אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקנות אוזניות חדשות לאייריבר , רכשתי לפני שנה את הסנהייזר 495 אך הן לא ממש מספקות אותי . קראתי מספר תגובות לגבי הH-120 בפורום זה וממה שהבנתי יש לאייריבר בעיה של הספק לאוזניות , כלומר צריך מגבר חיצוני כדי לשמוע חזק ( לא באופן שיפגע באוזן כמובן , אלא רק כדי להנות ממוזיקה כמו של פינק פלויד ) כאשר משתמשים באוזניות יקרות ( שמתי את העין על הסנהייזר HD280PRO ) ורציתי לדעת אם באמת צריך מגבר , ואם כן , כמה מגבר עולה , ואולי פירוט של כמה מהחברות המובילות בתחום , ושלא יהיו יקרות : .
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול יחסית פשוט , מובנה אם אני לא טועה, הורדתי Asio4all כדי שה"לייטנסי" יהיה נמוך, אך כאשר אני משתמש בASIO4ALL אני לא מסוגל להקליט מהמיקרופון, זה כאילו לא מזהה אותו, מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מרחק צפייה: 3 מטר גודל באינצ'ים: מאמין ש19-21 אשמח ליותר אם אפשרי טווח מחירים: 1000ש"ח +500ש"ח חריגה - רק אם ממש בלתי אפשרי אחרת או אם אפשר להגדיל אם הגודל. מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: לטלוויזיה מחובר ממיר MAX TOTAL עם VOD וSTREAMER ויש תכנון לחבר גם את המחשב ואפשר לבנות גם על מערכת קולנוע. חיבור USB מומלץ מאוד. אני לא ממש יודע את ההבדל בין LCD לLED מבחינת הצפיה אבל בונה על הניסיון שלכם. שמעתי שהגודל של המסך קובע אז להחלטתכם בלבד.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מספר מחשבים ואני משתף כמובן את המדיה שלי.. הבעיה היא כזו באחד המחשבים אשר יושב בסלון עם VMC! ברגע שאני נכנס לספרית הוידאו שלי ישנם תיקיות אשר בשימוש ויש שלא.. ניסיתי לבטל את התיקיות שאני לא רוצה בעזרת האשף של הVMC וגם דרך המדיה פליר למי שיודע! אך ללא הצלחה.. יש דרך שאני יכול לגרום לVMC לא להציג אותם? תודה רבה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שלכל קובץ MP3 ישנו ID TAG. אך גם לזה יש וורסיות שונות....ID ver 1.0 ,ID ver2.0 ,ID ver 3.0, 1. איך אני מזהה במחשב מה ה-Version של ה-ID TAG של קובץ ? 2. האם יש תוכנה שממירה Version של ID TAG ? אני שואל מכיוון שהרדיו דיסק שלי ברכב מזהה רק MP3 בעלי ID TAG Ver 2.0. תודה למבינים ולעונים...
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
לפני קנייה של טלוויזיה שתענה על כל צריכיי.והם לא הרבה, FHD,מסך גדול שאחבר למחשב כדי להריץ בין השאר משחקים\וHD 1080 מה ההבדלים בין כל אלה והאם זה שאלה של העדפה אישית?ומה נותן תמונה איכותית יותר? בכמה משפטים אם אפשר :-\
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי די וי די של APEX דגם 815 בהתחלה הוא עשה לי קצת בעיות אבל מאז שעדכנתי אותו הכל עובד פיקס...היום צרבתי בבוקר על דיסק די וי די שאני תמיד משתמש בו שני סרטים: Pathfinder.R5.LiNE.XviD-UNiVERSAL The.Kingdom.PROPER.R5.LINE.XViD-mVs עכשיו ראיתי את השני הכל חלק שומעים יפה וזה...אחר כך שמתי את הראשון ברקע של הסאונד שומעים צלילים כאילו מצאים במים כאילו יש בועות צלילים צורמים כאלה שלא מאפשרים לראות תסרט....עכשיו אני זוכר שזה קרה לי בעוד סרט...אמרו לי בפורום אחר "תשנה ב DVD מ DOLBY PCM או ההפך בתפריט הסאונד ותשנה קצב דגימה ל 48000 Khz" עשיתי את זה וזה לא עזר... בבקשה עזרו לי אני נואש.... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול (שירכש כיד שניה), עבור פרוייקט של מחשב ברכב. מה שחשוב לי הוא אפיק PCI ככל הנראה (וכאן נכנס ה2ZS לתמונה), ובמידת האפשר - שליטה והוצאת סאונד דרך כל הערוצים האנלוגיים - בסטריאו. תעזרו לי להחליט מה יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר עם דגש על מוזיקה (סרטים פחות קריטי) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
חיברתי ל-DVD כונן חיצוני ואני לא מצליח לראות!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
צריך אוזניות למשחקים ולמוזיקה. לפי מה שהבנתי אם קונים אזניות למשחקים זה בא על חשבון המוזיקה ולהפך. אם זה באמת ככה אשמח לאיזון בין הסוגים מאחד ושניהם חשובים לי. חשוב לי יותר המשחק, אני משחק CSS וצריך לשמוע כל פיפס. רצוי ומומלץ לא להשתמש בכל התקציב, למרות שלפי ההגדרה בוויקיפדיה אני -כן- אודיופיל, אבל לא בהכרח בעל יכולת הבנה גבוהה מאוד לאיכות. באזניות של IPOD וידאו מחובר לכרטיס קול שמוטמע בלוח שלי (Gigabyte GA-P35C-DS3R) לא שמעתי אף הבדל בין FLAC לבין MP3. לא יודע אם זה בגלל האזניות, כרטיס הקול, או שפשוט אין לי את היכולת להבחין ביניהם. צורת האזניות לא משנה לי. מה ששומעים יותר טוב = יותר טוב. אם זה כרוך בלאטום את האזניים עם אזניות גדולות, שיהיה. מה שכן שלא ילחצו לי על האוזניי…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הייתי בטוח שכבר פירסמתי הודעה בנושא, אבל שכחתי מה היו התשובות ואני לא מוצא אותה בחיפוש :-X. בכל מקרה, נעלם לי כבל ה-USB שמעביר קבצים מהנגן X5 למחשב ובחזרה. השתמשתי בכבל של חבר, שבא לו עם נגן MP3 ג'נרי וזה עבד כמו שצריך! השאלה שלי היא, אם צריך כבל מיוחד לנגן שלי :s05: אני לא רוצה לקנות כבל USB, ואז לגלות שהנגן ידפק בטווח הארוך. שאלה שנייה היא, מאיפה לעזאזל אני קונה את הכבל? נסעתי לבאג, שממנה רכשתי את הנגן והם טוענים שלא יכולים למכור או לספק לי כי הנגן בייבוא שלהם, ואין להם ספאר חלקים בצד!
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
יש לי היום YAMAHA TSS-1 ויש לי חיבור דיגיטל במחשב וברמקולים , הבנתי שקוראים לזה חיבור אופטי. בכל מקרה חיברתי ופשוט לא שומעים כלום .. האם צריך כרטיס קול עם חיבור אופטי בשביל זה? ומבחינת הסאונד יהיה שינוי?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה דעתכם על הרמקולים? 50W: 6W כול רמקול 20W הבאס נראים טוב לא? מה דעתכם? במחיר של 200 שקל? NEUTAC 8S513120 5.1 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVs8513120 או שעדיף את CreativeSBS370? ב175 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי SB Live Value שאני רוצה להכניס למחשב עם חיבורי אודיו קדמיים (מיקרופון ואוזניות) יש מצב שאני מחבר את הכניסות האלה לכרטיס קול באיזושהי צורה ? עלהכרטיס עצמו יש כל מיני חיבורים אבל לפי מה שאני מבין זה רק ל-CD, AUX, SPDIF וכאלה. תודה !
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול איכותי שיראה לי באמת את ההבדל בין אונבורד למשהו איכותי ,הכרטיס מיועד למשחקים ולמוזיקה שווה בשווה (משהו חוץ מ-audigy zs) התקציב עד 450-400 שח. שוב אני מצטער על הצפת ההודעות פשוט הרווחתי את הכסף בעבודה קשה ואני לא רוצה לבזבז אותו סתםע ל משהו שאני לא יואהב ובינתיים כואבות לי האוזניים מרמקולים זולים וכרטיס קול אונבורד פשוט. טוב אז 400-450 שח למשחקים ולמוזיקה בעיקר דאנס ראפ פופ ורוק קל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
דוד שלי כרגע בארה"ב והוא חוזר שבוע הבא ואם אני רוצה את הנגן אני חייב להחזיר לו תשובה , ועכשיו. אז בבקשה אם אתם יכולים תענו לי זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי חבר שלי רוצה לקנות לקראת הגיוס שלו נגן MP3 בתקציב 500 שקל פלוס מינוס. מה אתם מציעים במחיר הזה? אפשר להסתפק בנגן פשוט או שזה יהיה טיפשי? יש לי חבר אחר שיש לו ג'נרי כבר שנה שלמה והוא מסתדר סבבה איתו.. אגב מה ההבדל בין רדיו מובנה לרדיו משולב באוזניות? מה זה אומר בעצם רדיו מובנה במכשיר? :
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בעיקרון הטווח הוא 3000-4000 הטלויזיה היא לסבתא שלי והמטרה היא נוחות ולא רק איכות צפיה כי היא לא רואה HD וזה רק מחובר לכבלים, אפילו לא לDVD.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות In-Ear לנגני MP3 לשמיעה מחוץ לבית. תקציב: 150 ש"ח +-. חריגה מקסימאלית: 150 ש"ח. מה השימושים: שמיעת מוזיקה בלבד. בקשות מיוחדות: אוזניות In Ear, ממש לא חובה מותג מפורסם, שיהיו הכי טובות לתקציב שלי. תודה, נועם
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מתלבט בין ה asus xonar d2 לבין x fi platinum fatal1ty champion אני מתכוון לקנות בארה"ב ולהביא לארץ, המחיר של שניהם דומה. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים ומידי פעם למוזיקה. לפי מה שהבנתי ההיתרון הכי גדול של ה X fi זה החיבורים החיצונים שלו של ה rack אבל הוא לא ממש יעיל לי כי מיקום המחשב ככה שהצד האחורי קרוב אלי יותר מהקידמי. המחשב על השולחן לרוחב כשלפניו טלוויזיה lcd 32 אז למעשה אם אני רוצה להכניס דיסק אני קם ומקיף את הטלוויזיה ואחורי המחשב החלק הכי קרוב אלי, למה? כי אחרת הכבלים לא מספיקים להגיע מהמסך, רמקולים, usb למחשב (המארז שלי די גדול, stacker). אשמח לתשובות, אור
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש ברשותי GRADO SR80 כמו שידוע אלה הן אוזניות פתוחות,זאת אומרת ניתן לשמוע די חזק מבחוץ מה שבעצם בן אדם הלובש את האוזניות שומע אז רציתי לשאול אם יש איזה משהו שיכול להפחית את הרעש החיצוני בלי לפגוע באיכות של הצליל עצמו?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני צריך שני מערכות של רמקולים... אצל המחשב של חבר שלי הרמקולים ישמשו הרמקולים בעיקר למוזיקה ובמחשב שלי הרמקולים ישמשו לסרטים ומשחקים... כל רמקול צריך לעלות עד 400 שקל... בחנות ליד הבית יש 3 סוגים של רמקולים שנראים נורמליים... כולם 2.1 ATP3 400 ש"ח G380 390 ש"ח X230 390 ש"ח אפשר גם משהו אחר לא מהרשימה הזאת שאני אקנה באינטרנט... תודה...
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רציתי לברר סוגיה שנשמעת לי מוזרה אבל אולי יש בה משהו. מישהו אמר לי שיש הבדל מבחינת איכות הסאונד אם מגבירים את הווליום דרך הרמקולים עצמם או אם מגבירים דרך המחשב עצמו. האם זה נכון? ואם כן למי משניהם יש עדיפות?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-