עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האוזניות ישמשו למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676013 מה דעתכם? יש משהו עדיף במסגרת התקציב?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by itaysp,

טוב אז ככה.. הלך לי הדיסקמן לפני כמה חודשים.. רציתי לקנות דיסקמן שתומך ב MP3... אבל עכשיו שיניתי את הכיוון... ואני רוצה לקנות נגן שפועל על זיכרון... שמעתי הרבה דברים מאד טובים על ה IPOD... אם אני אקנה, אז אני אקנה את ה 20GB מכיוון שהוא בא עם הנרתיק והמעמד והשלט, ולקנות את כל הדברים האלה בנפרד עם ה 15GB בסוף יותא יותר... וגם כי אני מעדיף 20... אבל בארץ המחירים נורא יקרים... וה IRIVER יוצר בערך כמו המחיר של ה IPOD... לIPOD יש המון תוספות מדליקות כמו המשדר רדיו.. לIRVIER - אני לא יודע כמעט כלום עליו מישהו מהם תומך בעברית? האם זה יקרה בעתיד? קראתי ב PC PLUS שאפל אמרו שאם ה IPOD יתפוס תאוצה בארץ הם יעשו תמיכה לעברית.... אבל בגלל המחיר בארץ אני לא חושב שהרבה יקנו באר…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  3. צריך איכות סאונד טובה, עם מינימום רעשי רקע. תקציב בין 100 ל-150 ש"ח, ניתן קצת להתגמש. תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by shahar77,

אני מקווה שז נכנס לקטגוריה של "קולנוע ביתי". אני מחפש לקנות DVD חדש ב-200-250 גג! אני רוצה חדש ככה שלא רציתי לפרסם את זה בTRADEZONE אם זה לא מתאים לפורום או עובר על איזה חוק אז תימחקו את זה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  5. יש לי כרגע winTV pvr-150 MCE ואני לא מרוצה מהאיכות תמונה(הכל כך ירודה שלו) יש לכם המלצה על כרטיס טלויזיה(חיצוני או פנימי עדיף חיצוני) שייתן איכות תמונה יותר טובה?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by AMD-ALI-G,

יש לי בחדר 4 רמקולים ובגלל שהחוט שלהם קצר אז הם מאוד מאוד מאוד קרובים ואין אפקט מתאים. אז אני רוצה לקנות כבל של 10 מטר בשביל לפצל תרמקולים ולשים 1 בכל פינה בחדר. אז כמה זה עולה? וכמה עולה מחזיק של רמקול שתולים על הקיר?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by mp91,

אני מחפש אוזניות מקסימום 100 120.... אני יודע שזה קצת מאוד אבל ראיתי את האוזניות האלה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8770&catid=930 שימושים זה למשחקי רשת לאינרנט(סקיים.. ונטרילו) ושירים... מה אתם אומרים??

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  8. Started by OFF-RoaD,

קודם כל-גרסא אירופאית. קניתי את הנגן (6 גיגה) חדש, עידכנתי קושחה (בוצע אוטומטית), העברתי לעברית, הפכתי שירים והכנסתי אותם לנגן-עד כאן הכל טוב ויפה. רואים את הכל לפי אמנים ואלבומים, ממש כמו שצריך-הייתי מאושר. אני מתחיל לנגן שיר, כולי שמח וטוב לב, פתאום עובר שיר והתמונה על המסך-לא משתנה. שם השיר נשאר כשם השיר הקודםן. ככה הנגן תקוע על אותו שיר. כשיצאתי חזרה לתפריט הנגן בילגן לי את כל הרשימות, האלבומים לא מופיעים יותר תחת האומן, וכל הרשימות שעמלתי עליהן כל כך קשה נעלמו. חשוב לציין שהשירים עצמם עדיין נמצאים על בנגן. התבאסתי קשותף ואני מחפש דרך לפתור את הבעיה. זו בכלל בעיה רק אצלי או בדגם בכללי? תודה מראש לעונים! עודד.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by Electric Boom,

למישהו יש ניסיון איתם? נראות טוב על הנייר - אני צריך לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.

10. Started by 888,

עד 400 שח שיש בו רדיו מקליט רדיו ושיהיה איכותי.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by hal,

הי, האם אני יכול לחבר מגבר אוזניות לכניסת s-video output של רסיבר av כדי לשמוע דרך המגבר אוזניות רדיו? תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Merovingian,

יש לי רסיבר ישן, harman kardon 730 שמחובר למחשב. הערוץ השמאלי שלו מנגן מאוד מאוד חלש, עד כדי כך שבקושי שומעים אותו והערוץ הימני בסדר גמור. יש לכם רעיונות לגבי מה עלולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לטלפל בזה?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  13. טוב אז ככה קניתי את הרמקולים ויש לי כמה שאלות לגביהם. אציין דבר ראשון ששומעים מצויין ולפחות בינתיים אני מאוד מרוצה מהם,הסאב וופר מפחיד כמה שהוא מרעיד את הרצפה בעוצמת סאב חזקה. אבל יש לי כמה שאלות: 1.בשירים שקטים כגון alicia keys - Fallin' או Led Zepelin - Starway to Heaven אז בקטעים של הכלים,השקטים יותר,הרמקולים כבר עושים רעש סטטי ("סססס" כזה)שאפשר בהחלט להבחין בו,כבר באמצע מד הווליום(שהאמת זה ווליום די חזק,אבל לא יודע אם זה אמור להיות ככה)..מה אתם אומרים?בעיה ברמקולים?זה ככה פשוט כי הם 5.1 לא ברמה גבוהה?אולי בעיית דרייברים והגדרות?מקווה שלכם הפתרונים 2.לפעמים קולות הדיבור שיוצאים דרך הCenter נשמעים לי קצת מתכתיים כאלה.אתם מכירים אולי מקרים דומים?אולי אני סתם הוזה? 3.בשיר…

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by hell,

אני יושע שהנושא כבר ניתחן ממש עשרות/מאות פעמים, אבל אני לא מצאתי שום מידע נורמלי.אני חשבתי על משהו נורמלי כמו www.enternet.co.il/Product.asp...=56&aff=zap ,אני חושב שזה שפוי במחיר יחסית ל"איכות". אני ממש אשמח אם מישהו יתן דעות או יציע משהו אחר,בבקשה תענו אני די לחוץ בנושא כי יש לי אח קטן בן 2 ולאימא שלי מישפחתון אז אני חיי על אוזניות ולא יכול לצייץ יותר מפעמים ביום.אני ממש מבקש תעזרו לי ואני מבין שאולי לרוב האנשים יותר נוח לעבוד אם אוזניות איכותיות+מיקרופון רגיל אבל לי אין תקציב למשהו איכותי ואני גם חושב שזה יהיה בלגן אם החוטים! דרך הגב שמעתי שיש לכמה אנשים בעיה מוזרה שביגלל שהמיקרופון קרוב מידי לאוזניות הוא עושה רעשים מוזרים ולא ניתן לנהל שיחה/לדבר ברור מה הסיכוים לז…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by avi112211,

יש לי רמקולים למחשב ATP3 (2.1). אני רוצה להוסיף להם עוד רמקולים, מה כדאי מבין אלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=51000000AA337&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=51MF4075AA003&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=970114-0914&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=970223-0914&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ואם יש לך רמקולים אחרים מומלצים אני פתוח להצעות.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by noam-r,

האם מישהו מכיר אתר עם תמיכה עברית לנגן mp3 disk on key של חברת prosound / smart ? האם ניתן לעדכן לו את ה firmware ומאיפה מורידים עידכון כזה ?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by iCe_bLaSt,

שלום לכל הפורום אני צריך עזרה בהחלטה לגבי קנייה של נגן MP3 מבוסס CD יש לי תקציב של 350 ש"ח , מצאתי בתקציב הזה את: אורביטרוניקס CDMP9000 (ללא שלט, לא מכיר את החברה) EXPOSED_on click_showItem^1284,normal_sales">http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_on click_showItem^1284,normal_sales Panasonic SLMP80 (ללא שלט) http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/dss/product.asp?pf_id=JImp80sl Sony BQV300 (יש שלט אבל לא תומך id3tag?) http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=802 אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לדעת מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. יש לי אוזניות סראונד של זלמן וכרטיס קול sound blaster live value קודם כל אני רוצה לוודא שחברתי נכון: באוזניות יש לי 3 חיבורים: אפור® , לבן(F), ושחור© את השחור חיברתי ל-digital out את האפור חברתי ל- rear out את הלבן חברתי ל- line out הלכתי ל- surround mixer שבדרייברים של קריאטיב ועשיתי שם בדיקה וזה פעל בסדר נראה לי.. עכשיו כמה דברים: קודם כל את הרמקולים האחוריים אני שומע ממש חלש... שחקתי במשחקים כמו ut2004 ובקושי שומעים משהו מאחורה... משום מה אני לא רואה שום אפשרות להגביר את זה עוד משהו זה שהחיבור של הרמקול סנטר/סאב וופר לא מורגש בכלל... אין שום הבדל אם הוא מחובר או לא וגם בדרייברים של קריאטיב לא ראיתי אפשרות להגביר או להנמיך את הרמקול סנטר או את הבס... אם אני לא טועה הכרט…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. ימני מסוג א ושמאלי מסוג ב' לא הורס כלום?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by jambo7,

שלום רכשתי את הכרטיס והתקנתי אותו במחשב חיברתי לו אורגן והכרטיס מתפקד רק ככרטיס MIDI ואינו משמיע את האורגן וכשמשמיעים MP3 נשמעת מוסיקה באכות נמוכה . פניתי לחברה והם טענו שיש לי בעיה עם WINDOWS XP התשובה שלהם לא נראת לי ולכן אני צריך את עזרתכם האורגן תקין עובד יפה על מחשב אחר מחשב E8400 P5Q G.SKIL 4 MB 1000MHZ WINXP רמקולים אלטק לנסינג 5021 שעובדים יפה עם הכרטיס קול שבלוח האם תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by RoyShefy,

Dolby Pro Logic II מישהו אי פעם שמע אותו ויכול לבקר אותו?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  22. שני הנגנים הם 2G... רק שהE250 זול יותר ב-200 שח.. מה יותר שווה לקנות? עריכה: מה המשקל של הסנסה?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by FlipM0de,

אחרי שעה חיפש בגוגל הבנתי שאני לא יצא מזה.. אני מחפש נגן קומפקטי שיהיה נוח לרוץ איתו וזה הקריטריון הכי חשוב. * נפח של לפחות 512MB Flash * לשימוש להפעלת קבצי mp3, אין לי צורך בפורמטים אחרים. * חיי סוללה שיהיו בסביבות ה 10-16 * עד 800 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  24. מבקש המלצה לרמקולים לצפייה בסרטים למחשב נייח - במחיר 100 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  25. Started by אוהד הפועל בדם,

קיבלתי IPOD MINI 4G ואני לא יודע איך אני מעביר שירים מהמחשב ל-IPOD. תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.