עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ofir_16,

שלום לכולם! לחבר טוב שלי יש יומולדת ואני רוצה לקנות לו נגן mp3 בנפח של 256MB. התקציב הוא בסביבות ה- עד 400 ש"ח. יש חיה כזו? אשמח להמלצות....(יש מליון דגמים וסוגים ואין לי מושג מאיפה להתחיל)...... תודה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by 114508534,

יש ברשותי מגבר kenwood krf-v6030d ויש בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לערץ A (קדמיים וסנטר ) אז שומעים ממש ממש חרא ...וכאשר אני מחבר לערוץ B שומעים טוב אבל הבעיה שבערוץ B איך חיבור ל סנטר .

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. תודה מראש לעוזרים http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1853825 מה, מי, מו? זה זול יחסית לא? וזה בכל זאת 128 FLASH וזה לא כ'כ יקר נכון?או שאני טועה לגמרי.. תודה מראש! F*CK שחכתי שיש פורום מתאים לזה... תעבירו בבקשה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by twito,

שלום רב. קניתי DVD Prosound 9000PS עכשיו הבעיה היא כזאת, יצרתי דיסק mp3 בנרו 6 החדש, ושמתי את השמות באנגלית וצרבתי. כשהפעלתי את הדיסק בDVD הוא פעל אבל היו כמה בעיות. כמו רקע אפור שלא אמור להיות לפי מיטב ידעתי בProsound. הבעיה השניה שגילתי היא בעיית השמות - השמות לא מוצגים כראוי, כאשר ברווח בין מילה למילה מופיע קו תחתון. בקשר לבעיה של השמות זה נראה לי בהגדרות של התוכנת צריבה...ואני לא כל כך מבין בזה. כיצד אני מסדר את הבעיה ??? ותודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. אני מחפש כרטיס קול איכותי שיראה לי באמת את ההבדל בין אונבורד למשהו איכותי ,הכרטיס מיועד למשחקים ולמוזיקה שווה בשווה (משהו חוץ מ-audigy zs) התקציב עד 450-400 שח. שוב אני מצטער על הצפת ההודעות פשוט הרווחתי את הכסף בעבודה קשה ואני לא רוצה לבזבז אותו סתםע ל משהו שאני לא יואהב ובינתיים כואבות לי האוזניים מרמקולים זולים וכרטיס קול אונבורד פשוט. טוב אז 400-450 שח למשחקים ולמוזיקה בעיקר דאנס ראפ פופ ורוק קל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by itayze,

אני שוקל לקנות אוזניות חדשות לאייריבר , רכשתי לפני שנה את הסנהייזר 495 אך הן לא ממש מספקות אותי . קראתי מספר תגובות לגבי הH-120 בפורום זה וממה שהבנתי יש לאייריבר בעיה של הספק לאוזניות , כלומר צריך מגבר חיצוני כדי לשמוע חזק ( לא באופן שיפגע באוזן כמובן , אלא רק כדי להנות ממוזיקה כמו של פינק פלויד ) כאשר משתמשים באוזניות יקרות ( שמתי את העין על הסנהייזר HD280PRO ) ורציתי לדעת אם באמת צריך מגבר , ואם כן , כמה מגבר עולה , ואולי פירוט של כמה מהחברות המובילות בתחום , ושלא יהיו יקרות : .

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  7. אני צריך שני מערכות של רמקולים... אצל המחשב של חבר שלי הרמקולים ישמשו הרמקולים בעיקר למוזיקה ובמחשב שלי הרמקולים ישמשו לסרטים ומשחקים... כל רמקול צריך לעלות עד 400 שקל... בחנות ליד הבית יש 3 סוגים של רמקולים שנראים נורמליים... כולם 2.1 ATP3 400 ש"ח G380 390 ש"ח X230 390 ש"ח אפשר גם משהו אחר לא מהרשימה הזאת שאני אקנה באינטרנט... תודה...

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. תקציב עד 200 ש"ח .

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  9. בשעה טובה קניתי את הרמקולים של קריאטיב דגם 2.1 2500 הכולל 2 סטליטים וסאב וחיברתי אותם. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. בהגדרות של סאונד בתור מה לסמן אותם? בתור 2 רמקולים נפרדים? כי שם כל השאר זה 5.1 ,7.1 וכל מיני דברים שלא קשורים. (ולא היה שום דיסק התקנה) 2. הסטליט השמאלי נשמע יותר חלש מהימני. ממה זה נובע? בדקתי את כל החיבורים הכל תקין. (אולי צריך להתקין דרייבר חדש לכרטיס קול?) תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by Thunder-Head,

שלום, אני מעוניין לקנות Ipod בארץ, ומצאתי מקומות לקניית ipod רק באינטרנט. איני רוצה לקנות דרך האינטרנט אז .... האם יש חנויות מחשבים/מוזיקה/אלקטרוניקה שמוכרות ipod ? ואם כן אז היכן (באיזור המרכז עדיף).

11. לאחר 6 שנות שירות סבירות, ה Audigy 2 ZS החליט שהוא מתפגר, ככל הנראה... כעת אני עם האונברוד שעל הג'יגהבייט (כפי שמצויין במפרט). בלוח בקרה של הדרייבר, במקום Equalizer נורמלי יש Presets מסריחים שכמעט ולא משנים דבר - איכות הסאונד מזעזעת. למישו יש Equalizer צד ג' שהוא ממליץ עליו?... רצוי אחד שמשפיע גלובאלית (גם במשחקים) ויכול להטען עם ה Startup. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by giladr,

יש המלצות? עדיפות לכרטיס זול וטוב כמובן עריכה: עשיתי חיפוש ב ZAP ו NEWEGG, אולי זו תמימות של מתחילים, אבל אין כרטיסים שתומכים בקידוד DIVX בחומרה? המקסימום שראיתי זה MPEG2...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by SendaRider,

אני מחפש מערכת לאוטו עד 2000 ש''ח, סאב מגבר ורמקולים כאילו הכל בייחד.... תודה מראש:]

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. יש לי רמקול קטן למחשב נאי שומע בעוצמה ממ שנמוכה והרמקול כמטר ממני אם אני שומע יותר מדי זמן אני ממש מרגיש אחר כך טינטון/כאב ראש ליד האוזניים מה לעשות בשביל להקטין את הזנק לאוזניים? איך לבחור פעם הבאה רמקול מתאים?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  15. לצערי אני מוגבל לסט 2.0, וחשובה לי האיכות האם יש מתחרים ראויים לZ3 באזור התקציב הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by Danny6,

והאם ארגיש הבדל אם אחבר את הרמקולים בחיבור אופטי ללוח או שאחבר אותם לכרטיס קול ב500 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by snir.isl,

שלום יש לי די וי די של APEX דגם 815 בהתחלה הוא עשה לי קצת בעיות אבל מאז שעדכנתי אותו הכל עובד פיקס...היום צרבתי בבוקר על דיסק די וי די שאני תמיד משתמש בו שני סרטים: Pathfinder.R5.LiNE.XviD-UNiVERSAL The.Kingdom.PROPER.R5.LINE.XViD-mVs עכשיו ראיתי את השני הכל חלק שומעים יפה וזה...אחר כך שמתי את הראשון ברקע של הסאונד שומעים צלילים כאילו מצאים במים כאילו יש בועות צלילים צורמים כאלה שלא מאפשרים לראות תסרט....עכשיו אני זוכר שזה קרה לי בעוד סרט...אמרו לי בפורום אחר "תשנה ב DVD מ DOLBY PCM או ההפך בתפריט הסאונד ותשנה קצב דגימה ל 48000 Khz" עשיתי את זה וזה לא עזר... בבקשה עזרו לי אני נואש.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  18. טוב אז ככה קניתי את הרמקולים ויש לי כמה שאלות לגביהם. אציין דבר ראשון ששומעים מצויין ולפחות בינתיים אני מאוד מרוצה מהם,הסאב וופר מפחיד כמה שהוא מרעיד את הרצפה בעוצמת סאב חזקה. אבל יש לי כמה שאלות: 1.בשירים שקטים כגון alicia keys - Fallin' או Led Zepelin - Starway to Heaven אז בקטעים של הכלים,השקטים יותר,הרמקולים כבר עושים רעש סטטי ("סססס" כזה)שאפשר בהחלט להבחין בו,כבר באמצע מד הווליום(שהאמת זה ווליום די חזק,אבל לא יודע אם זה אמור להיות ככה)..מה אתם אומרים?בעיה ברמקולים?זה ככה פשוט כי הם 5.1 לא ברמה גבוהה?אולי בעיית דרייברים והגדרות?מקווה שלכם הפתרונים 2.לפעמים קולות הדיבור שיוצאים דרך הCenter נשמעים לי קצת מתכתיים כאלה.אתם מכירים אולי מקרים דומים?אולי אני סתם הוזה? 3.בשיר…

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by OmerNeu,

שלום אני מתכנן לקנות את המסך הזה S2231WE http://www.karat.co.il/catalog.php?id=950 ואני מתכוון מחבר אותו לממיר (YES) ולראות בו גם טלוויזיה (בנוסף למחשב כמובן) דבר ראשון: אין לי אפילו שמץ של מושג בתחום של כרטיסי טלוויזיה (או אפילו האם המסך הנ"ל צריך אחד כזה?) אז קצת הסברים או לינקים פשוטים (עדיף בעברית) יעזרו לי לבין את התחום יותר טוב. דבר שני: איזה מוצרים יש בשוק שכדאי לקנות ויהיו איכותיים ובעלי תמורה טובה למחיר. (ושיתאימו למסך כמובן) דבר שלישי: איך כרטיס טלויזיה עובד? איך מעבירים מצפיה בערוצים בממיר למחשב עצמו?(אני מקווה שהשאלה ברורה) תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by polegs,

שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. logitch x540 Creative T6200 .2 אני מכיר את עומצת הסאונד של X540 ואני יודע שהוא מדהים וכך גם הבאס, אבל שאלתי בפורום אחר והם אמרו לי שה-T6200 הוא המתחרה שלו ושהוא יותר טוב ממנו. אז רציתי תגובה מצידכם... תודה מראש polegs:)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by dans41,

שלום אני מתלבט עם להוסיף למחשב שלי כרטיס קול פשוט יחסית בשביל להוציא יותר מהאוזניות והרמקולים שלי (רשום במפרט). כרגע אני משתמש בכרטיס המובנה ואין בעיות אבל אני תוהה עם כמה גרושים יוכלו לשפר את החוויה. האם מומלץ להוסיף כרטיס ועם כן איזה? (יש תקציב של עד 400 שקלים)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  22. מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט לחיבור ממיר YES לא HD.. תודה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by koboc9,

רציתי לדעת האם ישנה דרך לשפר את איכות הסרטים שאני מוריד מהאינרנט? יש לי מספר קטעי ווידאו שצולמו מזמן במצלמה ביתית והאיכות לא טובה, האם ניתן לשפר את האיכות? תודה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  24. אני צריך כרטיס קול (שירכש כיד שניה), עבור פרוייקט של מחשב ברכב. מה שחשוב לי הוא אפיק PCI ככל הנראה (וכאן נכנס ה2ZS לתמונה), ובמידת האפשר - שליטה והוצאת סאונד דרך כל הערוצים האנלוגיים - בסטריאו. תעזרו לי להחליט מה יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר עם דגש על מוזיקה (סרטים פחות קריטי) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. יש לי נייד שחיברתי אותו למסך בסלון והפכתי אותו למחשב HTPC אני מחפש תוכנה נוחה שתעלה עם מערכת ההפעלה ותציג בצורה נוחה סרטים ותמונות וכו'.. אין לי צורך בערוצים או הקלטות וכו'. ואם יש תוכנה בעיברית זה יהיה מצויין! דבר שני, במחשב יש כרטיס מסך רדאון X300 רציתי לדעת לאיזה כרטיס אפשר להשוות אותו כי אני ממש לא מכיר את הדגם, במיוחד הישנים יותר של רדאון.. תודה!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.