עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TRX IL,

קניתי היום תאוזניות האלה ( 150 שח ) אומנם דגם ישן אבל נשמעות פצצה למחיר... האים צריך לעשות להם ברייק אין ? כמה זמן ? אזה ווליום ? אזה מוזיקה ? ( אם אפשר תנו מכה דוגמאות כשי שאמצא באיכות טובה ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. Started by ofir123,

אני מחפש דרייברים לכרטיס קול YAMAHA 6IX 4X4 או שיש לו שם 810. גם באתר הרשמי של ימאהה אין דרייברים מתאים ובכל האתרים האחרים הכל נפל. הדרייברים צריכים להתאים לחלונות XP. ניסיתי ליצור קשר עם ימאהה העולמית אך ללא הצלחה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by psedo,

אני טס לארה"ב ורוצה לקנות מערכת פשוטה וטובה (200-300$) א.אני צריך המלצות ב.האם יש בעיה עם המתח 110\220 אם אפשר בבקשה תשובה מפורטת תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by IG,

קניתי מערכת EACEN E-199 2.1 וכשאני מחבר אותה לציאת הAUDIO OUT בטלויזיה יש הרבה רעשי רקע. כשאני מחבר את המערכת למחשב הכל עובד כמו שצריך... מה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  5. יש לי נגן אמפי3 מבוסס הארדיסק של CREATIVE 60 GB הגן התקלקל לי וקניתי אותו בחול האם אפשר לתקן איפשהו את הנגן בארץ איזשהו מעבדה או אם יש בארץ מעבדת תיקונים של קריאטיב או משהו כזה בבקשה תעזור לי כמה שיותר דחוף

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by orlupo,

מצאתי את זה בנטאקשן: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2045040 אתם חושבים שאפשר אולי להשיג משהו יותר טוב בחו"ל או בארץ? כי נכנסתי לאתר של: http://www.elcorteingles.es (חנות מוצרי חשמל בספרד) והמחירים שם נורא יקרים מינימום 100 יורו למוצר דומה... בתודה מראש orlupo

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by ben389,

יש לי IPOD דור רביעי ואני לא מצליח להתקין עליו את העברים מ HEBPOD.INFO. כשאני מחבר אותו דרך ה USB2 או דרך ה FW אני מצליח להכנס לכל הקבצים שלו וגם שיניתי את ה SysInfo שלו לפי ההוראות באתר. כשאני מריץ את העדכון של העברית מופיעה לי ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by MacGyver,

http://www.ipodlounge.com/index.php/news/comments/mix-podcast-station-hebrew-dutch-levy-subway-crime/l] החלק השני....מדבר על המאבק בעניין התמיכה בעברית..... עריכה.......אני לא מאמין שזה מה ששמתי בלינק.....(הלינק תוקן...! חג כשר ושמח! איתן

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. ומה זה הAV710? בהמון סיקורים של אוזניות מדברים עליו.. כמה הכרטיס עולה? וחוץ מזה, כרטיס טוב(למוזיקה, בעיקר, ז"א לא קריאייטיב), בתקציב של עד 100$, יכול להיות שיעלה גם, אבל עדיף להישאר בגבולות התקציב, תמיכה בסראונד לא תזיק למרות שיש לי עכשיו סטריאו. עריכה: יש כרטיסי קול שאפשר לחבר להם מקור והם יקליטו גם LINE-IN? או שאת זה עושים עם תוכנות?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. הכוונה שאני אוכל להקליט דרכה וגם לערוך את הקטעים ונגיד אם אני מנגן בגיטרה ואני פתאום מורח קטע אז שאני אוכל למחוק איזה כמה שניות או אפילו פחות משנייה.. הייתה לי תוכנה כזאות אבל שלא מקליטה אבל אני לא זוכר את השם.. תנו לי שמות של תוכנות איכותיות (אפילו תוכנות בתשלום)

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  11. Started by Check_Point,

שלום כולם. אני מחפש תוכנה שתגיד לי בכל רגע נתון, עוצמה של כל רמקול בנפרד. אני חושב שהרמקול הימני שלי יותר חזק מהרמקול השמאלי. (או שאני פשוט לא שומע טוב באוזן שמאל ;D )

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. אז ככה יש לי כפי שציינתי אינספייר 4.1 של קריאטיב עכשיו קניתי אותם כי אני עתוד (בעזרת השם) לקנות מחשב חדש בקרוב על הלוח שאני יקנה יהיה כרטיס 5.1, עכשיו השאלה שלי היא אם כרגע אני יכול לחבר רק 2.1 למרות שהרמקולים הם 4.1 לחבר רק שני סטליטים וסאב. זה אפשרי??, במידה וכן זה יעשה איזשהו נזק לרמקולים או לסאב או בכלל??? תודה רבה לכל מי שעזר ומי שלא.... יום טוב!!!

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by goory,

איך היא?, מספיק טובה בשביל מוסיקה? איך העוצמה?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by tukidess,

מבקש המלצה על מכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב במסך הטלויזיה. הלינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=

15. Started by Royz,

היי יש לי כרטיס קול מאוד ישן והוא לא עובד טוב עם משחקים כגון Battlefield 2 Hercules Game Theater XP 7.1 אז אני צריך לקנות כרטיס קול חדש וזול שיעבוד -המטרה היא למשחקים בעיקר הלוח אם שלי הוא :ABIT NF7-SL חשוב לי תמיכת חומרה אסור שזה יהיה אחד מאלה: - The following sound cards do not support the Hardware Audio Renderer option: Altec Lansing ADA70 USB Speakers AOpen AW-320 AOpen Phantom 3D AW-724 ASound Express II Aureal Vortex Aureal Vortex 2 Aztech A3D Creative Labs SB 16 PCI Creative Labs SB Audigy 2 NX Creative Labs SB Audigy LS - (5.1) Creative Labs SB Extigy Creative Labs SB Live 24-bit Creative Labs SB Live Creative Labs SB Live PLATINUM …

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. שמעו אבא שלי קנה לי כאלה לא יודע מיאפה ולא ידעה כמה אבל לא מארץ אז איך אני עושה אם החשמל יש שניאי מסוים או כל שנאי רגיל ???? והכי חשוב השלט כמו שבטמונה חסר אתם חייבים להגיד לי דחוף אם לא הו מחזיר אותם ובוא ניגיד שהוא לא שילים 1400 אז חבל לייי דחוףףף יש לו עד מחר להחזירר אני חייב תושבה *** אולי אפילו את השם וטלפון של היבואן הרישמי של לוגיטק כי גם את זה אני לא מצוא תודה גל

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  17. אני מחפש איפה אפשר לקנות אוזניות של סוני בארץ דגם MDR-EX71SL. ביקשתי ממישהו שהיה בחו"ל לקנות לי אותן, אך הבנאדם לא מצא. אשמח אם מישהו ימליץ לי על חנות שיש את האוזניות הללו. חשוב שתהיה באיזור המרכז. שאלה אחרונה- האם יש אוזניות כפתור שיכולות להתחרות באוזניות האלה? כי היו לי MX400 ולא הייתי מרוצה בכלל בגלל חוסר הבאס וחוסר האיכות. תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by evy,

רק קניתי אותו ואיך שהכנסתי את הסוללה הוא הופעל..אז איך אני מכבה אותו?

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by Spirit Crusher,

מחפש נגן לחבר 600 ש"ח תקציב רדיו לא ממש משנה..אם יהיה זה יכול להיות נחמד אבל חשוב שהנגן יהיה איכותי והסאונד יהיה טוב ועדיף של חברה אמינה ולא נגן שנדפק כל שני וחמישי תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by ZUMARA1,

טוב אני מעוניין ליקנות את הDVD הזה כי לפי מה שהבנתי הוא הכי טוב צריך רק ליצרוב את הכתובוית עם הסרק ולא להדביק יש לו את כל הקודקים הכי חדשים וכ'ו אז רציתי לדעת אם זה נכון אני צריך חוות דעת איך הוא ואיך מעדכנים אותו תודה?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 2 רמקולים קטנים וסאב ככה חודש עבד לפני חודש הסאב פועל ושאני מחבר את הרמקולים לסאב הרמקולים לא פועלים וניסתי לחבר רק את הרמקולים לבד והם פועלים מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by HellBoY,

מה אתם אומרים עליהם? אוזניות טובות לגיימר? ראיתי תביקורת באתר והם נראות אחלה אוזניות! רק שאני מתלבט בין אלא לבין משהו אחר חבר שלי נוסע לחול ואולי הוא יכול לקנות לי מהדיוטי פרי משהו אחר אבל אם הם טובות אני יקנה מפה מהארץ כי אין אותם בדיוטי פרי אבל המחיר שלהם סבבה אז זה בסדר. בקיצור אני צריך חוות דעת עליהם ודעות לגבי אוזניות אחרות יתקבלו גם בברכה

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by the_one23,

אני מעוניין לקנות MP3 בעל קיבולת של 20 GB אני כבר עורך השוואות כבר כחודשיים, ובסוף נשארו שני נגנים שאני מתלבט ביניהם: H320 ו- IAUODI 5XL (מן הסתם...) בדקתי האתר שלכם על השוואות בין השניים, אבל שום השוואה לא התיחסה למה שחשוב לי, אישית :-X באופן כללי, ברשת, מצאתי שעל ה- H320 יש יותר מידע, ביקורות ותמיכה, ובכלל הרבה יותר אנשים המליצו לי יותר על ה H320 הדברים שחשובים לי בנגן: 1) הכי חשוב: איכות סאונד/ מוזיקה מעולה, ללא פשרות. 2) פונקציונליות רבה - שהנגן יוכל לעשות כמה שיותר דברים 2) אפשרות לראות סרטים בצורה סבירה + 3) בנדל מאובזר - אוזניות איכותיות, מעמד לנגן וכו' 4) עדכוני FIRMWARE שוטפים הדברים שפחות חשובים לי: 1. אורך חיי הסוללה- כי גם ככה אני לא השתמש בו יותר מ…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. רצוי מאוד שהן יהיו סטריאופוניות (עד כמה שהבנתי אין סראונד איכותי במחיר הזה) חשוב לי שיהיה בהם מיקרופון ,מאחר ואחד השימושים בהם הוא משחקים באינטרנט.... תודה מראש לעוזרים

25. שלום אני לפני קניית כרטיס קול הכרטיס שברצוני לקנות הוא ה Audigy Value רציתי לדעת אם יש כרטיסים טובים יותר בתחום המחיר שהוא כ 200 ש"ח בתודה מראש, דור נ.ב רציתי לשאול שאלה נוספת.. האם רעשי רקע שמגיעים מהאוזניות שלי RP10 של eqution כאשר אני מחבר אותם למחשב קשורים לכרטיס קול און בורד אגב דבר כזה בווליומים מסויימים עם הרמקולים

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.