אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! הורדתי דריברים חדשים של סאונד למחשב ואחרי שהתקנתי אותם נתקלתי באיקון חדש בסרגל הכלים שהוביל אותי לתוכנה NVMIXER (של NVIDIA). ואז שהתקנתי אותו שמתי לב שיש איזה זימזום מוזר כשאני שם שירים... אז נכנסתי לתוכנה ובין כול האפשרויות ראיתי אקולייזר...ועכשיו אין לי מושג איזה הגדרות לשים וריתי בצד כול מיני התאמות ועשיתי ללא שינוי..עכשיו הזימזום נעלם אבל איכות השמיעה נחותה מלפני ההתקנה....הייתי רוצה שמישהו שמבין יגיד לי איזה הגדרות לשים בבקשה... גם מצאתי בין כול ההגדרות משהוא בקשר לסביבה ואין לי מושג מזה זה עושה...חוץ משכשאני משנה שם משהוא זה יוצר הד או שמהוא כזה... אני מצרף תמונות שמראות מה אפשר לשנות ובבקשה שימשהו יעזור לי. יש לי רמקולים APT3 של ALTEC LANSING. תודה מראש לעוזר…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא הייתי בבית שבועיים בגלל המצב שבחיפה, ובמשך זמן זה המחשב היה כבוי. כשחזרתי ליום גיליתי שהערוץ הימיני באודיו אינו עובד כלל, וזה בא לידי ביטוי במערכת סטריאו המחוברת למחשב ומשמשת כרמקולים ובאוזניות המחוברות למחשב הן דרך המערכת והן דרך הפאנל הקידמי של המחשב. כשאני משחק עם הפין של האוזניות או עם הכבל שמחבר את הסטריאו למחשב בתוך החיבור אני שומע לפעמים בערוץ הימיני או בשניהם, אם כי בעוצמה נמוכה מהרגיל. יתכן כי נגרם נזק לכרטיס קול שמחשב בזמן שלא היית בבית, למרות שהמחשב מחובר לאל פסק ומגן מתחים? תודה ולילה שקט.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי להתייעץ לגבי רמקולים 5.1 (יותר למשחקים וסרטים) אני יודע שיש ביקורות טובות על ה X530 השאלה שלי מתי אמורים להגיע לארץ ה X540 ואם יש מצב שהם יעלו בסביבות ה500 שקל ? ואם בכלל יהיה הבדל משמעותי מה X530 או ללכת על הX530<?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מי שיבוא מוזמן אח"כ להאזנה אצלי בבית :jump:
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בסדר, אז אחותי החכמה קרעה את חוט האוזניות של הדסקמן שלה, אוזניות שהיו יקרות :-\. בכל מקרה, אבא שלי הולך להזמין לה מחר מהחנות אוזניות חדשות. איזה מבין אלה עדיף (יש נתונים באתר על כל אוזנייה): http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^2359,'normal_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^2592,'normal_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^3205,'normal_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^3249,'group_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^3250,'normal_sales')
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי את הסמסונג 32A450 שחיברתי למחשב עם כבל VGA-VGA+מתאם VGA-DVI. בסמסונג הכבל מחובר לכניסת PC. מכיוון שיש לי במחשב יציאת DVI ובסמסונג כניסת HDMI לא הבנתי למה צריך להמיר את האותות לאנלוגים בדרך (וכנראה לאבד איכות) אז קניתי כבל DVI-HDMI. הבעיה שכשניסיתי לחבר את המחשב אני רואה שחור במסך ומופיע חלון שאומר שזה לא נתמך. האם מישהו יודע האם אפשר בכלל לחבר את המחשב למסך בצורה הזאת, ואם כן איך לסדר את העניין?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני מספר ימים רמקולים של Logitech מדגם Z5300 ואיתו כרטיס קול פשוט של Creative Live 5.1. כאשר אני בודק עם כל רמקול משמיע את הצליל הנכון דרך ההגדרות של הכרטיס קול הכל תקין וכל רמקול מדייק. כאשר אני רואה סרטים ה- Center כלל לא משמיע קול , כל הרמקולים האחרים משמיים אותו שליל.. לא ברור לי יש לי את הסרט מוצאים את נמו ושם יש THX Optimizer ויש בדיקה בדיוק כמו שיש לכרטיס קול, ושם הרמקולים לא עובדים בדיוק כמו שהם צריכים, מישהו יכול להסביר את זה? אולי יש Dvd player מסויק שהוא 5.1? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
טוב אני מעוניין ליקנות את הDVD הזה כי לפי מה שהבנתי הוא הכי טוב צריך רק ליצרוב את הכתובוית עם הסרק ולא להדביק יש לו את כל הקודקים הכי חדשים וכ'ו אז רציתי לדעת אם זה נכון אני צריך חוות דעת איך הוא ואיך מעדכנים אותו תודה?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי TOSHIBA 26WL66 HARMAN KARDON AVR130 מחפש DVD איכותי עם כניסות שיתאימו לLCD ולרסיבר על מנת להנות מצפייה אולטימטיבית
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
דוד שלי טס שבוע הבא לסינגפור ואני רוצה שהוא יביא לי את iRiver IHP-120 כמה זה אמור לעלות שם?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי LCD ואני רוצה לחבר אותה למחשב עכשיו יש לי כבל VGA לתמונה השאלה שלי איך אני מעביר קול מהמחשב לטלויזיה כי VGA זה רק תמונה...
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, די פשוט... אני עובד הרבה עם דברים שקשורים לסאונד, בעיקר עם גיטרה חשמלית שאני מחבר למחשב... אני מחבר אותה ליציאת הLINE IN ואני מפעיל תוכנה שנקראת Guitar Rig 2 ... התוכנה גיטר ריג 2 היא בעצם תוכנה שקולטת את הצליל ומוסיפה לו אפקטים בזמן לייב, ככה שאני שומע אותם בזמן שאני מנגן.. הבעיה היא שבהגדרות של התוכנה אני חייב להגדיר את הLatency על 20 מילי-שניות לפחות... אם לא אז שומעים צליל ממש מלוכלך ומעוות... אמרו לי שאני צריך לקנות כרטיס קול רציני יותר... הכרטיס החדש באמת יכול לפתור בעיות מהסוג הזה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום אני מידי פעם מוריד סרטים או סדרות וקבצי וידיאו שונים באיכיות שונות. רציתי לברר על כל איחות בפני עצמה : לדוגמא: Street.Kings.2008.DVDRIP.R5.XVid.heb.mfg.avi מה אומר ה R5 , XVID MFG הרי האיכות היא DVD לא? פה : War.Inc.(2008).LiMiTED.DVDRip.AC3.XviD-ARiSCO-CD2.avi מה האומר ה AC3 ? ופה: Smother.2007.Hebsub.By.ASHERIKo1.REPACK.DVDRip.XviD-SSF.[KoMooNa.Co.[wnet.co.il].Il].avi מה זה ה REPACK וה SSF? אשמח להסבר כללי במשא בתודה בן
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הגיע הזמן לנגן MP3 חדש ואיכותי הפעם(מחברה מובילה , ולא מחברה זולה ולא ידועה כלל בשוק, שאחר כך עושה בעיות),לאחר שהקודם נדפקו בו האוזניות ואין מצב להחליף אותן כי החיבור קטן מדי ולא מאפשר תמיכה באוזניות רגילות ויום-יומיות,וחוץ מזה הנגן קוטע שיר כמעט כל שנייה בזמן הליכה. אבל לא נכנס לזה, בקיצור, שמתי עין על הנגן הבא: SanDisk Sansa Clip קראתי המון ביקורות חיוביות עליו, והוא נראה מצוין וכמובן הכי חשוב - בעל תג מחיר עוד יותר מצוין P: ברצוני לקנות את גרסת ה2GB, האם אתם ממליצים לי על נגן זה? אם אתם בעלי נגן זה שתפו כאן חוויות לגביו... כמו כן, אני בכל הזדמנות שאני יוצא מהבית אני עם MP3, אז נגן זה יתאים לי מבחינת תאימות להליכה וריצה,ומבחינת הקליפס(שזה קריטי כי …
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי רמקולים חדשים שנקנו לפני שבועיים - Creative SBS Sparks 2.1, בהתחלה הם היו מצויינים. עכשיו צצו שתי בעיות: 1) אני מנמיך את הרמקול עד הסוף ועדיין שומעים אותו קצת! 2) לפעמים כשהוא משמיע מוסיקה הוא עושה כמו.. נוו.. "פפפפפפפפווו" כזה.. כשאתם עושים רוח בעת דיבור בטלפון.. פגומים?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בדקתי מקוריות.. והן מקוריות.. עכשיו.. הבנתי שצריך לעשות איזה BURN IN מהשו.. לא יודע.. כאילו להדליק אותן ושינגנו זמן מסויים.. אפשר הסבר? לכמה זמן? על איזה ווליום? זה משנה איזה מוזיקה? ויש להזיכר.. יש לי SANSA E250..
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אם ניתן לקנות קופסא (ריקה) לאכסון אוזניות כפתור (כזאת שניתן לסובב עליה את החוט שלהם, חלק מהאוזניות נמכרות אם קופסא כזו) מקווה שהבהרתי את עצמי
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מסוג acer travelmate 5720 ואני רוצה לחבר אותו למסך מסוג LG 32LG32R. החיבור במחשב והטלויזיההוא חיבור vga. כשאני מגדיר בהגדרות תצוגה אז אני רואה רק את הרקע של ויינדוז. אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני רואה באינטרנט כל מיני חנויות שמוכורות את האייריבר E10 במחירים ממש זולים יחסית לנגן מחברה מוכרת שמנגן וידאו ועם סוללה כל כך טובה (30 שעות). כל המכשיר הזה ועוד בגרסא אירופאית (iriver+) במחיר של 860 שקל מה אתם אומרים כל המכשיר? איזה אוזניות מגיעות איתו?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Audiophile/product/Audio-Technica_ATH-L3000_Limited_Edition_Leather_Headphones.html
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, קניתי מגבר קטן ונחמד מאליאקספרס חיברתי את הרמקולים והכל עובד, אבל לא משנה מה תמיד יש זמזום מעצבן כזה אלה עם כן אני נוגע בו פיזית כאילו הגוף שלי משתיק את הזרם או משהו השאלה שלי היא מה לדעתכם הבעיה . ? הכבלים . ?הרמקולים ? או אני צריך להכניס אותם ללחיבור בננה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
כשאני מדבר קרוב למקרופון העוצמה ששומעים אותי יורדת איך אני מסדר את זה שזה לא ירד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מרוצה מאוד מאוד ממנו הוא יפה עיצוב טוב ואמין ביותר קל לשימוש ויש אפילו תפריט ואירקולייזר עם 10 אפשרויות +כיוון אישי שלך! וקבלתי גם אוזניות מקוריות של IRIVER והם טובות ... אני יקנה אחרות יותר מאוחר עכשיו השאלה שלי איך אני מעדכן את המכשיר... אני צריך חיבור מיוחד ...? בבקשה תעזרו לי תודה.
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המערכת הזאת: http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/hf/mcre400.html המערכת עלתה לי לפני שנה סכום של 500 דולר, אני מתכוון למכור אותה, תמליצו לי על מחיר בבקשה, כמה עלי לבקש עבור המערכת?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-