עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dawn,

שנים היא פעלה כמו שצריך...מערכת סאבוופר עם רמקולים..200 RMS לפני זמן קצת שמעתי בה מוסיקה ולפתע היה קול מוזר כזה כמו של נפילת הבאס.. וניהיה קצת ריח של משהו קצת שרוף מבפנים.. השאלה שלי היא אם יש סיכוי שהיא עוד בסדר או שאפשר לתקן אותה או שהגיעה זמנה :\ תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  2. היי מחפש טלויזית LCD בגודל 37-42 אינץ', כאשר דגש על פרמטרים הבאים (לפי סדר חשיבות) - יחס ניגודיות כמה שיותר גבוהה - תגובה מהירה לשינויי צבע לא כל כך חשוב עם hd ready או לא, כמובן עדיף שכן אך אני לא בטוח שיש בטווח מחירים כזה. אני לחלוטין לא מכיר את המוצרים שיש כיום בשוק, תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. ובקשר למחיר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744258 ואיך יכול שבKSP ממש זול לעומת שאר המתחרים?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. צוהריים טובים תראו יש לי מערכת אבל אין בא יציאות לחיבור למחשב או לטלויזה?! יש לי רק לחיבור רמקולים!! האם אפר להוסיף יציאות כאלה? ועם כן איך?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  5. 1.יש לי אפשרות לקנות את הסאב הזה ב-900 שקל. עכשיו אני רוצה להשתמש בו כמשלים למערכת מיני פשוטה למטרת שמיעת מוזיקה, ולא לסרטים. אין לי רסיבר, כך שאת הסאב אני רוצה לחבר ליציאת סאב מהכרטיס קול של המחשב. מה אתם אומרים ? איך זה יישמע ? נראה לי שזה הסאב המדובר: http://www.crazyedi.co.il/products/69716 ואם תמצאו קישור אליו באתר עולמי ותביאו לי אני ישמח 2. והכרטיס קול (Gigabyte 945P-S3 - Realtek) יוציא סאונד לסאב מקבצי MP3 רגילים של סטריאו, לא חייב קובץ מקור של ערוץ סאב נפרד, כמו AC3 לדוגמה ? תודה, לירן

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. יש לי בסלון פלזמה 42 אינטש (SAMSUNG Q7) עם רזולוציה של 1027X768 ואני רוצה לחבר את המחשב אליה השאלה שלי היא איך יראו טקסט,האם זה יהיה ברור וחד או שרק סרטים יראו טוב ? פה יש את כל הכניסות והיציאות שלה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=465078

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by jambo7,

שלום רכשתי את הכרטיס והתקנתי אותו במחשב חיברתי לו אורגן והכרטיס מתפקד רק ככרטיס MIDI ואינו משמיע את האורגן וכשמשמיעים MP3 נשמעת מוסיקה באכות נמוכה . פניתי לחברה והם טענו שיש לי בעיה עם WINDOWS XP התשובה שלהם לא נראת לי ולכן אני צריך את עזרתכם האורגן תקין עובד יפה על מחשב אחר מחשב E8400 P5Q G.SKIL 4 MB 1000MHZ WINXP רמקולים אלטק לנסינג 5021 שעובדים יפה עם הכרטיס קול שבלוח האם תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by RoyShefy,

Dolby Pro Logic II מישהו אי פעם שמע אותו ויכול לבקר אותו?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by dudidu08,

שלום לכולם לא כ"כ ידעתי איפה לפרסם,אם זה לא מתאים אז תעבירו אני מחפש אוזניות איכותיות לאייפוד שלי בתקציב של בערך 250 שקל בדקתי קצת חברות ואני יודע שסנהייזר,shure,וskull candy הן בין האיכותיות בדקתי קצת ביקורות בWHAT HI FI וראיתי שיש שם דגם CX300II של סנהייזר שקיבל 5 כוכבים וגם בארץ מוכרים אותו ממש בזול-125 שקל והוא קיבל אצלם 5/5 וגם יש לי חבר שיש לו אותם והוא מבסוט עליהם. אני מחפש אוזניות בצורה או IN EAR או קשת אני גם רוצה שהסאונד שלהם יהיה טוב ושהם ידגישו את הבאס אבל לא יותר מידי זהו אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על דגמים תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by ParanoidLoneWolf,

כאמור, החלטתי להשקיע עוד קצת, וכרגע נראה לי שאני אלך על הSennheiser HD212 Pro (נראה לי שרשמו פרו כי זה סתם נשמע טוב): http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05180 נמכרות בחנות מסוימת בחיפה ב370 ש''ח אז, קנייה טובה או לא? כמו-כן, יש אוזניות טובות יותר שאפשר להשיג תמורת המחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  11. מקווה שזה מתאים בכלל לפורום הזה. זכיתי בה במכרז בסכום של 3200. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576875 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי למה משמשת כל אחת מהיציאות שיש לה. הבנתי שאין לה SCART. זה אומר שאני לא אוכל לחבר למחשב ולראות באיכות גבוהה? תודה מנהלים בבקשה העביר את ההודעה לפורום אודיו וקולנוע ביתי. תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by motorishta,

ערב טוב ושבת שלום. ברצוני להכין לבד כבל אופטי, האם יש אפשרות כזאת? אם כן איכן ניתן להשיג סיבים אופטיים וסופיות? מישהו נתקל במדריך במידה וניתן לבצע זאת לבד? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. שלום. רציתי לשאול למה אי אפשר להנות מהקלטה טובה כמו שיש אצל M-audio במחיר נורמלי? מה ההבדל בהקלטה? היום כל כרטיס מודרני מצוייד בממיר ההוא עם ה 24BIT 96KHZ אני מתכוון לאודג'י2\הרקולס דיגיפייר,אז מה עשוה את האיכות הקלטה ב ב -M-AUDIO טובה יותר? אני למשל צריך כרטיס חזק לסאונד ולהקלטה ואין ביידי את המזומנים מקסימום גג הכי לחוץ 500-550 ש"ח ,מה תמליצו לי ? הכרטיס יתחבר ל ימאאה RXV-520 אני מניח ביציאה הדיגיטלאית ורסביר עצמו יעשה כבר את עבודות פיענוח. אבל מצד שני אני אסבול מליטנסי גבוהה בעבודה כמו CUBASE? אני ממש לא יודע מה לעשות : בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by NIVs,

KRK 5" - מוגברים + כבל MONSTER מארה"ב + כרטיס קול REV 5.1 והכול יצא 2000 ש"ח. אני חייב להגיד ששומעים מדהים באמת.. הרמקולים אבל מתחממים מאוד, אני משאר בגלל שהמגבר נמצא בתוכם

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. Started by motorishta,

צהריים טובים לפני כשבוע התחדשתי במסך מחשב lcd samsung t260 24 אינץ'. הבעיה היא שאין לו שיש לו רק כניסות של hd, dvi ו-rgb. חבר שלי הביא לי מתאם שמצג אחד יש חיבור של RGB ומהצד השני SVIDEO ובננה צהובה. נסיתי לחבר את הממיר למסך עם המתאם ולא הצלחתי. מבקשר עזרה בנושא. תודה רבה

16. Started by pesahy,

מחיר עד 1000 שח.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by ruff stuff,

שלום. קניתי דיוידי של פיוניר דגם 410 שבא עם חיבור hdmi כרגע הוא מחובר בחיבור רגיל (לבן אדום צהוב) האם יש הבדל כזה משמעותי בתמונה אם אני אחבר ל lcd שלי שגם תומכת בהתקן את החיבור הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 2 רמקולים קטנים וסאב ככה חודש עבד לפני חודש הסאב פועל ושאני מחבר את הרמקולים לסאב הרמקולים לא פועלים וניסתי לחבר רק את הרמקולים לבד והם פועלים מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  19. שלום רב, מחפש לרכוש פלזמה HD ו LCD בגודל "42, כאשר הפלזמה תשמש בעיקר לצפייה בטלויזיה ממרחק של כ 4 מטר, וה LCD ישמש ל PS3, שימוש בלפטופ וכו', ממרחק של כ 3.5-4 מטר, כאשר התקציב הוא כ 6,000 ש"ח למסך. ערכתי חיפוש בפורומים, התוצאות היו לא כ"כ עדכניות, אך להלן מה שמצאתי (ביצעתי Copy Paste). אבקש לקרוא דעתכם לגבי המלצה לפלזמה והמלצה ל LCD. פלזמה : פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 8,700 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=682198 פלזמה "42 פנסוניק דגם TH42PV80 כ 5,500 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712039 פלזמה "42 פנסוניק דגם TH42PV8 כ 6,000 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712915 פלזמה "42 סמסונג דגם PS 42 A450 כ 5,500 ש"ח : ht…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. Started by itaysp,

טוב אז ככה.. הלך לי הדיסקמן לפני כמה חודשים.. רציתי לקנות דיסקמן שתומך ב MP3... אבל עכשיו שיניתי את הכיוון... ואני רוצה לקנות נגן שפועל על זיכרון... שמעתי הרבה דברים מאד טובים על ה IPOD... אם אני אקנה, אז אני אקנה את ה 20GB מכיוון שהוא בא עם הנרתיק והמעמד והשלט, ולקנות את כל הדברים האלה בנפרד עם ה 15GB בסוף יותא יותר... וגם כי אני מעדיף 20... אבל בארץ המחירים נורא יקרים... וה IRIVER יוצר בערך כמו המחיר של ה IPOD... לIPOD יש המון תוספות מדליקות כמו המשדר רדיו.. לIRVIER - אני לא יודע כמעט כלום עליו מישהו מהם תומך בעברית? האם זה יקרה בעתיד? קראתי ב PC PLUS שאפל אמרו שאם ה IPOD יתפוס תאוצה בארץ הם יעשו תמיכה לעברית.... אבל בגלל המחיר בארץ אני לא חושב שהרבה יקנו באר…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  21. קול נוסף מהסדרות הטובות יחסית של קריאטיב יוסיף משהו לאיכות הסאונד? יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק X540...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  22. טוב קניתי לפני שבוע את האוזניות KOSS מסוג SPORTA PRO ואני רוצה לתת חוות דעת על האוניות.. את האוזניות קניתי בחנות אדר שבתל אביב (אני מנחש שרובכם מכירים אותה), את האוזניות קניתי ב310 ש"ח כן... כן.... אני יודע שזה הרבה כסף אבל מיכיוון ששילמו על זה גם אני וגם אח שלי אז היה צורך להתאים את הדרישות לשנינו-(הוא רצה אוזניות עורפיות ואני לא...) ולכן החלטנו לקנות אוזניות של KOSS כיוון שיש להם אחריות לכל החיים וכל בעיה ולו הגדולה ביותר, ניתן לשלם 30 ש"ח ומתקנים לך את האוזניות...(וזה מצויין לשני אחים שלא ממש סמכים אחד על השני..) לאוזניות עשיתי ברייק אין קצר של 35 שעות שכלל בין היתר שמיעה של כל סוגי המוזיקות מהווליום הנמוך עד לווליום סביר+, כאשר בלילות זה עבר על ה"רעש" של הFM את הווי…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. יש לי נייד שחיברתי אותו למסך בסלון והפכתי אותו למחשב HTPC אני מחפש תוכנה נוחה שתעלה עם מערכת ההפעלה ותציג בצורה נוחה סרטים ותמונות וכו'.. אין לי צורך בערוצים או הקלטות וכו'. ואם יש תוכנה בעיברית זה יהיה מצויין! דבר שני, במחשב יש כרטיס מסך רדאון X300 רציתי לדעת לאיזה כרטיס אפשר להשוות אותו כי אני ממש לא מכיר את הדגם, במיוחד הישנים יותר של רדאון.. תודה!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by bumped,

אני מחפש טלויזית lcd סבירה בגודל 32 אינ'ץ,במחיר של כ2500 שח. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  25. אני זוכר שלפני הפירמוט, היה לי SoundMax אז הורדתי כל מיני דרייברים, וזה לא עבד. נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את הaudio driver של הלוח אם שלי, עשיתי ריסטרט, וזה עדיין לא קולט. מה הסיבה? עריכה: השתמשתי בדיסק הלא נכון של הלוח אם D:

• 0 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.