עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, בעוד שבוע אני טס לארה"ב ואני מתכנן לקנות שם אוזניות בכ-100$, שישמשו אותי למשחקים ולמוזיקה כשמאוחר . פחחתי ת'רד על העניין בפורום אחר וקיבלתי המלצה לקנות את ה- Sennheiser HD280 Pro. עכשיו ככה, בתור בנאדם שהשימוש העיקרי שלו באוזניות הוא במשחקים ולעיתים קרובות עם מיקרופון, יהיה לי הרבה יותר נוח לקנות אוזניות עם מיקרופון מובנה, שגם יהיו איכותיות לשמיעת מוזיקה וגם יהיו נוחות לדיבור עם אנשים. אז השאלה היא - האם יש שילוב כזה, האם הוא מומלץ לי, והאם הוא נכנס בתקציב שלי.... לינקים והצעות יתקבלו בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. הכוונה שאני אוכל להקליט דרכה וגם לערוך את הקטעים ונגיד אם אני מנגן בגיטרה ואני פתאום מורח קטע אז שאני אוכל למחוק איזה כמה שניות או אפילו פחות משנייה.. הייתה לי תוכנה כזאות אבל שלא מקליטה אבל אני לא זוכר את השם.. תנו לי שמות של תוכנות איכותיות (אפילו תוכנות בתשלום)

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט לחיבור ממיר YES לא HD.. תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by hayah,

שלום לצחי רום עמרי וכל החבר'ה אני באמת מקווה שהגעתי למקום הנכון... :s05: אני כולי בבלבלות והכל בגלל שאני בסה''כ רוצה לקנות נגן MP3 שיהיה איכותי, אבל גם קומפקטי (גם העובי משמעותי) ושאני לא אצטרך לצנזר שירים בגלל חוסר מקום או משהו. לא יותר מדי לבקש, מה שיוצר די הרבה אפשרויות. ואני לא ממש מבינה בזה כפי שבטח כבר שמתם לב. ??? אז אני אשמח מאוד לקבל יעוץ למרות שמחר בלילה אני כבר בדרך לניו יורק, וחשבתי לקנות שם :-\ אז מצטערת אם באתי מאוחר מדי. אבל כמו שאומרים כל טיפ יתקבל בברכה. גם אם אתם מכירים מקומות אחרים שיש השוואות וביקורת באמת מעמיקה וטובה על מכשירים זה יכול לעזור לי. תודה מראש מיכל.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן שמעתי לא מזמן בבית צפר שלי שהולך לצאת עידכון סרטים לנגן שלי H340 אבל אמרתי שזה טיפה הזוי..... אתמול החלטתי לבדוק את העניין ולשוטט באתר של ארקדיה ובאתר הרשמי של אירבר בארקדיה היה תראד בפורום שגם אומר את זה... אז הלכתי לאתר הרשמי וראיתי בפורום שם את התראד הזה http://iriver.com/community/discussion_list.asp?pre_idx=17213&top_title=User%20Forum&list_page=1&mode=Total&strque=&field=1&p_name=&p_group= האם זה מקום אמין לפי דעתכם? לפי התראד זה אמור לצאת מחר! :) אם זה יצא אני לא אתפלא אם זה יהיה על איזה 15FPS אבל עדיין - זה סרטים!!

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  6. יש לי בסלון פלזמה 42 אינטש (SAMSUNG Q7) עם רזולוציה של 1027X768 ואני רוצה לחבר את המחשב אליה השאלה שלי היא איך יראו טקסט,האם זה יהיה ברור וחד או שרק סרטים יראו טוב ? פה יש את כל הכניסות והיציאות שלה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=465078

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  7. סוף סוף קיבלתי את הרמקולים של אלטק MX-5021 THX שהזמנתי מחול. עלו לי 199 דולר כולל משלוח. יש לי במחשב כרטיס קול OB של REALTEK HD ושמועים נהדר! אני מאמין שעם כרטיס קול איכותי ישמעו עוד יותר טוב. תקנו אותי אם אני טועה. יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס קול חדש- חשבתי על X-Fi Xtreme AudioוCreative האם זה יהיה מספיק לרמקולים שלי? או שצריך כרטיס יותר איכותי, כדוגמת Revolution 5.1וM-Audio ? השימושים שלי- מוסיקה, משחקים, סרטים, לא יותר מזה. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  8. Started by motorishta,

ערב טוב ושבת שלום. ברצוני להכין לבד כבל אופטי, האם יש אפשרות כזאת? אם כן איכן ניתן להשיג סיבים אופטיים וסופיות? מישהו נתקל במדריך במידה וניתן לבצע זאת לבד? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by D-M-X,

כמה אמור לקחת FIRMWARE UPGRADE? ואיזה עדיף?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by eyalll,

היי אני בקרוב קונה טלוויזיה LCD חדשה. אז ככה - המרחק הוא בערך 3.5מטר. חשבתי בהתחלה על הפיליפס 3403 עד שאמרו לי שהיא לא משהו...בקיצור אני רוצה 42", HDR או פול, בסביבות ה5000+- ש"ח. הבעיה היא שכל טלוויזיה מדגם אחר של פיליפס היא כבר פול HD ועולה 8000 שקל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  11. Started by adir12,

שלום לאחר שהאוזניות שלי, Sony EX51 נהרסו, והאוזנייה השמאלית פועלת חלש מאוד (יש דרך לתקן את זה?) וגם בגלל שער הדולר הנמוך, אני רוצה להתחדש באוזניות. דרישות: מוזיקה בעיקר, ניידות (ספורט, יומיום), סאונד חמים, פרטים. אני שומע בעיקר פרוגרסיב רוק ומטאל (Queen, Pink Floyd, Yes, Dream Theater, Between The Buired and me ועוד) חשבתי על: JBL Reference 220 Sennheiser PX100 Koss KSC35 UE Super.Fi 3 Studio מה אתם אומרים, ואיפה אפשר לשמוע את האוזניות הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by yolh4f,

הייה לי תכרטיס קול MADIUO ריבלושן שלא תומך בווינדוס 7 עשיתי הכול בשביל שהכרטיס קול היסתדר קניתי עכשיו תASUS D1 עכשיו הכול פועל בסדר גמור רק הבעיה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול לא שומעים כלום! חיברתי לקול החיבורים של הכרטיס קול ולא הצלחתי עכשיו בכול חיבור רשום איזה משהו אבל ממש ממש קטן היא אפשר לראות מה רשום מרוב שזה קטן בלתי אפשרי אז אני מחבר לכולם אז יש 2 אפשרויות 1 הכרטיס קול לא תמוך אבל שמעתי שכן ... עם לא אז עשיתי טעות שקניתי תכרטיס קול הזה .. ואפשרות שנייה זה ההגדרות שבמחשב אמרו לי תמחשב אפשרות של LINI IN עכשיו לא מוצא שום אפשרות כזאות חשפתי בדריבר ראיתי שזה מסומן על אדום כזה זה נמצא שם נMIXER עכשיו זה מסומן על אדום והיא אפשר לסמן שלא יהיה על אדום אפשר לעביר את …

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by ben060,

שלום אני מידי פעם מוריד סרטים או סדרות וקבצי וידיאו שונים באיכיות שונות. רציתי לברר על כל איחות בפני עצמה : לדוגמא: Street.Kings.2008.DVDRIP.R5.XVid.heb.mfg.avi מה אומר ה R5 , XVID MFG הרי האיכות היא DVD לא? פה : War.Inc.(2008).LiMiTED.DVDRip.AC3.XviD-ARiSCO-CD2.avi מה האומר ה AC3 ? ופה: Smother.2007.Hebsub.By.ASHERIKo1.REPACK.DVDRip.XviD-SSF.[KoMooNa.Co.[wnet.co.il].Il].avi מה זה ה REPACK וה SSF? אשמח להסבר כללי במשא בתודה בן

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by deso,

היי אני מקווה שאני במקום הנכון.. אני הולך לחבר ממיר נוסף בבית, רציתי לדעת אם אני זקוק לחיבורים מיוחדים בקיר או לטלוויזיה, כי אני בדקתי את הממיר ויש שמה כל מיני חיבורים לטלוויזיה ולקיר וזה מבלבל... תודה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by contA-,

קראתי את הביקורת על המדוזה (שלפי דעתי היתה מעולה ) ויש כמה מושגים מתוכה שאני לא מכיר ואני אשמח אם תוכלו לפרש אותם: "...אומנם הווקאלים הנשיים.." "...ה-Medusa עומדות במשימה בכבוד. מעבר לעובדה שקיים דרייבר נפרד לערוץ הקדמי ולערוץ האחורי.." "..הצלילים הקטנים שמשלימים את השירים השונים.." "..בתחום הצלילים הגבוהים הייתה מפיקה צליל מאוזן" בבקשה תפרשו את המושגים המובלטים. תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by Access Denied,

משהו יכול להמליץ (מנסיון או מבקורות) על רדיו-דיסק ורמקולים (ואם אפשר גם מגבר) לא נורא יקרים (עד 500 שח) לרכב?? אני לא מחפש משהו מדהים.. הכי פשוט שיעבוד גם הולך בשבילי.. זה אמור לאכלס סוזוקי סוויפט 92..

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  17. אני מחפש לקנות רמקולים באיזור 200-300 ש"ח שיתחברו למחשב וישמשו למוזיקה, סרטים וכאלה.. (לא משחקים, בשביל זה יש לי אזניות). אני לא מחפש משהו מטורף, לא הולך להשתמש בזה יורת מדי ככה רק מדי פעם, אבל אם אני קונה חשוב לי לקנות משהו סבבה ולא סתם. דרך אגב אני לא מחפש סאב או משהו רק שני רמקולים פשוטים. אז אפשר המלצות..

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  18. אני מעוניין למכור את כרטיס הקול (Creative SoundBlaster Audigy 4 SE) ומערכת הרמקולים (Creative Inspire T3030) שלי ולקנות משהו יותר טוב שיתחבר לכרטיס הקול המובנה של לוח האם במקום. השאלה היא האם זה משתלם, וניתן יהיה לקנות משהו שיתן שיפור משמעותי באיכות הסאונד (לא שיפור מדהים, אבל לפחות עליית מדרגה) מהכסף שארוויח מהמכירה. השימוש העיקרי הוא מוזיקה (בעיקר מטאל).

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  19. כשאני מדבר עם אנשים בתוכנת הVENTRILIO והם מדברים בדיוק בזמן שאני מדבר הם נתקלים בECHO ( שומעים את עצמם ) מאוד חזק! אני לא יודע מה לעשות.. ניסיתי להחליף כרטיס קול אבל זה פעל ועכשיו זה לא פועל יותר חח אז הכרטיס קול שעושה את הבעיה הזאת הוא: Realtek High Definition Audio. זה ממש מעצבן אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  20. היי לכולם! רציתי לדעת האים ADA890 באמת שווים את ההשקעה של 1800 ש"ח וייתנו את חווית הסאונד האולטימטיבית למחשב כי אני מתחנן לקנות אותם ממש בשבועות אלו! ואייזה כרטיס קול הכי טוב יכנס בתקציב של 530 ש"ח ויתן את התמורה הכי טובה למחיר?!?. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  21. מחפש אוזניות לגיימינג, ומוזיקה, חשבתי על הסיבריה V2.. מה דעתכם?? האם יש הצעות טובות יותר בתקציב הנ"ל?? יש אפשרות להזמין מארה"ב כך שיצא פחות מ-100$ כולל משלוח??

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by nall,

בוקר טוב, לא יודע אם מקובל לקבל בתת פורום זה המלצות לגבי סט רמקולים אבל בכל זאת מבקש עזרתכם... כרגע קיימת אצלי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת בחיווט אנאלוגי מהמחשב רסיבר RX 498 YAHMAHA עם רמוקלים דיי איכותיים גם מחברה זאת. מערכת זאת תופסת חלק נכבד מהחדר ,מעוניין במערכת קצת יותר אקסלוסיבית ומיניאטורית וכמובן שלא תגרום לפשרות באיכות השמע. אודה לעזרתם והצעותיכם. תודה והמשך יום טוב , נועם

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by tzvi770,

אני מחפש לקנות אוזניות חדשות. הנוכחיות שלי הם בוז קשת ובמשך השנתיים האחרונות מאוד נהניתי איתם רק שבא לי להשתדרג (ד"א, אני צריך לקנות להם פדים חדשים, יש למישהו מושג אם הפדים של הדגם הנוכחי מתאימים גם לישן?) השימוש שלי הוא מוזיקה, סרטים ומשחקים. הז'אנר שלי במוזיקה הוא די רחב. אני לא שומע מוזיקה שחורה (למעט מתיסיהו) אני מאזין הרבה לרוק כמו "קוין", "סקורפיון" ו"בון ג'ובי" ומטאל עדין כמו "נייטוויש" או "אוונאסנס" אני לא מקשיב לטראנסים או דיסקו, אני כן מקשיב הרבה ל"פינק" ו"סאלין דיון" ודברים יותר שקטים כמו "דידו" ו"הולי ברוק" אני לא שומע כמעט מוזיקה קלאסית או ג'ז המקור שלי הוא מחשב נייד ואייפוד ננו הכרטיס קול שלי הוא - EAX Advanced HD 5.0 THX TruStudio.(אם הבנתי נכון) כדאי לי לש…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by ben389,

יש לי IPOD דור רביעי ואני לא מצליח להתקין עליו את העברים מ HEBPOD.INFO. כשאני מחבר אותו דרך ה USB2 או דרך ה FW אני מצליח להכנס לכל הקבצים שלו וגם שיניתי את ה SysInfo שלו לפי ההוראות באתר. כשאני מריץ את העדכון של העברית מופיעה לי ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by (iriver H10),

אוקיי.....זאת הפעם ה17 בערך שאני שואל את השאלה הזאת ואף אחד לא ענה לי כמו שצריך. האם הDB באוזניות קובע משהו בנוגע לווליום?? ואם לא אז מה כן?

• 8 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים