עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אודה ולא אבוש אני בורה ועמת הארץ בכל הנוגע לציוד מחשבים. אני זקוקה לעזרה המלצה קונקרטית בנוגע לרכישת רמקולים טווח המחירים 100-150ש"ח,אשמח להמלצה על דגם או דגמיים. בברכה...

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by 47,

1) מי היבואנית הרשמית של creative? 2) ואם אפשר לממש אחריות על המוצרים שלהם בארץ, אם כן אז איפה? 3) והאם יש אחריות על מוצרי bulk של החברה?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  3. שלום לכולם! לפני כשנה בערך היה לי לוח אם של abit דגם NF7-S (משהו כזה), בכל מקרה היתה לו יציאה אופטית שכאשר הייתי מחבר אותה למגבר (קולנוע ביתי) שלי הוא ישר היה מראה על המסך שהחיבור הוא דיגיטלי כמובן ובנוסף היה רושם Dolby Digital, כלומר מזהה שכרטיס מוציא לו 6 ערוצים ניפרדים. אבל מאז שהחלפתי את הלוח ההוא ללוח אחר עם יציאה דיגיטלית אחרת המגבר מראה שהיציאה היא דיגיטלית , אבל לא Dolby D (ההבדל הוא שזה כמו סטריאו רגיל) שליטה רק על זוג רמקולים דרך המחשב (וגם בטסט של הכרטיס קול, אפשרי לשמוע רק את הזוג הקידמי) ... מאז ניסיתי גם לחבר למחשב את הCreative Extigy בעל היציאות הדיגיטליות שלו , אבל עדיין אותה הבעיה , רק דיגיטל סטריאו החוצה (עם אופציה לDolby Pro Logic) שלא עוזר לי! השאלה של…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by Jack_g,

נפגשתי לא מזמן עם הפורמט המוזר APE ואני מעוניין להפכו ל קבצי MP3 עם איזו תוכנה מומלץ לעשות זאת? ובכל מה זה הפורמט הזה למה הוא תוכנן האם הוא פחות טוב או יותר טוב מהMP3? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by 1900GT,

שלום, עם תקציב של 10 אלף שקל מה עדיף מבחינת ביצועים לצפייה של סרטים? מקרן קידמי או טלויזיה (LCD או פלאזמה)? מדובר על חדש קטן שהמרחק בין הספה לקיר הוא כ 3-4 מטרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Henz16,

ה Marantz 1515 L היא מערכת סטיריאו. אני יכול לקבל אותה כמעט בחינם, רציתי לשאול, איך היא נחשבת? איכותית? מישהו שמע עליה בכלל? ומה פחות או יותר הערך שלה? תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by flir,

האם יש למישהו עצות מתוך ניסיון, לגבי צביעה של קיר עליו ברצוני להקרין. בהנחה שאיני מעוניין לתלות מסך.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. הכוונה היא להצגה של קבצי SRT, ברוב הנגנים הכתוביות ממש קטנות.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by ns,

אתמול קניתי מכשיר Mp3 ועכשיו אני לא יודע איזה תוכנה צריך בשביל להמיר את השירים אליו ואיך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. מה דעתכם על הדגם הספציפי הזה הוא נחמד ולא יותר מידי מפוצץ באופציות מיותרות. אני רוצה איכות טובה, קורא ID3 וקליטת רדיו איכותית. העוצמה שהוא מוציא היא 4X50 וואט ואני אחבר אותו לרמקולים מתוצרת פיוניר 6X9 בעוצמה של 200 וואט. מא אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  11. היי חברים רציתי לשאול האם אפשרי לעשות דבר כזה? המסך הוא LCD סמסונג 2053 BW. עוד שאלה בקשר לסאונד, האם ניתן לשפר את הסאונד ע"י חיבור הממיר למערכת סטריאו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lior322,

אני רוצה לקנות אוזניות תעזרו לי מה לקנות אני רוצה אוזניות אטומות רציתי אוזניות כפתור אטומות אבל הבנתי שרק אלה שנכנסות לתוך האוזן הם אטומות כמו השור אז לא נראה לי אני לא ישים הרבה כסף ובסוף יזרוק אותם בצד אז נשאר רק אוזניות גדולות תמליצו לי איזה אוזניות לקנות שיהיו אטומות מחיר בערך עד אלף שקל

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  13. ובכן, הטלויזיה שלי בחדר מתה, אז נראה לי שאני ישקיע במסך LCD לחדר.. השאלה איזה גודל מומלץ למרחק הנ"ל ? חשבתי על 27'' ... או שכדאי יותר ? מנהלים תעבירו לקולנוע ביתי, MY BAD

• 14 תגובות
    • 5.8k צפיות
  14. אני מעוניין לדעת לאיזה כרטיס אני אזדקק אם ברצוני לשמוע בדולבי דיגיטל וDTS דרך הכבל האופטי שמתחבר לי מהמחשב לרסיבר? כוונתי היא למשחקים שתומכים בDTS+DOLBY כמובן... נ.ב. סרטים אני כבר רואה כך אבל הכרטיס אונבורד שלי לא תומך במשחקים בעלי יכולות סראונד... איזה כרטיס ייתן לי את מירב התמיכה?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  15. שלום לכולם, אחותי קנתה DVD נייד, ואנחנו רוצים לחבר אותו לרכב. אבל הDVD לא מגיע על שום חיבור למושב של הרכב. צריך לקנות מחבר מיוחד לחבר אתהDVD לרכב? ואם כן איפו קונים אותו? תודה לעוזרים! אלון

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מעוניין בחוו"ד על הדגם הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760217 כפי שנכתב בנושא, הרמקולים מיועדים לסרטים וגיימינג. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר דגם עדיף במסגרת התקציב, אך חייב שיהיה שלט!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by darkman,

אז ככה יש לי מערכת של JVC MX-D302T יש לי אותה כבר כמה שנים והיא עובדת טוב מאוד אבל אני רוצה להחליף רמקולים למה הם מתחילים לזייף הרמקולים מתחברים למערכת דרך שני כבלים פשוטים השאלה האם אפשר להחליף רמקולים? ועם כן חניות ממולצות והאם כדי להחליף או ששוה כבר לקנות מערכת חדשה? אביב.

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by razoli,

ראיתי באיתן היום (חמישי) מבצע של מגה אל טלוויזית לסידי T-משהו האם משהו שמע אליה שווה או שיש משהוא עדיף עד 2500

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  19. היי מה דעתכם ? https://www.aliexpress.com/item/Docooler-M9S-PRO-Smart-Android-5-1-TV-Box-3G-32G-Amlogic-S905-Quad-Core-KODI16/32705786886.html?spm=2114.30010308.3.2.aWQLWH&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_9982_10069_10017_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10078_10079_10077_10073_10070_421_420_10052_10053_10050_10051,searchweb201603_6&btsid=b0faa7c0-ea2e-4915-bcf7-8f378fab472c

20. Started by agalas,

שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של Gigabyte מסוג GT-P6000. לכרטיס מחובר ממיר של YES ב- RCA/Composite. אני עושה שימוש בכרטיס באחת התוכנות הבאות: NewSoft Presto! PVR או CyberLink PowerCinema. אין זה משנה באיזו תוכנה אני משתמש - עם שתיהן אני חווה את אותה הבעיה. הבעיה: ברגע הפעלת התוכנה - המצב תקין - התמונה והקול מסונכרנים. אולם עת עת, ככל שעובר זמן מרגע הפעלת התוכנה, הקול הולך ו- "מפגר" אחר התמונה. כעבור שעה מרגע הפעלת התוכנה, הפער בין התמונה לקול כבר נמדד בכשניה. לאחר שעה נוספת, הפער גדל וכו'. הפעלה מחדש של התוכנה מחזירה את הסנכרון. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אם כן, יש אי אלו הצעות לפתרון? אודה מאוד לתשובתכם, אנדריוס.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by BeRo,

אני מאוד רוצה אותם, יש למישהו מושג איפה נשארו כמה סטים למכירה?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by Crazy Angel,

אהלן, בעקבות קניית מחשב חדש, אני על סף קניית סט הרמקולים LOGITECH Z-2300 החלטתי גם להשקיע על כרטיס קול, וכנראה שאקנה את M-Audio Revolution 5.1. אולם את רוב המפרט הרכבתי בTMS, וכדי להסתבך כמה שפחות, החלטתי שאולי עדיף שגם את הכרטיס קול אני אקנה שם. לכן אשמח שתמליצו לי על כרטיס קול מהרשימה הנ"ל: http://tms.co.il/cat/68 שיפיק מהרמקולים שלי את המטיב מחד, ומאידך לא יחרוג מגבול ה500-600 שקל. (כלומר אין לכם הרבה אפשרויות חח) אם אף כרטיס לא יכול להחליף את הM-Audio Revolution 5.1 מבחינת ההתאמה לרמקולים, תועלת ומחיר, אשמח שתציינו זאת. (ואז מקסימום אני יזמין אותו בנפרד) תודה.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  23. קראתי עשרות ת'ראדים... כולם מדברים על כל סוגי ה IRIVER במומחיות רבה... אבל איך זה יכול להיות שאף אחד לא יודע איזה אוזניות מגיעות עם המכשירים? גם לא ארקדיה?! אני זקוק לתשובה דחוף לפני רכישה. אני מעוניין לרכוש מכשיר IRIVER: ממשפחת IFP 900 או IFP 700. אני מעוניין לדעת איזה אוזניות מקבלים עם כל אחד מהמכשירים האלה. בארקדיה הם לא יודעים! לא יאמן. הם אומרים שמקבלים אותן האוזניות בכול המכשירים. אבל איזה? MX300? MX400? איזה?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. Started by dbx22,

שלום אני מנגן בגיטרה חשמלית דרך מכשיר אפקטים שנקרא POD XT. אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו לי בשביל שאני יחבר אותם לכניסת האוזניות במכשיר האפקטים. חשבתי על הסנהייזר 202,201,457 מה אתם אומרים עליהם? יש הצעות נוספות לאוזניות בתחום המחירים שלהם? עריכה: שכחתי לציין שהן ישמשו אותי כמובן גם לשמיעת מוסיקה, בעיקר מטאל.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by barbone,

היי הגיע הזמן להחליף את הרמקולים המדהימים שיש לי מתוצרת אלטק לאנסינג מדגם ATP3. מי שמבין יודע שהרמקולים האלה פשוט מצוינים והבס עמוק מאוד וממש מרעיד את החדר. אבל לאחר כ5 שנים המגעים החלו להתרופף, כפתור הווליום הפסיק לעבוד ועוד כהנה וכהנה.. הבנתי שהדגם שמחליף את הסדרה הנ"ל (VS4621) פשוט גרוע. לכן אשמח אם תמליצו לי על רמקולים 2.1 בתקציב של עד 400 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.