עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aradk,

היתחדשתי בנגן cowon d2 הנגן מעולה,אבל האוזניות שמקלים איתו...לא ממש אני רוצה לקנות אוזנית הכי טובות לתקציב שלי לשירי רוק ומטאל סוג מועדף:in ear תקציב:400,420 גג! השימוש הוא בעיקר בנסיעות (אוטובוס\מכונית)והליכות קצרות. חשבתי על ה-cx 500 דגם טוב,שווה ת'מחיר?? צריך דגם שנמכר רק בארץ! תודה רבההה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. היי.. לפני 4 ימים קניתי את הZEN והוא בגדול מכשיר מדהים. אבל.. יש לי בעיה הכי מרגיייייזה בעולם!!! לעיתים דיי קרובות הוא נתקע והוא לא מגיב לכלום חוץ מל- TouchPad שגם בזה הוא לא בוחר, הוא רק יורד ועולה... גם הכפתור Reset לא עוזר, כי גם כשמגיעים למסך הReset הוא עדיין לא מגיב לכפתורים ואין אפשרות לעשות כלום!!! בכל אופן, אני חושב שהבעיה קשורה לניתוק מהUSB, אבל אני לא בטוח ב100%. אני לא מנתק אותו מהמחשב באמצע העברת קבצים או משהו כזה. כן.. עידכנתי את התוכנה שלו מהאתר של Creative... ואני לא מוצא על זה שום דבר באינטרנט.. אני אובד עצות... אני משתגע כבר.. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש משהו שבאג יכולים לעשות אם אני אבוא אליהם? מקווה שמישהו יוכל לעזור. תודה תודה תודה!

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by biodome,

צריך רדיו דיסק עם DVD (לא בטוח בקשר למסך, כנראה שלא בינתיים), אבל יהיה נחמד לצרוב דיסק MP3 עם 4GB. רמקולים. צריך גם סאב? או שזה בעצם כולל קופסא ותופס חצי מהתא מטען? ואולי מגבר? איך בכלל הולך העיניין עם מגברים ראיתי שיש ערוץ בודד, או שניים או 4.. איך מגבירים זוג קידמיים, אחוריים, וסאב? או שלא כולם חייבים הגברה? מקווה להוציא על זה לא יותר מדי, נגיד עד 4000-5000 ש"ח זה הגיוני? יש לי כרגע רדיו עם מיני-דיסק (!) וצ'יינג'ר מאחורה שלא קורא MP3... יש דברים ששווה לנסות להזמין מחו"ל? ואם מישהו יודע מה המס זה גם יעזור. אם יש לכם המלצה על פורום אחר שיותר יתאים לזה, גם אשמח לשמוע.. לדוגמא האם כדאי לקנות משהו בסגנון הזה: (אני לא מבין סתם בחרתי דברים שנראו לי מזאפ) רמקולים אחוריי…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by nissim_y,

איך אני משמיע שירים שהורדתי בפורמט mp3, בקומפקט דיסק בסטריאו הביתי? למה צריך להמיר את הקבצים ואיך?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. אז ככה.. חשבתי על הנושא הזה הרבה.. ויש לי כ- 400 ש"ח לקניית רמקולים.. חשבתי בהתחלה.. על . :"Altec Lansing ATP3" שמעתי עליו מלא ביקורות טובות.. והמלצות חמות אבל יש בו כמה חסרונות..: - אין עוד אקסטרה חיבורים/שקעים בו.. למשל חיבור ל-DVD אוזניות וכ'ו... - הסאב/בופר ממש גדול. - מתקשה ברמות הגבוהות יותר של הווליום / מזייף בבסים חזקים.. אפילו קראתי שאנשים אמרו שהוא צורם בווליום גבוה - אין שלט, לא חוטי ולא אלחוטי. - חוטים דיי קצרים עכשיו אם מישו באמת מבין יש לי שאלה.. האם ככל שהוואט יורד ברמקולים ככה האיכות יורדת או עולה :s05: נ.ב. אני מחפש הרכבים של 2.1 כל עוד זה לא חורג הרבה מ-400 +- שקל אם למישו יש המלצות.. הם יתקבלו בברכה.. או שאולי עדיף לי ללכת על ה"שידרוג" …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. כנראה שהכרטיס שלי של קראטיב התפגר לו, אחרי 4 או 5 שנים בערך, האמת שהייתי מרוצה, השאלה אם יש לו מתחרים שכדי לשקול לקחת כרטיס אחר? מה שאני צריך זה שיהיה יציאה לאוזניות איכותית ויציאה לרסיבר לקולנוע ביתי שיעביר לו את הסאונד בצורה איכותית, משתמש בעיקר למוזיקה ומדי פעם אני משחק משחקים במחשב, אבל שומע בד"כ עם האוזניות... הכרטיס שהיה לי זה קראטיב פיטאליטי אקספי שיש לו PCI וגם פאנל קדמי לאוזניות... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום לכולם אני מתכנן לקנות רמקולים כבר בחרתי את הבחירה שלי(ADA880) אבל עדיין לא החלטתי על כרטיס הקול, הרמקולים יחוברו ליציאה הדיגיטלית של כרטיס הקול. בתחילה חשבתי לקנות איזה אודיגי 2 או איזה הרקולס נחמד אבל עכשיו עלה לי רעיון אחר. הלוח שלי ממש ישן והיום כול הלוחות החדשים מגיעים עם כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית ONBOURD, רציתי לשאול איך הכרטיס שמגיעה על הלוח, העם זה ישפםיעה על הביצועים של המחשב?, הלוח שחשבתי עליו הוא הP4P800

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. יש לי נגן אמפי3 מבוסס הארדיסק של CREATIVE 60 GB הגן התקלקל לי וקניתי אותו בחול האם אפשר לתקן איפשהו את הנגן בארץ איזשהו מעבדה או אם יש בארץ מעבדת תיקונים של קריאטיב או משהו כזה בבקשה תעזור לי כמה שיותר דחוף

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by gal1,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDLXV998 ראיתי את הרמקולים האלה בפנדס במחיר גובהה הרבה יותר דווקא נראים טוב איך הם שווים את ה500 שקל

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by YAc,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# =] קניתי אותה ב4600 ש"ח מה דעתכם על הטלוויזיה? חשוב להזכיר שהיא מאתימה בדיוק לתקציב

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by HellBoY,

מה אתם אומרים עליהם? אוזניות טובות לגיימר? ראיתי תביקורת באתר והם נראות אחלה אוזניות! רק שאני מתלבט בין אלא לבין משהו אחר חבר שלי נוסע לחול ואולי הוא יכול לקנות לי מהדיוטי פרי משהו אחר אבל אם הם טובות אני יקנה מפה מהארץ כי אין אותם בדיוטי פרי אבל המחיר שלהם סבבה אז זה בסדר. בקיצור אני צריך חוות דעת עליהם ודעות לגבי אוזניות אחרות יתקבלו גם בברכה

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  12. שלום ברצוני לרכוש בקרוב את המכשיר iRiver H320 , וש לי כמה שאלות בקשר למכשיר : 1.בוידאו מזאת אומרת לבצע המרה , בתוכנה ישר אני מבצע תהמרה הזאת וזהו אני יכול להכניס למכשיר ?????????????????????? או שיש עוד כמה דברים לעשות - , ואני רוצה להתשמש בנגן לסרטים , עם תרגום מובנה 2. בתכונה/פאץ' שניתנת להורדה באתר לשינוי בג'יבריש בעברית זה עובד סבבה בלי שום פעולה אחרת ?........... ***ואיך מתקינים את זה (***= לא חובה לענות ) בתודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. Started by twito,

שלום רב. קניתי DVD Prosound 9000PS עכשיו הבעיה היא כזאת, יצרתי דיסק mp3 בנרו 6 החדש, ושמתי את השמות באנגלית וצרבתי. כשהפעלתי את הדיסק בDVD הוא פעל אבל היו כמה בעיות. כמו רקע אפור שלא אמור להיות לפי מיטב ידעתי בProsound. הבעיה השניה שגילתי היא בעיית השמות - השמות לא מוצגים כראוי, כאשר ברווח בין מילה למילה מופיע קו תחתון. בקשר לבעיה של השמות זה נראה לי בהגדרות של התוכנת צריבה...ואני לא כל כך מבין בזה. כיצד אני מסדר את הבעיה ??? ותודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. אוקיי יש לי מערכת 4.1 של קריאטיב (inspire 4400) והיום דודה שלי הביאה לי שני רמקולים חדישם של Brother (שמעתי את החברה פעם אבל אני לא מכיר ממש.. איך הם? ) שני הרמקולים נשמעים שונים לגמריי אחד חד יותר בשירים כמו clocks ו nightwhish למינהין, ואחד נשמע יותר טוב בשירים עם דיסטורשן כמו בלינק הבעיה היא.. אני שומע את שניהם במילים אחרות, באחד שומעים יותר צלילים אקוסטים ובאחד צלילים "מעובדים" הדגם שרשום על הקופסא הוא BR 42S (של הברודר) אם תרצו אני יעלה גם הקלטה אבל זה לא משו איכות תמונות מצטער על האיכות

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by aviran_n,

טוב, עד היום השתמשתי במגבר ישן של סניו ו2 רמקולים של מערכת סטריאו של איווה שהייתה לי פעם... כמו שאתם יכולים להבין זה לא משהו איכותי מידיי... אבל הווליום מספק והאיכות דווקא לא רעה ממש. החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המערכת למשהו קצת יותר איכותי שיכלול כניראה גם סאב נורמאלי. הרוב הגדול שבשימושים שלי הם מוזיקה.. וכימעט כל סוג של מוזיקה. אחרי המוזיקה באים הסרטים והטלויזיה שכן גם את הטלויזיה אני שומע דרך המחשב כיום. כרטיס הקול שברשותי הוא audigy 2 value. שמתי לב שהמחירים של מערכות הרמקולים בארץ ממש לא שפויים לגבי המחירים בחו"ל, אבל בכל זאת, מה אוכל לקבל בארצנו בתקציבי הדל?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by barakaaron,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות + מיקופון (Headset), במחיר של עד 150 שקלים. זה ישמש אותי בעיקר למשחקים, וזה מצריך איכות סבירה. הגודל של האוזניות צריך להיות בינוני (לא האלה שמכסים לך את כל האוזן ויותר אלה רק אלה שמכסים חצי מהאוזן). תודה.

17. Started by IGk,

מחפש המלצה לרמקולים (זוג)קדמיים רצפתיים בין 1000-1800 עם חריגות בתקציב בעיקר לקולנוע ביתי אבל גם למוסיקה (אוס וטראנס)

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by yolh4f,

אבל חיצוני! לא שמתחבר למחר ולא של חברת MADIUO יש לי כרטיס קול שלהם והוא לא פועל לי קניתי מחשב חדש ובמחשב הישן הכרטיס קול MADIUO 5.1 פעל לי! בווינוסXP עכשיו בווינדוס 7 המחשב מזהה תכרטיס אבל אין לא פועל הכרטיס לא מתקין אותו! פעם אחת לא יודע הוא פעל לי בווינדוס 7 אבל לא יודע לא פועל!! לא יודע כבר איפה הבעיה בווינדוס 7 או בלוח או שלא יודע ושהוא פועל לי בווינדוס 7 לא יודע חברתי תכרטיס קול מליון פעם והוצאתי עד שפעם אחת אני רואה זוהה הכרטיס קול! המחשב זיהה אותו עכשיו באתי לחבר תבורג של הכרטיס קול ואין לא פועל יותר ונסיתי לחבר מליון פעם רשום שמזהה חיבור מולטמדיה אבל אין לא מצליח להתקין! והשירות שלהם כלל לא עוזרים הבנאדם מי MADIUO עוד לי תשמע החברה לא חייבת לתת לך דריבר לווינדוס…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by noy_boner,

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500095 אני רוצה לקנות ( עולות 450 ) אותן לשימוש כללי ( מחשב והרבה IPOD ) . מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  20. Started by llivny,

יש ללוח אם שלי יציאה קואקסיאלית שאני רוצה לחבר למגבר onkyo tx-sr607. האם צריך כבל מיוחד או שכל כבר RCA רגיל ופשוט של 5 שקלים יעשה את העבודה אותו דבר? לפי מה שהבנתי יציאה קואקסיאלית מעבירה אות ולא סאונד ושהרסיבר מתרגם את האות לסאונד ולכן לא משנה באיזה איכות הכבל. אני צודק?? תודה רבה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. שלום אני לפני קניית כרטיס קול הכרטיס שברצוני לקנות הוא ה Audigy Value רציתי לדעת אם יש כרטיסים טובים יותר בתחום המחיר שהוא כ 200 ש"ח בתודה מראש, דור נ.ב רציתי לשאול שאלה נוספת.. האם רעשי רקע שמגיעים מהאוזניות שלי RP10 של eqution כאשר אני מחבר אותם למחשב קשורים לכרטיס קול און בורד אגב דבר כזה בווליומים מסויימים עם הרמקולים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. אני מעונין לקנות אוזניות טובות (לא אוזניות צאוור) In ear ואני מחפש חנות בחו"ל אני מחפש בנוסף אוזניות במחיר של עד 250 שקל, יש מצב להשיג את הshure e2C במחיר הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  23. תראו מה שאני רוצה לדעת זה איך לזהות איכות של רמקול עפ' מראה עכשיו אני כבר יודע מראש שתגידו לי שלא מודדים רמקול עפ' מראהו, זה נכון אבל אני רוצה להעשיר את הידע שלי ולדעת איך להבדיל בין רמקול שעשוי מחומרים איכותיים לבין אחד שעשוי מחומרים פשוטים

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by Spiritus,

http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1240891 אני לא מבין בזה בגרוש. לכן אני שואל. האם כדאי?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  25. לצערי אני מוגבל לסט 2.0, וחשובה לי האיכות האם יש מתחרים ראויים לZ3 באזור התקציב הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.