקאים משתמשים בה לערוך כל מיני דברים ולייצר.. בקיצור מה אפשר לעשות איתה בכללי. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס Hauppauge WinTV PVR 150 והוא עושה בעיות עם מערכת הפעלה 64 ביט אז החלטי לקנות אחד חדש. איזה כדאי לקנות במחיר של עד 350-300 ש"ח שעובד בווינדוס 7 64 ביט ועם מדיה סנטר. איך הכרטיס Hauppauge WinTV-HVR-1400?? אני פשוט רוצה לקנות מKSP וזה הכרטיס של Hauppauge שהם מציעים.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
ה-h300. אני יודע שהשלט של הדרה הישנה מתאים, אבל שמעתי שברגע שיצא עידכון קושחה הוא לא יתאים יותר. רציתי לדעת אם יש כזה שלט וכמה הוא עולה בניו יורק, כי אני נוסע לניו יורק עוד חודשיים ואני קונה את הH320 או את הH340 עוד לא החלטתי, אבל הבנתי שהוא מגיע עם שלא בלי LCD, ורציתי לדעת כמה יעלה לי לקנות שלט בנפרד, ואיפה אפשר לקנות אותו בניו יורק. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-