אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין כל כך בנושא הקולנוע הביתי. שמעתי שיש דיסק חיצוני שניתן לחבר ישירות לטלוויזיה וככה ניתן לצפות בסרטים אפילו באיכות HD, מה התהליך של זה? איך קוראים לדיסק חיצוני כזה? אני לא מדבר על סטרימר שמתחבר למחשב. אני מחפש כונן חיצוני שאפשר להעביר אליו מהמחשב קבצי סרטים ואז לחבר לטלוויזיה ולצפות באיכות HD. על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כחלק מהשיפוצים בבית החדש עשו לאמא שלי "מסגרת" גבס לLCD 37 שלה עכשיו השאלה היא רק איזה סוג של מתקן לשים שם, זרוע עם מפרקים, חיבור קבוע... צריך המלצות למתקן בתקציב לא גבוהה (גם ככה אמא שלי חרגה עם השיפוצים) ועוד שאלה אחת אני מתכנן לרכוש לחדר שלי LCD 42/40 הבעיה היא שהקיר שאני מתכנן לשים עליו את הטלויזיה הוא קיר גבס (היה חלון ענק שנהרס ולכן סגרו הכל בגבס) באיזה פתרון עדיף להשתמש במקרה הזה?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות שני טלוזיות אחת 37 ואחת 32 בתקציב של 6500-6000 עם חריגה קטנה תלוי אם זה שווה את זה קודם כול אני יתחיל עם ה 37 ה37 משמשת לצפיה בטלויזיה בלבד ממרחק של כ 3-4 מטרים....טלויזית lcd רגילה לא צריך fhd עכשיו ה 32 ה 32 תחובר גם למחשב וגם לממיר עכשיו יש לי שאלה בקשר לחיבורים של המחשב לטלויזיה... אני ראיתי שיש לטלויזיות חיבור vga למחשב עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב ב dvi השאלה שלי אם יש טלויזיה עם חיבור dvi אם לא אז אפשר לשים מתאם hdmi ולחבר בכבל hdmi לטלויזיה..? תודה לכול העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 אם אני לא טועה. ואני לא מרוצה כלל מהאיכות והעוצמה שלהם,ואני מעוניין להחליף אותם לרמקולים טובים ואיכותיים יותר כגון הZ680 וה5500 של לוג'יטק שידוע שהם עולים הון תועפות בארץ (בין 2500 ל 3200 שקלים). בעוד בחו"ל הם עולים כ200-400 דולר. לא מעניין אותי אחריות,ואם היה יד שניה הייתי לוקח בסביבות המחיר הזה. השאלה שלי היא,אם ניתן להזמין דרך EBAY או AMAZON את הרמקולים נניח ב300 350 דולר ולשלוח לארץ? האם יש מכס על דברים כאלה? מיסים מע"מ? יוצא לא משתלם? הובלה? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה מגבר לאוטו יש אחד בשם V12 עם 1000 וואט? למישהו יש נסיון איתו? לא מביקורות באתרי אינטרנט אלה ממש נסיון איתו תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה ראיתי שתי דגמים שניראים לי סבבה למחשב ואין לי מושג מה הם באמת שווים, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולגלות מה הם באמת שווים. הנה המפרטים של שתיהם 1. http://microlab.com.cn/en/product/speakers/2.1%20and%20%20amplifier/H600.htm 2. http://microlab.com.cn/en/product/speakers/home%20system/x23.htm תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם לכרטיס הקול בלוח אם שלי asus a7v133 יש את היציאה הזאת? אם לא, אז מה הכרטיס קול הזול ביותר שאני יכול למצוא שיש לו את היציאה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, אני צריך כבל אופטי... לפני שאני רץ לקנות רציתי לשאול אם יש פה מישהו שחיבר את ה360 שלו ישירות למערכת הזאת (או כל מערכת 5.1 ..) ויכול ליעץ לי על הדרך הכי טובה . (אם באמת כל מה שאני צריך זה כבל אופטי, אפשר לקבל המלצה לכבל מומלץ? הידע שלי בנושא שואף לאפס, תודה)
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1853825 מה, מי, מו? זה זול יחסית לא? וזה בכל זאת 128 FLASH וזה לא כ'כ יקר נכון?או שאני טועה לגמרי.. תודה מראש! F*CK שחכתי שיש פורום מתאים לזה... תעבירו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מת לקנות את המערכת הזאת ,אבל אני חייב כניסה לאוזניות!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת לאוטו עד 2000 ש''ח, סאב מגבר ורמקולים כאילו הכל בייחד.... תודה מראש:]
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
התקציב גמיש אבל אני מעדיף לא לעבור את ה 300 ש"ח - כמובן אם יש משהו פנומנאלי ב 350 אל תסתירו אותו מפני יש לי אוזניים לא קטנות, בלשון המעטה, אז בבקשה אל תמליצו על אוזניות שידועות כקטנות. תודה סוון
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שיהיה לפחות 5.1 CH ושיתמוך בכמה שיותר מפענחים
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שאלה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לחבר מערכת סראונד עד 4000 ש"ח + כרטיס קול בתקציב. הוא רוצה לקנות Z5500 ב2700 ש"ח. מערכת שלפי דעתי לא מצדיקה את המחיר שלה ואם יש לו תקציב גבוהה כל כך... חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ על משהו טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול שפתחתי ואף אחד לא הגיב אני ינסה שוב אני רוצה לקנות רמקולים למחשב(5.1) בתקציב עד 550~ שקל הייתי רוצה לדעת מה כול אחד היה ממליץ או קונה תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Sound Blaster X-fi Extreme או Audigy 2 ZS מי יותר איכותי למטרת משחקים ושירים?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה אני מתלבט בין - Audigy 4 SE 7.1 לבין, Audigy 2 ZS כאמור, המחיר פחות מהווה בעייה עבורי, כי אני מזמין אותם מחו"ל [ובבקשה, לא להיכנס לזה כרגע]. מטרת הכרטיס היא כמובן, גיימינג - משחקי FPS. [אנריל,CSS וכו']. וכאן חשוב להזכיר כי אני מחבר את הכרטיס לאוזניות גיימינג, ולא לרמקולים של 7.1. השאלה שלי, האם ההבדל במחירים מוצדק? האם אפשר להצביע על כמה הבדלים עיקריים בין השניים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי G51 של LOGITECH לפני חצי שנה ואחרי כמה חודשים התחיל רעש לוואי באחד הרמקולים אז נתתי אותם לתיקון כי הייתה לי אחריות, אמרו לי שתוך שבועיים יחזירו לי אותם מתוקנים או שישלחו חדש ועדיין לא קיבלתי אותם לאחר חודשיים וחצי!!! הם אומרים שהם לא יוכלו להחזיר אותם כי חסר במלאי הארצי ושהם לא יכולים להזמין אז הם יתנו לי זיכוי, עכשיו אני קניתי את הרמקולים כשהם עלו 920 שקל ועכשיו הם עולים 1096 באותה החנות -ככה שאני לא יכול בכל מקרה עם הזיכוי לקנות אותם שוב אז אני צריך רמקולים בסביבות ה1000 ש"ח מהחנות PcCenter www.pccenter.co.il. יש לי תמיכה בעד 5.1 ערוצים בכרטיס הקול. אני ראיתי מהמלצות שונות בזאפ ומבחינת האיכות והמחיר הכי משתלם לי לקנות LOGITECH Z-2300, אם למישהו יש ה…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום! הורדתי דריברים חדשים של סאונד למחשב ואחרי שהתקנתי אותם נתקלתי באיקון חדש בסרגל הכלים שהוביל אותי לתוכנה NVMIXER (של NVIDIA). ואז שהתקנתי אותו שמתי לב שיש איזה זימזום מוזר כשאני שם שירים... אז נכנסתי לתוכנה ובין כול האפשרויות ראיתי אקולייזר...ועכשיו אין לי מושג איזה הגדרות לשים וריתי בצד כול מיני התאמות ועשיתי ללא שינוי..עכשיו הזימזום נעלם אבל איכות השמיעה נחותה מלפני ההתקנה....הייתי רוצה שמישהו שמבין יגיד לי איזה הגדרות לשים בבקשה... גם מצאתי בין כול ההגדרות משהוא בקשר לסביבה ואין לי מושג מזה זה עושה...חוץ משכשאני משנה שם משהוא זה יוצר הד או שמהוא כזה... אני מצרף תמונות שמראות מה אפשר לשנות ובבקשה שימשהו יעזור לי. יש לי רמקולים APT3 של ALTEC LANSING. תודה מראש לעוזר…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי שלט מדיה סנטר אך ללא שום מקלט למחשב אני רוצה מאוד להשתמש בו אבל אני לא יודע איך יש לי דונגל של אינפרא אדום-הוא יכול לקלוט? ואם לא, מהי הדרך הכי טובה שיש וזולה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום מערכת הסטריאו שלי הלכה לעולמה אחרי 5 שנים היא פשוט מסרבת להידלק. הרמקולים שלה עדיין תקינים ויוצאים מהם שני חוטים אדום ושחור. אני צריך לחבר את הרמקולים לסוג של רסיבר כדי שאוכל לשמוע מוזיקה במחשב. לא משהו יקר ואיכותי יותר מידי עד סכום של 200 שקל. נראה לי מיותר לקנות מערכת חדשה או להשקיע ברמקולים חדשים. מישהו מכיר פתרון זול לבעיה הזאת? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון, לאחר שחיפשתי אוזניות אלחוטיות למחשב (עדיף בחיבור USB) ולא מצאתי משהו איכותי החלטתי לחפש אופציות אחרות. הבעיה העיקרית שלי היא 2 חתולים ממזרים שאוהבים לנשנש כבלים ולאחר שהרסו לי אוזניות סנהייזר מעולות עברתי דגמים שונים של אוזניות אלחוטיות כאשר האחרונות היו Logitech G930. האיכות סאונד הייתה טובה אבל איכות הבניה ירודה ביותר. פלסטיקה נשברת אחרי שנה - שנה וחצי, העור גם מתחיל להקרע. האופציה שראיתי היא אוזניות עם כבל שניתן לנתק ומכאן הגעתי ל Steelseries 7H Fnatic לינק: http://steelseries.com/products/audio/steelseries-7h-fnatic-edition האם למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? באתר זה מוצע באיזור ה 120$ ובעיקבות החוק החדש אני לא אצטרך לשלם מס כי הן פחות מ 30…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי...קניתי היום את הרמקולים האלה בבאג ב300 שקל במקום ב400 שקל אמרו לי שזה מבצע..... האם לדעתכם קניתי רמקולים טובים או שרימו אותי..? המוכר בחנות ממש המליץ עליהם בטווח מחירים הזה..[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 18:30:07 מישוה מוכן לעזור עם זה? חיברתי את הרמקוליםאבל יש אור ירוק רק מהסאב ושומעים רק ממנו ומהרמקולים אין אור ירוק יש למישהו מושג ? מישהו פעם חיבר תרמקולים האלה? מישהו מוכן לעזור לי? יש אור רק מהסאב..מהרמקול הימני הראשי יש אור אבל מהשמאלי אין אור בכלל ואי שמע אין סאונד בכלל יש למישוה מושג מה הולך פה?[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 19:24:20 סליחה על ההקפצה זה חשובעובד לי רק הסאב והרמקול הימני יש למישהו ניסיון עם זה? מה יכול להיות שמכרו רמקול אחד פגום או מה ? מה…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה דעתכם על המערכת הנ"ל טובה מספיק למחירה (1990 ש"ח) או שיש טובות ממנה משמעותית
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-