אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני צריך המלצה לאוזניות למחשב, התקציב הוא עד 200 שקלים, במקרה הגרוע 300 (אני לא יודע איך זה עובד, אבל אם הן יכללו מיקרופון מובנה זה בכלל תענוג). אשמח להמלצות. תודה רבה! נ.ב- אם פתחתי את האשכול במקום הלא נכון, אני מצטער, עברתי על הפורום ולא מצאתי כ"כ איפה אפשר לבקש המלצה.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה שיעבוד בלי ממיר (אנלוגי ודיגיטלי) אבל אם יש אפשרות שיהיה על הכטירס חיבור לממיר אולי בעתיד אני יצטרך אז סבבה אה ועוד משהו אפשר להקליט אם הכרטיס טלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום רב, לכבוד יום הולדתי האחרון ידידות שלי הביאו לי מספר תקליטורי מוזיקה (אלבומים). כאשר אני שומע אותם במכונית, הכל בסדר. אך כאשר אני שומע אותם דרך המחשב, או מנסה לעשות להם RIP, המוזיקה מלאת הפרעות ורעשים. אני מניח שזוהי מעיין הגנה טיפשית כלשהי? האם יש דרך להתגבר על זה? ובכלל - מה הקטע? במקום להגיד תודה על כך שקונים תקליטורים, עוד דופקים לאנשים כל מני מגבלות מחורבנות? פשוט מרגיז. נ"ב 1) התקליטורים כנראה נרכשו בארה"ב 2) בדקתי תקליטורים אחרים שיש אצלי והם עובדים בסדר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לצרוב דיסק מוזיקה מבלי שרצף המוזיקה יקטע במעבר בין רצועה לרצועה, אני משתמש ב NERO לצריבה והצורב הוא מבית SAMSUNG. איך עושים את זה, למרות שאמרתי לNERO לצרוב DISC AT ONCE ואמרתי לו לעשות CROSS FADE בין הרצועות (TRACKS) עם זמן המתנה 0, זה לא עובד ועדיין יש קפיצה מסויימת. האם זה אפשרי בכלל להגיע למצב שאין קפיצה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הלכה לי הטלוויזיה שלי והגיע הזמן לקנות חדשה שתהיה LCD התקציב שלי הוא 9K-10K חשבתי על הSAMSUNG LA32M61, יש משהו טוב יותר ואני לא רוצה להתבסס על פרטים טכניים בלבד אלא עדיף אם זו טלוויזיה שראיתם בחנות אצל חבר או שיש לכם.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני נוסע לניו יורק בחגים ואני רוצה לקנות רמקולים לאייםוד או מערכת סטריאו תקציב עד 80$ דרישות: אם הולכים על מערכת סטריאו אז שתהיה יציאת aux רדיו שלט חנות גדולה ומוכרת כמו best buy B&H או משהו כזה באזור מנהטן וזהו בינתיים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
כד להתאים את השלט של המגבר צריך קוד (על אותו עיקרון של השלט של יס) אבל איכשהוא איבדתי את החוברת של הקודים למישהו אולי יש את הקודים ויכול להביא לי את הקוד של toshiba?? דחוף!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 6.1k צפיות
-
-
היי לכולם אולי מישהו יודע על צורה בה אפשר לחבר את ה-H10 למערכת ברכב? כמו האייפוד עם מתקו המשדר על גלי רדיו..יש משהו כזה?...מישהו שמע? אולי שיטה פרטיזנית אחרת? הכוללת טעינה? תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים Altec Lansing VS4121 עכשיו התקנתי אותם והכל אני עובד על win 7 אני לא מבין למה הרמקול הקונטרולר מאיפה שאני שולט לא עובד בכלל ומוצי שמע ממש חלש..כמו כן אשמח לקבל את הדרייבר של realteak ללוח אם שלי P35 DS3L rev 1 המערכת שלי 64 ביט..
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
atp3 כבר נמצא הרבה מאוד שנים בשוק . האם לחברות כמו CREATIVE , LOGITECH , JBL אין דגם יותר טוב בטווח מחירים זה תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה אתם אומרים על הנגן הזה של 4play http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=268&CategoryID=241&Page=1 כי אני רוצה לקנות אותו עם כרטיס זיכרון של 1GB מוואלה שופס! ב600 ש"ח הקישור לוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1810520 תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני פונה בשם החבר שלי, יש לו כבל "אודיו - וידאו" שנותן לי איכות נמוכה, אז הוא רוצה כבל שייתן לו איכות יותר גבוהה, מהי האופצייה כאן? נ.ב. אם יש מידע שאתם צריכים לדעת לפני אז תגידו ואני אעדכן בפעם הבאה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי קיבלתי היום את הטלויזיה החדשה שלי (sansui 27) ויש בה 3 חיבורי HDMI חיברתי בכבל DVI ל - HDMI את הכרטיס מסך לטלויזיה ועברתי לערוץ ה - HDMI שהוא מחובר אליו, אבל העניין הוא שהמחשב מזהה את הטלויזיה ובטלויזיה עצמה אין אות... מה אני יכול לעשות במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
יש לי DVD XV-DV151 pioneer ויש לו בעיה עם קריאת עברית מישהו אמר לי שאפשר להוריד עדכון במחשב לצרוב אותו ואז להפעיל אותו בDVD וזה מעדכן אותו.... יש דבר כזה? ???
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 עכשיו חיברתי ההכל לדי וי די ורמקולים עכשיו אני שם סרט די וי די אורינל ואני שומע רק ב2 רמקולים גם את הקול ואת הצליליםואני יודע במערכת קולנוע 5.1 בסרט סראונד אני אמור לשומע תדיבור בסנטר ושאר הקולות בפיצול לשאר הרמקולים ואין בשאר הרמקולים אני שומע רק יענו שהם עובדים כזה רעש חלש כזה וזהו וכשאני מחבר את המערכת למחשב אני שומע מכל 5 הרמקולים אומנם בסטריאו אבל שומעים מכולם ב3 רמקולים אני שומע תדיבור חזקוב2 הרמקולים הנוספים אני שומע תמנגינה למה ככה זה לא בדי וי די ???
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מה קורה.יש לי מערכת של 6 רמקולים מבית טושיבה (4 הקפיים. אחד מרכזי. ואסאבוופר). הרסיבר(מגבר) לא נמצא אצלי. והרמקולים עצמם ישנים וחסרי סימן זיהוי כך שאין לי מושג איזה סדרה הם. כול רמקול צריך 80W ו6 אום והחיבור עצמו הוא מורכב מחוט של פלוב ושל מינוס (החיבורים המיושנים). אני מחפש רסיבר זול שיוכל להעניק עוצמה למערכת. ראיתי את הסרטון הנ"ל בו בונים מגבר. יש למשהו רעיון איזה מגבר אני יכול לקנות מאיביי\ לבנות בעצמי? אני לא מבין בתחום אז על דברו במושגים מסובכים. אני נמצא עכשיו בפגרה אז תענו מהר כי לאחר מכן לא יהיה לי זמן להתעסק בזה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי על הדגם הבא.. PANASONIC SCAK240 מה אתם אומרים? מה שחשוב שהיא תהיה בעלת עוצמה טובה. צליל כמה שיותר איכותי. ועם אפשרות לחיבור למחשב.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בRealtek AC97 וכשאני רוצה להקליט סאונד (או אפילו לדבר בסקייפ), לא שומעים כלום בהקלטה (או בסקייפ). נכנסתי לSound And Audio Properties ושם ל Voice->Voice Recording -> Volume ומשום מה אני לא מצליח לסמן אף אחד מההתקנים כדי שהמחשב יקליט ממנו. מישהו נתקל בבעיה הזו ? יודע את הפתרון? תודה גלעד
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי, כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה בלוח אם Asus P5SD2-X (כן...מובנה ) הרמקולים שלי הם Logitech X-230 וקצת אחרי שרכשתי אותם התחלתי לשמוע קולות מעצבנים בנוסף לפלט הרגיל (פכפוכים ו"שריטות") בהתחלה חשבתי שמדובר ברמקולים אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב אחר הכל עבד מצוין. אז עכשיו אני לא יכול לשמוע כלום במחשב בלי קולות רקע איומים. וצריך כרטיס קול חדש דחוף. התקציב שלי הוא בין פחות או יותר 150-250 ש"ח. אני יודע שזה תקציב דיי רחב, והסיבה היא שאני פשוט מחפש תמורה טובה למחיר , ואני לא כל כך מתמצא בכרטיסי קול. אני לא מחפש כרטיס "סופר דופר" רק כרטיס שיעשה את עבודתו נאמנה וישמיע צלילים כראוי ברמקולים שלי (Logitech X-230 2.1). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
Hi ברשותי מחשב P4 ומסך מחשב lcd 19 של ViewSonic דגם vp930 האם אני יכול לראות שידורי טלויזיה של HOT דרך המחשב באיכות סבירה ומעלה ואיזה כרטיס מתאם ממולץ בתודה מראש (חדש בנושא)
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לבעייתי. ברשותי טלויזיה טושיבה LED עם חיבור רשת עם טכנולוגיית DLNA (Digital Living Network Alliance חיברתי את הטלויזיה לראוטר, הגדרתי במחשב בwindows media center איזו תיקיית מדיה לשתף ברשת וזה עובד. אבל יש לי 2 בעיות לא פתורות: מה שיותר קריטי שהטלויזיה לא מזהה ברשת קבצי MKV ! הבעיה הפחות חשובה כרגע שהטלויזיה לא מנגנת קבצי תרגום (SRTׂׂ) חפרתי על זה בגוגל ורוב הפעמים זה מפנה אותי להוריד את הcodec מהאתר הזה: http://labs.divx.com/mkvwin7preview זה עושה רק חצי עבודה.. במדיה פלייר הקודק עובד אבל עדיין לא מפעיל בטלויזיה! מישהו מכיר פיתרון לזה או תוכנת media server אחרת שכן עובדת עם קבצי MKV ברשת? אולי PS3 Media Server ? ואני לא מעוניין לעבוד עם disk…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע רמקולים Polk RTiA1 וראיתי את ה audioengine a5 (ו a2) עם הביקורות המצויינות שלהן. אני אשמח לדעת אם יש מישהו שמכיר את שני הדגמים פחות או יותר כדי להגיד לי השוואה כללית ביניהם. הaudioengine מגיע עם יחס Signal-to-noise של 95 ומעלה שזה עדיף על ה 89 של הפולק אבל אין לי מושג מה זה אומר בפועל וכמה זה אומר משהו. אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-