עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by or,

אני רואה שכולם עדיין ממליצים על ההרכולס כשאני חושב שהטרטק מציע יותר! מה אתם חושבים מי המלך???????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש לקנות אוזניות לספורט בעדיפות שלא יהיה IN EAR כי זה תמיד אבל תמיד נופל לי מהאוזן בריצה. תקציב 500 ש"ח. אני יודע שאוטוטו BLACK FRIDAY ואני מחכה לזה.. *עדיפות לBLUETOOTH *שומע בעיקר מוסיקה עם המון באסים Hardstyle, EDM, dubstep.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by 888,

איפו אפשר להשיג בישראל IPOD......?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. שלום, אני צריך מערכת רמקולים 5.1 לצפייה בסרטים. התקציב הוא סביבות ה- 800-900 שקל איזה המלצות יש לכם?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. שמתי ווינדוס XP וחסר לי הדרייבר לכרטיס קול התקנתי EVEREST ה CHIPSET: North Bridge Intel Lakeport-G i945G וחמה שכתוב לי במוטלטימדיה זה: Device Description Type Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול, מישהו יכול לעזור לי עם זה ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  6. Started by steelmanx,

קיים כזה דבר? (מצטער על הטעות במיקום)

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  7. אשמח לקבל המלצות לאוזניות ל-zen micro המיועדות לפעילות ספורט מתונה. חשוב שיהיו נוחות וקלות (וכמובן באיכות טובה). באותו עניין - האם אוזניות עורף עדיפות לספורט על פני אוזניות כפתור? הם באמת נוחות בפעילות ספורט? ושאלה אחרונה - יש חנויות שמאפשרות להתרשם מאיכות השמע (ולא רק מהקופסא).

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. אני מחפש טלוויזיה רק מסוג פיליפס בגלל שלאבא שלי יש הנחה על המוצרים שלהם.. מה שאנחנו מחפשים זו טלוויזיה לסלון יחסית מואר ביום, לטווח של בערך 3.5 מטר. 55-60 אינץ' ועד 10,000 ש"ח אלה ההגבלות דרך אגב השימוש שלה יהיה בעיקר לראות סרטים, סדרות, ערוצי ספורט, אקסבוקס ולחבר את המחשב בשביל סרטים בHD.. תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב קראתי קצת בפורום והבנתי נגיד שהטלוויזיות עם האנדרואיד על הפנים, שהסדרה 6000 של פיליפס לא משהו, ושב4K לא באמת רואים הבדל מFULL HD רגיל מ3-4 מטר.. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, אתמול רכשתי טלוויזיה חדשה(LG 43LF540Y) היא 43", אותה אני מחבר ללפטופ שלי LENOVO G50. בכל רשימת הרזולוציות הקיימות לי באפשרויות, לא קיימת אחת שמתאימה לחלוטין. הרזולוציה שהמחשב כביכול ממליץ לי, היא חותכת את המסך מעט בגבולות (שורת ההתחל טיפה חוצה את הגבוה התחתון, האיקס של החלונות טיפה חוצה את הגבול העליון וכך גם בימין ומשמאל). יש דרך לפתור את הסוגיה?

10. Started by zohare62,

יש לי מחשב חדש חזק 2.6 גיגה מהירות 800 באס ויש לי רמקולים של קריאטיב אינספייר 2.1 כולל סאב של מערכת סטראו ?עשיתי קומבינה וחיברתי סאב של מערכת 80 וואט RMS ליציאת חוטים של הרמקול של הסאב של הקריאטיב (כי כששמעו באסים הוא היה מקרטע) עכשיו שומעים באסים וכל החדר זז. השאלה שלי היא כרגע יש לי כרטיס קול קריאטיב value 5.1 אם אני יחליף לאודיגי 2 אני ישמע יותר צלול וברור את המוסיקה (בעיקר מוסיקה ומשחקים)? האם זה שווה את הכסף או שאני ישאר אם הכרטיס שלי? תודה לעונים.

11. Started by bad boy,

מה דעתכם על הרמקולים של JETBALANCE JB-411 ???

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. Started by davidreznic,

יש לי את X-230. יש סאב ושני לויינים. בחוברת של לוג'יטק כתוב שהרמקול עם הכפתור הדלקה צריך להיות מצד ימין. זה באמת משנה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  13. Started by Blizzarder,

יש לי שני מחשבים שעומדים אחד ליד השני וזוג רמקולים אחד, אני מעוניין במפצל שיתחבר לשני המחשבים ושבלחיצת כפתור ניתן יהיה לעבור משמיעה במחשב אחד לשמיעה במחשב השני. למשהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  14. שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה 40-42 אינץ לחדר שינה. פרמטרים חשובים : - יכולת לנגן כל הפורמטים של סרטים מהרשת הביתית (LAN) בצורה חלקה ונוחה למשמתש - סאונד סביר, כדי לא לחבר רמקולים חיצוניים - זויות צפייה רחבות - ללא 3D - כמובן טכנולוגיית LED - ניתן לחרוג במחיר

15. אני מעוניין לקבל בסלון את היכולת להציג סרטים, סדרות ומוזיקה, בדקתי קצת את נושא ה XBMC, הוא נראה לי מצויין לנושא, הן מבחינת יכולות ההרחבה שלו, הן מבחינת התוספות הקיימות (ערוצי Yes, וואלה וכו'), הן מבחינת היכולת למשוך תאור הסרט/עטיפה/שחקנים, פרטי דיסקים וכו', הצגה ויזואלית, יכולת להציג תכנים ב Streaming בארץ ובעולם נוחה ועוד. 1. אני מתלבט בין מחשב רגיל, HTPC וסטרימר, האם יש אפשרויות נוספות שכדאי לשקול? 2. יתכן והמוצר הנבחר כלל לא יהיה פיזית בסלון, אלא דרך פתח בקיר הסלון, מאחורי הטלויזיה, ישב על מדף בחדר שנמצא מצידו השני של קיר הטלויזיה בסלון (ואעביר עינית לצורך תפעול וקליטה), בהנחה וזה יהיה המצב, האם ההתלבטות בין מחשב רגיל ל HTPC לא רלוונטית, ועדיף מחשב רגיל? (מכיוון שאין …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Thunder-Head,

שלום, אני מעוניין לקנות Ipod בארץ, ומצאתי מקומות לקניית ipod רק באינטרנט. איני רוצה לקנות דרך האינטרנט אז .... האם יש חנויות מחשבים/מוזיקה/אלקטרוניקה שמוכרות ipod ? ואם כן אז היכן (באיזור המרכז עדיף).

17. Started by Idanbs,

כדאי? יש לי את שתי החבילות אחת של הפרו גיימר ואחת הרגילה.. נראה לי אני אלך על הרגילה עם יותר דברים שמגיעים.. בכל אופן אני קונה אותם פה בישראל ב350 יש מצב שאני מוריד את המוכר לפחות.. מה אתם אומרים כדאי?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  18. Started by Hitman_47,

אני יודע שזה לא הכי קשור אבל בבקשה תעזרו לי .... יש לי נגן Ipod והוא ניתקע באמצע שיר לא שומעים כלום הבטריה מלאה והנגן עדין לא מגיב כל פעולה שאני מנסה לעשות הנגן לא מגיב יש איזה שהוא כפתור ריסט או איזה שהיא אפשרות אחרת לעשות איתו משהו תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  19. Started by Bug,

חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?

20. שלום לכולם. ברצוני לקנות אוזניות "המתלבשות על האוזן" המיועדות לפעילות ספורטיבית, בתקציב של 150-200 שקלים. חשבתי על האוזניות של Sennheiser בשני הדגמים: OMX50 ו- OMX52. האם למישהו יש נסיון בשימוש עם אוזניות אלה? כמו כן, במידה וישנם, הייתי מעוניין לשמוע על הצעות לאוזניות נוספות המיועדות לפעילות ספורטיבית בטווח מחירים הנ"ל. בתודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  21. יש לי רמקולים של ימאהה 2 רמקולים וסאב וופאר אחד העם כדיי לי לקנות את הפרוטריסימו 3 של הרקולס? ועים זה ישפר את איכות הסאונד שלי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי כרטיס טלוויזיה של פינקל עם וידאו אין ווידאו אאוט..... עם איזה תוכנה או איך אני מקליט מהוידאו למחשב? אני מחבר את הוידאו למיטב הבנתי לכרטיס לחיבור ה- video in ואז עם תוכנה אני מקליט למחשב וזהו....נכון? אם כן אז עם איזה תוכנה? אם לא אז איך?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by afikg,

קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. תקציב 350+-. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by Pingi,

שלום לכולם, מסיבות כלשהן (לא נפרט כאן) יש לי זיכוי בבאג (של בערך 200 שקל). אני מאוד רוצה אוזניות קשת שיחליפו את האוזניות הנוכחיות (AKG - K414P) שלי שבהן אני משתמש בעיקר בעבודה (הסביבה יחסית שקטה אבל המוזיקה עוזרת לי להתרכז). אני לא כל כך מרוצה מהן משתי סיבות: 1. הן לא תואמות ל-IPHONE (הדגם הישן) שלי ואני נאלץ לחבר מתאם - לכן אני מעדיף אוזניות שתואמות גם ל-IPHONE הישן. 2. לאחר כשעה של האזנה הן לוחצות על האוזניים. חשבתי ללכת על ה-AKG K420. הן גם פתוחות כך שהן לא ילחצו לי על האוזניים יותר מידי וגם תואמות לכל ה-IPHONE-ים השונים. אשמח לקבל תגובות או הצעות אחרות באותו טווח מחיר לאוזניות קשת אחרות מבאג. (הערה: ברור לי שהמחיר שבאג גובים על האוזניות האלו הוא מטורף. באנגליה אפשר לה…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  25. זה מחובר דרך כרטיס קול למגבר

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.