אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניות שטובות גם למשחים וגם למוזיקה במחיר של 150 שקל בערך. ועדיף שיהיה מיקרופון.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את ה T5400 של קריאיטיב והכרטיס קול סוונד בלסטר ליוו 5.1 ומאז עוד שם דבר לא הפעיל את הסנטר חוץ מהתוכנת בדיקה של הכרטיס קול הפעלתי סרטים וסרטונים לבדיקת הסרוונד וכל הרמקולים עבדו מצויין חוץ מהסנטר מה יכולה להיות הבעיה? ד"א הגדרתי במחשב שיש לי 5.1.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותנו טלווזית CRT של LOEWE - עתיקה למדי. בלי להיכנס להסברים, אי אפשר להעביר לערוץ ה AV שלה. כלומר, קליטת וידאו ממקור שאינו בעל חיבור RF מתבצע דרך הוידאו (שמתחבר לטלווזיה דרך חיבור RF). כן, כן, דרך מסריחה. כאמור, ישנו גם וידאו, המשמש את ההורים שלי לצורך הקלטה יום-יומית. יש לציין יש ההורים שלי הם "טכנופובים", שבקושי יודעים להדליק מחשב, עד היום בקושי מסתדרים עם הממיר הדיגיטלי, לשלוח SMS עבורם זהו מבצע וכן הלאה. (אני לא בטוח שטכנופובים היא ההגדרה המדוייקת, אולי זה אמור להיות "טכנו-טיפשים" או משהו כזה. שיהיה ). בקיצר, הם החליטו להחליף את הסט העתיק הזה. כמובן שאני אחראי על העניין. הבעיה: יש לי עומס של לימודים ועבודה, ולצערי מעט מאוד זמן לקרוא ביקורות וכתבות, …
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון להתייעץ בו מבחינת הפורום.. מה עדיף לרכוש,LCD 32" שלטושיבה מסדרת רגזה או את הדגם המקביל של LG,סקארלט? הבנתי שלטושיבה יש 9MS ויחס של 1:30000 לעומתה,לLG יש 5MS ויחס של 1:50000 זה נראה לי וואחד הבדל! השימוש הוא גם כמסך מחשב לכל דבר כמובן,HD,משחקים ושאר ירקות. מה לקחת?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רמקולים ATP3 במחיר סביר בחנות שאני נותן את הכסף ולוקח? לא הזמנות מהאינטרנט! פשוט לבוא, לשלם, ולקחת. מקום שיש את זה במלאי תודה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות אחת? שלי מספיקה ל-8 שעות וזה עוד בלחץ... עם אני לא טועה שלי זה 680MHZ [הנגן לא איתי עכשיו.]
-
אני מחפש אוזניות קשת שתומכות ב-5.1 סראונד, חוטיות, בעלות מיקרופון, מתלבשות על כל האוזן (אטומות אם אפשר להגיד). המחיר בשבילי הוא בערך עד 300 שקלים. משהו באזור ההוא, כמובן שלא חייב את הכי יקר. אם יש מוצר ב-250 שקל שמציג איכות טובה ומוצר אחר ב-300 שטיפה יותר טוב, אני כמובן אעדיף את הזה של ה-250. משהו ששווה כל שקל, ולא סתם יקר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש מסך טלויזיה LCD לשימוש עיקרי של טלויזיה, מחשב (סרטים בעיקר בחיבור של HDMI) ופלייסטיישן. חשבתי על גודל ש 26 אינץ' בגלל שזה לחדר שינה לא גדול במיוחד. האם לדעתכם הגודל הזה הוא טוב או שעדיף לקחת גדלים אחרים כמו 32 אינץ'???
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לא מזמן אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב. לפי מה שהבנתי זה הסט הכי טוב למחשב, אומנם מחיר גבוה, אבל אני מוכן להשקיע בשביל איכות. ראיתי, לא מזמן, חוות דעת ממישהו בזאפ ואומר אחרי 15 דק' שאתה שומע על חזק המערכת מתכבה, זה נכון? האם באמת שווה לי להביא אותו היא שווה את הכסף הזה?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה. הרבה פעמים כאשר אני מוריד CD למחשב בעצמאות DBPOWERAMP הוא כותב לי שהיצירה שהועתקה, הועתקה בצורה לא מדוייקת, אני מנסה להעתיק אותה שוב מספר פעמים, אך זה תמיד נשאר לא מדוייק... איך אני יכול לתקן את זה? והאם זה באמת לא מדויק? לפי מה זה בודק? ובעיקרון ב-EAC [EXACT AUDIO COPY[ זה הראה שאת אותם הקבצים בדיוק זה העתיק בדיוק של 99.9 - 100 %![br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 16:36:10 אף אחד לא יודע איך לתקן את הבעיה המוזרה?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי! אני מתלבט בין Grundig ל Bayere. Grundig - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=21334 Bayere - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=375826 איכות גרמנית זה ברור. הGrundig די ממוצעת, לא שטוחה, אבל יש לה כניסות Composite וS-Video. הBayere מגיעה עם מסך של Samsung או Toshiba, ויציאת AV בלבד (לפחות ככה כתוב בזאפ), אבל היא שטוחה. אז מה עדיף, בהנחה ששתיהן באותו המחיר? (הן לא, אבל לא משנה) תודה, שי.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין כרטיס קול זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3369 בלוח אם זה http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2873 אבל הכניסה של PCI 1 חסומה האם יש מעביר לכרטיס הזה מ- PCI E 16 שנייתן שם להתקינו ?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המלצה לסאב למערכת קולנוע ביתי ב 1000 עד 2500 שקל אני חושב ללכת על ה בוס בעד ונגד ועוד המלצאות תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים למחשב שתהיה זולה (עד 500) ושתהיה טובה למאוד למוזיקה אבל גם למשחקים מצאתי את : Creative INSPIRE 4.1 4400 מה דעתכם על המערכת הזאת?
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי דל E6400 בעל כרטיס 4500 של אינטל, קיימים לו 2 חיבורים VGA ו DP, אני מחפש להוציא ממנו סיגנל לטלויזיה ישנה בעלת חיבורי קומפוזיט בלבד, מה תיהיה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש כרטיס קול ממש ממוצע ולא יקר הבעיה היא שיש לי רעשים בסאנוד שאני מדבר עם אנשים בונטרילו או טימספיק הם אומרים שאני נשמע כאילו אני במפעל וזה מחריש אוזניים (ד"א הבעיה ממש ממש ממש ממש לא קשורה למיקרופון למה אני ועוד 2 חברים קנינו את אותו מיקרופון ולהם זה עובד חלק בלי רעשים) וגם יש לי מיקרופון דינמי behringer XM8500 ובכל זאת יש רעש נוראי אם אני לא משתיק את המיקרופון אז יש לכם המלצות לכרטיס קול בינוני וזול ? תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי שמתי לב שכשאני משחק BF3 עם אוזניות הנשקים נשמעים לי ממש הרבה יותר איטיים מהרגיל נשק של 800RPM נשמע 600RPM בערך. הרמקול הם SOLO 6 והאוזניות סנהייזר HD202 . אותו דבר קורה כשאני מחבר את האוזניות מקדימה (מוגבר) ומאחורה (באותו החיבור של הרמקולים) . אני ממש לא מדמיין וההבדל מאוד מאוד בולט ללא ספק . שמעתי על דרייברים (של רמקולים) איטיים ומהירים . עד כמה שאני מבין זה מקסימום משנה את הצליל בקטע של יותר/פחות "באסי", אולי זה קשור גם פה אבל ? עם אוזניות לוגיטק G35 הסאונד נשמע כמו בסולו 6 מבחינת הקצב אש .
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן אני קונה מחשב חדש כנראה, בקרוב. יש לי התלבטות האם לקנות כרטיס קול "פשוט" של קריאייטיב. ( sound blaster 5.1 ) מה ההבדלים בין כרטיס קול מובנה לבין הכרטיס הנ"ל? אז נכון, האיכות של הסאונד... אבל עד היום עבדתי עם כרטיסי קול פשוטים והיה מאה אחוז. אפילו אפשרות למערכת סראונד יש בכרטיסי קול מובנים של היום.... אז האם שווה להשקיע 170 ש"ח בערך בשביל הכרטיס הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הנהגן המדובר הוא sandisk digital audio player 512mb אוקי אתמול הורדתי מלא שירים סוף סוף קיצר אני מעלה אותם ל mp3 מוציא את ה usb בעזרת האש, של ה xp הזה של ההוצאה בטוחה אחרי זה מתנק ת usb מדליק אותו ומקבל הודעה F/W UPGRADE READY הבנתי שזה frimware משהו קיצר לחצתי על כול הכפתורים לכמה שניות ואז הוא נותן הודעה שהוא מסדר תפונטים ותהגדרות אז הוא נכנס למכשיר ואני קולט שבמקום השמות של השירים מופיעים לי הכול במעין שורות כאלה למישהו קרתה הבעיה הזותי ? לא רשום כלום באתר של סנדיסק מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים סלונים: 1.MCE עם WINTV PVR 150 המפורסם 2.VMC עם AVerMedia SUPER 007 לאחרונה רכשתי שתי LCD 32 עם מסך רחב מין הסתם (לומרות שמין זה לא סתם) :wink: והבעיה היא שאני רואה TV דרך הM\VCE אני רואה בפורמט של 4:3 ולא על כל המסך אני יכול לחבר רגיל למסך בלי המחשב אבל אז לא עשיתי כלום... איך אני יכול לשנות את הפורמט?? אני בטוח שיש פתרון או דרך מסוימת.. בבקשה עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן ! חבר שלי הביא לי את הנגן שלו. חיברתי אותו למחשב ושום דבר לא קורה - המחשב לא כותב "זוהתה חומרה חדשה". המחשב רק מטעין את האייפוד. יש מצב שהמחשב יזהה אותו רק אחרי התקנת הדרייבר ?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות שני טלוזיות אחת 37 ואחת 32 בתקציב של 6500-6000 עם חריגה קטנה תלוי אם זה שווה את זה קודם כול אני יתחיל עם ה 37 ה37 משמשת לצפיה בטלויזיה בלבד ממרחק של כ 3-4 מטרים....טלויזית lcd רגילה לא צריך fhd עכשיו ה 32 ה 32 תחובר גם למחשב וגם לממיר עכשיו יש לי שאלה בקשר לחיבורים של המחשב לטלויזיה... אני ראיתי שיש לטלויזיות חיבור vga למחשב עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב ב dvi השאלה שלי אם יש טלויזיה עם חיבור dvi אם לא אז אפשר לשים מתאם hdmi ולחבר בכבל hdmi לטלויזיה..? תודה לכול העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני צריך דריברים הכי חדשים לכרטיס קול O\B הבא: Creative SOUND BLASTER PCI 128- הדריבר הנוכחי שלי הוא מה2001\12\4, לכן אני מניח שזה הדריבר שבא עם הלוח. הלוח הוא GIGABYTE 7VRXP REV2. תודה למוצא.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
חשבתי על Logitech X530 , המלצות לרמקולים ? עדיפות ל5.1
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-