עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by solidguy,

יש לי PS3 ועכשיו אני רוצה לקנות בשבילו טלויזיה טובה ואני צריך עזרה אני רוצה טלויזיה בגודל 32" תקציב עד 3.5K חריגה עד 4K רק אם ההבדל משמעותי תודה רבה לעוזרים

2. Started by Elevation,

אלו שתי האפשרויות: http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Etymotic-ER-6i-Noise-Isolating-In-Ear-Earphones-ER6I-1003555.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Shure-E2c-Sound-Isolating-In-Ear-Earphones-E2C-E2-1003406.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 אני הרבה יותר אעדיף לחסוך 40$..... אגב, זה לא כואב שזה נכנס ככה בתוך האוזן? ועושים ברייק-אין לאוזניות קטנות, כמו לגדולות, או שזה שונה? גבריאל.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by GRiM,

שלום לכולם, אני מחפש נגן MP3 כלשהו שיתאים לצרכים שלי: * השימוש העיקרי שלו הוא שמיעת מוסיקה באוטובוס. * חשוב מאוד שהסוללה לא תגמר לי באמצע היום. * אני לא ממש בטוח כמה שירים אני אכניס בו, אבל ככל הנראה כ-5GB. * רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפורמטים חדשים, כמו OGG (למרות שאני לא ממש משתמש בהם). * וידאו לא ממש חשוב לי. * איכות סאונד טובה, חזקה ועם באסים טובים - הבנתם אותי.. * תפעול נוח ולא מסובך מדי. התקציב הוא כ-1000 עד 1300 ש"ח, תמליצו גם על אוזניות תואמות שיתנו שיפור משמעותי.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  4. טוב קניתי לפני שבוע את האוזניות KOSS מסוג SPORTA PRO ואני רוצה לתת חוות דעת על האוניות.. את האוזניות קניתי בחנות אדר שבתל אביב (אני מנחש שרובכם מכירים אותה), את האוזניות קניתי ב310 ש"ח כן... כן.... אני יודע שזה הרבה כסף אבל מיכיוון ששילמו על זה גם אני וגם אח שלי אז היה צורך להתאים את הדרישות לשנינו-(הוא רצה אוזניות עורפיות ואני לא...) ולכן החלטנו לקנות אוזניות של KOSS כיוון שיש להם אחריות לכל החיים וכל בעיה ולו הגדולה ביותר, ניתן לשלם 30 ש"ח ומתקנים לך את האוזניות...(וזה מצויין לשני אחים שלא ממש סמכים אחד על השני..) לאוזניות עשיתי ברייק אין קצר של 35 שעות שכלל בין היתר שמיעה של כל סוגי המוזיקות מהווליום הנמוך עד לווליום סביר+, כאשר בלילות זה עבר על ה"רעש" של הFM את הווי…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. חבר שלי שמתעסק הרבה במוזיקה רוצה להשתדרג למשהו קצת יותר איכותי מהכרטיס האונבורד שיש לו עכשיו לא משהו גרנדיוזי אבל שיספק איכות הקלטה טובה (או לפחות נקיה עד כמה שאפשר) ויוריד קצת עומס מהמעבד בעיבוד סאונד (המחשב שלו ישן למידי) הכרטיס ישמש למוזיקה בסטריאו אבל זה פיצ'ר משני בהחלט

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by sashakrik,

אהלן ! חבר שלי הביא לי את הנגן שלו. חיברתי אותו למחשב ושום דבר לא קורה - המחשב לא כותב "זוהתה חומרה חדשה". המחשב רק מטעין את האייפוד. יש מצב שהמחשב יזהה אותו רק אחרי התקנת הדרייבר ?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by NadavAfuta,

אשמח אם תמליצו לי על דגמים טובים, חשוב שיהיה FHD כי ינוגנו עליו סרטים ב1080p דרך המחשב. בינתיים אין עוד תקציב, מכיוון שאני רוצה לדעת פחות או יותר את המחירים.

8. אז ככה ראיתי שתי דגמים שניראים לי סבבה למחשב ואין לי מושג מה הם באמת שווים, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולגלות מה הם באמת שווים. הנה המפרטים של שתיהם 1. http://microlab.com.cn/en/product/speakers/2.1%20and%20%20amplifier/H600.htm 2. http://microlab.com.cn/en/product/speakers/home%20system/x23.htm תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by com,

אהלן. ברשותי כבר כמה שנים טובות מערכת 2.1 של קליפש. (או קליפס) כבר בערך שלוש שנים הם שוכבים אצלי במחסן. הם סובלים משני קילקולים: השנאי 110 ל220 שלהם נשרף לי, מה שלא בעיה לקנות חדש. (סביבות 200 שקלים) הקילקול השני הוא שיציאה אחת של רמקולים (הסטליאט הימני) נשרף. יש רק יציאה אחת של רמקול שעובדת. אפשר לחבר את שני הרמקולים לאותו יציאה, אבל זו התפשרות רצינית על איכות. שמעתי שהבעיה הזו מאוד נפוצה עם המערכת הזו, שזה קילקול ידוע. הייתי רוצה לדעת מהי בדיוק הבעיה (איזה חלק שם נשרף\התקלקל) ומי יכול לתקן את הבעיה. אני מניח שאם אני ידע מהי הבעיה אז יהיה יותר קל לאדם שמתעסק עם האלקטרוניקה לתקן את זה. מה שכן, ההתמצאות שלי באתרי אודיו ומחשבים בעולם, והיכולת שלי לקרוא עמודים על גבי עמודים …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by goory,

איך היא?, מספיק טובה בשביל מוסיקה? איך העוצמה?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by love-its-my-name,

שלום, רציתי לדעת איך אני צריך לקוון את מערכת הקולנוע הביתית שלי הכוללת חמישה רמקולים וסאבואפאר אחד. כשאני אומר "לקוון" אני מתכוון לקיוון ההגדרות של כול רמקול בנפרד המידה נקראת dB בתודה מראש, אבי. ליצטוט : הקדמי = dB הקדמי שמאלי = dB הקדמי ימני = dB האחורי שמאלי = dB האחורי ימני = dB נ.ב. אני במחשב שלי בהגדרות אצלי דרך התוכנה של הלוח אם שלי הגדרתי את כול ההגדרות על הכי גבוהה... זה אומנם לא מקוון את הרמקולים אבל זה מקוון את ... טוב הינה ככה הגדרתי - HZ : 100 , 200 . 400 , 600 , 1K , 3K , 6K , 12K , 14K , 16K. וכולם מוגדרים על העוצמה הכי גבוהה במחשב - +12dB אני הגדרתי כך את ההגדרות משום שאני מחבר את המחשב למערכת הקולנוע הביתית ואני חושב שהמנגנון…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by rafip77,

שלום לכולם, הבנתי שלכל קובץ MP3 ישנו ID TAG. אך גם לזה יש וורסיות שונות....ID ver 1.0 ,ID ver2.0 ,ID ver 3.0, 1. איך אני מזהה במחשב מה ה-Version של ה-ID TAG של קובץ ? 2. האם יש תוכנה שממירה Version של ID TAG ? אני שואל מכיוון שהרדיו דיסק שלי ברכב מזהה רק MP3 בעלי ID TAG Ver 2.0. תודה למבינים ולעונים...

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. Started by WarMachine,

הגיע הזמן להשתדרג בטלויזיה חדשה לחדר שתשמש אותי בעיקר לxbox 360 ופה ושם לקצת טלויזיה, בעיקר ספורט. אין לי העדפה מסוימת על חברה או דגם אלא אני פשוט רוצה מסך טוב שיפיק את המיטב ב-HD מה-360.מה גם שלא יהיו מריחות כמו שבדרך כלל קורה בשידורי ספורט. התקציב הוא עד 4000 ש"ח והגודל צריך להיות 37 אינץ.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. אני צריך המלצה לאוזניות כפתור. תקציב: 200 ש"ח+-

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by Devil Servant,

יש לי מערכת סטריאו פשוטה עם חיבורים של אוזניה ומיקרופון בלבד. שחיברתי את המחשב למיקרופון בקושי שמעו משהו.. סתם רעשים. איך עוד אפשר לחבר את המחשב למערכת? אפשר אולי לחבר רק את הרמקולים? (2 חוטים אדום שחור לכל אחד)

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  16. אז ככה יש לי כפי שציינתי אינספייר 4.1 של קריאטיב עכשיו קניתי אותם כי אני עתוד (בעזרת השם) לקנות מחשב חדש בקרוב על הלוח שאני יקנה יהיה כרטיס 5.1, עכשיו השאלה שלי היא אם כרגע אני יכול לחבר רק 2.1 למרות שהרמקולים הם 4.1 לחבר רק שני סטליטים וסאב. זה אפשרי??, במידה וכן זה יעשה איזשהו נזק לרמקולים או לסאב או בכלל??? תודה רבה לכל מי שעזר ומי שלא.... יום טוב!!!

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. אם צריך כל דבר נוסף (תמונה אחרת להמחשה) רק תגידו, אני פשוט חייב למצוא את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. Started by (iriver H10),

לחבר שלי יש מערכת כזאת: http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11368&ref=zap והרמקולים שלה דפוקים או משהו. עכשיו הוא רוצה לקנות כאילו רמקולים חדשים. יש המלצות למשהו איכותי.? בסביבות ה1000 שקל

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. היי לכולם רציתי להתייעץ לגבי רמקולים 5.1 (יותר למשחקים וסרטים) אני יודע שיש ביקורות טובות על ה X530 השאלה שלי מתי אמורים להגיע לארץ ה X540 ואם יש מצב שהם יעלו בסביבות ה500 שקל ? ואם בכלל יהיה הבדל משמעותי מה X530 או ללכת על הX530<?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. יש לי בעיה כזאת: לוח GA-7VM400M-RZ הכ.קול הוא VT1617 של VIA והמחשב עבר התקנה מחודשת של בXP הורדתי את הדרייברים מאתר של VIA, הכרטיס קול עובד(יש מוסיקה) אבל המיקרופון לא בדקתי בהגדרות ושם ראיתי משהו מוזר בPLAYBACK אני יכול להוריד את הV מהשתק של המיקרופון בRECORDING אני לא יכול להוריד אותו בשום תוכנה המיקרופון לא עובד הבעיה היא לא במיקרופון כי הוא עובד נפלא במחשבים אחרים

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  21. Started by nehmia,

אני רוצה לשלוט את הצלילים אבל יש EQ רק במדיות ואני רוצה לשלוט בכלל על כל הצלילים במחשב.. למשהו יש תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by Talon,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס קול Auzentech XPLOSION 7.1 DTS כרגע יש לי רסיבר של 5.1, איך אני מחבר את הכרטיס קול לרסיבר?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by AMIT1024,

מה דעתכם על המערכת הנ"ל טובה מספיק למחירה (1990 ש"ח) או שיש טובות ממנה משמעותית

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  24. יש לי אוזניות בנות כשנתיים. האוזניות מלכתחילה לא היו יקרות במיוחד, ואין שום אפשרות לפתוח אותן בלי לשבור אותן כך שתיקון אינו בא בחשבון. בכל זאת, אני לא מבין איך זה יכול לקרות: כתלות במצב כבל האודיו (זה שהולך מהמחשב לאזניה שמאל), כלומר לפי המידה בה אני דוחף את הכבל פנימה או מושך אותו החוצה, האוזניות מחליפות בין שני מצבים: או ששומעים באוזניה שמאל תקין אבל באזניה ימין לא שומעים כלום, שזה מה שקורה כשאני דוחף את הכבל פנימה, או ששומעים בשני האוזניות מאוד חלש, אבל הסאונד עצמו תקין לחלוטין (מלבד העצמה). מה קורה פה? ברור לי שמדובר בחיבורים משוחררים, אבל עדיין, איך המצב השני בכלל אפשרי?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  25. Started by Kitt0s,

http://www.rockbox.org/mail/archive/rockbox-archive-2006-03/0502.shtml מישהו כבר ניסה ?:] http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IaudioBoot

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים