עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by taltola,

אשמח לקבל המלצה לרמקולים טובים למחשב במחיר של 200 ₪ פלוס מינוס. עדיפות מ-ksp. יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. יש לי נייד שחיברתי אותו למסך בסלון והפכתי אותו למחשב HTPC אני מחפש תוכנה נוחה שתעלה עם מערכת ההפעלה ותציג בצורה נוחה סרטים ותמונות וכו'.. אין לי צורך בערוצים או הקלטות וכו'. ואם יש תוכנה בעיברית זה יהיה מצויין! דבר שני, במחשב יש כרטיס מסך רדאון X300 רציתי לדעת לאיזה כרטיס אפשר להשוות אותו כי אני ממש לא מכיר את הדגם, במיוחד הישנים יותר של רדאון.. תודה!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by yoni321,

שלום אנשים אני צריך ipod נגן וידאו שאני אוכל לחבר את את האייפוד לטלויוזיה וישר אני יראה את הסרט. הנגן צריך להיות בנפח של מינמום 30 giga יותר לכיוון ה60, לא חייב אייפוד אפשר גם משהו אחר אבל שיתמוך בכל, שירים, וידאו, שאוכל לחבר את הנגן לטלויוזיה, אני מחפש משהו איכותי טוב התקציב בין 300-380$. אני מזמין את המוצר מחו"ל והחנות היחידה שאני יכול להזמין ממנה היא amzon לינק: http://www.amazon.com/gp/homepage.html/102-3890142-7558538 אנשים חשוב שתגיבו מהר כי קרובי משפחה שלי חוזרים עוד יומיים והמשלוח דרך האתר לוקח יום אז בבקשה תגיבו מהר. תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by Gilsp,

חברים אני יודע שדובר על הנושא הזה הרבה. עדיין אני צריך עזרה קטנה. אני מחבר מחשב עם כרטיס מסך Nvidia 8400 בכבל יצוק HDMI ל DVI (ללא המתאם המקורי) את האוידיו אני מחבר בכבל אוזניות רגיל (3.5 ממ) מהכרטיס קול לכניסה המתאימה בטלוזיה. חיבור זה לא עובד. אני מפספס משהוא? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by ruff stuff,

טוב חבריה אני משנה את הדעה שלי לגבי האוזניות האלה אני די התלהבתי מהן בהתחלה אבל ככל שהזמן עובר אני די מבועס מהם . למה אתם שואלים? אז די מבעס לשים אותם באוזן זה פשוט לא נוח. כל פעם אני צריך לסדר אותם בתוך האוזן ואם אתה לא מכניס אותם עד הסוף אז אתה לא שומע טוב. ביכלל. האורך גם משגע אותי זה די מסורבל להסתובב איתם ככה. ניראה לי שאני אקנה את האוזניות של סנהייזר ואת אלה אני פשוט אתן לאחי . מישהו יודע איזו חנות מוכרת סנהייזר? אני אלך על ה mx550 ניראות לי אוזניות סבבה. אז אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות את הדגם הזה אני אשמח לישמוע .תודה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by LTE,

שלום יש לי מחשב נייד מדגם:nvidia geforce 8400m gs בעל יציאת VGA בלבד ואני מעוניין לחבר אותה לטלויזיה שלי מדגם פיליפס 8404 אך יש לי בעיה כרגע שאחרי שהצלחתי להגדיר ולחבר את המסך למחשב התמונה במסך כל הזמן מרצדת. תדר הריענון הוא אכן על 60 הרץ כמתבקש אך בכל זאת המסך עדיין מרצד, הרזולוציה שהמחשב מכוון הוא 1920*1080 ! זה גם לאחר שניסיתי את כל הרזולוציות שרשומות שנתמכות ע"י הטלויזיה ! אשמח לעזרה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. Started by Ic3 CuB3,

http://www.minivian.com/bbs/view.php?id=movie_review&no=1 נראה מכשיר מעולה.....ונראה לי די קטן.... ומישהו יודע מה מידות המסך בס"מ X ס"מ ?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by dm44,

היום קיבלתי את ה v-moda vibe מארה"ב הם מדהימות באיכות סאונד האטימת רעשים שלהן לא משהו אבל סבירה והתלונות היחידות שיש לי הן התיק בצבע זהב שמקבלים איתם ושהחיבור לא גמיש בקצה, אם אתם רוצים תמונות אני יעלה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. אני מחבר את המכשיר ליו אס בי הווינדוס לא מזהה אבל הוא כן מטעין

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by The UnKnown,

אפשר לרכוש את הפרומדיה רק בחו"ל? למה לא מביאים לארץ?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  11. שלום לא מעט סיבוכים היו לי אם הכרטיס טלויזיה ועכשיו יש עוד בעיה הכרטיס שיש לי זה WINFAST TV2000 XP GLOBAL עכשיו את העיינית של האינפרא אדום אני מחבר לכרטיס הטלויזיה אם חיבור כמו של אוזניות הבעיה זה שהעיינית עושה מה שבא לך לפעמים עובדת ולפעמים לא וזה מציק כי אני רואה טלויזיה כשאני שוכב על המיטה וכל פעם להנמיך ולהגביר צריך לקום למחשב וזה מציק מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by overload,

ראיתי בארץ את הOMX 50V החדשות ב160 שקל מישהו יודע עליהם משהו מבחינת האיכות ביחס לאוזיות כמו הMX550? אני שונא אוזניות כפתור כי הם אף פעם לא יושבות טוב מאבדות הרבה מהאיכות בגלל זה ומצד שני אוזיות קשת אחורית לא נוחות באוטובוס ואוזניות קשת רגילות לא נוחות לספורט... סוף סוף סנהסיר מוציאים אזניות עם תמיכה נורמאלית לאוזן, השאלה היא מה האיכות שלהם. כדאי לבדוק את הסדרות החדשות שלהם פה: http://www.style-your-sound.com/

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by Dr-XP,

יש לי בינתיים מגבר עם פרולוגיק שבקרוב יחובר ל4.1 רמקולים. עכשיו יש לי עוד מגבר סטראו של מרנצ. איך אני יכול להרסיבר עם הפרולוגיק ישמיע סטראו עם המרנצ, ובקולנוע ביתי ישמיע את הקדמיים מהמרנז והאחוריים משלו?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by evy,

יש לי מערכת 5.1 בסלון...וכשאני שומע שירים אני מגביר לפעמים עד לממש חזק אבל אני מפחד להגביר עוד ועוד..כי אני לא יודע מה הגבול של המערכת כי אולי ישרף או משהו... אז באתי לשאול אותכם מה נותן לי אינדיקציה לגבול של ה vol שלי...

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by D-M-X,

איך אני מחבר רמקול של מערכת סטריאו למקום רחוק יותר בלי כבלים... יענו יש משהו כמו אנטנה לרמקולים כדי לשים במקום מרוחק מהמערכת...

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by mik_amar,

יש לי שאלה בקשר ל iAudio X5L... זה נכון שאומרים שהוא יותר עבה מה X5 הרגיל?? ואם כן אז הוא גם יותר גדול?? וההבדל משמעותי?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by MacGyver,

http://www.ipodlounge.com/index.php/news/comments/mix-podcast-station-hebrew-dutch-levy-subway-crime/l] החלק השני....מדבר על המאבק בעניין התמיכה בעברית..... עריכה.......אני לא מאמין שזה מה ששמתי בלינק.....(הלינק תוקן...! חג כשר ושמח! איתן

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by easyuri,

אני מתכוון לקנות את ה IAUDIO X5 חשוב לי להיות בטוח שניתן באמת לגרור תיקיות לנגן ושלא צריך להעביר אותם דרך תוכנה או משהו. האם זה אומר שאני יכול פשוט להעביר את התיקיה "מוסיקה" ישר מהמחשב לנגן ושהתצוגה בנגן תהיה כמו במחשב?

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by nissim_y,

איך אני משמיע שירים שהורדתי בפורמט mp3, בקומפקט דיסק בסטריאו הביתי? למה צריך להמיר את הקבצים ואיך?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. שלום לכולם אני מתכנן לקנות רמקולים כבר בחרתי את הבחירה שלי(ADA880) אבל עדיין לא החלטתי על כרטיס הקול, הרמקולים יחוברו ליציאה הדיגיטלית של כרטיס הקול. בתחילה חשבתי לקנות איזה אודיגי 2 או איזה הרקולס נחמד אבל עכשיו עלה לי רעיון אחר. הלוח שלי ממש ישן והיום כול הלוחות החדשים מגיעים עם כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית ONBOURD, רציתי לשאול איך הכרטיס שמגיעה על הלוח, העם זה ישפםיעה על הביצועים של המחשב?, הלוח שחשבתי עליו הוא הP4P800

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by Slash87,

מישהו יודע איפה משיגים\כמה עולה כרטיס כזה?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by Talon,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס קול Auzentech XPLOSION 7.1 DTS כרגע יש לי רסיבר של 5.1, איך אני מחבר את הכרטיס קול לרסיבר?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by oDot,

אהלן חברה, הגינה עברה שינוי קל ואנחנו מעוניינים לשים אפשרות לשמוע מוזיקה ואולי בעתיד גם לראות סרטים בחצר.. רציתי לדעת איזה סוג של רמקולים צריך לקנות, יש לנו שלוש נקודות של כבלים שבהן אפשר לשים רמקולים ומאחת הנקודות אפשר להעביר כבלים כדי שיהיה רמקול במרכז החצר בגובה של בערך 3-4 מטר, יש שם מן סוכך.. הייתי שמח לדעת איזה סוג של רמקולים צריך במקרה הזה, וכמה עולה המותרות (אני יודע שאין גבול לסכום, אבל יהיה נחמד לדעת על האפשרויות ה"נורמליות"). בואו נגיד שאני אודיופיל-לייט P= הסאונד יגיע לשם דרך כבלים ישירות ממגבר ימאהה שיש לנו, המוזיקה תגיע אליו כנראה מסטרימר שיזרים ממחשב FLAC, MP3, וDTS. אם יש צורך לתאר את הגינה רק תגידו, אעשה כמיטב יכולתי.. תודה רבה מראש!! ושאלה קטנטונת - פעם…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by yolh4f,

לפי מי שסמתי לב זה כרטיס הכי מומלץ בסביבת המחירים ..... הייה לי בהתחלה תכרטיס קול MADIUO ריבולשן יש לכם מוסג איזה כרטיס יותר טוב ועד כמה ? פשוט הכרטיס קול לא תומך לי בווינדוס 7 ואני כבר שנה מנסה לחפש פיתרון ולא מוצא .. בקיצור יש לכם מוסג עד כמה יש אבדל <??? ובכרטיס קול של MADIUO הייה חיבור כזה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול ... ומי הכרטיס קול לרמקולים ככה שיוצא מצב שאני שומע שכרטיס קול של המחשב פועל ולא הכרטיס קול של הטלוויזיה ככה שגם עם אני רואה טלוויזיה האיכות משתפרת ... מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by tomerco,

רמקולים חדשים של altec lansing הדגם vs4221 מה אתם אומרים עליהם אני חושב לקנות אותם?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.