עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ruff stuff,

טוב חבריה אני משנה את הדעה שלי לגבי האוזניות האלה אני די התלהבתי מהן בהתחלה אבל ככל שהזמן עובר אני די מבועס מהם . למה אתם שואלים? אז די מבעס לשים אותם באוזן זה פשוט לא נוח. כל פעם אני צריך לסדר אותם בתוך האוזן ואם אתה לא מכניס אותם עד הסוף אז אתה לא שומע טוב. ביכלל. האורך גם משגע אותי זה די מסורבל להסתובב איתם ככה. ניראה לי שאני אקנה את האוזניות של סנהייזר ואת אלה אני פשוט אתן לאחי . מישהו יודע איזו חנות מוכרת סנהייזר? אני אלך על ה mx550 ניראות לי אוזניות סבבה. אז אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות את הדגם הזה אני אשמח לישמוע .תודה.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות טלווזיה חדשה בה הדבר היחידי שחשוב לי זה איכות התמוה לא מעניין אותי כל השטויות של חיישני אור קריאת פורמטים וכניסות הדבר היחידי שחשוב לי זה כניסת HDMI בשביל המחשב ובזה אני אהיה מסופק כל עוד האיכות תיהיה טובה הגדול שאני מחפש 40-42 והמחיר כמה שיותר נמוך יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by snir.isl,

שלום יש לי די וי די של APEX דגם 815 בהתחלה הוא עשה לי קצת בעיות אבל מאז שעדכנתי אותו הכל עובד פיקס...היום צרבתי בבוקר על דיסק די וי די שאני תמיד משתמש בו שני סרטים: Pathfinder.R5.LiNE.XviD-UNiVERSAL The.Kingdom.PROPER.R5.LINE.XViD-mVs עכשיו ראיתי את השני הכל חלק שומעים יפה וזה...אחר כך שמתי את הראשון ברקע של הסאונד שומעים צלילים כאילו מצאים במים כאילו יש בועות צלילים צורמים כאלה שלא מאפשרים לראות תסרט....עכשיו אני זוכר שזה קרה לי בעוד סרט...אמרו לי בפורום אחר "תשנה ב DVD מ DOLBY PCM או ההפך בתפריט הסאונד ותשנה קצב דגימה ל 48000 Khz" עשיתי את זה וזה לא עזר... בבקשה עזרו לי אני נואש.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by Tharbad,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח של realtek אבל כל הנסיונות להקליט איתו דרך המיקרופון (עם מגוון תוכנות, ביניהן Audacity) עלו בתוהו (מסתבר שזו בעייה נפוצה אבל יש פיתרון רק לאיך להקליט דרך האינטרנט). אם מישהו מכיר את הבעייה ויש לו פיתרון אני אשמח. בכל אופן, הגעתי למסקנה שיהיה לי קל יותר פשוט לקנות כרטיס קול בסיסי ומוכר שיוכר ע"י Audacity. אפשר המלצות?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by gilibong,

למערכת שלום , קניתי היום כבל אופטי למחשב בשביל המערכת. הכבל מחובר ומוגדר במערכת הסטריאו ,אבל המערכת אינה מזהה את הכבל בPnP. נכנסתי חיפשתי בהגדרות איך להגדיר , ולא הלך. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט- ga-ep35-ds4 תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by nadav275,

לצורכי משחקים ומוזיקה. מהחנות www.newegg.com בלבד. תודה, נדב

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by gal1,

איך הרסיבר הזה? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=92&Page=1

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  8. שלום לא מעט סיבוכים היו לי אם הכרטיס טלויזיה ועכשיו יש עוד בעיה הכרטיס שיש לי זה WINFAST TV2000 XP GLOBAL עכשיו את העיינית של האינפרא אדום אני מחבר לכרטיס הטלויזיה אם חיבור כמו של אוזניות הבעיה זה שהעיינית עושה מה שבא לך לפעמים עובדת ולפעמים לא וזה מציק כי אני רואה טלויזיה כשאני שוכב על המיטה וכל פעם להנמיך ולהגביר צריך לקום למחשב וזה מציק מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by overload,

ראיתי בארץ את הOMX 50V החדשות ב160 שקל מישהו יודע עליהם משהו מבחינת האיכות ביחס לאוזיות כמו הMX550? אני שונא אוזניות כפתור כי הם אף פעם לא יושבות טוב מאבדות הרבה מהאיכות בגלל זה ומצד שני אוזיות קשת אחורית לא נוחות באוטובוס ואוזניות קשת רגילות לא נוחות לספורט... סוף סוף סנהסיר מוציאים אזניות עם תמיכה נורמאלית לאוזן, השאלה היא מה האיכות שלהם. כדאי לבדוק את הסדרות החדשות שלהם פה: http://www.style-your-sound.com/

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by intel suck,

תגידו מה ההבדל ביניהם חוץ מצורת הכבלים והגודל האם יש גם הבדל באיכות השמע?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. הרמקולים מיועדים לחדר שינה קטן. תקציב: עד 1,200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by biodome,

צריך רדיו דיסק עם DVD (לא בטוח בקשר למסך, כנראה שלא בינתיים), אבל יהיה נחמד לצרוב דיסק MP3 עם 4GB. רמקולים. צריך גם סאב? או שזה בעצם כולל קופסא ותופס חצי מהתא מטען? ואולי מגבר? איך בכלל הולך העיניין עם מגברים ראיתי שיש ערוץ בודד, או שניים או 4.. איך מגבירים זוג קידמיים, אחוריים, וסאב? או שלא כולם חייבים הגברה? מקווה להוציא על זה לא יותר מדי, נגיד עד 4000-5000 ש"ח זה הגיוני? יש לי כרגע רדיו עם מיני-דיסק (!) וצ'יינג'ר מאחורה שלא קורא MP3... יש דברים ששווה לנסות להזמין מחו"ל? ואם מישהו יודע מה המס זה גם יעזור. אם יש לכם המלצה על פורום אחר שיותר יתאים לזה, גם אשמח לשמוע.. לדוגמא האם כדאי לקנות משהו בסגנון הזה: (אני לא מבין סתם בחרתי דברים שנראו לי מזאפ) רמקולים אחוריי…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  13. 1. בקשר לאוזניות המליצו לי על SHURE E2C - מה כל כך איכותי בזה? ולא עדיף E3C ? ומה ההבדל בין שתיהם? 2. בקשר לאביזרים יש לי אייריבר H340 אבל בלי שלט, עם מטען לקיר שמיועד לשקע אירופאי (אולי לא אירופאי לא יודע בדיוק אבל כזה שלא מתאים לארץ..), ואבד לי החוט OTG מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר (ואם כן אז איפה?) להשיג שלט (הסוג עם המסך LCD), מטען קיר שמתאים למכשיר (אירופאי) ולשקעים שיש בארץ, וחוט OTG? אה, ועוד משהו.. האם יש איזה כיסוי לנגן שאפשר לקנות, שבאמת מגן על הנגן מנפילות וכו' כמו המקורי, אבל לא אטום ? (שיהיה שקוף למסך ולמקשים שיהיה אפשר ללחץ על המקשים) תודה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי SB Live Value שאני רוצה להכניס למחשב עם חיבורי אודיו קדמיים (מיקרופון ואוזניות) יש מצב שאני מחבר את הכניסות האלה לכרטיס קול באיזושהי צורה ? עלהכרטיס עצמו יש כל מיני חיבורים אבל לפי מה שאני מבין זה רק ל-CD, AUX, SPDIF וכאלה. תודה !

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  15. אז ככה.. חשבתי על הנושא הזה הרבה.. ויש לי כ- 400 ש"ח לקניית רמקולים.. חשבתי בהתחלה.. על . :"Altec Lansing ATP3" שמעתי עליו מלא ביקורות טובות.. והמלצות חמות אבל יש בו כמה חסרונות..: - אין עוד אקסטרה חיבורים/שקעים בו.. למשל חיבור ל-DVD אוזניות וכ'ו... - הסאב/בופר ממש גדול. - מתקשה ברמות הגבוהות יותר של הווליום / מזייף בבסים חזקים.. אפילו קראתי שאנשים אמרו שהוא צורם בווליום גבוה - אין שלט, לא חוטי ולא אלחוטי. - חוטים דיי קצרים עכשיו אם מישו באמת מבין יש לי שאלה.. האם ככל שהוואט יורד ברמקולים ככה האיכות יורדת או עולה :s05: נ.ב. אני מחפש הרכבים של 2.1 כל עוד זה לא חורג הרבה מ-400 +- שקל אם למישו יש המלצות.. הם יתקבלו בברכה.. או שאולי עדיף לי ללכת על ה"שידרוג" …

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. כי אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך יצאיאה דיגיטלית ואצלי בכרטיס קול יש יציאות קטנות כמו חיבור של אוזניות בדיסקמן עכשיו יש לי עוד שאלה קטנה איזה כבל אני צריך ??

17. Started by parker8,

יש בידי כבל RCA 2 MINI-PL מחובר למערכת סטריאן עם טייפ... איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  18. אני ירגיש הבדל בין הX-FREE ל S3-30 Logitech ,או שהאיכות בינהם לא משמעותית? נוח לי עם הX-FREE אבל בכל זאת רציתי לדעת כי יש לי אפשרות להחליף ללוגיטק,ההבדל הוא עד כדי כך משמעותי ששוה לי להוסיף עוד 70 ש"ח? ועוד שאלה קטנה,למה על האריזה עצמה של הX-FREE אין שום איזכור שקריאטיב מייצרת אותם והם אפילו לא מופיעים באתר שלה,ועדיין לא מצאתי עליהם REVIEW אחד ?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. שלום, החלפתי לאחרונה את המחשב למחשב עם הלוח של אסוס המצוין בכותרת. לפני זה השתמשתי בכרטיס קול PCI של MAUDIO דגם Audiophile 192, אשר עשה עבודה מצוינת אך לצערי הוא אינו מתאים ללוח החדש. רציתי לשאול האם הכרטיס המובנה של האסוס נחשב כרטיס ברמה ומספק סאונד טוב? שאלה נוספת היא לגבי כבלים אופטיים,האם אורך כבל של 3.5 מטר אמור לאבד מאיכות הסאונד בשל אורכו או שזה לא אורך מספיק גדול על מנת לאבד איכות. (עד היום השתמשתי בכבל קואקסיאלי) אם יש בעיות עברית אנגלית אני מתנצל מראש, אני כותב מהסמארטפון שלי. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  20. חיברתי את המערכת סטריאו שלי למחשב ושמתי את הרמקולים שלה מאחורי המחשב כדי ליצור אווירת סראונד-וונאבי ואני שם לב שכאשר אני מפעיל את ה-Winamp ושומע שירים בווליום קצת גבוה מתחילים לצאת מהרמקולים טיקים כאלה, כמו רעש של יתוש שנשרף מהמלכודות חשמל האלה. יכול להיות שזה בגלל האבק שהצתבר ברמקולים או שבאמת הם בדרך למקום שכולו טוב?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by HellBoY,

מה אתם אומרים עליהם? אוזניות טובות לגיימר? ראיתי תביקורת באתר והם נראות אחלה אוזניות! רק שאני מתלבט בין אלא לבין משהו אחר חבר שלי נוסע לחול ואולי הוא יכול לקנות לי מהדיוטי פרי משהו אחר אבל אם הם טובות אני יקנה מפה מהארץ כי אין אותם בדיוטי פרי אבל המחיר שלהם סבבה אז זה בסדר. בקיצור אני צריך חוות דעת עליהם ודעות לגבי אוזניות אחרות יתקבלו גם בברכה

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  22. לא חובה IN EAR...... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by yolh4f,

לפי מי שסמתי לב זה כרטיס הכי מומלץ בסביבת המחירים ..... הייה לי בהתחלה תכרטיס קול MADIUO ריבולשן יש לכם מוסג איזה כרטיס יותר טוב ועד כמה ? פשוט הכרטיס קול לא תומך לי בווינדוס 7 ואני כבר שנה מנסה לחפש פיתרון ולא מוצא .. בקיצור יש לכם מוסג עד כמה יש אבדל <??? ובכרטיס קול של MADIUO הייה חיבור כזה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול ... ומי הכרטיס קול לרמקולים ככה שיוצא מצב שאני שומע שכרטיס קול של המחשב פועל ולא הכרטיס קול של הטלוויזיה ככה שגם עם אני רואה טלוויזיה האיכות משתפרת ... מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

אני צריך נגן בתקציב של 2500 שקל לסרטים ומוזיקה (עם דגש קל לסרטים) אין דרישות מיוחדות חוץ מהמשתמעות כלומר סרטים=נפח.

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by RoyShefy,

Dolby Pro Logic II מישהו אי פעם שמע אותו ויכול לבקר אותו?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים