אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול להמליץ (מנסיון או מבקורות) על רדיו-דיסק ורמקולים (ואם אפשר גם מגבר) לא נורא יקרים (עד 500 שח) לרכב?? אני לא מחפש משהו מדהים.. הכי פשוט שיעבוד גם הולך בשבילי.. זה אמור לאכלס סוזוקי סוויפט 92..
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים למחשב שתהיה זולה (עד 500) ושתהיה טובה למאוד למוזיקה אבל גם למשחקים מצאתי את : Creative INSPIRE 4.1 4400 מה דעתכם על המערכת הזאת?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחפש המלצה לרמקולים (זוג)קדמיים רצפתיים בין 1000-1800 עם חריגות בתקציב בעיקר לקולנוע ביתי אבל גם למוסיקה (אוס וטראנס)
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות נגן והוא מתלבט :s05: בין IRIVER H10 5 GB לבין ARCHOS GMINI
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאול... אני רוצה לקנות מכשיר DVD לטלויזיה בסלון (לא FHD ולא LCD ). בהתחלה רציתי לקנות את המכשיר הכי זול שאני מוצא, אבל אחרי קריאה מאד קצרה בזאפ ראיתי שהמכשירים הזולים ממש ממש גרעים ולא קוראים טוב DIVX, מקרטעים ועוד כל מיני בעיות. היתי מעוניין שהמכשיר יוכל לקרוא מDOK, אבל זה פחות קריטי... בנתיים היחידי שראיתי שיש לו ביקורות סבירות זה ה LG DV398. מה אתם אומרים? אשמח למכשיר שיעשה את העבודה ויהיה יותר זול ממנו. תודה. נ.ב - חשוב שיהיה חיבור 21 פינים
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1000 ש"ח, אבל גם אם הוא נמוך מדי אשמח לדעת האם באופן כללי ניתן להשיג סט כזה בארץ. החיווט כבר משגע אותי :-\
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה אמור להיות כך אבל הרמקולים האחוריים אצלי חלשים לאומת הקידמיים, זה אמור להיות כך? יש תוכנה ששולטת בעוצמה של כל רמקול בניפרד?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רק רוצה להיות בטוח ... אני מחבר את הרמקולים ל gtxp עכשיו מהסאב יוצאים 2 חוטים,אחד עם ראש ירוק והשני שחור הירוק הוא לקידמיים והשחור לאחוריים עכשיו השאלה שלי היא : בראק יש יציאה לסאב - אפשר להשתמש בה ? כי זה חיבור בננה נקבה והחיבורים מהרמקולים הם כמו חיבור אוזניות (שכחתי איך קוראים להם) או שלא צריך לחבר אותם לשם ?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי איפוד מיני התקנתי את האיטונס עכשיו יצא עדכון לאייפוד, עדכנתי וכל השירים נמחקו עכשיו יש לי 2 מחשבים, העברתי ממחשב אחד שירים לאייפוד תפס 50 מגה במחשב השני פתחתי את האייפוד עפ האייטונס וזה רשם שהאייפוד ריק, מלאתי אותו במחשב השני בג'גה וחצי, פתחתי במחשב ה1 והוא הראה לי רק את השירים שהעברתי ממהמחשב הזה, 50 מגה. ונכנסתי לאייפוד וזה גם הראה לי 10 שירים. למה? 2. איך אני מעביר קבצי רדיו של האייטונס לתוך האייפוד? 3. כשאייפוד מחובר למחשב ולאייטונס, יש סימן של האייפוד של באייטונס ושאני נכנס כל השירים שיש לי באייפוד, אך הם באפור, כלומר לא ניתן לסמן אותך או לשנות שם או ליצור תיקייה, למה? תודה compman112
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כשאני מדבר קרוב למקרופון העוצמה ששומעים אותי יורדת איך אני מסדר את זה שזה לא ירד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי IPOD דור רביעי ואני לא מצליח להתקין עליו את העברים מ HEBPOD.INFO. כשאני מחבר אותו דרך ה USB2 או דרך ה FW אני מצליח להכנס לכל הקבצים שלו וגם שיניתי את ה SysInfo שלו לפי ההוראות באתר. כשאני מריץ את העדכון של העברית מופיעה לי ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם לכרטיס הקול בלוח אם שלי asus a7v133 יש את היציאה הזאת? אם לא, אז מה הכרטיס קול הזול ביותר שאני יכול למצוא שיש לו את היציאה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני זוכר שלפני הפירמוט, היה לי SoundMax אז הורדתי כל מיני דרייברים, וזה לא עבד. נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את הaudio driver של הלוח אם שלי, עשיתי ריסטרט, וזה עדיין לא קולט. מה הסיבה? עריכה: השתמשתי בדיסק הלא נכון של הלוח אם D:
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
או משהו אחר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני טס לארה"ב ורוצה לקנות מערכת פשוטה וטובה (200-300$) א.אני צריך המלצות ב.האם יש בעיה עם המתח 110\220 אם אפשר בבקשה תשובה מפורטת תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד שבועיים קרוב משפחה מגיע מארה"ב ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי את הH10 שאני אזמין מהאינטרנט לבית שלו. השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם להזמין אותו מארה"ב לגבי עברית וכל מני דברים דומים, מה הסידור לגבי אחריות בארץ וכו'. בתודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כבר הייתי בטוח שאני קונה את ה-Samsung LA40A450, אבל היום הלכתי לראות אותה והגעתי למסקנה ש: 40 אינץ' למרחק של 2.3 מטרים זה יותר מדי גדול. לכן אני חושב על טלוויזיה בגודל של 37 או 32... השימוש העיקרי: צפייה בתכני HD מהמחשב. מכיוון שה-LA40A450 עולה 4500, אני לא חושב שהגיוני שאני יוציא יותר כסף על טלוויזיה קטנה יותר ולכן זאת מגבלת התקציב. תודה...
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התקציב גמיש אבל אני מעדיף לא לעבור את ה 300 ש"ח - כמובן אם יש משהו פנומנאלי ב 350 אל תסתירו אותו מפני יש לי אוזניים לא קטנות, בלשון המעטה, אז בבקשה אל תמליצו על אוזניות שידועות כקטנות. תודה סוון
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כרגע אני נוטה ל http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5862 השימוש למשחקים, מוסיקה וסרטים. האם יש אחרים טובים/מחברה אחרת/ביקורות באותו תקציב? עריכה: נזכרתי שברשותי רסיבר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469744.0
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול חיצוני שמתחבר למחשב נייד שליaudigy nx2 חיברתי את הרמקולים דרך ה spdif החיבור עם האור האדום עכשיו שאני שומע שיר ושם ברסיבר של הרמקולים setreoX2 שומעים יותר באחורים מאשר בקידמיים למרות שבבאלנס זה באמצע ושאני שם pro logic2 music אז שומעים רק מהסנטר ומשני הקדמיים גם שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך המחשב שהוא משמיע צליל כל פעם מרמקול אחר ולראות אם הם מחוברים טוב אז הוא אומר רק את השניים הקידמיים בלי הסנטר אבל אם אני רואה סרט אז כן שומעים בכולם למה פעם שומעים באלה ופעם באלה במקום שכל פעם ישמעו מכולם וגם בבדיקה צריכים לשמוע מכולם ושומעים רק מהקידמיים למרות שזה מכוון במחשב על 5.1 תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי שלט מדיה סנטר אך ללא שום מקלט למחשב אני רוצה מאוד להשתמש בו אבל אני לא יודע איך יש לי דונגל של אינפרא אדום-הוא יכול לקלוט? ואם לא, מהי הדרך הכי טובה שיש וזולה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום מערכת הסטריאו שלי הלכה לעולמה אחרי 5 שנים היא פשוט מסרבת להידלק. הרמקולים שלה עדיין תקינים ויוצאים מהם שני חוטים אדום ושחור. אני צריך לחבר את הרמקולים לסוג של רסיבר כדי שאוכל לשמוע מוזיקה במחשב. לא משהו יקר ואיכותי יותר מידי עד סכום של 200 שקל. נראה לי מיותר לקנות מערכת חדשה או להשקיע ברמקולים חדשים. מישהו מכיר פתרון זול לבעיה הזאת? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא הייתי בבית שבועיים בגלל המצב שבחיפה, ובמשך זמן זה המחשב היה כבוי. כשחזרתי ליום גיליתי שהערוץ הימיני באודיו אינו עובד כלל, וזה בא לידי ביטוי במערכת סטריאו המחוברת למחשב ומשמשת כרמקולים ובאוזניות המחוברות למחשב הן דרך המערכת והן דרך הפאנל הקידמי של המחשב. כשאני משחק עם הפין של האוזניות או עם הכבל שמחבר את הסטריאו למחשב בתוך החיבור אני שומע לפעמים בערוץ הימיני או בשניהם, אם כי בעוצמה נמוכה מהרגיל. יתכן כי נגרם נזק לכרטיס קול שמחשב בזמן שלא היית בבית, למרות שהמחשב מחובר לאל פסק ומגן מתחים? תודה ולילה שקט.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי רמקול קטן למחשב נאי שומע בעוצמה ממ שנמוכה והרמקול כמטר ממני אם אני שומע יותר מדי זמן אני ממש מרגיש אחר כך טינטון/כאב ראש ליד האוזניים מה לעשות בשביל להקטין את הזנק לאוזניים? איך לבחור פעם הבאה רמקול מתאים?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-