אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהל'ן חברים יש לי שאלה ... היום למסכי הטלויזיה יש קצב ריענון גבוה Hz ,רק מה את רוב המסכים שאני סוקר הם לא מגיעות אם יציאה DVI ,ביחס למסכי מחשב ששם הם סטנדרט אפשר לומר. ופה השאלה שלי... אני יודע שמסך מחשב שלצורך הענין תומך ב 120Hz צריך לחבר אותו אם כבל DVI או DP ,גילוי נאות לא מבין בכל היציאות האלה אבל אני יודע בוודאות שכבל DVI תומך . הנקודה הזאת לא ברורה לי בנוגע למסכי טלויזיה ...איך אני אמור לחבר מסך טלויזיה שיש לו קצב ריענון 120Hz או גבוה יותר למחשב ? כבל HDMI תומך רק עד 60Hz לצורך הענין ,אם יש לי טלויזיה שיש לה 120Hz ואני יחבר אותה למחשב בכבל HDMI שהוא תומך רק ב 60Hz ,גם אם אני יראה שהמסך מוציא 120Hz , והכרטיס מסך מוגדר על 60Hz , זה אומר שאני מקבל רק 60 ולא 120 ,…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8383&perur=2&t=43&c=566 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8380&perur=2&t=43&c=566 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7647&perur=2&t=43&c=566 אלה האפשרויות שלי. חשוב לי שהכבל יהיה ארוך מספיק ולא יגביל ואם אפשר שגם לא יפריע, אפשרות.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את ה T5400 של קריאיטיב והכרטיס קול סוונד בלסטר ליוו 5.1 ומאז עוד שם דבר לא הפעיל את הסנטר חוץ מהתוכנת בדיקה של הכרטיס קול הפעלתי סרטים וסרטונים לבדיקת הסרוונד וכל הרמקולים עבדו מצויין חוץ מהסנטר מה יכולה להיות הבעיה? ד"א הגדרתי במחשב שיש לי 5.1.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני יושע שהנושא כבר ניתחן ממש עשרות/מאות פעמים, אבל אני לא מצאתי שום מידע נורמלי.אני חשבתי על משהו נורמלי כמו www.enternet.co.il/Product.asp...=56&aff=zap ,אני חושב שזה שפוי במחיר יחסית ל"איכות". אני ממש אשמח אם מישהו יתן דעות או יציע משהו אחר,בבקשה תענו אני די לחוץ בנושא כי יש לי אח קטן בן 2 ולאימא שלי מישפחתון אז אני חיי על אוזניות ולא יכול לצייץ יותר מפעמים ביום.אני ממש מבקש תעזרו לי ואני מבין שאולי לרוב האנשים יותר נוח לעבוד אם אוזניות איכותיות+מיקרופון רגיל אבל לי אין תקציב למשהו איכותי ואני גם חושב שזה יהיה בלגן אם החוטים! דרך הגב שמעתי שיש לכמה אנשים בעיה מוזרה שביגלל שהמיקרופון קרוב מידי לאוזניות הוא עושה רעשים מוזרים ולא ניתן לנהל שיחה/לדבר ברור מה הסיכוים לז…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום רב, הוטל עליי לעשות פרוייקט על טלוויזיות. עקב כך אני צריך לאסוף מידע רב עליהן. האם מישהו כאן יכול להפנות אותי לאתרים(לא ויקיפדיה) שבהם אני אוכל לאסוף מידע על הטלוויזיות היותר פופולריות בשוק האמריקאי, ולמצוא ביקורות מפורטות עליהן? אשמח לדעת גם כן מהם הפורומים הפופולריים(שוב, אמריקאיים) שבהם אוכל למצוא מידע ולשאול שאלות בנושא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 ע לוח M של ABIT IC7 הכרטיס קול מובנה מחפש רמקולים בעיקר למשחקים, שמיעצ מוזיקה וקצת סרטים מבקש המלצה איזה ברירות יש לי ב 550 ש"ח ואם אפשר איפה ניתן לקנות תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש גודל 42 שימושים ופרטים נוספים: 1. סרטי SD (הכוונה לDVD,DVDRIP ) 2. לחבר לWD HD TV 3. סרטי HD (לא חובה FULL HD ) 4. מרחק 3.5 מטר 5. PS2 6. ממש בא לי לקנות WII בהמשך 7. לא אכפת דגם טיפה פחות טוב אבל אחריות 3 שנים ויבואן טוב 8.שאלה נוספת שיש לי מחובר לי למחשב 1G HD נייד של WD אפשר לחבר אותו ישירות לWD HDTV או צריך PC ?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היום אמא שלי קנתה לסלון רסיבר חדש אז לקחתי את המכשיר DVD משולב רסיבר שהיה לחדר שלי.. בכל מקרה, ההספק שלו הוא 130watt. יש לי 4 רמקולים של מערכת סטריאו, רגילים בדקתי מאחור ואין שום פרטים על הספק פרט לזה שהם 6 אוהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת מה ההספק שלהם? (אני רוצה לחבר אותם לרסיבר שיש לי עכשיו בלי לשרוף לו את הספק). בנוסף, אני רוצה המלצה לרסיבר לחדר סטנדרטי. משהו שיתן סאונד טוב באיכות גבוהה, לא צריך יותר מידי חיבורים כי אני מתכוון לחבר רק מחשב וטלוויזיה. וגם אין לי יותר מידי כסף לשרוף עכשיו על מגבר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת 2.1 נחמדה לחדר, מוזיקה סרטים ומשחקים, ושמעתי טובות עליה. התקציב שלי זה עד 400 שקל. אגב, אם כבר את זו, יש לכם המצלה איפה לקנות אותה (חי במרכז)?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות בתקציב של 120 ש"ח. עדיפות ל-IN EAR. השימוש הוא 100% מוזיקה. בלי חריגה. צריך את האיכות הכי טובה שאפשר (שיתאים למוזיקת בלאק\דת' מטאל...הרבה תופים, גיטרות וכדו'). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אם מישהו מוצא את הת'רד או יכול לתת פה הסבר קצר וקולע על ההבדלים בין 720P\1080i\1080P אני זוכר שמישהו כתב ש1080I עובד בצורה שונה, משהו עם העברת FPS מסוים בהרץ מסוים. לא זוכר...... חיפשתי שעה בפורום ולא מצאתי אז בגלל זה פתחתי הודעה. תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 של איזו חברה לא ידוע.. בכל מחשב שהכנסתי אותו (בעזרת USB) זה זיהה אותו אוטומטית חוץ מווינדוס 98.. יש למישהו עצה? כזה נגן יש לי פחות או יותר....
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את המערכת MX-530 של Logitech והרמקולים האחוריים קצרים מידי. מישהו יודע אילו כבלים ניתן לרכוש על מנת להאריך? אני צריך 7 מטר לכל רמקול, האם זה יפגע באיכות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מחובר לרסיבר של ימאהה(אני משתמש ברמקולים 5.1) דרך כבל קואקסילי די איכותי שקניתי. יש לי במחשב גם יציאה אופטית וגם כניסה כזאת במגבר. השאלה שלי האם יהיה איזהשהוא הבדל שבגללו שווה לחבר עם כבל אופטי מהמחשב למגבר או להשאיר את הקואקס?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
המלצה לסאב למערכת קולנוע ביתי ב 1000 עד 2500 שקל אני חושב ללכת על ה בוס בעד ונגד ועוד המלצאות תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום , ברשותי זוג הרמקולים המעולים ( ! ) harmon kardon soundsticks 2 , אך כרטיס קול מובנה של המערכת . קראתי כמה ביקורות באינטרנט על רמקולים וכדו' והבנתי שכשיש רמקולים כאלה , כרטיס קול חובה לקנות . אז ככה : עד300 ש''ח , אפשר חריגה קטנה . חנות עדיפה : KSP רמת גן שימושים : משחקים וסרטים, מוסיקה בעיקר . תודה : )
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על הלוח של epox 8rda+ nforce2 ויש לו באפשרויות של windows לתת אות דיגיתלי ביציאה אבל היציאות שיש לי הם רק של בננה ולא rca ,ולרסיבר שלי יש כניסה דיגיטלית קואקסיאלית(rca יחיד-לאleft right),האם אפשר להשיג כבל מבננה לrca יחיד והאם זה מה שיעזור לי.אני יודע בכל אופן שאפשר לקנות תוספת ללוח של spdif עם יציאות אופטיות,אבל לא יודע איפה ניתן להשיג. אנה עיזרו לי להבין איך משיגים AC3 עם הכרטיס קול בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר מערכות דולפינים
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לאחר שהרמקולים שלי שבקו חיים אני מחפש חדשים מבית טוב טווח מחירים עד 500 ש"ח. תודה המליצו לי על Altec Lansing VS4121 מה אתם אומרים? אני שומע את כל סוגי המוזיקה חשוב לי שיהיה באס טוב ואני גם רואה סרטים במחשב אז חשוב לי גם השמיעה בסרטים. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח abit ic7 עם כ.קול מובנה תמיכה בריבוי ערוצים(dolbi digital 5.1) חברתי אותו לרסיבר (עם 5 רמקולים כמובן) דרך היצאה האופטית , הגדרתי בהגדרות של הכ.קול ל5.1 רמקולים ובfar cry ל dolbi digital ואני עדיין שומע רק בשני ערוצים.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום פורום אודיו, רציתי לקנות נגן שישרת אותי נאמנות בתקופת הצבא.. אז פתחתי אתר וואלה וראיתי את זה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQ1024pro_BARAK מה אתם אומרים עליו? לא אכפת לי מכוער או ממשק לא נוח או כל משהו אחר,אבל העיקר שישמיע צליל נקי ואיכותי.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת יש לי את המגבר הזה, והוא פצצה אבל יש בעיה כל פעם שאני מכניס כרטיס יוסבי הוא פשוט קופא וזהו אני צריך להוציא מהחשמל ואז להדליק שוב עם היוסבי בפנים אז הוא עובד אני לא מבין מאיפה נובעת הבעיה???
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... הרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5636
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בחיפוש לא מצאתי תשובה רלוונטית; צורך - שמיעת מוזיקה (לא משחקים ולא עריכת סאונד ולא שום דבר אחר). תקציב - עד 250-300 ש"ח. דגש על איכות, עד כמה שניתן ברמות מחירים אלה כמובן. רצוי 3 רמקולים (כולל סאב) - אבל בכל מקרה דגש על איכות צליל ולכן אם יש סט של זוג רמקולים בלבד שמשחזר יותר טוב מוזיקה - עדיף. אם זה רלוונטי - סוג המוזיקה הוא בעיקר רוק ופופ.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אנחנו עמדים לרכוש את הטלויזיה הזו : P50UT30 panasonic http://cinemapro.co.il/items/97890 וישנן כמה שאלות ...שמעבר לנתונים הטכניים...למי שמוכן לעזור ....או מכיר את הטלויזיה 1. האם זה חכם בימינו לרכוש TV שהושקה לפני כשנה? 2. השאלה המרכזית היא לגבי איכות הצפיה בשידורי SD....האם לדעתכם זו טלויזיה טובה עבור זה זו תהיה צורת השימוש המרכזית כניראה... 3. איך התאימות שלה לאינטרנט - כלומר כמה נח לחבר אותה למחשב וכמה אפשרי לגלוש דרכה באינטרנט ? 4 האם אוכל להשתמש בה גם כסטרימר ? או שאני צריך לרכוש בניפרד ? 5. מקלדת ועכבר אלחוטי...מיתחברים אל הטלויזיה ? או אל המחשב....שהוא זה שמתחבר לטלויזיה ? תודה רבה = מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-