עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות אוזניות PX200 בדרך לבסיס. ד"א, מישהו יודע אם יש להם את האוזניות במלאי? פשוט החנות כבר נסגרה ואני רוצה לקנות את האוזניות ביום ראשון הקרוב.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by ruff stuff,

היי הייתי אתמול אצל ידידה שלי וניסיתי להוריד את העיברית שלהם משום מה זה לא הסתדר עשיתי את כל הצעדים הנחוצים הורדתי את עדכון הקושחה האחרון של אפל הורדתי את העידכון מידע אבל הוא רשם שהעידכון הזה לא בסדר ועליי להריד שוב עשיתי את זה וזה עדיין לא הסתדר זה נתן לי הוראת שגיאה 100002 שזה אומר שיש בעיית קושחה . מישהו יכול לעזור??? מישהו הוריד את העיברית שלהם? אשמח לקבל עזרה .

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by aviran_n,

אני משתמש עכשיו ברמקולים של מערכת אייווה שהייתה לי פעם ומגבר סטריאו שמחובר למחשב, כרגע הרמקולים מונחים במקומות זמניים ולא נוחים, אני מתכוון לבנות להם זרועות ולתלות אותם על הקיר. עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי למקם אותן בצורה שתתן לי את התוצאות הכי טובות (מיקום ביחס למיקום בו אני נמצא כשאני שומע מוזיקה, גובה וכו'..) הנה תמונה של אחד הרמקולים: החדר בגודל של קצת פחות מ15 מטר וזאת הפינה שבה אני יושב רוב השמן שאני שומע מוזיקה (הפינה שביחס אליה צריך למקם את הרמקולים): תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by Thunder-Head,

שלום, רציתי לדעת עם איזה חיבור כדאי לחבר את הדיוידי שלי לטלוויזיה, כלומר איזה חיבור איכותי יותר: component out מהדיוידי או s-video. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Satlan,

חברה קניתי כרטיס קול 5.1 של GENIUS עכשיו מחקתי דריברים הכל התקנתי את החדש, הוא זיהה אותו הכל בסדר עכשיו אני מנסה לשמוע מוסיקה דרך החדש לא עובד, דרך הישן כן עובד מה עושים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  6. אחד הרמקולים העילים של ה-ATP3 לא משמיע לי משום מה סאוד, הבאס עובד מצויין וגם הרמקול השני אבל הרמקול השני משמיע לי רק את הבסים של המוסיקה, משחקים. הכוונה לרמקול המרכזי, זה שאני מכוון איתו את רמת הקול, רמת הבאס, וטרובל. נתקתי את הרמקול שעובד מהבאס שמתי איזה מוזיקה והרמקול השני(זה שיש איתו את הבעיה) כן עובד אבל משמיע רק את הבאסים, אלה שיוצאים מהחלק התחתון שלו אבל מהרמקול העליון אני לא שומע כלום. יכול להיות שזה משו בהגדרות? נגמר לי פשוט האחריות ואני לא יודע מה לעשות :-[ עריכה: שאני שם את הרמקול על פול ווליום אני שומע בעוצמה שבערך הייתי שם אותו על שמינית מזה וכן שומעים מהרמקול העליון שלו אבל ממש חלש יחסית.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by composite,

שלום... אז כמו בכותרת, אני מחפש נגן MP3 נייד, שיתאים לספורט וריצות. הדרישות הן: גדול - ג'יגה אחד לפחות. בשום פנים ואופן לא מבוסס הארדיסק. שיוכל לקרוא גם פורמטי Loseless. חובה שיתמוך בקבצי Playlists. שיהיה בעל מסך עם תאורה אחורית שיציג את כל הנתונים הדרושים. שיוכל להטען בקלות ודרך USB. שיהיה קל וקטן. רדיו יכול להיות נחמד, אבל לא חייב. לכן, לאחר שבדקתי את האפשרויות, גיליתי שהאפשרות היחידה שלי כמעט היא ה- iPod Nano. אני יכול לקנות אותו בחו''ל ב- 1000 ש''ח בערך, ואני חייב לדעת אם זה כדאי, ומהר, כי הקנייה מתבצעת השבוע. לעומת זאת, שמעתי שהוא שביר - אבל אין לי בעיה לקנות לו נרתיק בארץ. תודה רבה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Ramax,

1. איך אני עושה Shuffle במכשיר ? שאני פשוט אבחר שיר ואחרי זה זה יבחר לי שיר רנדומלי מכל השירים שיש לי במכשיר ? 2. למה העברית במכשיר הפוכה ? איך אפשר לסדר את זה ?? 3. הדרך היחידה להעביר שירים למכשיר זה דרך התוכנה ? אני לא יכול להעביר את זה לכונן שנפתח לי כשאני מחבר את זה למחשב ?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by alextomin,

מה אתם אומרים על נגן iAUDIO G3? כבר קראתי עליו ביקורת פה באתר. אני עוד מעט קונה אותו! אולי תמליצו לי על אחר? הכי חשוב לי שתהיה איכות שמע הכי טובה! תקציב 1000 שח. לא צריך 2,3,5G יכול להסתפק ה1G

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב, זה טיפה מבולגן אז אני אשתדל להיות ברור. בשעה טובה המערכת KENWOOD שקיבלתי בירושה מאח שלי הלכה לעולמה. אני מעונין באחת חדשה שתתחבר למחשב במקומה. אני מראש פוסל אפשרות של רמקולים בלבד כי אני גם מקשיב לרדיו בעת עבודה על המחשב. (לעיתים נדירות השתמשתי בה לנגן דיסקים) אבל, עולה השאלה האם לא כדאי כבר להשקיע באיזה רסיבר + רמקולים ולחבר הכל למחשב. (לשימוש במשחקים, סרטים בDVD ומוזיקה) אשמח להסברים ולהמלצות לכאן או לכאן + דגמים. תקציב?.... לא ממש יודע, כמה אלפים במקרה הכי רע. אני רוצה משהו איכותי אבל לא היסטרי שיחזיק מעמד, אני אוהב מוזיקה אבל לא אודיופיל. הבעיה הכי גדולה שלי היא המקום.. אין לי מקום לרמקולים גדולים בחדר. מקווה שהכל ברור. LazyBoy

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by idan1836,

מה הכלים הדרושים לי לביצוע הפעולה ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. בשביל צריך לקנות כיום כרטיס קול?? לפי מה שראיתי כל לוח אם חדש היום בא עם לפחות 5.1 חיבורים לרמקולים ויש גם הרבה כאלה שבאים עם 7.1. אז אני שואל את עצמי ממה מתקיימות היצרניות של הכרטיסי קול בשוק הריטייל? מאנשים שיש להם מחשב ישן או שהתקלקל הכרטיס מובנה? זה נהפך לשוק קטן מידי בריטייל. ריטייל= retail

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by x-pac,

אני לא מבין בגרוש באודיו וכל הנושא היתי רותה לדע ת אחד הוא לתמיד מה החיבורים שהאודיו שלא של רמקולים ומיקרופון עושים הינה תמונה להמחשה http://www.logicpc.co.il/Data/Items/SOUND%20CARDS/CREATIVE/6506.jpg הירוק לקמקולים האדום למיקרופון וכל השאר אני לא יודע עזרה בבקשה..... :s05:

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by tm1988,

כד להתאים את השלט של המגבר צריך קוד (על אותו עיקרון של השלט של יס) אבל איכשהוא איבדתי את החוברת של הקודים למישהו אולי יש את הקודים ויכול להביא לי את הקוד של toshiba?? דחוף!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 6.1k צפיות
  15. Started by noambar,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב ואני חשבתי על ה- Logitech Z-5300e אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין ה-Logitech Z-5300 (בלי ה-e)? וגם האם הרמקולים האלה טובים? נ.ב. חבר שלי רוצה לקנות את הרמקולים altec lansing 2100 והוא רוצה לדעת עם הם טובים?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  16. יש לי כרטיס קול מובנה ALC850. רציתי לדעת האם כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ניתן להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים אחוריים וליצור קומבינציה מסויימת של 4.1 או משהו בסגנון? זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by asdasdasd,

אז ככה אני מחבר מה LIVE 5.1 יציאה דיגיטלית כבר קואקסלי דיגיטלי למגבר כניסה דיגיטלית + רמקולי 5.1 שאני מסמן ב AC3 FILTER SPIDF ......אני לא מקבל 5.1 רק LEFT RIGHT אבל שאני מעביר ל PRO LOGIC 2 אני מקבל בהכל אבל זה לא AC3 אמיתי ......זה דמוי AC3....... מה עושים !!!!?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by borg,

מהם היתרונות של חיבור הכבלים של הרמקולים במערכות סטריאו וקולנוע בייתי באמצעות חוטים חשופים במקום בננות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב אליה מחוברים הרמקולים הנלווים עם המערכת והוספתי אליה עוד 2 רמקולים גדולים ממערכת סטריאו אחרת שזרקתי כבר לפח ממזמן עכשיו קיבלתי עוד 2 רמקולים יחסית גדולים ורציתי לדעת אם יהיה בריא למערכת לחבר גם אותם (הצלבתי פשוט חוטים וחיברתי לאותו חור עם טיקטקים) ואם לא אז איך אוכל לחבר גם אותם בדרך "בריאה" יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by shukiarc,

האם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה צריך לזה בתודה מראש שוקי

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by ashkenazone,

1) אהלן, יש DVD שאני יכול פשוט לצרוב AVI והוא ישר יקרא אותו, בלי המרות בלי כלום...?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by liorgadidi,

שלום! יש לי אוזניות טובות לאמ פי 3. הבעיה היא שהן מיועדות למשהו אחר ולכן הכבל שלהן מאוד קצר. איך אני מאריך את הכבל של האזניות האלה? מה אני צריך? יש לי אוזניות ממה פשוטות-האם אני יכול לקחת מהן(?)-ואז מה לעשות? תודה, ליאור.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by ilai,

משהו יודע אם אני מעלה את את התוכנה TDT לIRIVER H320 ואח"כ מתחרט ורוצה להסיר אותה זה אפשרי? זה פוגע באיזה שהיא צורה במידע הקיים שנמצא על הנגן כלומר שמות האמנים והירים וכ'ו..?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by edoson,

הרגע התקנתי. הם פשוט עשו עבודה נפלאה!! כל מה שרצית ואפילו יותר - כבר 3 שעות אני קורא על כל העדכונים והאפשרויות, פשוט בלי סוף!!! תענוג! ככה צריך להראות כל קושחה של נגן MP3. חבל ש IRIVER שיקרו אותנו במשך שנתיים בשביל OTP וREAL SHUFFLE (ועדיין לא הוציאו). כל הכבוד להם! (מקווה שאני לא מעלה נשכחות - בהחלט יתכן שאני קצת לא מעודכן ) כל הכבוד ROCKBOX! :yelclap:

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  25. הצלחתי להמיר קובץ סרט מסויים והעברתי אותו לנגן אבל אני לא מצליח לראות אותו במצב שיטוט רגיל (רק במצב Browser)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.