עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Along,

שלום לכולם!! ברשותי מחשב המופיע בחתימה וכרטיס קול על לוח האם: Audio, based on the HDA codec Realtek ALC861 supporting 7.1 surround sound audio with front line-in/out and S/PDIF jacks שימושים: בחיים לא ראיתי סרט במחשב, השימושים בעיקר מוזיקה ומשחקים. אני מת ל-surround. עלות: 500 ש"ח? אני מבקש יותר מדי? אפשר קצת יותר. אשמח לכל הערה\הארה\הצעה\גיחוח.. :-) תודה מראש לכולם!! אלון

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by x-factor,

תשמעו אני מתלבט בין הריו נייטרוס ובין המובו של ג'יגה וחצי (אני קונה בבאג מחשבים,לא משנה למה,לא יכול להזמין מאינטרנט) אולי חשבתי בהתחלה לקנות את המובו של 4 ג'יגה..אבל הבעיה היא שבבאג הוא 2051 חחחחח יותר מהזן טאצ' .....עד כמה שזה טיפשי חחחח קיצר מה אתם ממליצים לי לקנות?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  3. כנאמר בכותרת: אני בתחביבי זמר ששר בפאבים ומקליט בבית חומר מקורי אני משתמש במיקרופון חצי קונדנצר וב-M1 של ROAD, ומערכת של 5.1 (אני שוקל לקנות 7.1 חדשים, אז מחפש כרטיס קול בהתאם) כשאני מנסה להקליט עם הOB שלי של REALTEK התוצאות זוועתיות, בקושי שומעים משהו ואיכות הסאונד מחפירה.. בנוסף העוצמה שאני מפיק בשביל האוזניות במשחקים וסרטים היא סבירה במקסימום איזה כרטיס קול ממולץ לי לקנות? שיעשה עבודה טובה עם ההקלטות, שיהיה חיבור נוח לאוזניות ולמיקרופון ושיוכל לתפוס 7.1 רמקולים? תודה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. Started by wrecker,

באלי טלויזיה לחדר ואמרתי אם כבר אז לקנות שתהיה מחוברת למחשב באופן קבוע וככה גם אשחק במחשב והראה סרטים וכו'.. מה חשוב לי - קודם כל איכות. מראה אסטטי. FHD כבר אמרתי.. וחיבור למחשב - עכשיו הקטע שאין לי יציאה של HDMI (בנתיים) אז כנראה שזה לא יהיה באיכות הכי גבוה מה שכן רציתי להיות בטוח שגם עם חיבור רגיל (אם יש DVI זה מעולה אבל לא ניתקלתי עדיין) אני אוכל לצפות בתכנים של FHD.. מחיר - עד 3000 שקל. מצד שני אני לא לחוץ לקנות ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לי לחכות שהטלויזיות LED יהיו יותר בשוק אולי תהיה ירידת מחירים ואוכל בתוספת לא גדולה לקנות אחת.. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. לפני קנייה של טלוויזיה שתענה על כל צריכיי.והם לא הרבה, FHD,מסך גדול שאחבר למחשב כדי להריץ בין השאר משחקים\וHD 1080 מה ההבדלים בין כל אלה והאם זה שאלה של העדפה אישית?ומה נותן תמונה איכותית יותר? בכמה משפטים אם אפשר :-\

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. תודה לא אוזניות IN EAR, רוב הזמן האוזניות יחוברו למחשב:משחקים, ומוזיקה. בעדיפות שהאוזניות לא יהיו גדולות מידיי שאני יוכל מידיי פעם לקחת אותם ולחבר לMP3.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by davidel97,

שלום, אני רוצה להכניס מערכת קונוע ביתית לסלון שלי (יש לי שם טלויזיה FHD 42") אני לא מבין כלום בעסק הזה, לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא 2000-3000 ש"ח - לא יותר מזה, כי אני יודע שבתחום הזה השמים הם הגבול. הנה הדרישות שלי מהמערכת : - מחיר 2000-3000 - קומפקטית, יפה, לא גסה, הרמקולים שלא יעמדו על עמודים (האחוריים בוודאי שלא, על הקדמיים - צריך לחושב- לא כל כך משנה) -שתתמוך בכל פורמטי האודיו למינהם. - אם צריך אז גם המלצה לנגן DVD שיהיה לה אך שיתחבר לטלויזיה בחיבור HDMI עם חיבור USB ויתמוך בכל פורמטי הוידיאו. -אני גר בנתניה אז אם יש משהו מהאזור - זה עדיף מאוד.. זהו.. אני מקווה שאני ימצא משהו שיספק אותי ולכם תודה רבה על העזרה!!!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. שלום, אני רוצה להרכיב מערכת ק״ב לסלון 5 מטר מרובע עם טלוויזיה של 42 אינץ של lg וסטרימר Xtreamer. התקציב הוא עד 3 אלף. אני מחפש מערכת פשוטה שתעשה את העבודה ותיתן לי להנות יותר מהסרטים. יש אפשרות לרמקולים אלחוטיים ? תודה=]

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by kinggil,

שלום, יש לי נגן MP3 512 של prosound ג'נרי במילה פשוטה (למרות שפירקתי אותו ובפנים רשום סמסונג ופיליפס.) עכשיו אני עשיתי לו עדכון גירסה ברוב טיפשותי והרסתי אותו, כרגע הוא בכלל לא נדלק גם שמחברים למחשב. בעע המכשיר הזה: http://www.wilson.co.ltd.xfou.com/ זה המאזדה MP3 לחצי עולם יש כזה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. שלום האם אפשר לשים תמונה שהעתקתי לנגן מהמחשב, כתמונת רקע כשהמוסיקה מתנגנת? איך? תודה :-*

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by Drogba,

אתמול חיברתי את האייפוד ווידאו , איכשהוא בפוקס בלי לקרוא את ההוראות הצלחתי להבין (בערך) איך שמים שירים באייפוד . שמתי כמה שירים , אבל יש לי עדיין כמה שאלות - 1. ניסיתי להעביר שירים בקובץ WMA , אבל האייטונס פשוט לא קרא אותם . איך אני שם שירים בקובץ WMA באייפוד? ואם אי אפשר , איך אני ממיר קובץ WMA לקובץ MP3 ? 2. איך אני שם קבצי ווידאו באייפוד ? זה לא עובד בשיטת הגרירה מהתיקייה לאייטונס כמו עם השירים . תודה רבה רבה למי שיעזור לי קצת

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by TomB,

יש לי לוח gigabyte-8irxp (ישן יחסית) ועליו כרטיס קול מובנה ct5880 של קריאטיב. למחשב מאחור יש שלוש יציאות - line out, line in, mic. עקרונית כשמגדירים בדרייבר 5.1 אז : lineout = front L/R linein = Rear L/R mic = SUB + Center. יש לי מערכת רמקולים זולה מאד עם כניסות מקבילות להנ"ל אבל, כמובן שלחבר את זה לא כזה קל - אם אני מגדיר 4.1 העסק עובד סבבה. אם אני מגדיר 5.1 כל הסאונד שהולך לסנטר נעלם (בדקתי - הסנטר בטוח עובד, וכשאני מחבר את הכבלים שאמורים להגיע אל הסנטר/סאב לרמקולים אחרים שומעים משם קול) ניסיתי כל הגדרה אפשרית וכל סידור כבלים אפשרי - לא עובד. מישהו נתקל בבעיה כזו או בעיה דומה? כבר שאלתי כאן אבל אף אחד לא נתקל בבעיה כזו

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. אהלן, קראתי איפה שהוא שבזמן הקרוב המחיר של הזן אמור לרדת, זה נכון? וגם שמתי לב שהמחיר של הזן והאייפוד וידאו שווה בחו"ל... שניהם עולים 280 דולר בארה"ב, וכאן הזן עולה 600 יותר מהאייפוד.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  14. חבר שלי שמתעסק הרבה במוזיקה רוצה להשתדרג למשהו קצת יותר איכותי מהכרטיס האונבורד שיש לו עכשיו לא משהו גרנדיוזי אבל שיספק איכות הקלטה טובה (או לפחות נקיה עד כמה שאפשר) ויוריד קצת עומס מהמעבד בעיבוד סאונד (המחשב שלו ישן למידי) הכרטיס ישמש למוזיקה בסטריאו אבל זה פיצ'ר משני בהחלט

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by Devil Servant,

יש לי מערכת סטריאו פשוטה עם חיבורים של אוזניה ומיקרופון בלבד. שחיברתי את המחשב למיקרופון בקושי שמעו משהו.. סתם רעשים. איך עוד אפשר לחבר את המחשב למערכת? אפשר אולי לחבר רק את הרמקולים? (2 חוטים אדום שחור לכל אחד)

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. שלום! אני שומע הרבה מוזיקה ובעיקר אקלטרונית..הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות איכותית יחסית לתקציב שהצבתי בכותרת. בשום אופן אני לא רוצה שהאוזניות יהיו IN-EAR ואני יותר שואף לכיוון אוזניות ה-DJ למיניהן בתודה רבה אלכס

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. היי, הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אוזיות in ear מכיוון שפשוט אי אפשר לשמוע כמו שצריך באוטובוס- המקום בו אני שומע הכי הרבה מוזיקה. בקיצר, אני דיי מעוניין ב CX300. הבעיה היא שהמחיר בארץ קצת גדול עלי כרגע. ראיתי אותן ב EBAY בסביבות ה 30 דולר+משלוח. האם זה נראה לכם סביר? או שזה כנראה זיוף או משהו כזה? (יש שם חנויות שכאילו מראות איך להבדיל בין מקורי לזיוף... ומוכרות אותן במחיר הזה) בנוסף- איך The Plug ביחס לאוזניות ברמה של ה MX400? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. 1.יש לי אפשרות לקנות את הסאב הזה ב-900 שקל. עכשיו אני רוצה להשתמש בו כמשלים למערכת מיני פשוטה למטרת שמיעת מוזיקה, ולא לסרטים. אין לי רסיבר, כך שאת הסאב אני רוצה לחבר ליציאת סאב מהכרטיס קול של המחשב. מה אתם אומרים ? איך זה יישמע ? נראה לי שזה הסאב המדובר: http://www.crazyedi.co.il/products/69716 ואם תמצאו קישור אליו באתר עולמי ותביאו לי אני ישמח 2. והכרטיס קול (Gigabyte 945P-S3 - Realtek) יוציא סאונד לסאב מקבצי MP3 רגילים של סטריאו, לא חייב קובץ מקור של ערוץ סאב נפרד, כמו AC3 לדוגמה ? תודה, לירן

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by wolfman,

אני מעוניין לחשב את המחשב שלי לרסיבר ולמקרן בשביל לראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב, אני לא מבין כל כך בכרטיסי קול למחשב, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול למחשב שאני אוכל לחבר את הרסיבר אליו. תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. אני עובר עוד מעט לדירת חדר וחצי לבד, ומתכנן להוריש את האוזניות לאחותי, ולהשתמש סוף סוף בחופשיות ברמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה . מבחינת כרטיס קול, יש לי את ה-CREATIVE Audigy 2 Value, שאני מקווה שהוא יספיק מבחינת ביצועים. בנוגע לרמקולים עצמם, קראתי טיפה בסטיקי, ושם מומלצים ארבעת הרמקולים האלה: SoundStick Harman-Kardon 2.1 העיצוב שלהם נראה פצצתי, ובגלל זה אני נוטה לבחור בהם. אבל בסופו של דבר, האיכות תכריע. Creative I-TRIGUE 3600SE Altec Lansing FX4021 Logitech® Z-2300 אני מקשיב למטאל לרוב, ומגוון פה ושם דברים אחרים. אני לא מתכנן להפציץ מבחינת עוצמת הווליום, אבל שמעתי כמה מערכות שבווליום גבוהה האיכות על הפנים. זה קורה עם אלה שציינתי? איזה מארבעתם הכי יתאים למוסיקה…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. Started by BOKIT,

שלום לכולם! אחרי שקראתי בעיון רב את הFAQ המצויין להמלצות לכרטיס קול ורמקולים.. החלטתי ללכת על הלוג'יטק Z3 שלפי דעתי, עולים יחסית לא יקר ודי איכותיים. השאלה שלי היא האם יספיק לי כרטיס קול מובנה כדי להפיק מהם את המקסימום, שמא אני אצטרך לקנות כרטיס קול בנפרד. בתודה מראש! נ.ב אשמח לשמוע חוות דעת על הרמקולים :]

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by Chymes,

היום רכשתי כרטיס קול של Creative מדגם X-FI Platinum. חיברתי את הכרטיס בדיוק לפי ההוראות, הפעלתי את המחשב והתחלתי בהתקנת הדרייברים. פתאום, באמצע ההתקנה, המחשב עושה מסך כחול ומאתחל מחדש את המחשב. וככה כל פעם שחלונות עולים. עשיתי פורמט והתקנתי עותק טרי של XP ללא תוכנות/דרייברים אחרים. אותה בעיה בדיוק. פעם נוספת עשיתי פורמט, ביטלתי את הכרטיס הקול המובנה דרך הביוס, הורדתי את הדרייבר האחרון של קריאטיב והבעיה חוזרת על עצמה. אני לא יודע מה לעשות. אני אבוד עצות. מפרט: AMD Athlon XP 2500@3200 1GB RAM NFORCE 2 על לוח אם של ABIT Windows XP SP2 בבקשה תעזרו לי. אני צעד אחד מלזרוק את הכרטיס הזה לפח.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by bykeking,

זה אפשרי לחבר מחשב למערכת מיני עם כניסת AUX? תודה!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  24. את האוזניות המקוריות שמקבלים עם הנגן..... תודה....

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  25. ברצוני שתהיה לי מערכת קולנוע בייתית כרגע יש לי: טלויזיה dvd recorder ברצוני לבצע את ההשקעה הקטנה ביותר שניתן, לא יותר מ1300 ש"ח (אם ניתן פחות-חשוב). תודה מראש ptyahoo. נ.ב האם זה אפשרי להשתמש ברמקולים של 5.1 למחשב (כמו של קריאיטיב או לוג'יטק) למערכת קולנוע בייתי?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.