עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי כרגע Logitech Z560 4.1 האם הZ2300 יותר טובים למוזיקה ? (הרי הם 2.1)

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. Started by FatCat,

שלום, כאשר אני צופה בסרטים שנמצאים על המחשב אני נאלץ לשקול שתי אפשרויוית: 1. לראות את הסרט על מסך 17" של המחשב ועם הAltec Lansing ATP-5. 2. לראות את הסרט על הטלוויזיה 21" עם הרמקולים של הטלוויזיה. אני יכול לצפות בסרטים על הטלוויזיה ולשמוע מהרמקולים של המחשב, אבל הם 3 מטר מהטלוויזיה וזה מבאס לראות ככה סרט. מישהו יודע איך אני יכול לחבר את הרמקולים לטלוויזיה? Thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  3. Started by noise,

היי אנשים, אשמח לקבל המלצה למסך LCD "32 לחדר (אולי זה קצת גדול לא יודע...) בכל מקרה יש לי הגבלות גודל של רוחב מקסימלי של 80 ס"מ - עדיף מעט פחות... גובה פחות קריטי כי מקסימום נוריד את הגובה של המדף. ראיתי את השארפ LC32A33 - במחיר של 4390 וראיתי בעיתון שיש גם ב- 4170 או משהו כזה. לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות ברשת בכלל...(אם מישהו מכיר אשמח לחוות דעת). היא קצת יקרה... הייתי שוקל לרכוש משהו מעט יותר זול.. האם יש המלצה? חשוב שזוית הצפייה תהיה מיטבית+ואם אפשר כברHD READY אז גם טוב (למרות שאני לא מבין גדול...ושידורי טלויזיה יהיו עדיין על הפנים. האם מישהו שמע ביקורות על LCD של הייסנס?או דברים כאלה או המלצות אחרות יתקבלו בברכה! - תודה [br]פורסם בתאריך: 16.08.2008 בשעה 11…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  4. Started by BURTON,

אני ממש בור בכל הנושא הזה ואין לי מושג אפילו איזה דברים אני צריך לקנות(רמקולים/מגבר/סאב וכו) אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי בעיקר לצפייה בסרטים/טלוויזיה ולפעמים גם קצת מוזיקה. התקציב הוא 8K אבל אפשר לחרוג עד 10K אך ורק אם התוספת במחיר תהיה שווה את זה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. Started by gil_k,

היום בדקתי את תיבת הדואר מבין כל עלוני הפרסום אני רואה את הפתק מהדואר שהאוזניות הגיעו, והדבר שהפתיע אותי היה שהפתק היה בתיבת הדואר הוא מה 10.3 והיום ה 17 לחודש משלוח מהיר ביותר של alessandro למעשה כתוב על הקופסה שהם שלחו לי את האוזניות באותו היום שהזמנתי אות, משלוח מהיר . עכשיו לאוזניות, ממה שיצא לי לשמוע אותם הם נשמעות מעולה ;D אני לא ממש אודיאפיל ואני לא ממש יכול לעשות עליהם חוות דעת מקצועית (האוזניות שיש לי זה KSC-75 וסוני IEM לא מוצלחות), אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שהן אוזניות נהדרות אני לא מרגיש שחסר בס, פירוט טוב, רק אין במה ממש רחבה אבל זה לא מפריע. ובקשר לנוחות, אני שם אותם כבר חצי שעה על הראש והם דיי נוחות. גיל.

6. Started by ag43,

אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. Started by sean23,

אני מחפש כרטיס קול שמתאים לרמקולים creative sbs 580 ולAGP וגם לPCI, בתקציב של עד 400 שקל (עדיף יותר זול,אבל שיהיה מהחברה הכי טובה במסגרת הקציב). תודה.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  8. מישהו שמע על החברה שמייצרת רמקולים Dynuadio Acoustics? אמרו לי שהיא מייצרת רמקולים או מוניטורים (אני לא יודע אם יש הבדל) ברמה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אני מעוניין להשתמש בלוח אם מדגם GA-H55M-USB3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3309 מתוך המפרט שלו ניראה שהחיבור למתח מתמבצע ע"י קומקטור סטנדרטי 24 פין ועוד קונקטור 8 פין (במקום 4 פין בלוחות רגילים) אני מעוניין להשתמש במארז FUSION 430 עם ספק שיש לו חיבורים של קונקטור 24 פין וקונקטור 4 פין http://www.antec.com/Believe_it/connectors.php?ProdID=15740 האם מישהו נתקל בבעיה זו ? ומה הצעתכם ? תודה מראש שייקה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. הבנתי מקריאה באינטרנט שחיבור שני רמקולים במקביל לאותו ערוץ יכול לגרום לשריפה של המגבר. מישהו יכול להסביר לי למה ומה ההבדל בין חיבור במקביל לטור? (זאת אומרת, איך מחברים בטור במגבר ולמה זה לא גורם לנזק - אני יודע מה ההבדל באופן כללי בין חיבור בטור למקביל). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. ? כל מי שרוצה שיגיב מי שלא שלא יגיב כי אז הספירה של מס. האנשים תיהיה יותר קשה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  12. תודה לעוזרים המסך הוא LA26A450

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. Started by summer69,

רציתי לשאול אם מישהו כאן היה בזמן האחרון בדיוטי פרי וראה שם CX300? אם כן אז מה המחיר? פשוט אני נוסע ב1 לאוגוסט לפולין, ואני רוצה ת'CX300 עד אז. הזמנתי מ pompa.co.il, והם התקשרו ואמרו לי שהאזוניות לא במלאי והם מגיעות לארץ רק ב15 לאוגוסט ( :'( ) יענתו יש מצב שגם בהרבה חנויות אחרות בארץ לא יהיה אותן.... (אם מישהו מכיר חנות שיש בה את האזוניות במלאי - גם טוב!) תודה מראש לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  14. עם אני מחבר כבל רמקול (שני חוטי הנחושת הצמודים) לרמקול ולצד השני של הכבל אני מלחים RCA זכר לחיבור לסראונד למערכת , יש מצב מישהו מהם נשרף? תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  15. אהלן, אני מחפש כרטיס קול איכותי עם כניסת XLR. בתור אחד שלא מבין הרבה בתחום, על מה צריך להסתכל בבחירת כרטיס קול? אגב, הממשק לא משנה (USB / PCI). כל עזרה בנושא תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. Started by eran1243,

איך האוזניות? האם המחיר שלהם משתלם?-מצאתי ב 215 ש"ח, ד"א: המחיר הרישמי בחו''ל הוא 50$... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. Started by guest123,

היי! אני מעוניין לקנות מסך לחדר והנה כמה פרטים שיכולים לעזור: (תקציב 2000 עדיף בלי חריגה...אבל אם צריך עד 500 ש"ח חריגה רק במידה וזה באמת אבל באמת משמעותי) מרחק צפייה: 2 מטר אולי טיפה יותר גודל מסך רצויט: 32 אינץ' אני מניח שימושים: צפייה בתכני yes- סרטי hd וכד', סטרימר של yes- צפייה בהרבי תכני mkv+כתוביות, משחקים-שיהיה חיבור dvi אני מעוניין לחבר מארז לtv דרך dvi מרחק 3.5 מ'... (משחק בעיקר פיפא ברשת), בנוסף צפייה בהרבה משדרי כדורגל בצ'רלטון hd וספורט 5 hd... מן הסתם שה-tv תתמוך 1080p חדר בד"כ די חשוך... אני באמת לא מתמצא ויש כ"כ הרבה דגמים של טלוויזיות שאפשר ללכת לאיבוד בקלות... תודה רבה מקרב לב לעוזרים היקרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. ראיתי שהרבה אנשים מוכרים אוזניות ב1500 + NIS, איפה אני יכול לישמוע את החיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. כמובן לא לקולנוע ביתי מלא, אבל נאמר להקרנת מצגות בחדר ישיבות ביתי או הקרנת סרטים מזדמנים (AVI) בחדר סטנדרטי חשוך. http://tinyurl.com/43x7cf2

20. Started by gandolf,

האם יש מישהו שמבין בנגני PVP לסוגיהם.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. Started by מבול,

המחיר לא כזה עקרוני, אבל 3000 זה מה שראיתי בZAP, יש אפשרות לחרוג קצת אם זה ממש שווה את זה (ראו השימושים-בסיסיים). צריך טלוויזיה 32" לסלון, בעיקר לצפיה בשידורי הוט וסרטים לא HD (הטלוויזיה בשביל ההורים). מרחק הצפיה הוא כ3 מטר נראה לי (סלון לא גדול), יושבים בקו ישר כלפי הTV. תודה נ.ב. שגם תדע להסתדר עם HD וכאלה לכל מקרה תודה, אבל לא תודה אבא שלי ראה את זאתי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704402 כטובה בתצוגה, ועם אישור טלפוני שלי קנינו. עובדת אחלה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. שלום כולם!! אני לא כל כך מבין באוזניות ואני רוצה לקנות הפעם אוזניות איכותיות שבאמת התמורה למחיר היא מקסימלית. חובה שהאוזניות יהיו IN EAR, וכמו כך התקציב מתחיל ב300 עד 350 שח. תודה!!

23. Started by kobi3211,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך אולי יותר משתי רמקולים עכשיו לי המחשב קצת ישן יש לו כרטיס קול של 2.1CH מה אני צריך בשביל זה איזה כבלים ואם הכרטיס קול הזה יספיק ואם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך בדיוק מחברים את זה תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  24. Started by gilad_mos,

שלום לכולם אתמול נחת בביתי ה H340 :yelclap: (אחרי ששרדתי את כל הדרך הארוכה מהקניון בלי לשחק איתו ) המכשיר נראה חבל"ז ובינתיים אני מבסוט ממנו מאד. מה קורה עם העברית? הבנתי שכדאי להתקין את הגרסא הקוריאנית כי היא יותר חזקה (אין לה את המגבלה) מהאירופאית - האם היא גם תומכת ב USBOTG? חוץ מזה, המכשיר מיועד לבלות חלק גדול מחייו באוטו שלי (קליאו ספורט קטנה ונחמדה), למישהו יש רעיון איך למתקן אותו ככה שיהיה זמין ולא יזוז באוטו? כל עיצה נוספת תתקבל בברכה תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.