אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רק את שני אלה ... מה לבחור ... 5gb crtative או 5gb rio אלה השמות שהביאו לי אני איתו על הטלפון ... מה לקחת ? ואפשר להכניס חוץ Mp3 עוד דברים למכשיר כמו תמונות .? סרטים ולהעביר ממחשב למחשב או ששני הנגנים אך ורק למוזיקה
-
- 13 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט עם להוסיף למחשב שלי כרטיס קול פשוט יחסית בשביל להוציא יותר מהאוזניות והרמקולים שלי (רשום במפרט). כרגע אני משתמש בכרטיס המובנה ואין בעיות אבל אני תוהה עם כמה גרושים יוכלו לשפר את החוויה. האם מומלץ להוסיף כרטיס ועם כן איזה? (יש תקציב של עד 400 שקלים)
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני צריך דריברים הכי חדשים לכרטיס קול O\B הבא: Creative SOUND BLASTER PCI 128- הדריבר הנוכחי שלי הוא מה2001\12\4, לכן אני מניח שזה הדריבר שבא עם הלוח. הלוח הוא GIGABYTE 7VRXP REV2. תודה למוצא.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 2 רמקולים ומגבר קטן - Microlab Pro 2 (הצורך שלי עד עכשיו היה יותר למוזיקה אז זה הספיק לי). http://microlab.com/en/catalog/snyatyie-s-proizvodstva/pro-2/ עכשיו אני רוצה לשדרג למערכת 5.1 כדי שיתאים יותר לסרטים. האם ניתן להשתמש ב2 הרמקולים של Microlab שיש לי ולהוסיף 3.1 רמקולים (ומגבר כמובן). האם עושים קומבינציות כאלה? או שיש עדיפות משמעותית לקנות מערכת 5.1 שלמה של אותה חברה? תודה, אביב
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני כרגע שומע מהמחשב דרך מגבר סטריאו טוב של Pioneer ושני רמקולים גדולים אבל בסיסיים של Aiwa. אני מתלבט אם לקנות סט 2.1 מיועד למחשב, גם כדי לחכסוך במקום על השולחן (קניתי עכשיו מסך LCD גדול של Samsung, צריך משהו סקסי שיילך ביחד עם זה ), וגם בשביל איכות הסאונד. גם ככה הייתי רוצה לחבר את המגבר הזה לטליוזיה והDVD שלי בחדר, נראה לי זה יתאים יותר שם. אז: 1. האם שווה לי לקנות רמקולים המיועדים למחשב (עם subwoofer) או להשקיע ברמקולים יותר איכותיים למגבר Pioneer שיש לי כרגע? 2. אם עדיף לי לקנות רמקולים למחשב, איזה המלצות יש לך לכם בתקציב של עד 600 שקל? תודה! תום
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, האם המפרט הבא חזק מספיק בכדי לנגן סרטי HD באיכות 720P ו-1080P? Core 2 Duo E8400, 3.0Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EG43M-S2H (775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI, 1394a Corsair DHX 2*2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata II * 2 Thermaltake Mozart SX Media Lab Chassis Series Silver
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אם צריך כל דבר נוסף (תמונה אחרת להמחשה) רק תגידו, אני פשוט חייב למצוא את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת ישנה של חברת Aiwa. כל מספר חודשים לא מבוטל, אני נתקל בבעיה של פתיחה לא רצוייה של המגש בעת הדלקת המערכת. כאשר אני מנסה לסגור אותו הוא נסגר אך מיד נפתח בחזרה ככה שאין באפשרותי להשתמש בתכונות ה CD של המערכת. אני יודע שזאתי בעייה גורפת במערכות מסוג זה, ורציתי לדעת אם ניתן לתקן את הבעייה ללא צורך בשירות של טכנאי מוסמך ובמידה שכן מה עלי לעשות על מנת לתקן את הבעייה. אשמח לתגובות מהירות. תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום שמעתי שחיבור הS-VIOEO יותר טוב מRCA אז ניסיתי לחבר את הממיר של הוט למחשב דרך החיבור הזה והתמונה שחור לבן אז חשבתי שזה בעיה בכרטיס הטלויזיה אחרי זה ניסיתי לחבר את הDVD שיש לי בסלון בחיבור הזה וגם התמונה הייתה שחור לבן מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אבקש מכם עזרה בקניית DVD PLAYER אני מתלבט בין 3 דיוידים שונים - LG DV482 PIONEER DV120K FUGICOM CDP001 יש 3 דברים מאוד חשובים לי - 1. ש ה DVD יזהה כתוביות בעברית בצורה ברורה לסרטים שאני אצרוב (אני מוכן גם להוריד עדכון קושחה לאחר הקניה אם צריך). 2. הדבר בחשוב ביותר בשבילי!! כשלוחצים על ZOOM אני לא רוצה שתשאר לאורך כל הסרט כתובית בצד שמראה כמה גודל הזום. אלא נעלמת אחריי מספר שניות. 3. שיעבוד בצורה חלקה עם תמונות וסרטים של 700 מגה רגילים דרך הUSB. אבקש תגובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזיות in ear ל- H10 שלי... חשוב שיהיו עם אטימה. התקציב הוא 300 ש"ח. חשבתי על ה- CX300, מה דעתכם עליהם? האם אני ארגיש הבדל ניכר בהשוואה ל- MX400 שבאו עם הנגן?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לאוזניות למוזיקה ומשחקים, עד 100 ש"ח. אני לא בטוח אם יש משהו איכותי בתקציב הזה, אבל אני אשמח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה דגם בדיוק מדובר, רק שהוא מחברת CONEXANT (לשעבר BROOKTREE), ומדובר בדגם מיושן (כנראה PRE BT849B) שכן לא הצ'יפ ולא הטיונר לא מזוהים אוטומאטית באף תוכנה/כלי אבחון/כלי מערכת. התקנתי אותו בוינדוס 2000, וזה מן הסתם עשה חיים קשים למצוא דרייברים תואמים, אבל בסוף מצאתי את החבילה הזו: http://www.video-drivers.com/drivers/63/63012.htm (מצריך רישום חינמי, מי שרוצה אני יכול לשלוח לו את הקובץ), ואחרי העברת הקבצים הרלוונטיים לתיקיה אחת ההתקנה הצליחה והוסיפה את החומרה הרלוונטית למחשב. למרות שידוע לי שמדובר בכרטיס PAL שנמכר בישראל, ההתקנה האוטומאטית בחרה בNTSC. כשהפעלתי את הכרטיס דרך תוכנות, הגישה הישירה לטיונר העלתה שהוא מתעקש להציג רק NTSC ללא אפשרות בחירה, אז '…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קודם כל אני ממליץ על האלבום הזה בחום. 30 דקות של סופת גשמים וברקים בסראונד, כל מה שצריך זה לעצום עיניים ולהתמכר לחוויה, פשוט מסחרר. אני מחפש עוד קטעים כאלו, אך חיפוש בגוגל הפנה אותי רק להורדות, בלי עמוד וויקי.. בלי אפשרות לקניה, שום דבר... איפה אפשר להשיג עוד קטעים כאלו? (שמות) תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי להתייעץ לגבי רמקולים 5.1 (יותר למשחקים וסרטים) אני יודע שיש ביקורות טובות על ה X530 השאלה שלי מתי אמורים להגיע לארץ ה X540 ואם יש מצב שהם יעלו בסביבות ה500 שקל ? ואם בכלל יהיה הבדל משמעותי מה X530 או ללכת על הX530<?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כל הXONAR האלה, מההכי טוב להכי פחות משתלם ניסיתי לבדוק והתבלבלתי לגמרי, מה זה כמה דגמים יש להם?! ותגידו, לא היה להם במקרה כרטיס שהדרייברים שלו מביאים תוכנה לשינוי הקול כדי לעשות צחוקים בצ'אט? קראתי עכשיו גם ביקורת על DX2 בגורו 3D כתוב שטכנולוגיה שלהם מדווחת שהכרטיס תומך עד EAX5 למרות שבפועל הוא לא ובגלל זה לא יוצא מזה שום דבר אז מה הקטע?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
נשבר הזין מהמערכת הזאת! (מערכת קולנוע ביתית משולבת שמוכרים\מכרו בדיוטי פרי) קוראת DIVX, אבל לא תומכת בכתוביות בעברית. לא שיחררו עדכון קושחה לסדר את זה, ועכשיו, אחרי שמתי דגש במיוחד בלפטופ החדש שלי על יציאת קול דיגיטלית, מתברר שאין למערכת הזו שום סוג של כניסה דיגיטלית! היתכן? אני אנצל את התר'ד כדי לשאול עוד מספר שאלות: א. יש מתאם בין אופטי 3.5 מ"מ ל RCA דיגיטלי? ב. חיברתי בכבל S-VIDEO (הכי מעפן למען האמת) את הנייד למערכת, היתה הפרעה קולית והתמונה זוועה. אני יודע שזה הכבל, אבל השאלה היא האם כבל טוב יתן תמונה טובה + לכל הפחות? מישהו אמר לי שאם S VIDEO לא רואים נקי ממש עם שום כבל.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את ה T5400 של קריאיטיב והכרטיס קול סוונד בלסטר ליוו 5.1 ומאז עוד שם דבר לא הפעיל את הסנטר חוץ מהתוכנת בדיקה של הכרטיס קול הפעלתי סרטים וסרטונים לבדיקת הסרוונד וכל הרמקולים עבדו מצויין חוץ מהסנטר מה יכולה להיות הבעיה? ד"א הגדרתי במחשב שיש לי 5.1.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי את הסמסונג 32A450 שחיברתי למחשב עם כבל VGA-VGA+מתאם VGA-DVI. בסמסונג הכבל מחובר לכניסת PC. מכיוון שיש לי במחשב יציאת DVI ובסמסונג כניסת HDMI לא הבנתי למה צריך להמיר את האותות לאנלוגים בדרך (וכנראה לאבד איכות) אז קניתי כבל DVI-HDMI. הבעיה שכשניסיתי לחבר את המחשב אני רואה שחור במסך ומופיע חלון שאומר שזה לא נתמך. האם מישהו יודע האם אפשר בכלל לחבר את המחשב למסך בצורה הזאת, ואם כן איך לסדר את העניין?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, רציתי בדעתכם לגבי האוזניות הללו. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2674465
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש לקנות רמקולים למחשב עם סאב,משהו ביתי אבל שיהיה איכות! אני ממש לא מבין בזה,ואני מאוד ישמח להעזר בכם.. תודה רבה לכם:]
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך יעוץ בנושא שכנראה עלה כאן יותר מידי פעמים, יש לי דירה קטנה ואני רוצה להוסיף מערכת שמע איכותית לטלווזיה, השימוש העיקרי של המערכת הוא לסרטים/סדרות אך מדי פעם אני גם אשתמש בה למוזיקה, המערכת לא תצא מהדירה ולכן אין צורך במשהו נייד, אני משתגע מהמדריכים שיש באינטרנט ובתור איש שיווק אני מודע לזה שרוב מה שכותבים זה נטו כדי לקדם מוצר מסויים. חשבתי על זוג מוניטורים באיכות טובה או מקרן קול עם סאב, חשובה לי מאוד איכות השמע והעוצמה פחות קריטית לי כי אני לא מתכוון להגיע לווליום גבוה מידי רציתי לשאול אם קיימת אפשרות לחבר יותר מ2 מוניטורים או לחלופין להוסיף רמקולים למקרן קול במידת הצורך כדי ליצור שמיעה הקפית הסיבה שאני לא הולך על מערכת קולנוע…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי לוח אם EPOX 8KDAJ שתומך ב8 ערוצים עם יציאה דיגיטלית COAX שנקראת גם SPDIF. עד עכשיו היו לי המון בעיות להפעיל אותה ועכשיו סוף סוף הצלחתי לשמוע משהו דרכה , אבל רק דיסק DVD דרך תוכנת POWERDVD. ניסיתי לשמוע סרט שהורדתי (DVDRIP) ולא שומעים כלום (גם לא סטראו) . יש למישהו מושג / ניסיון עם הלוח הזה וכרטיס קול ? (REALTEK AC97). תודה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הסיכוי להשיג ולקנות רמקולים yamaha tss-10 ואם כן... אז מאיפה??? האם מכרו רמקולים כאלו גם בארץ רשמית בחנויות? תודה רבה לעוזרים חייב לדעת
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-