אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני ממליץ על האלבום הזה בחום. 30 דקות של סופת גשמים וברקים בסראונד, כל מה שצריך זה לעצום עיניים ולהתמכר לחוויה, פשוט מסחרר. אני מחפש עוד קטעים כאלו, אך חיפוש בגוגל הפנה אותי רק להורדות, בלי עמוד וויקי.. בלי אפשרות לקניה, שום דבר... איפה אפשר להשיג עוד קטעים כאלו? (שמות) תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי את הסמסונג 32A450 שחיברתי למחשב עם כבל VGA-VGA+מתאם VGA-DVI. בסמסונג הכבל מחובר לכניסת PC. מכיוון שיש לי במחשב יציאת DVI ובסמסונג כניסת HDMI לא הבנתי למה צריך להמיר את האותות לאנלוגים בדרך (וכנראה לאבד איכות) אז קניתי כבל DVI-HDMI. הבעיה שכשניסיתי לחבר את המחשב אני רואה שחור במסך ומופיע חלון שאומר שזה לא נתמך. האם מישהו יודע האם אפשר בכלל לחבר את המחשב למסך בצורה הזאת, ואם כן איך לסדר את העניין?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כרטיס מסוגCreative AudioPCI (ES1371,ES1373)(WDM) התקנתי ומחקתי והתקנתי ומחקתי לפחות שני סוגי דרייברים שהם היחידים שמצאתי לכרטיס הזה ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה אחרי שאני מפעיל סאונד מסוג של שהוא הסאונד נתקע ועושה רעש נוראי כאילו מישהו דופק עם פטיש על מסמר וזה לא מפסיק ללפחות 5 דקות ואז זה נפסק ואין סאונד כדי שיהיה סאונד צריך למחוק ולהתקין את הדרייברים מחדש וגם אז לפעמים זה נותן שגיאה של כאילו אין לי כרטיס זכרון
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 ואני מתלבת בין Microlab X-13 לZ4 מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי גרמופון(פטיפון) של פיליפס ואני צריך למצוא להם מתאם ליציאת רמקולים.. יש יציאת רמקולים מוזרה של כמו שתי חורים מלבניים. צריכים תמונה? או שתוכלו להמליץ לי על מקום שאני יוכל להשיג בו כזה מתאם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מדגם:nvidia geforce 8400m gs בעל יציאת VGA בלבד ואני מעוניין לחבר אותה לטלויזיה שלי מדגם פיליפס 8404 אך יש לי בעיה כרגע שאחרי שהצלחתי להגדיר ולחבר את המסך למחשב התמונה במסך כל הזמן מרצדת. תדר הריענון הוא אכן על 60 הרץ כמתבקש אך בכל זאת המסך עדיין מרצד, הרזולוציה שהמחשב מכוון הוא 1920*1080 ! זה גם לאחר שניסיתי את כל הרזולוציות שרשומות שנתמכות ע"י הטלויזיה ! אשמח לעזרה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי! אני מתלבט בין Grundig ל Bayere. Grundig - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=21334 Bayere - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=375826 איכות גרמנית זה ברור. הGrundig די ממוצעת, לא שטוחה, אבל יש לה כניסות Composite וS-Video. הBayere מגיעה עם מסך של Samsung או Toshiba, ויציאת AV בלבד (לפחות ככה כתוב בזאפ), אבל היא שטוחה. אז מה עדיף, בהנחה ששתיהן באותו המחיר? (הן לא, אבל לא משנה) תודה, שי.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום,האם אפשר לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב כדי לצפות בטלווזיה במחשב (דרך ה usb ) ? ניסיתי לחבר,המחשב זיהה חומרה חדשה אבל לא הצליח למצוא אותה תודה מראש ובהצלחה לליברפול !!!!
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כשאני מדבר קרוב למקרופון העוצמה ששומעים אותי יורדת איך אני מסדר את זה שזה לא ירד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מחפש את הנגן שתומך בהכי הרבה פורמטים, יש לי אייריבר 120 כה שכל שאר הדברים לא ממש חשובים. ניתן לצאת בהנחה והנגן ישמש רוב הזמן רק לסרטים. מסך על הנגן כמעט ולא חשוב יציאה לטלוויזיה-מאד מאד חשוב. גודל-לא חשוב מחיר-חשוב מאד כמובן. בינתיים ראיתי את הניורוס 442, שיש לי קצת בעיה עם הפורמטים שבהם הוא תומך, כנ"ל ארקוס 402. ראיתי את הקריאייטיב וויזן (וויזן M) והבעיה שלי איתם זה כל העניין של מעבר דרך תכנה אני מעדיף UMS. ראיתי מכשיר שנראה דיי גנרי שעונה לשם iamm DRT-25, אין לו מסך, הוא זול מאד ותומך בהרבה פורמטים. גם זול מאד ועם הארד דיסק מתחלף... ויש את ה A2 שהוא הכי יקר אבל כנראה הכי טוב... אפשר תגובות? הצעות וכו?? אגב אני קונה מארה"ב...
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות אחת? שלי מספיקה ל-8 שעות וזה עוד בלחץ... עם אני לא טועה שלי זה 680MHZ [הנגן לא איתי עכשיו.]
-
לאחרונה השכנים מתלוננים אז החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב שלי הוא עד 400 שקל האוזניות שאני שוקל הן הבאות sennheiser HD 212 Pro Koss PortaPro Sennheiser eh350 מהי האיכותית מביניהן? ואם יש לכם המלצה על אוזניות אחרות אשמח לשקול בתודה, yossi126
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הגיעו לידי אוזניות חולות מאוד.... אני בתור אודיופיל לא יכול לראות אותן סובלות ככה... ---- אז ככה... לאוזניות נתלש הפלאג... האוזניות באות עם חוט אחד בלבד... כלומר הן סטראו אבל עם חוט אחד... החוט של האוזנייה הימנית עובר דרך הקשת ומתחבר לחוט של האוזניה השמאלית... אני רואה כרגע שלוש חוטים שיוצאים מ החוט המכזי... BLUE RED GOLD --- הקרבתי את האוזניות שלי שבאו עם ה C100 שהן גם בעלי חוט אחד לשתי האוזניות. אבל לחוט הזה יש 4 חוטים קטנים בפנים. BLUE RED GREEN GOLD --- אז עכשב לאן אני מחבר את החוטים ואיך.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני איזה חודש ככה.. באתי לעדכן את האייפוד כהרגלי ופתאום באמצא העידכון נתקע האייטיונס והאייפוד נכנס למצב שהוא לא מסכים להתנתק וככה ברוב טיפשוטי ניתקתי אותו כמה פעמים ובסוף אין לי מושג אפילו איך הצלחתי לעדכן את רוב השירים על המכשיר.. מאז לא היו לי איזה עידכונים של מוזיקה והיום באתי לעדכן שוב שירים חדשים, כבר על ההתחלה האייפוד הראה איזה הודעה שהוא לא מסכים לעדכן ניתקתי אותו הפעם בדרך הבטוחה חיברתי ואז הוא התחיל לעדכן ונפסק באמצע.. שוב פעם ניתקתי וככה זה חזר על עצמו עד שבסוף הוא לא הסכים בכלל להתנתק והוא כבר הרבה זמן מצפצץ ועושה רעשים מוזרים מההארד-דיסק והוא מראה על המסך את ההודעה לא לנתק... אם זה משנה משהו האייפוד הזה כבר בן 3.... והוא 3G... אז זהו אין יותר מה לעש…
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# =] קניתי אותה ב4600 ש"ח מה דעתכם על הטלוויזיה? חשוב להזכיר שהיא מאתימה בדיוק לתקציב
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי LCD ואני רוצה לחבר אותה למחשב עכשיו יש לי כבל VGA לתמונה השאלה שלי איך אני מעביר קול מהמחשב לטלויזיה כי VGA זה רק תמונה...
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כרטיס קול איכותי תקציב עד 450 + - איזה כרטיס כידי לי לקחת מאלו בKSP ומה ההבדל בינייהם ? כי אני רוצה לנצל מקסימום T6060? מהרמוקלים אז שווה לקחת X-Fi XtremeAudio או X-Fi XtremeGamer או עדיף להתפשר על Audigy SE 7.1 מיועד לסרטים ומשחקים (רוצה ממש להרגיש את המשחק\סרט בחדר) +איפו צריך לשים תסבוופר בחדר בכידי לשפר את הצליל ??? (שמעתי זה בפינת החדר)[br]פורסם בתאריך: 14.09.2007 בשעה 11:51:48 מבינים?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות כזה לזן שלי, בהיעדר נגן קלטות או כניסת אודיו במערכת באוטו. האם כדאי להשקיע בזה כמה עשרות שקלים או שיש פתרון אחר איכותי יותר שאני לא מכיר?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה IAUDIO X5 חשוב לי להיות בטוח שניתן באמת לגרור תיקיות לנגן ושלא צריך להעביר אותם דרך תוכנה או משהו. האם זה אומר שאני יכול פשוט להעביר את התיקיה "מוסיקה" ישר מהמחשב לנגן ושהתצוגה בנגן תהיה כמו במחשב?
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות עם מירופון איכותיות ב150 שקל.. רציתי לדעת מה יורת טוב: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2968 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5916 והאם אלה שוות את הכסף: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2970
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי היום בשעה טובה מסך LCD טושיבה 32 אינץ' עוד לא בדקתי לעומק את המכשיר אבל ישר בהתחלה חיברתי אותו אל המחשב והכל עבד יפה עד ש... הפעלתי מחדש את המחשב והמחשב לא זיהה יותר את המסך איך פותרים את זה ?!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
בדקתי מקוריות.. והן מקוריות.. עכשיו.. הבנתי שצריך לעשות איזה BURN IN מהשו.. לא יודע.. כאילו להדליק אותן ושינגנו זמן מסויים.. אפשר הסבר? לכמה זמן? על איזה ווליום? זה משנה איזה מוזיקה? ויש להזיכר.. יש לי SANSA E250..
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי h340 שלחתי אותו לתיקון כבר יותר מחודש ועוד לא קיבלתי אותו ואני לא יודע מה לעשות אולי תעזרו לי אולי יש איזה טלפון לתלונות ציבור או משהו כזה בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מוגזם
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן MP3 כלשהו שיתאים לצרכים שלי: * השימוש העיקרי שלו הוא שמיעת מוסיקה באוטובוס. * חשוב מאוד שהסוללה לא תגמר לי באמצע היום. * אני לא ממש בטוח כמה שירים אני אכניס בו, אבל ככל הנראה כ-5GB. * רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפורמטים חדשים, כמו OGG (למרות שאני לא ממש משתמש בהם). * וידאו לא ממש חשוב לי. * איכות סאונד טובה, חזקה ועם באסים טובים - הבנתם אותי.. * תפעול נוח ולא מסובך מדי. התקציב הוא כ-1000 עד 1300 ש"ח, תמליצו גם על אוזניות תואמות שיתנו שיפור משמעותי.
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-