עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by PayneBack3251,

אני ברוב טיפשותי כמו ילד קטן נכסנתי לאולסייל ראיתי רמקולים והצעתי עליהם וראיתי שהמחירון שלהם בזאפ הוא 2000+ זכיתי בהם ב 850 ש"ח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=11263800&product=1&type=1&= רציתי לדעת אם אפשר לחבר דבר כזה למחשב...אם לא מה לעשות איתם ? לבטל את ההצעה ? תודה מראש לעוזרים.

2. אני רוצה לעבוד עם התוכנה פרוטי לופס יש לי 2 מורים שמלמדים אותי לעבוד עלייה..ובעתיד גם לעבוד על תוכונת יותר כבדות ממנה.. ואני קונה עוד מעט מחשב חדש עם לוח אם ABIT IS7-E שיש עליו כרטיס קול ורצייתי לדעת אם אני יצטרך לקנות כרטיס קול איכותי יותר כדי לשמוע צלילים יותר חדים ובסאונד הקפי כדי שזה יוכל לטחון תמוח.. המוזיקה שאני מתכוון ליצור זה אסיד טראנסים וטראק קיצור קצב וגם טחינה אז צריך בשביל זה כרטיס קול מיוחד בעל תכונות חדשות?...

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by LTE,

שלום יש לי מחשב נייד מדגם:nvidia geforce 8400m gs בעל יציאת VGA בלבד ואני מעוניין לחבר אותה לטלויזיה שלי מדגם פיליפס 8404 אך יש לי בעיה כרגע שאחרי שהצלחתי להגדיר ולחבר את המסך למחשב התמונה במסך כל הזמן מרצדת. תדר הריענון הוא אכן על 60 הרץ כמתבקש אך בכל זאת המסך עדיין מרצד, הרזולוציה שהמחשב מכוון הוא 1920*1080 ! זה גם לאחר שניסיתי את כל הרזולוציות שרשומות שנתמכות ע"י הטלויזיה ! אשמח לעזרה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  4. שלום אני מחפש לחבר מערכת סראונד עד 4000 ש"ח + כרטיס קול בתקציב. הוא רוצה לקנות Z5500 ב2700 ש"ח. מערכת שלפי דעתי לא מצדיקה את המחיר שלה ואם יש לו תקציב גבוהה כל כך... חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ על משהו טוב יותר.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  5. שלום. אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר ממ"ד בגודל של 10 מ"ר. הצרכים הם משחקים מקונסולה (כרגע XBOX360 בעתיד אולי יתווסף PS3), סרטים ממחשב שמחובר ל LCD ומוזיקה מהמחשב. השאלה עיקרית שלי היא האם רמקולים דוגמת ה SOLO6C יצליחו למלא את החדר בצורה מספקת כך שאני לא ארגיש חסרון מול ה 5.1? או שעדיף לקנות 5.1? בכל אופן אם אתם חושבים שעדיף 5.1 על ה SOLO6C אשמח להמלצה עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת) לסט טוב (חובה שיהיה לפחות 2 כניסות למעלה למקורות אודיו). תודה מראש וחג עצמאות שמח.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by oDot,

צריך אוזניות למשחקים ולמוזיקה. לפי מה שהבנתי אם קונים אזניות למשחקים זה בא על חשבון המוזיקה ולהפך. אם זה באמת ככה אשמח לאיזון בין הסוגים מאחד ושניהם חשובים לי. חשוב לי יותר המשחק, אני משחק CSS וצריך לשמוע כל פיפס. רצוי ומומלץ לא להשתמש בכל התקציב, למרות שלפי ההגדרה בוויקיפדיה אני -כן- אודיופיל, אבל לא בהכרח בעל יכולת הבנה גבוהה מאוד לאיכות. באזניות של IPOD וידאו מחובר לכרטיס קול שמוטמע בלוח שלי (Gigabyte GA-P35C-DS3R) לא שמעתי אף הבדל בין FLAC לבין MP3. לא יודע אם זה בגלל האזניות, כרטיס הקול, או שפשוט אין לי את היכולת להבחין ביניהם. צורת האזניות לא משנה לי. מה ששומעים יותר טוב = יותר טוב. אם זה כרוך בלאטום את האזניים עם אזניות גדולות, שיהיה. מה שכן שלא ילחצו לי על האוזניי…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. היי ברשותי כרטיס TV מסוג WINTV PVR 150 ואני משתמש בויסטה 32. בעזרת איזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדיי לראות TV על המחשב ללא הVMC? קיבלתי עם הכרטיס את הדיסק ואת התוכנה שמגיעה ביחד אבל היא לא עובדת כלל..!! (WINTV2000)

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by arik345,

אני פונה לצורך עזרה לאישה מבוגרת. מדובר על אפשרות לפייה(בעיקר של סרטים) בטלביזיה דרך דיסק און קיי. הטלביזיה מסוג "TOSHIBA 42 שיש בה כניסה אחת של USB וכניסה אחת של HDMI . ה-USB תומך רק בתמונות ולא בוידאו. ניסיתי עם סטרימר וזה עובד אבל זה מסובך מדי בשבילה. יש למישהו פיתרון קל להפעלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by Ac1D,

שלום לכם. לאחרונה אני מתלבט בין - Audigy 4 SE 7.1 לבין, Audigy 2 ZS כאמור, המחיר פחות מהווה בעייה עבורי, כי אני מזמין אותם מחו"ל [ובבקשה, לא להיכנס לזה כרגע]. מטרת הכרטיס היא כמובן, גיימינג - משחקי FPS. [אנריל,CSS וכו']. וכאן חשוב להזכיר כי אני מחבר את הכרטיס לאוזניות גיימינג, ולא לרמקולים של 7.1. השאלה שלי, האם ההבדל במחירים מוצדק? האם אפשר להצביע על כמה הבדלים עיקריים בין השניים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  10. שלום, אני קניתי G51 של LOGITECH לפני חצי שנה ואחרי כמה חודשים התחיל רעש לוואי באחד הרמקולים אז נתתי אותם לתיקון כי הייתה לי אחריות, אמרו לי שתוך שבועיים יחזירו לי אותם מתוקנים או שישלחו חדש ועדיין לא קיבלתי אותם לאחר חודשיים וחצי!!! הם אומרים שהם לא יוכלו להחזיר אותם כי חסר במלאי הארצי ושהם לא יכולים להזמין אז הם יתנו לי זיכוי, עכשיו אני קניתי את הרמקולים כשהם עלו 920 שקל ועכשיו הם עולים 1096 באותה החנות -ככה שאני לא יכול בכל מקרה עם הזיכוי לקנות אותם שוב אז אני צריך רמקולים בסביבות ה1000 ש"ח מהחנות PcCenter www.pccenter.co.il. יש לי תמיכה בעד 5.1 ערוצים בכרטיס הקול. אני ראיתי מהמלצות שונות בזאפ ומבחינת האיכות והמחיר הכי משתלם לי לקנות LOGITECH Z-2300, אם למישהו יש ה…

11. איך אני יכול לחבר רמקולים של מערכת למחשב

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. שאלה קצת מוזרה, אבל שווה לנסות.. אני מעוניין לצרוב מספר קבצי וידאו (במקרה divx, אבל אם צריך נמיר ל-MPEG) על DVD כאמצעי אכסון גדול, ולסמן את הDVD כ-VCD כדי שיהיה אפשר אולי לצפות בסרטים ברצף במכשיר שתומך ב-VCD. כלומר, בואו נגיד שברשותי מספר קטעי וידאו, והם ביחד שוקלים הרבה יותר מ-700MB. במקום לצרוב אותם על מספר CD רגילים (בפורמט VCD לצפיה), אני מעוניין לצרוב אותם על DVD שהוא פשוט אמצעי שמכיל הרבה יותר מקום לאחסון. אבל אני מעוניין לצרוב את קטעי הוידאו האלה בתור tracks של VCD, כך שיהיה ניתן לצפות בהם ברצף, מתוך ה-DVD, בפורמט VCD. 1. האם ניתן לצרוב DVD כ-VCD? אני יודע שVCD מכיל תיקיות וקבצים בפורמט מיוחד. 2. האם מכשיר DVD שיודע לקרוא VCD, יוכל לקרוא גם DVD שנצרב בפורמט דומה? ט…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by galr52,

שלום רציתי לדעת מהן גודלם בסנטימטרים או של טלויזיות בגודל 22, 24, 26, 32. דבר נוסף אני מועניין לקבל מעט מידע אודות ממירים דיגיטליים, איזה ערוצים הם קולטים, מה איכות השידור ביחס לממירים של יס או הוט, מה ההבדל בין הסוגים וכו' בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by bad boy,

מה דעתכם על הרמקולים של JETBALANCE JB-411 ???

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. המחשב שלי מחובר למגבר ומהמגבר יוצאים חמישה רמקולים, שניים גדולים מרכזיים, שני סראונד וסנטר, כמובן שכרגע אני שומע רק בשניים, הכרטיס קול שלי הינו BUILDIN בלוח, בראשותי לוח של GIGABYTE GA-P35-DS3L, האם יש פתרון אחר מאשר כבל אופטי, אולי למשל חיבור RCA רגיל או כל דבר אחר ?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by alonoise,

מי מייבא בארץ את הפיוצר סוניקס? אני מדבר על הדגם custom.....

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by Itamarro,

אני מחפש מערכת 2.1 נחמדה לחדר, מוזיקה סרטים ומשחקים, ושמעתי טובות עליה. התקציב שלי זה עד 400 שקל. אגב, אם כבר את זו, יש לכם המצלה איפה לקנות אותה (חי במרכז)?

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  18. קניתי LCD מארצות הברית לא מזמן ולא שמתי לב שהוא לא תומך בשידורים של הארץ כולנו יודעים שהשידורים שם הם ב-NTSC ובארץ רוב הטלויזיות משתמשות ב-PAL התקשרתי ל-HOT ואמרו לי שאם אקנה כבל SCART עם יציאה של SVIDEO אני אוכל להסתדר רק לשנות בממיר את ההגדרה לצפיה בשיטת שידור של SVHS רציתי לדעת אם יש כבל SCART עם יציאה טובה יותר מ-SVIDEO לטלויזיה אולי COMPONENT או משהו דומה.... אודה לכם על העזרה ואפילו אם תוכלו לתת לי טלפון של בעל מקצוע או חנות שיכולה לעזור לי בהחלטה ויום טוב שיהיה לכולנו ;D

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. יש לי לוח אם EPOX 8KDAJ שתומך ב8 ערוצים עם יציאה דיגיטלית COAX שנקראת גם SPDIF. עד עכשיו היו לי המון בעיות להפעיל אותה ועכשיו סוף סוף הצלחתי לשמוע משהו דרכה , אבל רק דיסק DVD דרך תוכנת POWERDVD. ניסיתי לשמוע סרט שהורדתי (DVDRIP) ולא שומעים כלום (גם לא סטראו) . יש למישהו מושג / ניסיון עם הלוח הזה וכרטיס קול ? (REALTEK AC97). תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  20. שלום, אני שבוע הבא הולך לקנות את הרמקולים Logitech G51 ב- 890 ש"ח. קראתי עליהם מלא ביקורות וסיקורים והם נראים לי מעולים! אבל בכל זאת רציתי לשמוע גם חוות דעת מכם... תודה. *הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  21. Started by most,

אני צריך אוזניות בתקציב של 120 ש"ח. עדיפות ל-IN EAR. השימוש הוא 100% מוזיקה. בלי חריגה. צריך את האיכות הכי טובה שאפשר (שיתאים למוזיקת בלאק\דת' מטאל...הרבה תופים, גיטרות וכדו'). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by ben060,

שלום אני מידי פעם מוריד סרטים או סדרות וקבצי וידיאו שונים באיכיות שונות. רציתי לברר על כל איחות בפני עצמה : לדוגמא: Street.Kings.2008.DVDRIP.R5.XVid.heb.mfg.avi מה אומר ה R5 , XVID MFG הרי האיכות היא DVD לא? פה : War.Inc.(2008).LiMiTED.DVDRip.AC3.XviD-ARiSCO-CD2.avi מה האומר ה AC3 ? ופה: Smother.2007.Hebsub.By.ASHERIKo1.REPACK.DVDRip.XviD-SSF.[KoMooNa.Co.[wnet.co.il].Il].avi מה זה ה REPACK וה SSF? אשמח להסבר כללי במשא בתודה בן

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by Slash87,

יש לי את ה 518 כבר איזה 9 חודשים בערך ואני הייתי ממש מאוכזב מהם. באס רועד וצלילים גבוהים צורמים... לפני בערך שבוע אפילו מישהו פנה אליי בפרטי ושאל אותי אם אני רוצה למכור. כמעט ומכרתי לו אותם. ואז אנטולי ושי אמרו לי שכדאי לי לנסות קודם לשים סטיק טאק בתיבות תהודה שלהם. עשיתי את זה לפני כמה שעות, פשוט קניתי אזניות חדשות ב 10 שקלים... אזניות מדהימות יחסית למחיר הכולל <410 שקל>. הבאס מעודן, הצלילים הגבוהים השתפרו בהמון... אין ספק שאני כבר יכול להשוות אותם לאזניות ברמת תג מחיר הרבה יותר גבוהה. המון המון תודה לאנטולי ושי ואני ממליץ לכל בעל זוג אזניות כאלה לעשות את זה!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מערכת ש…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  25. Started by deso,

היי אני מקווה שאני במקום הנכון.. אני הולך לחבר ממיר נוסף בבית, רציתי לדעת אם אני זקוק לחיבורים מיוחדים בקיר או לטלוויזיה, כי אני בדקתי את הממיר ויש שמה כל מיני חיבורים לטלוויזיה ולקיר וזה מבלבל... תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים