עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי מחפש טלויזית LCD בגודל 37-42 אינץ', כאשר דגש על פרמטרים הבאים (לפי סדר חשיבות) - יחס ניגודיות כמה שיותר גבוהה - תגובה מהירה לשינויי צבע לא כל כך חשוב עם hd ready או לא, כמובן עדיף שכן אך אני לא בטוח שיש בטווח מחירים כזה. אני לחלוטין לא מכיר את המוצרים שיש כיום בשוק, תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by Thunder-Head,

שלום, אני מעוניין לקנות Ipod בארץ, ומצאתי מקומות לקניית ipod רק באינטרנט. איני רוצה לקנות דרך האינטרנט אז .... האם יש חנויות מחשבים/מוזיקה/אלקטרוניקה שמוכרות ipod ? ואם כן אז היכן (באיזור המרכז עדיף).

3. Started by Rule The Pc,

אהלן שמעתי לא מזמן בבית צפר שלי שהולך לצאת עידכון סרטים לנגן שלי H340 אבל אמרתי שזה טיפה הזוי..... אתמול החלטתי לבדוק את העניין ולשוטט באתר של ארקדיה ובאתר הרשמי של אירבר בארקדיה היה תראד בפורום שגם אומר את זה... אז הלכתי לאתר הרשמי וראיתי בפורום שם את התראד הזה http://iriver.com/community/discussion_list.asp?pre_idx=17213&top_title=User%20Forum&list_page=1&mode=Total&strque=&field=1&p_name=&p_group= האם זה מקום אמין לפי דעתכם? לפי התראד זה אמור לצאת מחר! :) אם זה יצא אני לא אתפלא אם זה יהיה על איזה 15FPS אבל עדיין - זה סרטים!!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by Royz,

היי יש לי כרטיס קול מאוד ישן והוא לא עובד טוב עם משחקים כגון Battlefield 2 Hercules Game Theater XP 7.1 אז אני צריך לקנות כרטיס קול חדש וזול שיעבוד -המטרה היא למשחקים בעיקר הלוח אם שלי הוא :ABIT NF7-SL חשוב לי תמיכת חומרה אסור שזה יהיה אחד מאלה: - The following sound cards do not support the Hardware Audio Renderer option: Altec Lansing ADA70 USB Speakers AOpen AW-320 AOpen Phantom 3D AW-724 ASound Express II Aureal Vortex Aureal Vortex 2 Aztech A3D Creative Labs SB 16 PCI Creative Labs SB Audigy 2 NX Creative Labs SB Audigy LS - (5.1) Creative Labs SB Extigy Creative Labs SB Live 24-bit Creative Labs SB Live Creative Labs SB Live PLATINUM …

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה בDVD בבית לפני חודש זה התחיל אני מכניס דיסק עם סרט או דיסק און קי פתאום הDVD קורס או שהסרט מתחיל אחרי איזה 3 דקות מתכבה לבד בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  6. קניתי נגן MP3 של חברת AXON, אך אני לא מצליח להוריד שירים לנגן. יש לי WINDOWS 98 וכתוב בהוראות ההפעלה שיש להתקין "player managment software" שלטענתם נמצא בדיסק המצורף שקיבלתי, אך לא מצאתי שום קובץ יישום setup.exe. יש שם קבצים בגודל 1k אך לא קובץ exe, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. שמעו אבא שלי קנה לי כאלה לא יודע מיאפה ולא ידעה כמה אבל לא מארץ אז איך אני עושה אם החשמל יש שניאי מסוים או כל שנאי רגיל ???? והכי חשוב השלט כמו שבטמונה חסר אתם חייבים להגיד לי דחוף אם לא הו מחזיר אותם ובוא ניגיד שהוא לא שילים 1400 אז חבל לייי דחוףףף יש לו עד מחר להחזירר אני חייב תושבה *** אולי אפילו את השם וטלפון של היבואן הרישמי של לוגיטק כי גם את זה אני לא מצוא תודה גל

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by michael1232,

שלום לכם יש כרגע רמקולים 5.1 של logitech: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מכיון שחלק מחוטים הם קצרים חיברתי מאריכים לקחתי כבל rca וחיברתי עם בננה נקבה כדאי לחבר לחוט הקצר (לא רציתי לחתוך) ועשיתי בדיקה אם הכול עובד ויש צליל בכל הרמקולים. הבעיה היא בסרטים היא שאני שומע את כל הצליל מקדימה ושומעים חלש חלש חלש מאחורה. הכרטיס קול שלי הוא: Audio Adapter Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller ויש לי עוד כרטיס: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=360699 אם אני יחבר אותו למחשב הסאונד ברמקולים ובעיקר מאחורה יהיה חזק יותר?? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  9. אוקיי יש לי מערכת 4.1 של קריאטיב (inspire 4400) והיום דודה שלי הביאה לי שני רמקולים חדישם של Brother (שמעתי את החברה פעם אבל אני לא מכיר ממש.. איך הם? ) שני הרמקולים נשמעים שונים לגמריי אחד חד יותר בשירים כמו clocks ו nightwhish למינהין, ואחד נשמע יותר טוב בשירים עם דיסטורשן כמו בלינק הבעיה היא.. אני שומע את שניהם במילים אחרות, באחד שומעים יותר צלילים אקוסטים ובאחד צלילים "מעובדים" הדגם שרשום על הקופסא הוא BR 42S (של הברודר) אם תרצו אני יעלה גם הקלטה אבל זה לא משו איכות תמונות מצטער על האיכות

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by motorishta,

צהריים טובים לפני כשבוע התחדשתי במסך מחשב lcd samsung t260 24 אינץ'. הבעיה היא שאין לו שיש לו רק כניסות של hd, dvi ו-rgb. חבר שלי הביא לי מתאם שמצג אחד יש חיבור של RGB ומהצד השני SVIDEO ובננה צהובה. נסיתי לחבר את הממיר למסך עם המתאם ולא הצלחתי. מבקשר עזרה בנושא. תודה רבה

11. Started by Evyatar,

שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של 2000+ ש"ח. עיינתי כאן http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB55447=128965 אני יודע שהארקוס מצויינים אבל אני מתלבט בין 2 נגנים. הראשון הוא ה AV500 30GB והשני iAudio A2 20Gו שניהם מוצגים בקישור שהבאתי. אם מישהו יכול לתת עצה מניסיון או מה יותר יעיל, והאם כדאי להשקיע עוד כ400 ש"ח בשביל הארקוס שיש לו גם 10 גיגה יותר מהנגן השני שאנ ימתלבט לגביו. תודה.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by Kurt,

שלום! בקרוב אני טס לאמריקה לנופש ואני מעוניין לקנות שם נגן עד 250$ (ולא אין לי דולר יותר לבזבז) השימוש הוא בעיקר לטיולים ונסיעות ארוכות 5GB בהחלט מספיקים לי ולפי מה שהבנתי בקטגוריה הזו יש את הH-10 או את האייפוד מיני אין לי חיבה רבה מדי לאפל אבל אולי יש עוד נגנים בקטגוריה הזו שלא ידעתי עליהם ומהווים שיקול רציני בתודה דוד

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  13. Started by pesahy,

מחיר עד 1000 שח.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by Alex89,

רמקול קידמי שמאלי לא עובד. חלק בטח חושבים תיגש לאחריות, האחריות בארץ ניגמרה בחול אני ניגשתי אליה היום(אימייל) מחכה לתשובה. אני לא טכנאי אלקטרוניקה מוסמך אבל לפי דעתי הבעיה היא בחיבור. הרמקול עצמו בסדר גמור. זה כבר פעם שניה שזה קורה לי לכן ברצוני לשאול מה יכול להיות הגורם לזה? בפעם הראושנה לוג'יטק שלחו לי רמקולים חדשים מגרמניה ואני שלחתי להם את השלט (גזור) זה מה שהם ביקשו. בפעם הזאת אני לא יודע אם הם ירצו לשלוח לי שוב כי אחרי הכל זה כבר פעם שניה בדיוק אותה בעיה לכן הם יכולים להגיד לי שמשהוא לא בסדר אצלי, ואני יכול להבין אותם. לכן במקרה כזה האם יש תחליף כל שהוא לבסיס (סאבוופר) כך שאני יוכל לחבר את 5 הרמקולים שלי ולשמוע מוזיקה איתם? כמו כן יש לי גם את 5 הרמקולים מהסט הק…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. Started by yolh4f,

אבל חיצוני! לא שמתחבר למחר ולא של חברת MADIUO יש לי כרטיס קול שלהם והוא לא פועל לי קניתי מחשב חדש ובמחשב הישן הכרטיס קול MADIUO 5.1 פעל לי! בווינוסXP עכשיו בווינדוס 7 המחשב מזהה תכרטיס אבל אין לא פועל הכרטיס לא מתקין אותו! פעם אחת לא יודע הוא פעל לי בווינדוס 7 אבל לא יודע לא פועל!! לא יודע כבר איפה הבעיה בווינדוס 7 או בלוח או שלא יודע ושהוא פועל לי בווינדוס 7 לא יודע חברתי תכרטיס קול מליון פעם והוצאתי עד שפעם אחת אני רואה זוהה הכרטיס קול! המחשב זיהה אותו עכשיו באתי לחבר תבורג של הכרטיס קול ואין לא פועל יותר ונסיתי לחבר מליון פעם רשום שמזהה חיבור מולטמדיה אבל אין לא מצליח להתקין! והשירות שלהם כלל לא עוזרים הבנאדם מי MADIUO עוד לי תשמע החברה לא חייבת לתת לך דריבר לווינדוס…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by MilkMan,

חשבתי לעצמי אם יש לי מערכת סאונד של 4.1, האם אני יכול לשים אותו ברכב? מה שאני מתכוון זה רמקול אחד בכול דלת והסאב בתא מטען, האם זה אפשרי? והאם זה יגמור תמצבר ממש מהר? [כמובן לחבר אותו אם ממיר מתח].

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 2 רמקולים קטנים וסאב ככה חודש עבד לפני חודש הסאב פועל ושאני מחבר את הרמקולים לסאב הרמקולים לא פועלים וניסתי לחבר רק את הרמקולים לבד והם פועלים מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  18. לצערי אני מוגבל לסט 2.0, וחשובה לי האיכות האם יש מתחרים ראויים לZ3 באזור התקציב הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. יש פה אנשים שיכולים להפנות אותי לאתרים בחו"ל שאפשר להזמין מהם דיסקמן MP3 ולא לדאוג מהאבטחה ומזה שאני יחשוף את מספר כרטיס האשראי? מישהו שכבר הזמין משהו... שמבין ויודע כמה זמן התהליך הולך עד שזה מגיע אליי... ואם אפשר בתשלומים וכמה? תודה רבה רבה מראש זה פעם ראשונה ואני צריך עצות.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. רציתי לדעת האם קיים מכשיר שמחברים אותו ל - iriver והוא משדר לכל מקלט רדיו? אני יודע כי הדבר קיים ב- ipod וב- nomad zen. תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. קניתי מחשב חדש ושמתי בו את הכרטיס טלויזיה הזה: RJ PCI TV CARD איך אני מחבר את הטלויזיה והממיר(ממיר של HOT) למחשב? בתמונה יש את היציאות של הכרטיס טלויזיה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  22. Started by ben389,

יש לי IPOD דור רביעי ואני לא מצליח להתקין עליו את העברים מ HEBPOD.INFO. כשאני מחבר אותו דרך ה USB2 או דרך ה FW אני מצליח להכנס לכל הקבצים שלו וגם שיניתי את ה SysInfo שלו לפי ההוראות באתר. כשאני מריץ את העדכון של העברית מופיעה לי ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by yotamavi,

התחלתי בהרכבת מערכת קולנוע ביתית לחדר קולנוע . התכנון הוא LCD 42' FHD, מגבר ורמקולים סטיליטים שיחוברו לPS3 וישמשו בעיקר למשחקים וסרטי בלו ריי, סרטי DVD\ ואולי בעתיד ממיר HD וסטרימר. כהתחלה אשמח לעזרה בבחירת מגבר בתקציב של 2K. האפשרויות שנתקלתי בהן: 1.Denon AVR 1610 2.הרמן קרדון AVR142 2.אונקיו 308/507 3.ימאהה 465 4.פיוניר 520 (בעייתי מכיוון שהזמנה מחו"ל,אומנם זול גם אחרי מס אבל בעייתי מבחינת אחריות) אשמח לעזרתם בנושא .. תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by malcolmx9,

החלטתי לקנות מערכת סטריאו לחדר, בנוסף לנגן MP3 שהמלצתם לי עליו בהודעה אחרת. אני שומע בעיקר מוסיקת מטאל, ומה שחשוב לי הוא הסאבוופר. אם המערכת תוכל לנגן גם קובצי MP3 זה יהיה נהדר, כי אני לפעמים אשתמש בה מעל ל-6 שעות וזה יהיה נחמד אם יהיו לי המון שירים ולא 16 שימשיכו לחזור על עצמם במשך כל הזמן הזה! עכשיו, אין לי שום מושג במערכות סטריאו! הישנה שהייתה לי הייתה עם שני רמקולים וסאב מובנה בתוכה. אני מעוניין באותו הדבר, או מה שאתם תמליצו. משהו איכותי. בגלל שאין לי מושג בהם, גם אין לי מושג איזה תקציב לתת שייחשב להגיוני! אני בעיקרון לא מעוניין לבזבז הרבה על המערכת, מה הכי "זול" שאפשר לקנות אבל שיהיה באיכות טובה ומעלה? בואו נגיד 600 שקל? זה מספיק בשביל להשיג משהו שמתאים לדרישות…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by evy,

שלום פורום אודיו, רציתי לקנות נגן שישרת אותי נאמנות בתקופת הצבא.. אז פתחתי אתר וואלה וראיתי את זה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQ1024pro_BARAK מה אתם אומרים עליו? לא אכפת לי מכוער או ממשק לא נוח או כל משהו אחר,אבל העיקר שישמיע צליל נקי ואיכותי.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.