אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי טוב החלטתי בסוף ללכת על IRIVER H320 לאחר שראיתי שיצא שלט סוף סוף . עכשיו , אני קונה גירסה אמריקאית , איך אני יכול להפוך אותה לאירופאית ? כי אני רוצה לקנות שלט אירופאי ואני רוצה גם לקבל עדכוני FRIMWARE אירופאים כי הכל מסתבר יוצא בארה"ב מאוחר יותר ...
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט לחיבור ממיר YES לא HD.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי מחפש טלויזית LCD בגודל 37-42 אינץ', כאשר דגש על פרמטרים הבאים (לפי סדר חשיבות) - יחס ניגודיות כמה שיותר גבוהה - תגובה מהירה לשינויי צבע לא כל כך חשוב עם hd ready או לא, כמובן עדיף שכן אך אני לא בטוח שיש בטווח מחירים כזה. אני לחלוטין לא מכיר את המוצרים שיש כיום בשוק, תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן שמעתי לא מזמן בבית צפר שלי שהולך לצאת עידכון סרטים לנגן שלי H340 אבל אמרתי שזה טיפה הזוי..... אתמול החלטתי לבדוק את העניין ולשוטט באתר של ארקדיה ובאתר הרשמי של אירבר בארקדיה היה תראד בפורום שגם אומר את זה... אז הלכתי לאתר הרשמי וראיתי בפורום שם את התראד הזה http://iriver.com/community/discussion_list.asp?pre_idx=17213&top_title=User%20Forum&list_page=1&mode=Total&strque=&field=1&p_name=&p_group= האם זה מקום אמין לפי דעתכם? לפי התראד זה אמור לצאת מחר! :) אם זה יצא אני לא אתפלא אם זה יהיה על איזה 15FPS אבל עדיין - זה סרטים!!
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש גודל 42 שימושים ופרטים נוספים: 1. סרטי SD (הכוונה לDVD,DVDRIP ) 2. לחבר לWD HD TV 3. סרטי HD (לא חובה FULL HD ) 4. מרחק 3.5 מטר 5. PS2 6. ממש בא לי לקנות WII בהמשך 7. לא אכפת דגם טיפה פחות טוב אבל אחריות 3 שנים ויבואן טוב 8.שאלה נוספת שיש לי מחובר לי למחשב 1G HD נייד של WD אפשר לחבר אותו ישירות לWD HDTV או צריך PC ?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
דוד שלי טס שבוע הבא לסינגפור ואני רוצה שהוא יביא לי את iRiver IHP-120 כמה זה אמור לעלות שם?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב ואני חשבתי על ה- Logitech Z-5300e אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין ה-Logitech Z-5300 (בלי ה-e)? וגם האם הרמקולים האלה טובים? נ.ב. חבר שלי רוצה לקנות את הרמקולים altec lansing 2100 והוא רוצה לדעת עם הם טובים?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הרעיון הוא כזה: יש לי מגבר שמתחברים אליו רמקלים אבל רמקולים עם RCA אחד, אז אני קימבנתי את זה ולקחתי חיבור RCA כזה: חתכתי לו את שתי הראשים(האדום והלבן) וחיברתי אליו את שתי הכבלים של הרמקול(כבלים פתוחים). עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום חנות שמוכרת כזה כבל, מישהו יודע איפה מוכרים כבלים כאלה? עדיף באזור ראשל"צ-רחובות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם לא כ"כ ידעתי איפה לפרסם,אם זה לא מתאים אז תעבירו אני מחפש אוזניות איכותיות לאייפוד שלי בתקציב של בערך 250 שקל בדקתי קצת חברות ואני יודע שסנהייזר,shure,וskull candy הן בין האיכותיות בדקתי קצת ביקורות בWHAT HI FI וראיתי שיש שם דגם CX300II של סנהייזר שקיבל 5 כוכבים וגם בארץ מוכרים אותו ממש בזול-125 שקל והוא קיבל אצלם 5/5 וגם יש לי חבר שיש לו אותם והוא מבסוט עליהם. אני מחפש אוזניות בצורה או IN EAR או קשת אני גם רוצה שהסאונד שלהם יהיה טוב ושהם ידגישו את הבאס אבל לא יותר מידי זהו אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על דגמים תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב עם מיקרופון למשחקים ומוזיקה. חשוב שיהיו נוחות כי אני אשים אותם עלי להרבה זמן. עדיף שיהיו בסביבות 250 שח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני חושב שהכרטיס שלי הוא 7.1 אבל אני לא בטוח בגלל זה אני שואל לפני שאני אקנה את ה-X530 כרגע מחוברת שם מערכת סטריאו שתופסת כבל אחד של סאונד, וגם יש מיקרופון (מה שלא אמור לשנות). עכשיו מה שאני שואל, זה כמה "מקומות" תופסת מערכת 5.1 כדי שאני אדע אם זה מתאים.... זה אמור להיות מתאים רק אני רוצה להיות בטוח תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי סט רמקולים של LOGITECH Z560 אבל אצלי מחוברים רק 2 רמקולים ולא 4, סאב כמובן יש לי, בהגדרות של הכרטיס יש לי את אפשרויות כמו בתמונה: http://imageshack.us/f/3/unledhbf.jpg/ ב-Audio Channek יש לי את אפשרויות 2, 4, 6, 8 ב-Simple Rate יש לי את האפשרויות PCM 44.1KHz, 48KHz, 96KHz ו-192KHz ב-Analog Out יש לי את האפשרויות 2 Speakers, 4 Speakers, 5.1 Speakers, 7.1 Speakers, FP Headphones ו-FP 2 S Speakers על מה לשים את כל הנ"ל ? למה אין לי 2.1 ?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבורים קניתי כבל שיש בו גם אודיו וגם וידיאו וחיברתי הכל יפה אם יציאות פינים ובננה ניכנס והכל יש לי תמונה אבל אין לי קול ואני לא יודע למה ויש הכבל הז אם אודיו משולב בבקשה תעזרו לי אני לא מצליח לשמוע וחיברתי לפי הסדר !!!!!! נ.ב יש לי חבר שאמר שאני צריך ליקנות באיזה חנות חשמל כבל של אודיו ולקנות מתאם לכרטיס קול שלי. למה יש לי כרטיס קול מובנה ואז לחבר לטלויזיה וזה יעבוד אתם חושבים שזה זה תודה לתמיכההה :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 של חברת AXON, אך אני לא מצליח להוריד שירים לנגן. יש לי WINDOWS 98 וכתוב בהוראות ההפעלה שיש להתקין "player managment software" שלטענתם נמצא בדיסק המצורף שקיבלתי, אך לא מצאתי שום קובץ יישום setup.exe. יש שם קבצים בגודל 1k אך לא קובץ exe, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברה , אני מתלבט בין ה CREATIVE CD MP3 M100 לבין ה IRIVER IMP-50 , איזה מהם עדיף ? (לקרייטיב יש שלט !)?. הסתכלתי והSPECS שלהם כמעט אותו דבר אבל ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח (שבהם אני קונה עוד 256 DDR RAM !). אז מה אתם אומרים ?(תגיבו מהר בבקשה).
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה לHTPC בסלון הוא מיועד להתחבר לממיר של HOT(אם אפשרות לYES בעתיד אבל הבנתי שאין הבדל בחיבורים) בתקציב של 350 שקל. הכרטיס צריך להיות מותאם למארז LOW profile. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 של איזו חברה לא ידוע.. בכל מחשב שהכנסתי אותו (בעזרת USB) זה זיהה אותו אוטומטית חוץ מווינדוס 98.. יש למישהו עצה? כזה נגן יש לי פחות או יותר....
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה ואני רוצה מעכשיו לראות את הסרטים בטלויזיה ולא במחשב אני יודע שקיים דבר כזה שמתחבר למחשב ולטלויזיה ובאופן אלחוטי אפשר לראות את הסרטים בטלויזיה אני רק לא יודע איך קוראים לזה ואיפה אפשר למצוא ואיזה כדאי ומה המחירים של הדברים האלה או שבכלל עדיף לבנות מחשב לקולנוע ביתי אם מישו יכול לעזור לי בבקשה אני יודה לו
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לטלווזיה לסלון קודם כל שאלה - לא מצאתי שום סטיקי שמדבר על יחס מרחק וגודל טלווזיה (למרות שאני יודע שיש), אשמח לדעת מה היחס של 32 ו37 עכשיו לגבי הטלוויזיה, הולכת בעיקר לשידורים רגילים של יס וDVD, לעיתים סרטי HD מהמחשב ואולי קצת משחקים מראה - שלא יהיה מכוער רק יציאות - כמה שיותר ויותר טובות כמובן. HDMI כמובן, SCART וכו'. חשוב מאד - מכיוון שאין מערכת סטריאו בסלון או כל דבר אחר, אז שהרמקולים יהיו טובים אחרון - מעדיף FULL HD אלא אם תשכנעו אותי אחרת אין העדפה ללחברה מסויימת, מחבב קצת את סמסונג וLG תציעו מה שאתם חושבים, כמובן שבסוף אלך לראות את הטלוויזה במו עיני. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רמקולים באיזור 200-300 ש"ח שיתחברו למחשב וישמשו למוזיקה, סרטים וכאלה.. (לא משחקים, בשביל זה יש לי אזניות). אני לא מחפש משהו מטורף, לא הולך להשתמש בזה יורת מדי ככה רק מדי פעם, אבל אם אני קונה חשוב לי לקנות משהו סבבה ולא סתם. דרך אגב אני לא מחפש סאב או משהו רק שני רמקולים פשוטים. אז אפשר המלצות..
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקי אמ.. המחשב שלי הוא p4 2.8 הבעיה שיש לי כרטיס מסך ישן, ג'פורס 4... והמסך שלי הוא phiplips אז עכשיו. כעיקרון אני מעונין לקנות xbox 360 כאשר תצא הגירסה החדשה.. רציתי לדעת אם יש מצב שיש מסך LCD בגודל של 21 אינצ' HD שאני יוכל להחבר עליו גם XBOX וגם את המחשב. ואיזה כרטיס מסך אני יצתרך? או שעדיף כבר לקנות מסך גדול 32 אינצ', ולהישאר אם שלי, כי אני בסדר גמור איתו....?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הורדתי את הפאטצ' כדיי שיוכל לקרוא גם עברית. אך בתפריט עצמו הוא כותב לי בג'יבריש. ישנה דרך גם לכתוב בעברית בתפריט עצמו? או שהעברית היא רק אופציה של בזמן נגינת השיר?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס קול בתקציב בסיסי של בערך 200 ש"ח. הוא נועד לגיימינג (צריך תמיכה של 5.1, למרות שאני די בטוח שמיותר לציין את זה), ולמוסיקה דרך AD700 והרמקולים שלי. אסור שהוא יהיה של reltek, בגלל שהכרטיס הנוכחי עושה לי בעיות במשחק battlefield bad company 2. במידה ותוספת של כ 100-150 ש"ח לתקציב ישפרו את איכות הסאונד, אני אהיה מוכן לשלם.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על הלוח של epox 8rda+ nforce2 ויש לו באפשרויות של windows לתת אות דיגיתלי ביציאה אבל היציאות שיש לי הם רק של בננה ולא rca ,ולרסיבר שלי יש כניסה דיגיטלית קואקסיאלית(rca יחיד-לאleft right),האם אפשר להשיג כבל מבננה לrca יחיד והאם זה מה שיעזור לי.אני יודע בכל אופן שאפשר לקנות תוספת ללוח של spdif עם יציאות אופטיות,אבל לא יודע איפה ניתן להשיג. אנה עיזרו לי להבין איך משיגים AC3 עם הכרטיס קול בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, האוזניות הנ"ל במבצע באתר גרופון לשעות הקרובות, הן עולות 130 ש"ח כולל משלוח. איך הן בשביל משחקים?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-