עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yonatanph,

יש לי את הסמסונג 32A450 שחיברתי למחשב עם כבל VGA-VGA+מתאם VGA-DVI. בסמסונג הכבל מחובר לכניסת PC. מכיוון שיש לי במחשב יציאת DVI ובסמסונג כניסת HDMI לא הבנתי למה צריך להמיר את האותות לאנלוגים בדרך (וכנראה לאבד איכות) אז קניתי כבל DVI-HDMI. הבעיה שכשניסיתי לחבר את המחשב אני רואה שחור במסך ומופיע חלון שאומר שזה לא נתמך. האם מישהו יודע האם אפשר בכלל לחבר את המחשב למסך בצורה הזאת, ואם כן איך לסדר את העניין?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  2. שלום לכולם, בעוד שבוע אני טס לארה"ב ואני מתכנן לקנות שם אוזניות בכ-100$, שישמשו אותי למשחקים ולמוזיקה כשמאוחר . פחחתי ת'רד על העניין בפורום אחר וקיבלתי המלצה לקנות את ה- Sennheiser HD280 Pro. עכשיו ככה, בתור בנאדם שהשימוש העיקרי שלו באוזניות הוא במשחקים ולעיתים קרובות עם מיקרופון, יהיה לי הרבה יותר נוח לקנות אוזניות עם מיקרופון מובנה, שגם יהיו איכותיות לשמיעת מוזיקה וגם יהיו נוחות לדיבור עם אנשים. אז השאלה היא - האם יש שילוב כזה, האם הוא מומלץ לי, והאם הוא נכנס בתקציב שלי.... לינקים והצעות יתקבלו בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by leonchik1976,

יש לי כרגע Audigy 2 Platinum, ואני חושב לחליפו ל-X-Fi...האם כרטיס החדש הרבה יותר טוב מהנוכחי שלי?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  4. אוקיי אני מנסה לחבר את הLCD הנ"ל מחשב עם כבל VGA היה לי 7800GT שעבד לסירוגין בWINDOWS, בזמן הBOOT של המחשב זה תמיד רואים בLCD עד שזה הפסיק ורק היה אפשר לראות כאשר המחשב היה עושה BOOT וכאשר הWINDOWS עולה (XPSP3) מסך שחור. עכשיו פניתי לניופאן התמיכה שלהם אמרו שבגלל שאני רואה את הBOOT של המחשב בLCD זה לא בעיה בטלויזיה, פתחתי פנייה לNVIDIA הם אמרו לנסות 5 מליון גרסאות של דרייברים ניסיתי לא עזר אז ניסיתי שמתי ATI850 במקום הגעתי למצב שאני מנתק את הכבל של המסך מחשב אני רואה בLCD עד לפני שבועיים שזה גם הפסיק לעבוד, ניסיתי להחליף כבל VGA וניסיתי לשנות רזלוציה וMHZ ועוד כל מיני אופציות בדרייברים של הכרטיס מסף אני די מיואש, אם יש למשהו איזה עצה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by gombn,

יש לי מחשב P4 ע לוח M של ABIT IC7 הכרטיס קול מובנה מחפש רמקולים בעיקר למשחקים, שמיעצ מוזיקה וקצת סרטים מבקש המלצה איזה ברירות יש לי ב 550 ש"ח ואם אפשר איפה ניתן לקנות תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. חיברתי מיקרופון לכרטיס קול על הלוח ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות שאת מה שאני מקליט במקרופון אני אשמע רק דרך האוזניה של המיקרופון (זה אוזניה ומיקרופון ביחד כמו אלה של הטלפניות). את האוזניה חיברתי לערוץ הסנטר ואני רוצה לשמוע את מה שאני אומר באוזניה רק בערוץ הנוכחי ולא בכל הרמקולים. המטרה היא לשחק עם חברים ברשת ושאני אוכל לדבר איתם תוך כדי משחק ולשמוע את זה באוזניה ואת שאר המשחקק לשמוע ברמקולים. הלוח שלי הוא ABIT NF-2SL והכרטיס קול הוא NFORCE. איך אני עושה את מה שרציתי. אם זה לא בהגדרות של הכרטיס קול אז אולי ע"י איזה תוכנה כלשהי (אולי אפשר ברוג'ר וילקו?)

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  7. Started by AdamS,

שלום, כתבתי כאן מזמן לגבי המערכת שרציתי לשים במחשב החדש שקניתי והמליצו לי אז לקנות את ה-G500 של Creative. אבל מאז עבר זמן, ושמתי לב שרק אתר אחד מוכר את המערכת הזאת.. ואני רוצה לפחות לקנות לה מתלים נורמלים וכל זה. אז סתם רציתי לברר שוב על המערכת, יש איזושהיא מערכת בסביבות ה-1500ש"ח שמשתווה למערכת הזאתי? אם אפשר גם לדאוג למתלים זה יהיה מעולה, אני פשוט לא ממש מבין בזה - אז אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. תודה רבה מראש, אדם

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by avizov2,

אוקיי ככה יש לי כרטיס קול o.B שושה לי פצפוצים בשמע.. לפעמים יש תיקים כאלה.. בכל מקרה מה שהיה הספיק לי.. אני רוצה לקנות כ. קול פשוט וטוב.. עדיף של חברה מוכרת כמו creative ושיהיה כמה יותר זול.. פחות מ200 ועדיף אפילו בסביבות ה100- תודה

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אני מקווה שאני בפורום הנכון..... הורדתי קובץ מוסיקה בעל סיומת של cmi....(כ- 400 מגה). מישהו יכול להסביר לי איזה סוג סיומת זו ואיך אני פותח קובץ כזה....? (cmi.*). תודה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by Emin,

שלום, יש ברשותי מערכת 5.1, רמקוליים מדפיים, אני מתלבט איזה גובה למקם אותם. אני מצטרף תמונה להמחשה של מבנה החדר. ובסוף האם הפרשי הגובה בין הטלוויזיה למיטה טובים או שאני צריך להנמיך את גובה הטלוויזיה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. שלום רב, קניתי טלויזיה 37 אינטש, היא מחוברת ללפ-טופ עם כבל HD, אני משתמש בטלויזיה כמסך מחשב.. לרוב אני יושב קרוב לטלויזיה וזה ממש מעוור אותי.. האם יש אפשרות בעזרת תוכנה או כל דבר אחר לעשות SCALE-DOWN לטלויזיה... למשל במקום שתשדר בגודל מסך מלא (37") שתראה 26 אינטש... או כל גודל אחר שאפשר לראות מקרוב בלי להתעוור.. זאת אומרת - שיתחום את המסך בעזרת פריימים שחורים לגודל הרצוי... אני ממש אודה למישהו שיצליח לפתור לי את הבעיה הזאת לפני שאני אאבד את ראייתי לנצח... תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. מקווה שזה מתאים בכלל לפורום הזה. זכיתי בה במכרז בסכום של 3200. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576875 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי למה משמשת כל אחת מהיציאות שיש לה. הבנתי שאין לה SCART. זה אומר שאני לא אוכל לחבר למחשב ולראות באיכות גבוהה? תודה מנהלים בבקשה העביר את ההודעה לפורום אודיו וקולנוע ביתי. תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  13. מתנה לאבא שלי, רדיו-דיסק לאוטו עדיפות לדיסק קורא MP3, למרות שהרדיו כנראה יהיה בשימוש רוב הזמן

14. Started by Oprapc,

יש לי 200 ש"ח ואני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים. הם מיועדים בעיקר לשמיעת שירים ולכן חשוב שיהיו איכותיים, חזקים אם אפשר ולא חשוב אם 2 או יותר רמקולים. תודה לכל העוזרים!!! ;D אם אפשר מאיזור כפר סבא זה יעזור!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  15. אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד 100 שקל אז אין בעיה.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by LastForOne,

בוקר טוב, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, די פשוט... אני עובד הרבה עם דברים שקשורים לסאונד, בעיקר עם גיטרה חשמלית שאני מחבר למחשב... אני מחבר אותה ליציאת הLINE IN ואני מפעיל תוכנה שנקראת Guitar Rig 2 ... התוכנה גיטר ריג 2 היא בעצם תוכנה שקולטת את הצליל ומוסיפה לו אפקטים בזמן לייב, ככה שאני שומע אותם בזמן שאני מנגן.. הבעיה היא שבהגדרות של התוכנה אני חייב להגדיר את הLatency על 20 מילי-שניות לפחות... אם לא אז שומעים צליל ממש מלוכלך ומעוות... אמרו לי שאני צריך לקנות כרטיס קול רציני יותר... הכרטיס החדש באמת יכול לפתור בעיות מהסוג הזה?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  17. אם מישהו מוצא את הת'רד או יכול לתת פה הסבר קצר וקולע על ההבדלים בין 720P\1080i\1080P אני זוכר שמישהו כתב ש1080I עובד בצורה שונה, משהו עם העברת FPS מסוים בהרץ מסוים. לא זוכר...... חיפשתי שעה בפורום ולא מצאתי אז בגלל זה פתחתי הודעה. תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. האם ניתן להגדיר שהכרטיס יוציא סאונד מהיציאה האנלוגית ומהיציאה הדיגיטלית(אופטית) בו זמנית ביחד, כך שאוכל לחבר 2 אמצעים? (למשל רמקולים לאנלוגי, וחיבור מיני דיסק לאופטי לשם הקלטה) מה שקורה נכון לעתה זה שאפשר בדרייבר של הכרטיס להגדיר האם הסאונד יצא ביצאה אנלוגית או דיגיטלית(בבחירה של אחד מהם- לא יוצא סאונד באמצעי השני, כך שלמשל בהקלטה דיגיטלית עם המיני דיסק לא אוכל לשמוע את הסאונד ברמקולים המחוברים אנלוגית ולהפך) האם זאת מגבלה ידועה בכרטיס מובנה זה?(Realtek High Definition audio) או שיש סיכוי לסדר את העניין? בכל אופן במידה ולא אפשרי, האם כרטיסי קריאייטיב X-fi יכולים לאפשר יציאה אנלוגית/דיגיטלית בו"ז?(שמתי עין על X-fi Platinum- עם הפאנל החיצוני המרשים למרות שסה"כ אני מרוצ…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  19. אתמול התחדשתי ברמקולים של Logitech Z-10. עשיתי סידור חדש של שולחן העבודה וצילמתי. ציוד אודיו: רמקולים: Logitech Z-10, אוזניות Koss UR 40 משודרגות, מגבר בנייה עצמית ל UR40, נגן ה-Cown D2 והאזניות שלו: AKG K414P.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by Access Denied,

משהו יכול להמליץ (מנסיון או מבקורות) על רדיו-דיסק ורמקולים (ואם אפשר גם מגבר) לא נורא יקרים (עד 500 שח) לרכב?? אני לא מחפש משהו מדהים.. הכי פשוט שיעבוד גם הולך בשבילי.. זה אמור לאכלס סוזוקי סוויפט 92..

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by dorish,

המלצה לסאב למערכת קולנוע ביתי ב 1000 עד 2500 שקל אני חושב ללכת על ה בוס בעד ונגד ועוד המלצאות תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  22. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מסוג acer travelmate 5720 ואני רוצה לחבר אותו למסך מסוג LG 32LG32R. החיבור במחשב והטלויזיההוא חיבור vga. כשאני מגדיר בהגדרות תצוגה אז אני רואה רק את הרקע של ויינדוז. אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. Started by noy_boner,

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500095 אני רוצה לקנות ( עולות 450 ) אותן לשימוש כללי ( מחשב והרבה IPOD ) . מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. Started by Stanly,

אהלן.. אני מחפש אוזניות במחיר לא גבוהה עד 100 ש"ח אוזניות סבירות שיעשו את העבודה שלהם, אני רוצה לחפש אותם למכשיר הMP3 שלי, אף הוא מכשיר די זול (אבל הכי טוב מהסוג הזול, כמה שאפשר, כן..). עכשיו אני חושב שאני מעדיף אוזניות שנידחסות לתוך האוזן אבל שניתפסות, כלומר חשבתי על האוזניות האלו: koss KSC6 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductOpenFrameset אני מודע לכך שאין הבדלים גדולים בין האוזניות במחיר שכזה אבל אני לא ממש רואה סיבה לשלם יותר אלה אם כן יש לך משהו אחר לומר.. בנוסף אני ממש מעדיף את האוזניות שניתפסות על האוזן כמו ה-KSC6.. יש לכם עצות? חוו דעתכם..

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  25. ההודעה גם מתאימה לפורם של גאג'טים, אז אם טעיתי בפורם, תעבירו. אני מחפש מכשיר שהוא בעצם איזה בהארד-דיסק שאותו אני יכול לחבר למחשב, להעביר אליו מוסיקה/סרטים, ואז לחבר אותו לטלוויזיה (מצידי עם חיבור ישן סטייל 3 בננות, ולא איזה משהו מתוחכם ואולטרה-איכותי), ושידע לנגן את מה שעליו. בטוח שקיים דבר כזה, אני פשוט לא יודע תחת איזו קטגוריה לחפש את זה באינטרנט. אני לא צריך משהו שיתפוס את הרשת WIFI שיש לי בבית, אני לא צריך שום יכולת הקלטה אפילו. רק להציג את מה שאני שם על האכסון הזה. זו תיהיה מתנה לדירה החדשה של אחותי, ואין לי יותר מידי תקציב גם ככה, אז אני לא מחפש משהו מטורף עם המון פונקצויות. בתקווה שהבנתם מה אני מבקש... תודה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים