עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MegA^Mf,

הכרטיס קול הינו SIS 7012 מובנה בלוח אם ASUS S533-MX ופועל על ידי התוכנה SOUNDMAX הדרך היחידה שאיתה הצלחתי להוציא סראונד (5.1) היא דרך היציאות ה ירוק-אדום-כחול ...... דרך ה COAXIAL שמתחבר ישירות לרסיבר, לא יודע למה אבל כנראה שהוא לא משדר לי יותר מ2 ערוצים ביציאה הזאת וגם הרסיבר מוכיח שלא :\ ... הבעיה שלי היא כזאת, אני משתמש הרבה במיקרופון שלי והדרך היחידה להפעיל אותו היא לנתק את כל החוטים להחזיר למצב סטריאו במחשב לרסט אותו ואז להשתמש במיקרופון (זה דיי מטופש ) אין דרך יותר יעילה להשתמש במיקרופון? או שמיקרופון USB יעזור? תודה מראש, שבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by miki20008,

1) רמקולים aztech 5.1 יש ביקורת באתר 2) creative 4/1 הכי פשוטים inspire 4/1 מה מביין השניים עדיף

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by tomerw,

שלום לכם, אני בבעיה ברשותי לוח אם 8RDA+ עם כרטיס קול מובנה Realtek ALC650 AC97 עכשיו אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 שאני אוכל לנצל עם הכרטיס קול הזה... אני יודע שהוא לא משהו אבל זה מה שיש לי כרגע הרמקולים בעיקר למשחקים, מוזיקה וסרטים ושהתקציב לא יחרוג מה-2,500 שקל תודה לכל מי שיושיט יד ויעזור :-)

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by Access Denied,

יש לי אופציה לקנות איפוד נאנו 4 ג'יגה מחבר שקיבל אותו מאחותו מגרמניה, חדש (רק האריזה פתוחה) במחיר של 1100 שח.. שווה??

5. יש לי למשל שירים באיכות של128 קילובייט.. אני רוצה להעלות את האיכות..אני זוכר שפעם דוד שלי השתמש בתוכנה כזאת אבל אני לא יודע מה השם שלה.. תודה מראש [=

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by orrm,

שלום לכולם, ההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ומתכוונים להביא לי את נגן הIPOD VIDEO החדש... גם האוזניים שלי וגם איכות הסאונד חשובים לי והבנתי שעם האוזניות הרגילות אני לא אצליח לקבל תמורה מספקת... הנטייה שלי היא לכיוון אוזניות "תעלה" (in ear - לא אוזניות גדולות), אך אין זה אומר בהכרח שלא אהיה מוכן לשקול זאת... כרגע ההתלבטות שלי היא בין ה Shure e3c Westone UM1 Sony Fontopia/Earbud איך הבחירות האלה? מי מהן יותר מומלצת? יש אוזניות שאתם חושבים שהן יותר טובות לנגן? תודה מראש, orrm.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by miki20008,

אני מחפש כרטיס קול שיתאים ל רמקולים aztech 5.1 יש עליו ביקורת באתר ועים יש בטרייד זון אז יותר סבבה לא יותר מידיי 250 ככה

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by idani1983,

אני זקוק לכרטיס קול נחמד עם יציאה של קואוקס ואופטית במחיר סביר של עד 60-70 דולר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  9. Started by Royz,

שלום. אני צריך לקנות כרטיס קול חדש מכיוון שהישן הלך לעולמו. אני מחפש כרטיס קול איכותי למשחקים - חשוב לציין שהפעילות העיקרית שלי במחשב היא משחקים. כמובן חשוב שיהיה אפשר לשמוע איתו מוזיקה באיכות נורמאלת. יש הצעות? תודה מראש לכל העוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני רוצה לקנות נגן MP3, פשוט לשמוע מוזיקה, אני לא מתכוון לרוץ איתו או משהו כזה, הוא יהיה בתיק בביטחה רוב הזמן. יש לי תקציב של בסביבות ה1500 שקל, אני רוצה נגן אמין, כש10G יהיה מספיק, אבל הנטייה היא כמובן של יותר = יותר טוב, אותו הדבר עם איכות סאונד ובטרייה, יותר = יותר טוב, אני לא צריך זמן בטרייה מפוצץ, 10-15 שעות זה מספיק,. ראיתי את זה בכמה אתרים, זה טוב? CREATIVE Jukebox ZEN Touch 20GB

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by Ic3 CuB3,

http://www.minivian.com/bbs/view.php?id=movie_review&no=1 נראה מכשיר מעולה.....ונראה לי די קטן.... ומישהו יודע מה מידות המסך בס"מ X ס"מ ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by Etus,

שלום, חבר שלי קנה לאחרונה את האוזניות זלמן(Zalman 5.1). מן הסתם לאוזניות האלו יש 3 חיבורים - Front, Rear, Center. כרטיס הקול שיש לו הוא כרטיס Onboard אבל שתומך ב-5.1 - יש לו חיבור אחד אבל לרמקולים. איך אפשר לחבר את האוזניות למחשב? צריך לקנות רסיבר וכך לחבר למחשב, או שאפשר אולי לקנות מתאם כלשהו ועדיין לא לאבד את הסראונד? תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. Started by Kremb0,

שלום לכולם. רציתי לדעת איזה נגן יותר מומלץ x5l או h3xx? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  14. חבר'שלי אמר לי משהו בקשר לחיבור ה-lead in/lead out. מישהו יכול לאשש זאת? ובמידה וזה אכן נכון, איזה צבע היציאה בכרטיס קול (SB live!)?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by idani1983,

שלום קניתי מחשב חדש עם יציאה אופטית השאלה שלי היא האם אני מחבר את הרסיבר ליציאה הזאת אני אקבל 5.1 או שאני צריך כרטיס קול עם יציאה קואוקס דיגיטלית? ואם כן רו שאפילו רצוי אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס נחמד עם יציאה של קואוקס לא משהו יקר ולא משהו זול ודפוק תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  16. Started by גורקה,

אולי מכם תגיע הישועה.... כשקניתי את הIAUDIO XL5 נאמר לי שהוא תומך פונטים בעברית.. הפוכה אמנם אבל עדיין עברית. בתכלס כשניסתי לשים בו קבצים עם שמות בעברית הופיע לי שטח ריק ...בלי כיתוב בכלל ... אשמח לכל עצה או תגובה בנושא .. אפילו בעברית הפוכה אני אסתפק....

17. טוב אז יש לי את הלוח ויש לו יציאות לאודיו ויש לו גם יציאה קוקסואלית ויש לי גם כרטיס קול של קריאטיב CREATIVE LIVE ואני רוצה שאני יוכל להשתמש בכרטיס של קריאטיב בחדר כדי לשמוע יותר טוב במערכת אבל אני גם רוצה להשתמש ביציאה הקוקסואלית כדי לשמוע מוזיקה ברסיבר שנמא בסלון איך אפשר להגדיר ששניהם יהיו פעילים?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by Kremb0,

שלום לכולם ;D אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על הנגן הכי טוב שמתאים לדרישות שלי ? אז ככה אני מחפש את הנגן הכי טוב (לא אכפת לי מהמחיר) , אבל הוא צריך להחזיק מעמד קצת יותר מנפילה אחת, וחשוב מאוד שיהיה עמיד מטלטולים- שאני יוכל לרוץ איתו. אמרו לי שיש נגנים עם hard disk עם בולמי זעזועים מצוינים שיחזקו מעמד שהם נופלים . אשמח לקבל את ההמלצות שלכם. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by Chymes,

אני מעוניין באוזניות איכותיות עם אטימה. E2C SHURE עולות 560 ש"ח ברשת באג, PX200 עולות 390 ש"ח באדר. איזה אוזניות יתנו לי את הסאונד הטוב ביותר?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by Ic3 CuB3,

באג החלה לשווק את ה iAUDIO A2 בגרסאות 20 ו30 GB. מחיר בשמיים !!!!!!!! http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2595&scat=277&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2594&scat=277&tcat=33

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by HFDO5,

שלום כמו שרשום בכותרת.. אני מחפש לקנות נגן MP3 התקציב הוא בערך 500 שקל אני רוצה נגן נייד בסגנון של DISKONKEY כזה (מבחינת הגודל) נפח לכזה תקציב הבנתי זה 1GB הדרישות העיקריות שהסוללה תחזיק להרבה זמן, רדיו מובנה, אוזניות כלולות בחבילה ואם יש אפשרות לתמיכה מלאה בעברית ראיתי את המכשיר הזה של PROSOUND http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69140&saleNo=804496&comp=1 מה אתם אומרים עליו? אני מחפש משהו בסגנון שלו כל הצעה אחרת עם הסברים תתקבל תודה

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by ZUMARA1,

טוב אני מעוניין ליקנות את הDVD הזה כי לפי מה שהבנתי הוא הכי טוב צריך רק ליצרוב את הכתובוית עם הסרק ולא להדביק יש לו את כל הקודקים הכי חדשים וכ'ו אז רציתי לדעת אם זה נכון אני צריך חוות דעת איך הוא ואיך מעדכנים אותו תודה?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by moranrr,

השבוע קניתי בשעה טובה (אני מקווה לפחות...) את הiriver h340, ויש לי שתי שאלות : 1. בחוברת ההפעלה שלו לא היה כתוב שום דבר על הטענה ראשונית של 24 שעות, או משהוא כזה (גם ידוע לי שהסוללה שלו היא שונה מסוללות נטענות אחרות, ואינה סובלת מאפקט זיכרון, ולכן זה נראה לי הגיוני). האם הייתי צריך לטעון אותו בכל זאת לפרק זמן ארוך? האם גרמתי נזק לסוללה בכך שלא עשיתי זאת? 2. עד כמה שידוע לי פונקציית הusb host תומכת בכל מכשיר שאינו מצריך דרייברים כדי להתחבר למחשב עם ווינדוס xp. ברשותי מצלמת קאנון A95 שאינה מצריכה דרייברים כדי להתחבר למחשב, ובכל זאת, הנגן לא מזהה אותה, וכרגע אני לא יכול להשתמש בפונקציה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? האם יש עדכון קושחה שיכול לעזור לי? תודה מראש על העזרה...

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by noambaum,

שלום לכולם! יש לי מילואים עוד מעט ואני רוצה לקנות נגן MP3 בסיסי כדי שלא יהיה לי משעמם. דרישות: 1.לפחות 512 MB 2.שיהיה לו רדיו 3.של חברה כמו סנדיסק (לא נגן אדיר אבל של חברה מוכרת ) 4.חיבור USB תודה! נועם *עריכה* סליחה...נא להעביר לפורום אודיו וקולנוע ביתי

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by Meshigne,

אתמול לאחר לא מעט מאמצים מתישים,באג הסכימו להחליף את ה H340 שלי ב X5l. אז כאמור אתמול קיבלתי את המכשיר,אך היום התוודעתי לכמה דברים שגרמו לי לרוץ לפה,להרשם ולפתוח דיון: ראשית,כשפתחתי את המכשיר לראשונה ראיתי שהבטריה מלאה,כך שלא ראיתי צורך להטעינה. מאז אתמול השתמשתי בו בערך כ10 שעות,ועכשיו קראתי בפורום הזה שחייבים להטעין את הטענה ראשונית כל מכשיר לפני השימוש בו. כרגע התחלתי להטעין את המכשיר וברצוני לדעת האם יכול להגרם נזק כלשהו עקב העובדה שלא הטענתי את המכשיר ברגע שהוא הגיע לידי? שנית,שמתי לב לבעיה מציקה,שההתרשמות שלי ממנה כרגע היא שהיא ספציפית למכשיר שלי,אני מאמין שחברים בפורום שמחזיקים באמתחתם את אותו המכשיר יאוששו את הטענה הזו. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על כפתור מסוים בג'ו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.