אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. רכשתי מיני דיסק מדגם MZ-N510 לפני שרכשתי בדקתי את המפרט שלו ושם היה רשום שהוא מנגן MP3 ומשום מה בתוכנה המצורפת הוא ממיר לי את הקבצים לATRACK מה שאני לא מבין למה הם התכוונו כשהם רשמו במפרט הטכני "מנגן MP3 " Technical data Technical data In the box: MD recorder, a remote control, AC adapter, and car-kit accessories, software CD-ROM Text display: Yes MP3 playback: Yes Compatible formats: MP3, WMA, WAV, and ATRAC3 minidisc compression format Includes radio: No Antiskip protection: Yes Headphone jack: Yes (.125-inch) Music groups: Yes Headphone volume control: Yes Audio outputs: 1 Number of discs: 1 Favorite track search: Yes (bookmarking) Peak level search: No R…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
על איזה מהם אתם יותר ממליצים לשמיעת מוזיקה? (הרמקולים צריכים להתאים בעיקר למוזיקה....) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
-
יש לי לפטופ LG TX2500 ויש בו חיבור RGB חיברתי אותו ל LCD (של SHARP) שהרזולוציה שלו היא 1360-768 אבל הוא לא מוכל לעבוד מעל 1024-768. ברגע שאני מעלה את הרזולוציה המסך כאילו מאבד קשר עם הלפטופ (נותן לי הודעה OUT OF REACH). את אותו מסך אני מחבר, עם אותו כבל, ל PC הרגיל והוא עובד מצויין בזרולוציה מקסימלית. יש על הלפטופ את הלוח בקרה של ATI ונייתי לשחק עם הריפרש רייט והרזולוציות, ושם דבר שאני עושה לא נותן לו לעבור את ה 1024-768 ניסתי גם לשנות את השימוש של המסך בהגדרות (אם הוא CLONE או EXTENSION) וגם זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי, קניתי את הכרטיס טלויזיה VideoMate Vista M1F וחיברתי אותו למחשב, כולל שלט שעובד וטלויזיה מחוברת דרך חיבור הממיר בcomponent. הבעיה כשבהגדרת מדיה סנטר (ויסטה) המחשב מנסה לאתר את הIR Remote ונותן הודעת שגיעה שהוא לא מוצא אותו. IR HARDWARE NOT DETECTED. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? אשמח לכל טיפ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
טלווזיה Toshiba 42 LCD אני מחבר אותה עם כבל HDMI למחשב. אם אני רוצה לעבור לשידור של המחשב אני מעביר עם השלט של הטלווזיה ל-HDMI1, אם אני רוצה לחזור לטלוויזיה מן הסתם TV, עכשיו במידה והמחשב נשאר דולק, ואני מעביר רגע לטלווזיה וחוזר, אז יש כגמה דברים שחוזרים כאילו לברירת מחדל, לדוגמא HERTZ שאני משנה במחשב זה חוזר חזרה, סאונד נעלם, כלומר אם אני נמצא בתוך משחק מעביר רגע לטלווזיה וחוזר למחשב לא שומעים כלום, כלומר צריך לצאת מהמשמחק ולהיכנס שוב (גם קובץ ומסיקה מפסיק לפעול ברגעל שאני יוצא ממצב HDMI) ובנוסף גם אם אני משנה את תצוגת המסך עם השלט של הטלוויזיה נניח מ-WIDE ל-SUPER LIVE או משהו כזה. רציתי לדעת אם זה רק אצלי, ואם לא אז איך אפשר לשמור דברים כאלה ? (בחיבור VGA רגיל, לא הייתי…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
האלן אבא שלי קנה מהעבודה בזול לפי מה שראתי בזאפ טלויזית LCD 32 אינץ דגם: Haier L32A8A-A1 http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=50&p=0 עכשיו היא מיועדת לחדר שלו כמה שאלות : 1.מה החיבור המומלץ ביותר לחבר את הTV לממיר של חברת YES , 2.מה הכי טוב בחיבור הDVD (אשמח מאוד לדעת מה הכי איכותי לפי סדר עולה) 3.חיברנו את הLCD בחיבור 21פינים SCART מהטלויזה ל אדיו L R ווידאו רגיל (המוכרים) ורואים ממש גרוע (הלחצנים של היס המוצגים במסך מרצדים וממש לא סימטרים ,ובסרטים מהDVDבוקס רואים נחמד) עכשיו השאלה הכי חשובה: אבא שלי רוצה לתלות אותה בחדר מול המיטה ,הם נמצאים ממנה במרחק של כ-3 מטרים , 4.מה הוא הדגם של המתלה לטלויזה המתאים (אני יודע שיש ל VSIA 100 ,150 וכו...…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתקבל סאונד מה LINE-IN של הכרטיס קול ואז אני יוכל לשים איתה כל מיני אפקטים על הסאונד ותוציא סאונד מהLINE-OUT... בקיצור שאני יוכל להישתמש במחשב הנייד שלי כאפקטר...
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
סופשבוע נעים לכולם (: יש לי רמקולים שקיבלתי (לא חדשים) של creative. דגם SBS 2.1 370. הרמקול השמאלי עובד כמו שצריך אבל הרמקול הימני לא משמיע קול בכלל. עשיתי גם בדיקה דרך המחשב שעוברת על שני הרמקולים וגם שם הימני לא משמיע קול. אודה מאוד לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח לספק (אני לא מבינה גדולה בזה, אז אם תוכלו להגיד מה אני צריכה לחפש). תודה!
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
האם אני עדיין יקבל את אות הוידאו ? אני מעוניין לחבר את יציאת ה-tv-out שלי שהיא 7 Pin עם כבל s-video (4 pin ל-RCA ? זה יכול לעבוד ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר DVD טלויזיה ישנה עם חיבור RF בלבד?? אגב יש וידאו שכבר מחובר ל TV.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שנים קניתי סטרימר של WD. יש לו שני חיבורי USB וחיבורי אודיו-וידאו. הבנתי שיש אפשרות לחבר אותו לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת ומקלט ייעודי- אשמח אם תוכלו להציע אפשרויות כאלו לרכישה בארץ שהן לא יקרות עד מאוד, או לחילופין אם אתם מכירים הצעות אחרות לחיבור כזה שהם זולות יותר (המחירים שנתקלתי בהם עד עתה סובבים סביב 150 ש"ח, שזו לדעתי סתם גניבה) תודה מראש, שחר
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר שקניתי denon avr x500 ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה שלי יש לי טלוויזיה Sony brava kdl50w805 עכשיו חיברתי כבל HD לout של המסיבה ולin של הטלויזיה בהגדרות של הטלויזיה עשיתי שנשמע יהיה מהמערכת קולנוע ומשום מה לא הצלחתי לשמוע את הטלויזיה במערכת, ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אבל שום דבר לא הלך לי אני אשמח לקבל מכם הדרכה לגבי מה אני צריך לעשות בתודה מראש מור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, קריטריונים: - איכות. - עוצמה. - אוזניות סגורות. - טווח קליטה גדול. - מיקרופון (לא חובה). בתקציב של עד 500 ש"ח.. תודה לעוזרים. נ.ב. חיפשתי בפורום אבל רוב האשכולות שנפתחו בקשר לאוזניות אלחוטיות ללא תגובות..
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול ONBOARD. רציתי לדעת האם אני צריך להתקין דרייבר לכרטיס הזה? אני משתמש בכרטיס הזה ושומעים סבבה, רציתי רק לדעת אם אני צריך מידי פעם לעדכן את הדרייבר שלו כמו בכרטיס רגיל בהגדרות של הלוח רשום שהכרטיס על הלוח הוא Realtek ALC650 . בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני כרגע עם siberia v2 שהתחילו לקרטע לי אני רוצה להשתדרג מבחינת אאודיו יש כאן משתמשים שיש להם אותן?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
Razer Piranha Stereo Gaming Headphone http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-piranha/ מכסות את כל האוזניים? כמו אלה נגיד:
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי מערכת שכוללת סאב, חמישה רמקולים וDVD, ואני רוצה לחבר אותה איך שהו למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה של P5GC-MX asus השאלה היא האם אפשרי לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות איכותיוח לגיימינג ומוזיקה כמובן + כרטיס קול תקציב עד 1200
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
דיפדפתי קצת אחורה וראיתי שה microlab האלה שכולם ממליצים עליהם זה ה ATP3 החדש. למען האמת אני לא אוהב כל כך את העיצוב שלהם ואיין שלט והשליטה בבאס היא מאחורי הסאב. אז אני מחפש רמקולים במחיר הזה +- עם שליטה על הבאס משלט אלחוטי או שלט חוטי כזה שיושב על השולחן. בעבר היה לי ADA880, כרגע יש לי במחשב אחד ATP3 בבית ובשני לוגיטק X540 ואני צריך רמקולים 2.1 סבבה לשלישי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי היום אוזניות Sennheiser HD 202. אני סך הכל מרוצה מהן אבל בשימוש ארוך (שעתיים-שלוש+) הן מתחילות להציק לאוזניים. יש המלצות לאוזניות Over-the-ear איכותיות כמה שיותר נוחות? אני לא ממש אודיופיל ככה שכמובן שחשוב לי שאיכות הסאונד תהיה טובה אבל לא צריך משהו ייחודי. אני בעיקר משתמש בהן לצפייה בסרטים/סדרות ולפעמים מוזיקה, בבית. לא צריך Noise-Canceling מיוחד ולא אלחוט. אני חושב בעיקר על Sennheiser HD439 שלפי הביקורות מאד נוחות ואיכותיות. בפרט כי אני די אוהב את Sennheiser וגם יש מבצע 15% הנחה ב-KSP עד יום ג' (יוצא 430 ש"ח) האם אתם חושבים שהן באמת יהיו משמעותית יותר נוחות מה-HD202 שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, לא נגעתי בשום דבר. אך בכל התוכנות והנגני מוזיקה וגם הצלילים של הווינדוס נשמעים מוזר. קול ציפציף כזה, השירים רצים מהר מידי. יש לי כרטיס קול מובנה ללוח אם (Gigabyte 8S655FX), עברתי על ההגדרות שלו והכל תקין. המחשב מחובר למערכת קולנוע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יש לי תקציב שנע בין 1000-1500 ש"ח לרמקולים.עכשיו אני לא מבין בעניין כלום ורציתי לבקש המלצות לאיזה כיוון ללכת למשל 5.1 או 7.1 בתקציב הזה אם קיים בכלל? חשוב לי כמה רמקולים בשביל לשים על כל קיר,אני צופה בסרטים ושומע מוזיקה הרבה ... המחשב שלי ממש על הפנים אבל בכל זאת חשוב לי לשדרג רמקולים לפני חומרה. אני מאמין שהכרטיס קול שיש לי כרגע לא יספיק לרמקולים חדשים ולכן צריך לכלול גם את הכרטיס במחיר ... עכשיו כמה העדפות-חשוב לי שהחברה של הרמקולים תהיה מוכרת כגון:לוג'יטקס וקרייטיב.שתהיה קיימת אפשרות לתלות את הרמקולים בחדר גדול יחסית ושלא תהיה מגבלה של אורך חוטים-אם אפשר אלחוטי מה טוב ... אני לא יודע אם המחיר הזה מוגזם בשביל רמקולים ויכול להיות שיהיה במחיר נמוך יותר הצעה טובה יותר אשמח…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי תקציב נמוך ל2 רמקולים מוניטוריים ביתיים ואני מחפש דרך יצירתית להשתמש בו. יש לי כבר 2 תיבות של jamo בנויות היטב, חשבתי למה לא לקנות קומפוננט של רכב ולהתקין בתיבה? יש איזה בעיות עם זה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג איכותיות שכוללות מיקרופון. אני לא מעוניין לשמוע את הרעש שמסביבי, רק את המשחק. התקציב הוא 400 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם הערך יהיה גבוה. האם ניתן להשיג 7.1 ערוצים? לא שמדמה? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-