אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אחד השימושים במסך טלוויזיה להם אני זקוק זה היכולת לשוחח בסקייפ. נאמר לי שאין אפשרות לחבר סתם מצלמה של PC אלא יש מצלמות יעודיות לטלוויזיה - אבל הבעיה שהן יקרות מאד לטלוויזיה סמסונג (הטלוויזיה שאני עומד לרכוש היא מסדרה 6400ׂׂ) המצלמה עולה כ-700 ש"ח !!!!!! האם אין דרך כלשהיא להשתמש במצלמה רגילה של מחשב ? האם חיבור מסך הטלוויזיה למחשב לא יאפשר זאת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הPMP יתמוך בכל המצלמות בגלל הUSB ON THE GO או רק בחלק מהמצלמות כמו הH-300 ואם רק בחלק אז באיזה?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
קניתי מצלמת רשת של סוני, ולא הצלחתי להתקשר לא בסקייפ ולא בשיחת וידיאו בגימיל hangouts התוכנה אינה מזהה כלל את המצלמה ואת המיקרופון הזום כן מזהה את המצלמה, אך למעשה לא הצלחתי לערוך שיחה או פגישה, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אף פעם לא התנסיתי עם מערכות 5.1 למחשב...ככה שאני לא ממש בטוח אם אני יצטרך להגדיר כל מיני דברים או לא... מערכת הרמקולים שלי היא Logitech x-530 וכרטיס הקול 7.1 מובנה על הלוח DFI LanParty Ultra-D. 1. איך אוכל לקבל מהמערכת שלי את הסאונד האופטימלי במוסיקה/משחקים/סרטים?? הדבר היחיד שאני יודע זה שבשביל להינות מסאונד היקפי בסרטים עליי להתקין AC3FILTER... :'( 2. האם שווה לקנות כרטיס קול נפרד איכותי עבור מערכת רמקולים שכזאת?? ובהנחה שהצליל שיתקבל יהיה איכותי יותר במקרה כזה, האם יש לכרטיס קול הנוסף יתרונות נוספים?? 3. האם כשאנגן הופעת DVD שמקודדת בDTS...אשמע DTS א-מ-י-ת-י או איזה הדמייה?? (או שבעצם יכול להיות שזה מתקשר לשאלה 2 על הכרטיס קול... ). תודה רבה, אשמח להסבר מקיף וממצה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי יביא לי שבוע הבא מארה"ב תרמקולים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1285&products_id=7527 יש למישהו אותם? קראתי פשוט עליהם מלא ביקורות טובות אז החלטתי לקנות אותם
-
אני מחובר מהיציאה האופטית במחשב אל המגבר, הגדרתי SPDF במחשב ואני מקבל סאונד והכל טוב, כשאני מנגן MKV בVLC הוא מסומן בAUDIO על 5.1 ובמגבר הוא מראה DOLBY DIGITAL אך כשאני משנה בVLC לSPDF הוא מקפיץ במגבר לDTS (הרבה יותר אכותי ) אבל אני לא שומע סאונד טוב אלה מקטעים של סאונד כמו דיסק שניתקע. התקנתי AC3 דרייברים וזה לא פתר, אוליי יש עוד משהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי אני מחפש נתונים להשוואה בין מקודדי וידאו. בעיקר השוואה בין H.264 לכל השאר. חוץ מזה, אני מחפש כמה שיותר תכונות של ה H.264, יתרונות חסרונות, מה הבעיות שלו וכו'. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ערב טוב, נתקלתי בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה לראות סרט - המדיה פלייר מתחבר לשרת מוריד את הקודק ואני יכול לראות אבל אין קול ! התופעה היא בד"כ הפוכה כאשר אין מקודד מתאים ואז אפשר לשמוע אבל אין תמונה. הדבר קורה במספר סרטים של שייר ריאקטור (אודיסאה בחלל 2001 / 2010 ומספר סרטי מסע בין כוכבים). במחשב מותקנים כמעט כל הדיווקסים האפשריים כולל חבילת הנמו. בנוסף כל פעם כאשר מנסים לטעון את הסרט הוא מוריד את המקודד ושוב יש רק תמונה ללא קול. כאשר מסתכלים במאפיניי קובץ ה AVI ניתן לראות שלא מצוין פורמט האודיו אלא רק מצוינים Average Data Rate ו Sample Rate ובנוסף Channels (5)בניגוד לדיווקסים הרגילים שעובדים כמו שצריך עם קול ותמונה שבהם מצוין שפורמט אודיו הינו Mpeg LAyer 3 וגם ה Channl…
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מערכת 5.1 למחשב עכשיו ראיתי שיש במערכות היותר יוקרתיות בעיקרון מקודדי Dolby ,Dts,Prologic עכשיו השאלה שלי למה זה נמצא ברמקולים בכלל?, זה לא התפקיד של כרטיס הקול לקודד ולפענח? מה ההבדל בין רמקולים עם מקודדים ובלי? , האם זה משפיע חוץ מבסרטים שתומכים בכך? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לסרטים - במחשב. הראשונה: יש לי סרט של כשעה שכאשר אני מפעיל אותו הכל טוב אך כאשר אני מדלג לסוף הסרט, יש דיליי בין הסאונד לתמונה - יש לי מקודדים ויש לי הכל - אשמח לדעת כיצד לפתור את הבעיה. יש להדגיש, הסאונד לא מסתנכרן עם התמונה חזרה אחרי כמה שניות. מה לעשות בכדי שלא יהיה דיליי? השנייה: נשלח אליי מדריך להפיכת סרט רגיל לסרט DVD. במהלך התהליך, מפרידים את הסאונד מהתמונה - בסרט שבו אני רוצה לעשות את זה יש דיליי בין הסאונד לתמונה באופן קבוע - לא רק כשאני מדלג לסוף, האם יש אפשרות בעזרת ההמרה או בעזרת תוכנה אחרת לסנכרן את הקול שיהיה שניה או 2 אחרי מה שהוא במקור ? המון תודה לעוזרים שיהיה סוף שבוע נעים!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, קודם כל אם זה לא לכאן תעבירו.. לא היה לי ברור בכלל לאן זה מיועד. מה המחירים של Hercules Game Theater XP (בערך) בארץ? ומאיפה אני קונה את הכרטיס? אני מבין שהוא מאוד מומלץ.. באתר של הרקולס הוא לא מופיע בכל מקרה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
השימושים הם מוזיקה ומשחקים, תקציב 300 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כמה שקלים, מחפש כאלה שהשליטה עליהם תהיה רק דרך הסאב וופר, ושכמובן יהיו איכותיים ואמינים. מצאתי בזאפ את הרמקולים האלו של DIVOOM http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676453 מפרט לא רע, אבל החברה לא ידועה לי... שווים משהו? יש גם את אלו של MICROLAB שהרבה המליצו עליהם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 אבל איך השליטה עליהם? יש גם שליטה על הבס? זה חשוב לי... תודה!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם... יש לי DVD משולב עם מגבר נחמד, הצלחתי ''לעשות'' ממנו מגבר אבל זה עובד רק כשאני מכניס דיסק לDVD ומפעיל אותו ואז לוחץ על STOP. משהו מוזר ומשונה מאוד חחחח אשמח אם תעזרו לי להפוך/להסביר לי איך לעשות את זה, את הDVD למגבר נטו, חשבתי לנתק את הכונן לגמרי, לחבר את הכבלים של הווליום ישירות לפלטה שאליה אני מחבר את הרמקולים. חשמל אני מבין, ככה שאשמח אם תסבירו לי בכל צורה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש חנות טובה שבה אפשר לקנות זוג רמקולים משומשים עד 600ש"ח, משהו נורמאלי של חברה. מחפש רמקולים מדפיים או רצפתיים קטנים 2way/3way. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
קניתי מערכת סטראו לשמיעת מוזיקה - מגבר NAD, מקור המוזיקה היחידי שלי כרגע הוא טיונר. אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמחשב. קניתי כרטיס סאונד למחשב (Asus Xonar Essence STX) כדי לחבר אותו למערכת. הכרטיס תומך ב-24 ביט 192K. במחשב יהיה כמובן כונן DVD. עכשיו השאלה שלי - איך אני מביא מוזיקה באיכות הכי גבוהה למחשב? הדרך שאני מכיר היא לקחת CD, ובאמצעות Windows Media Player או iTunes לעשות לו המרה ל-lossless. אבל האם זו הדרך בה אשיג תוצאות הכי טובות? (אני שואל כי יש גם מוזיקה ב-DVD, ב-DVD Audio, ב-SACD ובטח עוד דברים שלא שמעתי עליהם...)
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש את אחד מהדברים האלה כדי שאני יוכל להתעסק עם תוכנות כאלה במחשב אבל התקציב שלי הוא עד 500 (אבל אפשר להוסיף קצת) שמתי את העין שלי על זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2385&ser=1
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במקלדת שליטה של M-AUDIO כדי לנגן קצת התקנתי דרייברים ותוכנות נלוות כמו IGNITE, המקלדת עובדת מצוין ונשמעת כמו שצריך ללא LATANCY אבל כל פעם שאני שומע את הקלידים אני לא יכול לשמוע שום דבר אחר במחשב, אין סאונד בסרטים, יו טיוב פשוט לא מנגן (גם לא וידאו) יש איזה דרך לסדר את זה? תוכנה אחרת אולי? חשוב לי מאוד שיו טיוב יעבוד במקביל לקלידים (ככה לומדים )
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, קניתי את המקלט הבא בשביל להשתמש בו במחשב HTPC שיש לי בסלון: http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-controller-antenna-57201 כשקיבלתי אותו, התקנתי את התוכנה לוינדוס בנייד שלי, והמקלט עבד מצוין. לאחר מכך חיברתי אותו למחשב שלי בסלון, שהיה מותקן עליו אובונטו 11.04 והתקנתי את הדרייבר ללינוקס. המקלט מצא תחנות, אבל השידור קירטע כאילו שאין קליטה טובה (באותה נקודה בדיוק הנייד שלי קלט מצוין עם המקלט הזה). ניסיתי בכמה נגנים שונים לאובונטו ובסוף הגעתי למסקנה שהבעיה היא בדרייבר ללינוקס. אז פירמטתי אותו והתקנתי עליו וינדוס 7. ואותו סיפור - השידור מקרטע, כל שניה נעצר ואז ממשיך... ייתכן שהחומרה של ה HTPC חלשה מידי? יש בו מעבד P4 2.66GHz זיכרון 1GB …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מקלט אודיו אלחוטי תואם בלוטוס ע"מ לקלוט מוסיקה מהמחשב הנייד לרמקולים. ראיתי מקלט בקישור הבא: http://www.usb-online.co.il/Default.asp?PageId=14172&FragmentId=40982&MR=5 האם יש למישהו ניסיון עם המקלט הזה? האם האיכות של המוסיקה לא נפגעת כתוצאה מסוג הדוחס של ההתקן: SBC ? אשמח לשמוע אם יש מוצרים איכותיים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לנגן שירים במערכת בחדר השינה דרך הטלפון הסלולארי שלי, מבלי להידרש לחבר אותו פיזית עם כבל. אני מעוניין במקום להשתמש בכבל, להזרים שירים באמצעות בלוטות. לשם כך, אני צריך שהמערכת שלי תוכל לקלוט תשדורות בלוטות. האם יש מקלט בלוטות שאפשר לחבר לכניסת AUX של 3.5mm?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
נדלקתי על ה-ipod mini אבל החסרון העיקרי מבחינתי שאין לו רדיו מובנה. ראיתי שיש ל-ipod הרבה מוצרים נילווים (ואפילו משדרי FM) אך לא מצאתי רדיו מישהו מכיר תוספת רדיו (בפרט שניתן להשיג בארץ..)
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מקליטי DVD מומלצים? (עם HD) רציתי עוד לשאול, האם יש הצדקה לקנות מקליטים (עם אותם פונקציות) ב 3000 ש"ח כשאר אפשר למצוא גם ב 1000-2000 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר שיודע להקליט על DVD עם הפיצרים הבאים - 1. יודע לצרוב על כל סוגי המדיות כולל RW ו-RAM 2. קורא DivX 3. יהיה נחמד אם הוא ידע גם לקרוא כתוביות בעברית 4. בארץ 1 ו-4 חובה, 2 ו-3 אופציה יש חיה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני זקוק דחוף למקליט דיגיטלי שמעבירבאופן מהיר את ההקלטה אל המחשב לצורכי עריכה, מי שיכול לייעץ, או לשלוח לי איזה לינק טוב, אודה לו מאד מאד תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-