אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מדובר בנגן תקליטורי MP3 נייד. http://www.irivernordic.com/products.php?pid=14 מהו טווח המחירים של המכשיר הזה והאם הוא בכלל זמין בארצינו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שיטוט קל ב Kickstarter בעקבות המוצר האדיר הזה http://www.kickstarter.com/projects/556341540/pressy-the-almighty-android-button ראיתי שיש שם פיתוח של USB DAC ואבדיוק לאחרונה התחלתי להתעניין באחד, יש לי ATH M50 ואני רוב שעות היום בספריה, ולמחשבים פה יש כרטיס קול מחורבן "Beats" בחיי, ששמעתי יותר טוב עם נגנים סינים ב15 שקל. אז ראיתי את זה http://www.kickstarter.com/projects/gavn8r/geek-a-new-usb-awesomifier-for-headphones?ref=category ורציתי לדעת אם זה משתלם/שווה את זה, או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להכניס מערכת קונוע ביתית לסלון שלי (יש לי שם טלויזיה FHD 42") אני לא מבין כלום בעסק הזה, לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא 2000-3000 ש"ח - לא יותר מזה, כי אני יודע שבתחום הזה השמים הם הגבול. הנה הדרישות שלי מהמערכת : - מחיר 2000-3000 - קומפקטית, יפה, לא גסה, הרמקולים שלא יעמדו על עמודים (האחוריים בוודאי שלא, על הקדמיים - צריך לחושב- לא כל כך משנה) -שתתמוך בכל פורמטי האודיו למינהם. - אם צריך אז גם המלצה לנגן DVD שיהיה לה אך שיתחבר לטלויזיה בחיבור HDMI עם חיבור USB ויתמוך בכל פורמטי הוידיאו. -אני גר בנתניה אז אם יש משהו מהאזור - זה עדיף מאוד.. זהו.. אני מקווה שאני ימצא משהו שיספק אותי ולכם תודה רבה על העזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
התוכן בכותר. אם זה לא המקום המתאים(לדעתי כן), אז תעבירו. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני הולך להעביר את המחשב לחדר אחר ואני רוצה לשמור פה את המערכת בחדר שכיום המחשב נמצא בו לכן אני מתעניין ברמקולים חדשים קראתי על הדגם הזה רבות אבל לא הבנתי כמה דברים קטנים... 1.אני רוצה לדעת איך הרמקולים מתחברים לסאב וופר...? 2.האם החוטים מספיק ארוכים כי אני צריך לפחות איזה 3-4 מטר לרמקולים האחוריים....?בגלל זה אני שואל את שאלה אחד לדעת אם אפשר לקנות מאריכים... 3.האם ניתן לתלות את הרמקולים בממ"ד האם אפשר לקדוח חורים ולשים אותם אם לא אולי עם איזה דבק מיוחד...? 4.מה אתם חושבים בכללי על הרמקולים האלה איך הם והאם הם שווים את המחיר? אני פתוח לעוד הצעות...! תודה מראש לעוזרים..!
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות את הטלויזיה LG 32LD460 ואני מבין שאינה מגיעה עם מתקן תליה לקיר וצריך לקנות בנפרד. האם מתקן התלייה הבא מתאים לטלוויזיה? http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=25119 תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מקרן Mitsubishi HC3100 עם מתקן תלייה כנ"ל: http://www.softec.co.il/product.aspx?p_id=3032 המתקן הזה לא יציב בגרוש, וכמה שלא מחזקים את הברגים, נגיעה קטנה בכבל HDMI שמחובר במקרן מיד מסיטה את המקרן. מישהו מכיר מתקן תלייה טוב? או מתאים ספציפית לדגם?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עבור חבר DVD קורא DIVX עם כניסה ל-USB ותמיכה בכתוביות בעברית. לאחר חיפוש התמקדתי בשני דגמים שנראו לי מתאימים: Pioneer DV320 ו-LG DV482. אני מתקשה למצוא את ההבדלים ביניהם. הם נראים דומים מאוד, אך ה-PIONEER עולה כ-100 ש"ח יוצר ואני תוהה מדוע. אשמח אם תשפכו אור על הנושא. כמו כן, אני מבין שלשני המכשירים אין עדכוני קושחה (פרט לעדכון הרשמי ל-Pioneer DV320, שמטפל למיטב הבנתי בגודל הכתוביות בלבד). אם זה חסרון? האם המכשירים מגיעים "מושלמים" או שיש צורך בעדכון, רק שזה טרם נכתב ע"י אף אחד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אסביר לכם את המצב שלי, יש לי חנות ספורט שבה אני מוכר נעליים, כל לקוח שבא אני רוצה לצלם אותו רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב הנייד שבחנות בכדי לראות את מה שצולם בslowmotion בשביל ניתוח טכניקת ריצה על מנת שאוכל לייעץ לו על הנעל הכי מתאימה לו. בשביל זה יש לי מחשב נייד עם כניסות USB Firewire1394 S-video, במחשב יש תוכנה בשם Dartfish לניתוח וידאו, יש לי מצלמה DCR-DVD308E של סוני דיגיטלית אשר שומרת על DVD סרטונים שצולמו עליה, בעצם מה שאני צריך הוא לצלם את האיש רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב ישירות בכדי לנתח בעזרת איזשהי תוכנה בslowmotion (אני יכול לוותר על הDartfish אם יש תוכנות יותר טובות או שהיא לא מאפשרת זאת ויש תוכנות אחרות שדרכם אפשר). זה צריך להתצבע במהירות הכי גב…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אוקי,אז המינידיסק שלי נדפק, ואני נואשות זקוק לנגן. אני צריך אותו עם ג'יגה לפחות(שזה כנראה המקסימום שאפשר להגיע במחיר הזה), לא שברירי,לא ציבעוני ועם איקיו קאסטום. כעיקרון חשבתי על הסנדיסק סנסה e140 ,אבל ברוב הסקירות התייחסו לשיטת ניגון עם התגיות כדבר רע,למרות שנאמר לי שזה קיים ברוב המכשירים. אני בעיקרון מחפש לעשות שאפל על אלבום מסויים,או על כמה אלבומים של אותה להקה מסויימת, זה אפשרי עם הסנדיסק סנסה e140? חוצמזה מה ההבדל הממשי בין הe לm?, מה כדאי יותר? הסנדיסק מתאים? או שיש הצעות אחרות?< תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , בשעה טובה הותקנת טלביזית הפלזמה שרכשתי ועשיתי הכנה לרמקולים (הושחל כבל)בתוך גבס כך שהמטרה לרכוש רמקולים שקועים (4 יחידות , קידמיים ואחוריים) + רמקול סנטר וכמובן סאב וופר. מה עוד צריך ? אהה כמובן רסיבר.. אין לי מושג מאיפה להתחיל או מה מומלץ ובטח לא עלויות. אני מכין את עצמי להוצאה של כמה אלפי שקלים - השאלה מה לקנות מאיפה וכמובן בכמה. תודה מראש לסבלנותכם.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות אותם בנפרד או שאכלתי אותה בגדול? זה יהיה ממש טיפשי לקנות את האוזניות עוד פעם רק בשביל הearbuds
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
נאבדו לי הגומיות של JBL 220 איפה אפשר להשיג? הגומיות שאוטמות את האוזניים במידה הכי קטנה. תודה מראש ערן
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
תקשיבו אני לא יודע מה להחליט לקנות IRIVER H320 או ipod photo תגידו מה אתם חושבים לי מספיק 20 גיגה ואם תוכלו לתת לי אתר ישראלי של IRIVER וגם את העיגכון לעברית אני יודה לכם מאד
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סוף השנה מתקרב, ואני יודע שנוהג בדרך כלל לפרסם את דעת העורכים בתחומים השונים (באתר זה ובאחרים), חשבתי שיהיה מעניין לתת גם למשתמשי הפורום את האפשרות לבחור מה לדעתם היה מוצר השנה בתחום נגני האודיו (בכוונה לא הכנסתי לרשימה נגנים שיש להם תוספת כמו ניגון וידאו וכו')... אתם מוזמנים לבחור כמובן על פי השיקול של המוצר החדשני ביותר, המשתלם ביותר (או כמובן מה שרכשתם בעצמכם). מכיוון שאי אפשר להכיל ברשימה את כל הנגנים הקיימים, בחרתי את הבולטים ביותר, אם יש לכם דעה אחרת, תבחרו OTHER כמובן. כמובן, שאם אתם רוצים, בנוסף להצבע שלכם, תוסיפו גם פוסט עם הסיבה לבחירה (אבל אל תהפכו את הפוסט למלחמת נגנים וכו'.. אין צורך, יש כבר מספיק פוסטים כאלו). --- לגבי הכפתורים בסקר שלא יצאו טוב.. זה לא באשמ…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש לקנות כמו שכתוב בכותרת, נגן DVD נייד. הנגן צריך להיות עם חיבור לטלוויזיה באיכות טובה, שיקרא XVID DIVX וכל שאר הפרורמטים הנפוצים חשוב גם שיקרא כתוביות כמו VOBSUB אפשר להציע גם נגנים שלא זמינים בארץ.. תודה מראש :]
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי רדיו דיסק חדש לרכב, JVC KD-R506 ויש לי שאלה בקשר לנגינת קבצי wav. בדקתי בחוברת שלו ומצוין שם שהמערכת תומכת בפורמט mp3 ו wma. לא מצוין ש wav גם נתמך. אז ברור לי שדרך ה usb אני לא יכול לנגן דרכו קבצי wav - lossless, אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לצרוב דיסק עם קבצי wav ולנגן במערכת? ( wav מ rip של דיסק מקורי, לא מכווץ) ואם המערכת תנגן את הקבצים, היא תנגן אותם ב bit rate המקורי של הקבצים בדיסק?, או שהיא תבצע המרה בדרך ותוריד bit rate? מקווה שהבנתם את השאלה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייה לי תכרטיס קול MADIUO ריבלושן שלא תומך בווינדוס 7 עשיתי הכול בשביל שהכרטיס קול היסתדר קניתי עכשיו תASUS D1 עכשיו הכול פועל בסדר גמור רק הבעיה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול לא שומעים כלום! חיברתי לקול החיבורים של הכרטיס קול ולא הצלחתי עכשיו בכול חיבור רשום איזה משהו אבל ממש ממש קטן היא אפשר לראות מה רשום מרוב שזה קטן בלתי אפשרי אז אני מחבר לכולם אז יש 2 אפשרויות 1 הכרטיס קול לא תמוך אבל שמעתי שכן ... עם לא אז עשיתי טעות שקניתי תכרטיס קול הזה .. ואפשרות שנייה זה ההגדרות שבמחשב אמרו לי תמחשב אפשרות של LINI IN עכשיו לא מוצא שום אפשרות כזאות חשפתי בדריבר ראיתי שזה מסומן על אדום כזה זה נמצא שם נMIXER עכשיו זה מסומן על אדום והיא אפשר לסמן שלא יהיה על אדום אפשר לעביר את …
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב כך הipod shuffle נשאר אותו דבר ipod mini המחיר ל4gb ירד ל199 דולר ויש אחד חדש של6gb מחירו 249 דולר, חיי הסוללה גדלו ל18 שעות בשני הדגמים בקשר לסמכים צבונעים אין. מהipod הרגיל ירד דגם ה40gb דגם ה20gb נשאר אותו דבר באותו מחיר. בipod photo הדגמים יהיו 30 ו60 גיגה במחירים של 349 ו 449 דולר בהתאם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, נגמרו לי הכניסות האופטיות ברסיבר, עכשיו אני רוצה לחבר אליו סאונד עם כבל קואקסלי.. מישהו יודע איפה לעזאזל אני משיג אחד כזה? וכמה זה אמור לעלות לי?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי מה המצב אני מחפש נגן mp3 עד 130 דולר לקניה בארצות הברית לפחות גיגה תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכם התיעצות לפני קנייה,הסוגים הם רבים אבל רציתי לדעת בדיוק מה הכונה בתאור המוצר שהם אומרים מציג סירטון וידאו וגם רושמים בפורמט MPX או MTV או AMV מהם כל הפורמטים האילו וגם איך יוצרים אותם אולי בעזרת איזה תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות נגן MP3 בגודל של 2G ( ואם אפשרות הרחבה במידה וניתן ), אני לא צריך אותו כדי לראות וידאו, או תמונות אך אם זה כולל ( שוב אין זה חובה ) זו יהיה תוספת נחמדה שאני מאמין שאמצא לה שימוש . הדברים שכן משמעותיים לי בנגן הם: נגן שידע לקרוא כמה שיותר פורמטים של שירים ( MP3, WAV, וכ"ו), בעל איכות סאונד טובה ככל שניתן , ווליום חזק וכן עם רדיו מובנה בו באיכות קליטה מתקבלת על הדעת !! אני מייעד אותו לשימושים רבים - לשימוש ברכב, בנסיעה באוטובוס או אופניים, לריצות , ובכלל לכל פעם שארצה לשמוע מוזיקה מחוץ לבית ולכן גם חשוב שתהיה לו סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן (אם זו תהיה סוללה AA או AAA זה יהיה מצויין אך לא על זה תיפול הקנייה). אז הינה היא שאלתי לכם לאור כל הפירוט ה…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לנגן (ואם יש צורך אז גם תופסן לכתף או משהו שיהיה נוח בריצה) לריצה/רכיבה אל אופניים, וגם לאוזניות. מבחינת אוזניות אין לי ניסיון טוב עם אלו שנכנסות בתוך האוזן אז אולי עדיף over the ear כלשהם. איכות שמע לא קריטי בכלל העיקר שיעבוד טוב ושיהיה כמה שיותר לא מורגש במהלך ריצה. אשמח לייעוץ
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-