אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
הלינק הבא מציג תמונת מסך מהמכשיר החדש של איריבר Iriver H10. יכול להיות שהמכשירים הקודמים יזכו גם לעיברית...נחכה ונראה...
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים לאחד כרטיס קול GTXP והאחר יש לו כרטיס קול OB של רילטק שני המחשבים מחוברים לרסיברים עם כבל קואקס כיצד אוכל לנצל את ה5.1 במחשחק עם הקואקס כי 5.1 זה עובד לי רק עם כבלים רגילים לכניסת המולטי CH ברסיבר וקואקס מעביר לי רק סטריאו למרות שסרטי DIVX הוא מזהה בעזרת הקואקס 5.1, כלומר בWIN, ובGTA דולקות לי 2 נורות חיווי רמקולים ברסיבר ובסרטים 6.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
כחלק מהשיפוצים בבית החדש עשו לאמא שלי "מסגרת" גבס לLCD 37 שלה עכשיו השאלה היא רק איזה סוג של מתקן לשים שם, זרוע עם מפרקים, חיבור קבוע... צריך המלצות למתקן בתקציב לא גבוהה (גם ככה אמא שלי חרגה עם השיפוצים) ועוד שאלה אחת אני מתכנן לרכוש לחדר שלי LCD 42/40 הבעיה היא שהקיר שאני מתכנן לשים עליו את הטלויזיה הוא קיר גבס (היה חלון ענק שנהרס ולכן סגרו הכל בגבס) באיזה פתרון עדיף להשתמש במקרה הזה?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי סרט/סדרה על המחשב באיכות HDTV. איך אני יכול לראות אותו על הטלויזיה שלי? אני צריך צורב HD-DVD או BLUE-RAY? אני צריך DVD שיודע לנגן HDTV? אני צריך טלויזיה שתומכת HDTV? אני לא מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הATP 3 שלי שווקו חיים, אחד הרמקולים החליט למות... אז כנראה שאין מנוס מלהחליפם בשיבה טובה. עברתי פה על ההודעות בפורום וראיתי שיש הרבה המלצות על מיקרו-לבס ו DIVOOM בתור חברות טובות לתקציבים נמוכים. מבחינת עיצוב אין חשיבות משמעותית, אבל אני מעדיף רמוקולים שיהיו יחסית צרים וגבוהים מאשר רחבים. השימושים הם מוסיקה (רוק), והם גם מחוברים לטלוויזיה כך שגם סרטים וסדרות. שלט הוא חובה, חוטי או אל-חוטי. אשמח להמלצות בתקציב של עד 400 ש"ח בערך. אם יש משהו ששווה לעלות עבורו אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בעיקרון, אתם יודעים איך זה עובד - מחיר : איכות. אני לא בדיוק מבין את ההבדל בין פלזמה לLCD או את התקדמות שתי התכנולוגיות על מסכים בגודל ה50". כרגע אני מחפש טלויזיה בסביבות הגודל הנ"ל שיראו בה הכי טוב שאפשר + תתמוך בFull HD + תיהיה הכי זולה - איזור ה8000 ש"ח גג של הגג אם זאת הטלויזיה הכי טובה בעולם שכל כך שווה את המחיר שלה שזה לא יאמן , סביבות ה5000 ש"ח זה מה שאני מחפש בעצם. בקיצור, אני פשוט רוצה תמונה טובה ותמיכה בHD מלא (1920x1080) במחיר הכי הגון שאפשר למוצר השווה ביותר למחיר (סטייל "יותר עדיף" של בלייזר). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
פה יש את שני הכרטיסים.. האם יש הבדל בכלל? בארץ לא ראיתי extreme gamer http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=209&
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם הנגן הזה שווה? יש אלטרנטיבות בסביבות המחיר הזה שיותר שוות? מה החסרונות שלו ומה היתרונות שלו? תודה רבה מראש.. דרך אגב כדאי לי לחכות ל hi-md ? אחרי שראיתי את הזמנים של הסוללות של ה hi-md די התאכזבתי ולדעתי סוני הולכים ליפול, אז אני לא יודע
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג בטלויזיה חדשה לחדר שתשמש אותי בעיקר לxbox 360 ופה ושם לקצת טלויזיה, בעיקר ספורט. אין לי העדפה מסוימת על חברה או דגם אלא אני פשוט רוצה מסך טוב שיפיק את המיטב ב-HD מה-360.מה גם שלא יהיו מריחות כמו שבדרך כלל קורה בשידורי ספורט. התקציב הוא עד 4000 ש"ח והגודל צריך להיות 37 אינץ.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בחיפוש לא מצאתי תשובה רלוונטית; צורך - שמיעת מוזיקה (לא משחקים ולא עריכת סאונד ולא שום דבר אחר). תקציב - עד 250-300 ש"ח. דגש על איכות, עד כמה שניתן ברמות מחירים אלה כמובן. רצוי 3 רמקולים (כולל סאב) - אבל בכל מקרה דגש על איכות צליל ולכן אם יש סט של זוג רמקולים בלבד שמשחזר יותר טוב מוזיקה - עדיף. אם זה רלוונטי - סוג המוזיקה הוא בעיקר רוק ופופ.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן , אני נוסע למזרח ואני רוצה להתפנק על רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר בסכום הזה.. חריגה של כמה שקלים תיהיה בסדר אבל לא הייתי מעוניין להשקיע יותר מזה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מחפש טלוויזית LCD עם איכות תמונה כמה שיותר טובה, עדיף בלי מריחות שיהיה לה רמקולים מובנים ( לא חשוב איזה). עכשיו יש לי שאלה, אם הטלוויזיה תיהיה HD אבל לא ישדרו אלייה ב HD אז יהיו בעיות ? כי ניראה לי שעד שיהיה לי בבית HD יהיה לפחות שנתיים.. אה, צריך שיהיה לה אופצייה לתלייה, תודה !!
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
אנחנו עמדים לרכוש את הטלויזיה הזו : P50UT30 panasonic http://cinemapro.co.il/items/97890 וישנן כמה שאלות ...שמעבר לנתונים הטכניים...למי שמוכן לעזור ....או מכיר את הטלויזיה 1. האם זה חכם בימינו לרכוש TV שהושקה לפני כשנה? 2. השאלה המרכזית היא לגבי איכות הצפיה בשידורי SD....האם לדעתכם זו טלויזיה טובה עבור זה זו תהיה צורת השימוש המרכזית כניראה... 3. איך התאימות שלה לאינטרנט - כלומר כמה נח לחבר אותה למחשב וכמה אפשרי לגלוש דרכה באינטרנט ? 4 האם אוכל להשתמש בה גם כסטרימר ? או שאני צריך לרכוש בניפרד ? 5. מקלדת ועכבר אלחוטי...מיתחברים אל הטלויזיה ? או אל המחשב....שהוא זה שמתחבר לטלויזיה ? תודה רבה = מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה אני מתלבט בין - Audigy 4 SE 7.1 לבין, Audigy 2 ZS כאמור, המחיר פחות מהווה בעייה עבורי, כי אני מזמין אותם מחו"ל [ובבקשה, לא להיכנס לזה כרגע]. מטרת הכרטיס היא כמובן, גיימינג - משחקי FPS. [אנריל,CSS וכו']. וכאן חשוב להזכיר כי אני מחבר את הכרטיס לאוזניות גיימינג, ולא לרמקולים של 7.1. השאלה שלי, האם ההבדל במחירים מוצדק? האם אפשר להצביע על כמה הבדלים עיקריים בין השניים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה שתשמש לי גם כמסך מחשב (למשחקים סרטים ועבודה משרדית) וגם כטלויזיה.... המרחק צפיה עומד על 2 מטר הגודל שאני רוצה הוא 32" עם Full HD אני לא ממש יודע איזה מסך עדיף...אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים במחיר הזה... עדיף שהמחיר ישאף כמה שיותר לכיוון ה2000 ש"ח ולא מעבר... הטלויזיה ששמתי עליה עין בינתיים היא Samsung LA32B530
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי איפה אני בודק איך CYBER ACUSTIC ביחס לAltec Lansing VS2421 ? הקישור לסייבר הוא http://www.cyberacoustics.com/index.cfm?fuseaction=Home.ProductDetail&content_id=339 תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות בחו"ל ipod shuffle 512mb במחיר של 95$ האם שווה לי לקנות? יש אותו בכלל בארץ? האם אתם יודעים אם הוא שווה משהו? איכות שמיעה טובה וחזקה? בקיצר האם אתם יכולים לתת לי עליו חוות דעת?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
את האוזניות המקוריות שמקבלים עם הנגן..... תודה....
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני צריך המלצה לרמקולים למחשב/טלווזיה בעל אופציות של 2 ערוצים. כלומר שיהיה מעין רסיבר לבין 2 מצבים של טלווזיה ומחשב. שכן המעבר צריך להיות פשוט ובלי לנתק כבלים וכדו'. עדיפות לשלט אלחוטי. ראיתי שכתוב במפרט הטכני: *Multi-way Inputs, suitable for connection either to PC or VCD, CD and TV, etc. פה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=700 אבל אינני מכיר את החברה. ראיתי גם את זה שנראה טוב אבל לא כתוב את שיש לו multi-way (שאני בכלל לא בטוח שזה מה שאני צריך) http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=704 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלוויזית פלזמה חדשה לסלון בתקציב של 20K~ העיקר הוא ערוצי הטלווזיה הרגילים (10,11,22), ועל סרטי HD, כמו כן גם מתוכנן HTPC (לא נכלל בתקציב הזה) , כך שחשוב שיהיו מנגנונים נגד צריבה וכל הנוגע בדבר. מרחק הישיבה הוא בערך 3-3.5 מטר. המקום מואר בצורה סטנדרטית, כמו בית רגיל. חשוב לי שהטלוויזיה תיהיה באיכות טובה, מחברה מכורת, שתציג קשת רחבה של צבעים. הדגש הוא על האיכות ופחות על הגודל. - אני לא נעול על פלזמה אולם אמרו לי שהיא עדיפה על שידורי טלוויזיה רגילם. - הטלוויזיה הולכת להטלות על הקיר (אם זה חשוב בכלל). 1) איזה גודל עדיף? תחילה רציתי לקחת 50' אבל בגלל מרחק ישבתי אני לא בטוח שזה יהיה רעיון טוב, לכן אסתפק ב- 42' לפחות! (תקנו אותי אם אני טועה)…
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה את עזרתכם בנוגע למסך בתקציב של עד 1400 ש"ח. שימוש = מיועד להצגת תמונות ומודעות טקסט. גודל = כמה שיותר גדול שניתן להכניס בתקציב ושיתאים (שאיפה ל 24"). מחיר = עד 1400 ש"ח אבל אני כנראה אקנה מספק ראשי כמו CD-LOG ולכן יתכן בהחלט שגם 1500 ש"ח יכנס לתקציב. חברה = עדיף LG/SAMSUNG. אודה לכל מי שיכול לעזור ולתרום מידיעותיו . נ.ב. פירסמתי את האשכול בפורום מסכי מחשב, והפנו אותי לפה עקב העובדה שיותר מתאים מסך טלויזייה, אבל בכל מקרה המסך יהיה מחובר למחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465025
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מספר שאלות..חלקן מטופשות יותר מאחרות האפשרות לקלוט שידורי HD תלויה בממיר. השאלה היא אם יש לי מסך שתומך ברזולוציה של 1920*1200, וממיר HD..דרוש כרטיס מיוחד כדי ליהנות משידורי ה HD? לגבי שידורים שהם לא HD, הרזולוציה המקסימלית שראיתי שנתמכת ע"י כרטיסי טלוויזיה היא 1280*1024..מה שאומר שאם אני צופה בהם במסך עם רזולוציה יותר גבוהה, אני מאבד איכות..נדמה לי, על בסיס ההנחה שמסכי LCD עובדים הכי טוב ברזולוציה הטבעית שלהם ועוד שאלה שאולי קשורה יותרלפורום מסכים..אבל ננסה את מזלי מסך שתומך ב 1920*1200 ומחובר ישירות לממיר..מה תהיה הרזולוציה הנצפית והאם ניתן לשלוט בה..? וכמובן, קיים כרטיס כזה בתקציב של 400, חיצוני או PCMCIA? תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתי, ויש לי 3 שאלות: 1. איך אני מחבר סאבוופר לרסיבר? בסאב יש חיבור line-in (אדום ולבן), ברסיבר (דנון) יש כניסה אחת שמיועדת לסאב 2. לטלויזיה, דיוידי ורסיבר יש חיבור קומפוננט. מה עדיף לי לקשר בחיבור זה, את הטלויזיה לדיוידי או את הדיוידי לרסיבר? 3. איך אני מחבר את הרסיבר לממיר של יס? תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תשמעו אני מתלבט בין הריו נייטרוס ובין המובו של ג'יגה וחצי (אני קונה בבאג מחשבים,לא משנה למה,לא יכול להזמין מאינטרנט) אולי חשבתי בהתחלה לקנות את המובו של 4 ג'יגה..אבל הבעיה היא שבבאג הוא 2051 חחחחח יותר מהזן טאצ' .....עד כמה שזה טיפשי חחחח קיצר מה אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-