עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אפשר לקנות אחת? שלי מספיקה ל-8 שעות וזה עוד בלחץ... עם אני לא טועה שלי זה 680MHZ [הנגן לא איתי עכשיו.]

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  2. http://europe.hercules.com/supportf.php?PHPSESSID=55261af71eebc2dd24afec134128dafe ממשק חדש ונוח. תהנו.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by amitbret1,

תנו לי בבקשה קישור למקום שמוכרים אוזניות משולבות אם מיקרופון שאני יוכל לשחק בכיף בut2004 תקציב עד 100 שקל בתודה עמית

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by coolmeen,

אני רוצה לקנות כרטיס קול איכותי ב 300 שקל לא יותר כי שמעתי שיש בעיות עם כרטיסי הקול שיש ob ,אני לא מבין שום דבר באודיו אז בבקשה תסבירו זה מתוכנן למחשב החדש וזה בשביל משחקים וקולנוע, אז תודה מה שלא יהיה seround תסבירו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  5. Started by erezalster,

שלום אילתרתי לי בשעה טובה מחשב שישמש אותי כMedia Center . כרגע אין לי עדיין מערכת קולנוע בייתי לכן אני חייב לחבר את הAUDIO של המחשב לטלוויזיה. שמתי לב שהכרטיס קול שלי (מובנה בלוח אם) יש 6 כניסות כמו של אוזניות. האם אחת מהן היא יציאה דיגיטלית? כיצד ניתן לחבר אותן לטלווזיה או אפילו למערכת קולנוע בייתית אני בעתיד אקנה. הטלוויזיה שלי תומכת בכניסה קוקסיאלית. תודה רבה ארז

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  6. שלום,האם אפשר לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב כדי לצפות בטלווזיה במחשב (דרך ה usb ) ? ניסיתי לחבר,המחשב זיהה חומרה חדשה אבל לא הצליח למצוא אותה תודה מראש ובהצלחה לליברפול !!!!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by emperor,

שלום, רכשתי לא מזמן את המערכת MX-530 של Logitech והרמקולים האחוריים קצרים מידי. מישהו יודע אילו כבלים ניתן לרכוש על מנת להאריך? אני צריך 7 מטר לכל רמקול, האם זה יפגע באיכות? תודה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. אני רוצה להתקין כרטיס קול זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3369 בלוח אם זה http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2873 אבל הכניסה של PCI 1 חסומה האם יש מעביר לכרטיס הזה מ- PCI E 16 שנייתן שם להתקינו ?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by IGk,

מחפש המלצה לרמקולים (זוג)קדמיים רצפתיים בין 1000-1800 עם חריגות בתקציב בעיקר לקולנוע ביתי אבל גם למוסיקה (אוס וטראנס)

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  10. כבר פרסמתי בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390400.new;topicseen#new אך הפנו אותי לכאן אני מעוניין במערכת שתשמש לקולנוע ביתי בלבד ותהיה גם אלחוטית.אין צורך בגיימינג. אין צורך ב-OC. כמובן שאני מעדיף שהיא תהיה שקטה אך במגבלות המחיר. הסתכלתי על המערכת שמופיעה במפרטים המומלצים http://hwzone.co.il/specslist/view/81/ אך עברו 4 חודשים מאז שפורסמה ואני מתאר לעצמי שלא הכל שם רלוונטי. אז אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה לשנות במפרט או תמליצו לי על מפרט אחר בכלל. 1) שמתי לב שהמערכת שבמפרט היא לא wireless. איזה כרטיס רשת אלחוטי לרכוש? 2) אני יודע שהמון אנשים שרוכשים HTPC מתקינים את windoes media center. מה זה ייתן לי בעצם? 3) האם הקלטת/לכידה תכניות מהממיר של י…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by Bragiz,

אז ככה אני מחפש כרטיס קול ממש ממוצע ולא יקר הבעיה היא שיש לי רעשים בסאנוד שאני מדבר עם אנשים בונטרילו או טימספיק הם אומרים שאני נשמע כאילו אני במפעל וזה מחריש אוזניים (ד"א הבעיה ממש ממש ממש ממש לא קשורה למיקרופון למה אני ועוד 2 חברים קנינו את אותו מיקרופון ולהם זה עובד חלק בלי רעשים) וגם יש לי מיקרופון דינמי behringer XM8500 ובכל זאת יש רעש נוראי אם אני לא משתיק את המיקרופון אז יש לכם המלצות לכרטיס קול בינוני וזול ? תודה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  12. היי שמתי לב שכשאני משחק BF3 עם אוזניות הנשקים נשמעים לי ממש הרבה יותר איטיים מהרגיל נשק של 800RPM נשמע 600RPM בערך. הרמקול הם SOLO 6 והאוזניות סנהייזר HD202 . אותו דבר קורה כשאני מחבר את האוזניות מקדימה (מוגבר) ומאחורה (באותו החיבור של הרמקולים) . אני ממש לא מדמיין וההבדל מאוד מאוד בולט ללא ספק . שמעתי על דרייברים (של רמקולים) איטיים ומהירים . עד כמה שאני מבין זה מקסימום משנה את הצליל בקטע של יותר/פחות "באסי", אולי זה קשור גם פה אבל ? עם אוזניות לוגיטק G35 הסאונד נשמע כמו בסולו 6 מבחינת הקצב אש .

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  13. 1. האם החברה מייצרת מכשירי דיוידי? 2. האם מכשירי הדיוידי שהיא מייצרת נחשבים לטובים? 3. האם לחברה יש שם נוסף? כי אמרו לי שהשם שלה הוא גם marton או משהו כזה ואני רוצה לוודא

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by amir.o,

אני רק רוצה להיות בטוח ... אני מחבר את הרמקולים ל gtxp עכשיו מהסאב יוצאים 2 חוטים,אחד עם ראש ירוק והשני שחור הירוק הוא לקידמיים והשחור לאחוריים עכשיו השאלה שלי היא : בראק יש יציאה לסאב - אפשר להשתמש בה ? כי זה חיבור בננה נקבה והחיבורים מהרמקולים הם כמו חיבור אוזניות (שכחתי איך קוראים להם) או שלא צריך לחבר אותם לשם ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  15. אני פה בהתלבטות קשה כי רוצים לקנות לי כרגע מניו יורק נגןף והכל עם אוזניות עולה איזה 1300 שקל וזה לא מעט כסף... לכן רציתי לדעת מה אתם עושים ולאן אתם לוקחים את הנגן שלכם!?? לראות מה אני אוכל לעשות איתו,ושלא יישב סתם במגרה. כי יש לי עוד דברים לעשות עם הכסף....

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  16. אז ככה, קיבלתי היום את הiRiver H10 6GB שלי, גיליתי כמובן שאני יכול להעביר קבצים שלא נתמכים ע"י הנגן אם אני משנה להם את הסיומת לאחת הסיומות הנתמכות, ככה שהייתי מרוצה. ואז, במהלך ההסברים והפעולות לעדכון הfirmware שלו, שמתי לב שכשהם אומרים ללחוץ על הO בזמן שמדליקים, כדי לעבור למצב בו אפשר לעדכן, הנגן מזוהה בצורה שונה. המשכתי בעדכון, ואחריו החלטתי לנסות להדליק אותו במצב הזה שוב. נכנסתי לMy Computer והופ, אין נגן. המשכתי להסתכל, והנה אייקון חדש: כונן נייד H. נכנסתי אליו, היו שם כל הקבצים על ההארד דיסק של הנגן, ניתנים לשינוי העתקה ומחיקה אם ככה, מצאתי דרך לעקוף את היתרון היחיד של הגרסה האירופאית בלי להתקין firmware אירופאי?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by ogi123,

שלום ! לפני כשנתים וחצי קניתי את הפלזמה עד לפני כמה ימים ראו מצויין פתאום התמונה נהיית פעם גדולה פעם רגילה כאילו עשו זום כזה נגיד רואים ערוץ 2 אז הסמל של הערוץ רואים רק חלק ממנו עכשיו השאלה אם מישהו נתקל בתופעה כזו?ואם כן מהו הגורם? בעיה בטלויזיה או בעיה בממיר ,כבלים היו אצלי טכנאים של הוט והם טוענים שהבעיה בפלזמה עכשיו זה לא מופיע בכל הערוצים זה מופיע בערוץ 2 הרבה ערוץ 10 ערוץ 11 ויש ערוצים שזה לא קורה למשל ערוצי הסרטים עכשיו אם אני מחבר דיוידי זה לא קורה וכנ"ל את המחשב תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. שלום, אני מחפש לקנות כרטיס קול של הרקולס או audio trak. לא מצאתי שום חנות (ניסיתי ksp, pandas, ynon D, plonter) חשוב שהכרטיס ל-א יהייה של creative. תודה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. חיפשתי לא קצת רמקולים למחשב, אבל המחירים מאוד גבוהים יש כאלו שהם עוצמתיים ולא איכותיים, או איכותיים ולא עוצמתיים, וכאלה שהם גם וגם, אבל הם עולים יקר מדי. בקיצור, הגעתי למסקנה לפחות ככה אני חושב שעדיף וכדאי לי כבר לקנות מערכת סטריאו איכותית ועוצמתית אם כבר להשקיע, אז להשקיע את זה על משהו טוב. מצאתי את המערכת הזו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=593380 של פנסוניק דגם SCAK350 התקציב שלי הוא עד 1000 שקל, אם תמצאו מערכת / רמקולים יותר טובים ואיכותיים, אשמח לשמוע, וגם לשמוע דעות על המערכת הזו. תודה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. Started by PsyMor,

משהו אולי יודע איך אני עושה עידכון לדיוידי של סמסונג שיקרא DIVX????? דגם:DVD-E136B

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by jety,

אני לא מבין כל כך בנושא הקולנוע הביתי. שמעתי שיש דיסק חיצוני שניתן לחבר ישירות לטלוויזיה וככה ניתן לצפות בסרטים אפילו באיכות HD, מה התהליך של זה? איך קוראים לדיסק חיצוני כזה? אני לא מדבר על סטרימר שמתחבר למחשב. אני מחפש כונן חיצוני שאפשר להעביר אליו מהמחשב קבצי סרטים ואז לחבר לטלוויזיה ולצפות באיכות HD. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות in ear איכותיות, שלא מרגישות כמו אוזניות ב-2 שקל שצורבות את האוזניים, משהו איכותי שמרגישים טוב את הבאס ויכולת הגברת ווליום טובה. השימוש הוא לשירים בעיקר ולשמיעת סירטונים באינטרנט. אפשרות לחריגה מהתקציב במקצת. אשמח להצעות. תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by shibby15,

אני מחפש את הנגן שתומך בהכי הרבה פורמטים, יש לי אייריבר 120 כה שכל שאר הדברים לא ממש חשובים. ניתן לצאת בהנחה והנגן ישמש רוב הזמן רק לסרטים. מסך על הנגן כמעט ולא חשוב יציאה לטלוויזיה-מאד מאד חשוב. גודל-לא חשוב מחיר-חשוב מאד כמובן. בינתיים ראיתי את הניורוס 442, שיש לי קצת בעיה עם הפורמטים שבהם הוא תומך, כנ"ל ארקוס 402. ראיתי את הקריאייטיב וויזן (וויזן M) והבעיה שלי איתם זה כל העניין של מעבר דרך תכנה אני מעדיף UMS. ראיתי מכשיר שנראה דיי גנרי שעונה לשם iamm DRT-25, אין לו מסך, הוא זול מאד ותומך בהרבה פורמטים. גם זול מאד ועם הארד דיסק מתחלף... ויש את ה A2 שהוא הכי יקר אבל כנראה הכי טוב... אפשר תגובות? הצעות וכו?? אגב אני קונה מארה"ב...

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

עד 220 - י(רד התקציב.) מה עדיף לקנות: SONY MDRX 200 Sennheiser HD-202 SENNHEISER HD457 או שיש אוזניות בתקציב הזה שעדיף לקנות אותם.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  25. Started by idan1836,

יש לי לוח אם IS7-E עם כרטיס קול מובנה בשם AC`97, אני רוצה להתקין את החומרה ושאני מתקין באמצע ההתקנה הוא רושם לי שצריך משו כזה בשם חתימת מנהל התקנים ואו להמשיך או לעצור את ההתקנה.. אז אני עושה לו להמשיך והוא ממשיך ובסוף רושם שאירעה שגיאה ולא יהיה ניתן להשתמש בחומרה! אז הסרתי את ההתקנה וניסיתי שוב ושוב ואותה בעיה.. מה עושים?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים