עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום חברה , אני מתלבט בין ה CREATIVE CD MP3 M100 לבין ה IRIVER IMP-50 , איזה מהם עדיף ? (לקרייטיב יש שלט !)?. הסתכלתי והSPECS שלהם כמעט אותו דבר אבל ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח (שבהם אני קונה עוד 256 DDR RAM !). אז מה אתם אומרים ?(תגיבו מהר בבקשה).

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by Anxiety,

שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין להפוך אותו לHTPC, כדי לראות סרטים באיכות של 1920 על 1080. עכשיו הורדתי סרט אבל הוא כל הזמן ניתקע לי תקיעות מעצבנות. המפרט שלי הוא: q6600 4GB ram 500 GB 8800 gt לוח אם של- gigabit תודה לתומכים

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  3. שלום,האם אפשר לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב כדי לצפות בטלווזיה במחשב (דרך ה usb ) ? ניסיתי לחבר,המחשב זיהה חומרה חדשה אבל לא הצליח למצוא אותה תודה מראש ובהצלחה לליברפול !!!!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך המלצה לטלויזיה, השימוש העיקרי יהיה לצפות בסרטים\תוכניות מהמחשב יש לי כרטיס מסך http://www.bfgtech.com/bfgr88640gtseeoce.aspx BFG GeForce 8800 GTS 640MB Video Adapter) חשבתי על SAMSUNG סידרה 6 40 אינץ' אך כל המלצה אחרת תתקבל בברכה.... אני מחפש משהו איכותי שגם עוד שנה שנתיים יהיה סבבה, יש לי YES מבחינת כבלים ללא ערוצי HD. בנוסף הייתי רוצה לדעת איך ניתן יהיה לחבר את המחשב לטלויזיה DVI? מה לגבי הסאונד... המרחק הוא 7 מטר בערך איזה כבלים אני צריך? עוד שאלה למה בעצם עדיף לקנות LCD ולא פלזמה? תודה מראש לכל העונים ומצטער אם לא פירסמתי במקום הנכון.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by Imtheman,

יש לי רסיבר JVC RX5042 לאחרונה התחלתי לחקור אותו. אבל כל המאמצים לא הצלחתי להבנין מה עושה Midnight Mode ? מישהוא יודע ? מה אתם דעתכם על הריסבר הזה ??

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה שאיכשהו מה שאני שומע באוזניות מגיע גם למיקרופון שלי, כך שמי שאני מדבר איתו דרך המיקרופון שומע בעצם את מה שאני שומע. יש דרך לבטל את זה? אני משתמש ב- SB Audigy 2 ו- Senn HD 485 אם זה משנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. אני צריך עזרה במציאת פתרון לתליית האוזניות שלי (קשת גדולות) ליד המחשב.. מי שיש לו סטנד או משהו מקורי שקנה או הכין למטרה זו - שימליץ ו/או יצרף תמונה בבקשה... תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  8. בדקתי מקוריות.. והן מקוריות.. עכשיו.. הבנתי שצריך לעשות איזה BURN IN מהשו.. לא יודע.. כאילו להדליק אותן ושינגנו זמן מסויים.. אפשר הסבר? לכמה זמן? על איזה ווליום? זה משנה איזה מוזיקה? ויש להזיכר.. יש לי SANSA E250..

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  9. היי שמתי לב שכשאני משחק BF3 עם אוזניות הנשקים נשמעים לי ממש הרבה יותר איטיים מהרגיל נשק של 800RPM נשמע 600RPM בערך. הרמקול הם SOLO 6 והאוזניות סנהייזר HD202 . אותו דבר קורה כשאני מחבר את האוזניות מקדימה (מוגבר) ומאחורה (באותו החיבור של הרמקולים) . אני ממש לא מדמיין וההבדל מאוד מאוד בולט ללא ספק . שמעתי על דרייברים (של רמקולים) איטיים ומהירים . עד כמה שאני מבין זה מקסימום משנה את הצליל בקטע של יותר/פחות "באסי", אולי זה קשור גם פה אבל ? עם אוזניות לוגיטק G35 הסאונד נשמע כמו בסולו 6 מבחינת הקצב אש .

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by Yiii,

אהלן אני קונה מחשב חדש כנראה, בקרוב. יש לי התלבטות האם לקנות כרטיס קול "פשוט" של קריאייטיב. ( sound blaster 5.1 ) מה ההבדלים בין כרטיס קול מובנה לבין הכרטיס הנ"ל? אז נכון, האיכות של הסאונד... אבל עד היום עבדתי עם כרטיסי קול פשוטים והיה מאה אחוז. אפילו אפשרות למערכת סראונד יש בכרטיסי קול מובנים של היום.... אז האם שווה להשקיע 170 ש"ח בערך בשביל הכרטיס הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by erbrt,

אני מקווה שזה המקום לשאול... אני רוצה לקנות מכשיר DVD לטלויזיה בסלון (לא FHD ולא LCD ). בהתחלה רציתי לקנות את המכשיר הכי זול שאני מוצא, אבל אחרי קריאה מאד קצרה בזאפ ראיתי שהמכשירים הזולים ממש ממש גרעים ולא קוראים טוב DIVX, מקרטעים ועוד כל מיני בעיות. היתי מעוניין שהמכשיר יוכל לקרוא מDOK, אבל זה פחות קריטי... בנתיים היחידי שראיתי שיש לו ביקורות סבירות זה ה LG DV398. מה אתם אומרים? אשמח למכשיר שיעשה את העבודה ויהיה יותר זול ממנו. תודה. נ.ב - חשוב שיהיה חיבור 21 פינים

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by tzvi770,

אני מחפש לקנות אוזניות חדשות. הנוכחיות שלי הם בוז קשת ובמשך השנתיים האחרונות מאוד נהניתי איתם רק שבא לי להשתדרג (ד"א, אני צריך לקנות להם פדים חדשים, יש למישהו מושג אם הפדים של הדגם הנוכחי מתאימים גם לישן?) השימוש שלי הוא מוזיקה, סרטים ומשחקים. הז'אנר שלי במוזיקה הוא די רחב. אני לא שומע מוזיקה שחורה (למעט מתיסיהו) אני מאזין הרבה לרוק כמו "קוין", "סקורפיון" ו"בון ג'ובי" ומטאל עדין כמו "נייטוויש" או "אוונאסנס" אני לא מקשיב לטראנסים או דיסקו, אני כן מקשיב הרבה ל"פינק" ו"סאלין דיון" ודברים יותר שקטים כמו "דידו" ו"הולי ברוק" אני לא שומע כמעט מוזיקה קלאסית או ג'ז המקור שלי הוא מחשב נייד ואייפוד ננו הכרטיס קול שלי הוא - EAX Advanced HD 5.0 THX TruStudio.(אם הבנתי נכון) כדאי לי לש…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. אני מחפש אוזניות קטנות כאלה שנכנסות לאוזן (מצטער שאני לא יודע מה השם ה"מקצועי של סוג כזה) אני שומע בעיקר ראפ וטראנסים. תקציב-200 ש"ח. אם אפשר מהחנות הזאת: http://www.djshop.co.il/category/home_page היא נראית לי פשוט איכותית ועם הרבה מבחר... היא הכי טובה שמצאתי... אם יש לכם חנות אחרת רק תגידו. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  14. חיפשתי לא קצת רמקולים למחשב, אבל המחירים מאוד גבוהים יש כאלו שהם עוצמתיים ולא איכותיים, או איכותיים ולא עוצמתיים, וכאלה שהם גם וגם, אבל הם עולים יקר מדי. בקיצור, הגעתי למסקנה לפחות ככה אני חושב שעדיף וכדאי לי כבר לקנות מערכת סטריאו איכותית ועוצמתית אם כבר להשקיע, אז להשקיע את זה על משהו טוב. מצאתי את המערכת הזו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=593380 של פנסוניק דגם SCAK350 התקציב שלי הוא עד 1000 שקל, אם תמצאו מערכת / רמקולים יותר טובים ואיכותיים, אשמח לשמוע, וגם לשמוע דעות על המערכת הזו. תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by purple-hey,

שלום, מחפש המלצה לכרטיס קול שיתמוך בWIN7, תקציב 150-250, אפשר עוד צפונה אבל לא בהרבה. אשמח גם עם תהיה תמיכה בRED HAT. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם (אני מקווה שזה הפורום הנכון)! קיצר לא מזמן קניתי DVD של איזו להקה, והמוכר הדביל בחנות אמר לי שזה לא בדיוק DVD אלא מעין VCD, בדוד הזה יש גם טראקים של מוזיקה, וגם טראקים של ווידאו, עכשיו המוכר הדביל אמר שמערכת רגילה תקרא את הטראקים של האודיו, אבל בשביל הווידאו צריך DVD. כמובן שזה לא כדלקמן, ורק DVD בכלל יכול לקרוא את הדיסק הזה. עכשיו אני רוצה לשמוע את הדיסק הזה באוטו למשל. אז השאלה שלי היא איך אני עושה ריפ לשירים בDVD הזה, וקצת יותר מסובך, איך אני עושה ריפ לווידואים בDVD הזה. חשוב להדגיש שקניתי את הדיסק הזה, ואין פה שום ווארז ודברים לא חוקיים.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  17. Started by ishai82,

שלום לכולם.. יש לי סרט שאני רוצה להכניס לו כתובית לצמיתות בכדי שאוכל לראות את הסרט בdvd .. הדוידי תומך ב-divx.. אז השאלה שלי: איזו תוכנה עושה זאת? ומה יהיה גודל הסרט לאחר הכנסת הכתובית אם הסרט היה שוקל לפני זה 700 מ"ב? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by composite,

שלום. אני מעוניין בסט של 2.1. התפלגות השימוש היא בערך כזו: 60% משחקים, 40% מוזיקה. תקציב: לא יותר מ- 2000 ש"ח. כיוון שאני משחק הרבה הייתי משקיע בסראונד, אבל אין לי מקום בחדר להרבה רמקולים (אין לי איפה להציב אותם מאחור ומהצדדים, ולא רוצה כבלים רצים בחדר). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by nadav2605,

שלום לכולם, עוד שבועיים קרוב משפחה מגיע מארה"ב ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי את הH10 שאני אזמין מהאינטרנט לבית שלו. השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם להזמין אותו מארה"ב לגבי עברית וכל מני דברים דומים, מה הסידור לגבי אחריות בארץ וכו'. בתודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  21. השאלה בכותרת... הרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5636

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by Tal555,

נגיד אני קונה את אחד הנגנים החראות האלו של ה 1GB והוא באנגלית... יש מצב אני מתקין עליו עברית? ואני מתכוון לאלו הזולים..

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  23. החלטתי לרדת גם בתקציב אז ראיתי את המערכת סטריאו הזאת שהרמקולים שלה נראים ממש מפלצתיים עם מפרט די מרשים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=9357 או שהלוג'יטק Z5300: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37750 או שיש לכם משהו יותר טוב במחירים האלו...אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by J S Bach,

היי, אני זקוק לכ.קול בעל איכות סאונד בסטריאו גבוהה כמה שניתן למוסיקה קלאסית. הוא ישמש גם למשחקים אבל הדגש הוא בעיקר על מוסיקה. יהיה נחמד אם יהיו לו כל מיני אופציות שימושיות נוספות. **שאלה נוספת חשובה: במיקרה שאני קונה מגבר אוזניות של HEADAMP הנקרא PICO בעל שילוב של DAC/AMP האם איכות הDAC שלו תהיה ברמה של כ.קול איכותי, או שבכל זאת מומלץ שאני אקנה כ.קול גם לאור האופציות הנוספות?[br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 19:41:07 אשמח לקבל תשובה לשאלה שהעליתי

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  25. איך אני יכול לחבר רמקולים של מערכת למחשב

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.