עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. השאלה בכותרת... הרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5636

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by evman007,

אני מת לקנות את המערכת הזאת ,אבל אני חייב כניסה לאוזניות!

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by elad135,

יש לי רמקולים למחשב, שיש איתם בעיה קטנה למדי אבל עדיין קצת מעצבנת: יש תמיד קפיצה בניגון שלהם כאשר יש איזשהו שינוי בחשמל בחדש או בקרבתו, ואני יסביר... נגיד אני שומע איזה שיר ברמקולים, ובאמצע אני ידליק את האור בחדר, או ידליק טלוויזיה או כל דבר אחר הצורך חשמל בחדר, אז השיר יעצר לשנייה ואחרי זה ימשיך... מכירים את התופעה? השאלה העיקרית היא האם יש איזה דרך למנוע או לפתור את הבעיה? הרמקולים אגב הם Altec Lancing 880, למרות שלא נראה לי שזה רלוונטי... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by aquarius,

http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Audiophile/product/Audio-Technica_ATH-L3000_Limited_Edition_Leather_Headphones.html

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. קודם כל זה כבר הודעה רביעית שאני מפרסם בקשר להמלצה על אוזניות, למה לא עונים אף פעם! בכל מקרה, אני ממש חייב לקנות אוזניות והתקציב קטן ב-400 ש"ח ל-180 ש"ח (בגלל קניית זיכרון למחשב). האוזניות שהם איכותיות ומתאימות למחיר (לפי מה שקראתי) הם ה-Sennheiser MX 550. http://www.music10.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_24&products_id=45 אבל אני משער שכל מי שממליץ על האוזניות האלה ממליץ עליהם לנגני MP3. אבל מה עם שימוש יום יומי (במשך 6-7 שעות ביום או יותר- מובטל בנתיים!) באוזניות האלה לשמיעת מוזיקה במחשב? הם יהיו נוחות או שיפריעו מאוד? מצאתי גם באותו המחיר בערך (חריגה של 20 ש"ח מעט עם מחיר המשלוח, אבל לא כל כך נורא) את האוזניות Sennheiser HD 433. http://www.music10.co.il/shop/…

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by Access Denied,

משהו יכול להמליץ (מנסיון או מבקורות) על רדיו-דיסק ורמקולים (ואם אפשר גם מגבר) לא נורא יקרים (עד 500 שח) לרכב?? אני לא מחפש משהו מדהים.. הכי פשוט שיעבוד גם הולך בשבילי.. זה אמור לאכלס סוזוקי סוויפט 92..

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by itachi,

ok so i need a very good stereo system(emp+speakers) i ususally listen to classical music ive got about 10k...any ideas? thanks

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by RayZ,

יש לי רמקולים חדשים שנקנו לפני שבועיים - Creative SBS Sparks 2.1, בהתחלה הם היו מצויינים. עכשיו צצו שתי בעיות: 1) אני מנמיך את הרמקול עד הסוף ועדיין שומעים אותו קצת! 2) לפעמים כשהוא משמיע מוסיקה הוא עושה כמו.. נוו.. "פפפפפפפפווו" כזה.. כשאתם עושים רוח בעת דיבור בטלפון.. פגומים?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by ashkenazone,

ההורים שלי קנו לי Kharma Grande Ceramique loudspeakers!!! YEY! סתם, אבל זה רמקולים שווים כ"כ!!! מי שרוצה להגיד כמה שהם שווים זה הזמן!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  10. Started by Zippy,

שלום, מקריאה קצרה ברשת הבנתי שקידוד בפורמט MP3 פוגם באיכות באופן יחסי, ואפילו באופן שניתן להרגיש. אבל גם קראתי שלגבי מוסיקה שיש טווח צלילים רחב ועשיר מאוד אכן יש פגיעה, אבל שלגבי קובץ אודיו של דיבור בלבד זה סיפור אחר. השאלה היא האם גם בקובץ אודיו של דיבור בלבד (שיעור) יש פגיעה ע"י קידוד בפורמט MP3 (בקצב של 192K) או שלא? אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  11. תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by curdi1,

תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן, ברשותי דל E6400 בעל כרטיס 4500 של אינטל, קיימים לו 2 חיבורים VGA ו DP, אני מחפש להוציא ממנו סיגנל לטלויזיה ישנה בעלת חיבורי קומפוזיט בלבד, מה תיהיה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  14. לא חובה IN EAR...... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by Pleiadian,

שלום חברים, אני כרגע שומע מהמחשב דרך מגבר סטריאו טוב של Pioneer ושני רמקולים גדולים אבל בסיסיים של Aiwa. אני מתלבט אם לקנות סט 2.1 מיועד למחשב, גם כדי לחכסוך במקום על השולחן (קניתי עכשיו מסך LCD גדול של Samsung, צריך משהו סקסי שיילך ביחד עם זה ), וגם בשביל איכות הסאונד. גם ככה הייתי רוצה לחבר את המגבר הזה לטליוזיה והDVD שלי בחדר, נראה לי זה יתאים יותר שם. אז: 1. האם שווה לי לקנות רמקולים המיועדים למחשב (עם subwoofer) או להשקיע ברמקולים יותר איכותיים למגבר Pioneer שיש לי כרגע? 2. אם עדיף לי לקנות רמקולים למחשב, איזה המלצות יש לך לכם בתקציב של עד 600 שקל? תודה! תום

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. יש לי כרטיס קול משולב על הלוח אם ... עכשיו יש דרך כלשהי לחבר בין הרסיבר למחשב...ככה שישמעו בדולבי?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  17. קודם כל אני ממליץ על האלבום הזה בחום. 30 דקות של סופת גשמים וברקים בסראונד, כל מה שצריך זה לעצום עיניים ולהתמכר לחוויה, פשוט מסחרר. אני מחפש עוד קטעים כאלו, אך חיפוש בגוגל הפנה אותי רק להורדות, בלי עמוד וויקי.. בלי אפשרות לקניה, שום דבר... איפה אפשר להשיג עוד קטעים כאלו? (שמות) תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by yonatanph,

יש לי את הסמסונג 32A450 שחיברתי למחשב עם כבל VGA-VGA+מתאם VGA-DVI. בסמסונג הכבל מחובר לכניסת PC. מכיוון שיש לי במחשב יציאת DVI ובסמסונג כניסת HDMI לא הבנתי למה צריך להמיר את האותות לאנלוגים בדרך (וכנראה לאבד איכות) אז קניתי כבל DVI-HDMI. הבעיה שכשניסיתי לחבר את המחשב אני רואה שחור במסך ומופיע חלון שאומר שזה לא נתמך. האם מישהו יודע האם אפשר בכלל לחבר את המחשב למסך בצורה הזאת, ואם כן איך לסדר את העניין?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לאוזניות למוזיקה ומשחקים, עד 100 ש"ח. אני לא בטוח אם יש משהו איכותי בתקציב הזה, אבל אני אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by dan9,

יש לי 2 מחשבים סלונים: 1.MCE עם WINTV PVR 150 המפורסם 2.VMC עם AVerMedia SUPER 007 לאחרונה רכשתי שתי LCD 32 עם מסך רחב מין הסתם (לומרות שמין זה לא סתם) :wink: והבעיה היא שאני רואה TV דרך הM\VCE אני רואה בפורמט של 4:3 ולא על כל המסך אני יכול לחבר רגיל למסך בלי המחשב אבל אז לא עשיתי כלום... איך אני יכול לשנות את הפורמט?? אני בטוח שיש פתרון או דרך מסוימת.. בבקשה עזרו לי

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. אני צריך המלצה לאוזניות כפתור. תקציב: 200 ש"ח+-

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by yonir,

מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000 ויש גם 42LG60FR שאני לא בטוח אם הוא אותו דבר), אני שואל מכל הבחינות ? תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  23. Started by erbrt,

אני מקווה שזה המקום לשאול... אני רוצה לקנות מכשיר DVD לטלויזיה בסלון (לא FHD ולא LCD ). בהתחלה רציתי לקנות את המכשיר הכי זול שאני מוצא, אבל אחרי קריאה מאד קצרה בזאפ ראיתי שהמכשירים הזולים ממש ממש גרעים ולא קוראים טוב DIVX, מקרטעים ועוד כל מיני בעיות. היתי מעוניין שהמכשיר יוכל לקרוא מDOK, אבל זה פחות קריטי... בנתיים היחידי שראיתי שיש לו ביקורות סבירות זה ה LG DV398. מה אתם אומרים? אשמח למכשיר שיעשה את העבודה ויהיה יותר זול ממנו. תודה. נ.ב - חשוב שיהיה חיבור 21 פינים

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by wowohw,

הממ כרגע יש לי את המיקרולאב X23 במערכת 5.1 הזאת שומעים נהדר גם באודיו שאני שם על מצב 2.1 ( בכללי גם מוסיקה על 5.1 שומעים מצויין אבל לא רלוונתי עכשיו ) וכן החלפתי לכבלים איכותיים כמו של מערכת בסלון והבאתי כ.קול טוב של קריאטיב... אני רוצה לדעת ממי שיש את ה-Z5500 אם אפשרי לשים שמה גם על מצב של 2.1 ברמקולים האלו או שאפשרי רק על מצב של 5.1 ?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  25. Started by Ram23,

אני מקווה שזה המקום הנכון להתייעץ בו מבחינת הפורום.. מה עדיף לרכוש,LCD 32" שלטושיבה מסדרת רגזה או את הדגם המקביל של LG,סקארלט? הבנתי שלטושיבה יש 9MS ויחס של 1:30000 לעומתה,לLG יש 5MS ויחס של 1:50000 זה נראה לי וואחד הבדל! השימוש הוא גם כמסך מחשב לכל דבר כמובן,HD,משחקים ושאר ירקות. מה לקחת?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.