אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם באי פוד בחדש שמקרין גם וידאו ניתן לראות כל סרט גם כזה שאני מוריד מאינטרנט או שהוא חייב להיות מאושר ? אני פשוא מתלבט בין ה COWON ל IPOD וה IPOD יותר זול תודה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
נתחיל מזה , שאני יודע שהיו כאן הרבה ת'רדים קודמים , אני מספיק זמן באתר הזה כדי לדעת להשתמש בחיפוש. אבל תהרגו אותי , אין לי מושג למה , החיפוש נתקע לי כל הזמן. ניסיתי לדפדף בין הדפים , ולא מצאתי מה שביקשתי. אני סה"כ מחפש אוזניות למחשב , שיתחברו לרסיבר יחסית טוב של Harman kardon 135 עלה לי בסביבות ה2000 פלוס בערך. וכרטיס קול של Creative X-Fi , הכי פשוט שבסידרה. (800 שקל +-) בכל מקרה , יש לי כרגע אוזניות של סוני , עלו לי 40-50 דולר בדיוטיפריי , לפני שלוש שנים בערך. ואני דיי מפסוט מהם עד היום... ככה שאם הדבר הזה טוב לי , אז זה כנראה מראה שאין לי דרישות רציניות. בכל מקרה , התקציב הוא בערך 600 שקל.. אפשר לחרוג כלפי מעלה , אם יש דגם ממש טוב ששווה לעלות את התקציב בשבילו. אם יש מ…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
התקנתי את הכל והמחשב פשוט לא מזהה אפשר להטעין אותו אבל אי אפשר להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר למחשב ה-USB תקין אין לי מושג מה לעשות נראה לי שאני יקח ת'מחשב למעבדה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי איאודיו X5L ואני משתמש בגרסה של ג"ט-אודיו 6.1.3 העניין הוא שפתאום אני מנסה להמיר סרט לנגן והוא אומר לי שאני יכול לעשות המרה רק של 30 שניות???????????. מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, רשמתי תוכנית שמקליטה בפורמט PCM ותוכנית שמשמיעה פורמט זה, האם כל ווינדוס אמור להכיר קובץ מהסוג הזה או שצריך להתקין משהו? כלומר אני רוצה להקליט בפורמט הזה אבל במהלך התוכנית המחשב רושם לי: "Audio format is not supported" ומסרב להקליט וכן להשמיע, מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטנו להזמין מכשיר DVD לסלון עכשיו רציתי לברר משהו האם במכשיר DVD שמשולב עם וידאו אפשר להקליט גם (בקלטות וידאו)?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אומרים שאוזניות זה כמו רמקולים נכון? רק שפשוט אתה שומע לבד... זתומרת שאני יכול לקנות אוזניות ב800 שקל שיהיו שוות לרמקולים כמו FX6021 באיכות סאונד? ולמרות שיש לי כרטיס קול מעפן במחשב?(AC97) אני מתכוון שאם אני מחבר רמקולים של אלטק FX6021 או אוזניות מעולות של סנסזייר (ככה כותבים?) או סוני ב800 שקל אז במה האיכות תיהיה יותר טובה? תודה ומקווה שהבנתם..
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה בעיקרון רק שני רצפתיים ורסיבר בהמשך כשיהיה עוד כסף נקנה גם סנטר ואחוריים אין לי בעיה לקנות יד שנייה כל עוד זה מחנות ולא מבנאדם [ובמקרה הזה אני אשמח לקבל את שם החנות ופרטים] התקציב שלי כולו עומד על כ-1500 ש"ח ביחד..\: אולי 1700 אבל לא יותר..\: תודה מראש לעוזרים...[=
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות את הג'יגה וורקס של קריאטיב ורשום שאי אפשר לתלות אותם על הקירות אז השאלה שלי זה ברגע שהם יהיו אצלי איך אני יוכל איכשהו בקומבינה לתלות אותם על הקירות תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי את הKOOS R200 אני שומע אמום ולא תמיד ברור , האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס הקול? יש לי כרטיס קול און בורד שאמור להיות טוב (או משהו כזה) אגב הבעיההיחידה שיש לי את ה KOOS שהם נשברות פעם בשנה פחות או יותר וצריך לתקן אותם (התיקון אמור להיות חינם ועולה 30 ש"ח - חינם נוסך ישראל)
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי DVD DIVX של SANYO דגם 7222dx בעל אותו התפריט כמו של הDVD של HYUNDAI ושל ITT (לפחות מה שראיתי) הבעיה היא שאת חלק מהסרטים הוא מנגן מקוטע (אני חושב שזה קשור באפשרות ה BVOP של XVID). האם מישהו נתקל בבעיה ומצא פתרון? אולי FIRMWARE יעשה את העבודה? תודה מראש! BraNco
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן MP3 עם נפח של 20 ג'יגה (בערך) חשובים לי מאוד גם הדברים הבאים (חוץ מהאיכות, הנוחות והעמידות): שיהיה לו ספיקר (כמו שיש בפלאפונים) שיהיה אפשר לשדר איתו לרדיו (בשביל נסיעה במכונית) (וגם לקלוט רדיו) שיהיה אפשר להעביר גם תמונות \ סרטים USB2GO אם יש דבר כזה אז שיהיו לו 2 יציאות לאוזניות שיהיה אפשר למצוא את הסוללה הנטענת שלו בחנויות ושלא תהיה בלעדית (אם תיהרס...) אני משער שאין דבר כזה כרגע בישראל או בכלל... אז אם מישהו מכיר איזה נגן שעומד להגיע לארץ בחודש- חודשיים הקרוביים שיירשום בבקשה. אם אתם מכירים משהו שקרוב למה שאני מחפש אני אודה לכם =]
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ובכמה הייתם מוכרים את האייפוד הזה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי DVD DIVX של ITT דגם IT4400 והוא קורא כתוביות רק שאני לא לא יודע איך לגרום לו שהוא יקרא אותם.. אני רושם בצריבה: Into The Blue.avi Into The Blue.sub והוא לא קורא לי אותם אז אני הולך במכשיר ל"סבטייטלס" ולוחץ על OHTERS כי אין עברית ומאשר אבל עדיין הכתוביות לא מופיעות לי... אמרו שצריך לעשות איזה פירמווייר או משהו כזה או ללחוץ איזה קוד... בקשה תעזרו אני כבר אבוד לגמרי..
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
האם קיים קייס לאיאודיו X5L שהוא לא העור השחור הזה? אני מחפש משהו מסיליקון!כי השחור פשוט נראה זוועה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חשבתי שהפורום יהיה מפוצץ על זה כבר.... כנראה שלא אז ככה: יצא עדכון 1.29 לH3XX (ו1.04 לגירסה הUS שלו) הדבר הכי חשוב בו זה: תמיכה רשמית בעברית! (וגם ליוונית אם זה עוזר למישהו) כולל שמות תקיות וקבצים וכמובן IDTAG עדין הפוכה אבל זה הרבה יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו (שזה כלום ברמה הרישמית) בנוסף לתמיכה בעברית יש גם תפריט חדש - VIDEO עכשיו לא יקפוץ קובץ VIDEO באמצע שמיעת מוזיקה תוקן העניין שהIRIVER לא באמת בוחר שירים ראנדומלית תמיכה בThumbnail אפשרות של שעון 24 ולא רק AM/PM אפשר עכשיו לחזור לPLAYLIST אחרי כיבוי או STOP באותה נקודה שעצרנו וגם להמשיך בPLAYLIST קישור להורדה: http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=&searchCategoryIdx=&search…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני קונה את הרמקולים של אלטק 4121 יש משהו יותר מומלץ עד 550 לשמיעת מוזיקה?, (חובה חיבור אוזניות) וכרטיס קול Audigy 2 Value Creative יש משהו יותר מומלץ עד 300? האם יש אפשרות לחבל את הMP3 שלי (IRIVER H10) לרמקולים?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי איפוד מיני התקנתי את האיטונס עכשיו יצא עדכון לאייפוד, עדכנתי וכל השירים נמחקו עכשיו יש לי 2 מחשבים, העברתי ממחשב אחד שירים לאייפוד תפס 50 מגה במחשב השני פתחתי את האייפוד עפ האייטונס וזה רשם שהאייפוד ריק, מלאתי אותו במחשב השני בג'גה וחצי, פתחתי במחשב ה1 והוא הראה לי רק את השירים שהעברתי ממהמחשב הזה, 50 מגה. ונכנסתי לאייפוד וזה גם הראה לי 10 שירים. למה? 2. איך אני מעביר קבצי רדיו של האייטונס לתוך האייפוד? 3. כשאייפוד מחובר למחשב ולאייטונס, יש סימן של האייפוד של באייטונס ושאני נכנס כל השירים שיש לי באייפוד, אך הם באפור, כלומר לא ניתן לסמן אותך או לשנות שם או ליצור תיקייה, למה? תודה compman112
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה זה משנה איזה כרטיס קול יש לי במחשב? הרי אתה מחבר כרטיס קול כול מה שתרצה יעבוד לא ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום! צ'מעו.. יש לי בוחטה שירים.. והשם קובץ של כולם כתוב יפה.. כמו: Willie Nelson - Blue Skies אבל הIDTAG מבולגןןןן.. ואז באייריבר זה כתוב מסריח.. יש תכנה כלשהי שתכניס את שהקובץ הנ"ל לIDTAG? את שם האומן לאומן ושם השיר לשיר.. אם לא.. איך אתם כותבים את הIDTAG שלכם? יש לי מלא שירים וזה בלתי אפשרי לעבור על כולם.. תודההה
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני בעל איי ריבר מדגם H-10 (לא שזה משנה), ואני ממש חייב המלצה לזוג רמקולים איכותיים בשבילו (לצבא).... במחיר נגיד של עד 400 ש"ח... הבעיה שכל הזוגות שראיתי היו 2.1 שאני לא רוצה.... אז אם אפשר בבקשה המלצות עם קישורים
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז זה הסיפור.. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם יציאת Tv-Out בשיטת שידור HDTV הטלויזיה שלי יש לה כניסת 21 פינים. יש לי שני קונטקורים אחד לכרטיס שממיר מהHDTV לRCA ולטלויזיה מ21 פינים לRCA קניתי כבל RCA צהוב כלומר רק לוידאו וכאשר אני מחבר אותם אני רואה בטלויזיה שחור-לבן... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
X530 Logitech V INSPIRE 5.1 T5900 Creative אני מתלבט בינהם מה לקנות.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש כ.קול חדש בתקציב של עד 500 ש"ח. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא SBLIVE 5.1 על רמקולים של לוג'יטק Z-640. מצפה להמלצות...גם ממך אנטולי (THE ALL KNOWING).
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה קצת הסבר על הערוצים שונים בכרטיסי קול למשל למה כרטיס קול עם 7.1 ערוצים נחשב ליותר טוב מאחד של 5.1 מה זה בדיוק "הערוצים" האילו? ממשקים שונים מה עדיף למשתמש בממוצע במחשב PCI,PCMCIAו,USB ? וכמובן האם כרטיס קול מובנה על הלוח אם נחשב לפחות אכותי מאחד שלא מובנה למשל שמתחבר דרך USB או צורה אחרת.. אפשר המלצה לכרטיס קול טוב + מחיר וקצת הסבר גם עליו.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-