עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amitbret1,

תנו לי בבקשה קישור למקום שמוכרים אוזניות משולבות אם מיקרופון שאני יוכל לשחק בכיף בut2004 תקציב עד 100 שקל בתודה עמית

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by david32,

מה דעתכם עליה? לא ממש מצאתי סקירות עליה בגוגל.. http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_32PFL5322_10_GB_CONSUMER/widescreen-flat-TV+32PFL5322-10

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך המלצה לטלויזיה, השימוש העיקרי יהיה לצפות בסרטים\תוכניות מהמחשב יש לי כרטיס מסך http://www.bfgtech.com/bfgr88640gtseeoce.aspx BFG GeForce 8800 GTS 640MB Video Adapter) חשבתי על SAMSUNG סידרה 6 40 אינץ' אך כל המלצה אחרת תתקבל בברכה.... אני מחפש משהו איכותי שגם עוד שנה שנתיים יהיה סבבה, יש לי YES מבחינת כבלים ללא ערוצי HD. בנוסף הייתי רוצה לדעת איך ניתן יהיה לחבר את המחשב לטלויזיה DVI? מה לגבי הסאונד... המרחק הוא 7 מטר בערך איזה כבלים אני צריך? עוד שאלה למה בעצם עדיף לקנות LCD ולא פלזמה? תודה מראש לכל העונים ומצטער אם לא פירסמתי במקום הנכון.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by Vortex,

היי! אני מתלבט בין Grundig ל Bayere. Grundig - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=21334 Bayere - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=375826 איכות גרמנית זה ברור. הGrundig די ממוצעת, לא שטוחה, אבל יש לה כניסות Composite וS-Video. הBayere מגיעה עם מסך של Samsung או Toshiba, ויציאת AV בלבד (לפחות ככה כתוב בזאפ), אבל היא שטוחה. אז מה עדיף, בהנחה ששתיהן באותו המחיר? (הן לא, אבל לא משנה) תודה, שי.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  5. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מסוג acer travelmate 5720 ואני רוצה לחבר אותו למסך מסוג LG 32LG32R. החיבור במחשב והטלויזיההוא חיבור vga. כשאני מגדיר בהגדרות תצוגה אז אני רואה רק את הרקע של ויינדוז. אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

אהלן, ברשותי דל E6400 בעל כרטיס 4500 של אינטל, קיימים לו 2 חיבורים VGA ו DP, אני מחפש להוציא ממנו סיגנל לטלויזיה ישנה בעלת חיבורי קומפוזיט בלבד, מה תיהיה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  7. ההודעה גם מתאימה לפורם של גאג'טים, אז אם טעיתי בפורם, תעבירו. אני מחפש מכשיר שהוא בעצם איזה בהארד-דיסק שאותו אני יכול לחבר למחשב, להעביר אליו מוסיקה/סרטים, ואז לחבר אותו לטלוויזיה (מצידי עם חיבור ישן סטייל 3 בננות, ולא איזה משהו מתוחכם ואולטרה-איכותי), ושידע לנגן את מה שעליו. בטוח שקיים דבר כזה, אני פשוט לא יודע תחת איזו קטגוריה לחפש את זה באינטרנט. אני לא צריך משהו שיתפוס את הרשת WIFI שיש לי בבית, אני לא צריך שום יכולת הקלטה אפילו. רק להציג את מה שאני שם על האכסון הזה. זו תיהיה מתנה לדירה החדשה של אחותי, ואין לי יותר מידי תקציב גם ככה, אז אני לא מחפש משהו מטורף עם המון פונקצויות. בתקווה שהבנתם מה אני מבקש... תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. יש לי VAIO עם 8400GT שמחובר עם HDMI ל LCD כשאני מריץ סרטים לא רק באיכות HD אז יש לי פיצולים זעירים במרכז התמונה זה נראה כמו סטייה קטנה מאוזנת בין חלקי התמונה. זה מתייצב מאוד מהר אך ממש מפריע. הבעיה היא לאורך כל הסרט. יש לי מעבד חזק 7250. ניסיתי לעדכן דריברים קודאקים הורדתי BSPLAYER אחרון וכלום לא עוזר אם מישהוא מכיר את הבעיה והפתרון אני אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  9. שלום, אני מחפש לקנות כרטיס קול של הרקולס או audio trak. לא מצאתי שום חנות (ניסיתי ksp, pandas, ynon D, plonter) חשוב שהכרטיס ל-א יהייה של creative. תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by jety,

אני לא מבין כל כך בנושא הקולנוע הביתי. שמעתי שיש דיסק חיצוני שניתן לחבר ישירות לטלוויזיה וככה ניתן לצפות בסרטים אפילו באיכות HD, מה התהליך של זה? איך קוראים לדיסק חיצוני כזה? אני לא מדבר על סטרימר שמתחבר למחשב. אני מחפש כונן חיצוני שאפשר להעביר אליו מהמחשב קבצי סרטים ואז לחבר לטלוויזיה ולצפות באיכות HD. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות in ear איכותיות, שלא מרגישות כמו אוזניות ב-2 שקל שצורבות את האוזניים, משהו איכותי שמרגישים טוב את הבאס ויכולת הגברת ווליום טובה. השימוש הוא לשירים בעיקר ולשמיעת סירטונים באינטרנט. אפשרות לחריגה מהתקציב במקצת. אשמח להצעות. תודה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by sashakrik,

אהלן ! חבר שלי הביא לי את הנגן שלו. חיברתי אותו למחשב ושום דבר לא קורה - המחשב לא כותב "זוהתה חומרה חדשה". המחשב רק מטעין את האייפוד. יש מצב שהמחשב יזהה אותו רק אחרי התקנת הדרייבר ?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by taltola,

אשמח לקבל המלצה לרמקולים טובים למחשב במחיר של 200 ₪ פלוס מינוס. עדיפות מ-ksp. יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. יש ברשותי כרגע רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 אם אני לא טועה. ואני לא מרוצה כלל מהאיכות והעוצמה שלהם,ואני מעוניין להחליף אותם לרמקולים טובים ואיכותיים יותר כגון הZ680 וה5500 של לוג'יטק שידוע שהם עולים הון תועפות בארץ (בין 2500 ל 3200 שקלים). בעוד בחו"ל הם עולים כ200-400 דולר. לא מעניין אותי אחריות,ואם היה יד שניה הייתי לוקח בסביבות המחיר הזה. השאלה שלי היא,אם ניתן להזמין דרך EBAY או AMAZON את הרמקולים נניח ב300 350 דולר ולשלוח לארץ? האם יש מכס על דברים כאלה? מיסים מע"מ? יוצא לא משתלם? הובלה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  15. Started by itayze,

אני שוקל לקנות אוזניות חדשות לאייריבר , רכשתי לפני שנה את הסנהייזר 495 אך הן לא ממש מספקות אותי . קראתי מספר תגובות לגבי הH-120 בפורום זה וממה שהבנתי יש לאייריבר בעיה של הספק לאוזניות , כלומר צריך מגבר חיצוני כדי לשמוע חזק ( לא באופן שיפגע באוזן כמובן , אלא רק כדי להנות ממוזיקה כמו של פינק פלויד ) כאשר משתמשים באוזניות יקרות ( שמתי את העין על הסנהייזר HD280PRO ) ורציתי לדעת אם באמת צריך מגבר , ואם כן , כמה מגבר עולה , ואולי פירוט של כמה מהחברות המובילות בתחום , ושלא יהיו יקרות : .

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  16. חברים שלי בארה"ב הזמינו לי את הנגן כולל השלט. עוד חודש אני אהיה בארה"ב ואז אני אקח מהם את הנגן. זה עלה להם 350 דולר כולל השלט. זה מחיר טוב?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by bullnapo,

מטרות: חיבור למחשב נייד בשביל סרטים ומשחקים בעיקר מרחק צפייה: 2.5 מטר תקציב: מאוד מוגבל אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

שאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. Started by deyv,

אני צריך אוזניות למוזיקה לא גדולות מדי עם באס טוב בשבילIPOD NANO. ראיתי שני דגמים שמשכו אותי K412P וpmx100 מה עדיף והאם יש לכם עוד הצעות [glow=red,2,300]תודה.[/glow]

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  20. יש לי h340 שלחתי אותו לתיקון כבר יותר מחודש ועוד לא קיבלתי אותו ואני לא יודע מה לעשות אולי תעזרו לי אולי יש איזה טלפון לתלונות ציבור או משהו כזה בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מוגזם

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

אפשר לרכוש את הפרומדיה רק בחו"ל? למה לא מביאים לארץ?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by oDot,

צריך אוזניות למשחקים ולמוזיקה. לפי מה שהבנתי אם קונים אזניות למשחקים זה בא על חשבון המוזיקה ולהפך. אם זה באמת ככה אשמח לאיזון בין הסוגים מאחד ושניהם חשובים לי. חשוב לי יותר המשחק, אני משחק CSS וצריך לשמוע כל פיפס. רצוי ומומלץ לא להשתמש בכל התקציב, למרות שלפי ההגדרה בוויקיפדיה אני -כן- אודיופיל, אבל לא בהכרח בעל יכולת הבנה גבוהה מאוד לאיכות. באזניות של IPOD וידאו מחובר לכרטיס קול שמוטמע בלוח שלי (Gigabyte GA-P35C-DS3R) לא שמעתי אף הבדל בין FLAC לבין MP3. לא יודע אם זה בגלל האזניות, כרטיס הקול, או שפשוט אין לי את היכולת להבחין ביניהם. צורת האזניות לא משנה לי. מה ששומעים יותר טוב = יותר טוב. אם זה כרוך בלאטום את האזניים עם אזניות גדולות, שיהיה. מה שכן שלא ילחצו לי על האוזניי…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה המלצה לכרטיס קול, מכיוון שאין לי מושג אם אני צריך משהו יקר או משהו הרבה יותר זול. אני משתמש במערכת רמקולים 2.1 FX6021. אילו הבדלים יהיו אם אשתמש בכרטיס קול המובנה על הלוח אם, או בכרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי (Supreme FX II - PCI-E 1x), בין אם אקנה כרטיס קול דוגמת X-Fi XtremeMusic, Xtreme Gamer Fatality או Auzentech Prelude? האם איכות השמע מהרמקולים במוזיקה ומשחקים תהיה זהה, או באיכות יותר טובה בכרטיס X-Fi לעומת הכרטיס המובנה/זה שבא עם הלוח אם שלי? אני משער שהדרייברים של כרטיסי ה X-Fi נותנים הרבה אפשרויות, האם זה ההבדל הגדול היחידי בין כרטיס מובנה וכרטיס דוגמת X-Fi? אילו אפשרויות / פיצרים קיימים בכרטיסי ה X-Fi ובדרייברים שלהם, שאין בכרטיס המובנה והאם זה…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  24. אם צריך כל דבר נוסף (תמונה אחרת להמחשה) רק תגידו, אני פשוט חייב למצוא את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  25. היי רציתי לקבל חוות דעת על חברת הרמקולים האיטלקית 18sound ניסיון, אמינות, איכות, עוצמה. בבקשה רק מי שמבין שיענה תודה!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים