עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני קניתי G51 של LOGITECH לפני חצי שנה ואחרי כמה חודשים התחיל רעש לוואי באחד הרמקולים אז נתתי אותם לתיקון כי הייתה לי אחריות, אמרו לי שתוך שבועיים יחזירו לי אותם מתוקנים או שישלחו חדש ועדיין לא קיבלתי אותם לאחר חודשיים וחצי!!! הם אומרים שהם לא יוכלו להחזיר אותם כי חסר במלאי הארצי ושהם לא יכולים להזמין אז הם יתנו לי זיכוי, עכשיו אני קניתי את הרמקולים כשהם עלו 920 שקל ועכשיו הם עולים 1096 באותה החנות -ככה שאני לא יכול בכל מקרה עם הזיכוי לקנות אותם שוב אז אני צריך רמקולים בסביבות ה1000 ש"ח מהחנות PcCenter www.pccenter.co.il. יש לי תמיכה בעד 5.1 ערוצים בכרטיס הקול. אני ראיתי מהמלצות שונות בזאפ ומבחינת האיכות והמחיר הכי משתלם לי לקנות LOGITECH Z-2300, אם למישהו יש ה…

2. Started by tsahiii,

יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום, אני מחפש אוזיות in ear ל- H10 שלי... חשוב שיהיו עם אטימה. התקציב הוא 300 ש"ח. חשבתי על ה- CX300, מה דעתכם עליהם? האם אני ארגיש הבדל ניכר בהשוואה ל- MX400 שבאו עם הנגן?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. איך אני יכול לחבר רמקולים של מערכת למחשב

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. Started by Guy950,

יש לי רמקולים 2.1 של סוני שנקנו מאופיס דיפו לפני כשנתיים ואולי יותר, ואין עליהם אחריות (לא שאני מוצא). הרמקולים הולכים ככה, יש את הרמקול הראשי ולו 2 יציאות רגילות ל2 הרמקולים האחרים, ובתקופה האחרונה שמתי לב שהרמקולים יותר ויותר חלשים אז כשמשחקים עם החיבורים מבחינת חוטים ומבחינת חיבורים אז השמיעה משתנה לחזק יותר או לחלש יותר. עכשיו זה במצב שזה תמיד חלש ואני פשוט צריך להגביר יותר את הרמקולים. אני לא רוצה להגביר אותם קבוע כי אז אני מתרגל לווליום הגבוה יותר מדי. מה אתם מציעים לי לעשות? להחליף את הרמקולים או פשוט להמשיך לשחק עם החיבורים? אם אתם חושבים שצריך להחליף אז אני אשמח להמלצות לרמקולים 2.1 עד 200-300 ש"ח מבאג או כל חנות. הרמקולים שלי עלו 600 ש"ח והם התקלקלו אז לא מוצא ט…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by ggg123,

אני מחפש לקנות רמקולים 2.1. כפי שאמרתי בכותרת התקציב עד 400 ש"ח בערך. חשוב מאוד העיצוב של הרמקולים, וכמובן איכות האודיו. השימושים רוב הזמן מוזיקה, קצת סרטים ומשחקים. חשבתי על JBL Creature II שעולה בסביבות 370 ש"ח, אבל הבנתי שמדובר בדגם די מיושן. יש עוד אופציות?

7. Started by MATOK,

יש לי את הרמקולים ALTEC LANSING XA 2021 ואין להם שלט בורר ווליום כמו לכל רמקולים נורמליים. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף להם שלט בורר ווליום,יש חיה כזאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by amiros,

יש לי dvd pioneer HTZ 161 איך אני רואה בו עם תרגום עברי ולא עם התרגום ג'יבריש ???

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן שמעתי לא מזמן בבית צפר שלי שהולך לצאת עידכון סרטים לנגן שלי H340 אבל אמרתי שזה טיפה הזוי..... אתמול החלטתי לבדוק את העניין ולשוטט באתר של ארקדיה ובאתר הרשמי של אירבר בארקדיה היה תראד בפורום שגם אומר את זה... אז הלכתי לאתר הרשמי וראיתי בפורום שם את התראד הזה http://iriver.com/community/discussion_list.asp?pre_idx=17213&top_title=User%20Forum&list_page=1&mode=Total&strque=&field=1&p_name=&p_group= האם זה מקום אמין לפי דעתכם? לפי התראד זה אמור לצאת מחר! :) אם זה יצא אני לא אתפלא אם זה יהיה על איזה 15FPS אבל עדיין - זה סרטים!!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. המחשב שלי מחובר למגבר ומהמגבר יוצאים חמישה רמקולים, שניים גדולים מרכזיים, שני סראונד וסנטר, כמובן שכרגע אני שומע רק בשניים, הכרטיס קול שלי הינו BUILDIN בלוח, בראשותי לוח של GIGABYTE GA-P35-DS3L, האם יש פתרון אחר מאשר כבל אופטי, אולי למשל חיבור RCA רגיל או כל דבר אחר ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by orlupo,

מצאתי את זה בנטאקשן: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2045040 אתם חושבים שאפשר אולי להשיג משהו יותר טוב בחו"ל או בארץ? כי נכנסתי לאתר של: http://www.elcorteingles.es (חנות מוצרי חשמל בספרד) והמחירים שם נורא יקרים מינימום 100 יורו למוצר דומה... בתודה מראש orlupo

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. יש לי לוח אם EPOX 8KDAJ שתומך ב8 ערוצים עם יציאה דיגיטלית COAX שנקראת גם SPDIF. עד עכשיו היו לי המון בעיות להפעיל אותה ועכשיו סוף סוף הצלחתי לשמוע משהו דרכה , אבל רק דיסק DVD דרך תוכנת POWERDVD. ניסיתי לשמוע סרט שהורדתי (DVDRIP) ולא שומעים כלום (גם לא סטראו) . יש למישהו מושג / ניסיון עם הלוח הזה וכרטיס קול ? (REALTEK AC97). תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד 100 שקל אז אין בעיה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by Anxiety,

שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין להפוך אותו לHTPC, כדי לראות סרטים באיכות של 1920 על 1080. עכשיו הורדתי סרט אבל הוא כל הזמן ניתקע לי תקיעות מעצבנות. המפרט שלי הוא: q6600 4GB ram 500 GB 8800 gt לוח אם של- gigabit תודה לתומכים

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by deso,

היי אני מקווה שאני במקום הנכון.. אני הולך לחבר ממיר נוסף בבית, רציתי לדעת אם אני זקוק לחיבורים מיוחדים בקיר או לטלוויזיה, כי אני בדקתי את הממיר ויש שמה כל מיני חיבורים לטלוויזיה ולקיר וזה מבלבל... תודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by erezalster,

שלום אילתרתי לי בשעה טובה מחשב שישמש אותי כMedia Center . כרגע אין לי עדיין מערכת קולנוע בייתי לכן אני חייב לחבר את הAUDIO של המחשב לטלוויזיה. שמתי לב שהכרטיס קול שלי (מובנה בלוח אם) יש 6 כניסות כמו של אוזניות. האם אחת מהן היא יציאה דיגיטלית? כיצד ניתן לחבר אותן לטלווזיה או אפילו למערכת קולנוע בייתית אני בעתיד אקנה. הטלוויזיה שלי תומכת בכניסה קוקסיאלית. תודה רבה ארז

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  17. בדקתי מקוריות.. והן מקוריות.. עכשיו.. הבנתי שצריך לעשות איזה BURN IN מהשו.. לא יודע.. כאילו להדליק אותן ושינגנו זמן מסויים.. אפשר הסבר? לכמה זמן? על איזה ווליום? זה משנה איזה מוזיקה? ויש להזיכר.. יש לי SANSA E250..

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by spirit,

אם להיות יותר ספציפי,יש גרסאות25,26 לכרטיס הנדון ולפי מה שנאמר לי,הראשון תומך בויסטה והשני לא-האם נכון הדבר? תודה!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by UCAM,

חברים יקרים, אניחדש בפורום ולכן אינני בקיא בהלכות הרוח השוטפות.... יש לי חדר קולנוע עם מקרן SONY FULL HD ובימקום DVD BLURAY אני רוצה להכניס מחשב אשר יתמוך גם בפורמט זה. יש למישהו המלצות טובות על מחשבים טובים (מבלי לקרוע את הכיס) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס קול בתקציב בסיסי של בערך 200 ש"ח. הוא נועד לגיימינג (צריך תמיכה של 5.1, למרות שאני די בטוח שמיותר לציין את זה), ולמוסיקה דרך AD700 והרמקולים שלי. אסור שהוא יהיה של reltek, בגלל שהכרטיס הנוכחי עושה לי בעיות במשחק battlefield bad company 2. במידה ותוספת של כ 100-150 ש"ח לתקציב ישפרו את איכות הסאונד, אני אהיה מוכן לשלם.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by walla,

אני רוצה לצרוב שירים לא בmp3 ברגיל-wmv ויש לי דיסקמן שקורא אמ פי 3 וגם רגילים. כשאני שמה שירים של אמ פי 3 אפשר לראות איך קוראים לשיר שאני שומעת... הבעיה שאם אני שמה דיסק של wmv אני לא יודעת אם יהיה כתוב את השם של השיר כמו באמפי3 תודה רבה אני צריכה תתשובה דחוף. ואם למישהו יש ניסיון אז עדיף

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. היי לכולם! רציתי לדעת האים ADA890 באמת שווים את ההשקעה של 1800 ש"ח וייתנו את חווית הסאונד האולטימטיבית למחשב כי אני מתחנן לקנות אותם ממש בשבועות אלו! ואייזה כרטיס קול הכי טוב יכנס בתקציב של 530 ש"ח ויתן את התמורה הכי טובה למחיר?!?. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  23. מחפש אוזניות לגיימינג, ומוזיקה, חשבתי על הסיבריה V2.. מה דעתכם?? האם יש הצעות טובות יותר בתקציב הנ"ל?? יש אפשרות להזמין מארה"ב כך שיצא פחות מ-100$ כולל משלוח??

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by Future,

http://www.x-net.co.il/Product.asp?Pid=DGY256&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=52# עוד דבר זה הנגן הזה http://www.revi-tel.com/he/products.asp?id=75&cat=48 לא כתוב עליו הרבה מה אתם חשובים עליו משיהו מכיר אותו? אם לא מישהו מכיר משהו במחיר הזה שאני כיול לקנות? 256 מגה? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by Zippy,

שלום, מקריאה קצרה ברשת הבנתי שקידוד בפורמט MP3 פוגם באיכות באופן יחסי, ואפילו באופן שניתן להרגיש. אבל גם קראתי שלגבי מוסיקה שיש טווח צלילים רחב ועשיר מאוד אכן יש פגיעה, אבל שלגבי קובץ אודיו של דיבור בלבד זה סיפור אחר. השאלה היא האם גם בקובץ אודיו של דיבור בלבד (שיעור) יש פגיעה ע"י קידוד בפורמט MP3 (בקצב של 192K) או שלא? אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים