אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בDVD בבית לפני חודש זה התחיל אני מכניס דיסק עם סרט או דיסק און קי פתאום הDVD קורס או שהסרט מתחיל אחרי איזה 3 דקות מתכבה לבד בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, כתבתי כאן מזמן לגבי המערכת שרציתי לשים במחשב החדש שקניתי והמליצו לי אז לקנות את ה-G500 של Creative. אבל מאז עבר זמן, ושמתי לב שרק אתר אחד מוכר את המערכת הזאת.. ואני רוצה לפחות לקנות לה מתלים נורמלים וכל זה. אז סתם רציתי לברר שוב על המערכת, יש איזושהיא מערכת בסביבות ה-1500ש"ח שמשתווה למערכת הזאתי? אם אפשר גם לדאוג למתלים זה יהיה מעולה, אני פשוט לא ממש מבין בזה - אז אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. תודה רבה מראש, אדם
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אוקיי ככה יש לי כרטיס קול o.B שושה לי פצפוצים בשמע.. לפעמים יש תיקים כאלה.. בכל מקרה מה שהיה הספיק לי.. אני רוצה לקנות כ. קול פשוט וטוב.. עדיף של חברה מוכרת כמו creative ושיהיה כמה יותר זול.. פחות מ200 ועדיף אפילו בסביבות ה100- תודה
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם לא כ"כ ידעתי איפה לפרסם,אם זה לא מתאים אז תעבירו אני מחפש אוזניות איכותיות לאייפוד שלי בתקציב של בערך 250 שקל בדקתי קצת חברות ואני יודע שסנהייזר,shure,וskull candy הן בין האיכותיות בדקתי קצת ביקורות בWHAT HI FI וראיתי שיש שם דגם CX300II של סנהייזר שקיבל 5 כוכבים וגם בארץ מוכרים אותו ממש בזול-125 שקל והוא קיבל אצלם 5/5 וגם יש לי חבר שיש לו אותם והוא מבסוט עליהם. אני מחפש אוזניות בצורה או IN EAR או קשת אני גם רוצה שהסאונד שלהם יהיה טוב ושהם ידגישו את הבאס אבל לא יותר מידי זהו אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על דגמים תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי 200 ש"ח ואני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים. הם מיועדים בעיקר לשמיעת שירים ולכן חשוב שיהיו איכותיים, חזקים אם אפשר ולא חשוב אם 2 או יותר רמקולים. תודה לכל העוזרים!!! ;D אם אפשר מאיזור כפר סבא זה יעזור!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום אני מידי פעם מוריד סרטים או סדרות וקבצי וידיאו שונים באיכיות שונות. רציתי לברר על כל איחות בפני עצמה : לדוגמא: Street.Kings.2008.DVDRIP.R5.XVid.heb.mfg.avi מה אומר ה R5 , XVID MFG הרי האיכות היא DVD לא? פה : War.Inc.(2008).LiMiTED.DVDRip.AC3.XviD-ARiSCO-CD2.avi מה האומר ה AC3 ? ופה: Smother.2007.Hebsub.By.ASHERIKo1.REPACK.DVDRip.XviD-SSF.[KoMooNa.Co.[wnet.co.il].Il].avi מה זה ה REPACK וה SSF? אשמח להסבר כללי במשא בתודה בן
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום,האם אפשר לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב כדי לצפות בטלווזיה במחשב (דרך ה usb ) ? ניסיתי לחבר,המחשב זיהה חומרה חדשה אבל לא הצליח למצוא אותה תודה מראש ובהצלחה לליברפול !!!!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי רמקולים חדשים שנקנו לפני שבועיים - Creative SBS Sparks 2.1, בהתחלה הם היו מצויינים. עכשיו צצו שתי בעיות: 1) אני מנמיך את הרמקול עד הסוף ועדיין שומעים אותו קצת! 2) לפעמים כשהוא משמיע מוסיקה הוא עושה כמו.. נוו.. "פפפפפפפפווו" כזה.. כשאתם עושים רוח בעת דיבור בטלפון.. פגומים?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין כרטיס קול זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3369 בלוח אם זה http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2873 אבל הכניסה של PCI 1 חסומה האם יש מעביר לכרטיס הזה מ- PCI E 16 שנייתן שם להתקינו ?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כבר פרסמתי בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390400.new;topicseen#new אך הפנו אותי לכאן אני מעוניין במערכת שתשמש לקולנוע ביתי בלבד ותהיה גם אלחוטית.אין צורך בגיימינג. אין צורך ב-OC. כמובן שאני מעדיף שהיא תהיה שקטה אך במגבלות המחיר. הסתכלתי על המערכת שמופיעה במפרטים המומלצים http://hwzone.co.il/specslist/view/81/ אך עברו 4 חודשים מאז שפורסמה ואני מתאר לעצמי שלא הכל שם רלוונטי. אז אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה לשנות במפרט או תמליצו לי על מפרט אחר בכלל. 1) שמתי לב שהמערכת שבמפרט היא לא wireless. איזה כרטיס רשת אלחוטי לרכוש? 2) אני יודע שהמון אנשים שרוכשים HTPC מתקינים את windoes media center. מה זה ייתן לי בעצם? 3) האם הקלטת/לכידה תכניות מהממיר של י…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רציתי לקנות את כרטיס הקול AUDIOTRAK PRODIGY 7.1 אבל אצל היבואן אמרו שהוא לא במלאי ובכלל יש בעיות עם חברת AUDIOTRAK אז אני לא יודע איפה לקנות אותו (בכל המקומות שאפשר היה פעם הוא כבר לא ממש נמצא), ובעיקר אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו - עוד יפסיקו לייבא בכלל את החברה הזו לארץ ואחרי זה לך תדע איפה לקבל שירות ומה לעשות אם משהו יתקלקל. האם מישהו יכול לעזור לי? איפה למצוא והאם כדאי לקנות לאור הבעיות? אני צריך אותו בעיקר לשמיעה של מוסיקה והקלטה (לא מקצועית). חשבתי על כרטיסים אחרים כמו REVOLUTION 7.1 אבל הוא נראה פחות טוב וב REVIEWS הוא מקבל הערכות נמוכות יותר. את AUDIGY אני לא רוצה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי שמתי לב שכשאני משחק BF3 עם אוזניות הנשקים נשמעים לי ממש הרבה יותר איטיים מהרגיל נשק של 800RPM נשמע 600RPM בערך. הרמקול הם SOLO 6 והאוזניות סנהייזר HD202 . אותו דבר קורה כשאני מחבר את האוזניות מקדימה (מוגבר) ומאחורה (באותו החיבור של הרמקולים) . אני ממש לא מדמיין וההבדל מאוד מאוד בולט ללא ספק . שמעתי על דרייברים (של רמקולים) איטיים ומהירים . עד כמה שאני מבין זה מקסימום משנה את הצליל בקטע של יותר/פחות "באסי", אולי זה קשור גם פה אבל ? עם אוזניות לוגיטק G35 הסאונד נשמע כמו בסולו 6 מבחינת הקצב אש .
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קיבלתי IPOD MINI 4G ואני לא יודע איך אני מעביר שירים מהמחשב ל-IPOD. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Audiophile/product/Audio-Technica_ATH-L3000_Limited_Edition_Leather_Headphones.html
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הממ כרגע יש לי את המיקרולאב X23 במערכת 5.1 הזאת שומעים נהדר גם באודיו שאני שם על מצב 2.1 ( בכללי גם מוסיקה על 5.1 שומעים מצויין אבל לא רלוונתי עכשיו ) וכן החלפתי לכבלים איכותיים כמו של מערכת בסלון והבאתי כ.קול טוב של קריאטיב... אני רוצה לדעת ממי שיש את ה-Z5500 אם אפשרי לשים שמה גם על מצב של 2.1 ברמקולים האלו או שאפשרי רק על מצב של 5.1 ?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הנ"ל? או עם כאלו מאותה משפחת נגנים, רק עם נפח שונה? המאפיין החשוב לי ביותר הוא איכות השמע.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אחרי שקניתי רמקולים Z5500 של לוגיטק, הגעתי למסקנה שכרטיס הקול במחשב הנייד שלי פשוט מבזבז אותם. אחרי בדיקה קצרה בשוק המקומי ראיתי שבעצם למחשבים ניידים אין הרבה פתרונות USB. שללתי באופן אוטומטי את הכרטיסים הבסיסיים מאחר ואין להם תמיכה ביציאות דיגיטליות ולכן לא הרווחתי פה שום דבר. בעצם נשארתי עם שני דגמים: Creative SB Live 24bit USB Creative SB Audigy 2 NX נכון, יש גם את דגם ה-ZS בתצורת PCMCIA למחשבים ניידים, אבל הוא גם מקפיץ את המחיר וגם אני לא אוכל להשתמש בו אחר כך במחשב רגיל אז אני מבקש לא לזרוק הצעות עליו. למי שמעוניין, טבלה שמשווה בין הדגמים הניידים של קריאטיב אפשר למצוא פה: http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי היום את הiRiver H10 6GB שלי, גיליתי כמובן שאני יכול להעביר קבצים שלא נתמכים ע"י הנגן אם אני משנה להם את הסיומת לאחת הסיומות הנתמכות, ככה שהייתי מרוצה. ואז, במהלך ההסברים והפעולות לעדכון הfirmware שלו, שמתי לב שכשהם אומרים ללחוץ על הO בזמן שמדליקים, כדי לעבור למצב בו אפשר לעדכן, הנגן מזוהה בצורה שונה. המשכתי בעדכון, ואחריו החלטתי לנסות להדליק אותו במצב הזה שוב. נכנסתי לMy Computer והופ, אין נגן. המשכתי להסתכל, והנה אייקון חדש: כונן נייד H. נכנסתי אליו, היו שם כל הקבצים על ההארד דיסק של הנגן, ניתנים לשינוי העתקה ומחיקה אם ככה, מצאתי דרך לעקוף את היתרון היחיד של הגרסה האירופאית בלי להתקין firmware אירופאי?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום ! לפני כשנתים וחצי קניתי את הפלזמה עד לפני כמה ימים ראו מצויין פתאום התמונה נהיית פעם גדולה פעם רגילה כאילו עשו זום כזה נגיד רואים ערוץ 2 אז הסמל של הערוץ רואים רק חלק ממנו עכשיו השאלה אם מישהו נתקל בתופעה כזו?ואם כן מהו הגורם? בעיה בטלויזיה או בעיה בממיר ,כבלים היו אצלי טכנאים של הוט והם טוענים שהבעיה בפלזמה עכשיו זה לא מופיע בכל הערוצים זה מופיע בערוץ 2 הרבה ערוץ 10 ערוץ 11 ויש ערוצים שזה לא קורה למשל ערוצי הסרטים עכשיו אם אני מחבר דיוידי זה לא קורה וכנ"ל את המחשב תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
משהו אולי יודע איך אני עושה עידכון לדיוידי של סמסונג שיקרא DIVX????? דגם:DVD-E136B
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה מגבר לאוטו יש אחד בשם V12 עם 1000 וואט? למישהו יש נסיון איתו? לא מביקורות באתרי אינטרנט אלה ממש נסיון איתו תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי מערכת EACEN E-199 2.1 וכשאני מחבר אותה לציאת הAUDIO OUT בטלויזיה יש הרבה רעשי רקע. כשאני מחבר את המערכת למחשב הכל עובד כמו שצריך... מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי לוח אם IS7-E עם כרטיס קול מובנה בשם AC`97, אני רוצה להתקין את החומרה ושאני מתקין באמצע ההתקנה הוא רושם לי שצריך משו כזה בשם חתימת מנהל התקנים ואו להמשיך או לעצור את ההתקנה.. אז אני עושה לו להמשיך והוא ממשיך ובסוף רושם שאירעה שגיאה ולא יהיה ניתן להשתמש בחומרה! אז הסרתי את ההתקנה וניסיתי שוב ושוב ואותה בעיה.. מה עושים?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איך היא?, מספיק טובה בשביל מוסיקה? איך העוצמה?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-