אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעונין לקנות רמקולים מסוג Cerwin Vega dx3 יד שניה. מכיוון שלא מצאתי מידע הליהם רציתי לדעת מה המחיר שלהם (חדש) היום ומה המחיר ליד שניה במצב טוב. בנוסף קצת מידע על האכות שלהם. המוכר מציאה לי אותם ב1500 שקל. תודה רבה לעוזרים! עריכה: שאלת בונוס, האם זה ישתלב טוב עם רסיבר Pionir VSX-422-K
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, האוזניות הנ"ל במבצע באתר גרופון לשעות הקרובות, הן עולות 130 ש"ח כולל משלוח. איך הן בשביל משחקים?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כרגע אני נוטה ל http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5862 השימוש למשחקים, מוסיקה וסרטים. האם יש אחרים טובים/מחברה אחרת/ביקורות באותו תקציב? עריכה: נזכרתי שברשותי רסיבר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469744.0
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אבקש מכם עזרה בקניית DVD PLAYER אני מתלבט בין 3 דיוידים שונים - LG DV482 PIONEER DV120K FUGICOM CDP001 יש 3 דברים מאוד חשובים לי - 1. ש ה DVD יזהה כתוביות בעברית בצורה ברורה לסרטים שאני אצרוב (אני מוכן גם להוריד עדכון קושחה לאחר הקניה אם צריך). 2. הדבר בחשוב ביותר בשבילי!! כשלוחצים על ZOOM אני לא רוצה שתשאר לאורך כל הסרט כתובית בצד שמראה כמה גודל הזום. אלא נעלמת אחריי מספר שניות. 3. שיעבוד בצורה חלקה עם תמונות וסרטים של 700 מגה רגילים דרך הUSB. אבקש תגובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ניסיון עם קשת די רחבה של כרטיסי קול של קריאייטיב, אפשר להגיד שאני לקוח נאמן שלהם. התקנתי את הכרטיס הנ"ל באחד המחשבים שלי, לאחר התקנת הדרייבר אני לא יכול על הגדרות הבאס והטרבל, מה שתמיד אפשר היה בכרטיסים פשוטים יותר בהרבה, כמו ה"ויברה 128" ועוד. האם מישהו מכיר את הכרטיס או שבבעלותו אחד כזה והוא מצליח לשלוט על הטונים, או שככה זה בכרטיס הזה. אני יודע שהכרטיס הוא לא אודיג'י אמיתי אך גם ב LIVE הישנים והפשוטים ישנה האפשרות הזאת.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אבל חיצוני! לא שמתחבר למחר ולא של חברת MADIUO יש לי כרטיס קול שלהם והוא לא פועל לי קניתי מחשב חדש ובמחשב הישן הכרטיס קול MADIUO 5.1 פעל לי! בווינוסXP עכשיו בווינדוס 7 המחשב מזהה תכרטיס אבל אין לא פועל הכרטיס לא מתקין אותו! פעם אחת לא יודע הוא פעל לי בווינדוס 7 אבל לא יודע לא פועל!! לא יודע כבר איפה הבעיה בווינדוס 7 או בלוח או שלא יודע ושהוא פועל לי בווינדוס 7 לא יודע חברתי תכרטיס קול מליון פעם והוצאתי עד שפעם אחת אני רואה זוהה הכרטיס קול! המחשב זיהה אותו עכשיו באתי לחבר תבורג של הכרטיס קול ואין לא פועל יותר ונסיתי לחבר מליון פעם רשום שמזהה חיבור מולטמדיה אבל אין לא מצליח להתקין! והשירות שלהם כלל לא עוזרים הבנאדם מי MADIUO עוד לי תשמע החברה לא חייבת לתת לך דריבר לווינדוס…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס. איכות צליל מטורפת. פשוט הבדל יום ולילה בהשוואה לכרטיס קול מובנה. וזה עוד כלום בהשוואה למגבר אוזניות. אני משתמש באוזניות די עממיות HD555, אבל הן נשמעות כל כך יותר טוב עם הכרטיס שזה מדהים. אני שומע אפקטים בסרטים/משחקים/מוזיקה שלא שמעתי לפני. בכל מקרה, זו לא ביקורת אלא התייעצות. כיצד עדיף לעבוד עם הכרטיס 100% עוצמה דרך הדרייבר וכיוון עוצמת הקול על הרמקולים או 50% עוצמה דרך הדרייבר? האם עבודה על 100% עלולה לפגוע בכרטיס? הוא מקבל הגברה, אחרי הכל. זה לא איזה שבב עלוב של realtek.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 עם חיבור לאוזניות הכי איכותיים שיש במכיר של עד 300 ש"ח אתם מכירים אחד כזה??
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
נתקלתי בביקורת המרשימה שאחד החברים בפורום פירסם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=521713.msg4453439;boardseen#new בכל אופן אני רוצה להעלות כמה נושאים לדיון, ואולי בהתאם לשבור לי כמה "אמונות". א - זה אמיתי ההגדרה " הכבל מצריך 100 שעות הרצה "שיפתח" כדי להגיע לשיא התמונה והסאונד " ה ??? זתומרת....מישהו פעם נתקל בכבל, לדוגמא כבל רשת שאחרי 1000 שעות נפתח לתעבורה גבוהה יותר ?אני אפילו לא נתקלתי בפורט ADSL או FR או NB או תמסורתי או בעצם באף טכנולוגיה שמבוססת על זוגות נחושת שהכבל שלה נפתח לאחר שימוש מסויים.האם יש לזה הוכחה קיימת או שכמו שאני מאמין עבדו פה על מישהו ?????ב- המידע המשודר הוא אומנם עובר המרה של A/D....אבל בפועל הוא מפוענח בצורה דיגיטלית...אני משער…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון, לאחר שחיפשתי אוזניות אלחוטיות למחשב (עדיף בחיבור USB) ולא מצאתי משהו איכותי החלטתי לחפש אופציות אחרות. הבעיה העיקרית שלי היא 2 חתולים ממזרים שאוהבים לנשנש כבלים ולאחר שהרסו לי אוזניות סנהייזר מעולות עברתי דגמים שונים של אוזניות אלחוטיות כאשר האחרונות היו Logitech G930. האיכות סאונד הייתה טובה אבל איכות הבניה ירודה ביותר. פלסטיקה נשברת אחרי שנה - שנה וחצי, העור גם מתחיל להקרע. האופציה שראיתי היא אוזניות עם כבל שניתן לנתק ומכאן הגעתי ל Steelseries 7H Fnatic לינק: http://steelseries.com/products/audio/steelseries-7h-fnatic-edition האם למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? באתר זה מוצע באיזור ה 120$ ובעיקבות החוק החדש אני לא אצטרך לשלם מס כי הן פחות מ 30…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי לפני פחות משנה אוזניות של SENNHEISSER - הדגם PMX 60 קניתי בצליל כי היה לי זיכוי אבל עלה הרבה אני חושב 180 (אחרי הזיכוי) עכשיו האוזניות נדפקו מבחינה חיצונית - הספוגים של האוזניות התפרקו והחוט יצא מהמקום :\ אני שומע בעיקר מוזיקה, ממש קצת משחקים ואולי סרטים (שאני מעדיף לשמוע ברמקולים) אגב, יש לי כרטיס קול של GTXP - HERCULES אם זה משנה משהו. על איזה אוזניות אתם ממליצים, ולא פחות חשוב: איפה לקנות התקציב - כעיקרון רצוי נמוך מ300 אבל אם יש אוזניות ששוות את זה אז אפשר לחרוג קצת מדהים שיש אנשים שמוכנים לשלם 1000 שקל ואף יותר לאוזניות... נ.ב. - כמה זמן אמורות להחזיק אוזניות איכותיות? תודה מראש, מתן
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 של חברת AXON, אך אני לא מצליח להוריד שירים לנגן. יש לי WINDOWS 98 וכתוב בהוראות ההפעלה שיש להתקין "player managment software" שלטענתם נמצא בדיסק המצורף שקיבלתי, אך לא מצאתי שום קובץ יישום setup.exe. יש שם קבצים בגודל 1k אך לא קובץ exe, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
החלטתי לרדת גם בתקציב אז ראיתי את המערכת סטריאו הזאת שהרמקולים שלה נראים ממש מפלצתיים עם מפרט די מרשים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=9357 או שהלוג'יטק Z5300: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37750 או שיש לכם משהו יותר טוב במחירים האלו...אני ישמח לשמוע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום! בקרוב אני טס לאמריקה לנופש ואני מעוניין לקנות שם נגן עד 250$ (ולא אין לי דולר יותר לבזבז) השימוש הוא בעיקר לטיולים ונסיעות ארוכות 5GB בהחלט מספיקים לי ולפי מה שהבנתי בקטגוריה הזו יש את הH-10 או את האייפוד מיני אין לי חיבה רבה מדי לאפל אבל אולי יש עוד נגנים בקטגוריה הזו שלא ידעתי עליהם ומהווים שיקול רציני בתודה דוד
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
איך אני מחבר רמקול של מערכת סטריאו למקום רחוק יותר בלי כבלים... יענו יש משהו כמו אנטנה לרמקולים כדי לשים במקום מרוחק מהמערכת...
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. באמצע יולי דודים שלי מגיעים מארה"ב לביקור בישראל. ואני רציתי להזמין נגן MP3 ושהם יביאו לו אותו לארץ. חקרתי את הנושא זמן קצר והחלטתי שאני אלך על נגן FLASH בגודל של 1GB, ובקטגוריה הזו התרשמתי לטובה מה-IFP799 של IRIVER. שאותו אני מתכוון להזמין מ-NEWEGG ב-160$(בנוסף לסטיק 512MB RAM נוסף למחשב). יש לי מספר שאלות לגבי הנגן. 1. לפי מה שהבנתי לא ניתן להשתמש בו (או ברוב הנגנים בארה"ב) כ-HD נייד. וראיתי שניתן להשתמש במה שנקרא UMS טריק ואז הוא יתפקד ככונן נייד לכל דבר, אך עידכון זה יגרע מיכולותיו של הנגן. רציתי לשאול אם ביצע עידכון זה על הנגן שלו ולמה זה גורם? 2. לא ממש הבנתי אם האוזניות שמגיעות איתו הן ה-MX300 של סנהייזר או שלא. בכל זאת רציתי לשאול מהי האיכות של האוזניו…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש פה אנשים שיכולים להפנות אותי לאתרים בחו"ל שאפשר להזמין מהם דיסקמן MP3 ולא לדאוג מהאבטחה ומזה שאני יחשוף את מספר כרטיס האשראי? מישהו שכבר הזמין משהו... שמבין ויודע כמה זמן התהליך הולך עד שזה מגיע אליי... ואם אפשר בתשלומים וכמה? תודה רבה רבה מראש זה פעם ראשונה ואני צריך עצות.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך אני משמיע שירים שהורדתי בפורמט mp3, בקומפקט דיסק בסטריאו הביתי? למה צריך להמיר את הקבצים ואיך?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי בינתיים מגבר עם פרולוגיק שבקרוב יחובר ל4.1 רמקולים. עכשיו יש לי עוד מגבר סטראו של מרנצ. איך אני יכול להרסיבר עם הפרולוגיק ישמיע סטראו עם המרנצ, ובקולנוע ביתי ישמיע את הקדמיים מהמרנז והאחוריים משלו?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס קול של הרקולס או audio trak. לא מצאתי שום חנות (ניסיתי ksp, pandas, ynon D, plonter) חשוב שהכרטיס ל-א יהייה של creative. תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPoX מדגם 8K9A2, לאחרונה גיליתי כי הכניסה של הרמקולים הקידמיים (הכחולה) הפסיקה לעבוד. כרגע אני עובד ככה שהATP-3 שלי מחוברים לכניסה של הרמקולים האחוריים ככה שאני דיי מוגבל מבחינת סאונד בסרטים ובמשחקים. למישהו יש רעיון מהי התקלה? איך אני יכול לבדוק שהכניסה באמת מתה? יכול להיות שזה ווירוס? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת של 8 רמקולים לאוטו ואני לא בטוח שהייה אפשרי לחבר את כולם לרדיו טייפ ....צריך מגבר חיצוני או משהו נוסף ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רק רוצה להיות בטוח ... אני מחבר את הרמקולים ל gtxp עכשיו מהסאב יוצאים 2 חוטים,אחד עם ראש ירוק והשני שחור הירוק הוא לקידמיים והשחור לאחוריים עכשיו השאלה שלי היא : בראק יש יציאה לסאב - אפשר להשתמש בה ? כי זה חיבור בננה נקבה והחיבורים מהרמקולים הם כמו חיבור אוזניות (שכחתי איך קוראים להם) או שלא צריך לחבר אותם לשם ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
להעביר טראקים הנגן התחיל להשמיע רעשים מוזרים והמסך פתיחה שלו (צבעים מתחלפים) לא הפסיק לחזור על עצמו עד שניתקתי אותו וגם במחשב הוא כתב לי שהוא לא מזהה את מה שמחובר אליו ויש בעייה אחרי זה ניסיתי עוד פעם וזה עוד פעם קרה!! אבל אחרי הפעם השנייה שזה קרה הוצאתי את הכבל מהנגן והחזרתי אותו והחיבור הצליח והכול עבד סבבה..עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה הרעשים המוזרים האלה?? ולמה הוא נתקע לי ככה בצבעים המתחלפים האלה? אני יודע שזה בטח בגלל הכבל שכנראה לא הכנסתי אותו עד הסוף בטעות או משו אבל למה היו הרעשים האלה?? ויכול להיות שנגרם לנגן נזק או משו??
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הלינק הבא מציג תמונת מסך מהמכשיר החדש של איריבר Iriver H10. יכול להיות שהמכשירים הקודמים יזכו גם לעיברית...נחכה ונראה...
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-