אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום הלכתי לחנות (CD1 אם משהו מכיר), וקניתי AKG K12P ב100 שקל, באותו מחיר היה גם סנהייזר MX350, והמוכר המליץ לי על הAKG. עכשיו, אני לא בטוח האם ה-AKG הן טובות, או הסנהייזר יותר, יש להם שמה בחנות קיר מלא באוזניות... כדאיי לי להחליף אותן למשהו אחר? אני מוכן לתת עד איזה 140 שקל, יש משהו יותר טוב מהAKG, האם בכלל AKG טובים?? תודה...! (ד"א, הAKG באים עם קופסה, וזה ממש חשוב לי...)
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי היה מאמין שאתר מכירות פומביות ישראלי יתחיל למכור מוצרים איכותים. אבל זה קרה. olsale מוכרים פלאשים של iriver במכירה קבוצית עם אחריות לשנתיים. אני לא יודע מה אתכם, אבל אני כבר הזמנתי את ifp-795 ב-830 ש"ח כולל משלוח. http://www.olsale.co.il/olsale/Other.aspx?find_spec=iriver&freeTextSearch=1&type=1&MSCSAuth=
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שמכיר את אוזניות ה- SoundMagic PL-30/PL-50 המצויינות, קיבלתי קופון 20% הנחה ל- 24 שעות הבאות ב- MP4 Nation (משלוח חינם) - קופון - 25033c9cb0 קישור - http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=index&cPath=62_46&zenid=bfbd80dafb08a5e8c455662861fb3986
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי האם רמקולים 5.1 שכתוב עליהם סאב אקטיבי כולל מגבר פנימי (בתוך הסאב) יכולים להתחבר בסראונד לטלוויזיה/ממיר דיגיטלי של הוט ? מדובר על רמקולים של APEX מדגם D-60v שיש להם יציאות: 6X RCA לחיבור ישיר אל ה-DVD AUX Dual RCA לכניסה של מכשירי אודיו שונים כשמחברים אל הדי וי די ברור לי שישמעו סראונד. אבל האם יש אפשרות לשמוע סראונד גם בהוט? ומה קורה כשמחברים ישירות לטלוויזיה או למחשב מבחינת השמע? מה זה בכלל החיבור: dual RCA ? יש אותו בכל הטלווזיות? המון תודה נופר
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מנסה ליצור קשר ב msn עם ידידה בחו"ל. שנינו רואים אחד את השני בוידאו עם מצלמת האינטרנט, אבל לא שומעים קול.( לי יש מקרופון במצלמה ולה בניפרד). הווליום בהפעל . הערה- כאשר אנו שולחים קובץ קול מוקלט דרך הmsn אזי שומעים. ( msn 7.5) כל שאר המערכות הקוליות במחשב עובדות כשורה. ההגדרות נראות בסדר מה יכולה להיות הסיבה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הכותרת בעצם אומרת הכל. מחפש למחשב של הילדים כרטיס קול פשוט במחיר סביר עד זול שיתמוך בחלונות 7 X64 כתבתי בכותרת USB 2.0 אבל מבחינתי כל כרטיס שתואם לזה יהיה גם בסדר זיו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. האם קיים מכשיר שניתן לחברו לדיסק קשיח חיצוני - ככניסה, וביציאה חיבור לטלוויזיה? ובעצם ע"י כך הרצת סרטים דרך ההרד דיסק
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
חבר שלי ואני עשינו התערבות על 10 שקל מה הפורום חושב על ה-zen touch בבקשה זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי תקציב של 3000 שח, אני אשמח מאוד לקבל עצה על רסיבר בטווח המחיר הזה.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ככה שלום... יש לי רמקולים של CREATIVE - הINSPIRE 5.1 וגם כרטיס קול 5.1 של CREATIVE בבדיקה של הרמקולים, כל הרמקולים עובדים. כל רמקול מדבר. אך כשהווינאמפ מנגן, משום מה אני לא שומע כלום מהרמקול האמצעי (CENTER). צריך להגדיר משהו ספציפית בווינאמפ? תודה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה יורגש השינוי בין כרטיס קול טוב למובנה בחיבור ל-Z5500? האם ממש שווה להשקיע? יש לציין שאני לחוץ בכסף.... אם כן שווה אז אני אשמח אם תיתנו לי גם המלצה לכרטיס קול עם חיבור PCI-E 1X (רק זה) עם חיבור אופטי. מינימום 5.1, שיהיה במחיר זול (יחסית) וכמובן שיהיה בינו לבין מובנה הבדל מורגש. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח שבמפרט - GIGABYTE X48-DS5 שיש לו כרטיס קול: הוא נראה לי דיי טוב ושלא יהיה הבדל ממש גדול בינו לבין כרטיס נגיד ב-500 שקל... (לפחות כך נראה לי... - לא מבין כלום באודיו) תודה רבה!!!!
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חיפשתי אוזניות בעקרון בשביל 2 דברים, יש לי נגן MP3 של CREATIVE MUVO2 1.5GB וחיפשתי לו אוזניות בעקרון שעדיף שיהיו כמה שיותר קטנות אפילו אוזניות כפתור, ובמקביל אני צריך אוזניות למחשב בשביל לשמוע מוסיקה כשההורים בבית ובשביל משחקים כמו CS שאתה צריך בהם שמיעה כמו 5.1 כדי לדעת בדיוק מאיזה כיוון מגיע מי ואיפה.. בקיצור אין לי כסף ל2 האוזניות, בדיוק אמא שלי התקשרה אלי מהדיוטי פרי ואמרה שיש שם אוזניות, ב40דולר סאןהייזר HD202 שזה אוזניות גדולות על כל האזון שזה אחחלה בשביל משחקים אבל לפי מה שקראתי פה הם לא טובות בכלל, אז עליתי בכסף והיה PX100 בסביבות ה70דולר שקראתי שהם מעולות והם פתוחות והם בעיקר בשביל נגנים ניידים אבל בגלל כל השבחים עליהם פה החלטתי לקנות אותם, אגב היה גם ב90דולר HD4…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אוקיי יש לי טלויזיה עם ממיר עידן + פנימי. אני מחבר את האנטנה של הבניין עם היציאה האדומה - יציאה שפשוט מכניסים. הבעיה היא שזה בעייתי מבחינת מגעים וכל תזוזה קטנה הורסת את התמונה. אני מעוניין לחבר את הטלויזיה כמו החיבור של HOT - כבל COAXIAL. העיגול הכחול, חיבור הברגה. הבעייה היא שבטלויזיה יש חיבור של הכנסה. כמו מה שאני משתמש עכשיו. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעייה הנ"ל? תודה מראש נ.ב. לא ידעתי אם מתאים לפה או למודינג וכו' אז שמתי פה. בכל זאת . טלויזיה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רכשתי כבל שמתחבר למחשב בחיבור SVIDEO זה הסוג של ה7 פינים וכבל אודיו ולטלויזיה RCA(חיבור הבננות,אדום,צהוב,לבן) חיברתי ובטלוויזיה לאחר כל ההגדרות רואים בשחור לבן החלפתי כבל בחנות(קניתי בבאג) וזה עדיין שחור לבן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA עם הדרייבר הי מעודכן...
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הלוח אם הזה http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1 קניתי את הכרטיס emu1212m איך אני מתקין אותו על הלוח אם ?[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 15:50:17 אוקי חיברתי אותו אותו על הכניסות pci והתקנתי דרייברים איך אני יכול לדעת עם המחשב קולט אותו? נראה לי שמחשב שלי עדיין רק מזהה את הכרטיס הישן[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 18:05:56אנטולי לך היה את הכרטיס איך בדיוק התקנת אותו?חיברתי אותו על ה-pci התקנתי דרייברים ופטץ מיקס מהדיסק ושאני נכנס לפטצ מיקס הוא כותב לי שאין לי 1010 pci hardware אני מיואש זה בעיה בכרטיס קול עצמו?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בוא את השאלה הזאת
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מדבר הרבה במיקרופון בוונטרילו (תוכנה לדיבור באינטרנט) ואתמול נדפק לי החיבור של המיקרופון (האדום) ניסיתי לחבר את זה לחיבור הכחול (שאם אני לא טועה זה Line in) ולהגדיר את זה ב Win, אבל לא היה שום תגובה אני צריך תוכנה או משהו שאני אוכל לעבוד עם המיק דרך החיבור הכחול (Line In) זה מאוד דחוף לי, תודה רבה לעוזרים 3>
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
EP880 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10065 E630 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10061&catid= מה עדיף מהם? ואם יש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה אז שוט ומה לגבי האלחוטי של לוג'יטק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 הם יקרות מאוד אז אני לא יקנה אבל מה אתם חושבים עליהם?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי את הרמקולים הנ"ל (יש לי עוד חצי שנה אחריות), כבר כמה חודשים יש לי בעיות מגע עם הרמקולים שצריך לנתק ולחבר בשביל שהם יעבדו כמו שצריך היום אני מנסה להפעיל את הרמקולים והסאב וופר לא עובד רק הרמקולים. ניסיתי לחבר ולנתק ופשוט כלום הכל עובד חוץ מהסאב וופר. עכשיו יש לי שני התלבטויות אולי אני יכול פשוט להחליף את הקאבל והכל יעבוד או לשלוח את הרמקולים לחנות כי עדיין יש לי אחריות. עכשיו גם באפשרות ב' יש לי כמה התלבטויות כי קניתי את הרמקולים ממש רחוק מהבית שלי, עכשיו לשלוח את הרמקולים לחנות שקניתי או ישר לקרט שזה יותר קרוב לבית שלי... תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הם אצלי שנתיים וחצי והם במצב מצויין כמו חדשים ולא קרה להם שום דבר רע..... לעוד פרטים תבואו לאיי סי קיו *********
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מתלבט לגבי אוזניות קשת קטנות להליכה (מחוברות לפלאפון כנגן) וראיתי את הsony mdr-zx600 ואת AKG K450BLU מה ההבדל ביניהם? ואלו נחשבות יותר יציבות על הראש ואיכותיות יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או שאני צריך להמיר את השיר לפורמט אחר ועוד איזה כרטיס קול כדאי לי בשביל מוזיקה וסרטים של 7.1 ערוצים? אין הגבלות תקציביות
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
התנאי היחידי הוא שהם יהיו קטנות כאלה שמכנסים לאוזן או מהסוג הרגיל אבל כאלה שלא תופסות הרבה מקום. מחכה להמלצות...
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מפרט טכני: תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-