עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kipi25,

כאשר אני מקודד קבצי WAV ל MP3 ישנה אפשרות לקודד ב Joint-Stereo או ב Stereo רגיל. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הקידודים ואיזה יותר איכותי... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by boten,

מחפש רמקולים מתקפלים לטיולים (שיכנסו בקטן למזוודה). מישהו יודע משהו על http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2601822 או על http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2607436

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by RadeonXt,

בוקר טוב, הבעיה היא כזאת: לפעמים שומעים נקי וחזק מהרמקול השמאלי ולפעמים מהימני. התופעה הזאתי הייתה קיימת גם ברמקולים הקודמים (Inspire 2.1), האם זה מבשר על גסיסת הכרטיס קול (OB)?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by iyehuda,

ו איך אני הופך קובץ MP3 ל WMA

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by Vidati,

שלום! יש לי רק 800 שח לקניית MP3 וראיתי את הנגן הזה שמתאים לי בול במחיר: http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=315&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 מה שמושך אותי בו שהוא נראה יפה (לפחות בשבילי והוא בעל נפח גדול 2.2GB) אז אני רוצה ללכת עליו אבל אני לא יודע אם הוא טוב מבחינת שמע... אם הוא לא משהו השמח לקבל עצעות חדשות... תודה

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by Rubber Duckey,

ניסיתי ללא הצלחה לייצר Playlist בנגן, ההוראות במדריך די עלובות וסתם חבל לי על העצבים שלי... אם למישהו יש שמץ של מושג... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  7. רציתי לדעת איזה נגנים יש בסיבות המחיר הזה בשוק כיום שאתם ממליצים, שהדברים החשובים הם: - עמידות. - גיגה זכרון. - 600-700 ש"ח. - תמיכה בעברית (יש לא הפוכה?). - ממשק משתמש לא מסורבל (שינגן מוזיקה בעיקר, לא צריך מיליון דברים). - ממשק מול מחשב פשוט (תמיכה ב MASS STORAGE DEVICE כולל עדיפות להעתיק שירים עם זה).

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by borg,

למישהו יש את הכרטיס קול Audiotrak Prodigy 7.1? אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס קול הזה לכניסות של אוזניות ומיקרופון 3.5mm בחזית המארז. במידה וכן, האם חיבור של אוזניות מנתק באופן אוטומאטי את יציאות הרמקולים של הכרטיס? אם מישהו יודע, אז תציינו בבקשה לאיזה חיבור על הכרטיס קול צריך לחבר את ההכבלים של האוזניות והמיקרופון, ואיך קוראים לחיבורים האלה. במידה והכרטיס קול הזה לא תומך בחיבור לכניסות 3.5mm של אוזניות ומיקרופון בחזית המארז, אז אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס קול אחר ברמה שלו שכן תומך בזה.

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by KindaLost,

היי, יש לי רמקולים 2.1 כלומר שני רמקולים ו-sub קטנים ונחמדים, ואני רוצה לחבר אותם למחשב. בעיקרון אפשר להגדיר בתוכנת שליטה על הקול שהגיעה יחד עם ה-Motherboard רק 2-4-6-8ch ולא 2.1 ... ניסיתי בהתחלה לחבר תחת הגדרה של 2ch כאשר היציאה לשני הרמקולים הייתה דרך ה-sub (יש לו יציאת out) - שמעו בסדר. אחרי זה ניסיתי תחת ההגדרה של 6ch (שרק בה היציאה של ה-sub עובדת) לחבר את ה-sub ליציאה אחת ואת הרמקולים ליציאה אחרת - שמעו לא משהו. השאלה שלי היא האם ניתן להגדיר את זה כך שזה יהיה באמת 2.1 ולא כמו הקונפיגורציה הראשונה ... ? עדיאל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי מערכת רמקולים 5 רמקולים קטנים לא גדולים , וסאב עם מגבר פנימי. משהו בקטנה.. אני עכשיו קונה מחשב חדש. ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב.. שמתי את הלוח אם - DFI -II Infinity NF4 Ultra SATAnForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 690 ¤ יש בו כרטיס קול מובנה לא? אני לא מחפש משהו איכותי עד כדי כך וזה ,רק שהמערכת תעבוד טוב וזה, האם הכרטיס קול מובנה שיש בו יספיק לי??? ויש בו גם כרטיס רשת מובנה?כאילו הכנה לadsl רק שאני יצטרך להתחבר?

11. Started by nadaw,

מישו יודע היכן ניתן להשיג את זה: https://secure11.nexternal.com/shared/StoreFront/product_detail.asp?CS=iriver&RowID=198&All= תודהה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by MidNighT RaceR,

ככה יש לי מערכת ישנה אבל הרמקולים שלה ממש ממש טובים, איך אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב שיפעלו איתם? אני יודע שזה לא כל כך קשור לנושא אבל זה הכי מתאים לפה השאלה שלי זה יותר אם כדאי מבחינת איכות וכאלה ואם זה מתאים למשחקים *אם למישהו יש דבר כזה אשמח לדעת אם כדאי ושווה לעשות את זה....*

13. אני מחר חוזר ל21 והעיברית לא עובדת התקנתי כמו שאמרו עשיתי ריסט למכשיר וזה עדיין לא עובד אם יש למישהו הצעות הם יתקבלו בברכה.

14. Started by arkadur,

לאחר שיטוט בפורום, וחיפושים למיניהם לא מצאתי תשובה אז ככה רכשתי מכשיר משולב של טושיבה - DVD+ וידיאו הDVD קורא DIVX ותרגומים הבעיה היא שאת התרגום הוא מציג בג'בריש או במקפים תחתונים ( --- , --- וכו') בהגדרות - יש אנגלית, רוסית, ואחר - ואז אני צריך להכניס את הקוד האזורי בן 4 ספרות האם מישהו יודע אותו (לצערי ניופאן לא זמינים עכשיו, ואני מת לראות סרט..) האם זה מה שיפתור את הבעיה? (או שמא צריך עדכון קושחה, ואם כן, איך עושים את זה..)

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by SugarFreeBoy,

אני חושב על לקנות אחד, ויש כמה דברים שלא הבנתי מהביקורות שקראתי. האם יש אופציה לראות את מבנה התקיות (שבתוכן קבצי הMP3) או שצריך לגלול שיר שיר עד שמגיעים לאחד שחיפשתם? ואם הנגן יכול לשמש גם כזיכרון פלאש נייד? 10x(:

16. Started by langa,

מישהו יודע להגיד לי באיזה מקודד של MP3 כדאי להשתמש? אני מקודד שירים מדיסק בתוכנת CDEX. שם יש אפשרות לקודד בMP3 אך יש מספר גרסאות - I, II ,II.5. כשבוחרים גירסה I יש אפשרות לבחור SAMPLE RATE עד 48000 KHZ. כשבוחרים II יש SAMPLE RATE של עד 22000 KHZ. II.5 יש עד 11800 KHZ. רציתי לשאול איך זה משפיע על האיכות כי הגודל של הקובץ יורד כשבוחרים SAMPLE RATE יותר נמוך. ומה כדאי לבחור?

17. Started by GamesFreak,

היי. אני מחפש נגן MP3 לא יקר מידי.. התקציב שלי הוא 1400 מקסימום. הוא חייב להיות מבוסס דיסק קשיח עם לפחות 15 ג'יגה.. וצריך שתיהיה תמיכה בתיקיות.. אהה ולא איכפת לי מחוסר תמיכה בעיברית. רציתי אולי את זה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=37913&sog=C-MP3Player אבל הוא נראה לי מסכן כזה.. איזה עוד אפשרויות יש?

18. בסביבות 300 ש"ח !!!! תודה רבה ....

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by Kremb0,

מי לדעתכם ה3 חברות המובילות בעסק של נגני Mp3 : דרגו אותם על פי סדר!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by adamginz,

שאני משמיע על הכי חזק העוצמה לא ממש חזקה ניסיתי אוזניות אחרות אבל עדיין העוצמה לא ממש חזקה למישהו יש פתרון? ועוד דבר התקנתי עיברית באייפוד וזה עדיין לא קורא עיברית מישהו יודע לסדר את זה? בבקשה תענו פה או באייסיקיו 150807733 אני חייל אני חוזר מחר ל21

22. בוקר טוב, אכן כך... ממה זה יכול להיות? אני שומע כאילו אנשים מדברים בקול מעוות כזה... למישהו זה מוכר? עריכה: זה לא מופיע באופן קבוע, בממוצע פעם בשבועיים, בשעות שונות.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. דבר ראשון על איזה נגן אתם ממליצים? האם אני יוכל לחבר אותם ל USB1.1? יש לי מחשב ישן... האם יהיו לי בעיות בלינוקס איתו?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by TimoTy,

חשבתי על ה-FX6021 אבל אני לא בטוח.... אמרו לי שהם מאוד איכותיים והאם יש מצב שאוכל לשמוע אותם איפושהו ? תןדה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  25. Started by ofir28,

שלום לכולם מהצצה קצרה בכמה מקומות ראיתי שיש רמקולים זולים באזור ה 200-250 ויש ב 400-450 את altec lansing ATP3 שהבנתי שנחשבים ממש טובים. המטרה שלי - שמיעת מוזיקה בלבד (לא משחקים, לא סרטים). לא מחפש איכות מדהימה (בגלל מגבלת המחיר) אבל רוצה שהטרבל יהיה טרבל והבאס יהיה באס ולא איזה ערבוביה עמומה בין כל הצלילים. האם ה ATP3 באמת שווה את ההפרש ונמצא בכמה דרגות מעל הזולים, או שגם רמקולים ב 200 של altec lansing או creative יהיו מספיק טובים? תודה, אופיר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.