אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני ירגיש הבדל בין הX-FREE ל S3-30 Logitech ,או שהאיכות בינהם לא משמעותית? נוח לי עם הX-FREE אבל בכל זאת רציתי לדעת כי יש לי אפשרות להחליף ללוגיטק,ההבדל הוא עד כדי כך משמעותי ששוה לי להוסיף עוד 70 ש"ח? ועוד שאלה קטנה,למה על האריזה עצמה של הX-FREE אין שום איזכור שקריאטיב מייצרת אותם והם אפילו לא מופיעים באתר שלה,ועדיין לא מצאתי עליהם REVIEW אחד ?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לאחת התלבטויות קניתי את המכשיר הנ"ל. למכשיר 256 מגה זכרון פנימי ומקלט רדיו מובנה. לאחר מספר ימי האזנה רציתי לשתף אתכם בהתרשמות שלי מהמכשיר: איכות הרדיו: לא משהו. יש לעיתים בעיות קליטה. המכשיר כ"כ קטן ומרגישים שחסרה לו אנטנה פנימית רצינית . ציפיתי ליותר מהרדיו! איכות הסאונד בניגון MP3: כאן אני בדיסוננס קוגניטיבי. ברשותי דיסקמן פנסוניק ישן. במכשיר החדש בפירוש לא שומעים טוב יותר. אני מייחסת זאת לאיכות האוזניות. גם כשאני מאזינה עם האוזניות של סנהייסר (MX300) וגם כשאני מאזינה עם האוזניות שהמכשיר הגיע איתם אני לא מרגישה כל הבדל. הבעיה הכללית: חוסר כמעט מוחלט של צליל באס. כנראה שהבעיה באוזניות שאני משתמשת בהם. כיוונתי את האקולייזר של המכשיר למכסימום באס ואני לא מרגישה שיפור משמ…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רמקולים 5.1 ערוצים ורסיבר, עכשיו רציתי המלצה לכרטיס קול טוב שיוצא לי צליל באיכות טובה וב- 5.1 ערוצים למחשב. התקציב שלי הוא סביב ה- 350 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן כולם המשפחה שלי מתכוונת להחליף את הTV בסלון שלנו למשהם יותר מודרני השימוש העיקרי יהיה לDVD וקצת כבלים מבדיקה בזאפ והדיון הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314082.0 נראה שה PS42Q91H Samsung הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב זה אבל חשבתי גם על LCD 42LC4 LG ו-LCD 42A3500 Toshiba רציתי את דעותכם בנושא וגם לשאול 1. האם לקנות מהאתר הזול ביותר מזאפ או ממקום אחר? 2. אני בספק אם ההורים שלי אשכרה ילכו לראות טלוויזיות בחנות, ואני רק בסופש"ים בבית, עד כמה תהליך זה משמעותי לקניה? וכמה יכול להיות הבדל? תודה מראש Dolby
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר עם תמיכה עברית לנגן mp3 disk on key של חברת prosound / smart ? האם ניתן לעדכן לו את ה firmware ומאיפה מורידים עידכון כזה ?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, קניתי DVD של פיונייר 400A. הבנתי שכדי לראות כתוביות כמו שצריך, צריך לעדכן Firmware. איפה אני מוצא את העדכון הזה? ואיך אח"כ אני מעדכן איתו את ה DVD? תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפי מי שסמתי לב זה כרטיס הכי מומלץ בסביבת המחירים ..... הייה לי בהתחלה תכרטיס קול MADIUO ריבולשן יש לכם מוסג איזה כרטיס יותר טוב ועד כמה ? פשוט הכרטיס קול לא תומך לי בווינדוס 7 ואני כבר שנה מנסה לחפש פיתרון ולא מוצא .. בקיצור יש לכם מוסג עד כמה יש אבדל <??? ובכרטיס קול של MADIUO הייה חיבור כזה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול ... ומי הכרטיס קול לרמקולים ככה שיוצא מצב שאני שומע שכרטיס קול של המחשב פועל ולא הכרטיס קול של הטלוויזיה ככה שגם עם אני רואה טלוויזיה האיכות משתפרת ... מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום אני צריך עזרה בהחלטה לגבי קנייה של נגן MP3 מבוסס CD יש לי תקציב של 350 ש"ח , מצאתי בתקציב הזה את: אורביטרוניקס CDMP9000 (ללא שלט, לא מכיר את החברה) EXPOSED_on click_showItem^1284,normal_sales">http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_on click_showItem^1284,normal_sales Panasonic SLMP80 (ללא שלט) http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/dss/product.asp?pf_id=JImp80sl Sony BQV300 (יש שלט אבל לא תומך id3tag?) http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=802 אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לדעת מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי ברשותי רמקולים מסוג ALTEC LANSING ADA880 והכרטיס קול שעל הלוח (ASUS P4P800) לא מספיק טוב כדי להפיק סראונד (5.1) מהרמקולים הללו, אז אני יהיה אצל זיגזאג בשבוע הבאה, (אני קונה רק מהם, גם ליד הבית וגם שירות טוב!) אז חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=50https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=454 Creative Sound Blaster Live 5.1 - RETAIL אז האם אתם חושבים שהכרטיס מספיק טוב בשביל הרמקולים שלי, ? ואיך אני מתקין את הכרטיס (לא הרכבה) מה אני צריך להגדיר בביוס וכדומה.? אז מה אתם אומרים על הכרטיס???
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
תודה לעוזרים המסך הוא LA26A450
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב במסך הטלויזיה. הלינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס Hauppauge WinTV PVR 150 והוא עושה בעיות עם מערכת הפעלה 64 ביט אז החלטי לקנות אחד חדש. איזה כדאי לקנות במחיר של עד 350-300 ש"ח שעובד בווינדוס 7 64 ביט ועם מדיה סנטר. איך הכרטיס Hauppauge WinTV-HVR-1400?? אני פשוט רוצה לקנות מKSP וזה הכרטיס של Hauppauge שהם מציעים.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון ! עשיתי חיפוש ולא מצאתי אף ת'רד ממצא בנושא כרגע יש לי LIVE! VALUE מהראשונים ראשונים הוא סבבה והכל אבל יש לו רעשים פשוט איומים בהקלטה ממש זוועה אאה ההקלטה היא של גיטרה חשמלית ובאס אני צריך משהו יחסית בזול ופנל קדמי זה שטויות אין לי בעיה למשוך חוט (אין צורך לייקר את העניין בגלל פנל קדמי) אז אשמח לתגובות בתודה גיא
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
Yamaha YST-MS50 2.1 + CREATIVE 6.1 Audigy 2 מה אתם אומרים על המוצרים איך הם?! איך הרמקולים האלו?! תודה לעוזרים, נ.ב אני חדש,
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות נגן MP3 בתקציב של 1400-1500 שקל (יכול להיות גם יד שניה). חשוב לי שהנגן ינגן באיכות קול גבוהה, יהיה בעל נפח מכובד וכן בעל ממשק ידידותי. תצוגת סרטים יכולה להיות נחמדה, אך האם זה באמת פרקטי לראות סרטים על מסך של 2 אינץ' ? כמו כן חשוב שהאוזניות יהיו טובות. שאלה בקשר לסרטים על מכשירים כאלה - האם המכשיר יתמוך בקבצי AVI של סרטים מקידוד XVID? תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מערכת 4.1 של קריאטיב (inspire 4400) והיום דודה שלי הביאה לי שני רמקולים חדישם של Brother (שמעתי את החברה פעם אבל אני לא מכיר ממש.. איך הם? ) שני הרמקולים נשמעים שונים לגמריי אחד חד יותר בשירים כמו clocks ו nightwhish למינהין, ואחד נשמע יותר טוב בשירים עם דיסטורשן כמו בלינק הבעיה היא.. אני שומע את שניהם במילים אחרות, באחד שומעים יותר צלילים אקוסטים ובאחד צלילים "מעובדים" הדגם שרשום על הקופסא הוא BR 42S (של הברודר) אם תרצו אני יעלה גם הקלטה אבל זה לא משו איכות תמונות מצטער על האיכות
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מבקש המלצה לרמקולים לצפייה בסרטים למחשב נייח - במחיר 100 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
טוב, עד היום השתמשתי במגבר ישן של סניו ו2 רמקולים של מערכת סטריאו של איווה שהייתה לי פעם... כמו שאתם יכולים להבין זה לא משהו איכותי מידיי... אבל הווליום מספק והאיכות דווקא לא רעה ממש. החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המערכת למשהו קצת יותר איכותי שיכלול כניראה גם סאב נורמאלי. הרוב הגדול שבשימושים שלי הם מוזיקה.. וכימעט כל סוג של מוזיקה. אחרי המוזיקה באים הסרטים והטלויזיה שכן גם את הטלויזיה אני שומע דרך המחשב כיום. כרטיס הקול שברשותי הוא audigy 2 value. שמתי לב שהמחירים של מערכות הרמקולים בארץ ממש לא שפויים לגבי המחירים בחו"ל, אבל בכל זאת, מה אוכל לקבל בארצנו בתקציבי הדל?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
TOSHIBA 37AV550T PANASONIC TX-37LX80 אני יכול לקבל את שניהן באותו המחיר בשניהן התמונה נראית לי טובה באותה המידה , השימוש של הטלוויזה יהיה 90% מהזמן ביס וקצת עם מדיה סטרימר לסרטים וסדרות , מרחק צפייה של 2.5-3 מטר . אודה לעיצה איזה אחת עדיפה ולמה . תודה . ובלי שום קשר מה הטלוויזה 37 עד 4K הכי מומלצת כרגע ? לצרכים שלי
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להכניס מערכת קונוע ביתית לסלון שלי (יש לי שם טלויזיה FHD 42") אני לא מבין כלום בעסק הזה, לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא 2000-3000 ש"ח - לא יותר מזה, כי אני יודע שבתחום הזה השמים הם הגבול. הנה הדרישות שלי מהמערכת : - מחיר 2000-3000 - קומפקטית, יפה, לא גסה, הרמקולים שלא יעמדו על עמודים (האחוריים בוודאי שלא, על הקדמיים - צריך לחושב- לא כל כך משנה) -שתתמוך בכל פורמטי האודיו למינהם. - אם צריך אז גם המלצה לנגן DVD שיהיה לה אך שיתחבר לטלויזיה בחיבור HDMI עם חיבור USB ויתמוך בכל פורמטי הוידיאו. -אני גר בנתניה אז אם יש משהו מהאזור - זה עדיף מאוד.. זהו.. אני מקווה שאני ימצא משהו שיספק אותי ולכם תודה רבה על העזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש תוכנה שתגיד לי בכל רגע נתון, עוצמה של כל רמקול בנפרד. אני חושב שהרמקול הימני שלי יותר חזק מהרמקול השמאלי. (או שאני פשוט לא שומע טוב באוזן שמאל ;D )
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית כרטיס קול הכרטיס שברצוני לקנות הוא ה Audigy Value רציתי לדעת אם יש כרטיסים טובים יותר בתחום המחיר שהוא כ 200 ש"ח בתודה מראש, דור נ.ב רציתי לשאול שאלה נוספת.. האם רעשי רקע שמגיעים מהאוזניות שלי RP10 של eqution כאשר אני מחבר אותם למחשב קשורים לכרטיס קול און בורד אגב דבר כזה בווליומים מסויימים עם הרמקולים
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
תראו מה שאני רוצה לדעת זה איך לזהות איכות של רמקול עפ' מראה עכשיו אני כבר יודע מראש שתגידו לי שלא מודדים רמקול עפ' מראהו, זה נכון אבל אני רוצה להעשיר את הידע שלי ולדעת איך להבדיל בין רמקול שעשוי מחומרים איכותיים לבין אחד שעשוי מחומרים פשוטים
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/Black-Sennheiser-CX300II-In-Ear-Earbuds-CX-300-/260825700213?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3cba6c5775 כדאי לקנות? יש חשש לזיוף? פשוט זה מחיר ממש טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-