עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מסוג acer travelmate 5720 ואני רוצה לחבר אותו למסך מסוג LG 32LG32R. החיבור במחשב והטלויזיההוא חיבור vga. כשאני מגדיר בהגדרות תצוגה אז אני רואה רק את הרקע של ויינדוז. אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. תודה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  2. Started by amitbl,

בעיקר מוזיקה במחשב, שלא בווליום גבוהה. אני לא אודיופיל אבל אני מוכן להשקיע מעט יותר מה"מקובל" עבור סאונד איכותי. יש לי כ.קול מובנה (Asus M2A-VA HDMI) סביר. מחפש רמקולים שיוציאו ממנו את המירב. **רצוי שיהיו שחורים, אבל לא חובה. תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  3. אוקי אמ.. המחשב שלי הוא p4 2.8 הבעיה שיש לי כרטיס מסך ישן, ג'פורס 4... והמסך שלי הוא phiplips אז עכשיו. כעיקרון אני מעונין לקנות xbox 360 כאשר תצא הגירסה החדשה.. רציתי לדעת אם יש מצב שיש מסך LCD בגודל של 21 אינצ' HD שאני יוכל להחבר עליו גם XBOX וגם את המחשב. ואיזה כרטיס מסך אני יצתרך? או שעדיף כבר לקנות מסך גדול 32 אינצ', ולהישאר אם שלי, כי אני בסדר גמור איתו....?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by adam1221,

הורדתי את הפאטצ' כדיי שיוכל לקרוא גם עברית. אך בתפריט עצמו הוא כותב לי בג'יבריש. ישנה דרך גם לכתוב בעברית בתפריט עצמו? או שהעברית היא רק אופציה של בזמן נגינת השיר?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. Started by bykeking,

זה אפשרי לחבר מחשב למערכת מיני עם כניסת AUX? תודה!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  7. Started by elad135,

יש לי רמקולים למחשב, שיש איתם בעיה קטנה למדי אבל עדיין קצת מעצבנת: יש תמיד קפיצה בניגון שלהם כאשר יש איזשהו שינוי בחשמל בחדש או בקרבתו, ואני יסביר... נגיד אני שומע איזה שיר ברמקולים, ובאמצע אני ידליק את האור בחדר, או ידליק טלוויזיה או כל דבר אחר הצורך חשמל בחדר, אז השיר יעצר לשנייה ואחרי זה ימשיך... מכירים את התופעה? השאלה העיקרית היא האם יש איזה דרך למנוע או לפתור את הבעיה? הרמקולים אגב הם Altec Lancing 880, למרות שלא נראה לי שזה רלוונטי... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by Zippy,

שלום, מקריאה קצרה ברשת הבנתי שקידוד בפורמט MP3 פוגם באיכות באופן יחסי, ואפילו באופן שניתן להרגיש. אבל גם קראתי שלגבי מוסיקה שיש טווח צלילים רחב ועשיר מאוד אכן יש פגיעה, אבל שלגבי קובץ אודיו של דיבור בלבד זה סיפור אחר. השאלה היא האם גם בקובץ אודיו של דיבור בלבד (שיעור) יש פגיעה ע"י קידוד בפורמט MP3 (בקצב של 192K) או שלא? אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by ShahafH,

כשאני מדבר קרוב למקרופון העוצמה ששומעים אותי יורדת איך אני מסדר את זה שזה לא ירד? תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  10. אני פה בהתלבטות קשה כי רוצים לקנות לי כרגע מניו יורק נגןף והכל עם אוזניות עולה איזה 1300 שקל וזה לא מעט כסף... לכן רציתי לדעת מה אתם עושים ולאן אתם לוקחים את הנגן שלכם!?? לראות מה אני אוכל לעשות איתו,ושלא יישב סתם במגרה. כי יש לי עוד דברים לעשות עם הכסף....

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by ZUMARA1,

אני מחפש מסך 32 FULLHD שישמש למחשב ולXBOX360 שאני מתכנן ליקנות אני מחפש משהו מולץ אבל במחיר שפוי. תקציב מקס3500 אבל עדיף פחות 0_0 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  12. Started by NO FEAR,

הלכתי לבאג (במחשבה שהם מבינים בתחום) ושאלתי אותם איזה רמקולים טובים אפשר להשיג בתקציב של - 300 שקל בערך והם המליצו על הרמקולים האלה בטענה שהן ממש טובות! אני מתכנן לקנות אותם ביום שישי הקרוב ולפני שאני עושה את זה רציתי לדעת מה דעתכם האם כדאי לקנות אותם? או שבתקציב כזה אני יכול להשיג רמקולים טובים יותר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

עד 220 - י(רד התקציב.) מה עדיף לקנות: SONY MDRX 200 Sennheiser HD-202 SENNHEISER HD457 או שיש אוזניות בתקציב הזה שעדיף לקנות אותם.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  14. יש לי Creative Inspire 4.1 אני שומע רק ב2 רמקולים... יש לי Creative SoundBlaster Live! 5.1 Digital - כרטיס קול תעזרו לי בקשה שיניתי ל Quadrophonic וכל מיני במאפיינים ועדיין רק ב2 אני שומע

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by taltola,

אשמח לקבל המלצה לרמקולים טובים למחשב במחיר של 200 ₪ פלוס מינוס. עדיפות מ-ksp. יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. אני רוצה מגבר לאוטו יש אחד בשם V12 עם 1000 וואט? למישהו יש נסיון איתו? לא מביקורות באתרי אינטרנט אלה ממש נסיון איתו תודה

17. Started by NadavAfuta,

אשמח אם תמליצו לי על דגמים טובים, חשוב שיהיה FHD כי ינוגנו עליו סרטים ב1080p דרך המחשב. בינתיים אין עוד תקציב, מכיוון שאני רוצה לדעת פחות או יותר את המחירים.

18. Started by purple-hey,

שלום, מחפש המלצה לכרטיס קול שיתמוך בWIN7, תקציב 150-250, אפשר עוד צפונה אבל לא בהרבה. אשמח גם עם תהיה תמיכה בRED HAT. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  19. כפי שאומרת הכותרת אין לי מושג מה המחירים שלהם אז.... ברגע שאדע את תווח המחירים אני יעדכן תקציב (למרות שתמיד עדיף כמה שפחות ;D) ... חושב לי שאוכל לצפות באיכות טובה שיהיה RCA או HDMI יש לי YES (אם זה משנה) שלט של מדיה סנטר כבר יש אז אין צורך (למרות שעוד אחד לא יזיק ) יש לי כרגע את ה PVR-150 MCE ואני לא הכי מרוצה מהאיכות למרות שהוא ממש לא רע תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by snapdragon,

יש לי לוח אם של גיגה בייט - ma78gm-s2h בעל יציאה אופטית. חיברתי כבל ואין סאונד, כאשר חיברתי לDVD כן היה סאונד. למיטב זיכרוני היה לי סאונד לפני כמה ימים ועתה אין לי. כל הדרייברים מותקנים ומעודנים. מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by Gilsp,

חברים אני יודע שדובר על הנושא הזה הרבה. עדיין אני צריך עזרה קטנה. אני מחבר מחשב עם כרטיס מסך Nvidia 8400 בכבל יצוק HDMI ל DVI (ללא המתאם המקורי) את האוידיו אני מחבר בכבל אוזניות רגיל (3.5 ממ) מהכרטיס קול לכניסה המתאימה בטלוזיה. חיבור זה לא עובד. אני מפספס משהוא? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  22. לפני קנייה של טלוויזיה שתענה על כל צריכיי.והם לא הרבה, FHD,מסך גדול שאחבר למחשב כדי להריץ בין השאר משחקים\וHD 1080 מה ההבדלים בין כל אלה והאם זה שאלה של העדפה אישית?ומה נותן תמונה איכותית יותר? בכמה משפטים אם אפשר :-\

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

שאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. Started by XybeR,

אני צריך המלצה לרמקולים (5.1 או משהו..) בשביל סרטים בעיקר. הרמקולים יתחברו לרסיבר HARMAN/KARDON AVR130. תקציב בערך 1000 שקל.. אני יודע שזה לא יספיק למשהו ממש רציני אבל גם לא צריך.. תודה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by nadav275,

לצורכי משחקים ומוזיקה. מהחנות www.newegg.com בלבד. תודה, נדב

• 4 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים