עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by UCAM,

חברים יקרים, אניחדש בפורום ולכן אינני בקיא בהלכות הרוח השוטפות.... יש לי חדר קולנוע עם מקרן SONY FULL HD ובימקום DVD BLURAY אני רוצה להכניס מחשב אשר יתמוך גם בפורמט זה. יש למישהו המלצות טובות על מחשבים טובים (מבלי לקרוע את הכיס) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by Zippy,

שלום, מקריאה קצרה ברשת הבנתי שקידוד בפורמט MP3 פוגם באיכות באופן יחסי, ואפילו באופן שניתן להרגיש. אבל גם קראתי שלגבי מוסיקה שיש טווח צלילים רחב ועשיר מאוד אכן יש פגיעה, אבל שלגבי קובץ אודיו של דיבור בלבד זה סיפור אחר. השאלה היא האם גם בקובץ אודיו של דיבור בלבד (שיעור) יש פגיעה ע"י קידוד בפורמט MP3 (בקצב של 192K) או שלא? אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by wowohw,

הממ כרגע יש לי את המיקרולאב X23 במערכת 5.1 הזאת שומעים נהדר גם באודיו שאני שם על מצב 2.1 ( בכללי גם מוסיקה על 5.1 שומעים מצויין אבל לא רלוונתי עכשיו ) וכן החלפתי לכבלים איכותיים כמו של מערכת בסלון והבאתי כ.קול טוב של קריאטיב... אני רוצה לדעת ממי שיש את ה-Z5500 אם אפשרי לשים שמה גם על מצב של 2.1 ברמקולים האלו או שאפשרי רק על מצב של 5.1 ?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  4. שלום לא מזמן קניתי איפוד מיני התקנתי את האיטונס עכשיו יצא עדכון לאייפוד, עדכנתי וכל השירים נמחקו עכשיו יש לי 2 מחשבים, העברתי ממחשב אחד שירים לאייפוד תפס 50 מגה במחשב השני פתחתי את האייפוד עפ האייטונס וזה רשם שהאייפוד ריק, מלאתי אותו במחשב השני בג'גה וחצי, פתחתי במחשב ה1 והוא הראה לי רק את השירים שהעברתי ממהמחשב הזה, 50 מגה. ונכנסתי לאייפוד וזה גם הראה לי 10 שירים. למה? 2. איך אני מעביר קבצי רדיו של האייטונס לתוך האייפוד? 3. כשאייפוד מחובר למחשב ולאייטונס, יש סימן של האייפוד של באייטונס ושאני נכנס כל השירים שיש לי באייפוד, אך הם באפור, כלומר לא ניתן לסמן אותך או לשנות שם או ליצור תיקייה, למה? תודה compman112

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by ShahafH,

כשאני מדבר קרוב למקרופון העוצמה ששומעים אותי יורדת איך אני מסדר את זה שזה לא ירד? תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by asagoren,

היי לכולם מה שלומכם? אני מבקש לשמוע מה דעתכם על טלוויזיה LG מפרט טכני: טלוויזיה "LCD 32 זמן תגובה (רענון): ms5 זווית צפייה °178 יחס ניגודיות דינאמית 1:40,000 בהירות 500cd/m² רזולוציה 1366x768p שיטת שידור: PAL/SECAM-BG/DK , PAL-I , NTSC-M וידאו וצפיה: Quick Menu תפריט מהיר ונוח לשינוי הגדרות בסיס בלחיצת כפתור. AV MODE כפתור ניווט מהיר בין 3 מצבי תמונה Cinema/ Sport/ Game מעבד תמונה DCTi מעבד דיגיטלי המעלה את רמת הצבעים. מעבד וידאו ® המעלה את רמת הניגודיות ואת עומק הצבעים. תיקון פורמט צפייה: Just Scan/Original/4:3/16:9/14:9/Zoom1/Zoom2 מצבי תמונה: Cable, Vivid, Standard, Cinema, Sport, Game, User1, User2 PIP - תמונה בתוך תמונה/מסך חצוי (…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by gulmer,

אחרי שקניתי רמקולים Z5500 של לוגיטק, הגעתי למסקנה שכרטיס הקול במחשב הנייד שלי פשוט מבזבז אותם. אחרי בדיקה קצרה בשוק המקומי ראיתי שבעצם למחשבים ניידים אין הרבה פתרונות USB. שללתי באופן אוטומטי את הכרטיסים הבסיסיים מאחר ואין להם תמיכה ביציאות דיגיטליות ולכן לא הרווחתי פה שום דבר. בעצם נשארתי עם שני דגמים: Creative SB Live 24bit USB Creative SB Audigy 2 NX נכון, יש גם את דגם ה-ZS בתצורת PCMCIA למחשבים ניידים, אבל הוא גם מקפיץ את המחיר וגם אני לא אוכל להשתמש בו אחר כך במחשב רגיל אז אני מבקש לא לזרוק הצעות עליו. למי שמעוניין, טבלה שמשווה בין הדגמים הניידים של קריאטיב אפשר למצוא פה: http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  8. לאחר שהרמקולים שלי שבקו חיים אני מחפש חדשים מבית טוב טווח מחירים עד 500 ש"ח. תודה המליצו לי על Altec Lansing VS4121 מה אתם אומרים? אני שומע את כל סוגי המוזיקה חשוב לי שיהיה באס טוב ואני גם רואה סרטים במחשב אז חשוב לי גם השמיעה בסרטים. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  9. Started by kined_of,

נגן MP3 128 זיכרון http://pcandgo.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MP3USB128&Category_Code=UMP (חבר שלי אומר בינתיים לא כדאי, אלה שאני אחכה כמה זמן ואחרי זה כבר המחירים ירדו כי זה מוצר חדש) דיסקמן MP3 http://mdk.co.il/indexf.html?http://mdk.co.il/product-19.html#SL-MP70 או DVD http://www.netactive.co.il/product.php?item=1217&cat=137&ref=zap מה אתם הייתם קונים?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by Sunny Jim,

האם לכרטיס הקול בלוח אם שלי asus a7v133 יש את היציאה הזאת? אם לא, אז מה הכרטיס קול הזול ביותר שאני יכול למצוא שיש לו את היציאה הזאת?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by IG,

קניתי מערכת EACEN E-199 2.1 וכשאני מחבר אותה לציאת הAUDIO OUT בטלויזיה יש הרבה רעשי רקע. כשאני מחבר את המערכת למחשב הכל עובד כמו שצריך... מה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by purple-hey,

שלום, מחפש המלצה לכרטיס קול שיתמוך בWIN7, תקציב 150-250, אפשר עוד צפונה אבל לא בהרבה. אשמח גם עם תהיה תמיכה בRED HAT. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by eliranl,

רמקולים למחשב עד 200 שקל למוזיקה משחקים וכל זה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by XybeR,

אני צריך המלצה לרמקולים (5.1 או משהו..) בשביל סרטים בעיקר. הרמקולים יתחברו לרסיבר HARMAN/KARDON AVR130. תקציב בערך 1000 שקל.. אני יודע שזה לא יספיק למשהו ממש רציני אבל גם לא צריך.. תודה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. השאלה בכותרת... הרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5636

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by Pleiadian,

שלום חברים, אני כרגע שומע מהמחשב דרך מגבר סטריאו טוב של Pioneer ושני רמקולים גדולים אבל בסיסיים של Aiwa. אני מתלבט אם לקנות סט 2.1 מיועד למחשב, גם כדי לחכסוך במקום על השולחן (קניתי עכשיו מסך LCD גדול של Samsung, צריך משהו סקסי שיילך ביחד עם זה ), וגם בשביל איכות הסאונד. גם ככה הייתי רוצה לחבר את המגבר הזה לטליוזיה והDVD שלי בחדר, נראה לי זה יתאים יותר שם. אז: 1. האם שווה לי לקנות רמקולים המיועדים למחשב (עם subwoofer) או להשקיע ברמקולים יותר איכותיים למגבר Pioneer שיש לי כרגע? 2. אם עדיף לי לקנות רמקולים למחשב, איזה המלצות יש לך לכם בתקציב של עד 600 שקל? תודה! תום

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by ASDF,

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00008IP5O/102-8763989-2150535?v=glance הוא דיסקמן טוב? כדי לי לקנות אותו ב 240 שח? תשובה..

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה המלצה לכרטיס קול, מכיוון שאין לי מושג אם אני צריך משהו יקר או משהו הרבה יותר זול. אני משתמש במערכת רמקולים 2.1 FX6021. אילו הבדלים יהיו אם אשתמש בכרטיס קול המובנה על הלוח אם, או בכרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי (Supreme FX II - PCI-E 1x), בין אם אקנה כרטיס קול דוגמת X-Fi XtremeMusic, Xtreme Gamer Fatality או Auzentech Prelude? האם איכות השמע מהרמקולים במוזיקה ומשחקים תהיה זהה, או באיכות יותר טובה בכרטיס X-Fi לעומת הכרטיס המובנה/זה שבא עם הלוח אם שלי? אני משער שהדרייברים של כרטיסי ה X-Fi נותנים הרבה אפשרויות, האם זה ההבדל הגדול היחידי בין כרטיס מובנה וכרטיס דוגמת X-Fi? אילו אפשרויות / פיצרים קיימים בכרטיסי ה X-Fi ובדרייברים שלהם, שאין בכרטיס המובנה והאם זה…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. שלום רב לכולם. בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלויזית LCD חדשה אך לא יודע איזה. התקציב עומד על 5000 ש"ח עם חריגה של עוד 200 ש"ח. הדרישה היא 40 אינטש וכמובן Full HD. מרחק הצפיה יהיה עד 3 מטר ולרוב היא תשמש לצפיה ב-Yes ממיר רגיל (אלא אם כן אתם ממליצים לשנות לYes HD) וכמובן סרטי HD ומשחקי xbox360. על מה הייתם ממליצים ??? אני פוזל קצת לעבר שלושת ההבאות : Toshiba Regza 42XV550 LCD או Sony KDL40S5500 או Sony Bravia KDL40V4000E LCD תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  20. Started by evy,

יש לי מערכת 5.1 בסלון...וכשאני שומע שירים אני מגביר לפעמים עד לממש חזק אבל אני מפחד להגביר עוד ועוד..כי אני לא יודע מה הגבול של המערכת כי אולי ישרף או משהו... אז באתי לשאול אותכם מה נותן לי אינדיקציה לגבול של ה vol שלי...

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. בעוד כחצי שנה אני מתעתד לרכוש בדירה החדשה מסך "55 LED בתקציב של כ 10K, חשבתי במקום הנ"ל לרכוש מקרן איכותי, הבנתי שזה לא ריאלי, בשל 2 סיבות עיקריות: 1. צפייה של מספר שעות ביום תדרוש החלפת הנורה בכל 1.5-2 שנים בעלות של כ 2K כל פעם. 2. צפייה בסביבה שבד"כ היא מוארת בעייתית מבחינת השימוש במקרן. לכן האופציה הריאלית היא לשלב מקרן + מסך, להלן חישוב העלויות, אשמח לדעת האם אני בכיוון או שממש לא: 1. רכישת מקרן - סדר גודל של 4K - 8K, האם זה טווח המחירים למקרן טוב? 2. בניית קיר גבס, חציבה בתקרה לטובת התקנת המקרן וכל הנדרש לטובת מסך מאחורי מקרן - 2K. אני מתכנן שיפוץ גדול בדירה מהקבלן, ובמידה ואני מוסיף את הנ"ל לכל השיפוץ, אני מניח שיעלה משמעותית פחות מאשר מישהו שמזמין רק את העבודה הנ"ל…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  22. שלום לכולם, היום מערכת הסטריאו שלי הלכה לעולמה אחרי 5 שנים היא פשוט מסרבת להידלק. הרמקולים שלה עדיין תקינים ויוצאים מהם שני חוטים אדום ושחור. אני צריך לחבר את הרמקולים לסוג של רסיבר כדי שאוכל לשמוע מוזיקה במחשב. לא משהו יקר ואיכותי יותר מידי עד סכום של 200 שקל. נראה לי מיותר לקנות מערכת חדשה או להשקיע ברמקולים חדשים. מישהו מכיר פתרון זול לבעיה הזאת? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. נשבר הזין מהמערכת הזאת! (מערכת קולנוע ביתית משולבת שמוכרים\מכרו בדיוטי פרי) קוראת DIVX, אבל לא תומכת בכתוביות בעברית. לא שיחררו עדכון קושחה לסדר את זה, ועכשיו, אחרי שמתי דגש במיוחד בלפטופ החדש שלי על יציאת קול דיגיטלית, מתברר שאין למערכת הזו שום סוג של כניסה דיגיטלית! היתכן? אני אנצל את התר'ד כדי לשאול עוד מספר שאלות: א. יש מתאם בין אופטי 3.5 מ"מ ל RCA דיגיטלי? ב. חיברתי בכבל S-VIDEO (הכי מעפן למען האמת) את הנייד למערכת, היתה הפרעה קולית והתמונה זוועה. אני יודע שזה הכבל, אבל השאלה היא האם כבל טוב יתן תמונה טובה + לכל הפחות? מישהו אמר לי שאם S VIDEO לא רואים נקי ממש עם שום כבל.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. Started by danielbr,

קניתי לפני חודש את ה T5400 של קריאיטיב והכרטיס קול סוונד בלסטר ליוו 5.1 ומאז עוד שם דבר לא הפעיל את הסנטר חוץ מהתוכנת בדיקה של הכרטיס קול הפעלתי סרטים וסרטונים לבדיקת הסרוונד וכל הרמקולים עבדו מצויין חוץ מהסנטר מה יכולה להיות הבעיה? ד"א הגדרתי במחשב שיש לי 5.1.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by YAc,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# =] קניתי אותה ב4600 ש"ח מה דעתכם על הטלוויזיה? חשוב להזכיר שהיא מאתימה בדיוק לתקציב

• 4 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים