עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לפני שאני נוגע באוזניות יש לי שאלה. האם כדאי לי לקנות אוזניות בתקציב הנ"ל בלי שיש לי מגבר אוזניות ו/או כרטיס קול טוב? יש לי עכשיו grado sr60 וחבל לי לקנות אוזניות יקרות יותר ולא להרגיש שיפור משמעותי באיכות. כעת בנוגע לאוזניות, אני שומע בעיקר בעיקר רוק ומטאל, וגם לא מעט בלוז גם. לא ממש משנה לי אם האוזניות פתוחות או סגורות, מה שבאמת חשוב לי זה נוחות ואיכות.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. אם אתם עוברים ליד עמוד חשמל, אז אפשר לשמוע מין קולות של חירחושים מעצבנים, וזה בדיוק הקול שאני שומע באוזניות שלי בזמן שאני מקשיב למוזיקה. לא נראה לי שזה בגלל האיכות של האוזניות, כי אני משתמש בהם כבר שלושה שבועות ולא הייתה לי בהם את הבעיה הזאת. כשאני שם את הרמקולים שומעים בהם בסדר בלי הרעשים האלה, אבל באוזניות יש רעשים. מה אני יכול לעשות? עריכה: גיליתי שהדיסק שאני מקשיב לו (במוזיקה שבו) פגום ובגלל זה אני שומע את הרחשים הקטנים האלה. לקחתי משכנה שלי את אותו הדיסק שהיה לי ולא שומעים איתו רעשים. אני כנראה אצרוב את הדיסק שלה (חבל לי לבזבז על חדש). אם אפשר בבקשה תנעלו את ההודעה כי הבעיה נפתרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by yotamoo,

שלום, אני בעל איי ריבר מדגם H-10 (לא שזה משנה), ואני ממש חייב המלצה לזוג רמקולים איכותיים בשבילו (לצבא).... במחיר נגיד של עד 400 ש"ח... הבעיה שכל הזוגות שראיתי היו 2.1 שאני לא רוצה.... אז אם אפשר בבקשה המלצות עם קישורים

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. אני מחפש רמקולים שישמשו אותי לשמיעת מוזיקה , סרטים ומשחקים בעקרון אני רוצה 5.1 אבל התקציב לא הכי מאפשר , לכן רציתי חוות דעת על רמקולים 5.1 אלו שהם ממש זולים http://skypc.co.il/pl_product~4280101~11~0.htm אם אלו לא מתאימים אני אתפשר על 2.1 .. חשוב מאוד שיהיה סאב וופר וגם מאוד חשוב לי שיוכלו לנגן ממש ממש חזק כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  5. Started by nall,

בוקר טוב, לא יודע אם מקובל לקבל בתת פורום זה המלצות לגבי סט רמקולים אבל בכל זאת מבקש עזרתכם... כרגע קיימת אצלי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת בחיווט אנאלוגי מהמחשב רסיבר RX 498 YAHMAHA עם רמוקלים דיי איכותיים גם מחברה זאת. מערכת זאת תופסת חלק נכבד מהחדר ,מעוניין במערכת קצת יותר אקסלוסיבית ומיניאטורית וכמובן שלא תגרום לפשרות באיכות השמע. אודה לעזרתם והצעותיכם. תודה והמשך יום טוב , נועם

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by erbrt,

אני מקווה שזה המקום לשאול... אני רוצה לקנות מכשיר DVD לטלויזיה בסלון (לא FHD ולא LCD ). בהתחלה רציתי לקנות את המכשיר הכי זול שאני מוצא, אבל אחרי קריאה מאד קצרה בזאפ ראיתי שהמכשירים הזולים ממש ממש גרעים ולא קוראים טוב DIVX, מקרטעים ועוד כל מיני בעיות. היתי מעוניין שהמכשיר יוכל לקרוא מDOK, אבל זה פחות קריטי... בנתיים היחידי שראיתי שיש לו ביקורות סבירות זה ה LG DV398. מה אתם אומרים? אשמח למכשיר שיעשה את העבודה ויהיה יותר זול ממנו. תודה. נ.ב - חשוב שיהיה חיבור 21 פינים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by elad135,

יש לי רמקולים למחשב, שיש איתם בעיה קטנה למדי אבל עדיין קצת מעצבנת: יש תמיד קפיצה בניגון שלהם כאשר יש איזשהו שינוי בחשמל בחדש או בקרבתו, ואני יסביר... נגיד אני שומע איזה שיר ברמקולים, ובאמצע אני ידליק את האור בחדר, או ידליק טלוויזיה או כל דבר אחר הצורך חשמל בחדר, אז השיר יעצר לשנייה ואחרי זה ימשיך... מכירים את התופעה? השאלה העיקרית היא האם יש איזה דרך למנוע או לפתור את הבעיה? הרמקולים אגב הם Altec Lancing 880, למרות שלא נראה לי שזה רלוונטי... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. כשאני מחבר את האוזניות בחלק העליון של המארז ואת העכבר בחיבור הUSB הצמוד ישנו צפצוף מעצבן בטירוף באוזניות - מדוע זה קורה והאם ישנה דרך לפתואר בעיה מעצבנת זו?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. Started by Alex89,

אני לא יודע אם זה אמור להיות כך אבל הרמקולים האחוריים אצלי חלשים לאומת הקידמיים, זה אמור להיות כך? יש תוכנה ששולטת בעוצמה של כל רמקול בניפרד?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by Zippy,

שלום, מקריאה קצרה ברשת הבנתי שקידוד בפורמט MP3 פוגם באיכות באופן יחסי, ואפילו באופן שניתן להרגיש. אבל גם קראתי שלגבי מוסיקה שיש טווח צלילים רחב ועשיר מאוד אכן יש פגיעה, אבל שלגבי קובץ אודיו של דיבור בלבד זה סיפור אחר. השאלה היא האם גם בקובץ אודיו של דיבור בלבד (שיעור) יש פגיעה ע"י קידוד בפורמט MP3 (בקצב של 192K) או שלא? אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by amir.o,

אני רק רוצה להיות בטוח ... אני מחבר את הרמקולים ל gtxp עכשיו מהסאב יוצאים 2 חוטים,אחד עם ראש ירוק והשני שחור הירוק הוא לקידמיים והשחור לאחוריים עכשיו השאלה שלי היא : בראק יש יציאה לסאב - אפשר להשתמש בה ? כי זה חיבור בננה נקבה והחיבורים מהרמקולים הם כמו חיבור אוזניות (שכחתי איך קוראים להם) או שלא צריך לחבר אותם לשם ?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  12. שלום, האוזניות הנ"ל במבצע באתר גרופון לשעות הקרובות, הן עולות 130 ש"ח כולל משלוח. איך הן בשביל משחקים?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by asagoren,

היי לכולם מה שלומכם? אני מבקש לשמוע מה דעתכם על טלוויזיה LG מפרט טכני: טלוויזיה "LCD 32 זמן תגובה (רענון): ms5 זווית צפייה °178 יחס ניגודיות דינאמית 1:40,000 בהירות 500cd/m² רזולוציה 1366x768p שיטת שידור: PAL/SECAM-BG/DK , PAL-I , NTSC-M וידאו וצפיה: Quick Menu תפריט מהיר ונוח לשינוי הגדרות בסיס בלחיצת כפתור. AV MODE כפתור ניווט מהיר בין 3 מצבי תמונה Cinema/ Sport/ Game מעבד תמונה DCTi מעבד דיגיטלי המעלה את רמת הצבעים. מעבד וידאו ® המעלה את רמת הניגודיות ואת עומק הצבעים. תיקון פורמט צפייה: Just Scan/Original/4:3/16:9/14:9/Zoom1/Zoom2 מצבי תמונה: Cable, Vivid, Standard, Cinema, Sport, Game, User1, User2 PIP - תמונה בתוך תמונה/מסך חצוי (…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. שלום, אני מחפש לקנות כרטיס קול של הרקולס או audio trak. לא מצאתי שום חנות (ניסיתי ksp, pandas, ynon D, plonter) חשוב שהכרטיס ל-א יהייה של creative. תודה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  15. תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

הגיע הזמן להחליף את האוזניות הלבנות היפיפיות (והזוועתיות) של האיפוד. ראיתי במיוזיק10 את סדרת MX של סנהייסר (מדגם 250 עד 550, מ70 ועד 145 שקל). מה ההבדל בין כל הדגמים, והאם יש בארץ אוזניות כפתור טובות יותר מאלה? (חשוב לי לא רק עוצמת סאונד, אלא גם איכות סאונד ועמידות האוזניות (שלא יתקלקלו אחרי חצי שנה!!). תודה (:

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by xcalibur,

אהלן, מישהו במקרה מכיר מגבר שהוא STANDALONE שיש לו את האופציה הזאת? או אולי כרטיס קול למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by shibby15,

אני מחפש את הנגן שתומך בהכי הרבה פורמטים, יש לי אייריבר 120 כה שכל שאר הדברים לא ממש חשובים. ניתן לצאת בהנחה והנגן ישמש רוב הזמן רק לסרטים. מסך על הנגן כמעט ולא חשוב יציאה לטלוויזיה-מאד מאד חשוב. גודל-לא חשוב מחיר-חשוב מאד כמובן. בינתיים ראיתי את הניורוס 442, שיש לי קצת בעיה עם הפורמטים שבהם הוא תומך, כנ"ל ארקוס 402. ראיתי את הקריאייטיב וויזן (וויזן M) והבעיה שלי איתם זה כל העניין של מעבר דרך תכנה אני מעדיף UMS. ראיתי מכשיר שנראה דיי גנרי שעונה לשם iamm DRT-25, אין לו מסך, הוא זול מאד ותומך בהרבה פורמטים. גם זול מאד ועם הארד דיסק מתחלף... ויש את ה A2 שהוא הכי יקר אבל כנראה הכי טוב... אפשר תגובות? הצעות וכו?? אגב אני קונה מארה"ב...

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by iakovl,

כחלק מהשיפוצים בבית החדש עשו לאמא שלי "מסגרת" גבס לLCD 37 שלה עכשיו השאלה היא רק איזה סוג של מתקן לשים שם, זרוע עם מפרקים, חיבור קבוע... צריך המלצות למתקן בתקציב לא גבוהה (גם ככה אמא שלי חרגה עם השיפוצים) ועוד שאלה אחת אני מתכנן לרכוש לחדר שלי LCD 42/40 הבעיה היא שהקיר שאני מתכנן לשים עליו את הטלויזיה הוא קיר גבס (היה חלון ענק שנהרס ולכן סגרו הכל בגבס) באיזה פתרון עדיף להשתמש במקרה הזה?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by Xian,

ברשותי אוזניות Sennheiser 280 HD המחוברות לכרטיס קול OB. אני משתמש בהם לסרטים, משחקים ומוזיקה. ה-Bitrate של אותם שירים נע בין 128 עד 320. שאלתי היא, אם אני אשדרג ואקנה כרטיס קול, לדוגמא Audigy 2, האם אשמע הבדל באותם שירים, או שרק אשים לב לשינוי באיכות הקול בשירים בעלי איכות קול גבוהה (Lossless) ?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by goory,

איך היא?, מספיק טובה בשביל מוסיקה? איך העוצמה?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by sardin,

יש לי רדיו במערכת תקינה וחדשה, האנטנה היא חוט חשמל פשוט ארוך שמחובר למערכת וניתן להוצאה החוט נתלה בקו ישר על הקיר, אך עדיין שומעים הפרעות ברדיו והשמיעה לא חדה\חלקה יש רעש רקע ... יש למישהו עצות איך לעשות שישמעו רדיו במערכת התקינה בצורה הטובה ביותר? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  23. הזמנתי מפנדה את המערכת אבל באינטרנט נתקלתי ב2 תמונות שונות של הפנאל האחורי שלה... איזה מהם אני אמור לקבל? 1. 2. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. אז ככה יש לי כפי שציינתי אינספייר 4.1 של קריאטיב עכשיו קניתי אותם כי אני עתוד (בעזרת השם) לקנות מחשב חדש בקרוב על הלוח שאני יקנה יהיה כרטיס 5.1, עכשיו השאלה שלי היא אם כרגע אני יכול לחבר רק 2.1 למרות שהרמקולים הם 4.1 לחבר רק שני סטליטים וסאב. זה אפשרי??, במידה וכן זה יעשה איזשהו נזק לרמקולים או לסאב או בכלל??? תודה רבה לכל מי שעזר ומי שלא.... יום טוב!!!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by aradk,

היתחדשתי בנגן cowon d2 הנגן מעולה,אבל האוזניות שמקלים איתו...לא ממש אני רוצה לקנות אוזנית הכי טובות לתקציב שלי לשירי רוק ומטאל סוג מועדף:in ear תקציב:400,420 גג! השימוש הוא בעיקר בנסיעות (אוטובוס\מכונית)והליכות קצרות. חשבתי על ה-cx 500 דגם טוב,שווה ת'מחיר?? צריך דגם שנמכר רק בארץ! תודה רבההה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.