אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הרמקולים האלו בערך לפני שנה שנתיים אולי יותר אני לא זוכר כבר בכל אופן אני כמעט בטוח שהכבל שהיה אמור להיות שם נגנב וסגרו את החבילה מחדש באותו הזמן זה לא עניין אותי כל כך אבל כרגע אני רוצה להפעיל אותם וחיפשתי בכל מקום כבלים כאלה ואין אני חייב את העזרה שלכם במציאת הכבל המתאים לדבר הזה ! זה פשוט לא הגיוני...! ככה זה חיבור של שלוש יציאות מהמגבר למחשב כמו בננה של שלוש ואחד... הנה תצלום של הכניס מאחורה... שםgenius sw-5.1 1000 http://www.s i z.co.il/view/ja2k5m1u2zmj.jpg.htm לא ידוע למה זה מצנזר ולא נותן להשים את התמונה אז פשוט תמחקו את הרווחים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול איך המסכי טלוויזיה של PROVIEW טובים ? כי ראיתי אצל אחד טלוויזיה 32 אינץ והתמונה הייתה כזאתי חדה! ממש הטלוויזיה הוציאה כזאת איכות שהתפעלתי איך זה ממש טלוויזיה איכותית ממה שראיתי , והיא עולה 3,000 שקל (אין לי ת'דגם במדויק אבל זה טלוויזיה מהסדרות החדשות בערך) אז איך הטלוויזיות שלהם אמינות טובות אין פקים וכו' יש לכם מושג ? וגם על הדרך אם אפשר המלצה לטלוויזיה טובה בתקציב הנ''ל.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר את הערכות האלה שמעבירות תמונה וקול ממחשב לטלויזיה כמו ICTV וכאלה.. יש לי כמה שאלות בקשר לזה: *מערכות כאלה אמינות? *הם פוגעות באיכות התמונה או הקול? *איפה אפשר להשיג מערכת כזו במחיר נורמלי לא כמו באתרים הנ"ל.? אשמח לשמוע ממישהו שרכש מוצר דומה לזה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום פורום. אני מתלבט בין כמה אוזניות, אני ירשום את השם הלינק שלהם ואת המחיר (KSP) : Razer Carcharias : http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169415800/categoryId.35096300 390 ש"ח SteelSeries 4H : http://www.steelseries.com/int/products/audio/4h/information 250 ש"ח בKSP SteelSeries Siberia : http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-full-headphone/information 280 ש"ח בKSP SteelSeries Siberia v2 : http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-v2-full/information 350 בKSP SteelSeries 5H v2: http://www.steelseries.com/int/products/audio/5hv2/information 390 ש"ח בKSP אני צריך אוזניות שנותנות את התמורה …
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק לחיבור HDMI בין המחשב לLCD אני לא יודע איזה מהכבלים באינטרנט הוא לחיבור למחשב ואיזה לא ??
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ הקלטה של שיעור. הבעיה היא שמטבע הדברים ישנם הרבה רעשי רקע, ואני מעוניין לנקות אותם. עד עכשיו השתמשתי בכל השיטות הידועות לי (ניקיתי את הדיסק עם שואב אבק, ניסיתי לשטוף אותו, לשלוח לניקוי יבש, אקונומיקה, חשיפה לקרינה רדיו אקטיבית במנות קצובות ועוד) בקיצור אין לי מושג איך לעשות את זה. לכן אני פונה אליכם בצעד נואש (נשאר לי דיסק אחרון, ומבער 5 להבות). אני זקוק לתוכנה ולמדריך. בתקווה לעזרה... 15helps
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן ואני מתלבט ביןשניהם על מה אתם ממליצים על הקריאטיב zen vision m 30gb או על אייפוד וידאו 30 gb?
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT מעבד AMD Athlon 64 3000+ וזיכרון של 1GB . השאלה אם אני אוסיף כרטיס טלויזיה מקליט אני אוכל להשתמש במערכת הזאתי כ - HTPC עם טלויזיה 32 אינצ'.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המחשב מייצר צפצוף קבוע בגובה מסוים, שיכול להימשך לשעות, ולא הצלחתי להעלים בשום אופן פרט לניתוק הרמקול מהמחשב / כיבוי הרמקול. מדי פעם הצפצוף פשוט נעלם, בלי סיבה ניכרת לעין. (ואז מופיע שוב לאחר זמן מה, שוב בלי סיבה ברורה) אתם מכירים גורמים נפוצים לבעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כמה דקות של שירים אפשר לשים???
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה 47 אינץ' אני רוצה טלוויזיה טובה אבל לא יותר מדי יקרה אני חשבתי בהתחלה על סמסונג או על הייר אבל אני עוד לא סגור על זה... אני רוצה גם טלוויזיה שתיהיה איכותית לXBOX שלי :-) תודה לעוזרים דרך אגב גם הLG נראת לי טובה..
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה מין סדרה של רשרושים ברמקולים, כאשר אני מאזין למוזיקה. זה מעצבן וזה נשמע כמו מין שקיות כאלה שזזות,אבל ממש מעצבן. יש לי מערכת Panasoic Ak-Sc520. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הבעיה שאני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך, למשל אני מפעיל סרט כל שהוא, את הקול אני שומעה דרך הסאב מאוד חלש ואת המוסיקה אני שומע דרך הרמקולים. אני משתמש אם תוכנה של realtec hd audio manager תודה.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה שאמרתי בנושא, לאחר שעברתי על כל הפורום ולא מצאתי את מה שחיפשתי. 1. היה לי GAMECOM 777 שנשבר וכעת אני מחפש מחליף ראוי, עד 300 שקל. חייב להיות מיקרופון (הדסט). רצוי שיהיה בס טוב. אני יודע שהאוזניות הנ"ל לא משהו 2. היה לי CX 55 של סנהייזר שצד אחד שלו עכשיו נהיה יותר חלש - גם לזה אני מחפש תחליף ראוי. את הסנהייזר הנ"ל קניתי ב45שח מDEAL EXTREME וכעת אין להם את זה במלאי אז אני נאלץ לחפש תחליף בערך באותו מחיר או מקס' 80 שקל. אודה לכל הכוונה לגבי 2 סוגי האוזניות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישלי כרטיס פשוט 128 MB עכשיו אני רוצה לחלק אותו לשני צדדים יענטו sterio בישביל לטקלט מהמחשב איך אני יכול או שאני חייב עד כרטיס קול?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 200 וואט לאוטו, יש איזה דרך לחבר אותם למחשב?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול מה אתם אומרים להשתמש בכרטיס קול אונבורד שהוא בעצם CMEDIA 5.1 או בסאונד בלסטר לייו 4.1? רציתי לשאול גם האם שניהם תומכים ב EAX? ועד איזה גירסה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני ארגיש הבדל משמעותי ע"י השידרוג? (הכוונה לאודיג'י SE\VALUE)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שפירמטטי את המחשב הנגן היחיד שלי היה הווינאמפ עכשיו שהתקנתי אותו או כל נגן אחר הם שולחים לי שגיאה: direct sound output v2.47 error bad direct sound driver please install proper drivers or select another device in configuration error code:88780078 אין לי מושג מה צריך לעשות כדי לתקן את זה אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש העיקרי במסך הוא בתור מסך מחשב יעודי למשחקים , סרטים , אינטרנט ושימושי מחשב רגילים. מרחק הצפייה הוא בסביבות 3 מטר. המסך שראיתי שנראה לי מעניין הוא Samsung UA32EH5000 LED . הוא 100HZ ו LED. איך הוא? אם מישהו מכיר מסך אחר מומלץ או חסרונות משמעותיים שיש ל 100HZ , אז אני אשמח לשמוע. כמו כן , ראיתי גם את המסך הזה LG 32LK430Y LCD שעולה 300 שקל פחות , אבל הוא "רק" 50HZ. האם שווה להוסיף כסף על מסך יקר יותר או שזה מספיק? אני גם אשמח להסבר על סוגי הפאנלים השונים במסכים. ראיתי שיש פאנל IPS. וגם האם למסכים האלה יש לאג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
וגם ראיתי שעדיף את הגירסה האירופאית כי אפשר להשתמש במכשיר כדיסק און קי - מה זה אומר בדיוק ?? כי אני יודע שהנגן משמש גם ככונן נייד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. יש ברשותי מערכת קולנוע בייתית שכוללת: dvd reciver של denon רמקולים של koda: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר אני רוצה לקחת את הרסיבר והרמקולים ולחבר אותם למחשב ..יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח 5.1 (ac97) 1.האם ניתן לחבר את הרסיבר לכרטיס קול? אם כן: 2.לאיזה כניסה מחברים את הרסיבר או הרמקולים? ובאמצעות אילו קבלים? 3.לאחר החיבור . חוץ מזה שאני צריך להגדיר בהגדרות הכרטיס קול שיפעל על 5.1 יש משהו נוסף שצריך לעשות כדי שיפעל על אפקטים של סראונד? תודה מראש לעונים..
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן חברה רציתי לדעת עם בנגן הזה יש הבדל בין הגרסא אירופית לגרסא האמריקאית אם אפשר תשובה מהר למה זה דיי דחוף תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
Dear All, Lets say that I buy a multichannel sound card Lets say that I have 5 speakers Lets say that through speaker 1 I want the output of the drums; speaker 2, the output of the guitar; speaker 3 the bass; speaker 4 the voice of the singer; speaker 5 keyboards. Is there any software that can do that over regular sound cards (like those of creative, for example)? Your help will be much appreciated. Cristal Warrior
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-