אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום האם יש משהו שמכיר תוכנה שמאפשרת להוריד שירים מתקליטור ישירות לנגן MP3 ללא צורך בשמירה על הדיסק? ???
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזה בסביבות ה 200-300 ש"ח חיצוני שיכול להתחבר לממיר של יס (יס מקס אם זה משנה) בשביל להוריד סרטים למחשב. איך מומלץ ? אם אפשר קישורים זה יהיה מצויין. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המדריך הזה הוא בגדר המלצה בלבד! בבחירת מערכת שמע, דבר ראשון יש להחליט מה יהייה התפקיד המרכזי של המערכת. ככלל אצבע: לשמיעת מוסיקה מומלץ מערכת 2.0, למשחקים וסרטים מומלץ 5.1, ולשימוש כללי מומלץ 2.1. מערכת במחיר מסויים תהייה בד"כ איכותית יותר ממערכת באותו מחיר, אך עם יותר רמקולים- כך שמערכת 2.1 במחיר מסויים תהייה בד"כ איכותית יותר ממערכת 5.1! מערכות 2.0 לעומת זאת, עד תקציב של כ-700 ש"ח לא יהיו איכותיות כמו מערכות 2.1, כנראה בכלל העלות הגבוהה יחסית של ה"שידרוג המשמעותי" שנותן למערכות ה2.0 סאונד טוב יותר. דבר שני שיש לזכור הוא שהנתונים הטכניים של המערכת בד"כ יהיו רחוקות מהמציאות, וככול שהמערכת זולה יותר- כך המרחק גדול יותר! לדוגמא: הנתונים של הדאלי הליקון 300 (מקור) נ…
-
- 18 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האפשרות הזאת עבור יחידת דיור? אני לא מחפש סאונד מטורף, רק משהו שיהווה מעין שדרוג לרמקולים של הטלויזייה ויגרום לי לקצת הנאה. הסלון ביחידה שלי לא גדול אם זה חשוב. עוד משהו קטן, אני משתמש ב - Minix Z64 NEO, יש אפשרות לחבר בינהם? חשבתי ללכת על משהו כזה: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=16202 לא פוסל ללכת על זוג רמקולים כדוגמת 9C, עולים באילת 1000 שקל. מה אתם אומרים? תודה לעונים. עריכה: קניתי Microlab C7 לסלון ביחידת דיור שלי. נמאס לי לשמוע דרך הטלוויזיה והאמת שאין לי מספיק כסף למערכת קולנוע ביתית וגם הסלון קטן אז זה סתם היה Overkill. דרך אגב, לפני שקניתי את הרמקולים לסלון, חשבתי לקנות סאונד בר של JBL …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נחמד שכל כרטיסי הקול המובנים תומכים ב7.1 , אולם מדוע אין אף לוח אם עם יציאת קול HDMI שמאפשרת לחבר אותו לרסיבר שיש לו כניסה כזו? אומנם יש אפשרות לרכוש כרטיס מסך עם יציאת HDMI , אבל מה אמור לעשות אותו אחד שלא מעוניין לשדרג במחשב ישן יחסית כרטיס מסך אך ורק בשביל עניין הקול. כמובן שבאופן תאורטי ניתן לקנות רסיבר עם 7.1 כניסות אנלוגיות ,אולם הבעייה שאין כמעט רסיברים חדשים עם 7.1 כניסות כאלו ..... דוגמא : http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR608&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש גם סטים של מערכות רמקולים למחשב ,אולם הסטים הללו ,תומכים במקסימום של 5.1 ערוצים. רעיונות איך יוצאים מהמבוי הסתום הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שחקרתי דיי הרבה הבנתי שכרטיסי הקול החדשים יחסית על הלוח(alc888) שווים ברמתם ואולי אפילו עולים על כרטיסי הקול הזולים יחסית(דוגמאת audigy2). לכן אני לא רואה סיבה לקנות כרטיס שכזה ומכיוון שאני משתמש בכרטיס הקול לשמיעת מוזיקה ולא לעריכת מוזיקה אני לא רואה סיבה להוציא סכום גבוהה על כרטיס קול יקר שכן יראה שיפור משמעותי. השאלה היא האם שווה להשקיע ברמקולים איכותיים עם כרטיס קול שכזה ? חשבתי על Behringer MS40, אחרי שחיפשתי וחקרתי הרבה הגעתי למסקנה שאלו הרמקולים הכי טובים ומשתלמים עד 1000 ש"ח(אני מחפש 2/2.1 בלבד). במידה ולא משתלם לי להשקיע כל כך הרבה ברמקולים עם כרטיס הקול הנ"ל אני ילך כנראה על הz-4. תודה
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי סאב שיש בו מגבר ויציאות לעוד 5 רמקולים (של מערכת קולנוע ביתית, לא יודע של איזה חברה). והאינפוט שלו זה כבר D-SUB 15 פינים. חיפשתי בזאפ ובדיל אקסטרים מתאם לRCA ולא מצאתי כלום, גם לא לTRS... אשמח אם תפנו אותי מקום שמוכר מתאם כזה וכמה שיותר בזול (חיילים). תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לקנות דיסקמן MP ומחפש המלצות על איכות שמיעה ועל אמינות המכשיר מבחינת חברות ודגמים. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בדיסקמן מעין זה. תודה ,AYBBY
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
במשך כמעט 3 שנים השתמשתי באוזניות Sennheiser CX300 וב ||Sennheiser CX300 ההבדל הוא ב || , את האחרונה טיפה פחות אהבתי בגלל החוט שארוך יותר באחד הוזניות. עכשיו הואזניות שלי (מגעיןם) מתחיל להראות סימני מוות החלטתי לקנות אוזניות, כמובן שהדבר הראשון שעלה לי לקנות עוד הפעם ||Sennheiser CX300 רק לל ה || הפעם אם אצליח למצוא. אבל אמרתי אבדוק כאן אם מישהו מכיר טווח המחיר כמו שרשמתי זה חייב להיות אוזניות שיושבות בתוך האוזן כמו הדגם הזה ולא אוזניות כמו של האייפון (איכס). אם מישהו מכיר אתר אמין בוודאות ללא זיופים אין לי בעיה להזמין שם. או חנות אזור חדרה - נתניה - הרצליה - תלאביב
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי הסוגים? ומה עדיף בגדלים של 42 אינץ'? בתקציב של עד 7000 שקל. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש כאן בפורום אז מקווה שזה המקום הרלוונטי לשאול. אני מחפש לקנות סטרימר, כשהייעוד שלו הוא בעיקר הזרמת מדיה מהמחשב האישי, כמובן שאופציות כמו הצגת הסדרות והסרטים בצורה מסודרת, הורדת כתוביות מהרשת וגם הזרמת סרטים מהרשת יהיו מצוינות. לא כל כך יודע איפה להתחיל לחפש אבל מחפש מוצר לא מורכב מדי, המחיר לא רלוונטי, בעיקר שיהיה נוח ויציג סרטים באיכות גבוהה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
החלתתי שאני יקח את ה G3 של IAUDIO אבל קראתי בביקורות שהאוזניות חרא... אז אני צריך לקנות אוזניות אחרות עד 150 ש"ח מה אתם ממליצים אני מעדיף לא אוזניות שאתה תוקע בתוך האוזן כי הם תמיד נופלות
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אני קצת לא מעודכן בקשר לזה.. למי מיועדים מכשירים כמו IPOD, IRIVER, IAUDIO X5? והאם נגני הFLASH שווים משהו? אני ואח שלי רוצים מכשיר שניתן יהיה לרוץ איתו ולהקשיב לו אני מניח שמה שהכי מתאים זה נגני FLASH תקנו אותי אם אני טועה. מה אתם ממליצים?
-
- 49 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו יודע האם ואיך ניתן להשיג כרטיס פענוח PCI של HOT עבור HTPC שיעבוד עם WinTV PVR-150 במקום ממיר כבלים סטנדרטי (רצוי תשלום חד-פעמי ללא תשלום חודשי קבוע)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, עברתי על 6 הדפים האחרונים ולא מצאתי בדיוק את מה שאני צריך. הבנתי ש ATP3 מעולים למוזיקה השאלה שלי אם לא עדיף ללכת על ה Altec AVS500 מכיוון שעיקר השימוש הוא למשחקים. גם ה logitech x-220 נראים לא רעים, למישהו יש נסיון איתם? הם יותר קרובים לתקציב שלי... אז מה עדיף (למשחקים בעיקר) ATP3 , AVS500, X-220 או כל דבר אחר שיש לכם להציע. ועוד דבר, יש לי את ה SB Live! value , האם חלק מהרמקולים האלה מצריכים הגברה או חיבור מיוחד שהכרטיס לא מספק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי את ה- Xstreamer Side Winder בעקבות המבצע שיש בימים הקרובים ב- KSP. קראתי על המוצר אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע. 1. האם יהיה נוח להורים שלי (הבנה בסיסית בתפעול מחשב) להשתמש במכשיר הזה? 2. איך המכשיר ניגש לסרטים שנמצאים על מחשבים אחרים ברשת? האם התפעול של הפונקציה הזו נוחה? 3. האם גישה ל- Youtube נוחה? 4. הארדיסק - הבנתי שמומלץ לקנות למכשיר הארדיסק 'ירוק' של 5400 RPM מכיוון שהמשכיר לא דואג לקירור שלו כל כך טוב. על מה הייתם ממליצים? (כדאי הארדיסק שיש גם ב- KSP) עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכדאי גם 500GB או פחות... אשמח לתשובות מהירות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המגבר הוא 400W החברה שלו זה Studio-Standard by Fisher והדם שלו זה BA-6000 האקולייזר הוא גם Studio-Standard by Fisher והדגם שלו זה EQ-3000 חבר שלי נתן לי אותם לפני כמעט שנה ואין להם תקלות או בעיות כלשהן,כמה הם שווים? [attachment deleted by admin]
-
שלום יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה זמן. הלפטופ שלי (lenovo t400) מחובר למערכת דרך החיבור של האוזניות. במהלך הזמן איכות הקול יורדת פעמים רבות, או שאני לא שומע באחד הרמקולים. הרבה פעמים הבעיה מסתדרת כאשר אני משחק עם החיבור של המחשב למערכת, מה שגורם לי לחשוב כי השקע של האוזניות התרחב וכעת המגעים שם רופפים. האם זה יכול לקרות? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ההגדרות כמו: תאורת מסך.... וכו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה על טלוויזיה 42". מרחק צפייה של מטר וחצי - שני מטרים. רובו המוחלט של השימוש שלי הוא בצפייה בממיר של HOT, מג'יק ו-VOD, כמעט ולא צופה ב-DVD. ל-HOT אין ממיר שהוא גם מג'יק וגם HD ולכן גם לא יוצא לי לצפות באיכות HD. רוצה שתיהיה אפשרות לחבר את הטלוויזיה למחשב. התקציב הוא 3,000-4,000 ש"ח. אפשר לחרוג עד 5,000 אם יש תמורה שווה באמת. תודה רבה גל
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום . חושב לקנות את ה LG 32lc51 . אם מישהו חושב שאני יכול ללכת על משהו אחר בתחומי המחיר שלה (4800) בבקשה שיגיד לי . גם אם מישהו חושב שיש בה משהו שלא טוב או שהיא לא תספיק לשידור ה HD שיבואו עלינו לטובה שיגיד לי . הדבר היחיד שאני מתבאס לגביה הוא שאין לה PIP ועוד שאלה קטנה ..מישהו יכול להסביר לי מה זה POP בברכה..
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-