אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אלה רמקולים 5.1 של די וי די , כלומר מערכת קולנוע ביתית ... עכשיו הבעייה שאני שומע מוזיקה הסב וופר לא משמיע.. כי הוא בעצם מחובר (עם אותו כבל) עם הסנטר... והסנטר לא משמיע מוזיקה הוא משמיע רק ב 5.1 דיוידי... עכשיו אני צריך לעשות שישמעו בכל הרמקולים כשאני שומע מוזיקה... חבר שלי אמר לי שיש פאץ כזה.. מאיפה אני משיג אותו ? או שיש דרך אחרת לעשות שהרמקולים ישמיעו כולם במוזיקה ...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הטלויזיה הזו? 32 אינצ' http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=167#descriptionDiv השימוש בעיקר הוא לתכני מחשב ותכני טלויזיה של הוט אך העיקר שוב הוא תכני מחשב (יחובר בHD) והטלויזיה השניה שאני מחפש היא 47 אינצ' ומעלה, התקציב הוא עד 6 אלף מרחק צפייה די גדול(5-7 מטרים) אשמח מאוד לקבל לתשובות בר
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות רמקול / תחנת עגינה לIPOD / ANDROID שלי שאוכל להשמיע מוזיקה בפארק ללא צורך בחשמל או רכב. תקציב - עד 200$ כולל הכל. מה דעתכם על זה ION Audio IPA17 TAILGATER AM/FM Lightweight Speaker System for iPod רשום שהוא לאייפוד אבל אפשר לחבר גם אנדרויד פשוט עם חיבור של אוזניות? או שיש משהו יותר טוב? באמזון כשמחפשים PA SYSTEMS הוא נותן די הרבה תוצאות - יש משהו מומלץ? אני מניח שכמות הWATT שרשומה זה מדד העוצמה? ושאלה אחרונה אם אתם יודעים - בארץ המוצר עולה 900 שקל (והיחיד שיש זה מה שהצעתי פה למעלה) - באמזון אני יכול לקנות ב130 דולר - יש לכם הערכה כמה זה יעלה כול משלוח? (זו חבילה גם גדולה וגם כבדה) ואני משתמש בחברת MUSTOP למשלוח לאמריקה ואז לארץ תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
במהלך החודש אני הולך לקנות טלוויזית 26" לחדר, מה אתם אומרים על הטושיבה הזאת? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=599030 אני לא כל-כך סגור על תקציב כי אני לא יודע כמה צריך להשקיע בטלוויזיה 26". שימושים: הוט, PS3 שיקנה כנראה בסוף החודש, ואולי טיפה טיפה חיבור למחשב.... דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
שלום יש לי טלויזיה לא תומכת ב DTS AUDIO הטלויזיה תומכת קבצי MKV אבל אני לא שומע את הקול איך אפשר לתקן את זה צריך רסיבר או שאפשר דרך תוכנה ? החיבור הוא דרך ה USB של הטלויזיה עם DISC ON KEY תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לאתר/ים שמשווים מערכות סראונד?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים טובים בעולם ובארץ בנושא אודיו, עם ביקורות על אוזניות ונגנים... תודה ...
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול OB 7.1, המחובר דרך SPDIF (קואקס) לרסיבר AVR245 של הרמן קרדון. במחשב מותקנת תוכנה בשם ac3 filter, בסרטי AC3 אני שומע בסראונד אין בעיה והרסיבר מזהה את זה גם כ-DOLBY DIGITAL או DTS....... אבל במשחקים, גם בווינדוס וגם במשחק (לדוגמא COD4) מוגדר 5.1 ועדיין הרסיבר מזהה סטריאו.. מישהו מכיר את התופעה ? תודה, תומר.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
קניתי רסיבר של דנון. יש לי רמקולים רצפתיים של "וורפידל" 150 RMS. יש גם סאב של "דום". יש שם פונקציה של "קרוס אובר" שאפשר לבחור מ 50 עד 250 מה כדאי לבחור ומה זה נותן ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל את הערכה הזאת ב 800 שקל לא מצאתי אותו כרגע באינטרנט מצאתי רק משהו שהיה לפני כמה חודשים: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1568666 למישהו יש ניסיון איתם ?מכירים את החברה? צריך תשובה מהר!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מקרן קול למחשב, במקום שימוש בכבלים? רוצה להיפטר מכל החוטים שיש לי ב5.1 וחשבתי על האופציה הזאת תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כבל coax באורך 5 מטרים ב-30 ש"ח וגיליתי שהוא ממש דקיק. האם יש טעם לעבור לכבל עבה ואיכותי יותר ? אם כן על מה אתם ממליצים ? (אשמח לקבל קישורים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בטלויזיה הנוכחית שלי (LG בת 5) אם מחברים מקרן קול (או רמקולים חיצוניים), הסאונד יישמע כברירת מחדל גם דרך הטלויזיה וגם דרך המקרן - אלא אם שמים את הטלויזיה על mute ואז שומעים רק דרך המקרן. זה די דבילי ולא נוח. האם יש טלויזיות מודרניות בהן הסאונד עובר אוטומטי רק למקרן הקול כאשר הטלויזיה מזהה שמקרן כזה מחובר?
-
- 1 תגובה
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אז ככה , הdvd מחובר לטלוויזה בחיבור של 21 פינים( אצל הטלווזיה) ואצל הdvd בחיבור של 3 צבעים במעין כבל בעל 21 פינים בצד האחד ובצד השני 6 יציאות של 3 צבעים-אדום לבן וצהוב (כמו בתמונה הזאת http://media.shopy.co.il/shops/1253/products/p74333m.jpg חלק הם input וחלק output...) הטלוויזה מצליחה לקלוט את הממיר של yes בצבע מלא , אך כאשר אני מחבר אליה את הdvd הוא נראה בשחור לבן (גם אם אני מחבר באותו חיבור של הyes -גם 21 פינים..) מה שכן ניסתי לחבר ווידאו ישן לאותה טלוויזה גם בחיבורים שונים וגם אז הווידאו נצפה בשחור לבן. שאלתי היא : מה אתם חושבים גורם לבעית הצבעים? (אגב שחכתי לציין שהבעיה לא הייתה תמיד זה התחיל רק בתקופה האחרונה -בעבר היו צבעים דרך הdvd-באותו חיבור בדיוק..) אני מ…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיסי קול למשחקים ולעריכת\הפקת מוזיקה? איזה כרטיסים מומלצים עד 1000 ש"ח - ליצירת מוזיקה אלקטרונית? (זה לא לי). איך Esi Juli? E-mu 1212 Emu 0404 M-audio audiophile 192 שמות של כרטיסי קול (בכל טווחי המחירים) וקצת הסבר עליהם יהיה נחמד ;D תודה בכ"ז!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיימים בארץ מכשירי DVD קוראי DIVX במחיר סביר (500-700) שמסוגלים לקרוא קובץ כתוביות שמצורף בדיסק (לא מוטבע) ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
התקציב שלי נע סביב ה - 500/600 שקלים לקניית רמקולים. חשבתי על - Microlab Solo 5C 2.0 ללא סאב. מעניין אותי אם היעדר הסאב וופר שלא קיים ברמקולים הנ"ל, יפריע להם בהפקת צלילי באס נקיים? בגדול, זו מערכת שמפיקה - 80 Watt RMS ואני חושב שזה אמור להספיק. אגב, אני גר באילת ואני מתכוון לקנות ב KSP. הנה הלינק למוצר אותו אני חושב לרכוש - http://ksp.co.il/?uin=16134 כמו שאתם שמים לב, המחיר בהתאם וזול ביחס לשאר הארץ. זה הכרטיס קול:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני איזה חודש את הATH M50, במקרה מצער מה שקרה זה שנסדר לי קצת הג'ק, התעקם ונסדק. האוזניות עובדות, פשוט המגעים לא טובים ולשפעמים שומעים מחורבן, לפעמים לא שומעים ולפעמים הכל סבבה, שוב- תלוי במגעים. מה יש לעשות במצב הזה? יש אפשרות להלחים ? להחליף ג'ק? הלכתי לבאג (משם קניתי) ואמרו לי שאין לי על זה אחריות. האם יש מקום בארץ שיכול לתקן דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הם מחוברים בקבל MONSTER מיציאה 1\8 (הירוק הרגיל) ל-2 זכרים שכול אחד מתחבר לרמקול.. אני צריך מעריך איכותי שייתחבר נקבה לזכר אחד וממנו יצא זכר לרמקול הרחוק. אני לא מוצא חנות שמוחרת כבר כזה, למשהוא הצעות? אני באיזור נתניה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ה Z560 יספיק לחדר בגודל 3.5X3.5 ? ואני מדבר על ווליום גבוהה ואיכותי.......יספיק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בחדשות מדריך לסאב, אל לא ראיתי מדריך לרמקול, אם אתם מכירים אחד כזה אז תביאו לינק ישיר בבקשה ותודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה ברמקול שלי: אני לא יודע בדיוק איך קוראים לחלק הזה ברמקול, הכדורית הזאת שבמרכז הרמקול (צירפתי גם תמונה כדי שזה יהיה יותר ברור). אז הכדורית הזאת בעצם נמעכה כלפי פנימה (כי היא חלולה) ואני לא מצליח למצוא דרך כדי להחזיר אותה חזרה לצורתה הכדורית. 1. האם יש לכם איזשהי דרך כיצד לתקן את זה? 2. האם זה משפיע ומפריע לאיכות הסאונד של הרמקול? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לחבר 2 כרטיסי קול לאותו מחשב ולהגדיר את שניהם כפועלים? המטרה היא להרבות את כניסות הליין אין/ מיקרופון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מי מהרמקולים הנל יביא איכות וביצועים טובים יותר ל: 1.משחקים 2.סרטים 3.מוזיקה הם פחות או יותר עולים אותו דבר מבחינת העוצמה הG500 עוצמתי כמעט פי 2 מה-G51....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-