אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תמליצו לי על דגמים טובים, חשוב שיהיה FHD כי ינוגנו עליו סרטים ב1080p דרך המחשב. בינתיים אין עוד תקציב, מכיוון שאני רוצה לדעת פחות או יותר את המחירים.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שקראתי בעיון רב את הFAQ המצויין להמלצות לכרטיס קול ורמקולים.. החלטתי ללכת על הלוג'יטק Z3 שלפי דעתי, עולים יחסית לא יקר ודי איכותיים. השאלה שלי היא האם יספיק לי כרטיס קול מובנה כדי להפיק מהם את המקסימום, שמא אני אצטרך לקנות כרטיס קול בנפרד. בתודה מראש! נ.ב אשמח לשמוע חוות דעת על הרמקולים :]
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי בחדר 4 רמקולים ובגלל שהחוט שלהם קצר אז הם מאוד מאוד מאוד קרובים ואין אפקט מתאים. אז אני רוצה לקנות כבל של 10 מטר בשביל לפצל תרמקולים ולשים 1 בכל פינה בחדר. אז כמה זה עולה? וכמה עולה מחזיק של רמקול שתולים על הקיר?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג בטלויזיה חדשה לחדר שתשמש אותי בעיקר לxbox 360 ופה ושם לקצת טלויזיה, בעיקר ספורט. אין לי העדפה מסוימת על חברה או דגם אלא אני פשוט רוצה מסך טוב שיפיק את המיטב ב-HD מה-360.מה גם שלא יהיו מריחות כמו שבדרך כלל קורה בשידורי ספורט. התקציב הוא עד 4000 ש"ח והגודל צריך להיות 37 אינץ.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות כפתור. תקציב: 200 ש"ח+-
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה את המערכת אבל באינטרנט נתקלתי ב2 תמונות שונות של הפנאל האחורי שלה... איזה מהם אני אמור לקבל? 1. 2. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט רמקולים של 6 אום ולחבר לרסיבר 8 אום שיש לי בבית, זו בעיה גדולה? ואם כן, יש איזה פיתרון אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איך אני משמיע שירים שהורדתי בפורמט mp3, בקומפקט דיסק בסטריאו הביתי? למה צריך להמיר את הקבצים ואיך?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג Hauppauge WINTV-PVR-150 עכשיו כשאני בא להגדיר אותו בויסטה (בעזרת המדריך שצירפתם באתר - http://hwzone.co.il/articles/vista_mce/5/ מבקשים ממני לבחור את סוג הממיר שאני משתמש בו (הממיר הכסוף של YES) ואני לא יודע באיזה חברה לבחור ואיך להמשיך הלאה מן המצב הזה: http://img136.imageshack.us/my.php?image=83194794mx0.jpg איזה חברה אני בוחר והאם מישהו יודע מה סוג הממיר ?! תודה רבה לעוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות רמקולים כבר בחרתי את הבחירה שלי(ADA880) אבל עדיין לא החלטתי על כרטיס הקול, הרמקולים יחוברו ליציאה הדיגיטלית של כרטיס הקול. בתחילה חשבתי לקנות איזה אודיגי 2 או איזה הרקולס נחמד אבל עכשיו עלה לי רעיון אחר. הלוח שלי ממש ישן והיום כול הלוחות החדשים מגיעים עם כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית ONBOURD, רציתי לשאול איך הכרטיס שמגיעה על הלוח, העם זה ישפםיעה על הביצועים של המחשב?, הלוח שחשבתי עליו הוא הP4P800
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לאחרונה השכנים מתלוננים אז החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב שלי הוא עד 400 שקל האוזניות שאני שוקל הן הבאות sennheiser HD 212 Pro Koss PortaPro Sennheiser eh350 מהי האיכותית מביניהן? ואם יש לכם המלצה על אוזניות אחרות אשמח לשקול בתודה, yossi126
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בשביל לפתוח את המולטיזון צריך ללחוץ על שתי הכפתורים של הכונן בתחילת ההתחול המחשב. משום מה זה הפסיק לעבוד. יש דרך אחרת לעקוף את זה, אולי איזה תוכנה יכולה לפתור את המצב?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן DVD בסביבות ה300 ש"ח משהו שיכל לקרוא צרוב וכתוביות בעברית ושהיה איכותי עם חברה טובה. אתם יכולים להמליץ לי על משהו בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט את הצלילים אבל יש EQ רק במדיות ואני רוצה לשלוט בכלל על כל הצלילים במחשב.. למשהו יש תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# =] קניתי אותה ב4600 ש"ח מה דעתכם על הטלוויזיה? חשוב להזכיר שהיא מאתימה בדיוק לתקציב
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רמקולים 5.1 ערוצים ורסיבר, עכשיו רציתי המלצה לכרטיס קול טוב שיוצא לי צליל באיכות טובה וב- 5.1 ערוצים למחשב. התקציב שלי הוא סביב ה- 350 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות Ipod בארץ, ומצאתי מקומות לקניית ipod רק באינטרנט. איני רוצה לקנות דרך האינטרנט אז .... האם יש חנויות מחשבים/מוזיקה/אלקטרוניקה שמוכרות ipod ? ואם כן אז היכן (באיזור המרכז עדיף).
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה צרבתי מספר סרטים על דיוידי בפורמט avi ושלחתי לחבר בארה"ב. משום מה קורא הדיוידי בארה"ב לא הצליח לקרוא את הדיוידי. האם ידוע למישהו על פורמט צריבה מסויים או דיסק של דיוידי מסויים אשר יתאים? בתודה מראש אורי
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
באלי טלויזיה לחדר ואמרתי אם כבר אז לקנות שתהיה מחוברת למחשב באופן קבוע וככה גם אשחק במחשב והראה סרטים וכו'.. מה חשוב לי - קודם כל איכות. מראה אסטטי. FHD כבר אמרתי.. וחיבור למחשב - עכשיו הקטע שאין לי יציאה של HDMI (בנתיים) אז כנראה שזה לא יהיה באיכות הכי גבוה מה שכן רציתי להיות בטוח שגם עם חיבור רגיל (אם יש DVI זה מעולה אבל לא ניתקלתי עדיין) אני אוכל לצפות בתכנים של FHD.. מחיר - עד 3000 שקל. מצד שני אני לא לחוץ לקנות ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לי לחכות שהטלויזיות LED יהיו יותר בשוק אולי תהיה ירידת מחירים ואוכל בתוספת לא גדולה לקנות אחת.. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תודה לעוזרים המסך הוא LA26A450
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לא מזמן אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב. לפי מה שהבנתי זה הסט הכי טוב למחשב, אומנם מחיר גבוה, אבל אני מוכן להשקיע בשביל איכות. ראיתי, לא מזמן, חוות דעת ממישהו בזאפ ואומר אחרי 15 דק' שאתה שומע על חזק המערכת מתכבה, זה נכון? האם באמת שווה לי להביא אותו היא שווה את הכסף הזה?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מערכת 2.1 Harman-Kardon SoundSticks II יש לי כרטיס קול live! 16-bit ואני מרגיש שעל המחיר ששילמתי על הרמקולים(1100 שקל) הייתי יכול לקבל תמורה טובה יותר עכשיו השאלה שלי היא האם כרטיס קול כמו אודיג'י 2 יוכל לשפר את איכות הקול? אני מוגבל בתקציב וx-f לא בא בחשבון
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מערכת 4.1 של קריאטיב (inspire 4400) והיום דודה שלי הביאה לי שני רמקולים חדישם של Brother (שמעתי את החברה פעם אבל אני לא מכיר ממש.. איך הם? ) שני הרמקולים נשמעים שונים לגמריי אחד חד יותר בשירים כמו clocks ו nightwhish למינהין, ואחד נשמע יותר טוב בשירים עם דיסטורשן כמו בלינק הבעיה היא.. אני שומע את שניהם במילים אחרות, באחד שומעים יותר צלילים אקוסטים ובאחד צלילים "מעובדים" הדגם שרשום על הקופסא הוא BR 42S (של הברודר) אם תרצו אני יעלה גם הקלטה אבל זה לא משו איכות תמונות מצטער על האיכות
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר לשימוש של סרטים, משחקים ומוזיקה. התקציב הוא עד 700 ש"ח אבל אני לא יודע איך הולך השוק אז סתם זרקתי מספר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
צהריים טובים לפני כשבוע התחדשתי במסך מחשב lcd samsung t260 24 אינץ'. הבעיה היא שאין לו שיש לו רק כניסות של hd, dvi ו-rgb. חבר שלי הביא לי מתאם שמצג אחד יש חיבור של RGB ומהצד השני SVIDEO ובננה צהובה. נסיתי לחבר את הממיר למסך עם המתאם ולא הצלחתי. מבקשר עזרה בנושא. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-