עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי חברה, יש לי רמקולים עם חיבור דיגיטלי ושאני מנסה לשנות את החיבור בכרטיס קול מרמקול ליציאה דיגיטלית הוא לא נותן לי... ב XP זה עבד לי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  2. אוקיי אני מנסה לחבר את הLCD הנ"ל מחשב עם כבל VGA היה לי 7800GT שעבד לסירוגין בWINDOWS, בזמן הBOOT של המחשב זה תמיד רואים בLCD עד שזה הפסיק ורק היה אפשר לראות כאשר המחשב היה עושה BOOT וכאשר הWINDOWS עולה (XPSP3) מסך שחור. עכשיו פניתי לניופאן התמיכה שלהם אמרו שבגלל שאני רואה את הBOOT של המחשב בLCD זה לא בעיה בטלויזיה, פתחתי פנייה לNVIDIA הם אמרו לנסות 5 מליון גרסאות של דרייברים ניסיתי לא עזר אז ניסיתי שמתי ATI850 במקום הגעתי למצב שאני מנתק את הכבל של המסך מחשב אני רואה בLCD עד לפני שבועיים שזה גם הפסיק לעבוד, ניסיתי להחליף כבל VGA וניסיתי לשנות רזלוציה וMHZ ועוד כל מיני אופציות בדרייברים של הכרטיס מסף אני די מיואש, אם יש למשהו איזה עצה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  3. יש לי מערכת של itt 5.1 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=br5020s&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=HE החיבור של המערכת מצד אחד הוא http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20728 הזכר וצד שני 6 חיבורים לdvd איך אני יכול לחבר אותו למחשב והאם ישמוע 5.1 במחשב ???

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  4. איזה כרטיס יותר טוב.. Realtek ALC850 (הכרטיס המובנה בלוח DFI LANPARTY UT Ultra-D) או Creative Live! 5.1.... ועוד שאלה.... האם הכרטיס מסך מובנה מוריד את הביצועים של המעבד...עקב השימוש בו?... והאם בכרטיס קול בPCI הוא לא מוריד את הביצועים?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by Nemesis,

לאחר שכבר התייאשתי וחשבתי שהמשלוח הלך לאיבוד בביורוקרטיה הברזילאית המדהימה, קיבלתי היום את המשלוח. אני לא מבין למה לוקח למשהו שלושה וחצי שבועות להגיע מארה"ב לברזיל - אבל לא משנה. בכלאופן, בהתחלה קיללתי את האוזניות קללות נמרצות במשך כרבע שעה - עד שהבנתי שצריך לדחוף אותן ממש עמוק לתוך האוזן. קצת מוזר ולא נעים בהתחלה, אבל לאחר כמה דקות מתרגלים. תחושת השקט מדהימה. לא יאמן איזה צליל הקטנטנות האלו מפיקות. יש גם הטוענים שהבאס שהאוזניות מפיקות לא מספיק חזק/נמוך - אני לא מסכים כלל וכלל. אוזניות מפורטות שלא חסר להן בצורה מוחשית משום דבר. קנייה מצויינת למחירן - מומלץ בחום. עכשיו אם רק היה לי כרטיס קול נורמלי במחשב הנייד הארור הזה...

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by afikg,

קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. תקציב 350+-. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  7. אהלן לאחרונה צרבתי מספר סרטים על דיוידי בפורמט avi ושלחתי לחבר בארה"ב. משום מה קורא הדיוידי בארה"ב לא הצליח לקרוא את הדיוידי. האם ידוע למישהו על פורמט צריבה מסויים או דיסק של דיוידי מסויים אשר יתאים? בתודה מראש אורי

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by omri_ro,

חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון נוסף שיקול הציצוב הוא משני אבל עדיין... (מעדיף דגמים עם מסך LCD גדול יחסית ותאורה אחורית כחולה(כמו בRIO) עברתי על כמה דגמים כמו הRIO S10 והPANASONIC SVSD50 אבל רציתי לדעת אם יש דגמים נוספים שפספסתי תודה על שיתוף הפעולה :

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by orlupo,

מצאתי את זה בנטאקשן: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2045040 אתם חושבים שאפשר אולי להשיג משהו יותר טוב בחו"ל או בארץ? כי נכנסתי לאתר של: http://www.elcorteingles.es (חנות מוצרי חשמל בספרד) והמחירים שם נורא יקרים מינימום 100 יורו למוצר דומה... בתודה מראש orlupo

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by tryf,

שלום לכולם. בקרוב אני עובר דירה לדירה חדשה. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה דקה (יש לי CRT 29 של טושיבה) , מגבר ורמקולים. רציתי לבקש עזרה עם רכישת המגבר והרמקולים. יש כל כך הרבה מבחר שאני דיי אבוד. התקציב הוא 4500 ש"ח סה"כ. למגבר יתחברו: 1. DVD 2. yes max HD 3. מתישהו ארצה לרכוש גם סטרימר. 4. רמקולים בסראונד. 5. פלזמה דקה לא 3D. רוב השימוש יהיה צפייה בסרטים וסדרות. אולי קצת מוזיקה. מישהו יכול להמליץ על רסיבר וסט רמקולים? אשמח גם לקבל הסבר על התכונות החשובות של רסיבר בימים אלה ...... DLNA ???? וכאלה אני בטוח שעוד אנשים ייהנו מההסבר :-). תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לאוזניות, עד 100 ש"ח, למוזיקה ומשחקים. אם אפשר אני רוצה שיהיה אפשר לקנות אותם באזור הרצליה. תודה לעוזרים! אלון

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  12. יש לי בעיה בחיבורים קניתי כבל שיש בו גם אודיו וגם וידיאו וחיברתי הכל יפה אם יציאות פינים ובננה ניכנס והכל יש לי תמונה אבל אין לי קול ואני לא יודע למה ויש הכבל הז אם אודיו משולב בבקשה תעזרו לי אני לא מצליח לשמוע וחיברתי לפי הסדר !!!!!! נ.ב יש לי חבר שאמר שאני צריך ליקנות באיזה חנות חשמל כבל של אודיו ולקנות מתאם לכרטיס קול שלי. למה יש לי כרטיס קול מובנה ואז לחבר לטלויזיה וזה יעבוד אתם חושבים שזה זה תודה לתמיכההה :yelclap:

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  13. שלום חברה , אני מתלבט בין ה CREATIVE CD MP3 M100 לבין ה IRIVER IMP-50 , איזה מהם עדיף ? (לקרייטיב יש שלט !)?. הסתכלתי והSPECS שלהם כמעט אותו דבר אבל ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח (שבהם אני קונה עוד 256 DDR RAM !). אז מה אתם אומרים ?(תגיבו מהר בבקשה).

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. אני מחפש רמקולים טובים למחשב שישפרו לי את המשחקים שאני משחק בהם ושיכניסו אותי אל אוירה של המשחק התקציב שלהם הוא 500-200 עם זה עוזר ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% - משחקים 25% - סרטים 25% - מוזיקה תודה למי שעוזר באמת מגיע לו כפיים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  15. ברשותי כרגע שני רמקולים 90% אבק, חצי מתפוררים, שאחד כבר מתפקד רק כשמתחשק לו, או לפי ההתרעות בצפון.. עוד לא עליתי על הסיבה האמיתית.. השימושים שלי במחשב הם 50% גלישה+מוזיקה, 30% סרטים/סדרות, 20% משחקים, ו10% שאר ירקות. התקציב שלי הוא בסימן של 'להוציא כמה שפחות ולקבל כמר שיותר' משמע אני מחפש משהו משתלם לתקציב - 450 גג גג חנוק. עלו לי בראש שני מוצרים - 1. X-530 מבית לוג'יטק, מערכת 5.1 בין הזולות והמשתלמות שיש. 2. CREATURE 2.1 מבין JBL, עיצוב ופיצרים יחד עם איכות. מה עדיף מבין השניים? או שבכלל ישנם רמקולים ששמים את שניהם בכיס?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by Slash87,

יש לי את ה 518 כבר איזה 9 חודשים בערך ואני הייתי ממש מאוכזב מהם. באס רועד וצלילים גבוהים צורמים... לפני בערך שבוע אפילו מישהו פנה אליי בפרטי ושאל אותי אם אני רוצה למכור. כמעט ומכרתי לו אותם. ואז אנטולי ושי אמרו לי שכדאי לי לנסות קודם לשים סטיק טאק בתיבות תהודה שלהם. עשיתי את זה לפני כמה שעות, פשוט קניתי אזניות חדשות ב 10 שקלים... אזניות מדהימות יחסית למחיר הכולל <410 שקל>. הבאס מעודן, הצלילים הגבוהים השתפרו בהמון... אין ספק שאני כבר יכול להשוות אותם לאזניות ברמת תג מחיר הרבה יותר גבוהה. המון המון תודה לאנטולי ושי ואני ממליץ לכל בעל זוג אזניות כאלה לעשות את זה!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by ofek7,

אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר לשימוש של סרטים, משחקים ומוזיקה. התקציב הוא עד 700 ש"ח אבל אני לא יודע איך הולך השוק אז סתם זרקתי מספר. תודה.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by motorishta,

צהריים טובים לפני כשבוע התחדשתי במסך מחשב lcd samsung t260 24 אינץ'. הבעיה היא שאין לו שיש לו רק כניסות של hd, dvi ו-rgb. חבר שלי הביא לי מתאם שמצג אחד יש חיבור של RGB ומהצד השני SVIDEO ובננה צהובה. נסיתי לחבר את הממיר למסך עם המתאם ולא הצלחתי. מבקשר עזרה בנושא. תודה רבה

19. Started by chap123,

קודם כל לכל העוזרים הטווח הוא לא רציני בכלל והוא נע עד ה -350 ש"ח... ולא שקל יותר השאלה לאיזה רמקולים בטווח הזה יש הספק טוב ואמינות ??? תודה מראש לעוזרים הרמקולים מיועדים בעיקר למוזיקה כי זה בערך הדבר היחיד שאני עושה על המחשב.... ואני לא נוגע בו הרבה

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by dorish,

המלצה לסאב למערכת קולנוע ביתי ב 1000 עד 2500 שקל אני חושב ללכת על ה בוס בעד ונגד ועוד המלצאות תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  21. אחרי החיבור ראו את התצוגת מחשב בתוך רבוע באמצע המסך. ניסיתי לסדר את זה על-ידי שינוי הרזולוציה במצב צג טלוויזיה בלבד אבל שהכנסתי את השינוי (1680X1024) המסך התחיל להבהב בשחור בלי הפסקה וגם אחרי ניתוק האיכות ירדה פלאים בYES . הטלוויזיה היא 42 LCD . איך אני יכול לסדר את זה ולבטל את השינוי (כי עכשיו שאני נכנס זה רק מהבהב ואין לי אפשרות לשנות ). תודה לעוזרים (מצטער אם זה לא פורום נכון התלבטתי אם פורום ניידים)

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. שלום... אני מחפש כרטיס קול שיהיה טוב למוסיקה, וגם שתהיה לו יציאת SPDIF שאני יוכל יחבר ישירות למגבר ולהנות מסאונד בסרטים.. התקציב שלי הוא כ300 ש"ח אני יוכל אולי להתאמץ עד 500 אבל רק אם יהיה שווה והביצועים יצדיקו את ההפרש.. תודה לכל העוזר

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by omr,

קניתי לא מזמן את האוזניות Reference 220וJBL, ועשיתי להם burn והתחלתי לשמוע בהם... הבעיה היחידה בהם זה שהווליום ממש נמוך... יש אפשרות להגביר את הווליום של האוזניות איכשהו? כי הווליום באמת נמוך... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  24. אהלן, האם אוכל למצוא סט של חמישה רמקולים לקולנוע ביתי לחדר קטן שהטלוויזיה באמצע החדר. החדר 4 על 2. האם אוכל למצוא משהו סביב המחיר? חשבתי על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=1598

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by shaikap,

האם קיים כרטיס כזה שגם יודע לשדר מהמחשב לטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים