עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadav275,

שלום אני יכול לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 100 ש"ח- משומש מה כדאי לברר לפני קנייה- והאם מדובר בעסקה משתלמת? תודה, נדב

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by reggie,

היי אני חדש פה, ואני רוצה לקנות נגן מוזיקה ומהמבחר הגדול של המכשירים הישנים יותר ושל המכשירים החדשים, אני לא יודע במה לבחור (אני לא מבין בזה כלכך) אז אני אגיד את התכונות והמאפיינים שחשובים לי ואשמח אם תגידו איזה מכשיר הכי יתאים לצרכים שלי אז : - חובה - איכות מוסיקה גבוהה, צליל נקי וברור. עוצמה גבוהה של מוסיקה, שתעשה "חור בראש" אם צריך. שתהיה אחריות על המוצר ושיהיה לאן לפנות במקרה של תקלה. שיהיה מספיק מקום להכניס את כל השירים שלי, כלומר בין 8 ל-10 ג'יגה ( נגן של 10 ג'יגה הכי יתאים לי ) שיעבוד הרבה זמן רצוף, שלא אצטרך לטעון את המכשיר כל כמה שעות, ושהטעינה תהיה פשוטה ומהירה. - כדאי מאד - שיהיה רדיו באיכות גבוהה עם תחנות כמו גלגל"צ, 102FM וכו' ממשק נוח, שיהיה אפשר לסדר בתיקי…

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by ShayGTi,

אני הרבה זמן מחפש רמקול קטן לנגן שלי ומצאתי את הPODWAVE רמקול ממש פצפון, בדיוק מה שאני צריך מישהו יודע אם יש אותו בארץ???

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  4. שלום אני מחפש אוזניות של SENNHEIZER מדגם MX500 או MX550 כבר הרבה זמן,ולא מצאתי אפילו חנות אחת שמוכרת את האוזניות האלו בירושלים [בכל חנות מוזיקה המוכרים לא הבינו מה לעזאזל אני רוצה מהם,ובמבט מבולבל הם גירדו את הראש ואמרו "אבל יש לנו אוזניות של סוני אם אתה רוצה" ] הקיצר,איזה חנות מקצועית מוכרת בירושלים את האוזניות האלה? אני שובר את הראש כבר

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. זאת כבר עובדה ידועה הייטב לכולם , שמיקרופון מובנה , זה גימיק , וכול הנגנים שיש בהם מיקרופון כזה , לא מסוגלים להקליט בצורה איכותית קול שמגיע ממרחק מטרים ספורים (במיקרה הטוב ניתן רק להקליט תיזכורות אישיות) אני חיפשתי כבר זמן מה , נגן mp3 עם יכולת הקלטה טובה ממיקרופון חיצוני , וכשקראתי מיספר סקירות על הנגן של cown-iaudio G3 התלהבתי מהשילוב האיכותי לכאורה של נגן טוב ,יחד עם טייפ מנהלים שמאפשר להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני. אתמול ניגשתי לחנות מצוייד במיקרופון חיצוני איכותי של חברת aiwa מהסוג שיש בו הגברה פנימית ( condenser microfhone) בעזרת סוללה עגולה קטנה 3v כמו שיש בשעוני יד (בתמונה המצורפת - הסוללה מסומנת בעיגול כתום). . מתוצאת הניסוי ,אני…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by raz007,

אז ככה הרכבתי איזה מחשב, הדקנתי עליו ווינדוס xp והכול עובד בכייף חוץ מהקול! שאני מדליק את המחשב שזה נכנס לווינדוס הוא עושה כזה "טק" ואין יותר קול! ושאני מכבה אותו אז חוזר הקול והוא משמיע את הקול כיבוי... וגם שאני מנסה לשמוע מוזיקה בווינדוס מדיה פלייר או בכל נגן אחר הנגן ישר נתקע ואפילו לא מתחיל לנגן את השיר! מישהוא יודע מה אני יכול לעשות??

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by coldplay,

אני מתלבט בין שני נגנים אלה. גרסת ה 2G יותר קוסמת לי למרות שהמחיר שלה הוא כמו של iriver H10 עם 5G. חשוב לציין שאני מתגייס עוד מעט אז אני לא יודע מי מהם יתאים לי אם בכלל (לצבא).

8. כשאני מפעיל שיר בווינאמפ הוא מראה לי את השגיאה הבאה: Bad directsound driver . please install proper drivers or select another device in configuration. error code: 88780078 וגם איך שהווינדוס עולה יש לי עוד שגיאה, שאולי היא קשורה גם לשגיאה של הסאונד .. An exception occurred while trying to run "cmicnfg.cpl,CMICtrlwnd" ד"א כשאני מפעיל סרט במדיה פלייר אז רק רואים בלי לשמוע. התקנתי ת'דרייברים מחדש וזה לא עוזר, יש לכם אולי הצעות לפתירת השגיאה של הסאונד? (לידע כללי יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של Epox ) והאם השגיאה בעליית הווינדוס קשורה לזה שאין סאונד ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by LRa,

אהלן מחפש טלוויזיה בגודל 25-29 אינץ. תקציב בין 1500-1900, אבל עדיף פחות מ-1800. השימוש הוא בעיקר לכבלים ווידאו, ממש קצת לדי וי די. עדיף 25 איכותית מאשר 29 זבל, איכות תמונה מאוד חשובה. תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. המערכת היא marantz mx-3500 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX3500&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=197&aff=Zap התקציב הכולל שלי הוא 1200 אבל אפשר לחרוג טיפה ל-1400 ואני רוצה רק שני רמקולים ורסיבר..\: יש משהו אחר יותר טוב במחיר הזה? ואיך זה בכללי המערכת הזאת ספציפית?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום אני יודע שהיה כבר כזה תארד והוא הצליח לא רע והרבה מאוד אנשים התחדשו מאז אז תפרסמו את הדברים שלכם שקשורים לאוודיו ולא ידעתי איזה כותרת להשים אז כתבתי את מה שהיה בפעם שעברה

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  12. יש לי סרט עם סאונד DTS ואני רוצה לראות אותו גם בלתי מערכת התומכת בפורמט. האם יש אפשרות להמיר את הסאונד?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי רעש מעצבן מהרמקולים ואני לא מבין למה, יש לי כמה סיבות למה לא: 1:דרייברים-התקנתי גם לכרטיס וגם ללוח את הכי חדש. 2: כבלים- החלפתי. בכל מקרה זה מוזר כי זה רק שאני מפעיל תוכנה או WINAMP או משחק כי כאשר אני לא לוחץ כלום אין רעש. וגם ב"צלילים" בלוח בקרה שיניתי ל NO SOUND. ככה שאני ממש אובד אצות לגבי הרעש המעצבן הזה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. מתוך 3 תשאר אחת, מי היא תהיה? 1- Altec Lansing FX6021 : http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021 2- Altec Lansing MX5021 : http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=MX5021 3-Logitech Z-2300 :http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2173,CONTENTID=9372 אנא עיזרו... ד"א לגבי מחירים (בארץ כמובן) : Logitech Z-2300- http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218 Altec Lansing MX5021 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=40050 Altec Lansing FX6021- http://zap.co.il/model.asp?model_id=31325 אם זה ייצא כדאי יש גם מצב להזמין מארה"ב, כי שם זה הרבה יותר זול. איתי.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by mitb,

הלכתי לפי ההוראות שהם ציינו, הפעלתי קודם את עדכון החומרה, וא"כ לחצתי על הקובץ שנקרא "iPodHE Install.exe" אבל זו ההודעה שקיבלתי : למי יש נסיון עם ההודעה הזו , ומה אפשר לעשות ???

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  16. לא הממש קטנות,הרגילות...נראה לי שזה זה אם כן איזה אתם מכירים שיש לו נפח של 1GB ???

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  17. Started by Chymes,

משהו איכותי. בינתיים אין תקציב. אני רק רוצה לשמוע המלצות.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by GUNZ,

מאיפה אני מביא מערכת DVD עם מסך נישלף לא מפריע לי שיהיה סיני לא טחון. צריך גם עוד מסך תיקרה לאחור בגודל 10 אינץ. מישו יודע איפה יש במחיר טוב?

• 13 תגובות
    • 718 צפיות
  19. לא יודע מה קרה חיברתי את ה-IPOD ל-USB ולא קורה כלום ה-iTunes לא עולה אין לי אפשרות להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  20. 1. האם הורדתם מהאתר את השדרוג? 2. אם כן האם צרבתם על דיסק את האימג' ששוקל רק מגה? בהוראות כתוב לצרוב על דיסק ריק ללא multi session ולעשות לו finalize אני מפחד לעשות את השדרוג של CDRW שאלה לכולם למה צריך לבטל את ה multi session ולעשות finalize?

21. Started by T-Flash,

אהלן קניתי היום כרטיס טלוויזיה Pinnacle PCTV 110i ויש שם 3 כניסות: מצלמת וידיו אנולוגית, כבלים ווידיו... אני מחבר מצלמה אנולוגית ואיך אני מחבר קול?? מישהו יודע?? אין שם עוד כניסות...מוזר...

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  22. אני חייב לקנות מחר בבוקר לצורך הקלטת הרצאה אני בטוח שדנו בנושא זה בעבר ,אבל אני לא רואה שום טעם ליבדוק בדיונים קודמים ,משום שכול הזמן יוצאים דגמים חדשים והמחירים משתנים במהירות ,ומה שהיה נכון לאתמול ,אינו רלבנטי להיום. ככול הידוע לי כול המכשירים שיש להם מיקרופון מובנה ,מאפשרים במיקרה הטוב להקליט תיזכורות אישיות ,אולם לא ניתן להקליט באיכות טובה מרצה שנימצא מספר מטרים ממך ולכן על מנת לקבל תוצאות טובות ,הכרחי להישתמש במיקרופון חיצוני איכותי (רצוי כזה שיש בו הגברה פנימית בעזרת סוללה קטנה כמו שיש בשעוני יד). הקיצר אני מחפש נגן מקליט mp3 לשני צרכים: 1.להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני איכותי (מחייב כניסת mic in או line in) ורצוי גם אפשרות להקליט מהרדיו. חשוב שתהיה אפשרות לה…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  23. במידה ואני משתמש בוירטואל דאב לקידוד מחדש של סרט בעל סאונד דולבי, בשיטות הרגילות אני מפסיד בסופו של תהליך את הסראונד, ומקבל רק סטריאו... מה שמעניין אותי: א. האם ישנה בכלל אפשרות לשמור על הקול? חיפוש ברשת לא העלה דבר.. ב. אם כן, כיצד? (הסבר קצר או הפניה למדריך יתקבלו בשמחה) תודה, עידו.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by omer1789,

הווליום כל הזמן משתנה, נגיד אני שם אותו על 35, אחרי כמה דקות, הווליום נמנך, כאילו הוא על 25 כנ"ל נגיד 40, הוא כאילו ירד ל30. זה ממש מעצבן וכל הזמן משתנה, מה עושים? ולא זה לא בעיה באוזניות... תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  25. Started by idani1983,

אני נמצא בארה"ב ומחפש נגן עד 250 דולר אין העדפה מיוחדת תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.